פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי אחורי
    נועה
    02/05/2010

היי,
    אשמח לדעת לאילו זיהומים אני נחשפת בזמן גירוי של פי הטבעת בין אם נעשה באמצעות אצבע, לשון או איבר מין.
    בנוסף, אני מתקשה להגיע לאורגזמה בחדירה רגילה. ממש לעיתים נדירות אני חווה כך אורגזמה.
    אני מכווצת את שני הטוסיקים ומרימה לזווית מסוימת ולפעמים כך אני חווה אורגזמה. הבעיה היא שזה לא הכי נוח לקיים כך יחסי מין. מה עוד אני יכולה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי אחורי

הוספת תגובה

• כל החדרה לפי הטבעת

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/05/2010

שנוגעת אחר כך בפתח הנרתיק יכולה לגרום לזהום עם חיידקים צואתיים גם בנרתיק וגם לגרום לדלקות ברכי השתן. כך שאם יש גירוי בפי הטבעת חשוב לא להעביר את האבר או האצבעות המזוהמות לנרתיק או לחלק הקדמי של הנרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס- כבר לא כואב לי!!
    המאושרת
    02/05/2010

שלום בנות!
    אני שמחה מאוד לכתוב לכן הודעה מעודדת ומשמחת. לפני כשלושה חודשים הרופא נשים שלי אבחן לי וסטיבוליטיס (אחרי כמעט שנה של כאבים בחדירה ובזמן קיום יחסי מין). הודות לפורום הזה הבנתי מה לעשות ומיד התחלתי לעבוד: הפסקתי עם הגלולות, דבקתי בתפריט דל אוסקלטים והתחלתי טיפול בדיקור (יש בכללית רפואה משלימה).
    הכאבים פחתו לאט לאט עד שהשבוע הם נעלמו כליל!!! איזה אושר!!!

שאלה לד"ר אברמוב / לי ראובני:
    האם הוסטיבוליטיס עלול לחזור? ואם כן מה אני יכולה לעשות כדי למנוע ממו לחזור או לפחות לצמצם את הסיכוי שיחזור?

תודה ושיהיה לכולכן שבוע נפלא (וסקס מהנה-אמן)

הוספת תגובה

• מאושרת בשבילך!

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/05/2010

דאגי להמנע משמוש בחומרים עם ריח או אלרגניים באזור, מרחי שמן שקדים פעם ביום, והשתדלי להמנע מזהומים נרתיקיים כמה שאפשר. ושיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר הנאה ממין
    הילה
    01/05/2010

שלום,
    אני בת 23 ולא מזמן התחלתי קשר חדש עם בחור, הבעיה היא שאני לא מרגישה הנאה בזמן קיום יחסי מין. אני נהנית מהקירבה הפיזית אבל לא מרגישה שום תחושה נעימה בזמן החדירה. אני יודעת שרוב הנשים לא גומרות מחדירה, אבל האם זה נורמלי שגם לא נגרמת שום תחושה נעימה ? כשאנחנו מתנשקים וכשאני חושבת עליו אני מרגישה מגורה מינית אבל ברגע שזה מגיע לאקט עצמו הגירוי נעלם.
    זה רק הגבר השני שאיתו אני מקיימת יחסי מין, עם הגבר הראשון קרה לי אותו דבר. פעם ראשונה שקיימתי יחסי מין הייתה לפני שנה.
    השאלה שלי היא האם זה יכול להצביע על בעיה פיזיולוגית כלשהי, והאם זה יכול לנבוע מזה שהתחלתי להיות פעילה מינית לא מזמן ולא קיימתי יחסי מין הרבה פעמים?
    אני בחורה קצת ביישנית ובעלת חוסר בטחון , אבל בזמן האקט אני לא לחוצה או מתוחה,
    האם יכול להיות קשר בין חוסר הבטחון וחוסר ההנאה? למרות שאני נרגעת ומרפה את כל הגוף ובאמת מנסה להשתחרר ולהנות.

