פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אורית
    18/01/2010

לאחורנה הופיע אצלי גרד בנרתיק, הגרד מציק מאוד וישנן הפרשות לבנות.
    קבלתי נר אחד של אגיסטן מהרופא.
    במידה ושמתי את הטיפול היום בבוקר, מתי רצוי לחזור לקיים יחסי מין?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• עד שהגרד מפסיק

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/01/2010

או שההפרשות של הנר שנמס יעלמו וזה לוקח כמה ימים.... אל תקיימי יחסי מין כל עוד המצב לא רגוע כי אז לא תתפטרי מהפטריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    סוסי
    17/01/2010

אני לא מרגישה כלום עם בעלי ביחסי המן כיאלו אני רק מחקה לו עד שהוא יגמור,אבל הוא מזה מפנק ומלטף אותי אני מתה עליו אבל אני כאילו כלום.ואנחו נשואים 2 וחצי ויש לנו תינוקת ואני לוקחת גלולות נגד הריון.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• חבל שהמין עובר מבלי להנות

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/01/2010

אם הקשר ביניכם כל כך טוב כדאי להשקיע ולפנות לטיפול מיני , בררי בקופת החולים שלך או דרך האתר של האגודה לטיפול מיני
    הבעיה ניתנת לפתרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס
    אתי
    17/01/2010

הי,
    אני 4 חודשים לאחר לידה בניתוח קיסרי.לפני כחודש (קצת יותר) התחילו לי הפרשות מרובות, ללא ריח חריג בגוון צהבהב. מה שהיה מוזר זה שההפרשות הם ממש קצפיות ומרובות. השתמשתי בנרות אגיסטן אך הטיפול הנ"ל לא הועיל. הייתי אצל הרופא שלי השבוע שאמר שזה וסטיבוליטיס. הוא הורה על טיפול בנורמפלור ודרמקומבין. רציתי לדעת האם זה מדבק? האם בעלי צריך להתחיל גם כן איזשהו טיפול? בנוסף רציתי לדעת האם ייתכן שזה קשור לכדורי חילבה אני נוטלת להגברת החלב (אני מניקה) שכן נראה לי שהתופעות החלו די בסמוך לתחילת נטילת הכדורים.

אודה על תשובה,
    אתי.

לקביעת תור
    סגירה
    וסטיבוליטיס

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס זה לא דלקת

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/01/2010

ובטח לא מדבק. זוהי תסמונת של כאב בפתח הנרתיק.
    ההפרשות המוזרות לא ברורות וכדאי שיעשה לך הרופא תרבית נרתיקית לראות האם זה זהומי בכלל
    לא יודעת לגבי חילבה. אבל ריח של חילבה יכול לעבור בכל הפרשות הגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה לדר אברמוב
    ק
    17/01/2010

דר אברמוב שלום,

אני מטופלת אצלך במרפאה בעקבות וסטיבוליטיס. אך הבעיה נפתרה ככל הנראה שכן הצלחתי לקיים יחסי מין מלאים (לאחר שימוש במרחיבים של ברמן למשך תקופת זמן)
    לפני שהגעתי למרפאתך לקחתי מינס- ואמרת לי שאת ממליצה שאני אפסיק לנטול אותן שכן הן מייבשות מאוד וכאשר אני אחזור להיות פעילה תמליצי לי לקחת סוג גלולות אחר.
    אני גרה כעת בצפון ולכן לא אוכל להגיע למרפאתך ולכן אני מקווה להתייעץ איתך כאן לפני שאני הולכת לרופא נשים.
    בעיקרון הייתי מאוד מרוצה ממינס כיוון שהוא לא עשה לי תופעות לוואי. לאחר ההפסקה של המינס התחילו לי פצעים באיזור הפנים (למרות שהייתי מטופלת פעמיים ברואקוטן) אך אמרת לי אז בזמנו שזה פשוט זמן שהגוף מסתגל מחדש מבחינה הורמונלית.
    אני מעדיפה לקחת גלולות בעלות כמה שפחות הורמונים ולכן אשמח אם תוכלי להמליץ לי כאן על סוג אחר שמתאים, ושדומה למינס

