מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה באיבר המיןמיכל06/05/2011
שלום, בשנתיים האחרונות איבר המין הפנימי שלי מאוד גדל ככה שהוא יצא החוצה , שזה נראה כמו מין שק כאילו השפתיים הפ]נימייות פשוט בולטות החוצה האם זה תופעה מוכרת ? עכשיו מעבר לזה שהמראה של זה לא יפה וזה גורם לאי נוחות רציתי לדעת האם מבחינה בריאותית ייתכן שיש בעיה כלשהי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע כמו כל איבר המין הנשיים
לי ראובני06/05/2011שלום לך
אני לא יודעת בת כמה את והאם השינוי קשור בגיל ההתבגרות או לא
אבל נשמע שמה שאת מתארת הוא טבעי לשינויים של הגוף וכך נראים איברי המין של נשים באשר הן
מציעה לך לפנות לגיניקולוג אם יש לך ספק בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניירדן06/05/2011
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין ואנילא מצליחה להרגיש... יכול להיות שזה בגלל שאלו יחסי מין ראשונים? שזה פשוט יקח זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות
לי ראובני06/05/2011שלום
לא ציינת האם אתם מקיימים יחסים עם קונדום שאולי באמת עשוי להשפיע במידה מועטה על התחושה או שאולי צריך סבלנות להנות יותר
השאלה היא האם יש דברים שאת אוהבת וכן עוזרים לך להתנסות ולהנות?
בקיצור, כשאת אומרת לא מרגישה, למה את מתכוונת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני מופרזחסוי***03/05/2011
אני נמצאת עם בן זוגי כבר 11 שנים.יש נו 2 ילדים.
לפעמים אני מרגישה שהחשק המיני שלי מוגזם. זה יכול לבוא שוב באותו הלילה. וזה מאד מפריע לי. היתי רוצה להיות יותר עדישה.
האם יש משהוא שאפשר לקחת או לעשות כדי לדכות את החשק המיני שלי.
זה מאד מתסכל אותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני מופרז - תגובה
לי ראובני04/05/2011שלום לך,
יש לך ביד תחושה שנשים רבות היו מייחלות לה, ורוצות בה ושמחות עליה אולם את מרגישה מכך תעוקה. אני חוששת שיש מעט מדי פרטים מכדי לנסות ולהבין את העניין במקרה שלך, אבל אם אני אסמן כמה מצפנים בעניין, תנסי לעשות התבוננות עם עצמך כדי לנסות ולראות מה העניין..
הגוף שלנו הוא לא רק השפה הפיזית הוא גם שפה של סימנים ורגשות, כשאנחנו לא מדברים במילים את המחשבות או הרגשות שלנו, אז הגוף שלנו מדבר אותם.
במקרה שלך הוא מדבר תשוקה.
האם יש משהו שהוא רוצה לומר לך?
האם הוא רוצה לחזק את הקשר שלך ושל בן זוגך?
האם הוא חושש להיות לבד?
האם הגוף מבקש חום ואהבה כי יש תסכול או מורכבות ביום יום שאין להם פורקן?
אלו הם כמה דוגמאות שאני יכולתי לחשוב עליהם.
אני מניחה שיש עוד.
שווה לדבר גם עם איש מקצוע ולראות.האם יש עוד רגש שעולה במקביל לתשוקה כמו כעס, תסכול, שמחה, חוסר אונים וכו שמטרה שלהם לתת ביטוי לפניך.
מקווה שסייעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיקיסמין02/05/2011
שלום רב
אני בת 43 והתחלתי לקחת הורמונים בשל כניסה למנופאוזה ובעיקר להתגבר על בעיייה של יובש בנרתיק. למרות שאני נוטלת ההורמונים מזה מספר חודשים עדיין יש לסרוגין יובש קיצוני בנרתיק שמאוד מפריע לקיום יחסי מין וגורם לי להמנע מהם בכלל.
האם ניתן להוסיף תכשיר מקומי (לא רוצה להפסיק ההורמונים) כמו אובסטין? ואם כן איך לקחת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/05/2011מרחי הרבה שמן שקדים לפני קיום יחסי מין, ובנוסף באופן קבוע יום יום אחרי מקלחת. לגבי אובסטין לא מקובל לתת אותו בנוסף לטיפול הורמונלי חליפי שאת נוטלת. התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהנועה29/04/2011
לאחרונה מאוד מגרד לי בפוט , אין שום הפרשות ושום ריח , פשוט מגדר באזור הכניסה לנרתיק . מה עלי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2011לפנות לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור ובעיות פוריותאנונימי29/04/2011
שלום רב,
אני פונה אליכם בשם אחותי ע"מ לדון בנושא קבלת מחזור והבאת ילדים לעולם, על אף שהדבר וודאי תמוה בעיניכם שאני הוא זה שכותב את ההודעה.
אחותי בת 36-37 ומזה שנים רבות יש לה בעיות ואיחורים בקבלת מחזור אלא שבשנה האחרונה היא הפסיקה לקבל מחזור באופן מוחלט, ורופא הנשים הודיע לה שהיא אינה מסוגלת לקבל מחזור יותר, בדיוק כמו אישה בת 50+. אף על פי כן הוא אמר לה שהיא יכולה לקחת כדורים שיחדשו לה את פעולת המחזור אך מדובר בדבר מלאכותי.
גרוע מכך, אחותי אינה יכולה להיכנס להריון על פי דברי הרופא והפתרון היחיד לכך הוא הפרייה חיצונית - לקחת ביצית ממישהי אחרת.
אחותי התעצבה מאוד על דברים אלו אך היתה רוצה לדעת האם דברי הרופא, שהיה חד משמעי ובטוח בדבריו, בהכרח נכונים? האם ייתכן ובכל זאת קיים טיפול שיחזיר את אחותי למצב התקין בו היתה עד לפני כשנה, בו קיבלה מחזור מדי חודש?
האם ייתכן ויש טיפול עבור בעיית חוסר התפקוד מבחינת הבאת ילדים לעולם( חוסר תפקוד בשחלות וכד')?
האם עליה להתייעץ עם רופאים נוספים? אתם יכולים להמליץ על כאלה, אם כן?
תודה רבה וסוף שבוע נעים לכולם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור ובעיות פוריות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2011יש מקרים נדירים שנשים נכנסות לגיל הבלות מוקדם יותר מגיל 50. במקרה כזה אין אפשרות לכניסה להריון אלא תרומת ביצית. אבל לאור גילה כדאי שתעשה שוב בדיקות דם הורמונליות. ותפנה ליעוץ עם התשובות למומחה פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות מחזור ופוריות
אנונימי30/04/2011תודה רבה על התגובה,
יש רופא מיוחד עבור פריון? כלומר רופא נשים זה לא האדם אליו היא צריכה לפנות אחרי בדיקות דם הורמונליות?
אני אשמח להמלצה לרופא טוב בתל אביב-יפו/בת ים/חולון והאזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי בקופת החולים
לי ראובני30/04/2011אם אתה בכללית אז יש מרכז בריאות לאישה מצוין בקטוביץ תל אביב שמטפלים בכל נושאים אלו
אם אתם בקופה אחרת, תעשו בירור דרך הקופה לגבי מומחה בתחום הפיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ מהיריון ראשוןסתיו28/04/2011
שלום רב,
אני בת 30+ ומנסה להכנס להריון ראשון. אני בלחץ מכך שלא אצליח להכנס להריון בקרוב ומהמצב שכן עברתי פגיעה מינית בילדותי.
מאז שאנו מנסים להכנס להריון והתחלנו לקיים יחסי מין בלי קונדום, אני סובלת מנקודות לבנות הדומות לקסקסים ומגירוד באיבר המין. לקחתי נרות אגיסטן לפני מספר שבועות. אך התופעה באה וחולפת, נראה לי שבהתאם ללחץ בו אני נמצאת.
1. האם זו פטריה?
2. האם ייתכן שזו תופעה פסיכוסמטית הנובעת מלחץ? אם כן, מה ניתן לעשות?
3. קראתי כאן שאתן ממליצות לקחת כדורי פרוביוטיקה פמינט ואסידופולוס - האם זה יכול לעזור לי?
4. האם ניתן להשתמש בנרות ובמשחת אגיסטן בעת הביוץ ולאחריו? האם ייתכן נזק לעובר או לבן הזוג שלי?
התור לרופאת נשים שלי רק בעוד חודש וחצי ולכן אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ מהיריון ראשון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2011אי אפשר לדעת מה הבעיה ללא בדיקה. אגיסטן אחרי ביוץ לא אמור לפגוע בכניסה להריון.
פרוביוטיקה דרך הפה יכול לעזור למנוע פטריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ מהריון ראשון - שאלה נוספת
סתיו29/04/2011דר' אברמוב, תודה על תשובתך.
באיזה סוג של פרוביוטיקה כדאי להשתמש?
האם ניתן לקיים יחסי מין בתקופה זו או שבעלי יכול להידבק, אם זו פטריה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ לא מוסיף לעזור
לי ראובני30/04/2011יקרה,
נשמע שאת מאוד לחוצה ומוטרדת בגלל חוויות שעברת בילדות, אבל אין קשר בין טראומות פיזיות שנגרמו לבין היכולת להכנס להריון. כמו שאת מבינה הנושא הריגשי הוא המשמעותי שעשוי ליצור עיכוב, בדיוק כמו הופעת הפטריה. אני מציעה לך שבמקביל לטיפול הפיזי שאת מקבלת מרופא הנשים שלך עוד חודש וחצי תפני לטיפול בנושא הריגשי, או על ידי מומחית בנושא הפגיעות המיניות כגון צביה זליגמן, ענת גור, אפי זיו או שרי עוז או בנושא הטיפול המיני שיכול לסייע ולתרום (את יכולה לחפש את רשימת המטפלים וכתובתם באתר איט"ם).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסטיבוליטיסליאת28/04/2011
דוקטור אברמוב,
אובחנתי ע"י הן דוקטור פרידמן והן פרופ' בורנשטיין כסובלת מוסטיבוליטיס, שנים רבות שניהם ממליצים על ניתוח.
דר פרידמן אומר שהבעיה מבנית (שפתיים לא מפותחות אותן יש לשחזר) ואילו בורנשטיין טוען שזה בעיית עצבים (אותם מסירים בחלקם). האם הניתוח סטנדרטי או שכל רופא עושה אותו באופן שונה, והאם איזושהי אבחנה יותר רווחת.?
בנוסף הזמנתי את המשחה מהסופר פארם, מה אחוזי ההצלחה שלה? האם כדאי להמתין עם הניתוח לתקופה של 3 חודשים להשפעת המשחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטיבוליטיס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2011הסבירות שמשחה עוזרת היא חלקית אבל שווה את הנסיון לפני הניתוח. אני מסכימה עם פרופ בורנשטיין שהבעיה עצבית אבל מבחינת טכניקה ניתוחית הניתוח זהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות
לי ראובני30/04/2011מציעה לך לשקול אפשרויות נוספות לפני ניתוח
כמו שיקום פיזיותרפיה על ידי מומחית אגן בצירוף שמנים
טיפול שינוהל על ידי מטפל מיני- תנסי במרפאה ציבורית קרוב לאזור מגוריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות ללא פורקןדנה27/04/2011
אני לא בטוחה שאני מצליחה לגמור מאוננות. ישנם רגעים של שיא בהם אני מרגישה התכווצויות וחום בכל הגוף, תחושה טובה במיוחד (מה שמרגיש כאילו עוד רגע יהיה "פיצוץ") אבל כל מגע נוסף בדגדן מאותו רגע אינו נעים (אולי אפילו כואב). לכן כל פעם אני מפסיקה בשלב זה.
אתם יודעים במה מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות ללא פורקן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/04/2011נסי כשאת מרגישה שכמעט הגעת לפורקן אבל מתחיל להיות לא נעים לגעת באזור ליד ולהקטין את הגירוי, שני את הקצב או את עוצמת הגירוי, נסי להתרכז במחשבה מגרה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונה..ספיר25/04/2011
אני וחבר שלי החלטנו שאנחנו רוצים לשכב, שנינו בני 19 בשבילי זאת הפעם הראשונה.. ניסינו וכשהוא התחיל לחדור אלי הרגשתי כאב נוראי, ניסינו 3 פעמים והפסקתי את זה.. הכאב שהרגשתי היה מין דקירות כאלה בפנים..כששאלתי חברות שלי שכבר שכבו הם לא תיארו את הכאב נורא כל כך.. זה נורמלי?? הכאב היה בלתי נסבל יש דרך להקל על הכאב?
תודה מראש :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט לאט
לי ראובני25/04/2011הפעם הראשונה שונה מאישה לאישה ואכן עשויה להכאיב לא מעט.
אני מציעה לכם לחשוב על הפעם הראשונה בתור שתעשו במשך כמה פעמים בלי דד ליין, כלומר כל פעם להרחיב מעט את פתח הנרתיק ולאפשר להרגיש בנוח יותר ויותר עם חדירה.
שווה לקנות חומר סיכה ולוודא שאת מספיק רטובה
כמו כן, אימון טוב לקראת העניין יכול להיות שימוש בטמפונים במהלך המחזור.
בהצלחה ובשלווה, זה יקרה בוודאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובדת עצותל.21/04/2011
למומחים שלום
אני ובן זוגי ביחד כבר 6 שנים והולכים לקראת עתיד משותף יחד הכולל בתוכו חתונה וילדים.
מאז ומתמיד היו לנו בעיות במיטה.
כשאנחנו שוכבים מאד נהנים אבל שוכבים ממש מעט ואני כבר ממש מתוסכלת במיוחד כשאני שומעת מחברותיי על הסקס שיש להן עם בן זוגן.
בן הזוג שלי התחיל ללכת לפסיכולוג והוא מספר לי שהם מדברים על הנושא אך כרגע אינני מרגיש תוצאות.ברור לי שזהו תהליך שלוקח זמן אך בינתיים אני אבדתי את האומץ ליזום ואת האופטימיות שהמצב יכול להשתפר.
הייתי שמחה לקבל איזשהו טיפ לגבי איך להתייחס למצב הזה כרגע,איך לא להיות מתוסכלת?ואיך להביע את עצמי לידיי ביטוי ולא להדחיק את הרצון והחשק?
ברור לי שזו עבודת צוות ושלו יש עניינים לפתור עם עצמו בלי שום קשר אליי.
אני פשוט לתקופות מרגישה אבודה בתוך כל זה וגם כשאני נפתחת כלפיו ומספרת לו על הרגשותיי,זה מקל עליי לאותו הרגע ודיי והתסכול חוזר.
מצפה לתשובה.
ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובדת עצות - תגובה
לי ראובני23/04/2011יקרה
התיאור שלך מאוד מוכר ונראה לאנשים מפתיע, אך לא תמיד הן הנשים שלא רוצות סקס בתדירות גבוהה, לעיתים מדובר בגבר שהוא פחות נינוח ומעוניין.
יש ספר מקסים שנקרא מיניות הגבר החדשה שיכול לשפוך הרבה אור על העניין, אז אני ממליצה בחום.
בלי שום קשר, ובמקביל לטיפול שבן זוגך עושה עם הפסיכולוג, אולי תשקלו אפשרות של טיפול מיני זוגי, יש מטפלים שהם מומחים בשתי הדיספלינות כגון מיכל ניר בתל אביב.
מאוד חשוב לא להזניח את עניין המגע והאינטימיות גם בלי שום קשר למגע מלא ואפשר לפנות זמן לבילוי משותף שבנתיים מעצים את הקשר לא פחות מסקס עם חדירה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהחסוי20/04/2011
שלום אני בחור בן 25 ואני מקיים יחסים עם חברתי בקיום אנאלי קימנו היום יחסי מין וגמרתי לה בפנים אני חוזר (בקיום אנאלי) האם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון או כול דבר אחר מבכינתי שיבוא יצור אבל זה אפשרי או לא בבקשה אני מאוד מעונין לדעת דחוף לי כול כך יכול להיות שהזרע החליק לנרטיק תוך כדי הליכה לדרכה הביתה או לא יודע מה כול דבר יש סיכוי וכמה הסיכוייים באחוזיים בבקשה תענו לי לכול היודע!!!?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/04/2011הסבירות להריון נמוכה ביותר.פנים המעי הוא עוין לזרעונים ורב הסכויים שלא יהיה מצב של הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי21/04/2011אבל רגע ד'ר גם אם יש מצב שהזרע נוזל ומגיע לנרתיק או לאיזור הזה אין סיכויתוך כדי ישיבה או הליכה לא יודע משו כזה? ועוד שאלה(חברתי בתולה היא יכולה להיכנס להריון בכלל גם אם הזרע נגע בנרתיק ? או שאין סיכוי?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה להריון
לי ראובני23/04/2011האפשרות להכנס להריון במגע מיני לא מלא הוא מאוד נמוך אך קיים בסבירות אפסית במקרה של פליטה בפתח הנרתיק או במגע מיני עם חדירה חלקית או ממש בין השפתיים.
אם יש ספק לגבי העניין כדי להתחיל לקחת גלולות ולמנוע ספקות וחרדות כל פעם.
בכל מקרה אם אין חדירה של תאי הזרע לתוך הנרתיק, לא יהיה הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע להיריוןבת 1920/04/2011
אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי וכל חודש יש לי את החששות האם אני בהיריון, למרות שאנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום והוא גומר בחוץ.
רציתי לדעת- היריון צריך לקרות רק אם כל הזרע הגמירה בעצם נכנסת לתוך הנרתיק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע להיריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/04/2011הריון קורה אם הזרע נוגע בפתח הנרתיק ויכול משם להכנס לתוך הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר ליאורה
בת 1920/04/2011תודה על ההתייחסות, אני פשוט מאוד מוטרדת מהעניין..
בסוף קיום יחסי המין כל הקונדום היה מלא בזרע מה שרוב הסיכויים שולל את ההיריו, אז אין לי שום סיבה לדאוג לפי המצבים שתיאתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע להיריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/04/2011האם הוא יוצא מהנרתיק עם הקונדום עליו? אם כן הרי זה די בטוח מהריון. אבל פני לרופא שלך להתאים גלולות!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להיכנס להריון ...אנונימי20/04/2011
היי אני וחבר שלי קיימנו יחסים לפני יומיים ללא אמצעי מניעה והוא גמר בחוץ .
מה הסיכוי להריון ? וגם אני ממש לפני מחזור האם יש לזה השפעה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי להיכנס להריון ... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/04/2011סבירות נמוכה ביותר אך לא בלתי אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בנרתיקמעיין19/04/2011
ישלי פטרייה בנרתיק והרופא הביא לי ספורנוקס 4 כדורים במשך 24 שעות כל 2 כדורים כל 12 שעות. ולבן זוג הוא הביא גם כדור כלשהו .
כחצי שעה ביצענו מין אנאלי והתחכחכות עם איברי המין בשפתיים וזה היה מין לא מוגן.
האם ההשפעה של הכדור כבר לא טטובה? צריך לקחת כדור נוסף? להתייעץ עם רופא?
*יש לציין שזה היה כחצי שעה לאחר לקיחת 2 הכדורים הראשונים.
*והרפוא הביא לי גם נרות אך השתשמתי בבנר הראשון רק לאחר 12 שעות אחרי ביצוע המעשה.
מחכה לתשובה תודה מעיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/04/2011לא מפריע להשפעה של הכדורים. אך כדאי להמנע מכל מגע מיני כל שהוא כל עוד יש לך פטריה אחרת הזהום יכול להתעכב מבחינת ההבראה שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)