מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות מלוחותהדר27/07/2011
שלום,
לאחרונה הטעם של ההפרשות שלי נהייה מלוח וזה מפריע לי ביחסי המין. עד לאחרונה, הטעם היה מתוק או תפל.
יש לציין, שהיה לי בעבר דלקת ופטרייה בנרתיק.
מה היא הסיבה לשינוי הטעם ומה אני יכולה לעשות כדי למנוע זאת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מלוחות - תגובה
לי ראובני28/07/2011גם תזונה וגם דלקות/פטריות משנות את הטעם והרייח של הנרתיק.
להמנע מסבונים אינטימייים ותחתוניות מבושמות זו יכולה להיות התחלה.
אח"כ להמנע גם מסוכרים ומשמרים שעושה פטריה קנדידה
לעשות ניקוי בתזונה כך שהגוף יתחזק וסוכרים ולבנים מזיקים לו ועושים פטריות שונות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיקבדוי.26/07/2011
התחלתי לקיים יחסי מין לפני כחמישה חודשים,אני בת 21. מאז יש לי פטריות בתכיפות מוגברת, לקחתי בכל פעם שהיה לי אגיסטן נרות ואגיסטן קרם. לאחרונה זה הפך להיות חמור יותר, נהיו לי שריטות באיבר המין ואף ירד לי דם ומאוד שרף עד כדי רמה שלא יכולתי להמשיך בקיום היחסים,ניסינו להשתמש בחומר סיכה שאף מחמם את האיזור אך שהוא בא עם מגע עם רוק[במידה והוא יורד לי-אין אפשרות לחדירה כיוון שזה נורא שורף,למה?] הוא בלתי אפשרי בשימוש כיוון שהוא מאוד שורף. אני חושבת שיש לי יובש בנרתיק, כי אם אין חומר סיכה אחרי מס' דקות בלתי אפשרי להמשיך.. כמו כן לאחר קיום היחסים שורף לי כל האיזור. איך אפשר למנוע את זה? זה פוגע נורא בקיום היחסים והופך אותם לבלתי אפשריים כיוון שבכל פעם שאנחנו מנסים זה כרוך בכאבים,ובחוסר נעימות.
זה מאוד דחוף.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בנרתיק
לי ראובני28/07/2011שלום לך
יובש נרתיקי יכול לקרות מכמה סיבות, שימוש בגלולות, סבונים אינטימיים, נרות אגיסטן, ועוד. אם זה תכוף שווה שתתחילו לקיים באופן זמני יחסים עם קונדום, לראות אם זה מפחית זיהומים ופטריות. תנסי טיפול הומואופטי נגד קנדידה כי אולי זה הגורם לכל הצרות ולהמנע מאגיסטן. עוד אפשרות היא לעשות אמבטיות עם שמן ויטמין E או למרוח שמן נבט חיטה על איבר המין לאחר המקלחת. דברים שמחזירים לו את החיות והלחות.
עוד משהו שאפשר לנסות להפסיק גלולות לכמה חודשים ולראות אם זה עושה שינוי לטובה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וסתיti25/07/2011
שלום!
האם ישיבה בג'קוזי יכולה לזרז קבלת דימום וסתי, ישיבה סמוך לתאריך קבלת הווסת (ישיבה במים פושרים).
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום וסתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/07/2011אין קשר בין אמבטיה חמה או ג'קוזי לזרוז מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בחשק המיניאלמונית25/07/2011
שלום רב
אני נוטלת את התרופה סוליאן כבר מספר חודשים. מאז שהתחלתי לקחת אותה חלה אצלי ירידה דרסטית בחשק המיני. קשה לי להגיע לאורגזמה ואני מרגישה פחות משיכה לבן זוגי למרות שהאהבה והחיבור הרגשי רק מתעצמים.
המחזור הופיע רק פעם אחת במשך כל החודשים האחרונים ורמת הפרולקטין שלי עולה בקצת על ה-3000.
האם ניתן לעשות משהו, חוץ מלהחליף את התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה תענה
לי ראובני25/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בחשק המיני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/07/2011רמות פרולקטין מאוד גבוהות לדעתי ויש להפסיק את הגלולות בכלל ולחזור על בדיקת הפרולקטין ללא גלולות.
