מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יזופרופונוליבגניה02/09/2009
שלום דקטור .
אני עובדת עים חומר יזופרופנול, שמעתי שהחומר גורם לחידק בגוף.
האים ניתן לבצע בדיקה ואיפו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ISOPROPANOL?ISOPROPYL ALCOHOL
ד``ר מרק-אלן לוי06/09/2009שלום
אינני יודע באיזה חומר מדובר אך זה לא משנה כי אין חומר המביא חיידקים לגוף חיידקים מועברים או ע"י הדבקה מבן אדם לבן אדם או מדברים המזוהמים .חומרים כימים יכולים לגרום לבעיות רבות אך לא זיהומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון מרוכז כנגד שפעת עונתיתדניאל30/08/2009
שלום רב,
אנו מעוניינים לחסן את העובדים שלנו במרוכז כנגד שפעת עונתית.
האם ניתן לקבל שרות כזה מכם?
מיקומנו: מושב נתיב העשרה,
נא לחזור אלי: 052-4040182
דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים
ד``ר טמיר גפן30/08/2009הי!
שלום רב!
אני עובד עם גוף שעוסק במתן חיסונים אלו. מסרתי את הפרטים שלך וקרוב לוודאי יצרו אתך קשר ותוכלו לסכם דברים.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסוני שפעת במקום העבודה
שפרה06/11/2012אני מעוניינת לבדוק נושא של חיסונים מרוכזים לשפעת במקום העבודה.
האם תוכל להפנות אותי לגוף שעוסק בזה?
תודה,
שפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון עובדים נגד שפעת ושפעת חזירים
רעות04/11/2009שלום. אנחנו רוצים לחסן את העובדים במקום העבודה,למי פונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון עובדים נגד שפעת ושפעת חזירים - תגובה
ד``ר טמיר גפן06/11/2012שלום רב!
רצוי לשריין חיסונים מראש. הגופים שעוסקים בכך מזמינים כמות החיסונים בהתאם להזמנות. גורמים שאני מכיר לא מחזיקים כמות החיסונים בלתי מוגבלת לכן גם לא יכולים לחסן. אין לי מידע לגבי גופים אחרים.
תבדקו מול קופות חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון נגד שפעת במקום העבודה - תגובה
ד``ר טמיר גפן22/09/2014אני לא בטוח שגופים שאני עובד איתם מכסנים כמות קטנה שכזו.
בדרך כלל הם מטפלים בכמויות גדולות מאלו אחרת לא משתלם להם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון במקום העבודהשלום רב
ליבי שוורץ08/10/2015שלום רב
אבקש עזרתכם ברצוננו לחסן את עובדי החברה בצורה מרוכזת
אבקש עזרתכם במציאת או הפנייה לגוף מטפל
תודה
ליבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעותשימי29/08/2009
שלום,
בהמשך להודעתי הקודמת בנוגע לבעיות הברכיים(שחיקה). שאלת אותי במה אני עוסק, עבודתי היא עבודת פקידות בבנק. וחומרת הבעיה היא שחיקה קלה. האם זה אמור להוות בעיה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי!
ד``ר טמיר גפן30/08/2009שלום רב!
להערכתי אין זה אמור להפריעה בעבודתך.
בהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעותשימי27/08/2009
שלום,
נשלחתי לבדיקה רפואית אצל רופא תעסוקתי לשם קבלת קביעות בעבודה.
יש לי בעיות ברכיים שהם שיפשוף של הסחוס (שחיקה) ,האם מצב בריאותי כמו זה יכול להוות בעיה??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב בריאותי
ד``ר מרק-אלן לוי27/08/2009שלום
לר פרטת באיזו עבודה מדובר.
נשמע כי אתה כבר עובד בתפקידך ואם שולחים אותך לקביעוןת זאת אומרת שאתה ממלא את תפקידך . הבעיות הרפואיות הקיימות נרשמות לצורך שלא תוכל להגיד הגעתי בריא ונגרם לי נזק כזה או אחר עקב העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעות
ד``ר טמיר גפן27/08/2009הי!
