פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מבולגן וגלולות פמינט...
    ענבל
    05/07/2011

המחזור שלי בשנה האחרונה ממש מבולגן, חודש אחד אני מקבלת וחודש אחרי זה לא..הרופא שלי החליף לי לגלולות פמינט ורציתי לדעת אם זה באמת נועד לעזור לזה? ותוך כמה זמן זה אמור לעבוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כל הגלולות אותו הדבר

כן
    06/07/2011

זה בכלל לא משנה באיזה גלולות את משתמשת - כולן יסדירו לך את המחזור, זה חלק ממה שגלולות עושות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לפני כן היית על גלולות?

לי ראובני
    07/07/2011

בעיקרון אם לקחת גלולות בעבר זה לא אמור לקרות אלא אם כן יש דימום בין וסתי ואז זו תופעת לוואי ידועה
    בכל מקרה, תנסי פמינט ותראי אם זה מיטיב איתך, גלולות דור שלישי עם מינון הורמונלי נמוך, אבל שווה שתכתבי מה לקחת בעבר והאם הקפדת לקחת כל יום באותה שעה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטמות
    חסויה
    04/07/2011

שלום לכם,
    ובכן רציתי לשאול שמתי לב שיש לי המון נקודות לבנות בפטמות שלי..
    מה זה ?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    פטמות

הוספת תגובה

• פטמות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/07/2011

נקודות של שומן או חלב, תקין לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות
    תמיר
    03/07/2011

שלום, יש לי מספר שאלות ואשמח אם תענו לי עליהן.
    1. אני נוטלת את גלולת הלודן של הצבא כבר שנתיים וכרגעאני משתחררת, אז רציתי לדעת איך אני עוברת לגלולת המינולט, לקחת ישר אחרי הלודן? כמה מוגנת אני אחרי ההחלפה הזאת?
    2.קראתי מספר מאמרים והבנתי שרק גלולות ביחסי מין זה לא מספיק ושצריך להוסיף גם קונדום, זה נכון?.
    3. האם גם ב7 ימי ההפסקה בין חפיסה לחפיסה אני מוגנת או שעדיף לא לעשות כלום בימים אלה?
    4. כשהחבר שלי גומר יש לו כמות זרע ענקית האם הכמות מגבירה את הסיכון להכנס להריון ?
    5. תמיד אחרי הסקס שורף לי באיבר המין, יש משחה כלשהי לזה או משו שאפשר לעשות?

תודההה מראש =]

לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה שאלות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/07/2011

לודן הוא כמו הרמונט או מליאן ולא מינולט, את יכולה להמשיך עם אותן גלולות אחרי השחרור
    הגלולות אמורות להיות עם בטיחות של קרוב ל100% אך כמובן הן אינן מונעות הדבקה של מחלות מין ולכן מומלץ להוסיף קונדומים
    את מוגנת גם בשבוע הפסקה.
    אין קשר בין כמות נוזל השפיכה לאפשרות של כניסה להריון
    לגבי תחושת השריפה אחרי יחסי מין עשי שטיפה עם מים פוסרים, ומרחי או שמן שקדים או משחת אזראקאין שהיא מאלחשת, ופני לבדיקת רופא נשים לברר מדוע שורף לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולת היום שאחרי
    אנונימית 1994
    01/07/2011

אני בת עשרה וקיימתי יחסי מין , רציתי לשאול האם יש אפשרות לקבל גלולה בחינם עקב הסיבה שאני עדיין קטינה ועקב המחיר שאני לא יכולה לשלם... ?
    בבקשה זה ממש חשוב לי שיענו :)

לקביעת תור
    סגירה
    גלולת היום שאחרי

הוספת תגובה

• גלולת היום שאחרי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/07/2011

קבלת תשובה בפורום אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולת היום שאחרי - תגובה