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר הנאה ממין

הוספת תגובה

• יכול להיות קשור בהמון דברים

לי ראובני
    03/05/2010

הילה יקרה שלום,
    הקושי להנות מחדירה עשוי להיות קשור ומורכב מהמון גורמים החל מחווית הביטחון שלך בחדירה, להיות באנטיימיות, האמון שיש ביניכם וכו.
    אני חושבת שיש קושי לומר בוודאות מה הבעיה, כי גם אצלך זה עשוי להיות מארג של הסברים המשולבים זה בזה.
    בגדול, את יכולה לקחת זמן קצת לחשוב על מה זה בשבילך להיות אישה מינית
    מה זה בשבילך לקיים יחסים
    האם את מרגישה שהחוויה של החיבור נעימה לך ברמה הרגשית והמנטליית לא רק הפיזית

ממקום של שלמות קל יותר להנות, כשזה מרגיש מחובר וטבעי.
    בלי שום קשר, שווה לדבר על מיניות עם איש מקצוע, לרוב אנחנו מגיעים עם מטען של מסרים לא פשוטים מהבית שמקשים על היכולת שלנו להנות עד הסוף, אז אולי גם ההסטוריה המינית תורמת לעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא רוצה כל יום אני לא
    מיכל
    01/05/2010

שלום רב,
    אני בת 25 ובן זוגי בן 31. אנחנו יחד כבר כמעט 4 שנים וגרים יחד כ - 3 וחצי שנים.
    אני מטבעי בחורה מינית ובן זוגי מאוד מאוד מיני. הוא חייב סקס לפחות פעם ביום ואם אנחנו לא שוכבים יותר מיומיים הוא מתחיל לכעוס עליי ולפתח אליי תסכולים.
    יש לנו זוגיות מדהימה מלאה ברוך ומגע אוהב. גם הסקס עצמו, כאשר אנו שוכבים, מדהים ומלא תשוקה.
    הבעיה שאני לא מעוניינת בסקס באותה מידה שהוא מעוניין. מבחינתי זה ממש בסדר לקיים יחסי מין פעם בשבוע.
    אני חושבת שסקס נעשה עבורי כמו ללכת לחדר כושר. אני ממש לא רוצה לעשות את זה למרות שאני יודעת שזה עושה לי טוב, וכשאני עושה את זה אני נהנית.
    אני מרגישה תסכול רב מזה שבן זוגי כועס עליי שאני לא רוצה סקס באותה תדירות שהוא רוצה.
    לפעמים אני גם יוזמת סקס רק בגלל שאני מפחדת שהוא יכעס. אני ממש נכנסת לסטרס מזה אם אנחנו לא עושים סקס יום יומיים.
    לסיום אני אציין שאני נוטלת גלולות מינס אחרי שהורידו לי מינון מפמינט. כמו כן אני מאוד מינית כלפי גברים אחרים ומעוניינת לקיים איתם יחסים. כלומר - אני לא כבויה מינית - אני פשוט לא רוצה לעשות סקס עם בן הזוג שלי כל הזמן ועבורו זה מדד ליחסים שלנו.
    מה עושים?
    אציין שיש לנו פתיחות מדהימה בהכל - בייחוד בסקס. הוא אפילו יושב לידי בעת כתיבת שורות אלו.

אנחנו רוצים כבר לפתור את העניין הזה כי זה בערך הדבר היחיד שמעיב על הזוגיות שלנו.
    תודותיי מראש

לקביעת תור
    סגירה
    הוא רוצה כל יום אני לא

הוספת תגובה

• המובן מאליו....

לי ראובני
    03/05/2010

אף אחד לא רוצה לקיים יחסי מין עם מישהו כאשר החוויה הופכת להיות מובנית מאליה.
    כולנו רוצים שיכבשו אותנו בסערה, גם כאשר מדובר בזוגיות שהיא ארוכת שנים ומאוד יציבה ובטוחה.
    בכל מקרה, נראה שמה שצריך לעשות זה קצת שבירת שגרה
    שבן זוגך ייקח צעד אחורה, לא יפעיל לחץ ויאפשר לך ליזום יחסי מין מתי שאת רוצה.
    נראה שמה שיקרה בעיקר זה שאת תוכלי להיות שוב הפתיינית
    המינית
    הסקסית
    ולא זו שמצופה ממני באופן וודאי ומובן מאליו לקיים יחסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגמור מחדירה/ידנית
    אני
    30/04/2010

שלום, שכבתי עם שני גברים בחיי ועם אף אחד מהם לא גמרתי בחדירה.
    רציתי לדעת- האם זה אומר שלא אגמור מחדירה גם עם אחר/ים?במה זה תלוי?
    ואיך ניתן ללמד את הפרטנר בדיוק איך לעשות ידנית? (מזה אני יכולה לגמור).
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    לגמור מחדירה/ידנית

הוספת תגובה

• את מגיבה כמו רב הנשים!