השאלה החשובה במה אתה עוסק. כמו כן חשוב לדעת מה חומרת הבעיה.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתדניאל23/08/2009
עבדתי כמלצרית בבית קפה. לפני כחודשיים בעבודתי שם נצרבתי ממגש רותח ביד, לאחר שהטבח הוציא את המגש ונתקל בי בעוד שאני עובדת באותו אזור.
המנהל לא עשה שום דבר בנידון, והיות כי זה בית קפה חדש גם לא הייתה לא עזרה ראשונה , הפצע צרב לי מאוד אז אמרתי לו שאני הולכת לקנות משהו נגד הכוויות (מכספו).
נשארה לי צלקת , פס באורך כ-7 ס"מ בזרוע.
צלקת זו תשאר, האם ניתן לתבוע את הבית קפה על כך?
אציין שהמנהל לא מילא טופס תאונת עבודה , ואני לא הייתי מודעת לצורך שבכך.
אשמח לתשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי!
ד``ר טמיר גפן23/08/2009שלום רב!
מדובר בתאונת עבודה ובמידה ונשרת צלקת ניתן לפנות לביטוח לאומי בשאלת נכות מעבודה. בעניין לתבוע את המעסיק. השאלה הנה יותר לפורום עו"ד. במידה ואת חושבת שהמעסיק שלח התרשל הרי התשובה ברורה.
בהצלחה ובריאות מלאה.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המשך- תרופה פסיכיאטריתגילה23/08/2009
שוב שלום.
האם ייתכן כי בתנאי ההעסקה של עובד יהיה מצוין שאינו כשיר במקרה שהוא לוקח תרופה פסיכיאטרית- בלא קשר למצבו? האם אתם מכירים מקרים כאלה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות פסיכיאטריות
ד``ר מרק-אלן לוי23/08/2009שלום
יש תרופות פסיכיאטריות עם תופעות לוואי בעייתיות כמו ישנוניות ולכן לקיחתם יכולה להווה בעיה בסוגים שונים של עבודה ויש תרופות המעידות על מצב בריאותי שזאת למעשה הבעיה ולא לקיחת התרופה.
יחד עם זאת לוסטראל והחברים שלו ממשפחת אנטי דיכאוניים בשימוש כל כך נרחב שלא צריך להיות בעיה כמעט בכל עבודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי
ד``ר טמיר גפן23/08/2009הי!
כל טיפול תרופתי נבדק בהתאם להשפעתו על תיפקודו התעסוקתי של העובד ובהתאם לתפקידו ותפקודו במקום העבודה.
לא ניתן לתת תשובה מלאה ומוסמכת בלי מידע מלא אותו מקבל רופא תעסוקתי גם מהעובד וגם מהמעסיק לכן התשובה הנה בגדר תיאורטית .
בהצלחה. ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי שעות עבודהירון22/08/2009
שלום . עברתי תאונת עבודה בשנת 97 ויש לי 27 אחוזי נכות. לאחר תקופה ממושכת חזרתי לעבוד
באותו מקום אבל רק 6 שעות עקב קשיים בגלל עבודה פיזית .
שאלתי היא האם על פי חוק חייב המעביד לשלם לי שכר מלא ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה.
ד``ר טמיר גפן22/08/2009הי!
בגין תעונת עבודה אתה מקבל פיצוי ע"י מוסד לביטוח לאומי ולא על ידי מעסיק. המעסיק משלם רק בגין עבודה ולא מער לכך. במידה סגרתה איתו אחרת זה כבר סיפור אחר.
בהצלחה.
ד"ר גפןו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטןריקי18/08/2009
שלום,
הבראתי ממחלת הסרטן (רחם) עברתי ניתוח כריתה, טיפולים כימותרפים, ניתוח שבר בבקע הצלקת.
אחרי הטיפולים הכימותרפיים כפות ידי התנפחו כמו בצקות. לאחר בדיקות מרובות משערים שאלה התוצאות של טיפולי הכימו'.
כפות ידי נמצאות באותו מצב מתום סיום הטיפולים כימו (שנתיים). הפעלת כפות הידיים מקשה עלי בתפקוד היום יומי וכמו כן בעבודתי במשרד (כמו לשדך להקליד במחשב לחורר דפים לכתוב מס' שורות).
אני סובלת בנוסף מחולשה סחרחורות. לאחר המחלה גופי לא חזר למצבו הקודם לרוב אני מתעייפת עד מאוד חלשה באופן כללי.
שאלתי היא: ע"פ הממצאים האלה האם רופא תעסוקתי היה מאשר לי לעבוד פחות ממשרה מלאה?
האם רופא תעסוקתי לוקח בחשבון עייפות חולשה אלה לא דברים שכתובים במסמכים רפואים וכמו כן פעילות כפות הידיים.
תודה מראש על תשובתכם :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין.....שביטוח לאומי
ריקי18/08/2009קבע לי 29% נכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר עבודה
ד``ר מרק-אלן לוי19/08/2009שלום
אל תשכחי כי במידה ונקבע לך צמצום בשעות עבודה הקף המשרה שלך יורד כי אי אפשר להמשיך חופש מחלה מתמיד .כלומר ההכנסות שלך ירדו . צריך לקחת זאת בחשבון.
לגבי העיקרון בהחלט כפי שענה דר' גפן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן
ד``ר טמיר גפן18/08/2009הי!
רופא תעסוקתי לוקח בחשבון את מכלול העביות הקיימות בכל התחומים וגם בודק את טיב ואופי העבודה. בהתאם לממצאים קובע רופא את קביעתו. לאחוזי נכות אין משמעות משום שמדובר באחוזי נכות רפואיים ורופא תעסוקתי קובע יכולת התפקודית.
בהצלחה.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ריקי19/08/2009תודה על התייחסותכם.
אם הרופא יקבע כי אני יכולה לעבוד משרה מלאה ללא הפחתה של שעות. האם ניתן לערער על כך?
כדאי ללכת לרופא תעסוקתי באופן פרטי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.
ד``ר טמיר גפן19/08/2009הי!
במידה ואת חושבת לערער על החלטת רופא תעסוקתי במסגרת קופת חולים יש לפנות דרך מנהל של הרופא במסגרת אותה הקופה.
בהצלחה
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאבת שרירים
ורדית19/08/2009האם המחלה פוגעת גם בתחושות בלשון ?תחושה לא נעימה לאורך כל היום והלילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה.
ד``ר טמיר גפן19/08/2009הי!
יש לפנות לפורום מתאים.
בפורום זה שאלות בתחום רפואה תעסוקתית.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרדמת ביד שמאלדנה13/08/2009
שלום, מזה כארבעה חודשים אני סובלת מתחושת נימול וכאבים ביד שמאל שהיא היד הדומננטית
אני עובדת בשרטוט ולכן רוב שעות היום אני עובדת מול המחשב עם הידיים.
לאחר בדיקות EMG , וחוות דעת של נוירולוג שני מומחים לכירורגיה של היד הומלץ לבצע ניתוח שיחרור העצב האולנרי השמאלי.
יש לציין שאני בת 25 ועובדת בחברה מזה כארבע שנים.
האם הדבר נחשב כמחלת מקצוע, אם כן מה ההשלכות של ביצוע ניתוח?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת תעלה קרפלית
ד``ר מרק-אלן לוי16/08/2009שלום
תסמונת תעלה קרפלית בהחלט יכולה להיות מוכרת כמחלת מקצוע אצל אנשים העודים עם מאמץ ביד. בדרך כלל מדובר בעיקר באנשים העובדים עם מכשירים רוטטים או רועדים או הפעלת כוח חוזרני עם היד אך גם טבחים (קיצוץ ירקות) וגם הקלדות .... במקרה שלך לא מדובר בתסמונת תעלת קרפלית אלה לכידה אולנרית (במרפק) ההכרה אינה אוטומתית במקרה זה אך יש מקום לתביעה.
\השלכות זה בערך 3 שבועות של אי כושר עבודה לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לרופא תעסוקתי. :)אור11/08/2009
שלום :)
האם פניה לרופא תעסוקתי היא דרך קופת החולים? חיפשתי באתר מכבי, וישנו רק מתמחה אחד ברפואה תעסוקתית - באשדוד. האם זה הגיוני?
ולטעם השאלה - אני בן 24, עובד 3 שנים רצוף משמרות לילה כפולות, אך לפני מספר חודשים החלו להופיע סימנים רציניים של שחיקה, כלומר, אני מצליח לישון רק במשך 3 לאחר משמרת לילה בניגוד ל-7-8 בעבר, אני חולה הרבה ועייף כרונית, אך אין לי אף אישור "על הנייר" לכך (מבחינת בדיקות רפואיות.). האם רופא תעסוקתי יכול לעזור במצב כזה? שכן במקום העבודה לא מוכנים להעביר אותי לעבודת למשמרות יום "סתם כך".
אני מודע לכך שזה כל מקרה לגופו, אך שאלתי האם רופא תעסוקתי יכול כלל לתת "אישור" למקום עבודה, והאם מקום העבודה מחויב לכך?
תודה רבה - אור. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי לומר
אור11/08/2009שאני מצליח לישון רק במשך 3 שעות לאחר משמרת לילה בניגוד ל-7-8 שעות בעבר, ולא מצליח לישון לפני משמרת, כך שלפעמים לאחר משמרת אני ער 24 שעות וישן רק 3 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמרות לילה
ד``ר טמיר גפן11/08/2009הי!
לא הבנתי האים אתה עובד כל יום בלילה? מה המקצוע שאתה עובד?
יש אלה שעובדים בתכנות דלק רק לילות או בחלוקת עיתונים ועיסוקים שונים אחרים. במידה ויש לך הפרעות שינה הרי ניתו לבדוק זאת בעזרת בדיקה במעבדת שינה. ובהתאם לממצאים רופא תעסוקתי יכול לתת המלצות כמובן בהתאם לאפשריויות הקיימות במקום העבודה.
במידה ורופה ממליץ מדובר בסה"כ בהמלצה ומקום עבודה לא מחויבלכך אך בדרך כלל המעסיקים כן מתחשבים בהמלצות הרופא.
יש אפשרות של פיטורין גם כן וזאת במידה ואין למעסיק אפשרות למלאה את המלצותיו של רופא תעסוקתי.
בהצלחה ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר גפן :)
אור12/08/2009הצלחתי לרדת למינימום האפשרי, שזה שתי משמרות בשבוע - שתיהן לילה.
עבודתי היא בנתב"ג.
לגבי הפרעות השינה, ביום יום אין לי הפרעות שינה, אני פשוט לא מצליח לישון בשעות היום לאחר משמרת לילה, על אף היות החדר ללא רעש ואור. אני משער שזה בגלל הבלבול בשעון הביולוגי של הגוף, שמתרגל לישון בלילה, ואז צריך לישון ביום פעמיים בשבוע.
בכל מקרה, תודה על תשובתך, הבנתי כי זה לא מחייב את המעסיק.
אור. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תתכן קביעת אי כשירותגילה10/08/2009
שלום.
אני נוטלת תרופה נגד דכאון (לוסטרל) במינון מאד נמוך (0.25 מ"ג). האם זה מוכרח להופיע בטופס סיכום המידע הרפואי- או שהרופא יכול להשמיט? האם יכולים להחליט שאיני כשירה לעבודה על סמך זאת? (אני עובדת במקום מזה מספר חודשים- ולדעתי אין כל מניעה שאמשיך בכך- אבל אני חוששת. מדובר בעבודה מקצועית עם אנשים). למעשה אם הייתי יודעת שאצטרך לדווח על התרופה כבר הייתי מפסיקה לקחת אותה- היא נלקחה לצרכי מניעה, ובהחלט יכולתי להפסיק.
האם ידוע לכם מה הסיכוי שנטילת תרופה שכזו תסכן את סיכויי להמשך העבודה? האם אתם יודעים על מקרים בהם לא קיבלו אדם לעבודה מסיבה כזו או דומה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך כושר עבודהב.
ד``ר טמיר גפן10/08/2009הי!