לי ראובני
    03/07/2011

גם אם אין לך כסף במיידי, את תמיד יכולה לפנות לרווחה בעזרת מימון למרות שיש פה גם שיעור של אחריות שווה ללמוד, על מה אפשר לעשות כדי להמנע בכלל ממצבים של סכנה וקושי היוצאים מכלל שליטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניעת הריון לקטינה

יעל
    18/07/2011

גם אם את קטינה ומקיימת יחסי מין את צריכה להבין את האחריות שיש פה עלייך, עדיף לא לקחת את הגלולה של היום שאחרי יותר מדי
    אני חושבת שכדאי לך ללכת לרופא נשים ולדבר איתו על גלולות בהמשך, חשוב גם לקחת גלולה כל יום ולהקפיד על זה אם את מקיימת יחסי מין, מה שכן יש כיום תזכורת שאני למשל משתמשת בה לגלולות שלי (אני לוקחת פמינט) ויש לי תזכורת כל יום של סמס שמגיע לי חינם עם זה שנקרא מזכירונט. אני חושבת שכדאי לך ללכת לרופא אחרי שזה יעבור ולדבר איתו על האפשרויות שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בזמן קיום יחסים
    שירה
    28/06/2011

שלום
    ברצוני לשתף אתכם בבעיה , ואשמח אם תוכלו לסייע לי.
    אני בת 21, ולא מזמן התחתנתי , לפני כמה חודשים.
    כבחורה דתייה, אני ובעלי יכולים לקיים יחסים רק כשבועיים בחודש.
    הוא כמובן היה הבחור הראשון שלי, וכנ"ל אני שלו.
    מהתחלה זה לא הלך בקלות, אבל עם הזמן הצלחנו לקיים יחסים מלאים.
    במשך כל אותם פעמים שהצלחנו לקיים, לא נהניתי מהפעולה, והרגשתי אי נוחות בה, באותו זמן ולאחר מכן, מעצם הפעולה עצמה.
    בחודש האחרון, לאחר שהרגשנו שיפור מסוים, התחלתי להרגיש כאבים חזקים באיזור, והרגשתי שהאיזור ממש שורף בעיקר לאחר הפעולה עצמה, כשכבר סיימנו.
    שמתי לב, לקבוצה של נקודות קטנות באיזור הנרתיק בפנים, וכשאני נוגעת בהם, אני מרגישה שהשריפה הפנימית מגיעה משם.
    האם יש לכם מושג במה מדובר? ומה עליי לעשות?

המון תודה,
    שירה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזמן קיום יחסים

הוספת תגובה

• בעיה בזמן קיום יחסים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/06/2011

פני לבדיקת רופא נשים עכשיו כשהבעיה בעיצומה כדי ליאבחן מדע יש כאבים. את יכולה לנסות להשתמש בחומר סכוך על בסיס מים לפני חדירה שיעזור להחליק את האבר פנימה ואם זה לא יקל - נסי למרות משחת אזראקאין 5% בפתח חצי שעה לפני החדירה - היא מרדימה את העור ותקל עליך - כל זה בתנאי שרופא הנשים לא מצא בעיה רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ומחזור
    מירב
    26/06/2011

שלום,
    האם יש קשר בין דלקת בשלפוחית השתן לאיחור במחזור שלי?

וגם, האם זה הגיוני שלאחר קיום יחסי מין יש לי כאבים בבטן התחתונה בגלל הדלקת בשלפוחית השתן?

תודה, ויום טוב!

