פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעים
    msse
    13/02/2011

אני נמצא במערכת יחסים עם אישה שאני מאוד אוהב. אבל חברתי עדיין בתולה ואנחנו מקיימים רק מין אורלי בינתיים. הבעייה היא שכל פעם שאנחנו מתחילים יש לה חשק מיני חזק אבל תוך זמן קצר היא מאבדת עניין והמגע הופך לכואב במחינתה. דיברנו הרבה על העניין והיא אמרה בכנות שמאז ומתמיד היה המצב אצלה כך והיא לא יכולה להיגיע לסיפוק עם עצמה אפילו כי אותו הדבר קורה. במצב הזה אני גם לא רוצה לקיים יחסי מין מלאים מאחר ולא נראה לי שזה יעזור מאחר ואנו לא יכולים עדיין לעבור את המחסום הראשון. השאלה היא מה ניתן לעשות על מנת להתגבר על בעייה זו והאם פנייה לטיפול מיני הנה רלוונטית בטרם קיום יחסי מין מלאים?

יצויין שאני בן 29 עם ניסיון מיני והיא בת 26 אבל בלי ניסיון. מערכת היחסים הנה מאוד בטוחה ופתוחה בינינו ואנחנו מדברים על הכל בנחת ובהבנה וישנם הרבה רגשות של אהבה ומשיכה בינינו. כל מה שעלה בידי לעשות עד עכשיו הוא לתת לה תמיכה והרגשה שזה יכול לקרות וניתן להתגבר על בעייה זו ביחד אבל אני לא יודע מה לעשות מעבר לכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעים

הוספת תגובה

• טיפול מיני דחוף

לי ראובני
    14/02/2011

שלום לך
    מתוך מה שאתה מתאר נראה כי בת זוגך ואתה חייבים לפנות לטיפול.
    היא חיייבת לעבור אבחון שבו היא תבין האם יש לה בעיה פיזית או לא
    האם יש שם כאב שפוגע בחשק או לא
    יש כמה מרפאות המתמחות בתחום ליאורה היא אחת הרופאות המומחיות לעניין ואני ממליצה עליה בחום!!!
    חבל ליצור התנייה בין הנאה לבין כאב, דבר שמעצים את עצמו ולא מאפשר יציאה מן העניין בקלות ובטבעיות.
    מציעה לכם בחום לפנות לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב באיבר המין והתנפחות
    מאיה
    13/02/2011

אני נערה בת 16 הסובלת מזה ימים בכאבים חזקים באיבר המין לאחר שחבר שלי הכניס אצבעות. הכאבים לוו בחוסר יכולת תזוזה רבה, בכאבים בישיבה. הכאבים מנעו ממני להירדם בלילה ואף בבוקר ראיתי נפיחות בדגדגן. עלי להדגיש כי אני בתולה.
    אני מאוד דואגת, מה עלי לעשות??

לקביעת תור
    סגירה
    כאב באיבר המין והתנפחות

הוספת תגובה

• כאב באיבר המין והתנפחות - תגובה

לי ראובני
    14/02/2011

יתכן שאין קשר בין הדבר ואולי זו רק התקררות או משהו בסגנון
    בכל מקרה, שווה לפנות לרופא נשים לבדיקה של העניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק נוראי
    אוריאנה
    12/02/2011

היי
    אני 6 שנים אחרי הלידה האחרונה [היו סהכ 3]מאז קחתי גללות כמו מינס ,אורטוציקלין,פמינט
    עברתי שינויים בסוגים השונים בגלל דימומים .....בנוסף לדימומים אני חובה חוסר דחף מיני כאילו משהו בפנים פשוט נכבה .....עברתי ב4 חודשים האחרונים לנוברינג בתקווה שמשהו ידלק שם בפנים אבל חוץ מהלחות הוגינאלית שום דבר לא קורה.....אני מכירה את עצמי בלי הורמונים ואני אדם אחר לגמרי....ניסינו כל מיני יוזמות וגיוונים על מנת להדליק בי משהו...כלום לכלום כלום לא עוזר...אני ממש מיואשת .מה עושים???

