מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רתיעה ממיןהילה27/03/2011
יש לי בעיה חמורה, אני בת 25 ויש לי רתיעה ממין ומכל מה שמתקשר לזה. כל פעם שאני רואה בטלוויזיה סצינה מינית/נתקלת בסצינות מיניות בספרים/חברים שמדברים על מין/בדיחות גסות וכו' זה גורם לי לאי נוחות,רתיעה,סלידה ואף חרדה מאד גדולה. אחרי אירוע כזה, אני ישר נהיית מדוכאת וחושבת על זה בלי הפסקה. אני מרגישה מאד משונה בעקבות המצב, זה נראה כאילו אני היחידה בעולם שהדיבור על מין גורם לה לחוסר נוחות כל כך גדול עד למחשבות אובססיביות ותחושה של חרדה גבוהה. לפעמים קשה לי לתפקד ביום יום. יש לציין שמעולם לא היה לי בן זוג(אני סובלת מחרדה חברתית לא קלה), אני כן נמשכת לגברים ולפעמים מסוגלת גם לפנטז על גברים ולדמיין את עצמי במיטה עם גבר, אבל ברגע שאני נתקלת בביטויים מיניים מהסביבה אני שוב מתכנסת בתוך עצמי ולא רוצה אף אחד ומעדיפה להיות לבד. הבעיה הזאת מאד מציקה לי ומטרידה אותי, אני חסרת אונים. האם זאת תופעה מוכרת? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד שכיח
לי ראובני27/03/2011יקרה,
בחברה שלנו שמצפה מכולם להיות מיניים, שמחים, מסופקים ונהנתניים, יש כאלה שלא ממש מוצאים את עצמם, אבל הם רבים ויש לתת עליהם את הדעת, בקיצור את בחברה טובה. יחד עם זאת חשוב לי להדגיש כי הבעיה לא בהרח תיפתר מאליה מבלי שאת תתמודדי איתה ותעשי ניסיון לשפר את המצב.
כלומר טיפול מיני הוא חלוטין במקומו ובהקדם האפשרי.
למה?
מפני שכל החוויה ששלך יוצרת התניות נגד המיניות באופן כזה שאת מונעת מעצמך הנאה וחוויות חיוביות ואף מתיחסת ונותנת מקום נרחב לדימויים שלילים המלחיצים אותך וגורמים לתחושה של אי נוחות.
שווה לבדוק מה ניתן לעשות כדי להקל על המצב כמו שהוא וגם לפעול לצמצומו.
בקיצור, טיפול יסייע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחבוד חשק מיני לאחר לידהאורי25/03/2011
היי, אני חודשיים וחצי אחרי לידה, והחשק המיני שלי נעלם כמעט לחלוטין, אני רוצה לציין שלפני ההריון וגם במהלכו הכל היה תקין.
כשישה שבועות לאחר הלידה (שהייתה רגילה אך עם תפרים מרובים וחתכים פנימיים וחיצוניים), נבדקתי אצל רופא הנשים שלי והוא אמר שהמבנה האנטומי בסדר גמור.
האם איבוד החשק הוא טבעי?
האם הוא יחזור מתישהו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחבוד חשק מיני לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2011טבעי ושכיח שתהיה ירידה בחשק המיני מיד אחרי לידה, ההתרגלות לתינוק החדש בבית, העייפות, השינויים ההורמונליים ביחוד אם את מניקה, הכאבים באזור התפרים, אנחנו מצפים שיקח עד 3 חודשים שהמערכת בבית תתיצב והחשק יחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות-דחוף ממשאורלי22/03/2011
שלום!
לפני שנה וחצי התחלתי להשתמש בגלולות פליים, מאז הפסקתי ועכשיו חזרתי, אבל בטעות התחלתי אותם בסיום הדימום המחזורי ולכן המשכתי לקחת אותם אבל השתמשתי גם בקונדום ביחסי המין.
אתמול סיימתי את החפיסה, השאלה היא האם כדי להיות מוגנת עלי להמשיך היום ישר חבילה חדשה או לחכות שבוע ואז להתחיל את השניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות-דחוף ממש - תגובה
לי ראובני23/03/2011את צריכה לעשות הפסקה כדי לאפשר לגוף לקבל מחזור
ואח"כ להמשיך כרגיל בתום השבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינמיטל21/03/2011
האים גלולת פוסטינור משפיעה גם על מועד המחזור השני ולא רק זה שבא אחריו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
לי ראובני21/03/2011הם עשויים לשבש מאוד את המחזור למשך תקופה, לכן הם כל כך לא מומלצים
אבל לחץ לא מוסיף, אז שווה להפסיק לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי בבקשה
מיטל21/03/2011מה ז"א תק' לכמה זמן בערך?ואיך זה בא לידי ביטוי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתנה מאישה לאישה
לי ראובני21/03/2011אם את חוששת, תלכי לרופאת נשים לבדוק שהכל תקין וגם לקחת מרשם לגלולות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה???ניני21/03/2011
לפני זמן מה גילתי אצל בעלי קונדומים.ואנחנו לא משתמשים.לאחר התלבטויות יסוריים...שאלתי אותו לפשרם.וזו תשובתו :כשהיה בתילאנד הוא קיבל אותם מחברו לטיול כי בזמן המסאז' עושים הרפייה(לטענתו היא עושה לו ביד,המסאז'יסטית). הוא אוסיף שהוא לא שכב אם אף אחת וכו' אני לא יודעת כיצד להתייחס לדבריו מצד אחד אני שמחה שהוא גילה לי אך מצד שני אני מרגישה נבגדת.האם זו בגידה?תודה לתשובתך הכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את מרגישה?
לי ראובני21/03/2011שלום לך,
לבגידה אין גבולות והגדרה אחידה. יש מי שהיו מכנים צפייה בפורנו בגידה ויש שהיו אומרים שקשר ריגשי בצאט' והיו שאומרים רק אם היתה חדירה מלאה אז היתה בגידה וזה גם רק אם אף אחד לא בחו"ל.....
בקיצור, לכל זוג יש את הגבולות שלו, את ההגדרות שלו, את התפיסות שלו.
נשמע שאת מאוד מופתעת ולא מרגישה בנוח עם העניין
את מרגישה שיש משהו בחוויה שפגע בך וגרם לך להרגיש לא בנוח
אז אולי את צריכה לבדוק עם עצמך מה המשמעות של העניין
מדוע זה גרם לך להרגיש כך?
האם את סומכת עליו?
האם היית רוצה לדבר איתו עוד על הנושא בליווי מטפל?
מציעה לך לחשוב לאט ובזהירות על העניין לפני שאת פועלת באימפולסיביות, כי יש מחר לגילוי כמו גם להתמודדות, רווחים והפסדים כמו בכל מצב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מינייסמין19/03/2011
שלום שמי יסמין בת 25 בקשר חמש וחצי שנים שמתוכם אני נשואה שמונה חודשים. בשנתיים האחרונות אין לי חשק מיני בכלל. אני מעדיפה להתחמק מסקס וכבר שזה מגיע אני רוצה שזה הסתיים. בהתחלה חשבתי שזה בגלל הגלולות שאני לקחתי ולכן הפסקתי את השימוש אך התחלתי לקחת ציפרלקס וחשבתי שזה גם משפיע. לפני תשעה חודשים הפסקתי עם הציפרקלס אך זה לא עזר ועדיין אין לי חשק מיניץ אשמח לעצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2011ישנן סיבות רבות לירידה בחשק המיני שקשורות במצב רגשי, דכאון, קשר זוגי, מתחים עייפות שחיקה ושעמום מיני,
ממליצה לך לפנות לטיפול מיני כדי לבדוק מה הסיבה ולטפל בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום נשיעפרי לוי18/03/2011
שלום,
איפה ניתן להשיג קונדום נשי?
האם יש סיבה שאף אחת לא משתמשת בזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום נשי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/03/2011בארץ אולי ניתן למצוא אותו בחנויות סקס
אמצעי מניעה לא מוצלח, מסובך טכנית ומגושם ולכן לא בשימוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבר מין שונה לבתליאורה17/03/2011
בתי בת 12.5, בימים האחרונים סובלת מגרוד חזק בפות ולכן הראתה לי היום את אבר מינה. נידהמתי לראות איבר מאד שונה. איבר המין חיצוני ויוצא מחוץ לשפתיים הגדולות (מראה של שק קטן). אני חוששת שהיא צעירה מדי להחשף לבדיקת גניקולוגית ומאידך דואגת האם הכל אצלה תקין. מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבר מין שונה לבת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/03/2011הפני אותה לבדיקה גינקולוגית בכל זאת. יש רופאות נשים שמומחיות בטיפול בנערות מתבגרות. מאחר ויש לה גרד בפות הרי יש סיבה נהדרת להפנות אותה לבדיקה מבלי לעורר בה חרדות שיש משהו לא תקין אצלה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירה מאחור - שאלהללין12/03/2011
ניסיתי עם בן הזג שלי חירה מאחור ולא כאב לי יותר מידי אפילו נהנתי
השאלה שלי היא יש אפשרות להכנס להריון מחדירה מאחור?
(כשניסיתי את החדירה מאחור הייתי במחזור ועכשיו יש לי התכווציות מטורפות בבטן התחתונה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
לי ראובני14/03/2011אין מפגש של ביצית עם זרע ואין סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה גורלית!דבי11/03/2011
הכרתי סוף סוף בחור כלבבי, יש לנו התאמה גבוהה בהרבה תחומים, למעט בתחום אחד: נתוני הגוף שלנו. לו - יש פין ענק (בקוטר ובאורך) ולי- יש ואגינה קטנה וצרה.(שנינו בני 30).
עדיין לא שכבנו משום שאני מתלבטת ומהססת מהסיבות הבאות:
1. הסקס איתו מן הסתם ירחיב את הואגינה, החשש הוא מה יהיה אם לא נהיה יחד ואכיר גבר עם פין קטן? הוא בעצמו סיפר לי, שהאקסית שלו סיפרה לו שקשה לחבר החדש שלה להרגיש משהו כשהם מקיימים אפילו מין אנאלי, בגלל שהפין הענק גרם אצלה לעיוות הצורה והגודל. ובהתאם לכך שאלתי היא, האם זו תופעה נורמלית או שהיא קיימת רק אצל נשים מסויימות? מנסיוני, תמיד התכווצתי בחזרה. השאלה אם זה תקף גם לגבי מקרה של פין ענק,שעדיין לא התנסיתי בו. (האם הואגינה שלי תתכווץ בחזרה? האם מומלץ להימנע ממין אנאלי?)
2. הפישוק שלי מוגבל בגלל חוסר גמישות בנוסף לואגינה הצרה- אני חוששת שאני עלולה לא רק שלא להנות אלא גם להיפצע או להיקרע, כפי שאחת מחברותיי חוותה. האם זה נכון המיתוס שאפשר להיקרע כמו בלידה בעקבות פין ענק?
3. האם קיום יחסי מין (בעיקר אנאלי) עם פין ענק- עלול לפגוע בסוגרים (בעיקר בשליטה על הצרכים)? והאם רצוי להימנע בכלל ממין אנאלי עם פין ענק במקרה של טחורים (כלומר האם בעיית הטחורים יכולה להחמיר בגלל גודלו של הפין?)
4. האם מומלץ לקיים יחסי מין כשנתוני הגוף כ"כ שונים ואינם תואמים? כלומר עד כמה אוכל להתרחב כדי ששנינו נהנה ולא נסבול הרבה זמן? (האם זה נכון שאולי אצטרך לעבור ניתוח הרחבה? קיים הליך רפואי כזה או שזה רק מיתוס?)
התשובות תעזורנה לי לקבל החלטה אם להתקדם הלאה ליחסי מין ולהיכנס למע. יחסים מלאה או שמראש אין לה סיכוי (כי שנינו נסבול מחוסר סיפוק מיני) ואולי עדיף להתנתק כבר עכשיו.
כמו כן חשוב לי להדגיש שוב שמדובר בפין מאוד ע-נ-ק, ממש "מוטציה", הוא בעצמו סיפר לי שהפין שלו מושך תשומת לב כי הוא עובר בהרבה את הממוצע.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ליאורה אברמוב תענה
לי ראובני14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה גורלית! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2011עד שלא תנסי לא תדעי אם אתם מסתדרים במטה או לא.
כמה שהפין ענק הרי הוא לא מגיע לקוטר של 10 סמ שזה קוטר של ראש תינוק שעובר בנרתיק. אצל רב הנשים הנרתיק חוזר לעצמו אחרי לידה, הוא מתרחב אחרי מספק לידות. לא ברור לי מה זאת אומרת נרתיק צר.. הרי נרתיק הוא אבר גמיש ביותר ויכול לסגל לעצמו כל גודל שיעבור דרכו...
האם יש לך בעיה אנטומית מאובחנת? האם יש לך וגיניזמוס שזו תגובת כווץ המצמצמת את פתח הנרתיק?
אי אפשר לתת לך תשובות ללא בדיקה,
לגבי מין אנלי יכולה להיות פגיעה מסוימת בסוגרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות.
דבי16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי27GIRL09/03/2011
היי...
לא יודעת אם זה הפורום המתאים, לא יודעת בכלל איך להתחיל לכתוב ומה בדיוק אני רוצה לשאול,
אבל אני מנסה...
אני בת 26, סובלת מהשמנה רצינית מאז שאני זוכרת את עצמי.
הפרעות אכילה ודיכאון הם חלק בלתי נפרד מהחיים שלי, ואני מטופלת כבר שנים על רקע העניינים האלה. כמובן שבגלל המשקל הגוף שלי הפך מפלצתי, מחריד, מעוות. אני שונאת אותו ונגעלת ממנו, ובצדק. גם אם ארזה (וכבר רזיתי בעבר עשרות קילוגרמים שעליתי בסופו של דבר בחזרה...), הגוף שלי כבר לעולם לא יהיה נורמלי.
לאור כל אלה, אין מה לדבר על זוגיות, או יחסי מין. זה כנראה חלק שכבר לא אזכה ליהנות ממנו.
(אני לא בתולה, אבל זה היה מזמן, ומיותר, וחד פעמי). אני כן מאוננת (מילה מגעילה) לפעמים, וכן מסוגלת להגיע לאורגזמה. אני נחרדת מעצמי לאחר מכן, ובוכה.
כל הזמן קיים קונפליקט כזה, כי אם הגוף שלי כזה מגעיל, איך אפשר ליהנות ממנו? זה כל כך סותר.
מעבר להשמנה, איבר המין שלי מעוות לגמרי. מעולם לא הייתי בבדיקה גינקולוגית, ואני מניחה שזה כנראה אחד הפחדים היותר גדולים שלי. החרדה מטורפת. האם יש בכלל צורך במעקב גינקולוגי כלשהו במצבי? (לא שאלך, אבל מעניין לדעת).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנושא דימוי גוף
לי ראובני10/03/2011יקרה
אני שומעת הרבה עצב וקושי בפנייה שלך
אני מבינה שאת עברת תהליכים לא קלים עם הגוף שלך המונעים ממך היום להנות ממנו גם ברמה המינית אבל בעיקר ברמה הפיזית
אין סיבה שתמשיכי להרגיש כך
אני מציעה לך לנסות ולבדוק אפשרויות של טיפול שיעזרו לך לפתור את המורכבויות שאת מעלה
אין סיבה שתישארי עם זה לבד!
בהצלחה וחיבוק גדול
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי להגיע לאורגזמהויטה09/03/2011
אני בת 56, לא היו לי בעיות בחשק המיני,לא מזמן יש לי קשר חדש,בן זוגי טוען שמפריע לו שאני מעט מאוד מגיע לאורגזמה,אני אוהבת אותו ומאוד נהנת מקשר אינטימי, אך להגיע לאורגזמה אינני מסוגלת וזה מפריע גם לי,ואף גרם להחמרה ביחסים ביננו, הוא דורש ממני שמהר אטפל בבעיה,מה עלי לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול או אביזר?
לי ראובני10/03/2011לא יודעת האם זו בעיה שהיתה קיימת מאז ומעולם
אבל אם היא לא הפריעה לך אף פעם, למה העובדה שיש לך בן זוג חדש שמה ספוט על העניין הזה?
מותר לך לא לגמור ועדיין להנות מאוד
השאלה היא האם לך זה מפריע
אם כן, אז את יכולה לפנות לטיפול מיני- סקסולוגי או ללכת לחנות צעצעוי מין ולקנות אביזר שעשוי לעזור לך
גם אוננות ידנית או עם מים יכולה לסייע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיעל08/03/2011
שלום אני ב ת12 ואני אוהבת לאונן רציתי לישאול עם זה נורמלי ועם זה יכול להזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
לי ראובני10/03/2011אוננות זה דבר טבעי ונעים שעוזר לו להכיר את הגוף שלנו. אין שום בעיה או סכנה בכך.
ממליצה להכנס לפורומים של מיניות למתבגרים כמו של דלת פתוחה לקבל מידע שמותאם לך
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת קשה להסביר, אבל אנסה בכל זאתדניאלה02/03/2011
בת 23, בקשר כבר 5 שנים עם בן זוג מקסים.
בהתחלה הכל היה מושלם, היה חשק והסקס היה בתדירות גבוה,היינו בתחילת הקשר הסקס היה סוער ולא היה אכפת מכלום. לאט לאט החשק ירד וכך גם הסקס..עכשיו זה עומד על פעמיים בחודש בערך.חוץ מזה הכל בסדר. לאחרונה התחלתי להרגיש מן הרגשה מוזרה של כמו "ניצול" כאילו אני מרגישה שעצם זה שאני עושה סקס אני נותנת משהו שאסור לי לתת לגבר (כמו בחורה שמנצלים אותה)ואצלי המצב הוא אחרת אני בזוגיות כל כך טובה ואף פעם לא הרגשתי מנוצלת או משהו בסגנון ולא עברתי התעללות כלשהי מצד מישהו,אבל בכל זאת אני מרגישה שאני עושה משהו שאסו ר לי לעשות. אולי כדאי שאני אדגיש שזו מחשבה יותר מאשר הרגשה, כאילו נכנס לי שד לראש חח, לא יודעת למה זה ככה תקף אותי, לפעמים שהחבר מעונין אני פתאום מרגישה אה הינה הוא רוצה ממני סיפוק וזה מרתיע אותי , פתאום כל דבר דבר שהוא "משחק מקדים" לסקס מרתיע אותי. לא יודעת מה קרה לי.. מה עושים? איך מברחים את המחשבות הרעות. אם הוא ידע הוא ממש יעלב כי הוא לא עשה לי כלום ואף פעם לא נתן לי להרגיש ככה. זה כ"כ אבסוד שהכל כל כך טוב ובסדר והמחשבות האלה תוקפות. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך לא?
לי ראובני07/03/2011בכל מקרה, התניות הם מקור כל רע
צריך לצאת ממקום של כך צריך להיות ולהתחיל להשמע לקול הפנימי ולעשות מה שטוב לך
וכדי לפשט את הדברים ולא ללכת סחור סחור, פשוט לפנות לטיפול זוגי מיני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירהמיטל01/03/2011
אשמח לכמה דרכים:
איך אפשר להביא את הגבר לגמירה אים אני לא רוצה שתהיה חדירה (מבחינה דתית) ולא רק לעשות לו "ביד"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי אוראלי?
לי ראובני07/03/2011ממליצה לקרוא ספרים או לראות סרטי הדרכה בנושא מיניות כדי להרחיב את המנעד המיני ולעשות כאמור רק מה שמרגיש לך נכון ונעים בלי לחץ וכפייה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)