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ומחזור

הוספת תגובה

• דלקת ומחזור - תגובה

לי ראובני
    26/06/2011

לא אמור להיות קשר בין הדברים
    אלו שני מערכות שונות הפועלות במקביל
    מה שכן יכול להיות זה עניין הכאב, אם את סובלת מדלקת היא אכן תגרום לכאב בזמן קיום יחסי מין
    פני לרופא והמנעי למשך מספר ימים מחדירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה סיכון יש לאשא שלא מקיימת יחסי
    יוסי
    26/06/2011

מין רגילים
    אני לא מקיים אם אישתי יחסים הרבה מאוד זמן בגלל מיגבלות וכאבים .
    השאלה אם יש בזה סיכון בריאותי ?
    תודה

הוספת תגובה

• איזה סיכון יש לאשא שלא מקיימת יחסי - תגובה

לי ראובני
    26/06/2011

בגיל מבוגר - אחרי גיל המעבר- יש חשש של הדבקויות בנרתיק אבל לפני כן אין ממש סכנה או בעיה. אבל נשמע שיש קושי רגשי הטמון לקשר שאתה מרגיש אולי תסכול?
    אני חושבת שאשתך ואתה יכולים לפנות לרופא המטפל בה ולבדוק האם יש חשש לקיום יחסי מין עם המוגבלויות וגם לפנות לסקסולוג לעזרה בעניין איך להחזיר את תקינות יחסי המין אחרי השבתה ארוכה של הקשר המיני ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר אברמוב
    שואלת
    24/06/2011

האם לכריתת צוואר הרחם (כחלק מכריתת הרחם עקב שרירנים)
    יש השלכה על יחסי המין??
    ובכלל האם מומלץ כעיקרון לכרות גם את הצוואר?

לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד"ר אברמוב

הוספת תגובה

• שלום ד"ר אברמוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/06/2011

הדעות חלוקות לגבי חשיבות צוואר הרחם בתגובה המינית של האישה. אמנם יש השתתפות מסוימת אך מאחר ועיקר ההנאה המינית מגיעה מגירוי של הדגדגן והשליש התחתון של הנרתיק - אין משמעות דרמטית של כריתת הצוואר. היתרון בכריתת הצוואר הוא שלא יתפתח סרטן באיבר זה בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים עם אישה שנאנסה
    ירון
    16/06/2011

שלום.,

אני מעוניין לשאול שאלה בעניין מערכת יחסים בת חודשיים שאני מנהל בעת האחרונה ודי מיואש ממנה עד שעם כל אהבתי לבחורה קשה לי עם זה שאני חושב גם על סיום הקשר.

ככה, אני גרוש + 1 בראשית שנות ה 30. הבחורה בת 30 רווקה. אציין כי יש משיכה מינית בינינו, אנחנו נוגעים הרבה אבל בזה זה נגמר. היא גרה בדירה שלה ואני בשלי.

בילדותה נאנסה במשך 5 שנים בגיל מאוד מאוד צעיר על ידי שני קרובי משפחה. מדובר במעשה מני שלא היה כרוך באלימות או כוח משום שהייתה ממש צעירה ושיתפה פעולה מתוך חוסר מודעות ככול הנראה.

לא יודע אם זה קשור אבל אותו קרוב משפחה לא נענש למרות שסיפרה להורים שלה, כלומר לא התלוננה במשטרה מחשש לנזק לילדה.

אנחנו מאוד אוהבים. ישנם שני קשיים שקשה לי מאוד איתם ושהם מדגישים את חוסר התקינות: 1. אין יחסי מין מאחר שהיא טוענת שכואב לה משום שלא קיימה יחס מין מספר רב של שנים (היא בטיפול אצל סקסולוגית מאז תחילת הקשר שלנו).2. היא אינה ישנה איתי בכלל. כאשר ניסתה פשוט לא נרדמה כל הלילה.

אני חייב לציין שהסיבה השניה של השינה היא הקריטית ביותר אפילו יותר ממין.
    היא טוענת שהיא עובדת על זה אבל אני מרגיש שזה עומד מקום פשוט תקוע ולכן אני כבר לא יכול עם זה רוצה משהו תקין מצד שני אני מאוד אוהב

למעשה ההתלבטות קשה והיא לצד השאלה: עד מתי, האם העניין פתיר, האם ניתן להניח כמה זמן יעבור עוד עד שתבלה איתי - דבר כה פשוט כמו לישון יחד ולקיים יחסי מין.

חשוב לציין, שהיא הסבירה לי את הטיפול אצל הסקסולוגית באמצעות מכשיר לעיסוי השרירים שם ואני הצעתי שמידי פעם ננסה והיא ניסתה איתי פעם אחת הייתה חדירה אבל אמרה שכאב לה ולכן צריך עוד זמן.

אני די מיואש בעיקר בשל עניין השינה יחד כיוון שבנסיבות האלה אני בספק אם זה יקרה אולי פשוט יש לה בעיה קשה שאין ביכולתה לייצור אינטימיות עם גבר. לא יודע הייתי מבקש להעריך כמה זמן, אם בכלל, זה יכול להימשך ככה ?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    יחסים עם אישה שנאנסה

הוספת תגובה

• קשר אינטימי אחרי גילוי עריות

לי ראובני
    16/06/2011

רון יקר,
    אין ספק שאתה אמיץ וכן. להיות בקשר עם אישה נפגעת גילוי עריות זה לא פשוט.
    הרבה פעמים יש לאישה צורך לדעת שהיא רוצה, יוזמת ונענית למיניות שלה ולא עושה דברים כדי לרצות, לעיתים יש פחד מקיום יחסי מין, לעיתים זכרונות שמציפים דווקא בזמן סקס אינטימי זוגי ומהנה.
    זה מאתגר, זה קשה וזה לא מובן מאליו.
    אבל!!!!!!!!
    יכול להיות שבת זוגתך היא מקסימה, אוהבת, מלאת שמחה ומוטיבציה לשינוי בחייה.
    היא הולכת כרגע לטיפול סקסולוגי שבוודאי יראה תוצאות ושינוי בקרוב.
    תנסה ללכת בקצב שלה ותראה שאתה יכול להפיק המון מהקשר.
    בנתיים, סבלנות, קבלה והכלה יוכלו לעזור.
    אל תרים ידיים זה עשוי להשתלם בקרוב.
    שווה שתצטרף גם לחלק מהטיפול כדי לעבוד איתה יחד על החלקים הפרקטיים שבו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בהריון??
    גאיה
    15/06/2011

היי שלום,אני בת 15 ואני מקיימת סקס יבש עם חבר שלי.
    אם אני ערומה,והוא עם מכנס, והוא גומר לי באזור איבר המין,יש סיכוי שאני בהריון?
    רק אני ערומה,והוא עם מכנס..
    אני צריכה תשובה ממש דחוף,לא קיבלתי מחזור בחודש שעבר ואני ממש חוששת.

לקביעת תור
    סגירה
    אני בהריון??

הוספת תגובה

• לא

לי ראובני
    16/06/2011

שלום לך
    אם לא היתה חדירה חלקית ביותר או שפיכה בפתח הנרתיק ממש אז אין סיכוי להכנס להריון. תאי זרע לא יכולים לעבור מבעד למכנסיים ולתחתונים.
    סביר להניח שמרוב לחץ המחזור נדחה.
    מציעה לכם לשקול גלולות לא כדאי לקיים יחסים אלא כדי להסדיר מחזור וגם לאפשר מגע מיני ללא חדירה באופן מוגן ולא מלחיץ
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגדגן רפוי
    בהריון ראשון
    13/06/2011

אני בשבוע 20 של הריון ראשון. בתחילת ההריון ירד לי החשק המיני, אחר כך הוא שב והכל היה טוב. בשבועיים האחרונים אני לא מצליחה לגמור, הרגשה כי הדגדגן קצת רפוי וחלש ממה שהיה עד היום. ניסיתי לבדוק את עצמי לבד ולגמור עם היד, מה שתמיד עבד, אבל גם זה לא עובד. גם כשאני עם בעלי יש ריגוש ועליה ברמת העונג והגירוי אבל לא אני מגיעה לשיא.
    אשמח לדעת למה או מה לעשות.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    דגדגן רפוי

הוספת תגובה

• דגדגן רפוי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/06/2011

אין בעיה במבנה הדגדגן בהריון, להפך יכול להיות יותר גודש בכלים בדגדגן ולכן תגובה מינית יותר חזקה. לא ברור מדוע אינך מגיעה לאורגזמה. יכול להיות שקשור לקשיים רגשיים שכן אין סיבה רפואית לשנויים שהינך חווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרימסטר השני

לי ראובני
    16/06/2011

שלום לך
    הטרימסטר השני ידוע בתור תקופה שנעים וכייף בה לקיים יחסי מין, החשק חוזר, אין בחילות, עדיין אין תחושת הכובד של סוף ההריון וכו. ועדין מתקיימים שינויים רגשיים ופיזיים מרגשים ומלחיצים. הגוף משתנה בבת אחת, הבטן הגדלה, האגן שמתרחב. זה לא פשוט להתמודד עם כל השינויים ובעיקר המחשבה שאוטוטו מגיח לעולם התינוק הראשון. זה מרגש אך מעורר בוודאי תהיות ושאלות שונות שמלחיצות ומקננות.
    לעיתים עשויות אף להפריע לאינטימיות ולהנאה ממין.
    צריך להתנתק כדי להנות.
    ליצור אוירה נעימה
    לדבר על התחושות שמלוות את ההריון
    ולהתרגל לגוף החדש
    שווה לשוחח על כך עם דולה או קבוצות נשים בהריון לנירמול החוויה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס לא טוב
    חנה
    10/06/2011

שלום
    אני בת 27 עם חבר מספר שנים. אנחנו מאוהבים אבל אני פשוט לא נהנת בסקס...
    יש מספר דברים שאשמח לייעוץ:
    1. אני לא מאוננת ולא מוצאת בזה כל הנאה כי זה לא מגרה אותי
    2. אני לא מתגרה מהחדירה
    3. כשהוא נוגע עם הידיים בדגדן זה נעים לי עד שפתאום זה כואב לי!
    4. הרבה פעמים ממש שורף לי אחרי הסקס
    5. לא נראה לי שחוויתי אורגזמה
    6. לרוב אין לי חשק מיני (זה לא בא ממני...)

אשמח לטיפים לשיפור הסקס
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סקס לא טוב

הוספת תגובה

• סקס לא טוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/06/2011

אי אפשר לתת טיפים בשני משפטים באינטרנט!
    לעשות שינוי ולשפר את המיניות שלך הינו תהליך סקסולוגי הדורש הערכה של הסטוריה מינית, מסרים מילדות, חוויות עבר, ברור מדוע יש כאבים, אפה המחסומים והמעצורים שלך במין וכיצד ניתן לטפל בהם,
    הכנסי לאתר של האגודה לטיפול מיני לקבלת רשימת מטפלים מיניים
    או שפני לקופת החולים שלך לברור האפשרויות לטיפול מיני במספרת הקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

פעיל
    18/06/2011

חנה, הרשי לי לחוות דעה בנוגע למה שכתבת:

אני מאמינה שכמו שתמצאי אצל כל אחד תחביבים שונים ומגוונים, כך גם כל בנאדם מצליח לחוות יחס שונה בנושא הסקס.
    אף פעם לא היה ברור לי מדוע בנאדם שלא נהנה מסקס נחשב כ"בעייתי".
    חנה, את צריכה להיות קשובה לצרכים האישיים של הגוף שלך ולא להתפתות למה שנחשב כ"מקובל" . יש אנשים שלא אוהבים ספורט או שלא אוהבים לנגן או לעשות קניות וכו'. ככה גם ישנם אנשים שפחות נמשכים לסקס או שאוהבים פחות סקס מאשר מה ש"מומלץ" ע"י המטפלים המיניים.
    כל אחד מוצא הנאה מדברים אחרים בחיי, אז אני ממליצה לך להיות קשובה לעצמך ולעשות רק מה שאת אוהבת. אל תתפתי לכל השטיפות מוח של אנשים שמנסים להרוויח על חשבונך ולנסות "לפתור" אצלך בעיות שכלל אינן קיימות...

בהצלחה : )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לעשות הבחנה בין הדברים

לי ראובני
    19/06/2011

ליטל יקרה
    אני מבינה מתוך דברייך שאת מדברת מתוך איזשהו סוג של ניסיון, רצון שניסו לכפות עליך שלא היה שלך באמת, אבל לצערי אי אפשר להשוות סקס לשופינג. זה לא אותו הדבר. ממש לא. מיניות האדם היא בכל זאת דבר מולד, אנחנו נולדים עם התשוקה, עם הסקרנות, עם העוררות והרבה פעמים חוויות או מסרים מילוליים ולא מילוליים דכאו אותנו.
    זה קורה במשפחות הכי טובות.....
    המטרה של טיפול מיני במקרה הזה תהיה לאפשר לך להבין את החסמים שלך ולא להתייחס למה נכון או לא נכון כללי בעולם ומשם להתמודד ולבחור מה שאת רוצה.
    כלומר הבחירה תהיה שלך בלבד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני - נשואים
    סימה
    09/06/2011

אני בת 30 נשואה מזה 6 שנים.
    מאז ומעולם קיום יחסים לא היה נתפס בעיני כדבר חיוני או הכרחי, ולא הייתה לי בעיה להסתדר גם בלעדיו.... אך יחד עם זאת היה שכיח יותר בחיי מאשר היום.
    העניין הוא שאני יודעת ומבינה עד כמה הדבר חשוב ומהותי לבן זוגי וכמובן מהווה עניין מרכזי בין כל בני זוג. זהו דבר מקשר, מחבר וחשוב אך עם כל ההבנה הזו איני מצליחה להתעלות על עצמי ולקיים יחסים באופן סביר עם בעלי, דבר שכמובן גורם לו לתסכול רב.
    מבחינתי הייתי מוכנה לוותר על כך וגם כאשר זה נעשה אני מעדיפה שהאקט יסתיים כמה שיותר מהר.

הסכמנו ביננו לפנות אני לעזרה מקצועית, אף על פי שאנו מאוד מתביישים וחוששים.
    אנו גרים באזור ירושלים.
    למי אפשר לפנות?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני - נשואים

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני - נשואים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/06/2011

הכנסי לאתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני

יש שם רשימת מטפלים ומקום מגוריהם. בנוסף בררי במסגרת קופת החולים שלך מה האופציות לטיפול סקסולוגי שמספקת הקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לדעת
    ס"ע
    07/06/2011

שלום
    אני בת 23, ונשואה
    לפני הנישואין יכולתי להגיע לאורגזמה מלאה ע"י אוננות. אחרי הנישואין אני לא יכולה גם אחרי אוננות וגם אחרי יחסי מין עם בן זוגי..
    יש לך מושג מה זה יכול להיות??
    חשוב לציין שבתחילת קיום יחסי המין סבלתי מ vaginismus קל ועבר לי אחרי כחודש.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חשוב לדעת

הוספת תגובה

• חשוב לדעת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/06/2011

אין סיבה רפואית לכך. סביר להניח שעקב מתחים, לחצים אולי השינוי עם קיום יחסי מין מלאים גרמו לכך שהתנתקת מהריכוז המיני.
    אם הבעיה לא תסתדר - פני ליעוץ מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקולות לנרתיק
    מזי
    06/06/2011

שלום מעונינת לדעת היכן לקנות משקולות לנרתיק ? והאם זה באמת עובד ? ותוך כמה זמן אפשר להרגיש בשינוי ?

לקביעת תור
    סגירה
    משקולות לנרתיק

הוספת תגובה

• משקולות לנרתיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/06/2011

נסי בחנויות סקס,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה