מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בקשה לעיצהאנונימית15/06/2010
שלוםאני בקשרעם בחורה.בת הזוג שלי כבר הרבה שנים.ובעצם מהפעם הראשונה שהתחלנו לקיים יחסי מין .יש לי בעיה שאני מאוד מפחדת מכל מה שקשור לחדירה של אצבעות למשל באיבר המין.מגע מיני של לשון כן נעים לי.אך כשחברה שלי מנסה להחדיר אצבעות .אני מרגישה חרדה איומה.פחד נוראי מכאב.ואז אני לא נותנת.כמובן.גם לפני שידעתי שאני נמשכת לנשים חשבתי שתהיה לי בעיה עם חדירה של גבר למשל.מעולם לא הייתי עם גבר...כלומר.מה שאני מנסה להגיד זה שתמיד ידעתי שתהיה לי ביעה עם ממש חדירה .גם של אצבעות.אני ממש חרדה מהכאב.ואני אולי חשבתי שזה יכו להיות משהו פסיכולוגי.כיוון שבילדותי עברתי התעללות פיסית ונפשית מאמא שלי.אני לאיודעתץ אם זה קשור..השערה.רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה.כי אני מצד אחד כשאני רואה סקס של לסביות.אני גם מפנטזת שיחדירו אלי אצבעות.אך מנגד זה .מאוד חרדה מהכאב.ומרגישה כאילו יפגעו בי.מה לעשות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע כמו וגינסמוס
לי ראובני15/06/2010שלום לך
מתוך מה שאת מתארת נשמע כמו וגינסמוס, כיווץ לא רצוני של שריר רצפת האגן המונע חדירה. עניין זה נגרם מתוך פחד לא מודע או חשש מפני יוך נחדרת.
הדרך להתמודד עם זה היא באמצעות טיפול אצל פיסיותרפיסיטית לשיקום רצפת אגן כמו גם מטפלת מינית.
ממליצה לך להכנס לאתר איט"ם ולחפש מטפלת קרוב לביתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצהאני14/06/2010
היי
בן-זוגי ואני בקושי שכבנו בחודשיים האחרונים,וכשכבר כן אז הוא גומר מהר
או כשרק מתקרבים לביצוע המשגל,אחרי "משחק מקדים" הוא ממש קרוב.
מה עושים?
מאוד חשובה לו ההנאה שלי,במשחק המקדים טוב לשנינו אבל בביצוע יחסים מלאים יש בעיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי שכשלא מקיימים יחסי מין
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2010תקופה כל כך ארוכה הגבר מאוד מגורה וגומר יותר מהר, אבל אם זו בעיה קבועה במערכת ביניכם יש טיפולים לבעיה.
מציעה לכם לקנות את הספר פז""ם של הלן זינגר קפלן או גבר מין והצלחה של דר' צוןקרמן שידריך אותכם בטיפול בבעיות של שפיכה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיותאני11/06/2010
אני בקשר זוגי קרוב לשנתיים,אנחנו האהבה הראשונה אחד של השני.
אחרי זמן מה ההתאהבות הפכה יותר הגיונית ואהבה עם כל הבעיות שביננו
ואז גם שכבנו,ממקום שכבר ידעתי שהוא לא מושלם אבל הוא הבחור בשבילי.
הקשר שלנו היה טוב אפילו מצויין עם כל הבעיות שיש בחיים ...הסקס השתפר לו והגעתי אחרי קרוב לשנה של קיום יחסים להנאה גם אני .
בחצי שנה האחרונה בעייתי לנו מאוד ,לכל אחד מאיתנו יש את בעיותיו הוא,ומה שפעם הקשר היה מקום טוב ומקבל ומנתק מהבעיות הפך להיות מקום שמוסיף להרגשה הרעה.
גם כשניסינו לשפר את היחסים והגענו לרצון להיות ביחד אינטימית אחרי תקופה מאוד רעה,שקרוב לחודשיים לא שכבנו, כנראה שהשפתיים למטה מדברות את מה שבאמת קורה לי,ואני לא מרגישה בטוחה איתו ורצון להתקרב אליו.
מה גם שבגלל שהוא מאוד נמשך אליי הוא גומר ממש מהר ואז נוסף עוד דבר רע בדברים שיש לי נגדו
מה אפשר לעשות עם היחסים האלה בכלל?
ובקשר ללהט שלו שגורם לו לגמור מהר ואותי משאיר מאוכזבת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
לי ראובני15/06/2010יקרה
אי אפשר לפתור יחסים מורכבים בלי התמודדות מעמיקה ונשמע שאתם זקוקים ליד מכוונת
מציעה לך לפנות לטיפול מיני. שם תוכלו לדבר על המורכבויות המיניות וגם הזוגיות ולנסות ולבדוק האם אתם באמת נועדתם להיות יחד או שאולי זה רק סוג של פחד שמחבר אותכם יחד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש דחופה בבקשה!!לירון10/06/2010
היי, אני בת 17, ויש לי כמה שאלות..
המחזור שלי תמיד מאחר.. פעם הוא היה מאחר בערך בחודש או יותר.. אבל בשנה האחרונה בערך יש לי איחור של בין יומיים לשבוע..
זה ממש מחרפן אותי.. הציעו לי לקחת גלולות אבל אני לא רוצה להיות על הורמונים תמידית..
וגם אמרו לי שאני מפסיקה לקחת גלולות המחזור חוזר להיות לא סדיר.. זה נכון?
ויש אולי דרך אחרת לסדר את זה?
ועוד משהו, אתמול הייתי צריכה לקבל מחזור ושבוע הבא ביום שלישי יש לי אירוע. אני ממש ממש רוצה לקבל כבר היום\מחר כדי שייצא שעל האירוע אני לא אהיה במחזור.. (יש לי מחזור קצר, כך שאם אני מקבלת היום או מחר זה מצויין)..
יש איזושהי דרך לזרז את המחזור שיגיע כבר? שמעתי על 3 דרכים שיכולים לזרז מחזור.. לאכול הרבה לימון חי, לשתות רבע כוס יין אדום לפני השינה, ולעשות הרבה ספורט..
אחת מהדרכים האלה באמת הגיונית לדעתך?
ואם לא, יש לך אולי הצעות איך לגרום למחזור להגיע כבר?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך היחידה לשלוט
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2010על המחזור היא באמצעים הורמונלים. או גלולות ואז את יכולה לסדר לך את המחזור מתי שנוח לך או כדורי פרוגסטרון אותם לוקחים כשבוע בסוף החודש והמחזור מגיע מיד עם הפסקת הכדורים.
לגבי המחזור שצריך להגיע בימים הקרובים, מאוחר כבר לדחות... לא מכירה שום טכניקה יעילה ממה שתארת אבל תנסי אולי זה יעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת בלרה - אשמח לתשובה!אני07/06/2010
שלום רב,
בשנה האחרונה החלפתי 3 סוגי גלולות: סרזט(במשך 10 חודשים), מיקרולוט (במשך חודש) ויסמין. (ילדתי לפני שנה וחודש).
כל אחת מהגלולות גורמת לי לדכדוך קל, חוסר חשק כללי וחוסר חשק מיני.
עלי לציין כי במעבר בין המיקרולוט ליסמין (ב-4 ימים ראשונים אחרי שהתחלתי לקחת את היסמין) פתאום חזרתי להרגיש כמו פעם: לא מדוכאת, וחשק מיני תקין.
אבל כעבור 4 ימים שוב הכל חזר.
אני מחפשת גלולה שלא תגרום לי לתופעות הנ"ל.
המליצו לי על בלרה.
האם נכון שהיא יחסית נחשבת לגלולה עם פחות תופעות לוואי?
אני לא מעונינת בפתרונות אחרים (כגון טבעות וכו') ומצד שני לא רוצה להמשיך בניסוי וטעייה...
אני בת 28.
אודה מאד להתייחסות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלארה אמורה לפגוע פחות בחשק
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2010המיני. אבל לצערי גם כאן זה יהיה ניסוי ותהיה. אין דרך לצפות איזה גלולה תהיה יותר טובה לאישה.
ממליצה לך אם הבלארה לא תעזור לנסות טבעת נרתיקית נובה רינג. פחות הורמונים ופחות תופעות לוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על גבולות של מיניות בביתאדווה06/06/2010
הי!
יש לי שתי שאלות ,התלבטתי המון זמן אם לרשום כי הן אולי יראו שטותיות אבל כנראה שעצם זה שלא שכחתי מהן אז הן לא,הן קשורות להרבה כעס שיש לי לאחי ולהוריי על רקע מיני:
1.גדלתי בגיל הילדות עם אחי שקטן ממני ב3 שנים כך שגדלנו די ביחד,היינו ממש קרובים ובאותו חדר.היו ימים שאחותי הגדולה היתה מסתכלת עלינו כילדים בני 10 למשל שזרוקים אחד על השני בספה ואומרת "הם ממש כמו בעל ואישה,,כמובן שלא היה משהו מיני ,לא ידעתי מה זה מיני בכלל,לדעתי זו היתה תמימות וקירבה של אח ואחות,זה לא שהוא היה גדול וניצל הוא היה יותר קטן ממני....כמו כל הדברים האחרים של לשחק קלאס או מונופול.בדיוק כמו שעשינו הכל יחד אז גם את שעת האמבטיה עשינו ביחד,אני באמת חושבת שזה התמימות ,הרי הינו בני 7,8,9 הוריי איפשרו זאת ,חוץ ממקלחת לא היה כלום:)כמובן ש"פתאום" שגדלתי בערך בכיתה ה '-ו' והחלו לגדול השערות התביישתי...אחי שהיה בן 6 או 7 שם לב ושאל למה יש אותם,והתחלתי להרגיש שזה מפריע לי והתחלתי להתקלח לבד.הקטע הוא שאני לא שוכחת את זה,זה לעיתים מביך ולא העזתי לשוחח איתו על זה,אולי אפילו מאז ש"התנתקנו" גם התרחקנו וכל אחד התבגר בכיוון שלו,האמת הוא די חסר לי ,הקשר של פעם לא המקלחות...אבל משהו בראש מקשה עליי.סיבה נוספת היא שבגלל שהבית היה קטן הינו בחדר גם כשהתבגרנו הוא היה מאונן בלילה,כשאני היתי בצידו השני של החדר,אולי הוא חשב שאני ישנה ואולי זה לא עניין אותו כי לעיתים היתי משתעלת כדי שיחשוב שיתעוררתי ויחדול אבל הוא המשיך וזה מגעיל אותי שהוא לקח אותי למקום הפרטי שלו,למה???
מאז אני לא ממש מדברת איתו חוץ מהי וביי ,כמובן שאין לו מושג ולא ממש איכפת לו גם................הייתי רוצה לסלוח ,לא לדבר על זה כי אין מצב,לא סיפרתי את מעשיו לאף אחד בבית,אבל הוא אחי ואני מתגעגעת ול א מצליחה לשכוח לו את זה!
מה לעשות???
2.שאלתי השנייה גם היא בנוגע לכעס על רקע מיני,,הפעם כלפיי הוריי:
קרה לי לפחות פעמיים או שלושה בחיי ששמעתי את הוריי מקיימים....אז נכון,שזה טבעי וכל הבולשיט הזה,אבל למה אני צריכה לשמוע את זה???אי אפשר לסגור דלת?דגדלתי בבית שההורים די פרימיביים ולא מדברים על סקס,אולי חששו שאם יסגרו את הדלת אז נבין שהם עושים?האם זוג נשוי אמור לסגור דלת דרך קבע?אני שואלת ברצינות ,ומה אני עושה גם הכעס כלפיהם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך של הבנה
לי ראובני07/06/2010נוי שלום
את מתארת הרבה גבולות שנחצו בבית חלק מתוך המשמעות של לחיות יחד בבית קטן וחלק בהיסח הדעת או ממקום של העדר פרטיות.
נשמע שזה מציף אצלך הרבה רגשות ומעורר בך תחושות שונות.
אני מציעה לך לבדוק תהליך טיפולי שבו את מתמודדת עם כל הרגשות הללו ורואה איך את יכולה לבנות בעזרתם תהליך של הבנייה מיניות בריאה שתעשה לך טוב.
נשמע שטיפול המתמקד במיניות יכול לסייע לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב...
אדווה08/06/2010תודה לי על תגובתך!
אכן אני בטיפוך וכמו כל תהליך גם כאן זה איטי ויסודי ולכן אשמח אפילו לתשובה כללית ולאו דוקא אישית לשאלות ששאלתי בנוגע לגבולות המיניות בבית כדוגמת סעיף 2 כי אני יודעת שאינני היחידה ....
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת אם להתביישרוני06/06/2010
היי
עולה לי השאלה, האם בנים מעדיפים בנות שמגלחות במפשעה. אני לא מגלחת ואני לא יודעת אם כדאי להתחיל ומה רוב הבנות עושות (לא נעים לי לדבר על זה עם חברות). הצלחתי להתאלם מהשאלה הזו לזמן מה, עד שהעניינים עם בחור אחד התחממו ואז הוא העיר לי על זה וקצת נעלבתי... אני אשמח לדעת אם רוב הבנות כן מגלחות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רב הבנות מגלחות או מורידות
ד``ר ליאורה אברמוב06/06/2010שערות במפשעה עם משחה או שעווה או לייזר. מה את עושה כשאת הולכת לים?
אם לא אכפת לך מה אומרים ומה עושים וטוב לך כמו שאת - השארי כך, אבל אם את רוצה להיות כמו כולן אז באמת הרב מסירות שערות במפשעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 16
חסוי17/06/2010אני בן 16 וגם אני בצד השני שואל אותה שאלה האם הבנות מעדיפות אותי עם או בלי שיער ????? שתדעי לך אני בתור גבר לא ממש מעניין אותי זה יפה בשני הצדדים מצד אחד זה נראה יותר טבעי מצד שני יותר נקי אבל לא משנה אני אוהב את שני המצבים . בקשה תענו נשים האם להתחיל להסיר שיער מלמטה או שלא ו מה רוב הגברים עושים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לענות לך
ד``ר ליאורה אברמוב19/06/2010א. אתה בגיל צעיר נראה לי להתחיל לגלח או להסיר שערות
ב. יש נשים שיעדיפו טבעי ויש נשים שיעדיפו מגולח - תלוי מה בת הזוג שלך אוהבת
ג. זה לא המדד אם אשה תמשך אליך או לא.
ד. אם לא מפריע לך - אל תסיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפה מהבעייהמחפשת פתרון04/06/2010
היי אני בת 32 ואני סובלת כבר 4 שנים מרטיבות כלומר מהפרשות מוגברות מהנרתיק.אני 8 שנים אחרי לידה רגילה ומאז התחילו לי הפרשות מוגברות אך ב4 שנים האחרונות זה החמיר.אפילו תחתוניות לא עוזרות ואני לא נהנת מסקס כי אני חייבת לנגב כל דקה כי כל המזרן רטוב.הייתי אצל המון מומחים ופרופסורים בתחום הגניקולוגיה שאמרו שהכל תקין ושאין לי בעיה רפואית ושככה אני צריכה לחיות.הדבר מתסכל עוד יותר ואני נמנעת מקיום יחסים מכל סוג כדי לא לחוות רטיבות זו בסקס.אני ממש רוצה ייעוץ ועזרה כי אני ממש שבורה מכך ואיכות חיי נהרסת.תודה רבה רבה.מחכה בקוצר רוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי להתיעץ גינקולוגים
ד``ר ליאורה אברמוב06/06/2010המתמחים בטיפול מיני. מציעה לך בינתיים לפני יחסי מין להחדיר טמפון שיספו את כל ההפרשות.
לעתים הסיבה להפרשות יכולה להיות מצוואר הרחם, שווה ברור
תרופות מסוימות מיבשות נוזלים בגוף - אפשר אולי להשתמש בהן - סך הכל צריך לנסות ולראות תוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפה מהבעיה
בעיה לקבל מגע07/06/2010תודה רבה .
אני מחכה לתשובה לפאפ,ואני אמורה לעבור בדיקת פרסקופיה לצוואר הרחם.
יש לי שאלה,האם הכרת בעבר נשים עם בעיה דומה? האם יש פתרון חוץ מטמפון?
כבר נתנו לי כדורים מאוד חזקים והכל עבר לחודש וחוזר חלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שאם תנסי טיפול הומאופתי
דר אדית דניאל08/06/2010סבירות גבוהה שתמצאי שם פתרון לכך
נתקלתי בהמון מקרים של עודף בשפיכה ואו עודף ביובש או וואגיניסמוס או כאבים במגע
ועוד כול מיני סוגים של חוסר איזון בנושא או צורך מיני מוגבר -לכולם ההומאופתיה עוזרת ודי מהר
אז אני חושבת שגם לנושא שלך יצליח למצא פיתרון בטיפול הומאופתי
הבנה ראשונית לבעיה שממנה את סובלת שאולי תעזור לך להבין מה קורה לך
היא שיש אצלך עודף בשפיכת נוזלים החוצה - לכך יש מגבלה או אמורה להיות מגבלה מבחינה רגשית - נוזלי הגוף המים של הגוף מקבילים - לרגשות והם הביטוי הפיזי לרגשות וספציפי בהקשר לבכי - אולי בכי שדוכא.
או אפילו בכי משמחה יש אנשים שבוכים מרוב שמחה. לכן בהערכה הומאופתית צריך להתייחס לכול הנושא הרגשי שלך לחשיפות הרגשית שלך לפגיעות לחדריות ריגשית להוצאת רגשות וביטוי שלהם שאולי הסימפטום הזה מחסה על דיכוי רגשי ואו להיפך תומך בביטוי ריגשי מוגזם -כך או כך זה נראה שהביטוי הרגשי אצלך מוצא לו מינוף ופתח מוצא באמצעות יחסי המין ובאמצעות הגוף בזמן היחסים
מקווה שזה עוזר
בברכה
דר אדית דניאל
מומחית ברפואה משלימה
מנהלת פורום הומאופתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפה מהבעייה
עייפה מהבעייה12/06/2010אני מודה לך מאוד על התשובה המפורטת זה עוזר להבין דברים שלא חשבתי עליהם ואכן יש בהם הגיון...האם אני יכולה להגיע אלייך לאיבחון וטיפול?...מקווה שכן.
שוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה לקבל מגע אינטימימחפשת פתרון04/06/2010
היי אני בת 33 ואני בחורה מאוד מודעת ודואגת לסטריליות בכל הקושר לגוף שלי ולמין.יש לי בעייה שאני יודעת רק להעניק ולא מצליחה לקבל הענקה בתמורה.אני לא מצליחה לתת לגבר שאוהב אותי לענג אותי אורלית למרות שאני נקייה ואחרי מקלחת.הבעייה מעיקה עליי ועל בן זוגי מאוד ולמרות הבנתו ורצונו הטוב אני לא יודעת מה לעשות.אשמח לעזרה.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציעה לך לפנות ליעוץ מיני
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2010כדי ללמוד לקבל את גופך וכדי להרגיש חופשיה איתו בזמן מגע אינטימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגע מיני
בעיה לקבל מגע07/06/2010תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על אוננותשרון04/06/2010
שלום
אני בת 30 ובתקופה אחרונה אני לא מגיע לאורגזמה באוננות.
מה יכולה להיות הסיבה?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרל כלל התקיעות היא נפשית
ד``ר ליאורה אברמוב06/06/2010לא מרוכזת לא מגורה מספיק לא בראש מיני. או לפעמים בלחץ מאוד לגמור ואז זה דווקא לא הולך
האם השתנה משהו בחייך? האם נוטלת תרופות חדשות? תרופות נגד דכאון אופיניות כמעכבות אורגזמה
כל מצב בריאותי יכול לפרום באורגזמה.
אם לא יסתדר פני להערכה במרפאה לטיפןל מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בדגדגן לאחר לידה רגילה עם תפרטל04/06/2010
שלום רב,
רציתי לברר האם יכול להיות כאבים באיזור הדגדגן ויציאת השתן אחרי לידה רגילה עם תפרים בקרעים שנוצרו באופן טבעי?
והאם אני צריכה ללכת להיבדק או שזה משהו שלעיתים קורה ועובר?
תודה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם עברו 6 שבוועות אחרי לידה
ד``ר ליאורה אברמוב06/06/2010התפרים היו אמורים כבר להחלים. פני לבדיקת רופא. אם טרם עבר הזמן המתיני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היגיינה נשיתנופר02/06/2010
שלום
רציתי לדעת מה ההמלצות לגבי שטיפות (חיצוניות) גם לגבי סבונים אינטימיים וגם סבונים רגילים? ו..קראתי ששימוש בתחבושות היגייניות מעודד דלקות. האם זה נכון? ואם כן- מה מומלץ לעשות בשביל לשמור על ההיגיינה האינטימית? תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמוש חיצוני בלבד
ד``ר ליאורה אברמוב06/06/2010עם סבון עם PH חומצי והיפואלרגני הכי רצוי , מינימום סבון ול יותר מפעם ביום. שטיפות פנימיות ממש לא מומלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין02/06/2010
שלום,
רציתי לשאול, בכל פעם שאני שוכבת עם חבר שלי אני מרגישה שהזרע שלו שורף קצת באותו וכמה ימים אחרי וגם הפיפי קצת שורף האם זה טבעי? ומה אפשר לעשות אם זה לא טבעי?
תודה מראש
יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
לי ראובני02/06/2010שלום לך
יתכן כי יש לך דלקת או רגישות נרתיקית, אני מציעה לך לתת שתן לפני ואחרי קיום יחסי מין לצורך חיטוי. כמו כן, לחזק את הסביבה החיידקית הטובה על ידי אכילת יוגורט או שימוש בויטמינים של פרוביוטיקה. יש גם נרות פרוביוטיים שאפשר להשתמש בהם לצורך חיזוק הסביבה הנרתיקית.
מקרים קיצוניים מדברים על רגישות או אלרגיה לזרע של בן הזוג, אך סביר יותר להניח כי מדובר במשהו פשוט יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אברמוב אשמח לחוות דעתך בנושא
יסמין03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תקין
ד``ר ליאורה אברמוב06/06/2010יכול להיות שיש שפשוף כתוצאה מהחיכוך שגורם לגירוי חיצוני. מאחר והזרע מאוד בסיסי הוא יכול לצרוב אם העור פצוע.
עשי בדיקה - שלא יגמור בפנים ותראי אם המצב יותר טוב
הוסיפי הרבה ג'ל סיכוך לפני החדירה ושטפי עם מים פושרים אחרי ללא סבון
אם עדיין יצרוב פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאני30/05/2010
האם שמסיימים את המחזור חמישה עד 10 ימים הגבר יכול לגמור בפנים לאישה ללא (תינוק)...?
מישהי אמרה לי שהיא גם עשתה זאתת..
בבקשה תעני לי זה חשוב לי לדעת
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטת הימים הבטוחים לא בטוחה
לי ראובני31/05/2010זה תלוי בפעילות שנקראת ביוץ, שאלו הם היומיים בחודשים בעצם שאפשר להכנס בהם הלריון.
בגיל ההתבגרות קשה לדעת מתי הביוץ מפני שהמחזור יכול לזוז מללחץ וממתח.
מציעה לך להשתמש בקונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה חלופיתאני30/05/2010
שלום רב,
בשנה האחרונה החלפתי 3 סוגי גלולות.
הייתי אחרי לידה ומניקה ונטלתי סרזט, אחרי 11 חודשים עברתי למיקרולוט (כי הבנתי שהסרזט עושה לי רע)
אחרי חודש אחד של נטילת מיקרולוט, הפסקתי להניק ועברתי ליסמין.
אני מרגישה שכל אחת מהגלולות המצוינות לעיל גורמת לי לדכאון ולחוסר חשק מיני.
במעבר בין המיקרולוט ליסמין (ב-4 ימים ראשונים אחרי שהתחלתי לקחת את היסמין) פתאום חזרתי להרגיש כמו פעם: לא מדוכאת, וחשק מיני תקין.
אבל כעבור 4 ימים שוב הכל חזר.
מה אני יכולה לעשות?
האם יש גלולה "אחרת" שאולי תשב אצלי יותר טוב?
יש מגוון כ"כ רחב ואני לא רוצה להליף כל יומים גלולה...
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים ששכחתי לציין
אני30/05/2010אני בת 28.
בימים האחרונים התחלתי לקחת וויטמין D כי הערך אצלי היה נמוך (בתחתית הטווח התקין).
אני חושבת ואפילו כמעט בטוחה, שהסיבה לדיכאון ולחוסר החשק היא בגלל הגלולות.
יש לי בנזוג מדהים, תומך ועוזר המון בבית ובגידול הילדה, ולא נראה לי שהבעיה קשורה לעייפות/ למורכבות של כניסת תינוק חדש למשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)