פרולקטין גבוה הוא סיבה לירידה בחשק המיני הרבה יותר מאשר הגלולות עצמן. ואם למרות הפסקת הגלולות רמות פרולקטין ישארו גבוהות את צריכה לפנות לרופא אנדוקרינולוג לעשות ברור ולקבל טיפול בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסטיבולקטומי ויחסי מיןאיילת השחר21/07/2011
שלום אילנה.
עברתי ניתוח וסטיבולקטומי לפני מס שנים, אך רציתי לשאול עד כמה הניתוח הזה משפיע על הנאה מיחסי המין או בעצם פוגם בה?
אין לי מושג כי מהפעם הראשונה שקיימתי יחסים כבר כאב לי אז אשמח לשמוע מנסיונך ומבנות אחרות, אם הן רואות מהודעה זאת.
עוד שאלה קטנה - האם הניתוח יכול לגרום לחוסר סיפוק מיני? (לא מסוגלת לגמור בשום מצב- לא עם בן זוג ולא עם עצמי לבד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה,ליאורה ...
איילת השחר21/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסטיבולקטומי ויחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/07/2011לא קשור לחוסר הנאה או סיפוק מיני. רב הנשים מגורות מהדגדגן ומהשליש התחתון הפנימי של הנרתיק. אזורים אלו לא נפגעים בניתוח ולכן אין שום בעיה של הנאה. להפך רב הבנות שעברו את הניתוח מתארות שיפור בהנאה המינית עקב פחות כאבים. נראה לי שהבעיה שאת מתארת איננה קרשורה לניתוח אלא לקושי בגירוי והבנאה מינית וכדאי לפנות לטיפול מיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסטיבולקטומי ויחסי מין - תגובה
לי ראובני25/07/2011האם לפני הניתוח הצלחת להנות מיחסי מין או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך...
איילת השחר25/07/2011אם הצלחתי לגעת בעצמי ולגמור זה נחשב?
אבל כבר בפעם הראשונה שקיימתי יחסים הייתה לי קנדידה וכבר אז זה כאב... ואז רק הכאבים שאובחנו כווסטיבוליטיס נשארו. גם לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאיילת השחר - מזדהה איתך
וסטיבולקטומי17/09/2011גם אני עברתי ניתוח לכריתת וסטיבוליטיס, וגם אני מוצאת שההנאה המינית נפגעה מאוד. קודם לכן היתה לי הנאה גדולה מאוד מחדירה (גמרתי מחדירה מעט מאוד פעמים, אבל ההנאה מהחדירה היתה גדולה), וכיום - אין שום תחושה בחדירה, לא של הנאה ולא כלשהי.
עליי לציין שאין לי כאבים לאחר הניתוח, אבל יש לי אדישות לחדירה.
מגע בדגדגן מצליח להביא אותי לאורגזמה באוננות, אך ללא תחושת הנאה.
לפי דעתי, לא מביאים בפני בנות עם וסטיבוליטיס את כל ההשלכות של הניתוח וגם לא את כל אפשרויות הטיפול שקיימות לפני שפונים לניתוח.
אני מצרה מאוד על כך שעברתי את הניתוח ללא כל נסיון אחר לטפל בבעייה (הפסקת גלולות, טיפול התנהגותי, משחות, זריקות סטרואידיות).
לידיעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך... - תגובה
לי ראובני17/09/2011אז נשמע שיש במה לטפל בלי שום קשר לניתוח
מציעה לך לפנות לרופאת נשים עם רקע סקסולוגי לאבחון מדויק ולוודא טיפול מתאים כרגע בויסטיבוליטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבערך... - תגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011לפי כל העבודות בספרות בנושא וסטיבוליקטומיה לא אמורה להיות פגיעה תחושתית שכן לא פוגעים בעצבוב הפנימי של אברי המין אלא בעצבוב שטחי דרך כריתת עוד. יכול להיות שהבעיה היא הרחבה יתרה של הפתח כתוצאה מהניתוח ועל כן יש פחות חיכוך. כל עוד נשאר השליש התחתון של הנרתיק שמור ואזור הדגדגן ללפי פגיעה לא אמורה להיות פגיעה מינית.
בסקירות ספרות נמצא דווקא שפור בכל המדדים של התגובה המינית של בנות שעברו וסטיבולקטומיה. נראה לי שיש פה תרכובת של סיבות נוספות שגורמות לירידה בתחושה. ניתן לבדוק אוביקטיבית את המצב בבדיקות עצביות מקיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותanonimit20/07/2011
הי.אני בתולה ואני רוצה לאונן ולהרגיש רטט . הבעיה שאני מפחדת שקרום הבתולין יקרע , מה אני עושה ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/07/2011מאוננת חיצונית בלבד באזור הדגדגן
רב הנשים גומרות מגירוי על הדגדגן ולא מהחדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות - תגובה
לי ראובני20/07/2011שלום לך
חבל שלא ציינת את גילך. בכל מקרה, אני תוהה מה המשעות של קרום הבתולין, למה כל כך חשוב לשמר אותה. מדובר בתועה תרבותית שאין לה משמעות מלבד היותה סממן לכך שטרם קיימת יחסים בחדירה. לשים על הקרום יותר מדי משקל, זה לעשות לעצמך עוול.
את צריכה להרגיש שלמה ובהנאה עם הגוף שלך בראש ובראשונה
הנאה ברטט- אני מניחה שאת מתכוונת לויברטור או גירוי דגדגני- יש אמצעים כמו רוקט פוקט שאינם פוגעים בקרום
תיכנסי לאתר של סיסטרס ותסתכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות-כתמים חומיםאישה18/07/2011
שלום רב,
סיימתי את מחזור הווסת שלי כבר לפני שבועים. לאחר שסיימתי את הווסת, הופיעו לי הפרשות חומות עד היום [כמעט שבועיים] המלוות בימים מסויימים גם עם דימום קל מאוד -וורוד.
לא היו לי תופעות לוואי אחרות כגון:כאבי ראש או בחילות.
[רציתי לציין שבאחד מימיי הווסת שלי לקחתי בטעות 2 גלולות, דבר שלא קרה לי מעולם!]].
יש לציין שאני לוקחת "הרמונט", ובזמן הווסת שלי אני סובלת מכאבי בטן ודימום רב. האם מומלץ לי לעבור לגלולות אחרות, כמו פמינט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש על תשובתכן!
אישה18/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות-כתמים חומים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/07/2011יכול להיות דימומים ממושכים וחריגים תחת גלולות. התיעצי עם רופא הנשים שלך האם יש מקום לעבור לגלולות אחרות ואיזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתור שלי הוא בשבוע הבא
אישה20/07/2011מה לעשות עד אז, להמשיך בנטילת הגלולות?
כי הדימומים והכתמים נמשכים כבר שבועיים לאחר סיום הווסת. [3 שבועות סה"כ].
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתור שלי הוא בשבוע הבא - תגובה
לי ראובני20/07/2011ללהמשיך כרגיל עד תום החפיסה ולעשות מעבר רק לאחר סיום החבילה הנוכחית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אישה21/07/2011כאמור, הרופאה החליפה לי למליאן מהרמונט.
העניין הוא... שההכרב הוא אותו הרכב כפי שראיתי- האסטרוגן והפרוגסטרון....
אז מה ההבדל כבר...?0.075 0.020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אישה22/07/2011מה שלומך?
כאמור, הרופאה החליפה לי למליאן מהרמונט.
העניין הוא... שההכרב הוא אותו הרכב כפי שראיתי- האסטרוגן והפרוגסטרון....
אז מה ההבדל כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/07/2011אין שום הבדל בין מליאן להרמונט זו רק חברה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש אפשרות שנכנסתי להיריון?לירי15/07/2011
היי, אתמול קיימתי יחסי מין.
בתחילה הוא היה עם איבר מינו בפתח של האיבר שלי, הוא לא ממש נכנס, הוא היה בקצה ואז הוא יצא ושם קונדום.
אחר כך הוא התחיל להלחיץ אותי שאולי כדאי שאני אקח פוסטינור כדי שלא נסתכן.
אני לא ממש מרגישה שיש אפשרות שנכנסתי להיריון מהפעולה הזאת.
הוא לא נכנס אליי רק היה בפתח לכמה שניות.
האם יש סיכוי מפעולה כזאת להכנס להיריון?
האם באמת כדאי לרוץ לקנות פוסטינור לכל מקרה?
בבקשה תענו לי מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש אפשרות שנכנסתי להיריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2011הסבירות להריון נמוכה אך לא בלתי אפשרית. יש מצב שלפני שפיכה בזמן גירוי מיני גבוה יש טפטוף מהבלוטות הנמצאות בשופכה שלעיתים מכילים תאי זרע
אם הוא חושב שכדאי לקחת פוסטינור כנראה שהוא לא בטוח ולכן כדאי שתקחי אם את רוצה לשלול אפשרות אפילן מינימלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולותקטי14/07/2011
שלום,
לפני שבוע החלפתי גלולות ובלי לחכות 7 ימים מהגלולוות הישנות התחלתי עם החדשות השאלה שלי היא מתי אני אהיה מוגנת ולא אצטרך שום אמצעי הגנה נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2011אם החלפת ללא הפסקה מהחבילה הקודמת את כבר מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עליי לעשות ?לי11/07/2011
לפני כמה שבועות אחרי כל מיני תסמינים של גירוד , הפרשות מרובות ,
ריח לא נעים .. הרופא שלי איבחן שזו פטריה .. ונתן לי 3 טבליות כאלה שצריך להחדיר לפניי השינה שלושה ימים .
היום הראשון עבר בסדר בשני , גם וביום השלישי בבוקר , עלה לי החום , כאבי בטן ושלשולים ... לא לקחתי את הטבליה הנוספת , כי גם היה כתוב על האריזה
ולאחר שהכל עבר ף ההפרשות חזרו וכו' ..
האם זו הייתה תגובה כתוצאה מהתרופה או מה ? תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר לדעת
לי ראובני14/07/2011יקרה
לא להזניח
פשוט לפנות לרופא משפחה/נשים ולשלול בעיות נוספות
כמו כן, פעם הבאה שאת אצל רופא נשים לשלוח תרבית כדי לוודא האם מדובר בפטריה או דלקת וכו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפתחה קבוצה בפייסבוק לסובלות מווסטיאיילת השחר08/07/2011
שלום בנות יקרות! נפתחה קבוצת תמיכה לסובלות מ/ סבלו מווסטיבוליטיס , ווגיניסמוס וולודניה. הקבוצה תהווה מקום לתמיכה נפשית, ייעוץ, ושיתוף אשר יכול לעזור לכל אחת ואחת ולהוות מקום בו אפשר לדבר על הכל. נשמח אם תצטרפי ואם תשתפי בנות שסבלו מכך או סובלות ואולי גם נשמע את סיפורי ההצלחה שלהן כנגד הבעיות המציקות והכואבות הללו. הקבוצה היא סודית ורק מי שחבר בה יכול לראות מה כתוב, כך שאין צורך להתבייש.
אתן מוזמנות להוסיף את הפרופיל הבא ולהכנס לקבוצה
בריאות, איילת השחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפתחה קבוצה בפייסבוק לסובלות מווסטי - תגובה
לי ראובני09/07/2011כל הכבוד על היוזמה
תהליך שבאמת יש הרבה צורך בתמיכה ובהעברת מידע
יישר כוח
מקווה שיהיה ליווי של אנשי מקצוע
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינק לא עובד
לי ראובני09/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני מוגברפיצית08/07/2011
יצאתי לחופש, ונטל המחויבויות לא רובץ, אני מוצאת את עצמי חושבת סקס רואה- פורנו, ומאוננת המון. מזמן לא עשיתי סקס, 40+. ועכשיו ממש כל הזמן עסוקה בזה ומאוננת.חוששת מהאנטנסיביות, ומגלה כמה אני מתגעגעת לסקס. נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני מוגבר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/07/2011גיל 40 נחשב כגיל הפריחה המינית של האישה הבשלה... ולכן את בהחלט בנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצל הגברים?
mosha09/08/2011גיל 40 הוא הגיל הכיפי ביותר להנאה מסקס? תודה מראש ע התשובה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצל הגברים? - תגובה
לי ראובני14/08/2011אצל הנשים השיא הוא הרבה יותר מאוחר מאשר אצל גברים
אצלהם זה תלוי במצב הבריאותי ולא רק בפתיחות הרגשית והחיבור לגוף
השיא שלהם מורכב מייצור טוסטסטרון, העדר עישון וכולסטרול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצית
mosha08/08/2011איפוא בן זוגך...נראה לי הוא יתלהב שתפי אותו תני לו לענג אותך....זה ייצור אהבה וחיבור משודרג....ווואלה אני מקנה בך ...בהצלחה ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצית
mosha09/08/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיצי
mosha25/08/2011הייייייי את מהדרום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן חדירה כבר הרבה מאוד זמןאם טריה פעם108/07/2011
שלום,
אני בת 28, ילדתי לפני 7 שבועות. מאז החודש השלישי להריון אני חווה כאבים (חזקים פחות או יותר) בזמן קיום יחסי מין.. אציין שלפני ההריון לקחתי כדורים נגד דיכאון ושבתקופה ההיא הסקס שלי ושל בן זוגי היה הכי טוב שהיה מעולם. הפסקתי עם הגילוי של ההריון בשבוע החמישי. עד לחודש השלישי פסקו תופעות הגמילה מהכדורים .. יכול להיות שזה קשר להופעת הכאבים?
חשבתי גם שאולי זה קשור להריון עצמו.. אבל אני כבר 7 שבועות אחרי וניסינו אתמול פעם ראשונה וכאב אפילו יותר ממה שזכרתי.
אני מיואשת ומודאגת, אני כן רוצה סקס ומחכה לזה, אבל משהו לא תקין.
חשוב גם לציין שאין לי פטריה או דלקת , נבדקתי ממש לאחרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן חדירה כבר הרבה מאוד זמן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/07/2011קשה לאבחן מבלי לבדוק, יכול להיות שהשנויים ההורמונליים של ההריון והלידה גורמים לשנויים של רגישות בפתח הנרתיק. יכול להיות שעכשיו אחרי לידה יש יובש עקב הדיכוי ההורמונלי ולכן כאבים חזקים. יכול להיות שהתפתח לך וסטיבוליטיס שלאחר לידה, אם עברת חיתוך החייץ יכול להיות שאזור הצלקת עוד לא החלים לגמרי....
בקיצור, יכולות להיות מספר סיבות וזה דורש בדיקת רופא.נסי בינתיים לקיים יחסי מין עם מזחת אזראקאין 5% ומרחי שמנים בפתח הנרתיק יום יום תוך כדי עיסוי העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וכמה פרטים נוספים
אם טריה פעם108/07/2011תודה על התגובה המהירה.
שכחתי לציין שילדתי בקיסרי (הלידה לא התקדמה והתינוקת נכנסה למצוקה)
מה השם ה"לא שיווקי" של המשחה? אני גרה בחו"ל ולא בטוחה איך להשיג אותה כאן.
בנוסף, באילו שמנים להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרקאין
א.12/07/2011זו למעשה משחה שמכילה לידוקאין- LIDOCAINE.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וכמה פרטים נוספים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2011לידוקאין., שמן שקדים, שמן זרעי ענבים, שמן קלנדולה שמן ויטימין E כולם מצוינים לאזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין של תינוקת בת חצי שנההילה07/07/2011
שלום,
אני אימא לתינוקת בת חצי שנה,
ושמתי לב שפתח הנרתיק שלה גדול מדי, כאילו אין לה קרום בתולים,
בנוסף יש לה בפנים כמו חלל קטן ואז שוב חתיכת בשר שנראת כמו שפתיים פנימיות
ואני לא מצליחה לראות שיש עוד פתח, מה זה יכול להיות? האם יתכן שאין לה נרתיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין של תינוקת בת חצי שנה - תגובה
לי ראובני07/07/2011שלום לך
אפשר ללכת לבדוק את זה אצל רופאת ילדים ואם יש חשש להפנות לרופאה המתמחה בתחום הערייה כמו אחינועם לב אש או אחר- בהמלצת הרופא המטפל כרגע.
לא להכנס לדאגה בלי סיבה.
פשוט ללכת לרופא ולשאול
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוויר מהנרתיקמיכל06/07/2011
שלום
אני בת 22
קרה לי מקרה שקיימתי יחסים עם החבר שלי ויצא לי אוויר מהנרתיק בקול (ממש ממש מביך) ולא ידעתי מה לעשות. מה שכן זה קורה לי גם בפעילות ספורטיבית אם אני עושה גשרים או עמידות נר ועמידות ידיים ( אני די פעילה) וזה ממש ממש מביך וקשה לי להתאמן ככה. מה עושים במצב כזה? האם זה נורמלי לבחורה בגילי שיקרה דבר כזה? ואני לא יכולה לשלוט בזה זה פשוט יוצא, אבל ברעש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד טבעי
לי ראובני07/07/2011זה מאוד טבעי, קורה לכולן
אין סיבה להרגיש מבוכה
אפשר להסביר שזה פשוט אוויר שיוצא בגלל הזווית המשתנה של הנרתיק
אפשר גם לצחוק על זה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)