מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיזותרפיית ריצפת אגןמורן21/04/2010
היי ליאורה ,
הייתי אצלך בבדיקה ראשונה לפני כחודש וחצי , ואיבחנת אצלי וסטיבוליטיס, הפנית אותי לפיזותרפיה באיכלוב או בבלינסון - אך בשני הבי"ח לא ניתן לקבוע תור לחודשים הקרובים.
האם יש פיזותרפיסטים אחרים עליהם את ממליצה אשר אפשר לפנות אליהם ? אפשרי גם באיזור אשדוד רחובות וכו'
בנוסף מקריאה בפורום קראתי על שימוש במרחיבים , האם יש טיפול עצמי שאני יכולה להתחיל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופת חולים
לי ראובני21/04/2010את יכולה לקבוע פיזיותרפיה לשיקום רצפת אגן גם אצל רופא משפחה, קופת חולים
או בכל מרכז רפואי שיש בו מרפאה לטיפול מיני, רעות, יד אליהו תל אביב, בלינסון וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיזותרפיית ריצפת אגן
מורן23/04/2010כשהייתי בביקור אצל ליאורה היא המליצה על פיזותרפיטיסטיות שהיא עובדת איתן,
הייתי שמחה לקבל המלצה ספציפית . ומה לגבי שאלת המרחיבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת תשובה בפורום אחר
ד``ר ליאורה אברמוב23/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש ברתיקעטיה20/04/2010
אני בת 56. תופעת יובש בנרתיק החלה לי לפני כ 6 שנים.
האם התופעה מוכרת לגילי, האם היא יכולה להיות פסיכוסומטית, כי יחסי עם בעלי מאוד התערערו (עומדים בפני גירושין)
האם התופעה יכולה להיות כתוצאה מ4 הפלות/גרידות במשך חיי?
אילו פתרונות תרופתיים, קיימים כדי למנוע תופעה ז, או לעזור בלחלוחית הנרתיקו.
אודה אם תחזור עלי.
תודה עטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות גיל המעבר
לי ראובני21/04/2010שלום לך,
יובש נרתיקי מוכר כחלק מתופעות גיל המעבר כתוצאה מניוון השחלות וירידה בהפרשת האסטרוגן. ניתן לקחת הורמונים כתחליף או צמחי, קואיה שחורה.
בכל מקרה, פני לרופא נשים לצורך עזרה ומתן מידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מאוד.להיוםאני.18/04/2010
שלום אתמול קיימתי יחסים האיבר לא היה בפנים אלא רק בפתח הנרתיק ויצא זרע לבחוץ .אחרי בערך 7 שעות ראיתי בניגוב זרע שלפני כן לא היה (כניראה היה בפנים ויצא) האם זה אומר שנכנס זרע? ורציתי לדעת אם האיבר לא נכנס לבפנים -(אולי רק הקצה שלו לשניה) אני יכולה להכנס מזה להריון? אני ממש לחוצה האם לקחת פוסטינור או שאין מצב להריון כי האיבר לא נכנס?כבר עבר כמעט יום וחצי . תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם..
אני.18/04/2010אני אציין שזה קרה 15 ימים אחרי היום הראשון של המחזור שלי- אז זה בד"כ הימים הכי פוריים שבהם הסיכוי להכנס להריון גבוה יותר לא???? אז לקחת או שממש אין סיכוי..? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם..
אני.18/04/2010אני אציין שזה קרה 15 ימים אחרי היום הראשון של המחזור שלי- אז זה בד"כ הימים הכי פוריים שבהם הסיכוי להכנס להריון גבוה יותר לא???? אז לקחת או שממש אין סיכוי..? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 7 שעות
לי ראובני21/04/2010הזרע כבר מתייבש וסביר להניח שאם היתה רטיבות נרתיקית מדובר בהפרשות שלך ולא זרע.
בכל מקרה, בין אם היתה חדירה מלאה או חלקית, ניתן להכנס להריון גם מפליטה שלפני האורגזמה.
לכן להבא שווה להתחיל להשתמש בגלולות. בכל מקרה, אם לא נראה לך שהיתה חדירה הפעם אז אולי אני סיבה לחשש, אם כי התיאור באמת לא ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין18/04/2010
ד"ר ליאורה שלום,
רציתי לשאול לפני כחודש סבלתי מגירודים בנרתיק וזה היה למשך חודש וגם ירד הפרשה שניראת כמו קוטג'. אני חושבת שזה היה פטריה ויקיבלתי מחזור ואחרי המחזור הכל נעלם כל הגירודים וההפרשות האם ייתכן שהיתה לי פיטריה והיא נעלמה? או שזה משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או הפרשות
לי ראובני21/04/2010או באמת סוג פטריה או דלקת שנעלמה אחרי הווסת
יכול להיות בהחלט
להבא, להמנע מסבונים הגיינים, להמעיט בתחתוניות ולעיתים גם תזונה דלת שמרים עוזרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיווץ בעת החדירהשני18/04/2010
היי!
אני ובן זוגי כבר כמה חודשים ביחד, אולם לא מצליחים לקיים יחסי מין. הייתי אצל רופא נשים והוא אמר לי שאני מכווצת ולכן יש קושי בעת החדירה. הוא המליץ להיפגש עם סקסולוג, אך אנחנו קצת נבוכים מזה. יש אולי פתרון אחר? משהו שאפשר לעשות בלי להיפגש עם מומחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה למבוכה
לי ראובני21/04/2010מדובר בתופעה שכיחה יותר ויותר
פשוט נכנסים לאתר של איט"ם
מוצאים מרכז רפואי הקרוב למקום מגורייכם וקובעים פגישה
מחיר מאוד נמוך לזוגות צעירים וכל כך משתלם לעתיד שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוביונית מטרסו18/04/2010
שלום
בתי בת עשרה חודשים ,הגעתי לבית חולים על אי מתן שתן ,רופא בא לבצע בדיקת קטטר
ומסתבר שהוא חתך לה את העור לכוון הטוסק מהנרתיק והיא דיממה קצת ,צרחה בצורה הסטרית
המקום היה פתוח שיכלה לכנס שם אצבע ,ולראות את קרום הבתולין .היום עבר חודש מהעור צמח אבל יש צלקת
השאלה
מאם יכול להיות נזק עתידי ?
ניסיתי לצבוט אותי במקום שהוא חתך אותה וזה פשוט כואב ,ואיפלו מכאב ממשיך עם לא נוגעים במקום
מה היא הרגישה כך?
יש לציין שלאחר שבועיים מהמקרה הילדה בוכה בכמה דרגות יותר
והילדה ממש נעשתה עצבנית
אשמח לקבל תשובה מדויקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור לי מה זה החתך
ד``ר ליאורה אברמוב18/04/2010מהנרתיק לכוון הטוסיק, הרי כדי להחדיר קטטר לא צריך לחתוך וצריך רק לפשק את השפתיים הקטנות. פתח השתן נמצא בין השפתיים הקטנות קדמית לנרתיק!
בלי כל קשר החדרת קטטר היא מאוד לא נעימה וסביר להניח שהיא צרחה מזה ולא משום דבר אחר.
אינני מאמינה שיש נזק עתידי אבל אם את חושבת שיש צלקת התיעצי עם רופא הילדים שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
יונית מטרסו19/04/2010יש לי תור לרופא \אבל מה שראיתי היום זה שאיפה שנעשה החתך בעור של הנרתיק לכוון הטוסיק
גדל שם בשר חדש אבל הוא עובר את הנרתיק, כאילו בכדי לראות את הנרתיק צריך להציץ מלמעלה
השאלה העור אמור להיות מתחת לנרתיק נכון??
תודה מראש
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ,,תודה
יונית מטרסו22/04/2010השאלה למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן לאבחן דרך האינטרנט
לי ראובני22/04/2010מבלי לראות במה מדובר
אנא, קבעי תור לרופא והגיעי מוכנה עם שאלות
(הרבה פעמים נלחצים ולא שואלים את כל מה שיש)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אישית
יונית מטרסו23/04/2010שלום לך
אשמח להבין ,למה קשה להבין מה כתבתי ?
האם לא כתבתי ברור מספיק ? האם חסרים פרטים ?
או שזה קשור למידע שאתם לא רוצים לענות <?
אז לא צריך תשובה ,באמת תודה
אבל מה הקטע באמת????
יש לי תור לרופאים לא לרופא וגם פרטי וזה בשבוע הבא
אבל אני אוהב לבוא עם ידע לרופא
זה כל הסיפור
הרבה בריאות
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ,ד''ר ליאורה
יונית מטרסו26/04/2010הי
בבקשה תעני לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
יונית מטרסו28/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב, קשה לתת תשובה בהירה
לי ראובני28/04/2010אומנם זה נראה לך מאוד ברור ובהיר האופן שבו הגדרת, אולם זה לא נשמע או מובן באותו אופן, בצד השני.
לכן אני מציעה לך לפנות לרופא עם השאלות, פנים מול פנים ולבדוק מולו את המשמעויות השונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וחלומות אירוטייםמירב17/04/2010
שלום!
שמי מירב אני בת 17 ולאחרונה התחלתי לקחת גלולות "פליים" למניעת הריון.
מהיום שהתחלתי לקחת את הגלולות התחלתי לחלום בלילה חלומות אירוטיים שהרגישו ממש אמיתיים ולא היו לי אף פעם לפני כן. האם יש קשר בין הדברים? ואולי כדי להחליף גלולה?
תודה מראש, מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה רע בחלומות הללו?
לי ראובני17/04/2010יקרה שלום
נשמע כי בעקבות התחלת השימוש בגלולות, יכולת לאפשר לעצמך להרגיש בטחון בנושא המיניות הן מבחינת התנהלות והן מבחינה רגשית וזה נשמע כאילו כל מיני מאווים התאפשרו לפרוץ ולבצבץ להם. תהני מזה, נשמע מקסים ומהנה.
אם אין בכך תוצר לוואי שלילי, למה לשנות את הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרתיקמיכל16/04/2010
שלום, אני ממש מודאגת.
ניסיתי להכניס אצבע לנרתיק שלי ואחרי שעברתי את השפתיים הרגשתי מעין שתי עצמות ופתח ממש צר ביניהן. האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
לי ראובני17/04/2010מדובר בעצמות האגן ובפתח הנרתיק שהוא צר אך מתרחב בהתאם לצורך כלומר אם הפרטנר עמו את שוכבת.
אם יש לך ספק, את יכולה ללכת לבדיקה אצל גיניקולוגית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותיסמין15/04/2010
שלום,
הרופא הביא לי כדור אחד ומישחה עכשיו רציתי לדעת האם זה באמת מחסל את הפיטריה בנרתיק והאם יש סיכונים כולשהם ולמה בעצם התרופות הסבר כללי
TRICAN150 MG כדור אחד
comagis 7 gm כרם
תודתי לחוות דעת שנייה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכדור מצוין
ד``ר ליאורה אברמוב16/04/2010רק שכאדי לקחת ממנו עוד מנה 3 ימים אחרי הלקיחה הראשונה ואז בטוח זה יחסל את הפטריה. הקרם יעודו זה למנוע ולהקל עליך את הגרד החיצוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בדגדגןלירון14/04/2010
היי,
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה, אם לא אני מתנצלת..
אתמול קיימתי עם חבר שלי סקס יבש, והוא נגע לי בדגדגן ואני חושבת שתוך כדי הוא בטעות קצת פצע אותי אולי עם הציפורן או משהו בטעות..
זאת פעם ראשונה שזה קורה לנו.. הוא אמר לי שנראה לו שהוא פצע אותי בטעות אבל אני לא ממש הרגשתי ורק עכשיו ראיתי שיורד לי מישם קצת דם וכואב לי..
רציתי לדעת אם זה עלול להיות מסוכן או משהו..
אין לי בעיה לחכות שזה ייתרפא לבד.. אני יכולה לסבול את הכאבים זה לא ממש נורא.. אבל השאלה אם זה יייתרפא בזמן הקרוב..
כאילו, זה לא פצע גדול או משהו.. אני אפילו לא מצליחה לראות אותו.. אני רק מרגיש כאבים וקצת דם..
אשמח לקבל תשובה.. תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסירי דאגה מליבך
ד``ר ליאורה אברמוב16/04/2010הפצע יתרפא תוך מספר ימים. שימי רק לחיטוי משחת פולידין - ניתן לקנות ללא מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייל שזקוק לעזרה>מופנה ל-ליחייל13/04/2010
היי לי, אני לא יודע עם את זוכרת שבעבר התקשרתי אליך
לגבי הבעיה שיש לי עם בת זוגתי שאני גומר מהר ולא מצליח לעשות את זה שוב
ודרך זה היא נכנסת לדיכאונות והחשק המיני שלה רק מפחית
אני גם היתקשרתי אליך וזה יצא ביום לא הכי טוב(ביום הולדת שלך)
מקווה שאת זוכרת, כי אני ובת זוגתי העגנו להחלטה ואני רוצה לדבר איתך
אפשר לקבל בבקשה את המספר פלאפון שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשמחה
לי ראובני13/04/2010אגב, אם תקבל הפנייה מהצבא, תוכל לקבל טיפול חינם עמי במרפאת רעות ביד אליהו תל אביב.
הנייד שלי הוא 0522528020
אפשר לתפוס אותי היום אחרי 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה.
חייל13/04/2010ודבר שני הייתי כבר אצל אחד והלך לי על הפנים אני הסברתי לך בעבר ואני אסביר לך שוב
ומקווה שתדעי איך לייעץ לי.
שהתכוונת היום מ22 את בטוח?זה לא מפריע לך שאני אתקשר ב10 בלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחצי שעה הקרובה או מחר....
לי ראובני13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הגעה לפורקן בחדירהמארי13/04/2010
שלום,
אני בת 33 ובן זוגי (בעלי לעתיד) הוא בן 39. יש לנו זוגיות מצויינת ואנחנו אוהבים מאוד. אבל במיטה יש שתי בעיות:
1. חוסר תשוקה שנובע משני הצדדים.
2. חוסר אפשרות שלי להגיע לפורקן בחדירה (דבר שמעולם לא הצלחתי לעשות). בעבר לא הייתה לי בעיה עם גברים בכל מה שנוגע לגירוי הדגדגן ונקודת הג'י ללא חדירה של הפין, אבל את בן זוגי זה מתסכל והוא טוען שזה שאנחנו מחליפים עינוגים - פעם אני ופעם הוא ולא שנינו ביחד, גורם לו להרגיש מכאניות. הדבר כמובן מאוד משפיע על יחסי המין וגורם להם להיות מועטים. בנוסף אני תמיד שומעת שרק 20-30 אחוז מהנשים מגיעות לפורקן בחדירה, אבל מכל הבחורים שנתקלתי, כמעט כולם אמרו שלא נתקלו בנשים שלא מגיעות לפורקן בחדירה.
אני מאוד מתוסכלת ומעבר לזה שהייתי רוצה לרצות אותו הייתי רוצה להנות מפורקן בחדירה אבל אין לי מושג מה לעשות.
בבקשה עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס קוטבי
לי ראובני13/04/2010פעם עודדו אורגזמה סימולטנית, כאילו שזה אפשרי לסנכרן אורגזמה של שני אנשים.
זה בערך כמו לסנכרן אפצ'י- בלתי אפשרי....
אז מה שקרה שנשים פשוט למדו לזייף. למה זה טוב??.
בספר מקסים שנקרא אינטיגנציה מינית מדברים על טכניקה של סקס קוטבי, כל פעם מתרכזים בעונג של מישהו אחר.. פעם בו ופעם בה כדי שבאמת כל אחד יוכל להנות.
היום יש עוד אמצעים כמו אביזרים וכו שמאפשרים גירוי דגדגני תוך כדי חדירה לדוגמא טבעת רטט שמלבישים על איבר מין הגבר או ביצת רטט הנמצאת סמוך לדגדגן והם מגרים אותו בנוסף לחדירה.
אבל נשמע שמעבר לעצות הפרקטיות, יש לכם מטען נוסף שלא ניתן לפוגג במייל, ואני תוהה האם טיפול זוגי לא יכול לעזור?
לתשומת ליבכם... שווה בשלב הזה של הקשר, שעוד יש מוטיבציה רבה לתיקון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות שמטרידות אותי מאודלין.ר09/04/2010
שלום ובכרה,
אני נערה בת 14.5 התחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי לפני כחצי שנה,
יש לי כמה שאלות אשר מטרידות אותי מאוד ואשמח לקבל עזרה :
1. כיצד אפשר לדעת האם יש לי או לבן זוגי איידס (אנחנו מקיימים יחסי מין חצי שנה, ונכנסתי להריון, הייתה גם הפלה..האם זו עובדה שאין לנו את מחלת האיידס) ?
2. בליעת זרע, האם זה מזיק? יש לזה יתרונות?חסרונות?
3. גלולות למניעת הריון מזיקות?
תודה רבה מראש, לין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אלו יחסי מין ראשונים
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2010לשניכם אין סיכוי שאתם נשאים של איידס
בליעת זרע אינה מזיקה בכלל
את חייבת אמצעי מניעה שכן לעבור תהליך של הפלה הרבה יותר מסוכן לבריאותך מאשר לקיחת גלולות יומיומית ולכן פני לרופא להתאמת גלולות. אם לא נוח לך לפנות לרופא נשים בקופח, פני למרכזי "דלת פתוחה" שיועצים לנוער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשדייםנורית06/04/2010
שלום רב,
בת 32 , הפסקתי גלולות לפני כשנה. מאז כאבי תרום וסת וכאבי וסת מוגברים.
בבגרותי גם סבלתי מכאבים, ובמשך הזמן כשנטלתי גלולות הכאבים התמתנו ורמת הוסת ירדה (כמות הדימום ומשך המחזור) .
כשהפסקתי את הגלולות חזרו התסמינים המוכרים, אך הפעם הכאבים בשדיים גוברים מחודש לחודש והכאבים מתחילים כמעט כשבועיים לפני המחזור. עם כאבי גו ובטן אני מתמודדת אך הכאבים בשדיים קשים מנשוא. הכאב הוא רק בתזוזה כלומר, בהורדת חזיה (אני חייבת ללכת עם חזיות חזקות ומחזיקות-אחרת כואב בתזוזה), ניגוב הגוף, שינוי תנוחה בלילה
אני מגיעה למצבים בהם אני מתעוררת בלילה מרוב כאבים.... בנוסף יש לי גודש בחזה.
מבנה הגוף שלי רגיל אך החזה שלי יחסית גדול מה שמשפיע עוד יותר על הכאבים.
באחת מפגישות דיקור סיני (לויסטיבוליטיס, אובחנתי אצל ד"ר אברמוב), המדקרת אמרה בזהירות
שמה שאני מספרת קצת חריג בעוצמות....
הכאבים והגודש נמשכים שבועים לפני הוסת ובזמן הוסת נפסקים.
לכן רציתי לדעת... מה לעשות? האם יש דבר כזה "חריג" בכאבי שדיים לפני מחזור.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את כל כך סובלת
ד``ר ליאורה אברמוב07/04/2010נראה שחריג, אפשר לנסות לקחת כדורים משתנים בתקופה הזו כדי שיקטינו גודש, כמו כדורים טבעיים של פטרוזיליה שנחשב במשתן ,אם לא יעזור אולי כדאי לחזור לגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
נורית07/04/2010דר' אברמוב,
תודה על תגובתך.
דר' אברמוב, האם תוכלי להסביר מה הקשר בין מתן שתן לגודש בשדיים בתרום מחזור?
אני מרגישה כל כך נפלא בלי הגלולות..ונראה לי שהן חלק ממה שהשפיע על הוסטיבוליטיס..
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגודש בשדיים נגרם עקב הצטברות
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2010נוזלים. כדורים משתנים יורידו את עודף הנוזלים גם מהשדיים
נסי, אין לך מה להפסיד.
אם לא יעזור נסי רפואה אלטרנטיבית כמו צמחים, דיקור סיני ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בדגדגןאור05/04/2010
ברצוני לדעת האם קיימת תופעה של כאבים ונפיחות בדגדגן שגורמים לאי נוחות פרט לכאבים אפילו בישיבה רגילה, מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? ומה דרך הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מדובר במצב של אחרי גירוי?
לי ראובני05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)