תודה רבה רבה!
    ק

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לדר אברמוב

הוספת תגובה

• אם לקחת משהו ברמה של מינס

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/01/2010

זה טבעת הנובה רינג שמחדירים לנרתיק אחת לחודש והיא פחות מיבשת. אפשרות אחרת לקחת הרמונט, מליאן, מרסילון או פמינט שהן עם יפה יותר הורמונים אבל אז תוסיפי לנרתיק משחה של אובסטין שהיא משחה אסטרוגנית פעמיים בשבוע בלילה לפני השנה כדי למנוע את היובש מהגלולות. נסי כך מספר חודשים יחד עם הגלולות ואם לא תהיה החמרה את יכולה להוריד את האובסטין לפעם בשבוע ולהשאר על זה לתקופה ממושכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה נוספת לדר אברמוב

ק
    22/01/2010

שלום,

רופא הנשים אליו הלכתי המליץ לי לקחת יסמין- הוא טען כי ביסמין יש יותר הורמונים מהמינס וכי הם נחשבות טובות והוא מקווה שזה יפתור את בעיית היובש שהייתה. רציתי לדעת מה את חושבת על הגלולות יסמין?

כמו כן רציתי לשאול האם אני חייבת לשים את האובסטין כי אחרת תהיה בטוח החמרה או שאני יכולה להתחיל לקחת גלולות ללא המשחה שציינת? אני פשוט חושבת שחלק מהבעיה שהייתה לי היא גם פסיכולוגית ולא רק היובש שנוצר, ואני מעדיפה לנסות קודם רק את הגלולות ולראות מה יהיה, השאלה מה את חושבת והאם יש סיכוי שגם ללא המשחה בנרתיק אני אוכל להמשיך לקיים יחסי מין כמו עכשיו ללא כאבים?

תודה רבה!!
    ק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין מצוינת לבנות עם יובש

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/01/2010

צודק הרופא שלך
    התחילי אותה למשך 3 חודשים אם היובש או התלונות יחמירו כדאי להוסיף בכל זאת אובסטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייל שזקוק לעזרתכן.
    חייל
    11/01/2010

שלום.
    יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי ולבת זוגתי וזה גורם לריבים מאוד משמעותיים במערכת יחסים שלנו.
    יש לי בת זוג כ-3 וחצי שנים אנחנו מקיימים יחסי מין במשך שנה המשחקים מקדימים שלנו די ארוכים אך למרות הכל יש בעיה,בעיה של סיפוק.
    בת זוגתי לא מסתפקת ,כלומר אני יכול לשכב רק פעם אחת ביום ועם כבר פעמים זה בהפרשים מאוד עצומים של בוקר וצהורים/צהורים וערב.
    מידי פעם אני יכול רק פעם אחת.בנוסף אני גומר די מהר ועד שבת זוגתי מתחילה להנות אני גומר וזה מדכא אותה.
    רציתי לדעת מה אפשר לעשות לגבי זה שאני לא יכול לשכב כמה פעמים,זה נורא מדכא אותה זה גורם לה לחוסר ביטחון במיטה,זה גורם לה להרגיש לא מושכת,וזה מגיע למצבים שהיא התרגלה לעשות את זה פעם אחת ולפעמים אפילו את זה כבר לא בא לה ( שהיא יחסית הייתה אחת שממש רוצה).
    אני פונה אליכן בכל לשון של בקשה המערכת יחסים שלי ממש חשובה לי,זה פוגע בה וגורם לפגיעה גם בי.
    אני חייל ולכן אין לי לאן לפנות,עברתי בדיקות והופיע שהכל בסדר לגבי מחלות.
    מה עלי לעשות,אני קראתי בפורום אחד שהמליצו לבן אדם על המשיחה של עזרקאין.היא מומלצת?לא פוגעת?והאם יש דרכים אחרות לגרום לכך שהמצב ישתפר?

לקביעת תור
    סגירה
    חייל שזקוק לעזרתכן.

הוספת תגובה

• איזה סוג תקשורת יש ביניכם

לי ראובני
    12/01/2010

שלום לך
    בצורה פשטנית, ולא מתחייבת אני יכולה לומר שנשמע שיש מקום לתהליך טיפולי ואבחון יותר מעמיק.
    מתוך מה שאתה מתאר נשמע שאתם זקוקים לטיפול זוגי מיני כי בת הזוג שלך רואה במיניות דרך להשביע את החשש שלה מפני העדר משיכה מצידך ואתה מנסה לרצות אותה ולא מספיק בטוח במיניות שלך ואתם יוצרים מערבולת פתלתלה של מורכבויות שיש לתת להן מענה בנפרד.
    כדי לעשות סדר בבלאגן, מציעה לכם לפנות לאיש מקצוע ולא להכנע לתרופות פלא או אקסיומות שרירותיות...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה למענה !

חייל
    12/01/2010

אז מה שאת אומרת בעצם זה שהיא זקוקה ליותר מזה ובעצם מרגישה לא מוספקת ואני מסנה אבל בשלב מסויים קוטע את זה?
    אז מה עלי לעשות,לאן לפנות,תוכלי לעזור לי אולי?
    אני פשוט חייל ולא יודע לאן לפנות עם צריך טיפול זוגי אניא דבר איתה ונפה לזה
    אבל תוכלי לתת לי קצת מידע-איך זה הולך ומה עושים והאם יש לך אולי יועץ זוגי שתוכלי להמליץ לי עליו ושלא לוקח סכומים גדולים? כי בסה"כ אני חייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל אחד והצרכים שלו

לי ראובני
    13/01/2010

מתוך מה שתארת אני יכולה רק לשער מה הצרכים שלך ושלה.
    ונשמע שכל אחד מכם מלביש את הצרכים שלו על נושא המיניות כאשר מה שנמצא מתחת להם לא מדובר מספיק.
    בכל מקרה במרפאה ברעות, בשכונת יד אליהו בתל אביב אפשר להגיע לטיפול זוגי בחינם על ידי הצבא. אתה צריך להביא הפניה מרופא יחידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שלא כ"כ הבנתי מה שאת אמרת..

חייל
    13/01/2010

לגבי המקום שנתת לי אני מכיר אותו הלכתי לשמה לסקסיולוג אבל ממש לא אהבתי
    כי הוא לא עזר לי בכלל,הוא אמר לי לעשות יותר משחקים מקדימים למרות שאמרתי לו שאנחנו עושים ואי אפשר כבר יותר מזה והוא אמר לי בכל זאת לעשות את זה ולחזור עוד חודש
    אני לא חושב שעם הוא לא מבין שאני אומרת לו שאני שנה בכל זה וניסנו כל האפשר וזה לא הלך אז שוב לעשות את זה ולחזור עוד חדוש מה הטעם הרי זה יחזור על עצמו והיא סתם תתעצבן.
    מספיק הביטחון שלה במיטה ירד לאפס,היא לא מרגישה מושכת בעיני רק שאנחנו מתחילים את זה, היא כבר בקושי רוצה את זה, מרוב שהיית אומר לה שאני לא יכול עוד פעם כל פעם היא כבר נכנסה לדיכאונות,הייתה בוכה.
    זה לא מה שאני רוצה בשבילה,היא חשובה לי והיא תמיד אומרת לי שעם אני לא יטפל לזה זה יכול להגיע למצב שכבר לא יבוא לה בכלל והיא לא הייתה כזאת.זה חשוב לי..
    ד"א לגבי היעוץ זוגי שאמרת - אני חייל אבל היא לא היא בת 18 וחצי
    היא גם תוכל לבוא איתי?או שאני אצטרך ללכת לבד?
    תודה עלה עזרה שלך אני מאוד מעריך את זה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבואו יחד

לי ראובני
    13/01/2010

אתה מוזמן ליצור עמי קשר 0522528020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה.

חייל
    13/01/2010

אי אוכל ליצור איתך בקשר בשעות הערב או שאת מעדיפה מחר בשעות הבוקר/צהורים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשאיר הודעה אם אני לא עונה

לי ראובני
    13/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה קודם כל תודה על הכל.

חייל
    17/01/2010

מצטער שלא התקשרתי בימים הקרובים הייתי בטיול עם בת זוגתי ולא יכולתי להיתקשר
    אני אתקשר אליך מחר בעזרת השם ועם לא תהיי זמינה אני אשאיר לך הודעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכונים במין אוראלי
    אחת
    11/01/2010

בן זוגי (מזה 7 שנים) נהנה ממין אוראלי.

לי אישית אין בעיה עם הענין, אבל התחיל לי בחודשים האחרונים גירוי בפה.

הייתי אצל רופאה והיא אמרה שזה נראה לה כרפלוקס סמוי (אין לי צרבות)

וחוץ מזה שיש לי יבלת על השקד.

רציתי לדעת אם יש סיכון לאשה במציצת איבר המין של בן הזוג?
    (יש לציין שאנחנו נשואים, ומקיימים יחסים רק בינינו, וכמובן בלי קונדומים..)

והאם התופעות שהזכרתי יכולים לנבוע ממין אוראלי?

בתודה.

לקביעת תור
    סגירה
    סיכונים במין אוראלי

הוספת תגובה

• אם זה לא נעים

לי ראובני
    12/01/2010

או גורם לך תחושה של אי נחת אז אין סיבה להמשיך כרגע ולתת לאזור לנוח
    כי את לא יכולה להנות כשאת מרגישה כאב או אי נוחות.
    לא אמור להיות מדבק (אם היה מדבק אז היתה אוסרת עליכם נשיקות ושימוש בכלים משותפים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא, זאת לא הבעיה

אחת
    13/01/2010

בזמן קיום היחסים, אין לי שום תחושת אי נוחות
    וזה ממש לא מפריע לי להנות

הבעיה היא שאני מפחדת שזה יכול להיות לא היגני (למרות שאנחנו מקפידים על מקלחת טובה, תמיד לפני..), או לגרום להידבקות בוירוסים או בחיידקים אופיינים לאיבר המין, שבמגע בפה יכולים לעבור.

אם אין בעיה כזו. אשמח לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אמור להיות בעיה

לי ראובני
    13/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אחת
    14/01/2010

הידיעה הזו, תגרום לי להיות יותר משוחררת,
    ממילא לאיכות טובה יותר :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקוד מיני
    יסמין
    11/01/2010

שלום,
    אני בת 21 וחבר שלי בן 25 שאנחנו מקיימים יחסי מין לוקח לו לפחות 40 דקות לגמור וגם שאני עושה לו ביד האם קיימת אצלו בעייה?
    אשמח לדעתך בנושא
    תודה מראש יעל

לקביעת תור
    סגירה
    תפקוד מיני

הוספת תגובה

• נשמע כמו שפיכה מעוכבת

לי ראובני
    12/01/2010

מציעה לכם לפנות למרפאה לטיפול מיני
    יש מרפאות ציבוריות שהן זולות עם מטפלים מעולים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי על הבעייה

יסמין
    21/01/2010

איפה המרפאות נמצאות ומה סוג הטיפול שמקבלים שם? ואם תוכלי קצת להסביר לי על הבעייה אני למה זה קורה?
    מודה לך מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל בית חולים ציבורי

לי ראובני
    25/01/2010

יש מרפאה לטיפול מיני, איכילוב, תל השומר, מרכז רפואי רעות ביד אליהו, מאיר וכו.
    שפיכה מעוכבת מתוארת כאשר הגבר אינו מצליח להגיע לאורגזמה גם כאשר עובר פרק זמן ממושך.
    והוא מרגיש שובע אבל יש לו קושי לגמור...
    זה יכול לקרות מקושי פיזי
    או גברים "קמצנים" רגשניים שיש להם קושי בנתינה/ שפיכה
    או קושי בשליטה על ביטוי רגשי בקשר

זה על קצה המזלג
    טיפול מיני זוגי יבהיר מה בדינמיקה שלכם או שלו באופן יוצר את הקושי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה וקנאה
    חסוי
    07/01/2010

אני בת 12 ויש לי חבר יותר מחודש וחצי,
    אני והוא בשני בתי ספר שונים אבל באותו הישוב.
    כל החברות שלי אומרות שהוא אוהב ילדה אחרת בת גילו.
    אני לא יודעת אם זה נכון או לא נכון?
    מה עלי לעשות??
    האם להמשיך להיות חברה שלו??
    וחוץ מיזה שאני מנסה לדבר איתו על הנושא הוא מתחמק..
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    אהבה וקנאה

הוספת תגובה

• שווה שיחה

לי ראובני
    08/01/2010

שלום לך,
    אי אפשר לדעת מה לעשות מבלי לשאול אותו.
    אם הוא חשוב לך אז דברי איתו ותראי מה הוא אומר.
    מציעה לך להכנס לאתר דלת פתוחה ולקבל מהם תמיכה.
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה שלא מתממשת
    -----
    06/01/2010

שלום לך,
    אני בת 12 ועוד 19 יום יש לי בת מצווה אני גרה במקום קטו מאוד ליד חולון,
    מכיתה א' ועד ה' היית בבית ספר אחד.
    השנה עברתי לבית ספר חדש בידיוק לכיתה ו'. (יש לנו 3 בתי ספר בישוב)
    העניין החברתי שלי מאוד טוב, אני לא מקובלת אבל אין עלי חרמים ולא כלום.
    בכיתה שלי לכולן כבר יש מחזור חוץ ממני ומחברה שלי.. כולם מספרות לכולן.
    היה לנו שיעור חינוך מיני ובו ולמדנו על הפרשות.
    לכל החברות שלי יש אפילו לחברה הכי טובה שלי שאין לה מחזור יש הפרשות.
    אין לי הפרשות ואני כבר בת 12 , מה לעשות? זה אומר שלא יהיו לי ילדים בעתיד?
    ויש לי ילד בכייתה המקבילה שאני מאוהבת בו.
    סיפרתי את זה לחברה שלי, אני נורא נורא אוהבת אותו ורוצה להיות חברה שלו. במקרה זה הבן של המורה שלמדה אותנו חינוך מיני.
    כל המשפחה והחברות לוחצות עלי להיות חברה שלו.
    אני מאוד רוצה אבל מתביישת. מה עלי לעשות?
    אני גם רוצה לרקוד איתו סלואו בבת מצווה שלי - מאוד רוצה!
    האם תוכלי לעשות לי על שתי השאלות??

את עוזרת להרבה אני קוראת את הכתבות שלך ב"ראש אחד" והן מאוד מעניינות.

תודה רבה והמון הצלחה.

לקביעת תור
    סגירה
    אהבה שלא מתממשת

הוספת תגובה

• שלום לך

לי ראובני
    07/01/2010

גם מי שטרם קבלה מחזור בגיל 12 תקבל אותו בעתיד ותוכל להיות אמא.
    זה פשוט אומר שלכל אחת יש את הקצב שלה ואין סיבה להלחץ.
    לגבי שאר השאלות אני מציעה לך להכנס לאתר של דלת פתוחה, או ליצור איתם קשר טלפוני ב 035101512
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה בקשר ליחסי מין
    עמית
    05/01/2010

שלום, אני בת 18 ואני מקיימת יחסים כבר למעלה מחצי שנה עם חבר שלי.
    הסקס ממש טוב ותמיד שמתחילה הסיטואציה אני כבר רטובה
    אבל יש פעמים שאנחנו ממש מתאמצים ואני לא נרטבת וזה לא שאני לא רוצה זה פשוט ממש מוזר ומבאס. רציתי לדעת אם יש לזה קשר לגלולות?
    עכשיו עוד משהו, אתמול שכבנו ואנחנו שוכבים בלי קונדומים ופספסתי את הגלולה. אני בדרך כלל לוקחת אותה בסביבות 11 בלילה ולקחתי אותה היום בבוקר באזור 9.
    האם אני צריכה לקחת פוסטינור או שאין מקום לדאגה?
    ודבר אחד אחרון,
    אחרי שאנחנו שוכבים תמיד הכל פשוט נפלט החוצה ואני מרגישה כאילו כל מה שהיה בפנים יוצא..
    זה אמור להיות ככה??
    כי זה מרגיש ממש מוזר
    זה הגיע למצב שזה ממש מטנף ואני מרגישה שאני חייבת מקלחת כל פעם אחרי שאנחנו שוכבים.
    אשמח לקבל תשובות- תודה רבה!:)

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה בקשר ליחסי מין

הוספת תגובה

• אם השלמת תוך פחות מ12 שעות

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/01/2010

את הגלולה את מוגנת ולא צריך פוסטינור.
    הנרתיק חלל סגור ומה שנכנס יוצא החוצה בסופו של דבר. נורמלי!
    חוסר רטיבות כנראה כי באותו רגע את לא כל כך מרוכזת בסקס!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי קרום בתולין...
    חסויה
    04/01/2010

אני בת 18 והתחלתי לקיים יחסי מין מלאים לפני כמה חודשים עם חבר שלי.
    מה שמוזר לי זה שאף פעם לא ירד לי דם, כאילו שהקרום לא נקרע.
    גם אחרי שנפרדנו ואוננתי עם צעצוע מין לא ירד לי דם.
    התחלתי לצאת עם מישהו חדש ואמרתי לו שאני לא בתולה (מה שבאמת נכון), הבעיה היא שאני מפחדת שנשכב ופתאום יירד לי דם והוא יחשוב ששיקרתי וסתם רציתי להתרברב ולשחק אותה מנוסה...

מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי קרום בתולין...

הוספת תגובה

• כשליש מהנשים לא מדממות בפעם הראשונה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/01/2010

והן מאבדוןת את בתוליהן מבלי לדמם. לא להתרגש. את בהחלט אבדת את בתוליך אם היתה חדירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת מה לעשות
    נתי
    04/01/2010

מיכוון שעברתי התעללות מינית בצעירותי היום לאחר שנים אני מאבדת שליטה ולאחר מספר כוסיות של יין אני פשוט מתמסרת מבלי מי אותו אדם

לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודעת מה לעשות

הוספת תגובה

• פני לטיפול מומלץ

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/01/2010

מרכז לטם בבית חולים איכילוב. או שתפני למרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית והן תפננה אותך לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש 5 מרכזים טיפוליים בארץ בחינם

יסמין
    21/01/2010

את יכולה להתקשר ל 1202 ולשאול אותם אני עוסקת בתחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור
    חן
    01/01/2010

היי,
    אני בת 19 ואתמול קיימתי יחסי מין. זו לא הפעם הראשונה שאני מקיימת יחסי מין אך הפעם לאחר קיומם הבחנתי בדימום.
    בבוקר למחרת המשיך הדימום ובערך באזור הצהריים התחלתי להרגיש כאבים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור.
    אני יודעת שלאחר קיום יחסי מין יש רגישות באזור אבל האם זה אפשרי שהתחיל דימום מפציעה קלה ומשם שהדימום המשיך למחזור?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    לא ברור

הוספת תגובה

• צריך לבדוק...

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/01/2010

יכול להיות שבלי קשר הקדים המחזור, או שיש פציעה בצוואר הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתולה
    אלמונית
    31/12/2009

שלום,
    אני רווקה בת 27 ולא היה לי חבר אף פעם (אני בתולה).
    אני בחורה שנראית טוב ומשכילה.
    אני לא דתיה.
    בעבר, כשהייתי ילדה עברתי פגיעה מינית והיה לי קשה כל השנים, פעם ראשונה
    שיצאתי עם גבר זה היה בגיל 23, כי עד אז פחדתי, התביישתי ואפשר להוסיף שגם המשפחה
    שלי עד היום מאד פרימיטיבית בנושא והם רק "סגרו אותי" עוד יותר בתוך עצמי בבית. כאילו סקס
    זה דבר רע שאסור לבד עליו וסקס עושים רק אחרי החתונה ובמטרה להביא ילדים.
    אני נורא מתוסכלת מזה שאני בתולה וקשה לי ליצור קשר עם גבר.
    כיום אני יוצאת להרבה דייטים, אני מאד בררנית, אבל כשאני כן מצליחה למצוא
    מישהו שמוצא חן בעיני זה לא מחזיק יותר משלוש פגישות.
    אני אף פעם לא יודעת מה הרגע הנכון לספר לגבר שאני בתולה, במיוחד שאני בגיל כזה
    ובדר"כ שאני מספרת הם מתרחקים ממני וזה נראה להם מוזר ובעצם הם לא ממש
    רוצים להתמודד עם זה.
    הייתי בעבר במצבים אינטימיים עם גברים, אבל אף פעם זה לא היה עד הסוף, כי
    לפעמים אני לא רציתי כי ידעתי שזה יגמר בסקס בלבד ולפעמים נתקלתי בבחורים טובים
    שלא שכבו איתי כי גם הם ידעו שזה יסתיים רק בסקס.
    אני לא יודעת מה לעשות, בינתיים השנים עוברות וכלום לא קורה איתי, אפילו לא חבר,
    הלחץ של המשפחה והחברים גם לא עוזר, כל החברות שלי כבר התחתנו ומתכננות הריון שני ושלישי, אף פעם לא הכנסתי גבר הביתה והכרתי אותו למשפחה בתור החבר שלי.
    אני די לבד וקשה לי עם זה.
    אני כל הזמן מנסה להכיר בחורים וזה לא הולך :(
    אני משתוקקת לגבר שיגע בי ואני מאד רוצה להיות עם גבר.
    אני משתוקקת לזוגיות, להכיר את "האחד", להתחתן, להקים משפחה.
    הכי עצוב לי ששמעתי השבוע מקרובת משפחה שלי שאמא שלי סיפרה לה שהיא עצובה בגללי
    שאף פעם לא היה לי חבר והיא מודאגת שאשאר לבד (היא לא פתוחה איתי ולא מסוגלת להגיד לי
    את זה אפילו בעצמה).

אני פשוט עצובה ולא יודעת מה לעשות, איך להתנהג ובאיזה שלב לספר לגבר שאני בתולה?

לקביעת תור
    סגירה
    בתולה

הוספת תגובה

• תהליך טיפול

לי ראובני
    01/01/2010

שלום לך יקרה
    מתוך מה שאת מתארת נשמע שאת נושאת איתך משקל רב של בושה ואשמה לגבי מצבך.
    דברים שלא יוכלו בקלות להקל עליך בכל האמור בתהליך בניית זוגיות.
    לפני שאת חושבת על בחור לשתף אותו במה שחווית, או אם את בתולה או לא, נשמע שקודם כל את צריכה לאפשר לעצמך טיפול. לבנות את הביטחון העצמי שלך, לעבד את הזכרונות והמסרים הלא פשוטים בנוגע למיניות ובעיקר להרגיש בנוח עם המיניות שלך.
    בהמשך יהיה קל יותר להתמודד בעניין מול בן זוג.
    ממליצה לך לפנות למטפל מיני, על פי אזור מגורייך, ניתן למצוא באתר איט"ם
    או אם את רוצה ליצור עמי קשר, זו גם אפשרות
    בהצלחה
    לי ראובני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לתיקון הפרינאום
    שני
    30/12/2009

עברתי ניתוח ביום ראשון האחרון והתפרים עדיין מדממים,האם זה תקין?

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לתיקון הפרינאום

הוספת תגובה

• אם כמות הדימום רבה

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/12/2009

את צריכה לעבור בדיקת רופא, אם זה הפרשות דמויות או טפטוף קל - סביר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה