מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהה דחוף..שני31/03/2009
שלום..
אני וחבר שליי לפני כחודש..הייתי אני ערומהה והוא כזהה היה עלי נישק אותי כמה דק ואז אני ירדתי לו והוא לי בצורת שכיבה הפוכה..והוא גמר לי על החזהה ולא ירד לי טיפה אפילו לכוס..האם אני יכולה להיכנס להריון?וללמה המחזור שלי מאחר אני הייתי צריכה לקבל או ב25 או ב28 ועוד לא קיבלתי אני נורא מודאגת ומפחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכוי
לי ראובני31/03/2009כדי שתהיה כניסה להריון צריכה להיות שפיכה לפחות בפתח הנרתיק.
אם הוא שפך על הבטן שלך אין חשש.
יתכן כי המחזור מאחר בגלל שאת מכניסה את עצמך ללחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש,שמן שקדיםמורן28/03/2009
בזמן קיום יחסי מין בהתחלה אני רטובה אבל גם הרטיבות היא סמיכה יחסית ואינה נוזלית כל כך ובנוסף,גם כשאני עדיין חרמנית האיזור מתייבש מהר מאוד אפילו כשאני גומרת הוא יכול להשאר יבש.
כאשר את ממליצה על שמן שקדים האם את ממליצה עליו בתור חומר סיכה או כמשחה להגברת הרטיבות כשאר אני מעסה איתו את האיזור לפחות פעם ביום?
ואם כחומר סיכה,האם הוא מתייבש מהר?
ואשמח לדעת איזה עוד דברים,אפילו אם הם מצריכים מרשם רופא,יכולים לעזור להגביר בצורה משמעותית את רטיבות המקום מכיוון שזה מתחיל לתסכל...
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש נרתיקי
ד``ר ליאורה אברמוב28/03/2009שמן שקדים יכול לשמש כחומר סיכה ויש למרוח אותו סביב פתח הנרתיק לפני קיום יחסי מין או אפילו על אבר המין של הגבר.
אם את סובלת מתחושת יובש תמידית ללא קשר לקיום יחסי מין את יכולה למרוח אותו באופן קבוע יום יום לאחר מקלחת.
יש חומרי סיכוך המוחדרים לנרתיק ללא קשר לקיום יחסי מין כמו פמינה לקטל למשל או רפלנס. אבל אלו דורשים מרשם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות......................:> ילדונת28/03/2009
אני נוטלת גלולות פמינט באופן קבוע כבר כמה חודשים...
החודש יש לי אירוע נורא חשוב והוא נופל בדיוק על הימים בהם אני אמורה לקבל את המחזור...
האם יש דרך לעכב אותו?
זאת אומרת שמעתי שמותר לקחת 2 חפיסות ברצף בלי הפסקה ולגרום לכך שהמחזור יבוא פעם בחודשיים? אבל האם זה מומלץ או שזה פוגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לדחית מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב28/03/2009אין שום בעיה בלקיחת שתי חפיסות רצוף. אבל אם לא בא לך את יכול לפרק חפיסה חדשה ולהוסיף מספר גלולות לפי מספר הימים שאת רוצה לדחות את המחזור. רק הקפידי אחר כך לעשות הפסקה של 7 ימים ולא יותר עד להתחלת החפיסה החדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק?
:> ילדונת01/04/2009האם קיים חשש לנזק עקב זה?
זאת אומרת האם זה יכול לפגוע לי ברחם בצורה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק
ד``ר ליאורה אברמוב03/04/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפרצהמעיין23/03/2009
1. ראיתי בפורנו בנות שמשפריצות, האם כל אחת יכולה לעשות את זה? אם כן, איך? 2. ואיך אפשר לגמור כמה פעמים רצוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה נשית
לי ראובני23/03/2009תופעה יחסית נדירה המתרחשת בקרב 0.01% מהנשים בממוצע.
לא ניתן לשלוט בה או לגרות אותה לקרות....
לגבי לגמור ברצף, צריך להיות בכושר, שריר רצפת אגן מפותח ואז פשוט להתאמן על זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין
אנונימי26/03/2009התופעה קיימת ובאופן אישי אני נתקל בזה כמעט בכל זיון עם החברה שלי ההשפרצה מהכוס מורגשת וחזקה נוזל חם שמותז על הביצים ומוצא דרכו לסדין שמוחלף לאחר מכן ההשפרצה היא בזרמי השתנה.
נלוה לתופעה הזאת חויה של אורגזמות מרובות.האמת שכיף להזדיין עם משפריצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ל-לי ..אלי23/03/2009
באמת תודה על כל העזרה שלך אני מאוד מודה לך . אבל אני לא מצליחה להבין עדיין למה לא היה לי גירוי בפעם האחרונה שהוא ירד לי והוא עשה הכל כרגיל הרגשתי הרגשה דומה של קצת כאב אבל לא היה גירוי בכלל כאילו כלום .. מזה יכול להיות ? זה ימשיך להיות ? והייתי צריכה לקבל בערך יום אחרי מחזור וקיבלתי בסוף באיחור של שבוע !! זה יכול להיות קשור ?? דרך אגב פעם ראשונה שהיה לי כאבים חזקים באזור הבטן התחתונה בזמן שאני מקבלת גם .. מאוד מוזר לי כל זה אם תוכלי באמת לענות לי על הבעיות האלה אני מאוד מודה לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי במצב רוח? או אחר...
לי ראובני23/03/2009כל שינוי שהוא במצב הרוח, בחשק, בתזונה וכו יכולים להשפיע גם על ההנאה המינית, על מידת הגירוי. מה שהיה נעים לך אתמול, עשוי להרגיש אחרת מחר.
לא צריך להתאבל על מה שהיה, צריך לחשוב על דרכים יצירתיות להחיות את מה שיש, להנות ממנו.
אני מציעה לך לשאול רופאת נשים או סקסולוגית באבחון מה המשמעויות של כל זה, ודרך זה, להבין טוב יותר את עצמך ומיניותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי בתגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/03/2009בדרך כלל שינויים הורמונליים לא משפיעים בגדול על היכולת להגיע לאורגזמה. כפי שלי כתבה סביר להניח שמסיבה כל שהי לא היית בראש מיני באותו יום, נסי לבדוק עם עצמך למה...
הגוף שלנו כפי שאמרתי הרבה פעמים הוא לא שעון שוויצרי ווסתות יכולות להיות שונו ובעיתויי לא תמיד מדויק עקב שינוי הורמונלי כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני כבר מיואשת :(שני22/03/2009
לפני חודש וחצי הייתה לי פטריה ( איבחנתי את עצמי ואני בטוחה שהייתה הפטריה ) קניתי נרות אגיסטן והשתמשתי וזה אכן עזר הגירודים עברו והכל. אחרי שבועיים שכבתי עם בן זוגי ונורא שרף לי מאז כל איזור הפות שלי נורא אדום ושורף ( לא מגרד!! ) בפעם הראושנה שהלכתי לרופא הוא נתן לי כדור אחד לבליעה וקמאגיס שלא עזרו כלל ,לקח תרבית שיצאה תקינה. אחרי שבועיים פניתי לרופאה אחרת שאמרה שהיא רואה רק אדמומיות חיצונית ונתנה לי טבעקוטן שדווקא עזר אך לא פתר לגמרי את הבעיה , יום רביעי האחרון ביקרתי אצל הרופא שוב ( הרופא הראשון ) שטען שהכל נראה תקין מלבד אדמומיות קלה , הוא לקח שוב תרבית שיצאה תקינה ( ביררתי היום) ונתן לי בנתיים פנימה לקטל שאני לא מבינה איך זה קשור לבעיה החיצונית שיש לי . אני כבר מתחילה לחשוב שהאדמומיות ותחושת השריפה לא תעבור לי בחיים . מה זה כבר יכול ליהיות שחודש זה לא עובר לי עם המשחות ? ( לא החלפתי סבונים תחתוניות או דברים כאלה ) אני בת 18 , פעילה מינית כבר 3 שנים ולוקחת גלולות יסמין כשנתיים . אשמח להתייחסותכם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט....
לי ראובני22/03/2009שלום לך שני,
כפי שאת רואה שני רופאים אינם מצליחים לפתור את הבעיה ובוודאי שלא רופא/סקסלוג דרך האינטרנט.
אני מציעה לך לפנות לרופא/ת נשים עם רקע סקסולגוי - ניתן למצוא את הרשימה באתר איט"ם ולבדוק מה הבעיה הפיזית שיש לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה .אלי20/03/2009
בערך בחודש האחרון חבר שלי התחיל לרדת לי עכשיו בפעם האחרונה לא היה לי גירוי כמו תמיד הרגשתי טיפה כאב אבל לא גירוי לא היה לי את ההרגשה של פעמים קודמות וגם המחזור מאחר לי אם תוכלי להגיד לי מה הסיבה ? ורציתי לדעת גם איך אני יכולה לקבל יותר גירוי שהוא יורד לי כדי שאוכל להגיד לו . תודה דנית :-]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרכה צמודה
לי ראובני21/03/2009את צריכה להסביר לבן זוגך מה עושה לך טוב ואיך את רוצה שהדברים יקרו.