נטילת תרופה זו לא צריכה לגרום בדרך כלל לקביעת אי כושר עבודה רק מסיבה זו. במידה ומצבך הרפואי יציב אין אני רואה מניעה להמשך עבודהושוב במדיה ותנאי העסקת העובד לא דורשים אחרת.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אבל מה פירוש
גילה23/08/2009"במידה שתנאי העסקת העובד אינם דורשים זאת"? האם ייתכן שבתנאים הרפואיים של העסקתי נכלל שאיני נוטלת תרופה פסיכיאטרית? האם אתה מכיר מקרים כאלה שבהם לא משנה מה מצב העובד, מספיק שהוא נוטל תרופה פסיכיאטרית על מנת שייקבע שאינו כשיר לעבודה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתקים09/08/2009
לד''ר טמיר גפן שלום אבא שלי עבר תאונת דרכים לפני 5 שנים יש לו אי כושר עבודה מביטוח כלל עד סוף השנה וביקשו חוות דעת מרופא תעשיה
לשלאתי אתה בדקת את אבי ואישרת לו אי כושר עבודה האם הוא יכול פנות אלייך על מנת לקבל חוות דעת רפואית והאם הדבר תקין
ואם לא האם יש לך המלצה לגבי רופא תעסוקתי אחר
וכמה זמן לוקחת חוות דעת מסוג זה
שמו של אבי אילן אוגלה הוא הוזמן על ידי ביטוח כלל והוא נבדק על ידיך במדי טק בחיפה , במסגרת ביטוח אי כושר עבודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי כושר
ד``ר טמיר גפן09/08/2009שלום רב!
נכון אני בדקתי אותו בתחילת שנת 2008 לפי בקשת חברת ביטוח לכן אין זה מקובל לבדוק אותו גם בתור לקוח פרטי.
אני כן יכול להמליץ לו לגבי רופא תעסוקתי אך רצוי לדעת אזור המגוריו
בהתאם לאזור היה נתן לתת המלצה.
בכבוד רב ומבריאות שלמה ומלאה לאבא.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו מאזור צפון
קים09/08/2009אנחנו מאזור הצפון {עפולה } אבל אין בעיה לקחת אותו לבדיקה היכן שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא תעסוקתי.
ד``ר טמיר גפן10/08/2009הי!
בצפון יש את ד"ר מזור לאוניד טל' 0544683265. ניתן לקבל יעוץ אצלו בעניין כושר עבודה.
בהצלחה.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בריאות ומקום העבודהאור08/08/2009
שלום רב,
אני בהריון שבוע 21 , חולת קרוהן , חוויתי קצת הרעה במהלך ההריון ולעיתים יותר חלשה מרגיל, אני תועמלנית במיקצועי , ולכן מסתובבת בבתי חולים ומרפאות כל יום וחוששת שאנו מתקרבים לחורף ואני עלולה להיות חשופה יותר לשפעת החזירים , בעיקר בגלל הרגישות יתר שלי. ההורים שלי והבן זוג חוששים לבריאותי ולבריאות העובר , מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון
ד``ר טמיר גפן08/08/2009הי!
תפני לרופא תעסוקתי ובהתאם למצב המחלה הבסיסית אולי היה מקום לשינוי בעבודה.
ככל שאני מבין את עובדת עם רופאים ולא עם קהל חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפעת
ד``ר מרק-אלן לוי09/08/2009כפי שאת מבינה אם כל העובדים החוששים משפעת היו מפסיקים את עבודתם עד תום המגפה היינו כבר במשבר קשה ביותר. אין כל המלצה לשנות עמדות עבודה כולל לעובדי בריאות (שאת לא שייכת אליהם) אך בעת חשיפה ממשית מוכחה. אנו מאחלים לך הריון בריא ושקט ולידה קלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא תעסוקתיענת06/08/2009
האם רופא תעסוקתי יכול לכתוב שעות שבועיות שעל הפונה יכול לעבוד הוא שהוא מחויב רק לשעות יומיות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעות העבודה
ד``ר טמיר גפן06/08/2009שלו רב!
השאלה לא ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעות
ד``ר מרק-אלן לוי07/08/2009לא ידוע לי על מתן שעות שבועיות. בדרך כלל מדברים על שעות יומיות ו/או על שעות ומספר ימים בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה ובקע היטאליורדית06/08/2009
היי
הוזמנתי לוועדה רפואית בעיקבות אסטמה ואזופגיטיס בקע היאטלי גסטריטיס עם ארוזיות.
שאלתי היא האם מקבלים אחוזי נכות בעקבות זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות
ד``ר טמיר גפן06/08/2009הי!
אחוזי נכות תלוים בחומרת המחלה.
בכבוד רב ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות
ד``ר מרק-אלן לוי07/08/2009נכות מקבלים על הפרעה תפקודית לא על שם של בעיה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)