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/05/2010

70% מהנשים לא גומרות בחדירה אלא מגירוי חיצוני של הדגדגן.
    רב הנשים לומדות לשלב גירוי של הדגדגן תוך כדי חדירה כדי להנות משני העולמות.
    את יכולה לנסות לגרות את עצמך תוך כדי חדירה או להדריך אותו בדיוק איך את מאוננות. קחי את האצבע שלו והראי לו איך את אוהבת את המגע באיזה עוצמה, קצב וצורת מדע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרחיב את מנעד המיניות

לי ראובני
    01/05/2010

מציעה לשקול דרכים שבהם את יכולה להרחיב את המנעד המיני שלך, לדוגמא, לקרוא ספרים אודות מיניות או לצפות בקלטות של מדריך לאוהבים, כי ככל שאת תדעי יותר, עובדות לא המציאות של סרטי פורנו וכו, אז תוכלי להרגיש יותר בנוח לגבי המיניות שלך ולהיות פחות בחוויה של משהו לא שגרתי שבו את עשויה להיות עסוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס וקונדילומה...
    לב
    30/04/2010

אני יוצאת עם גבר מזה שבעה חודשים ולאחר חודשיים שיצאנו היה לי התקף הרפס קשה מאוד בפי הטבעת שהלך והתפשט גם לנרתיק. הגניקולוגים אמרו שקיבלתי התקף קשה מאוד- לא יכולתי להתפנות עשרה ימים וירדתי המון במשקל. הכל אופן, לא הספקתי להתגבר על זה אז בתום ההתקף הראשון התפרצה אצלי קונדילומה ועברתי צריבה. אני מרוסקת..אין לי חשק מיני, אני כבר לא רטובה, לא עושה לי כלום כשהבן זוג שלי נוגע בי, הנגיעות שלו אפילו מעצבנות אותי, חודשיםם אחרי הצריבה אני מזהה עוד קונדילומה אחת בודדת שצצה לה, כואב לי מאז התקף ההרפס בפי הטבעת כשאני מתפנה עדיין ואני נבוכה ללכת לרופא שיבדוק...אם אני נוגעת באזור פי הטבעת אני מרגישה כאבים ושריפה, הנרתיק שלי שורף ובפעם האחרונה שהייתי אצל גניקולוגית היא אמרה שהיא לא רואה משהו מיוחד אבל שנעשה בדיקת תרבית...אני כבר לא יודעת מה קורה איתי, אני חוששת שהחשק המיני שלי כבר לא יחזור...

לקביעת תור
    סגירה
    הרפס וקונדילומה...

הוספת תגובה

• כרגע את בתקופה מאוד קשה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/05/2010

של החלמה משני התקפים כואבים ומציקים. התגובה המינית שלך או יותר נכון חוסר התגובה מאוד ברור לאור מה שאת עוברת
    קודם כל חשוב לפנות לקבלת טיפול רפואי ועזרה ואין מקום לבושה אם את עדיין סובלת מכאבים ומאי נוחות.
    את יכולה לקבל עזרה נפשית כדי להתגבר גם על הטראומה שעברת עם כל הסיפור הזה.
    הייתי מחכה להחלמה רפואית ואז אם עדיין תהיה רתיעה ממין לפנות לטיפול מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות
    ג
    26/04/2010

שלום רב!

רציתי לדעת איזה ספר או ספרים מומלצים (מעדיפה מחברים מהארץ)יש לגבי טכניקות להגעה לאורגמה טובה אצל נשים וכו 'וכו'

האם הספר שלך ליאורה אברמוב עוסק בטכניקות , מחפשת ספר שעוסק רק בטכניקות

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• ישנם שני ספרים מומלצים

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/04/2010

לעצמך מיניות האישה - של לוני ברבך -ניתן למצוא רק בצומת ספרים
    ועינוגי אישה של רייצ'ל סוויפט
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד ספר

לי ראובני
    27/04/2010

דברים שרציתי לגעת מאת גילי פליסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה...
    סיון
    26/04/2010

האם ייתכן כי אני בהריון, אם קיבלתי מחזור כרגיל ולא קיימתי יחסי מין מאז אותו המחזור?
    האם יש קשר בין הריון חוץ ריחמי לווסת?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• הסבירות הגבוהה היא שאת לא בהריון

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/04/2010

אבל אם את חוששת עשי בדיקה ביתית להריון ותרגעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה
    יסמין
    26/04/2010

שלום אני בת15.5 ורציתי לשאול האם יש עוד דרכים להוציא שיער מהאיזור הרגיש חוץ משעווה? אני מתביישת לדבר על זה עם אמא שלי.

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה

הוספת תגובה

• גילוח, משחות שמורידות שערות

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/04/2010

או טיפולי לייזר או אינפרא אדום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות
    יסמין
    26/04/2010

ד"ר ליאורה שלום,
    יש לי שאלה:
    האם אפשר להידבק מהפיטרייה מהגבר? באיזה איך אפשר למנוע הידבקות בפיטרייה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• נדיר שפטריה עוברת בהדבקה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/04/2010

בדרך כלל זו תושב ת טבעית בנרתיק ובמעיים שלנו שמתפרצת כשהתנאים הסביבתיים מתאימים(גלולות, אנטיביוטיקה, יחסי מין, מתוקים, בריכות וג'קוזי חום והזעה ועוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת :/
    נועה
    26/04/2010

אני נוטלת מליאן באופן קבוע בשנתיים האחרונות-
    חודש קודם פיספסתי גלולה לקראת סוף החבילה... גיליתי זאת לאחר כ- 16 שעות.. לא לקחתי את הגלולה
    וחיכיתי לשעת הגלולה הבאה 19:00 כדי לקחת את הבאה.כך שהייתי במצב של פיגור של גלולה
    המשכתי לקחת את כולם- סיימתי את החבילה ביום אחד של פיגור (הייתי אמורה לסיים את החבילה ביום שישי וסיימתי ביום שבת)
    לאחר מכן עשיתי 7 ימי הפסקה והתחלתי לקחת את החפיסה הבאה לאחר שבעת הימים-ביום ראשון (הייתי אמורה להתחיל חבילה ביום שבת).
    האם עשיתי כראוי??
    אני לחוצה שאולי לא עשיתי כראוי ואני לא מוגנת בחודש הזה?!? לא נזהרתי כי הייתי בטוחה שזה בסדר

אשמח לתשובה בהקדם
    נועה

לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת :/

הוספת תגובה

• לא היית מוגנת בשבועיים שלאחרי

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/04/2010

שיכחת הגלולה אז היית צריכה להוסיף קונדום
    כרגע עשית נכון ואת מוגנת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה :-(
    ליטל
    25/04/2010

בוקר טוב,
    אני ובן זוגי יחד מזה כ-7 חודשים, עומדים להתחתן בעוד 8 חודשים... בתחילת הקשר האהבה פרחה ואיתו גם הסקס..
    לאחרונה, בערך חודש וחצי אולי חודשיים, אין לי חשק מיני בככל! חשבתי על כל מיני סיבות שיכולות לגרום לזה- אחרי 6 שנים רצופות שבהן לקחתי גלולות הפסקתי לחודשיים ( ואז התחיל למעשה השיבוש ההורמונלי שלווה, כמובן בהדרגה, בהמון עצבים וחוסר סבלנות ) , המשכתי לחודש ואז שוב הפסקתי ( שטות ענקית אני יודעת בבקשה לא להטיף לי על זה גם ככה קשה לי! ). בכל מקרה, זו הייתה תקופה עמוסת הורמונים משתוללים, בנוסף, התחלתי עבודה חדשה ( ישנה למעשה, חזרתי למקום עבודה קודם... ) והתחלתי תק' לימודים. נוצר עליי לחץ מטורף בניסיון לשלב ביניהם ובין החזקת הבית ואכישהו גם הזוגיות... חברות? יודעת לזהות את הקול אבל לא זוכרת איך הן נראות.. משפחה?.. כל סופ"ש שני...
    בנוסף לכל אלה, הינו צריכים לסגור אולם, שהוסיף עוד קצת לחץ לעניין... והמצב הכלכלי כרגע לא בשמיים..
    הוא מתוסכל מהעניין.. ( אני מדברת איתו מאוד פתוח בנושא ) ואני כבר לא יודעת מה לעשות... כואב לי שהמצב ככה זה לא אמור להיות.... אולי אני פשוט לא אוהבת אותו? הוא הגבר הכי מקסים שהכרתי ורק אותו אני רוצה אבל פשוט אני לא מצליחה לחשוב על משהו אחר...

לציין שכבר ניסינו צעצועים למיניהם... לא החזיק מעמד יותר מידי זמן....

עזרה בבקשה ((

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה :-(

הוספת תגובה

• את מפרטת את כל הסיבות

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/04/2010

שיש לך שכל אחת לחוד ובודאי ביחד יכולות להוריד חשק מיני. מציעה לך לפנות לטיפול מיני כדי לעזור לך להתמודד עם כל הלחצים ולשמר את הזוגיות ואת המיניות. למרות הכל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישתיות יתר וגלולות למניעת הריון
    suzi214
    24/04/2010

שלום,
    ביקשתי מרופאת הנשים שלי גלולות למניעת הריון והיא התעקשה שאני אעבור בדיוקת לקרישת יתר, מסתבר שיש לי נטיה לקרישתיות יתר, על כן אסור לי ליטול כל תרופה על בסיס הרמונאלי, מה שמנוע ממני ליטול גלולות נגד הריון, מדבקות או טבעת הרמונאלית...
    רציתי בבקשה לשאול אם ישנו אמצעי מניעה שאינו על בסיס הרמונאלי שאוכל לקחת,
    יש לציין שבעבר לא הצטרכתי את הגלולות כיוון שלא קיימתי יחסי מין, אך עכשיו אני לקראת חתונה
    ואני ובעלי כרגע נמצאים בשלב שבו לא בנויים להריונות....
    אבקש גם הסבר אם מישהו יודע , על נטילת תרופות נגד קרישה וגלולות נגד הריון ביחד, האם זה מותר?

הוספת תגובה

• אסור לך לקחת גלולות המכילות

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/04/2010

אסטרוגן, אין מניעה כנראה לקחת גלולות המכילות פרוגסטרון בלבד. התיעצי עם הרופא המטפל. אמצעי מניעה אחרים זה אמצעי חייץ כמו קונדום או ספוגיות לנרתיק. אם אתם לא מתכננים הריון בשנים הקרובות אפשר גם לשקול התקן תוך רחמי אם כי פחות מומלץ בנשים שמעולם לא ילדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה
    בלה
    24/04/2010

שלום, אני בת 22 ומקיימת יחסי מין באופן סדיר.
    אני מתגרה מאוד מגירוי של הדגדגן ומגיעה לאיזשהו רטט של התרגשות שאין לי צורך להמשיך אחריו הלאה בגירוי, אבל אינני בטוחה שזו אורגזמה כי זה לא עד כדי כך מענג, לא דומה למה שאני מצפה לו... ופשוט, אין מושג האם זו באמת אורגזמה או סתם רף התרגשות גבוה.
    איך אפשר לדעת???

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• נשמע לי שאת מגיעה לגירוי

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/04/2010

מאוד גבוה ומפסיקה משום מה...
    בדרך כלל כשבחורה מגיעה לאורגזמה יש תחושת פורקן וסיפוק, מקדימות לה התכווצויות של הנרתיק. נסי באוננות להמשיך את הגירוי מעבר לאותה נקודה שאליה את מגיעה.
    יש עוצמות שונות של אורגזמה לעתים מאוד חלשות ולעתים מאוד עוצמתיות. אפשרות אחרות שאת מגיעה לאורגזמה "חלשה", גם כאן נסי להמשיך את הגירוי עם דמיון מודרך ורכוז מיני ואולי תצליחי להגיע לעוצמות גבוהות יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב לאחר תקופה?
    רוני
    23/04/2010

שלום,
    לא קיימתי יחסי מין במשך תקופה ארוכה, כ 8 חודשים. בפעמים ההן היה לי פרטנר קבוע עמו שכבתי הרבה,
    רציתי לדעת אם ארצה לקים עם מישהו אחר האם יכאב לי בעקבות התכווצות של האזור ויכול לכאב בדומה לפעמים הראשונות?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    כאב לאחר תקופה?

הוספת תגובה

• למה שיכאב?

לי ראובני
    23/04/2010

הרבה נשים חוות תקופות "יובש" בחיים שלהן ואינן מקיימות יחסי מין באופן רציף אבל העובדה שהן בריאות, מגורות מינית, משתמשות בחומרי סיכה על בסיס מים וכו מאפשרת להן לקיים יחסים בלי כאב.
    אם יש לך ספק לגבי בריאותך הפיזית, לכי להבדק, כל חצי שנה, לוודא שאין בעיה כלשהי וברמה הרגשית, אם את סומכת על בן זוגך או על הצורך הפיזי שלו ומרגישה איתו שלמה אין סיבה שיהיה כאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה