פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    talel
    28/02/2011

נשואה 9 שנים.נדיר שהיתי יוזמת,אולי בתחילת הנישואים.מאז לידת הילד הראשון החשק שלי פחת בהרבה אך אחרי לידה האחרונה (השלישית, לפני חצי שנה) החשק המיני שלי נעלם לגמרי.בפעמים נדירות שאני משתכנעת לשכב עם בעלי זה מרגיש ונראה עלוב, לא משנה כמה בעלי יהיה נלהב ומפנק ומשקיע אני לא מצליחה להנות, גרוע מזה גופי מתקבץ ואני מרגישה נאנסת (וכנראה גם מתנהגת כך כי פעם בעלי חלם אותי בוכה ומתחננת אליו להפסיק לאנוס אותי).חשוב לציין שאני מאוד אוהבת את בעלי את החיבוקים שלו ונשיקות ומוכנה להסתפק רק בזה אך בעלי בן אדם מאוד מיני והתנהגות שלי גורמת לו לסבל רב. אני לא רוצה לפגוע בו וכך גם בזוגיות שלנו. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• שקלת טיפול?

לי ראובני
    28/02/2011

יקרה,
    נשמע שאת עוברת ימים לא פשוטים, שאת עסוקה בפחדים שונים ובניסיון לארגן מחדש את חייך עם שלושה ילדים. אלו דברים שמצריכים זמן ומאמץ ולא תמיד מותירים פניות לזוגיות ואינטימיות.
    מצד שני, מדובר ברגשות חזקים ועוצמתיים שרוצים פורקן ומענה גם בתוך הזוגיות ולכן אי אפשר להזניח את זה ולא לשים לב מה קורה שם.
    אני מציעה לך לשקול טיפול, לראות האם שיחות יכולות לסדר במקום רגשות שכרגע אין להם שם אבל גובים מחיר רגשי משמעותי..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני בקשר זוגי
    השואלת24
    27/02/2011

שלום רב
    אני בת 24 ובן זוגי בן 28, נמצאים ביחד כ7 חודשים
    אני לוקחת גלולות מזה גיל 17, עם הפסקה של חצי שנה כאשר לא היה לי בן זוג (כך שקשה לי לזכור אם זה השפיע על חוסר החשק המיני שלי דאז)
    יש לי בעיה רצינית עם החשק המיני, דבר שמפריע לי מאוד באופן אישי וכמובן גם לבן זוגי
    אנחנו מאוד פתוחים ומדברים על כך הרבה, ואני מאוד רוצה לפתור את העניין היות ואני כן רוצה את האינטימיות וכן חסר לי הרצון הזה לסקס...
    אני מאוד אוהבת אותוו ונמשכת אליו, ולא יכולה להצביע על מקור הבעיה
    הדבר גורם לי להיות עוד יותר חסרת ביטחון עם עצמי, כי זה "פאק" כלשהו, שאני פשוט לא יודעת איך לפתור וכבר קצת מיואשת...
    קבעתי תור לרופא הנשים שלי על מנת שייעץ לי וישלח אותי לבדיקות הורמונליות או שאולי אחליף גלולות או אפסיק אותן לחלוטין... אך מה עוד ניתן לעשות?
    אני כל כך צעירה, ואני בקשר זוגי שהוא חדש יחסית, ולא מבינה למה אני חווה את זה...
    קרה לי גם בעבר בקשר מאוד ארוך שהיה לי, ואז לא טיפלתי בבעיה, והיום אני מאוד רוצה לפתור אותה

דבר נוסף הוא שמאוד כואב לי בחדירה עצמה, לא ידוע לי על הבעיה של יובש בנרתיק או משהו דומה, אבל כמובן שאבדוק זאת עם הגניקולוג.

תודה על כל עזרה

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני בקשר זוגי

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני בקשר זוגי - תגובה

לי ראובני
    28/02/2011

התופעות שאת מתארת יובש נרתיקי וחוסר חשק עשוים להגרם מגלולות
    פשוט תנסי בלי, לעבור לקונדום או לנובורינג ותראי אם יש שינוי
    חבל לחכות פשוט מהחפיסה הבאה לעבור למרשם אחר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

דניאלה
    03/03/2011

צרת רבים נחמת טיפשים, אבל אני מזדהה איתך לחלוטין. וכן אולי זה טיפשי אבל זה גורם לי להרגיש טוב יותר שאני לא לבד במערכה. תפסיקי את הגלולות מנסיון אישי זה עוזר אבל רק קצת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחקי אהבה

זהבית
    04/06/2011

חשבת אולי על דרך אחרת. אולי הבן זוג שלך לא מספיק מגרה אותך- משחקי אהבה בגוף להרגיש את המשיכה הגופנית בזמן משחקי המין אולי לעשות מסג' אחד לשני עם שמן קוקוס טבעי. אין סוף לדמיון ואחר כך לעבור למשגל עצמו-תחשבי על זה- בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירה ואגינאלית אחרי סקס אנאלי
    לי
    26/02/2011

שלום
    קיימתי עם חבר שלי יחסים ואגינאליים אחרי שקיימנו סקס אנאלי. האם יש סכנה לזיהום? איזה? יש לי לאחרונה צורך מוגבר ללכת לשירותים - כמו בדלקת שלפוחית השתן - האם יכול להיות שזה קשור? האם עלי ללכת להיבדק אצל רופאת הנשים שלי

הוספת תגובה

• כן

לי ראובני
    28/02/2011

צריך בכל חדירה אנאלית להשתמש בקונדום גם כדי למנוע זיהום וגם כדי לא לפצוע את האפידרמיס בפי הטבעת

כרגע אם אין לך סימפוטומים את לא צריכה להבדק, שווה להזהר להבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה
    נירה
    23/02/2011

איך נכנסים להריון? והאים ע"י זה שהגבר עושה ביד ויש לו זרע ואז הוא מחדיר אצבע לאיבר מינה של האישה יש אפשרות להריון?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה - תגובה

לי ראובני
    28/02/2011

סביר להניח שלא כי אין מספיק נוזל זרע בשביל תנועת הזרעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובות בבקשה
    ורד
    21/02/2011

שלום רב, אני מאוד בדילמה ואשמח לתגובות: אני בחורה שלא נהנית מהחדירה עצמה וגם לא אוהבת מאחורה אלא מזה שיורדים לי וכד' . מה ניתן לעשות עים בן זוגי מלבד חדירה. ומה ניתן לעשות לו חוץ מ"לרדת" לו? תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    תגובות בבקשה

הוספת תגובה

• ספרים/ סרטי הדרכה וכו

לי ראובני
    21/02/2011

שלום לך
    מלבד תגובות כאן (למרות שזה פחות פורום פעיל לעומת פורום מיניות נשית בתפוז או פורום מיניות בתפוז) אני מציעה לך לקחת את האמירה שלך כסוג של אתגר, להכנס לחנות ספרים, להכנס לאמזון לחפש סרטים ולהתחיל לחפש את מה שמבקשת את לגלות.
    לגיטימציה זה ברור שתקבלי מכל אישה שנייה ברחוב, כי הרי ברור שכל אחת אוהבת דברים קצת אחרת, אז יש מי שאוהבת חדירה ויש מי שאוהבת אוראלי וכל אחת שונה.
    כמו המגע של בן זוג אחד לעומת בן זוג אחר.
    אני מציעה לך בחום, לחקור את המגוון שיש בעולם, כי הוא באמת אינסופי ולקרוא ספרים כמו סקס עכשיו או לעצמך מיניות האישה, יכולים ללא ספק לתת לך תשובות מתאימות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור- איך מסיימים מהר את המחזור
    bina
    21/02/2011

ברצוני לשאול יש לי אירוע חשוב וקיבלתי מחזור יותר מוקדם, איך אני מסיימת אותו מהר יותר? תודה רבה

הוספת תגובה

• מחזור- איך מסיימים מהר את המחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2011

אין דרך, אם יש דימום רב אפשר להחליש אותו על ידי כדורי הקסקפרון - התיעצי עם רופא הנשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה
    גנה
    21/02/2011

אני מקיימת יחסי מין על בסיס קבוע עם חבר שלי אבל כל פעם אני מקבלת פטרייה, כל פעם ואני מטפלת בזה עם הידרואגיסטן ופלורג'יל ואם המצב קיצוני אז אני לוקחת את הכדור הזה.. נמאס לי שכל הזמן אני מקבלת פטרייה, מה לעשות????

לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה

הוספת תגובה

• פטרייה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2011

א. עשי תקבית נרתיקית כדי לודא שזה באמת פטריה ואיזה סוג.
    יכול להיות שאת צריכה טיפול אנטיפטריתי מונע למשך מספר חודשים. התיעצי עם רופא המטפל שלך
    במקביל כדי לקחת טיפול בפרוביוטיקה ולפנות לדיאטנית כדי לקבל דיאלטה מיוחדת נגד פטריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה

אפרת
    06/03/2011

אני אמנם לא רופאה אבל גם לי הייתה תקופה שקיבלתי פטרייה כל כמה זמן וזה היה נורא. לקחתי כדור שהיה אמור לטפל בבעיה ואסור היה לי לקיים יחסי מין מס' חודשיים. זה לא ככ עזר לצערי. אבל יש סוף טוב- לא מזמן חברה של אמי אמרה לי שאולי זה קורה בגלל חוסר ויטמינים וחוסר איזון הורמונלי והתחלתי לפני שנה לקחת מולטי ויטמין-מינרל לנשים Multi Female של סולגאר כדיי לטפל ב"שורש" הבעיה. הויטמינים האלה מטפלים בין היתר במערכת הנשית. וטפו טפו טפו אני כבר 8 חודשיים נקייה לחלוטין (וזה זמן שיא שהפטרייה לא חזרה).
    בכל מקרה אני מייעצת לך לבדוק עם הרופאת נשים שלך על המולטי הזה.. ובכלל לעשות כמה בדיקות מקיפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת חולשה ברגליים אחרי אורגזמה
    רינת
    18/02/2011

אני בת 23, ואחרי אורגזמה יש לי תחושת חולשה למשך 6 דקות בערך ברגליים, הבנתי שהדבר אופייני לגברים, ואילו לנשים צריך להיות דווקא תחושת אדרנלין..
    אז מה עובר על הגוף שלי?

הוספת תגובה

• תחושת חולשה ברגליים אחרי אורגזמה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2011

התגובה היאהאינדיבידואלית אחרי אורגזמה ואין חוקים
    נשים שונות מגיבות אחרת לאורגזמה.
    לא חושבת שזה מקור לדאגה או להיות מוטרדת מכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וולוודיניה שאלה לד"ר ליאורה
    גלית
    18/02/2011

שלום רב,
    אני סובלת מוולוודיניה למעלה מ 10 שנים, אומנם לא אובחנתי כי אז לא ידעו לאבחן, תחושה תמידית של שריפה וכו', עברתי הריון ולידה ועת נמצאת בטיפולי פריון מספר כ 3 שנים,
    1. שאלתי היא האם היו מחקרים שוולוודיניה יכולה לפגוע בפוריות?,
    12. לאחרונה נוספו לי כתמים חומים באזור שיער הערווה וכן נק' חן אדומות האם זה יכול להיות כתוצאה מוולוודיניה, אני דואגת שזה לא יתפתח לסרטן העור חלילה?, למרות שרופאת העור אמרה שזה בסדר?

הוספת תגובה

• וולוודיניה שאלה לד"ר ליאורה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/02/2011

וולוודיניה לא משפיעה על פריון ואין קשר בין הנקודות בעריה לוולדוודינה
    הוולוודיניה זו בעיה עצבית בלבד, טורדנית וכואבת אבל לא גורמת לבעיות בעור או בפריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הבן זוג שלי
    ר
    17/02/2011

שלום,
    אני חייה עם הבן זוג שלי קרוב לשנתיים הבן זוג שלי מאוד אוהב לראות סרטים כחולים של גבר עם גבר או ילדות או נשים בהריון...והוא מעונן תמיד לפעמים בזמן שאני ישנה אני מרגישה אותו מעונן...אני לא חושבת שאני מחסירה ממנו סקס הוא זה שלא אוהב לנגוע בי וגם כשעושים סקס הוא לא נודע בי רק חודר...האם אני צריכה לדאוג בקטע של הסרטים?האם יש לו סטיות מיניות שאני צריכה לדאוג יש לי בנות גדולות בבית אני חוששת ..תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי הבן זוג שלי

הוספת תגובה

• ממה החשש

לי ראובני
    28/02/2011

העובדה שבן זוגך נוהג לאונן תוך כדי צפייה בסרטי פורנו מסוימים לא בהכרח נובעת מן העובדה שאת לא מקיימת איתו יחסים כפי שהוא רוצה או שהוא מהווה סכנה לילדותייך
    אני חושבת שאוננות תוך כדי צפייה בפורנוגרפיה נובעת מרצון לענג באופן ספציפי ומהיר את עצמך כשאין סבלנות/ חשק/ רצון לעסוק בתקשורת
    אולי מתוך רגשות האשמה שלו אודות מושאי התשוקה או מורכבות בתקשורת ביניכם הוא מבקש שם מפלט אבל זו כמובן השערה הזקוקה לאישוש מצידו.
    אם את רוצה לשנות במשהו את המצב, אני מציעה לך לפנות לטיפול זוגי מיני יחד איתו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח רע
    אלמונית
    16/02/2011

התחלתי לשכב עם חבר שלי כ4 חודשים וכשאני גומרת יוצא לי נוזל שקוף . הבעיה היא שהריח של הנוזל הוא דומה לריח של שתן ריח חריף כזה לא נעים . האם יש משהו לשפר את הריח או ממה הוא נובע ?

לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע

הוספת תגובה

• ללכת לבדוק

לי ראובני
    17/02/2011

אם זה היה מדובר בשפיכה נשית אזי הוא חסר רייח
    פני לרופא נשים לבירור העניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נהנית
    נוני
    15/02/2011

שלום.
    אני בת 23 אחרי 2לידות.מאז שאני התחלתי לקיים יחסי מין אני לא מגיע לאורגזמה.וגם לאחרונה אין לי חשק ליחסי מין עקב זה שאני פשוט לא נהנית, בעלי לא יודע את זה והוא לפעמיים מתעצבן שאני לא נותנת לו להיתקרב אליי.ואני ממש לא יודעת מה לעשות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לא נהנית

הוספת תגובה

• לא נהנית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/02/2011

את זקוקה לפנות לטיפול מיני כדי לטפל בבעית החשק. סביר להניח שאם את לא נהנית מיחסי מין גם אין חשק לקיים אותם. בטיפול אפשר ללמד אותך להגיע לאורגזמה.
    בכל קופ"ח יש מטפלים מיניים ובכל בי":ח יש מרפאות סקסולוגיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ליאורה ולי בוקר טוב
    חגי
    15/02/2011

ד"ר ליאורה ולי בוקר טוב

לפני שבועיים מישהו במקום עבודתי עבודתי הטריד אותי כשנשארתי אחרי שעות העבודה להשלים שעות ( אני סטודנטית תואר שני ) . זה היה ממש על גבול התקיפה מאחר והו גם ניסה בכוח לדחוף את האצבעות שלו אלי והפסיק רק אחרי שהדפתי אותו . כשאמרתי לו לא ושיפסיק זה לא הספיק לו להבין . רק שתדעו שלא נתתי שום רמז שאני מעונינת וחוץ מזה שהוא יודע שאני נשואה טרייה .מה שמציק לי שמאז המקרה אני לא יכולה לקיים יחסי מין שכוללים חדירה . אני מרגישה פחד וגם כאב עמוק בתוך הנרתיק . חשבתי שאולי נשרטתי והלכתי לרופאת נשים שלי . הייתי בשוק למרות שהיא השתמשה במכשיר קטן בכל זאת פחדתי וגם כאב לי ( בדרך כלל המכשיר הקטן לא כואב לי ) . אמרתי לה שאני יכולה לסבול את הכאב אבל היא לא רצתה להכאיב לי ובדקה רק חיצונית וקצת עם האצבע .אחרי הבדיקה היאר אמרה לי שהיא לא רואה כלום אבל היא שאלה אותי אם הכל בסדר . היא אמרה שהיא הרגישה שאני מכווצת בבדיקה .

האמת שהיא מקסימה אבל פשוט התביישתי לספר לה ודיברתי איתה רק על זה שאני כבר בת 29 ואנחנו מנסים ארבעה חודשים להרות ובינתיים אן אפילו מילימטר של עובר .
    אני לא ידעת מה לעשות כדי לפתור את הבעייה של הכאב והפחד . עד היום לא כאב לי ביחסי מין פרט לפעם הראשונה והשנייה ולפעמים זה היה קורה לי עם בן זוג חדש.
    יש סיכוי שזה יעבור לבד ? יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שזה יעבור ?
    תודה מראש על תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר ליאורה ולי בוקר טוב

הוספת תגובה

• ד"ר ליאורה ולי בוקר טוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/02/2011

עברת חויה מאוד קשה והתגובה שלך טבעית לחלוטין. סביבה תומכת ואוהבת תעזור לך כדאי גם שתפני לתמיכה למרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית
    www.1202.org.il‏
    עיבוד הטראומה שעברת ושיחה על הנושא תעזור לך להתגבר על הבעיה בדרך המהירה ביותר כדי שתוכלי להמשיך בחיי מין תקינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר ליאורה

רוני
    16/02/2011

אני אשתף את בעלי בזה . אני יודעת שהוא יהיה שם בשבילי .
    נכנסתי ללינק שנתת לי . עוד לא התקשרתי אבל אני אתקשר .הכל עוד טרי ונורא קשה
    לספר בטלפון את כל הפרטים . בכתב זה יותר קל .
    שוב תודה על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר ליאורה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/02/2011

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לייעוץ
    דורין
    14/02/2011

שלום לך
    אני בת 50 ומצליחה להגיע לאורגזמה באוננות
    אני משלבת עינוג הבן זוג ואחר כך אוננות שלי והוא מאוד מרוצה שאני מסופקת
    ניסינו אין ספור נסיונות ואני פשוט לא הצלחתי עד שגיליתי את האוננות לידו.
    שאלתי אם ארכוש ויברטור או כל מוצר אחר האם כל מוצר יכול להביא לאורגזמה?
    פשוט לא כל פעם זה קורה מהר ואני לפעמים מותשת פיסית

אודה על תשובתך
    בתודה מראש
    שרינה

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ

הוספת תגובה

• זקוקה לייעוץ - תגובה

לי ראובני
    14/02/2011

שלום לך שרינה
    לא בטוחה שהבנתי אבל אנסה בכל זאת
    לשאלתך, האם יש דרך לזרז את האורגזמה? כלומר, האם באמצעות ויבטור אני עשויה להגיע לאורגזמה יותר מהר?
    יכול להיות שכן
    או
    ניסיונות נוספים לטכניקות אחרות של אוננות או שילוב בין השניים
    כלומר
    את יכולה לנסות אוננות דגדגנית ידנית
    כאשר הויבטור במקביל בחדירה
    או בתנוחות בהן אפשר לאונן במקביל לחדירת פין
    או אביזרים נוספים כמו ביצת רטט או רוקט פוקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בחשק המיני
    לימור
    14/02/2011

אני אישה כבת 40 נשואה בשנים האחרונות חווה ירידה בחשק המיני כמעט ואין חשק מיני בכלל בנוסף מתקשה להגיע לאורגזמה וגם האורגזמה חלשה מאוד . הכל החל לפני 10 שנים כתופעת לוואי לכדורים נגד דיכאון ונשאר כך מאז. בנוסף יש לי התקן תוך ריחמי עם הורמונים כ 4 שנים האם יתכן קשר?

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק המיני

הוספת תגובה

• ירידה בחשק המיני - תגובה

לי ראובני
    14/02/2011

יקרה
    אני שומעת הרבה תסכול בקולך ובצדק, סקס אמור להיות מהנה ונעים וזה לא פשוט כאשר הוא מהווה מקור לתסכול.
    אני בטוחה שיש קשר בין הדברים, ולכן אני מציעה לך לפנות לרופא נשים עם רקע סקסולוגי שינסה לעשות סדר בין הדברים ולטפל בהם.
    אולי שינוי מינון תרופתי או שינוי של אמצעי מניעה.
    בהצלחה ואל ייאוש, אפשר לפתור את העניין זה רק מצריך התמודדות ואורך רוח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה