מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בזמן אורגזמהמירי ענבר04/04/2010
שלום רב,
אני תוהה מה הסיבה שבזמן האחרון בדיוק ברגע האורגזמה יש לי כאב מעצבן בצד, בבטן התחתונה.
מה גורם לכך?
אני בריאה ללא בעיות מיוחדות כלשהן ואף פעם לא היה לי דבר כזה
אשמח לתשובתך,
בתודה ובברכה,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים פרטים
לי ראובני04/04/2010בת כמה את?
האם מדובר בזוגיות חדשה?
האם החלפת אמצעי מניעה?
מה האמצעי מניעה שאת משתמשת בו כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיונית מטרסו02/04/2010
בת בת עשרה חודשים ,עברה חויה לא נעימה במיון
ונראה לי שקרעו לה את קרום הבתולין
שאלה
איך ולמי נתן לפנות להיבחון
האם מתחיה של הנרתיק שעברה עליה יכולה להזיק לה בעתיד
אני מהמרכז אין לי בעיה לבוא עלייכם לבדיקה פרטית
תודה מראש
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה לפנות לכל רופא גינקולוג
ד``ר ליאורה אברמוב04/04/2010כדי שיבדוק את פתח הנרתיק, רצוי מומחה לילדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יונית מטרסו05/04/2010שלום
אפשר באופן פרטי לבוא עלייך?
וכמה זה עולה ?
יש לציין שהמקרה קרה לפני שלושה שבועות
וכבר מסגר לה הנרתיק
ולפני הייה פתוח ממש
תודה
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד נקודה למחשבה
לי ראובני05/04/2010התערבות רפואית רבה מדי וחוויה של לחץ מצידכם עלולים לשדר לה חוויה של בהילות ומצוקה. יתכן כי עדיף להרפות מהמקרה, לאפשר לה לבחור בגיל מבוגר יותר האם היא מעונינת לבדוק את הקרום או לא והכי חשוב, לא לייחס לקרום הפיזי כל כך הרבה משמעות.
היום יותר מתמיד צריך לתת לילדים חוויה של בשלות ריגשית סביב מיניות ולא לשים כל כך הרבה משקל על החלקים הפיזיים.
נערות היום מתפתחות הרבה יותר מהר מאשר בעבר, יש להן חזה ומחזור בגיל צעיר אבל אין להן הבנה ריגשית של המשמעותיות של אספקטים אלו.
אני מציעה לך להניח לנושא, למרות שהוא מטריד אותך בוודאי, אבל לא להכניס אותה למצב של מצוקה קשה....
גם ככה המסרים שהמועברים בחברה אודות מיניות מקשים אז להפוך את איבר המין למקום שבו בודקים אותו תדיר, חופרים בו ומפנים אליו כל כך הרבה זרקורים ורופאים, לא יועיל לה מנגד.
לשיקולך כמובן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת31/03/2010
רציתי לשאול אם יש בעיה בכך שאישה תחוה גמירה נשית כמה פעמים ללא חדירה ואם זה סכן את הרחם או משהו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום בעיה
לי ראובני31/03/2010שלום,
הייחוד של נשים הוא ביכולת לגמור מספר פעמים
בזמן אורגזמה יש התכוצויות של הרחם ושרירי הנרתיק
אין שום חשש
להפך, תהני!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם מהנרתיקאלין26/03/2010
לפני מספר ימים קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והתחיל לרדת לי דם מהנרתיק אז הפסקנו לשכב.יש לי כבר כמעט שבוע כאבים בבטן התחתונה ולפעמים יש לי קצת דם על התחתונים היה לי מחזור לפני שבועיים כמו כן אני נוטלת גלולות של יסמין שבחיים לא הייתה לי תופעת לוואי מהם עשיתי מהגלולות הפסקה של 4 חודשים וחזרתי אני שותה כבר 3 שבועות מה זה יכול להיות אני די לא מבינה?(אני צריכה תשובה בדחיפות!!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מניחה שלא מדובר בפעם הראשונה?
לי ראובני26/03/2010שלום לך,
אולי פצע או דימום בין מחזורים.
אין סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בפעם הראשונה---24/03/2010
הייתי רוצה לדעת האם האישה מדממת לאחר הסקס הראשון שלה, כלומר, יום לאחר שזה קרה ואם כן האם הדם יוצא מאיבר המין או מאחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם נקרע קרום הבתולים
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2010והחדירה היתה לנרתיק ולא לפי הטבעת הדימום יהיה מפתח הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסטיבוליטיסשירן23/03/2010
אני סובלת מוסטיבוליטיס כחצי שנה ולפני חודש אובחנתי ע"י ד"ר מיכאל פרידמן.
יצאתי מהאבחון בהרגשה ממש לא טובה,היחס כלפיי היה חסר סבלנות ולא ניתנה לי הזדמנות לשאול שאלות.
התחלתי טיפולי פיזיותרפיה עם מטפלת ממש קשובה וסבלנית וכבר אחרי הטיפול הראשון הצלחתי לקיים יחסי מין ללא כאבים ואפילו נהניתי.
לפעמים הישגים מרשימים של רופא ואני בטוחה שהם מרשימים לא מעידים על היכולת שלו להיות בנאדם.
לכל אלו שסקפטיות לגבי הפיזיותרפיה גם אני הייתי ולי זה מאוד עזר, חשוב להיות פתוחים להכל.
וכמובן לא להתייאש לפעמים רק צריך למצוא את המטפל הנכון שינסה לעזור ולא ייתן לך להרגיש כאילו הכל בראש שלך.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפלא שהכל עבר בזכות הטיפול
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2010הפיזיותרפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחופ דחופ !מייטל18/03/2010
אני וחבר שלי כבר שנתיים ביחד , והוא טוען שאני לא מגרה אותו מספיק .. ואני מוכנה לעשות הכל כדי שזה יצליח , הכל .. !
והוא היה הראשון שלי ואין לי ניסיון רב בזה .. הייתי רוצה עצה .. איזה דברים יכולים ממש לגרות אותו ? איך אפשר להתחיל את זה ?
בקיצור אני צריכה טיפים איך אני יוכל לגרות אותו ובאיזה שלבים ?
אני חייבת את העזרה הזאת בדחיפות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי חשוב שהוא יסביר לך
ד``ר ליאורה אברמוב23/03/2010מה בדיוק מגרה אותו, שיראה לך איזה מגע הוא רוצה,
כי הרי כל גבר שונה מהשני והצרכים של כל אחד אחרים.
יש ספרות על מין שאת יכולה לחפש בחנויות השונות
אבל הכי חשוב זה תקשורת מינית פתוחה. במקום לבוא בטענות שידריך אותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בפותשאלה דחופה18/03/2010
היי,
מזה כשנתיים אני סובלת מגרד באיבר המין שמתחיל כמה שעות עד יומיים מקיום יחסי מין,
ויכול להמשך גם שבוע-שבועיים ולא עובר.
בתקופה של השנתיים האחרונות היו לי שני חברים קבועים,
כאשר בכל פעם לאחר קיום יחסי מין אני מקפידה להתקלח או לפחות לשטוף את איבר המין,
אך הגירוד הזה לא עוזב אותי....
ברוב הפעמים לאחר כמה ימים גם מלווה בהפרשות לבנות (לפעמים מימיות ולפעמים דומות לגבינת קוטג').
הייתי כבר אצל רופאת הנשים שלי אשר נתנה לי כבר 3 סוגי משחות, כדורים ונרות
אני שוטפת את איבר המין בשטיפה אינטימית באופן קבוע,
דואגת לנקיון תמידי באיזור,
אבל שום דבר לא עוזר.
מה אפשר לעשות?
אשמח לתשובות בהקדם, אני ממש מוטרדת.
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לעשות תרבית נרתיקית
ד``ר ליאורה אברמוב19/03/2010בתקופת הגרד להפסיק עם השטיפות הנרתיקיות שהורגות את החיידקים הטובים שיש בנרתיק ובלעי כמוסות של פרוביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסי מיןאלמונית17/03/2010
היי.
כל פעם שאני מקיימת יחסי מין יש לי כאבים בתוך הנרתיק שגורמים לי לפעמים להפסיק את קיום היחסים. אם אני מצליחה להמשיך אז הכאב עובר רק לאחר דקות ארוכות מאוד אך חשוב לי לציין כי מדובר בכאב חזק נורא ובסבל מבחינתי.
יש להוסיף כי אני כבר ילדתי והכאב היה גם לפני ההריון ונשאר אותו דבר לאחר הלידה,
האם יש פתרון לדבר שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לאבחן
לי ראובני17/03/2010שלום יקרה,
לקיים יחסי מין עם כאב, זה בהחלט לא נעים.
אין טעם לנסות אם יש בעיה שאיננה מטופלת.
צריך לפנות לרופא נשים ולהגדיר את מיקום הכאב כדי לנסות ולהבין האם מדובר ביובש, וגינסמוס או וטיבוליטיס.
מציעה לך לפנות לרופא נשים עם רקע סקסולוגי.
בהצלחה ומזל טוב על הלידה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון פטריהלאה17/03/2010
בשבועיים האחרונים התחילה לי פטריה בנרתיק (לא ברורה הסיבה), האם היא עוברת לבד ומתי כדאי ללכת לגניקולוגית? האם אפשר פשוט למרוח טבע קוטן או שחייבים לאבחן קודם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי כדאי לפנות לרופא נשים
ד``ר ליאורה אברמוב17/03/2010כדי לבדוק אם זה באמת פטריה.אבל אם אין לה תור בקרוב את יכולה למרוח טבעקוטן מבחוץ ולהחדיר לנרתיק נרות אגיסטן שאפשר לקנות ללא מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר לא מגיעה לאורגזמהאלה10/03/2010
מגיל 6 בערך התחלתי לאונן בתדירות גבוהה מאד בעזרת שפשוף, ותמיד הגעתי לאורגזמות. כשהגעתי לגיל 13 בערך הפסקתי לגמור... אני כן מרגישה שאני מגיעה לשיא בגירוי, אבל הוא מגיע נורא מהר וגם נעלם נורא מהר, פשוט הנאה של שנייה ואין בכלל הרגשה של סיפוק.
אני בת 15 וחצי ועד עכשיו לא הצלחתי לחוות אורגזמה מלאה כמו שחוויתי בגילאים צעירים יותר...
אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגוף משתנה
לי ראובני15/03/2010שלום,
הרבה פעמים אנחנו משתנים, וגם הגוף שלנו. יכול להיות שעכשיו יש לך הזדמנות לחוות את הגוף שלך שמגיב באופן אחר, ומתנהל אחרת וגם להתרגל למגע שהוא שונה, וכיול להיות שהמגע שהיית זקוקה לו פעם הוא לא אותו דבר.
נראה שהדבר הכי חשוב לעשות הוא לא להתאמץ או להרגיש שיש לחץ בתהליך, אלא לנסות לשחרר אותו. פשוט להנות מהדרך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר אברמובכרמית08/03/2010
שלום:
לפני מס' שבועות כתבתי בפורום כי איני מצליחה לקיים יחסי מין, כולי נכנסת לחרדות , מתוחה, מעין סטרס, ואני נשואה כבר שנה, לפני כן מעולם לא הייתי אצל רופאת נשים , דיי מיואשת כיוון שאני רוצה להתחיל לקיים יחסים וכן גם לחשוב על הריון, במהלך שנת נישואי ניסיתי כמה פעמים חדירה עם בעלי, באחת הפעמים ניסינו במשך זמן רב לנסות להחדיר כשאני מעל בעלי כיוון שהפוך בכלל לא הצלחתי ובעלי הצליח להכניס מעט והוא עשה לפתע תנועה חדה ויצא לי הרבה דם. היום לאחר שנת הנישואים החלטתי שאני זקוקה לעזרה דחופה והחלטתי ללכת לרופאת נשים, כולי רעדתי והתחלתי לבכות והיא אמרה שהיא חייבת לבדוק אותי היא אמרה אני לא בודקת לך עם שום מכשיר אלא רק עם האצבע , אחרי כמה דקות תוך כדי שאני זזה לה ובוכה היא אמרה שהיא הצליחה להכניס משהו כמו אצבע והיא אורת לי את בתולה, חטפתי הלם כיוון שכפי שציינתי קודם אני ניסיתי כבר חדירה פעם עם בעלי בה יצא לי המון דם, היא טוענת שכנראה זה היה איזשהו קרום צדדי ובגלל זה הדם. שאלתי אותה מדוע אני רועדת כולי אולי אני צריכה טיפול פיזיוטרפיסטי שיגרום לי לשלוט על השריר הזה, היא אמרה שזה שטויות וזה לא ממש יעזור לי , היא טוענת שאני רועדת ומפחדת כיוון שאני מחכה לכאב בלתי נסבל שעדיין לא הגיע ובגלל זה אני מתמלאת בחרדות, והיא אמרה לי אפשר לפתור זאת באמצעות קריעת הקרום ביתולין עם הרדמה מקומית שבה אולי אני ירגיש איזשהי דקירה קטנה לא משהו רציני, והכאב יחלוף ובחדירה שלאחר מכן אני לא אחוש כאב, בנוסף היא נתנה לי משחה כזו שאני ימרח בעת קיום יחסים וזה יקל על הכאב ושמה היא- עזרקאין, בעלי ששמע על הניתוחון הזה אמר שזה לא נשמע לו טוב, וגם דעתי הייתה כך כאשר שמעתי ממנה זאת, זה צריך לבוא באופן טיבעי , כשאמרתי לה באופן טיבעי היא אמרה שאם אני רוצה לחכות שנים זוהי בעיה שלי. חשוב לי לקבל ממך חוות דעת נוספת, אני מיואשת ולא רוצהה להיפרד מבעלי , לא מבינה למה אני עושה מזה סרט, רועדת, אני בכלל לא מאמינה שהצלחתי לתת לה (אומנם אחרי התעקשות של הרפאת נשים) להכניס לי אצבע שלמה, הרגשתי לחץ כלשהו, תחושה מוזרה אבל לא כאב בלתי ניסבל כפי שלו אני מצפה, אינני יודעת מה לעשות האם לעבור את הניתוחון , אולי בכלל הבעיה אצלי פסיכולוגית וצריך טיפול אחר, תעזרי לי בבקשה אני מיואשת מהחיים .מה עליי לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות מחדירה זו בעיה
ד``ר ליאורה אברמוב10/03/2010פסיכולוגית וכדאי להתחיל טיפול מיני. לא הייתי ממליצה על ניתוח בהרדמה מקומית לקריעת הקרום שכן תהליך זה יכול להיות עבורך מאוד טראומתי.
פני לאחת המרפאות הסקסולוגית ואני בטוחה שיוכלו לעזור לך בשילוב עם מרחיבים ופיזיותרפיה של רצפת אגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתנו
שגית10/03/2010ראשית, תודה לך על התשובה. בהמשך לדבריי רציתי לשאול מהם "מרחיבים"?
ובנוסף רציתי לשאול האם את מתעסקת בתחום הזה ויכולה לעזור לי? אם כן/לא למי עליי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחיבים אלו אביזרים
ד``ר ליאורה אברמוב12/03/2010המדמים אבר מין גברי בגדלים שונים העולים בהדרגה ומטרתם להרגיל אותך בהחדרות לנרתיק. זה בהחלט התחום שלי ואשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בקיום יחסי מיןהדס07/03/2010
שלום, אני בחורה בת 28 ללא בעיות רפואיות כלשהן בדר"כ.יש לי בן זוג חדש כבר חצי שנה ומההתחלה יש לנו בעיות במיטה.הראשונה היא שמאז שאני איתו אני סובלת מפטריה בוגינה כל הזמן,מבלה אצל הרופא נשים שלי בתדירות גבוהה,לוקחת כל כמה זמן נרות,כדורים וכל מיני משחות וזה בא והולך...זה מציק לי במהלך היום ובטח בקיום יחסים עם בן זוגי,לפעמים כואב,שורף לי או מגרד וזה מונע ממנו לענג אותי בדרכים נוספות...לא יודעת מה לעשות עם כך?עצה?לפנות לעוד חוו"ד של רופא נשים?שלי אמר שיכול להיות שאני רגישה לנוזל זרע שלו...יש דבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם עשו תרבית לבדוק אם זה
ד``ר ליאורה אברמוב10/03/2010אכן פטריה?
פני לרופא נשים נוסף להתיעצות , יכול להיות אלרגיה לזרע ויכול להיות שיש לך וסטיבוליטיס ויכול להיות שיש לך פטריות חוזרות כרוניות בעקבות יחסי מין,
צריך לבדוק על מנת לאבחן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום הבתוליןמיריים06/03/2010
בהחדרת החפץ המצורף בתמונה קרום הבתולין ייקרע?
כיצד ניתן לדעת אם הקרום ישנו מבלי ללכת לגניקולוג מפני שנראה שהכניסה רחבה אבל לא התבצעה חדירה ע"י גבר ולא ירד דם.
ואיפה נמצא קרום הבתולין? הוא בפנים או שניתן לראות אותו מבחוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתוליות היא הגדרה חברתית
לי ראובני06/03/2010יקרה,
לקרוע את קרום הבתולין, מעבר לאקט הפיזי, זה בעיקר אמירה חברתית שמישהי קיימה יחסים עם גברים. קורה שבהחדרת חפצים כמו ויברטור או מוט כמו בתמונה הקרום אכן יקרע.
רופא יכול לראות שהקרום נקרע בבדיקה גיניקולוגית אבל הוא לא יכול לדעת ממה זה נקרע.
אני לא יודעת האם השימוש במכשיר בתמונה היה מתוך בחירה או לא, אבל אני מציעה לך לפנות לייעוץ בטלפון בקו דלת פתוחה או רופאת נשים.
בהצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזוראבישג02/03/2010
לי,
שלום!
יש לי שחלות פוליצ'יסטיות, יש לי מחזור סדיר למרות זאת,
החודש יש לי איחור של 4 ימים, תוך כאבים בבטן התחתונה והפרשות לבנות.
ביצעתי בדיקת הריון ביתית והתוצאה יצאה שלילית...
כמובן,שהתאכזבתי...רציתי נורא...
מה הסיכויים שאני בהריון? ומדוע האיחור אם אין הריון?
תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שמתח נפשי
ד``ר ליאורה אברמוב03/03/2010או מצבי מחלה, התרגשות נסיעה ארוע חריג - כל אלו יכולים לגרום לשנוי במחזור.
לא כל איחור במחזור הוא הריון.
שיהיה לך בהצלחה בחודש הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד"ר ליאורה
אבישג04/03/2010ד"ר ליאורה המקסימה.
ראשית: תודה רבה על התשובה ...
האם ישנו פתרון להמסת הצ'יסטות, אני במינה שהקושי להיכנס להריון עם הציסטות הוא גדול,
אך אפשרי.
כשפניתי לגניקולוגית טענה שאצטרך שנה לקחת גלולות, "דיאנה" (מלאות הורמונים, היה לי קשה איתם) ,ולאחר מכן יש לעשות טיפולי פוריות.
אשמח לתגובה, ואם כן אולי להגיע אלייך לקליניקה אם שינו פתרון ותוכלי לעזור לי.
אני נשואה כבר שנתיים...ורומה ילדים, אך לא מאמינה בפתרון לקיחת גלולות...
בבקשה תעזרי לי ,אין לי מענה אחר!
אבישג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לטיפול אצל רופא נשים המתמחה
ד``ר ליאורה אברמוב05/03/2010בטיפולי פריון, הדרך היחידה להמיס את הציסטות זה גלולות או דיכוי הורמונלי, מאחר ואת לא רוצה לחכות חודשים לטיפול, פני להערכה אצל רופא פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)