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק נוראי

הוספת תגובה

• חוסר חשק נוראי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/02/2011

לדעתי הסבירות לירידה בחשק איננה מהגלולות או מהשפעה הורמונלית בלבד..חלו הרבה שינויים בחייך בשנים האחרונות. אבל את יכולה לעשות הפסקה לחודשיים ולראות האם החשק יחזור. אם כן, עברי להתקן תוך רחמי ללא הורמונים, אם לא ישתפר סביר להניח שהבעיה איננה הורמונלית ופני לטיפול מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות
    א
    12/02/2011

אני משתמשת בגלולות באופן קבוע כבר למעלה משנה אך החודש פיספסתי מספר גלולות (גם את האחרונה).
    במהלך קיום יחסי מין הקונדום נשאר בפנים ורק אחכ הוצאנו אותו.

יש לציין כי ביום בו הייתי אמורה לקחת את הגלולה האחרונה זה היה היום בו קרה המקרה (מה שאומר שאני אמורה לקבל מחזור במהלך השבוע הקרוב).

האם יש צורך בפוסטינור?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• התלבטות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/02/2011

לדעתי כדאי כי כל החודש הזה אינך בטוחה. אבל הסבירות להריון נמוכה.
    אם קשה לך לזכור לקחת גלולה כל יום פני לרופא הנשים שלך יש אפשרויות אחרות כמו מדבקה פעם בשבוע או טבעת לנרתיק פעם ב3 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בנרטיק
    א
    10/02/2011

אני בת 45 במשך השניים האחרונות המחזור משחק לי כל חצי שנה ואין לי גלי חום
    המחזור האחרון היה לי בסוכות ומאז אין לי מחזור ןיש לי מידי פעם גלי חום בימים האחרונית אני מרגישה ממש יובש בנרטיק...אני חייה עם בן זוג שנתיים ותאמת אני לא ממש אוהבת לקיים איתו יחסים כי הוא תמיד מפנטז על בחורות בטלויזיה או בסרטים וזה מפריעה אני משחקת אותה שאני נהנת וגומר אבל ממש לא ככה אני חושבת שאולי שבגלל שאין לי גירוי אליו יש לי יובש?מה עלי לעשות?תודה

לקביעת תור
    סגירה
    יובש בנרטיק

הוספת תגובה

• יובש בנרטיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/02/2011

פני לרופא נשים לברר האם יש מקום לטיפול הורמונלי לנרתיק כדי לפתור את בעית היובש. בינתיים השתמשו בג'ל סיכוך על בסיס מים או בשמן שקדים לפני החדירה.
    כדאי לפנות לטיפול מיני זוגי כדי לשפר את המערכת המינית ביניכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוהבת
    לא אוהבת
    09/02/2011

האם חוסר חשק מיני או אי סיפוק יכול להיות גם בגלל חוסר אהבה עצמית או חוסר התחברות לגוף?

לקביעת תור
    סגירה
    לא אוהבת

הוספת תגובה

• לא אוהבת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/02/2011

בהחלט כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתוסכלת
    אנונימית
    08/02/2011

היי,
    כשהייתי צעירה יותר, היה לי דחף מיני מטורף, וסיפקתי לעצמי את הגירוי. עכשיו אחרי 4 שנים התחתנתי (לא שכבתי לפני החתונה) ואני ממש לא מרגישה דחף מיני. ייחסתי זאת בהתחלה לגלולות אבל אני כבר 7 חודשים בלי גלולות ובלי שום הורמונים והמשיכה לא חוזרת.. כשבעלי יוזם, אני זורמת איתו ואף מגיעה לאורגזמה, אבל החשק ממש לא כמו שהיה פעם. מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה
    אני מתוסכלת

הוספת תגובה

• אני מתוסכלת - תגובה

לי ראובני
    09/02/2011

יקרה
    יש נשים אשר החשק המיני שלהן נפגע באופן בלתי הפיך מהגלולות. זה באמת מאוד מתסכל ויוצר תחושה לא נעימה אבל אנחנו לא יודעים בוודאות שזה מה שקרה. יתכן שהמעבר מאירוסין או זוגיות שלפני החתונה וזוגיות שאחרי החתונה עשתה לכם מורכבות שקשורה בהתמודדות עם הפנזטיה של לפני והמציאות שאחרי. כלומר פתאום כשאתם יחד, ישנים יחד, חיים יחד, קמים בבוקר ביחד וכו אתם מרגישים שונה אחד כלפי השנייה, כי זה מוכר, פחות מסתורי והרבה יותר מובן מאליו. על החלקים האלה אפשר וצריך לעבוד.
    ייתכן שייעוץ זוגי- מיני יוכל לעזור
    אני לא יודעת אם את מגיעה מהמגזר החרדתי דתי או ערבי וזו הסיבה לבתולין, יש מטפלים מעולים שמתמחים במגזרים אלו
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדשה בתחום...
    סיגי
    07/02/2011

שלום =]
    אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כמעט כשנה ותמיד שכבנו עם קונדום
    השאלה היא אם אתחיל לקחת גלולות באמת אין צורך באמצעי הגנה נוסף? זה באמת מגן טוב ואפשר לגמור בתוכי ולא לדאוג?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    חדשה בתחום...

הוספת תגובה

• גלולות

לי ראובני
    07/02/2011

אכן, מרגע שאת לוקחת גלולות באופן קבוע את מוגנת
    אחרי שבועיים מרגע תחילת לקיחת הגלולות את מוגנת
    כמובן במרשם רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון כתוצאה מפליטת זרע חיצוניתדחוף
    מהצפון
    06/02/2011

שלום רב,רציתי לברר האם ישתכן מצב של כניסה להיריון כתוצאה מפליטת זרע חיצונית על הבגדים ובל החדרה אקטיבית של של האיבר הזכרי,נא לציין שאני עדיין בתולה ואני אמורה לקבל היום מחזור ועדיין לא קיבלתי .

הוספת תגובה

• הריון כתוצאה מפליטת זרע חיצוניתדחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/02/2011

אם היתה פליטת זרע על בגדים אין סבירות להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נהנת...
    אנסטסיה
    05/02/2011

אני למדתי מגיל צעיר(11)להנות לבד עם עצמי ע"י גירו של הדגדגן, היית לי מגיל 16 עד 17 מערכת יחסית עם מישהו ולא הייתי נהנת בכלל לשכב איתו. אחרי שנפרדנו חוויותי פעם ראשונה דחף מיני כלפי מישהו למרות שלא קרה בינינו כלום, שכבתי כמה פעמים אחרי זה אבל אף פעם לא הרגשתי גמירה או אורגזמה. כשאני עם מישהו אני לא מרגישה את החשק המיני המטורף הזה ולא מצליחה להשתחרר ובאמת להנות.
    האם זה יהיה טוב לפנות לסקסולוג?? ואיך אפשר?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    לא נהנת...

הוספת תגובה

• לא נהנת... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/02/2011

רב הנשים גומרות יותר בקלות בגירוי של הדגדגן. רק המיעוט - 30% יכולות לגמור מחדירה בלבד. רב הנשים מוצאות את שביל הזהב בין גירוי של הדגדגן וחדירה.
    החשוב זה פתיחות עם בן הזוג ויכולת להסביר ולהראות לו ממה את נהנית ואיך את גומרת. אם קשה לך הפתיחות הזו כדאי שתפני לטיפול מיני.
    בכל בית חולים יש מרפאה סקסולוגית ובכל קופת חולים יש יועצים סקסולוגיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב
    אני
    03/02/2011

רציתי לדעת ממה נפיחות בשפה הפנימית של הפות יכולה להיווצר?
    והאם יש משחה שיכולה לטפל בגירוד שם? לדוגמא אגיסטן??

לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/02/2011

אם זה נפיחות הממוקמת בצד אחד של השפה אגיסטן לא יעזור וצריך בדיקת רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטיפה
    אני
    03/02/2011

אינטימית.
    שלום בזמן האחרון אני מאוד מודעת לשמירה על האיזור האינטימי(כמוסות פרוביוטיות,מעבר לתחתוני כותנה עדיף על תחתוניות..) דבר ששיפר את מצבי...
    אשמח לדעת איך ועם מה הכי נכון לשטוף את האיזור האינטימי לשמירה על הגיינה?
    בנוסף הבנתי שלאחר קיום יחסי מין לא חובה לשטוף את האיזור אך אני ממש מרגישה צורך ...האם יש צורך בשטיפה רגילה כמו לעיל?? או משהו מיוחד??

לקביעת תור
    סגירה
    שטיפה

הוספת תגובה

• עדיף לא

לי ראובני
    03/02/2011

שטיפה אינטימית לרוב מזיקה ומייבשת את איזור הנרתיק
    עדיף לפני ואחרי קיום יחסי מין לתת שתן כי זה מחטא וכל שאר הדברי םשציינת
    שטיפול אינטימיות לא בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי ששטיפה אינטימית לא טובה

אני
    03/02/2011

רציתי לדעת איך בכל זאת (לדוג':במקלחת) אני מנקה את האיזור האינטימי..עם מעט סבון מוצק? נוזלי? או רק עם מים...??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי ששטיפה אינטימית לא טובה - תגובה

לי ראובני
    07/02/2011

אפשר סבון לתינוק שהוא לעור עדין
    לנקות בצורה עדינה
    לא לתוך הנרתיק אלא כלפי חוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להגיע לאורגזמה
    אנונימית
    02/02/2011

שלום אני בת 26 ומקיימת יחסי מין מגיל 17 מאז אף פעם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה, בקשר הראשון היה לי חבר שלא מנוסה ולפי דעתי זה לא הצליח, בקשר השני היה חבר שלא הרגשתי עליו משיכה מנית חזקה בגגל זה נפרדנו, עכשיו יש לי חבר חדש הוא מנוסה ומושך מאוד אבל גם איתו אני לא מצליחה לגמור. ניסיתי לאונן לבד ולא קיבלתי שום סיפוק מזה. יש לי חשק מיני ואני אוהבת סקס אני רוצה להגיע לאורגזמה עם הבחור החדש אני יודעת שזה יעשה לו טוב, אני מפחדת שהוא יעזוב אותי כי אני לא מספקת אותו מינית הרי אף גבר לא יהיה עם אישה שלא גומרת. הוא שאל אותי האם הצלחתי להגיע לאורגזמה בקשרים הקודמים והבסרתי לו את הכל, אני לא מצליחה להשתחרר כי אני כל הזמן חושבת על זה ,זה כמו מעגל סגור. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, איך לגרום לעצמי להשתחרר? מה מרגישים שמתקרבים לזה? אולי אני לא יודעת להפעיל את הגוף שלי? עזרו לי בבקשה אני מרגישה אבודה.:(((((((((

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להגיע לאורגזמה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להגיע לאורגזמה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/02/2011

קשר לא נבנה על בסיס של אורגזמה.. אם הקשר טוב - הוא ימשך למרות זאת. טוב שהתחלת את הקשר באמירת האמת ולא שקרת, אמון זה בסיס חשוב ביותר. את צריכה להסביר לבן זוגך שאת נמשכת אליו רוצה אותו ונהנית איתו במין מאוד.
    ני לטיפול מיני כדי לעזור לך ללמוד להגיע לאורגזמה. יש בכל בית חולים גדול מרפאה סקסולוגית, יש יועצים במסגרת קופ"ח ויש מטפלים מומסכים באתר של האגודה לטיפול מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פימינט
    בעייתית
    02/02/2011

אני לוקחת את הגלולה פימינט
    3 חודשים מאז שחזרתי לקחת אחרי הפסקה של 3
    בעבר התייעצתי עם רופא הנשים הוא אמר שהמינון לא גבוה
    אבל יכול להיות שאני עצבנית וחסרת מצב רוח בגללן?
    ומה לעשות?

ובקשר לחבר שלי הוא לא מושך אותי
    הוא מתוק ומתחשב וגם יש פעמים שהוא טוב במיטה אבל הוא השמין וזה ממש דוחה אותי
    איך אני יכולה שהוא ישנה את זה
    האו אומר שהוא הולך לחד"כ אבל נראה לי שפחות מבד"כ כי יש עליו הרבה דברים
    וזה פשוט גורם לי לרצות לומר לו עדיף שבמקום שנהיה במיטה שעה וחצי שתלך להתאמן להוריד את השומן
    רציתי להפרד ממנו גם בגלל זה
    אני רוצה גבר סקסי ,יש בו הרבה דברים שמפריעים לי אבל דבר אחד שכן משאיר אותי איתו ...אבל אולי זה לא מספיק, אני צעירה בשנות ה20 ולא בטוחה אם כדי להתפשר על עניין המשיכה ,גפ אם נמשיך ונתחתן אני רואה מה קורה לנשים במעשים או הרגשה כשהן לא נמשכות לגבר שלהן

לקביעת תור
    סגירה
    פימינט

הוספת תגובה

• פימינט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/02/2011

לפעמים לא חשוב מה המינון בגלולה אבל יכול להיות שההרכב שלהן לא מתאים לך כרגע, אם בעבר לקחת והיה בסדר הרי יכול להיות שהסיבות של המצבי רוח ועצבנות לא קשורות כלל לגלולות אלא לבעיות האחרות שאת מתארת בהמשך?
    לגבי משיכה לבן הזוג - בגיל 20 את צודקת - אין צורך להתפשר, אבל אני מבינה שיש הרבה דברים טובים אחרים שמחזיקים אותך בקשר
    מציעה לך לפנות ליעוץ כדי להבין איך לנהוג, האם להמשיך את הקשר או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפנית

בעייתית
    02/02/2011

ד"R אברמוב היקרה
    אני חייבת לשתף אותך,
    אתמול אחרי אי-אילו תהפוכות ביחסים האישיים בינינו,הפכנו להיות אינטימיים
    ולא נמשכתי בכלל ...מה מסתבר,החבר שלי שם לב לזה,והוא דיבר איתי על זה עכשיו
    והוציא ממני בכוח את זה שאני פחות נמשכת אליו בכמה חודשים האחרונים
    אמרתי לו שזה לא כזה עניין כי אני כן טוב לי איתו במיטה ובזוגיות ואני כן אוהבת להיות איתו
    אינטימית רק שפחות יש דברים שעושים לי את זה בו כרגע
    ואמרתי שאפשר לרוץ ביחד ושנינו אוהבים ספורט אז זה כבר טוב
    הוא אמר אבל אולי יהיו פעמים (אנחנו כמה שנים יחד ורואים המשך..) שאני לא אוכל לשמור אז מה לא תמשכי אליי ...אמרתי לו שאפשר לעשות ספורט בתור פעילות זוגית ולהנות מזה ביחד
    אמרתי לו את זה כי הוא לחץ עליי וגם בגלל כל המחשבות שהיו לי שלא נפרט כאן בגלל המצב מחשבות שמאוד לא אהבתי בקשר למה יהיה עם מצב כזה ...

איך להרגיע אותו ?מה שהכי מוזר שהוא שם לב שהייתי ממש שונה איתו
    מה עושים? הוא אמר שהוא צריך לישון על זה
    הוא מודאג מאיך יהיה בעתיד כשהוא לאו דווקא יוכל לשמור על המראה שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיות כנה

לי ראובני
    03/02/2011

שלום
    נשמע שהוא מציב בפניך אמירות לא פשוטות המצריכות ממך כנות ויושרה כלומר לשתף אותו באמת במה שאת מרגישה וחושבת, בעיקר כי זה משפריץ בדרכים אחרות.
    אז יש בפניך שתי ברירות, האחת להמשיך כרגיל, להגיד לו שהכל בסדר ויהיה מוצלח יותר אם הוא רק יוריד אי אילו קילוגרמים או השנייה להגיד שמשהו נשחק ואת שניכם צריכים לבדוק האם הקשר עונה על הציפיות שלכם....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר
    חני
    29/01/2011

אני בת 19 וחצי ויש לי שיעור יתר וקצת אקנה
    בבדיקות הטסטוסטרון תמיד יצא בגבולות הנורמה אך הLH והשני המקביל לו יצאו ביחס הפוך.. הרופאים אמרו שזה כנראה שחלה פוליציסטית (בנוסף למחזור לא סדיר)
    אפשר לדעת בודאות שזה שחלה פולציסטית ללא בדיקה וגינלית?
    שאלה נוספת - אני לוקחת גלולות דיאנה
    וצמח לי שיער במקומות מוזרים כמו בחזה בין השדיים ומסביב לפטמות..
    אפשר להוריד שיער זה באמצעות אינפרא אדום ולדללו לצמיתות, או שהדבר עלול להגביר את השיעור?

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• השיעור במקומות האחרים לא בגלל

חני
    29/01/2011

הגלולות שכחתי לציין, וגם פס ישבן ופנים הירכיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיעור במקומות האחרים לא בגלל - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/01/2011

יש בהחלט מקום לעשות טיפול קבוע בהורדת שיער כשאת תחת טיפול בדיאנה. בין אם זה לייזר, מחט חשמלית או אינפרא אדום. ההחלטה מה שלך.
    לגבי שחלות פוליציסטיות אפשר לאבחן גם בבדיקת אולטראסאונד לשחלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אברמוב תענה

לי ראובני
    30/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה