מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני כמה זמן שאלתי שאלה האםשני08/06/2009
זה בסדר שיש לי דימויים בין וסתיים תמידיים למרות שאני לוקחת גלולות כבר חמישה חודשים..ואמרת שיכול להיות שהגלולות לא מתאימות לי.
עכשיו הזמנתי תור לגיניקולוג שלי אך התור יהיה בעוד שבועיים ולכן אני אוכלת סרטים בנתיים.
רציתי לשאול האם בגלל שכבייכול יש מצב גדול שהגלולות שנטלתי אינן מתאימות לי זה אומר שכל התקופה הזאת לא היתי מוגנת? שכבתי עם חבר שלי ללא קונדום והוא גמר בתוכי (סליחה על הפירוט)
ישנו סיכוי להריון?!
אני ממש בלחץ, אשמח לתושבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוגנת לגמרי
לי ראובני09/06/2009כל עוד את לא לוקחת אנטיביוטיקה או משלשלת או מקיאה, את מוגנת.
אין סיבה להלחץ
הכוונה בלא מתאים היא שהוא לא עושה לך טוב לגוף, לחשק המיני או למצב הרוח.
אין סיבה לדאגה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור פרימולט כמה פעמים ביום?יסכה07/06/2009
אחותי מתכוונת לקחת כדורי פרימולט שבועיים לפני חתונתה כדי למנוע דימום וסתי לקראת ליל הכלולות, השאלה כמה כדורים לוקחים באיזה ובאיזה תדירות כי כל אחת ששאלתי אומר לי משהו אחר. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 כדורים ליום
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2009אחד בבקר ואחד בערב ושתמשיך עד אחרי החתונה. מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכבהליאת07/06/2009
שלום,
האם יש איזשהן עצות כיצד להשתחרר בסקס?
אני ממש הייתי רוצה להיות משוחררת ומעוררת כמו שבנות אחרות מסוגולות אבל אני מתביישת ועצורה - ייתכן והליבידו שלי הוא פחות גבוהה מן הממוצע אבל אני עדיין נהנית ונמשכת לחבר שלי ולפעמים כן מתחשק לי ליזום, ואולי חוסר ההגעה לאורגזמה(וגם תקופה של כאבים בחדירה) ביחד עם ביישנות ומבוכה (גם אחרי שנתיים יחד). פעם חברה שלי אמרה לי שצריך לדמיין ולהדליק את עצמך להזרים את זה אבל אני לא מסוגלת להשתחרר בשביל להרשות לעצמי להראות סימנים של תשוקה גדולה בזמן האקט.
זה מטריד אותי גם כי הייתי רוצה לעשות טוב לחבר שלי וגם כי אני יודעת שאני מפסידה הנאה גדולה.
תודה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכבות במין
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2009הכי נכון יהיה להפנות אותך לטיפול מיני, שבו בעזרת מספר שיחות תקבלי כלים איך להשתחרר, לפנטז, להרגיש נוח עם גופך ומיניותך ולהשתחרר ממעצורים.פני לקופת החולים שלך ובררי על מטפלים מיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובחנתי!!!!!פחות מתוסכלת06/06/2009
תודה לך ד"ר אברמוב. בזכותך הלכתי לבדיקה אצל סקסולוג ולא אצל גניקולוג( הגניקולוגים טענו שוב ושוב שהכל בסדר אצלי) והוא אבחן שיש לי וגיניסמוס. הוא נתן לי מעין מרחיב בצורת פין למשך שבוע( מס'4) ובשבוע הבא אקבל ממנו את המרחיב האחרון( מס'5).בנוסף הוא טוען כי אחוזי ההצלחה הם גבוהים ולאחרי משך זמן זה אוכל לקיים יחסי מין תקינים. האם זה נכון? האם זה כל כך פשוט וקל? ודבר אחרון, האם אני צריכה לעשות תרגילים מסוימים לכיווץ והרפיה של שריר הנרתיק או לעשות אמבטיות עם שמן לבנדר? בתודה מראש ושיהיה שבוע מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
לי ראובני07/06/2009אין ספק שזה מאוד מרגיע ובעיקר בריא לדעת מה הקושי שלנו ואיך להתמודד איתו.
אני שמחה שאת בעלת נשימה עמוקה לטובת הטיפול וסובלנית לקראתו.
לצורך התרגול מומלץ לעשות שימוש בתרגילי קיגל לחיזוק שריר רצפת האגן וגם ללמוד להרפות אותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה נשיתנואלי05/06/2009
כבר תקופה ארוכה אני מנסה להנות בחיי המין עם בן זוגי ואני לא מצליחה להינות כלל, לאחרונה יצא לי לראות עם חברי באינטרנט סרטי פורנו וה נקראים שפיכה נשית, ונראה שהן ממש נהנות מכך ברצוני לדעת איך אני אוכל ג"כ להגיע למצב כזה. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה נשית
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2009אם אבן יש דבר כזה היא קורית בכ 10% מהנשים. השפריצים שאת רואה בסרטי פורנו למעשה זה שתן.....ואת באמת מאמינה שהן נהנות מזה??? ההנאה לא קשורה אם יש לך שפיכה או לא אלא האם את מסוגלת להגיע לאורגזמה עם או בלי חדירה. ואם את לא יודעת להגיע לאורגזמה עם בן זוגך זה הזמן להכנס לטיפול מיני כדי ללמוד את זה.
עצוב שסרטי הפורנו נותנים מידע מוטעה ושקרי על יחסי מין ואנשים מאמינים שככה זה במציאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לי לא?
שקד10/10/2009אני מנסה להגיע לשפיכה נשית כבר מלא זמן, יצא לי רק פעם אחת ואני לא מגיעה עם החבר הנוכחי שלי כרגע, הוא רצה שאני יגיע והוא עשה הכל ואני לא הצלחתי.
למה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי שכתבה ד"ר ליאורה אברמוב
לי ראובני10/10/2009רוב הנשים לא גומרות עם שפיכה.
וגם אלו שגומרות בשפיכה לא תמיד שמחות מזה
זה לא משנה את עוצמת ההנאה שלך וזה לא אומר שאת לא יכולה להנות בלי זה
סקס טוב או הנאה מינית לא עומדים ביחס ישיר לשפיכה ולא צריך לכבול את האפשרויות שלנו במיתוסים שמוכרים לנו בסרטי פורנוגרפיה
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדנה04/06/2009
שלום רציתי לדעת איך אני יכולה לדעת מתי היא תקופת הביוץ שלי ?
איך אני יכולה לדעת אילו גלולות לקחת בלי ללכת להתייעץ עם רופא נשים ?
ואם שוכבים בלי קונדום ואני לא בתקופת הביוץ והגבר גומר רק בהתחלה כזה בפנים וישר מוציא יש סיכוי שיתפוס הריון ?
תודה ,דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ קורה שבועיים לפני
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2009שמגיעה הוסת. והוא נמשך יום אחד. אבל מאחר וזרע יכול לחיות בגוף האישה 3 ימים הרי שהתקופה המסוכנת היא בערך 3 - 4 ימים
אין דרך לקבל גלולות אלא דרך מרשם רופא.
ואם יש שפיכה אפילו בפתח והוא לא נכנס ואת ללא אמצעי מניעה - הרי את יכולה להכנס בהחלט להריון אם את בתקופת הביוץ שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסטיבוליטיס-מצטערת על האורךדניאל04/06/2009
שלום ד"ר
לפני 13 ימים עברתי ניתוח וסטיבוילטיס
הניתוח כמובן היה מצויין כי לא הרגשתי כלום, אחר כך כבר התחיל הסיוט והייתי קבוע עם טרמדקס+איבופן כדי להרגיע
רק ביום ה-11 אחרי הרגשתי הקלה כלשהי
לצערי לא קבלתי שום הדרכה מה יהיה אחרי הניתוח מלבד שיהיו כאבים ולעשות אמבטיות וגם משככים השגתי דרך חבר של אבא שלי שרוקח.בפעם הראשונה שיצאו לי התפרים נבהלתי מאוד ..לא זכור לי לי מהלידה שיצאו לי כאלה דברים מזעזעים וארוכים מהנרתיק מלבד הבהלה גם נגעלתי מאוד, גם אחרי שהבנתי שלו הם התפרים זה פשוט הגעיל אותי ובעיקר שזה יוצא מהגוף שלי
יש יל כמה שאלות בבקשה:
1. למה אין הדרכה של מה שאנו הולכות לעבור אחרי הניתוח הזה?
2. עד היום כל הזמן עוד יוצאים לי תפרים באמבטיות? האם זה הגיוני?בהקשר אם תוכלי להסביר לי בבקשה איך נעשה הניתוח- כל מה שאני יודעת שחותכים חתיכה מהחלק הפנימי,ומשתילים במקום זאת המודלקת...לפי זה לא נשמע לי שצריך כל כך הרבה תפרים, או שאולי כן??
3.הכאב הכי חזק שלי מגיע כאילו מהאזור שליד פי הטבעת ,נראה כאילו יש שם תפר, מן לבן כזה. אבל הוא לא רוצה לרדת ואני עושה בממוצע4 אמבטיות ביום אם לא יותר.
4.עדיין יש לי כאבים אבל אתמול גם התחיל לגרד לי נורא ,האם זה אומר שזה מחלים?
5.אחרי כמה זמן בד"כ אפשר כבר לתפקד נורמלי-ז"א שאוכל להרים ולרוץ אחרי הבת שלי שבת שנה ו-4? מאז הניתוח אני אצל אמי, לא מסוגלת להתכופף אליה, קושי להרים אותה או לשבת לידה..
- מתי בד"כ אפשר לחזור כבר לעבודה לתפקוד נורמלי?
מצטערת על האורך וכל עמות השאלות,
פשוט אין לי את מי לשאול ועכשיו כשאני יכולה לשבת קצת רצתי למחשב לחפש מי שיענה לי
תדה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי נכון זה להתיעץ
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2009ביום ראשון עם הרופא שניתח אותך.
ההחלמה הקשה אורכת כ3 שבועות. החלמה סה"כ כמו כל ניתוח לוקחת בערך 6 שבועות. אבל הבראה ויחסי מין ללא כאבים יכול לקחת כמה חודשים.תהליך ההחלמה מאוד אינדבידואלי וחבל שלא קבלת הסבר כמו שצריך לגבי תהליך ההחלמה.
התפר ליד פי הטבעת הוא התפר המרוחק ומטרתו להרחיק את הצלקת מהפתח כדי שלא יכאב לך בחדירה. גרד זה החלמה של התפרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה מין מוזררונית03/06/2009
אני רווקה בת 20. מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי בשפתי הנרתיק גוש בשר בצד אחד, הוא רך ולא כואב.
מה זה? מה זה אומר עלי? זה חייב טיפול? זה מלחיץ אותי מאוד!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רב הסכוי שזה מבנה תקין
ד``ר ליאורה אברמוב03/06/2009בדרך כלל מבנה אבר המין איננו סימטרי.
אבל לא חבל להלחץ סתם? מה יותר פשוט מאשר להתיעץ עם רופא נשים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להתייעץשרי02/06/2009
שלום לך
אנו זוג חברים כבר 6 שנים בגילאי 50+ אני לא חוויתי הנאה לא בנישואי הקודמי ובכלל עד שהכרתי את בן זוגי לא מדברת על אורגזמה אלא הנאה ולהרגיש משהוא
מתחילת הקשר עשינו אהבה ובן זוגי עשה הכל שאהנה אך לא הלך ובשנה האחרונה חל מפנה אצלי ויום אחד שעשינו אהבה פשוט אוננתי ועינגתי את עצמי ובן זוגי היה מאושר עד שהגעתי לאורגזמה וכיום אני מאוננת ומגיעה לשרשרת של ארבע אורגזמות ובסופן אני רועדת ומשתללת בכל גופי עם כיווצים בבטן למשך מספר דקות .
עליי לציין שלא הפקרתי אותו אלא עינגתי אותו ביד אחת והיד השניה אוננתי.
עליי לציין שלצערי אנו לא מבצעים חדירה משום שזה כואב לי ואז בן זוגי גומר בחוץ וזה מפריע לי שאני לא מצליחה לגרום לא הנאה שלמה.
אני מענגת אותו אורלי אנלי וכל מה שאני יכולה אך אין חדירה
שאלותיי הן 3
1 מה אוכל לעשות שתהיה חדירה והעונג שלו יהיה מושלם?
2 מה קורה לי שהגוף כולו מיטלטל האם זה מהאורגזמה ?
3 האם זה שאני מאוננת ליד בן זוגי זה בסדר נורמלי או לא?
ממתינה לתשובה
בתודה מראש
שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת תשובה בפורום אחר
ד``ר ליאורה אברמוב03/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן לראות את ההתייחסות ......
tami03/06/2009יש דמיון רב לגבי ולגבי בן זוגי, ומעניין אותי לראות את ההתייחסות לנושא.
אצלי חלה התעוררות מינית בזמן האחרון ואילו אצל בין זוגי יש הרדמות, הטענה בגלל לקיחת תרופות שמטפלות בדכאון. האם יש קשר לענין המיניות והחשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא נוטל תרופות
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2009ממשפחת הSSRI זה יכול לפגום בתפקוד המיני. גם להוריד חשק, לפגוע בזקפה ומקשה על הגעה לאורגזמה.
התיעצי עם הרופא שלו אולי ניתן להחליף לתרופות אחרות שלא פוגעות כל כך בתפקוד המיני ( אולי הוא עדיין בדכאון? גם זה סיבה טובה לחוסר חשק מיני)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרהשני02/06/2009
שלום,
התחלתי להשתמש בגלולות מינס כלפני שלושה חודשים..
אני יודעת שעל פי דבריו של הרופא יכולים להיות לי דימומים בין וסתיים
אבל האם תוך שלושה חודשים זה לא אמור לעבור?
הגעתי לכזה מצב שאני כבר לא מבדילה בין דימומים בין וסתיים לוסת עצמה והמחזור שלי לא סדיר בכלל...
יכול להיות שסוג גלולות זה לא מתאים לי פשוט או שכך זה צריך להיות.?
תודה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס
ד``ר ליאורה אברמוב03/06/2009כנראה שהגלולות האלה חלשות מידי עבודך וכדאי שתעברי לגלולות אחרות. בדרך כלל דימומים עד שהגוף מתרגל לגלולות נמשכים עד 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה נואשות לעזרה- בבקשהפחות מתוסכלת01/06/2009
שלום. אני בת 27 ויש לי חבר קבוע מזה כשלוש וחצי שנים. מאז שאני איתו היו לנו ניסיונות לקיים יחסי מין אך כולם כשלו. נסיונות החדירה , הכואבים עד מאוד , הביאו לקריעת קרום הבתולים שלי אך למעשה אנחנו מנסים לקיים יחסי מין חצי שנה מתחילת הקשר שלנו ועד היום - וללא הצלחה. לקחתי בעבר גלולות מליאן והפסקתי - ולא היה כל שינוי. אנחנו משתמשים בחומר סיכה ובעזרקאין-ללא כל שינוי. הלכתי ל2 בדיקות גניקולוגיות אצל שתי גניקולוגיות שונות והן לא מצאו אצלי כל בעיה.פיללתי שאולי ימצאו אצלי בעיה-וסטבוליטיס או כל דבר אחר שיהיה ניתן לרפאו בעזרת טיפול.קראתי שקשה לאבחן וסטבוליטיס,אז אולי ייתכן שאני כן סובלת מזה ?
איני יודעת אם מידע זה רלוונטי אבל יש לי דלקת במעיים-קוליטיס ואני כרגע( לא במהלך כל התקופה שאני עם החבר שלי ) מטופלת בנרות פנטסה.
הקשר עם החבר שלי על סף קריסה בעקבות המצב ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור.
תודה רבה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטיבוליטיס?
ד``ר ליאורה אברמוב02/06/2009כאבים בחדירה יכולים להיות משתי סיבות - 1. שאת מכווצת מחאוד ואז הטיפול הוא סקסולוגי או פיזיותרפיה של רצפת אגן או
2. שכן יש לך וסטיבוליטיס שהגינקולוגיות לא אבחנו. גם לזה יש טיפול יעיל. פני למרפאה למחלות צוואר הרחם וןהעריה - שם הרופאים מיומנים יותר בוסטיבוליטיס או פני אלינו לאיכילוב לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמיאוראל01/06/2009
אני בת 18 וחצי ופעילה מינית שנה, ניסתי כל מיני סוגים של גלולות, מדבקות וטבעת נובה רינג, אף אחד מהם לא התאים לי כל אחד מהם עשה לי תופעת לוואי אחרת. התייעצתי עם הרופא נשים שלי והוא המליץ לי על התקן תוך רחמי, והוא הוסיף ואמר שהיו אומרים פעם שהתקן לא מומלץ לנשים צעירות כי יש בכך סכנה לגבי הריון עתידי ושהיום זה כבר לא כל כך נכון כי בשנים האחרונות מחקרים הוכיחו שזה לא גורם לבעיות בכניסה להריון, וגם שהסיכוי להכנס להריון עם ההתקן הוא אחוז אחד מתוך מאה. אז השאלה שלי היא האם באמת אין בעיה עם הריון עתידי ואין חשש להכנס להריון לא צפוי? (אציין שאני רווקה ואין בכוונתי להכנס להריון כרגע).
אני רוצה לציין שאני מקיימת יחסים רק עם בן זוגי הקבוע ולא עם מספר גברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן
ד``ר ליאורה אברמוב02/06/2009בנשים שאי אפשר לתת להן שום אמצעי מניעה אחר - ההתקן בהחלט מומלץ כיום. הוא בטוח ואמין והסיבוכים נמוכים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביב31/05/2009
שלום, אני בת 23 נמצאת במערכת יחסים כבר שנה וחצי. לוקחת גלולות יסמין באופן קבוע.
מידי פעם, לא באופן קבוע, כאשר אנחנו שוכבים שורף לי. זה לרוב קורה בחדירה השנייה, אחרי שבראשונה הוא גמר בתוכי.
מה הסיבה לכך? מה ההשלכות לכך שהוא גומר בתוכי ואנחנו ממשיכים לקיים יחסים? ומה ניתן לעשות כדי שלא ישרוף בפעם השנייה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש נשים שרגישות לנוזל הזרע
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2009שטפי אחרי קיום יחסי מין עם מיים קרירים ותני לאזור להרגע קצת. השתמשי בג'ל סיכוך או שמן שקדים בזמן החדירה הראשונה והשניה כך שאולי זה יקטין את החיכון ואת הצריבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה בעת הגעה לאורגזמהמילי29/05/2009
שלום רב,
אני בחורה בת 21, במצב בריאותי תקין לחלוטין, בכושר טוב.
יש לי בעיה בנוגע לאורגזמה.
מאז ומתמיד נהגתי לאונן באמצעות התחכחות מעל כרית.
לאחרונה ניסיתי לאונן באמצעות נגיעה באיבר המין עם האצבעות. גיליתי שכאשר אני מגיעה לאורגזמה בדרך זו, האורגזמה יותר "עוצמתית" אבל "יוצא לי פיפי" כל פעם שאני מגיעה לאורגזמה.
גם אם לפני שניגשתי לאונן עשיתי פיפי באופן יזום על מנת שהשלפוחית תתרוקן, זה עדיין קורה כשאני מגיעה לאורגזמה.
ומיד לאחר שזה קורה אם אני מנסה ללכת לשירותים לא יוצא לי כלום, אבל אם אני מאוננת ברצף פעם נוספת שוב ייצא לי נוזל.
זה ממש מטריד אותי, אני נמנעת מלאונן בדרך זו, אני מונעת מבן זוגי לגעת בי באזור באופן דומה מפחד שאני אעשה פיפי כשהוא איתי, זה פוגם בחיי המין שלי.
מה אני יכולה לעשות?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
מילי29/05/2009אני בטוחה שהנוזל הוא שתן משום שהוא בצבע צהוב.
שוב, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2009האם יש לך בריחות שתן במצבים של צחוק שעול או מאמץ?
האם הרחת את הנוזל? כי אם זה שתן צריך להיות לו ריח חריף של שתן
יכול להיות שיש לך מה שמוגדר כשפיכה נשים שזה הפרשה של נוזל מתוך הבלוטות לצידי השופכה וזה חד משמעית לא שתן אלא שפיכה נשית.
אם את לא רגועה פני לרופא אורוגינקולוג שיעשה לך ברור האם זה דליפת שתן או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מילי29/05/2009אין לי בריחת שתן במצבים שתיארת או באף מצב אחר.
ניסיתי להריח את הנוזל, אני חושבת שהרחתי שתן אבל אני לא בטוחה.
אילו בדיקות הרופא יעשה על מנת לברר את זה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורודינמיקה
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2009שזו בדיקת לחצים בזמן השתנה. או שינסו לתת טיפול תרופתי ולראות אם זה יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה מוזרה באיבר המין.נילי28/05/2009
שלום לכן.
לפני כמה זמן הרגשתי בעת מקלחת בליטה מוזרה באיזור השפתיים הפנימיות. היא לא כאבה לי, אך הזכירה לי מאוד פטריה שהייתה לי כלפני שנה רק בהרבה יותר קטנה.
כמה ימים אחרי שהרגשתי את הבליטה הייתי אצל רופאת נשים אך כנראה שהיא לא שמה לב ואני פשוט שכחתי לבקש ממנה לבדוק..
מאז שכחתי מאותה בליטה ולא הרגשתי אותה.
היום, העברתי שוב את היד באיזור וכאשר העברתי את האצבע על הבליטה בזוית מסויימת היא כאבה קצת כמו בעבר כשהייתה לי הפטריה אך בשלב שכבר התחלתי לטפל בה והיא כמעט נעלמה.
הבליטה יחסית קטנה ובקושי רואים אותה, יש לה צורה של פצעונים קטנטנים שמחוברים ביחד, אין לה צבע מיוחד.. לפחות לא לדעתי.
אני פעילה מינית עם פרנטנר קבוע. הוא הראשון שלי ורוב הפעמים שכבנו עם קונדום.
בשנה שעברה כאשר הופיעה הפיטרייה, זה קרה אחרי שקיימתי מין אוראלי עם בחור שהיה לי קשר קצר איתו.. אך אני לא יודעת בוודאות שהפטריה נגרמה מזה.
מה זה יכול להיות?
תודה מראש וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה באבר המין
ד``ר ליאורה אברמוב29/05/2009לא קשור לפטריה כי פטריה לא מגיעה עם בליטות....
אנשמע כמו בלוטת שומן או בלוטת חלב שנסתמה.
עשי טיפול מקומי עם פולידין ואם לא יעבור בהזדמנות פני שוב לרופאה שתבדוק את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני1#29/05/2009אחרי כמה זמן זה אמור לעבור?
וכמה פעמים צריך למרוח את הפולידין ביום?
האם יכולות להיות תופעות לוואי למריחת פולידין במקום שהוא דיי רגיש כמו השפתיים הפנימיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחי פעמיים ביום למשך שבוע
ד``ר ליאורה אברמוב31/05/2009אין בעיה עם תמיסת פולידין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון וכמה שאלות נוספות.
אני1#03/06/2009הלכתי לרופאת נשים. היא בחנה את ה"בליטה" ואמרה שזה נראה כמו יבלת.
שלחה אותי לבדיקה מיקרוסקופית וכל התהליך של בדיקת צוואר הרחם, עדיין לא עברתי את הבדיקה.
כמובן אני ממש לחוצה ונסערת, לא ציפיתי לזה מכיוון שאני ובן זוגי שוכבים רק חודשיים וחצי-שלוש והוא הראשון שלי.
הייתי עם שני בחורים נוספים אך לא שכבנו, ביצענו מין אוראלי.
אני קוראת קטעי מידע על קונדילומה ואני לא מוצאת סימפטומים שמתאימים למה אני מרגישה. היבלת לא כואבת, לא מגרדת, לא כואב לי בזמן קיום יחסי מין, הפרשות צהובות לפעמים אבל ממש מעטות ולא צמיגיות, אין דימום ספונטני..
האם זה אפשרי שפשוט עדיין לא הגעתי לשלב "המתקדם" של המחלה?
היא אמרה לי שיכול להיות שזה סקין טג אך סקין טג בדרך כלל רך וה"בליטה" לא..
כמובן שהכי טוב זה לא להסיק מסקנות ולחכות לתוצאות וכמובן לבצע את הבדיקה
אך אני פשוט משתגעת מחוסר הודאות..
אני חיילת [בת 19] והצבא לא עושה חיים קלים עם הטיפול הרפואי..
מצטערת על החפירה..
אני פשוט לא מבינה איך זה יכול להיות קונדילומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת
ד``ר ליאורה אברמוב05/06/2009יכולה לקרות גם ממגע מיני לא מלא. אם הבדיקות יאשרו שזה קונדילומה שבן זוגך ילך גם כן להבדק.
כדאי לך לעשות חיסון נגד הקונדולומות. לא יעזור אם נדבקת כבר = אבל ימנע הדבקה של זנים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
נילי05/06/2009זה בהחלט מה שאעשה ברגע שאסיים עם הבדיקה ועם הטיפול.
חבל שלא עשיתי את הזריקה לפני כן..
יש לי מספר שאלות נוספות,, האם אי טיפול ביבלת במשך 3 חודשים מאז שהבחנתי בה יכול לגרום להחמרת המצב ולהפוך את הוירוס לאגרסיבי יותר?
האם הזן הפחות אגרסיבי [במידה ונדבקתי בו] יכול להעלם ולא לחזור אף פעם?
אם נפתרתי מהיבלות, אני תמיד אהיה "מדבקת"?
האם אנטיביוטיקה יכלה לגרום להתפרצות הנגיף?( הייתה לי דלקת בדרכי השתן ונטלתי אנטיביוטיקה, ממש שבוע לפני שהבחנתי בבליטה)
הזריקה יכולה להחליש את הנגיף ולגרום לו לא להתפרץ יותר?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)