הוא לא יכול לנחש לבד...
תתרגלו שיחה ותקשורת פתוחה מהדברים הכי קטנים שעושים נעים וטוב ואת רוצה לשתף אותו בכך ועד לחלקים הפחות נעימים, שבהם את רוצה שהוא יעשה דברים מעט אחרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעצה....18/03/2009
שלום רב, אני בת 21, נשואה חצי שנה. אני ובעלי התחלנו לפני 3 חודשים טיפול אצל סקסולוגית בשל ואגיניסמוס. הבעיה היא שנראה לי שאני לעולם לא אצליח לטפל בזה. לטיפולים אנו הולכים יחד, מקרינים זוגיות טובה. אבל עדיין אני לא מצליחה, עד שאני מרגישה שהצלחתי להכניס את המרחיב, בפעם הנוספת שאני מנסה זה לא הולך.. יש לי פחד שאולי אני לא נמשכת אליו מספיק, או אולי לא בוטחת בו. ואני פשוט לא מצליחה להתגבר על כך. הבעיה הנוספת היא שאנחנו דתיים, והמשפחות מתחילות לשאול לגבי היריון וילדים, וזה רק מוסיף ללחץ הרב שאני שרויה בו. שקלתי להפסיק את הטיפול, כיוון שאני מרגישה שהוא לא יעיל . האם זה צעד חכם? או שאולי כדאי לי להחליף מטפלת? אשמח לעצה מבעלי ניסיון. תודה מראש ויום טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להפסיק טיפול
לי ראובני19/03/2009שלום לך
אין ספק שמדובר בקושי רב
כאב
תסכול
לחץ
אולם הפסקת טיפול מונעת מעצמך לקבל את התמיכה לה את ראויה.
אין ספק שכרגע העובדה שבעלך ואת שרויים בקושי רב, מוסיפה מתח לכל המצב ואולי גורעת מהקשר ומידת ההקשר שיש ביניכם.
אני מציעה לך לקבוע פגישה לבד עם המטפלת, לשתף אותה במה שאת מרגישה ובעיקר לדעת שאת נמצאת בתהליך נכון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסים ולא מצליחיםאורחת17/03/2009
להכנס להריון.אמנם אנחנו מנסים פחות משנה אך עדין כל פעם מחדש חוסר ההצלחה מביא איתו חששות חדשים שאולי חלילה יש בעיה.האם יש סיבה מוצדקת לחששות שלי?והאם יש משהו שיכול לעזור חוץ מלתכנן את מועד קיום היחסים סביב מועד הביוץ משום שאת זה אנחנו כבר עושים.ממש תודה רבה על התשובה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות?
לי ראובני17/03/2009אורחת יקרה שלום,
אין ספק שזה מצב לא פשוט להיות בו, לרצות משהו כל כך טבעי ולכאורה הקורה לכולם ולהתמודד עם האכזבה בכל חודש מחדש.
למאן הסר ספק, שווה לעשות בדיקות, לשלול רפואית קשיים אפשריים ובעיקר להפחית לחץ ומתח המשבשים לעיתים את היכולת להכנס להריון מרוב רצון.
גם ניסיונות של טיפולים לאטרנטביים כמו שינוי תזונה, דיקור וכו יכולים לעזור הן להפחית לחץ והן להכנס להריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד``ר ליאורה אברמוב18/03/2009מאוד חשוב לדעת את הגיל שלכם, וכמה זמן אתם מנסים. זוג בסביבות גיל 20 הייתי אומרת לו להמתין שנה בעוד שזוג אחרי גיל 30 ממליצה לא להמתין שנה שלמה וללכת לבדיקות. הבדיקות כוללות בשלב ראשון בדיקה גינקולוגית ובדיקת הורמונים, בדיקת אולטראסאונד בזמן המשוער של הביוץ ובדיקת זרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן קיום יחסי מיןלי17/03/2009
אני סובלת כבר מספר שנים מכאבים בזמן קיום יחסי מין- הכאבים הם בפתח הנרתיק ובנקודה מאוד ספציפית. בזמן יחסי המין זה כואב ומציק ויומיים אחרי נשארת באותה נקודה תחושה של יובש. הדבר המוזר הוא שהכאבים הם רק בזמן יחסי מין כלומר לא בבדיקה גניקולוגית או החדרת טמפון. לפני שנה ילדתי ולאחר הלידה הייתה לי תחושה כאילו המצב משתפר ואבל לא רק שהוא לא השתפר,אלא שעם הזמן המצב חזר לקדמותו. האם יש דרך לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון
לי ראובני17/03/2009שלום לי,
בשביל לדעת איך לטפל ואיך לפתור את הבעיה, צריך קודם כל לאבחן.
מתוך מה שאת מתארת זה נשמע כמו וסטיבוליטיס, דלקת מבוא העריה אבל שוב, ללא אבחון של גניקולוג ועדיף כזה שיש לו רקע סקסולוגי, אי אפשר לדעת באמת.
לכן אני ממליצה לך לפנות לרופא טוב ולקבל טיפול בהתאם.
בכל מקרה, לא לקיים יחסים אם כואב כדי לא להחריף את מצב ובטח שלא לשים את עצמך במקום של קושי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיספראוניה עמוקהדנית16/03/2009
אני בת 28, מזה שנים רבות במערכת יחסים ונשואה עם ילד. מאז ומעולם סובלת מכאבים בזמן יחסי מין. הכאבים עמוקים, מרגישים כאילו איבר המין של בן הזוג "פוגע" באיברים פנימיים ולוחץ אותם. ע"פ מה קראתי באינטרנט נראה לי שמדובר בתופעה הנקראת דיספראוניה עמוקה. בעבר התיעצתי עם שני רופאי נשים. הראשון פטר אותי ב"זו בעיה מבנית שתפתר לאחר לידה ראשונה" (מה שלא קרה). השני העלה השערה לגבי אנדומטריוזיס. באולטרה סאונד לא נמצא חיזוק לכך אך אמר שהדרך היחידה לשלול היא ניתוח ואין ברצוני לעשות זאת. בנוסף, הוא טוען בדיעבד שזה שנכנסתי להריון בקלות רבה, והעובדה שכשהפסקתי ליטול גלולות לא הופיעו תופעות של החמרת הבעיה וכאבים חזקים בזמן מחזור, מעידים שכנראה לא מדובר באנדומטריוזיס. שאלתי היא- בהנחה שאכן מדובר בדיספראוניה עמוקה, למי אפשר לפנות ע"מ לקבל טיפול? קראתי שיש צורך ב"בצוות רב תחומי" של גיניקולוג, סקסולוג וכו' אבל איך מגיעים לדבר כזה? בנוסף, האם יש טעם לפתוח בטיפול כעת, כשאני מתכננת הריון נוסף בקרוב, או שעדיף לחכות עד לאחר ההריון והלידה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיספראוניה עמוקה
ד``ר ליאורה אברמוב16/03/2009הסיבות לדיספראוניה עמוקה הינן רבות ולעתים קשורות למנח הרחם וצוואר הרחם בנרתיק, אורך הנרתיק, אורך אבר המין של בן זוגך ועוצמת תנועות המשגל שלו. בעיות באגן יכולות להיות חוץ מאנדומטריוזיס ציסטות. מיומות ברחם, הדבקויות דלקת אגנית כרונית או קרעים בקרום הצפק.
אני מאמינה שעברת אולטראסאונדים והרית בקלות ולכן ניתן לשלול ציסטות מיו מות או אנדומטריוזיס. כדי לשלול את שאר הגורמים צריך לעשות לפרוסקופיה שזה מין ניתוח שמחדירים צינורות לבטן ומסתכלים על אברי האגן. וגם אז לא תמיד מוצאים סיבה!
מציעה לך לנסות תנוחות אחרות בהן החדירה היא פחות עמוקה, שנו את טכניקות המשגל, הכנסי להריון ואחרי הלידה אם עדיין הבעיה לא תפטר - עשי לפרוסקופיה.
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה הריוןשולי13/03/2009
אני בת 30 אמא ל 2 ילדים הפסקתי גלולות כמעט לפני שנתיים, עברתי היסטרוסקופיה בעיקבות פוליפ שהיה ברחם , מאז שהפסקתי גלולות אני תמיד מדממת ניסתי פרימולט נור, אקוקלומין, שקיבלתי ע"י רופא נשים. היתה פעם אחת שממש הרגשתי את יום הביוץ, קיימנו יחסים והייתי בטוחה "שהפעם זה הצליח" ושוב התאכזבתי מה לעשות אני לא רוצה להביא את הילד ה -3 בגיל מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד``ר ליאורה אברמוב14/03/2009אחרי שנתיים של נסיונות ללא הריון הגיע הזמן שתפני לרופא נשים ועשי ברור מלא מדוע את לא נכנסת להריון. יכול להיות שיש הפרעות ביוץ ואם האיקקלומין לא מספיק את צריכה זריקות של הורמונים , יכול להיות שיש בעיה ברחם לאחר כריתת הפוליפ.
כפי שאת אומרת חבל על הזמן - פני לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולט נורשולי12/03/2009
אני לוקחת פרימולט נור הייתי רוצה לדעת אם בזמן שלוקחים את התרופה יש פחות חשק לקיום יחסים, והאם התרופה עושה צרבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור
ד``ר ליאורה אברמוב14/03/2009זוהי תרופה המכילה פרוגסטרון בלבד. היא יכולה לגרום לצרבת דרך האטה של תנועתיות המעי. לגבי ירידה בחשק - לא ידוע לי ספציפית לגביה - אך כל תרופה הורמונלית פרט לאסטרוגן יכולה לעשות זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך קטן שנוצר בעת קיום יחסי המיןלין12/03/2009
שלום לכן, לפעמים כשאני מקיימת יחסי מין כשאני לא מספיק רטובה מניסיון אפילו קטן לחדירה נוצר לי מעין קרע קטן בין השפתיים הפנימיות לחיצוניות. משהו שמזכיר paper cut. אני מייד מבינה שאני לא מספיק רטובה ומורחת ג'ל, אבל מאותו רגע שורף לי למשך יומיים ואני מרגישה צורך בסיכול רגליים לאיחוי החתך. האם יש לי בעיה? מה אפשר לעשות כדי למנוע? (אני פשוט מעדיפה לבדוק תמיד אם אני מספיק לפני השימוש בג'ל) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם העור יבש ורגיש באזור?
לי ראובני12/03/2009האם את נוהגת להשתמש בסבונים מייבשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש
לין12/03/2009העור בהחלט עדין ודק, אבל הוא לא מרגיש לי יבש. אני משתמשת בליגיניה פרש - סבון המותאם לרחצה אינטימית. אם לדעתך מדובר ביובש של העור, אולי יש איזה קרם לחות שמותאם לאיזור, שאפשר למרוח על בסיס קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך
ד``ר ליאורה אברמוב12/03/2009כנראה שהעור שלך מאוד דק ועדין. אם את משתמשת בגלולות אולי את צריכה להוסיף משחה אסטרוגנית לאזור כדי למנוע את היובש. אם אינך משתמשת בקונדום נסי לפני יחסי מין למרוח באזור שמן שקדים. עשי מידי יום עיסוי מקומי ומתיחות באזור עם שמן שקדים. במדה ויש כבר קרע השתמשי במשחת ויטאמרפן אותה ניתן לקנות ללא מרשם רופא.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה אסטרוגנית
לין12/03/2009תודה על התשובה! יש לי כמה שאלות נוספות... מה זה בדיוק משחה אסטרוגנית? ואיפה אפשר להשיג אותה? אני אודה לך אם תוכלי לומר לי גם איפה אפשר להשיג שמן שקדים מה זאת אומרת מתיחות? שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה אסטרוגנית
ד``ר ליאורה אברמוב13/03/2009משחה זו נמכרת בבתי מרקחת רק לפי מרשם רופא. אמנם במקור היא מיועדת לנשים בגיל המעבר אך יכולה לעזור לבנות שנוטלות גלולות וסובלות מעוד דק מידי ופריך עקב הגלולות. היא אינה נספגת למחזור הדם ולכן אין בבעיה להשתמש בה. אין סיכונים ואין תופעות לואי.
שמן שקדים ניתן לקנות בכל בית מרקחת או חנות טבע. מתיחות הכווה לעשות עסוי ולמתוח מעט את האזור שבו העור נקרע. כאילו להרחיב אותו בעדינות.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לין14/03/2009שמן שקדים כבר קניתי. (אני מעדיפה לבדוק את האופציה הטבעית קודם) נתת לי תשובות נהדרות, אני מקווה שזה יעזור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב של יבש לפעמים
יהל13/03/2009לכן במקרים כאלו מומלץ למרוח גל לריכוך חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזהנטלי גולן10/03/2009
שלום! רציתי לדעת איך אפשר להגדיל את החזה ,ע"י איזה מאכלים? ואיך למנוע לעתיד חזה נפול? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיימת אפשרות
לי ראובני10/03/2009לצערי לא קיימת אפשרות לשנות באופן טבעי את גודל החזה, למעט עניין של השמנה או לידות.
זה חלק מהקוד הגנטי שכולנו נולדים איתו המכתיב את האופן שבו הגוף שלנו יגדל ולמה הוא יתפתח להיות. גם את עניין נפילת החזה קשה למנוע מאחר ומדובר שוב בתהליך טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)