מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות...רז08/12/2009
שלום לכם...
יש לי כמה בעיות שאני פוחד שהן קריטיות...
אז ככה...
אני בן 17 ואני משהו כמו 1.64 ס"מ וגודל איבר המין שלי הוא משהו כמו 13 ס"מ או 12 וחצי ס"מ האם זה תקין? האם הוא יוכל לגדול עוד או שהוא הגיע לגודל המקסימלי שלו?
שאלה שניה שהייתי רוצה לשאול היא:
יש לי שפיכה מהירה כשאני מאונן זאת אומרת שלוקח לי בערך משהו כמו 30 שניות או 40 שניות מרגע ההתחלה עד לרגע השפיכה... האם זה תקין? ממה זה נובע? האם זה יכול לגרום לבעיות בזמן הסקס?
אני מקווה שתוכלו לענות לי בהקדם האפשרי.
תודה, רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל האבר תקין לחלוטין
ד``ר ליאורה אברמוב10/12/2009כמו כן הוא עוד אמור לגדול.
לגבי שפיכה מהירה - נסה ללמוד לזהות את נקודת אל חזור - יש נקודה שעליה אתה יכול לנסות לעצור ולמנוע את השפיכה. . החוכמה ללמוד שליטה בשפיכה. יש ספרים שמלמדים את הטכניקה
מה שבטוח שמה שקורה כיום בזמן אוננות הוא לא בהכרח יקרה בזמן קיום יחסי מין! התחושות בזמן קיום יחסי מין כשאתה עם בחורה ובתוך הנרתיק שלה שונות לחלוטין מהתחושות בזמן אוננות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בחדירה....ק07/12/2009
יכול ליהיות מצב שהקונדום פשוט לא מתאים לאישה?
שמעתי כבר מחברה שסוג אחד הכאיב לה וסוג אחר לא.
זה צירוף מקרים אצלה או שיכול לקרות מצב של רגישות מסויימת שיכולה להוביל לכאב בחדירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שאין מספיק חומר סיכוך
ד``ר ליאורה אברמוב10/12/2009על הקונדום וצריך להוסיף ג'ל מסכך
יש נשים שאלרגיות ללטקס וצריכות קונדום מסוג אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטים אירוטייםציון06/12/2009
יש לי בעייה אני מבקש עזרה
אשתי לא מתגרה מסרטים כחולים אלא מסרטים אירוטיים
מי יכול לתת שמות של סרטים חזקים
בתודה
ציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה סרט חזק?
לי ראובני12/12/2009לא כל כך ברור לי למה הכוונה בסרט חזק, אבל אם אתה רוצה להיות באמת קשוב לאשתך, שווה שתבחר סרט שיתאים לה ולמה שהיא מבקשת.
באוזן השלישית יש מחלקה של סרטים אירוטיים ונראה לי שזה משהו ששווה שתלכו יחד לבחור מתוכו מה שמתאים לכם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה חשובה.פצע לא ברור...:(ק06/12/2009
שלום .
אני פעילה מינית לא באופן קבוע עם האקס המיתולוגי.אין לו שום סימפטומים לשום מחלה שהיא.
לפני כמה חודשים הופיע פצע על הישבן שניראה כמו אקנה רק במקום הלבן היה אדום.לאחר כמה שבועות הצלחתי לפתוח אותו ויצא ממנו הרבה דם וקצת לבן.לאחר שבוע הוא התייבש ונעלם.
לא חשבתי שיש איזשהו קשר לבן זוג.
עכשיו יש לי פצע זהה על השפתיים החיצוניות באיבר המין.חשוב לציין שהוא לא מפריע ביום-יום,הוא לא כואב ולא צורב ואני לא מרגישה אותו כלל.
מה שכן אני ממש דואגת. האם תוכלי לתת לי השערה מה זה יכול ליהיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו אני ממש דואגת זה חשוב לי
ק07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לבדיקת רופא נשים
ד``ר ליאורה אברמוב10/12/2009יכול להיות סתם התנפחות של בלוטת חלב וזה ממש חסר חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ד"ר ליאורה-מעוניינת להגיע אלייךdana06/12/2009
אני חיילת ומעוניינת להגיע אלייך
האם את עובדת עם אסמכתא צבאית?
מה הטלפון לקביעת תורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה לנסות להגיע לאיכילוב
ד``ר ליאורה אברמוב10/12/2009מרפאה לטיפול מיני דרך הצבא. טלפון 036974000, או בפרטי -קביעת תורים דרך הסלולרי שלי. לא עובדת עם הצבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ווסטבוליטיסרונה05/12/2009
שלום ,
הייתי מעוניינת לדעת האם קיים קשר כלשהו בין הפסקת לקיחת גלולות לבין מניעת ווסטבוליטיס ? והאם זו נחשבת כדרך טיפול אידיאלית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש נשים שהגלולות מחמירות או גורמות
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2009להתפתחות וסטיבוליטיס. תלוי איך נראה העור בבדיקה. אם הוא יבש ודק אז יש מקום להפסיק גלולות ל3 חודשים ולראות אם המצב ישתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורטל04/12/2009
שלום.
הייתי אמורה לקבלח השבוע מחזור והוא עדיין לא הגיע... =[
למה הוא מתעקב??? בשאלה האחרונה כתבתי לך שחבר שלי גמר עליי כשהייתי עם תחתון והנוזל שיצא ממנו יצא כאילו על התחתון, אין מצב שנכנסתי להריון נכון??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע כמו הרבה לחץ
לי ראובני12/12/2009שלום לך,
הרבה פעמים רק מהמחשבה שאולי אני בהריון, אולי יש סיבה לדאגה, המחזור מתעכב. נשמע שצריך בעיקר להרגע, לקחת דברים בפורפורציה, כפי שנכתב לך, דרך התחתון הסיכוי הוא באמת קלוש ואין סיבה לדאגה.
אם יש לך ספק, פשוט תלכי לסופרפארם ותקני ערכת הריון ותורידי ממך דאגה מיותרת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסטיבולקטומיה או קולפורפיה אחוריתלא יודעת04/12/2009
שלום רב, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין שתי הפרוצדורות הנ"ל.אני לפני ניתוח לטיפול בוסטיבוליטיס לאחר שאף טיפול שמרני לא עזר.הרופא כתב את שני המונחים האלו בהפניה,אך בטופס 17 רשום רק "קולפורפיה אחורית"..האם מדובר בשתי פרוצדורות שונות שנעשות בו זמנית? אשמח לתשובתך, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי טכניקות שונות
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2009לא ברור למה רשמו לך קולפורפיה אחורית
הניתוח הוא וסטיבולקטומיה ופרינאורפיה.
יכול להיות שמבחינת התמחור של הקופה זה אותו תשלום כמו הקולפורפיה ולכן כתבו את זה בהפניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרה - פגיעה בדגדגן?דנה03/12/2009
שלום,
בשנה האחרונה עשיתי מספר טיפולי הסרת שיער לצמיתות בשיטת IPL (קרן אור) באיזור המפשעה - ממש הכל כולל השפתיים. מכיוון שראש המכשיר גדול יחסית הרגשתי (לא הצלחתי לראות) שהמטפלת גולשת גם לאזור שמעל הדגדגן כי היא היתה צריכה לעבוד על שיערות שממש קרובות אליו. בשנה זו אני מרגישה שהחשק המיני שלי ירד, שהגירוי בדגדגן הרבה יותר נמוך, מתקשה להגיע לאורגזמה וההנאה ירדה.
האם יכול להיות קשר בין השניים או שזה רק פסיכולוגי או קשור לבעיות אחרות? האם יש דבר כזה בכלל פגיעה בדגדגן? מאוד מוטרדת...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי קשור לטיפול שעברת
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2009יותר סביר שקשור לחוסר ריכוז או מתחים רגשיים.
אם המצב לא יסתדר בחודשים הקרובים פני ליעוץ מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהטל03/12/2009
שלום.
רציתי לשאול אם אני וחבר שלי קיימנו יחסים. עכשיו אני הייתי רק עם בגד תחתון והוא לא, והוא גמר עליי. עכשיו לא היה מגע ישיר בין איבר המין שלו לשלי (כי הייתי עם תחתון). יש סיכוי שאני אכנס להריון???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
טל03/12/2009בטוח?? כי אחרי זה הנזול היה על התחתון שלי וזה וכמובן שהחלפתי אותו אבל בטוח שאני לא אהיה בהריון?? ולמה תמיד אחרי שאנחנו מקיימיסם יחסים כאלו אני כאילו נהנת ומסופקת והכל אבל אחרי זה אני מתחילה להרגיש קצת הרגשות מוזרות כמעין בחילות ו"סלטות" בחלק בתחתון של הבטן?? ואני אני בטוח לא אכנס להריון???
ותודה לך, את פשוט עוזרת לי בצורה מדהימה. אני באמת מצליחה להרגע אחרי שאת עונה לי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהריון לא נכנסים עם תחתונים
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2009לגבי כאבי הבטן - בזמן אורגזמה יש התכווצויות של הרחם גם ויכול להיות שזה מתפרש אצלך ככאבים. התעלמי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהיעל02/12/2009
אני רווקה בת 28 שמקיימת לאורך כעשר שנים יחסי מין לרוב עם בני זוג קבועים. לפני כחודשיים קיימתי יחסים עם חבר חדש לאחר מס' חודשיים ללא מגע מיני. בעת החדירה חוויתי כאב עז שמעולם לא חוויתי.
אני בחורה שאוהבת מגע מיני ונהנת מקיום יחסים. לאורך השנים חוויתי דלקות נשיות כאלו ואחרות אולם לא מהסוג המתואר.
גם במקרה הזה חשבתי שמדובר בדלקת וגילנלית ופניתי לרופא הנשים שנתן לי טיפול נרות ומשחה.
ואולם חלפו חודשיים של ניסיונות ותקופות של הימנעות ממגע מיני והכאב לא מפסיק. הוא נעלם ומתעורר במגע מיני, כאשר יש לחץ ישנה רקמת עור מסויימת שכואבת והכאב מוביל לחתכים ואף דימום קל.
הופנתי לבדיקת הרפס - אשר יצאה שלילית. כמו כן עברתי לתחתוני 100% כותנה בהתאם להמלצת חברה.
יוסף כי בשנה האחרונה אובחנה אצלי אלרגיה לחומר PARABEN.
בימים אלו האזור מציק ומגרד בלי שום מגע מיני.
אני מאוד מתוסכלת ומוטרדת ולא מצליחה לפתור את הבעיה, כל היום חושבת על הנושא ונמצאת במתח נפשי תמידי. מעולם לא הייתה לי ביעה בקיום יחסים ואני חוששת שהבעיה לא תיפתר.
רופא מאתר קופת לאומית ציין שייתכן ומדובר בוסטיבוליטיס.
כיצד מאבחנים זאת? האם תוכלו לעזור לי, אני מאוד מוטרדת!
תודה מראש
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן הסיפור שלך מתאים לוסטיבוליטיס
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2009האבחנה צריכה להיות קלה בהסתכלות ובמגע באזור הפתח. פני לרופאים המתמחים בנושא כדי שיוכלו לתת לך טיפול אופטימלי. הטיפול כולל משחות מקומיות, פיזיותרפיה של שרירי רצפת אגן, טיפול התנהגותי, שינוי הורמונלי ואפילו ניתותח של העור הרגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק- עזרה בבקשהמישהי30/11/2009
שלום!
אני בת 22.5 ומזה חצי שנה גרה בדירה שכורה עם חבר שלי. אנחנו יחד שנתיים ושמונה חודשים.
בחודשים האחרונים אני חווה חוסר חשק מיני כמעט מתמיד. אני מאוד אוהבת את חבר שלי ואנחנו מסתדרים מצוין, והאהבה גדלה מיום ליום מאז שעברנו לגור יחד והוא כן מושך אותי ולכן אני לא מבינה למה יש לי כזה חוסר חשק מיני??.... הוא די מדוכא מזה ועד שאנחנו כן מקיימים יחסים לקח לי הרבה זמן להכנס לאווירה, כל דבר מסיח את דעתי. מציינת שפעם לא הייתי ככה, פעם היינו מקיימים יחסים אפילו יותר מפעמיים ביום וכל הזמן הייתי באווירה. אני לוקחת גלולות כבר כ6 שנים, וב4 חודשם האחרונים החלפתי מ"מינס" ל"בלרה" בגלל הבעיה הזו ואולי זה יעזור אך ללא הועיל.
מציינת גם שאני לא מאוננת וזה די מהילדות...אני זוכרת שעד גיל 14 ככה אוננתי ומגיל 15 שקיימתי יחסים לראשונה הפסקתי...אני לא מגורה מעצם המחשבה על אוננות ודי מרגישה מוזר כשאני חושבת על זה.
אשמח לעזרה או להפנייה לעזרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסיקי את הגלולות
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2009ותראה האם זה משפר את החשק המיני. אם לא את זקוקה לפנות ליעוץ ולטיפול מיני כדי לבדוק מדוע איבדת את החשק המיני. בכל קופת חולים יש סקסולוגים העובדים איתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיני עקב שימוש בגלולות?נענע28/11/2009
שלום,
אני בת 28, משתמשת מזה כ- 7 שנים בגלולות מסוג הרמונט, באופן רציף.
אשמח לקבל מענה למספר שאלות:
1. בשנים האחרונות החשק שלי לקיום יחסי מין מועט עד לא קיים כלל- האם ייתכן שלגלולות יש קשר לכך? (בעבר לקחתי יסמין ועקב תופעת לוואי של גדילת החזה שיניתי להרמונט- ייתכן שהופעת חוסר החשק חופף לתקופת השינוי).
2. אם אכן ישנו קשר- מהן האפשרויות העומדות לרשותי?- האם שינוי סוג הגלולה יכול להיות יעיל?
האם כדאי קודם להפסיק לקחת גלולות למשך כמה חודשים על מנת לבדוק האם זו הבעיה?
האם יש אמצעי מניעה נוספים בהם אפשר להשתמש מלבד גלולות, בהתחשב בכך שעדיין לא ילדתי?
3. האם בכל מקרה מומלץ להפסיק לקחת גלולות, על מנת "לנקות את הגוף", לאחר פרק זמן כה ממושך של שימוש?- ובהנחה כי אמשיך להשתמש באמצעי מניעה למשך השנתיים הקרובות, לפחות.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יכולות לגרום לירידה בחשק
ד``ר ליאורה אברמוב30/11/2009בערך ב10 - 15% מהנשים. הדרך הבדוקה ביותר לבדוק את זה - זה להפסיק את הגלולות למשך 3 חודשים ולראות אם החשק חוזר. אם כן אז האופציות זה לשחק עם סוגים שונים של גלולות ולראות מה מהן פחות תשפיע, או לעבור לשימוש באמצעי חייץ למיניהם(קונדום ספוגיות,)
במקריםמסוימים אף מחדירים התקן תוך רחמי גם אם האישה לא ילדה בעבר.
אם הבעיה היא לא גלולות, את זקוקה ליעוץ מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסי מיןר.ב28/11/2009
שלום רב,
אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואשת...
אני בת 26.5, נשואה כשנה וחצי לבן זוגי מזה 9 שנים. אני מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו, והוא מצידו עושה הכל כדי שיהיה לי טוב- במיטה (ובכלל)- קורא ספרים, משתמש בויברטור, באצבעות ובלשון....
אבל.... אני לא נהנית... אני סובלת מיובש בנרתיק ונראה ששום דבר לא באמת עוזר...
החלפתי גלולות- נטלתי "מליאן" ועקב דימומים במהלך החודש הרופא החליף לי ל"בלארה". לקח לי הרבה זמן להבין שאני סובלת מיובש בנרתיק, ועכשיו זה החודש השני שאני לוקחת "אורטו ציקלן"- בינתיים ללא שיפור של ממש...
אנחנו משתמשים ב- KY jelly, אבל אני בעיקר מרגישה שזה מרדים לי את האזור, ולא ממש מקל על החדירה. אני גם השתמשתי כמה וכמה וכמה פעמים ב- hyalo femme, היה שיפור קל מאוד שלא החזיק מעמד לאורך זמן.
החדירה מאוד כואבת לי, אני מרגישה תחושת שריפה ולא תמיד מסוגלת להמשיך בחדירה, והרבה פעמים יחסי המין נגמרים באוננות (אני לו). כל זה כמובן גורם לי לירידה בחשק המיני- כי מי רוצה לעשות משהו כואב?...
זה ממש מאמלל אותי ואני כבר לא יודעת מה לעשות.... אנא, עזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך אבחון של רופא נשים
לי ראובני28/11/2009שלום רחלי,
לא ברור האם הכאב שאת מתארת הוא כאב מתוך יובש נרתיקי, יובש בפתח הנרתיק או כיווץ לא רצוני של שריריי הנרתיק. בכל מקרה, להמשיך ולקיים יחסי מין כאשר יש כאב רק מעצים אותו כי נוצרת התנייה של פחד הגורמת לכיווץ ואז הכאב מתעצם.
לכן, עדיף לא לקיים יחסי מין בחדירה לעת עתה, וללכת מייייידדדדד לרופא נשים לאבחון מדויק של העניין ולטיפול בהתאם.
לרוב מומלץ להפסיק להתשתמש בגלולות כדי להפסיק את היובש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה דחופהה...
ליאת02/12/2009אני בת 17מקיימת יחסי מין עם חבר שלי כבר שנה. בזמן האחרון אני מרגישה כאבים חזקים בזמן החדירה ואני מרגישה שאני לא יכולה להמשיך וישר מוציאה. זה כבר הרבה זמן ומדכא את שנינו. מה עושים במצב כזה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם כאן ההמלצה
ד``ר ליאורה אברמוב03/12/2009היא ללכת להבדק אצל רופא נשים כדי לראות מה גורם לכאב
האם זה דלקת נרתיקית, יובש בגלל הגלולות, וסטיבוליטיס שזה רגישות יתר בפתח הנרתיק
נא לא להזניח ולפנות לברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערות באיבר המין..דנה27/11/2009
היי, רציתי לדעת באיזה דרכים ניתן להסיר שערות מאזור איבר המין?
אני מודעת לכך שניתן בעזרת גילוח או שעווה אבל השאלה היא מה עןושים כאשר יש שיער רב מדי?(בכל איבר המין, ושאני אומרת כל איבר המין-זה הכל. כולל דגדגן.) איך ניתן להוריד משם שיערות? והאם זה תקין שיש כל כך הרבה?...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר זו עוד אפשרות
לי ראובני28/11/2009בכל מקרה, מומלץ לפנות לקוסמטיקאית לייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאט ובזהירות
ענת29/11/2009פעם הייתי עושה שעווה ומסירה שם הכל, אב כמו שאת מתארת, בפנים ממש אי אפשר להתעסק.
עכשיו התחלתי SHR בכללית אסתטיקה, שזה מבוסס על חימום הדרגתי ואז זה פחות כואב. לא יודעת עוד מה יהיה, אבל הצליחו לעשות לי עם זה כמה שיותר עמוק (ועדיין אני לא מתקרבת ממש ממש פנימה, הדגדגן נראה לי קצת טו מאץ' פור מי) אבל זה עושה את העבודה. מה שלא תבחרי פשוט שיהיה מכשיר עדין. לכי לייעוץ הכי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)