פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי חשק מיני
    דניאל
    05/08/2009

שלום רב,אני בבעיה חמורה,
    אין לי חשק מיני,אני בת 28,ופשוט אין לי חשק מיני,יש לי חבר כבר כמה שנים,והכל טוב ביננו ,הזוגיות שלי בטוחה, אני נמשכת אליו והאהבה חזקה. אבל פשוט אני מרגישה שאין לי חשק מיני,אנחנו שוכבים אחת לחודש וזה פשוט לא נורמלי,זה ממש מבאס אותי, ואותו עוד יותר,איך פותרים את הבעיה,מה אצלי לא בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי חשק מיני

הוספת תגובה

• יכול להיות המון סיבות

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/08/2009

והברור דורש טיפול מיני פרטני או זוגי. החל מחוסר משיכה לבן הזוג, דכאון, מתחים בחיים, כעסים, הסטוריה מינית בעיתית, מעצורים ומחסומים, מסרים מהילדות ועוד המון סיבות.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דניאל

דנה
    08/08/2009

תבדקי את עצמך בתקופות שונות. לעיתים בגלל לחץ של לימודים למשל ופגישות לא תכופות עם בן הזוג יורד החשק או לא מגיע בזמן הנכון.
    כמו כן, תנסי לחשוף את עצמך לעולם הזה בשביל לגרום לך לחשוב על זה ולהיות מעוררת - כך שעם האוכל יבוא התיאבון. למשל פורומים שונים כתבות בנושא,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות..
    לי
    04/08/2009

שלום, אשמח אם תוכלו להתייחס לשאלותיי..
    1. מאחר ובזמן אוננות תמיד יוצאת לי "שפיכה נשית" מרובה ובדרך כלל יותר מפעם אחת חקרתי קצת את הנושא ומצאתי שלרוב היא מגיעה באורגזמה או בסמוך ובעקבות גירוי של נק' הג'י. אך מעולם לא הגעתי לאורגזמה וזה קרה גם מגירוי דגדגני בלבד... אני מפספסת משהו?
    2. יש לי חבר שנתיים. אמנם אנו לא שוכבים בתדירות גבוהה או בקביעות אבל כשכן אז החדירה כואבת לי והיא מתאפשרת רק כאשר הוא שוכב על הגב ואני מחדירה אותו בעצמי ואז אני מתרגלת וכבר לא כואב לי לזמן מה ולעיתים כשהאקט מתמשך אז נוצרת שחיקה ואז שוב כואב לי בפנים.
    כעת אנו בהפסקה של זמן מה מסקס עם חדירה אך גם שאני מנסה להחדיר ויברטור כואב לי... בהכנסת אצבעות או טמפון לא כואב לי, רק בהכנסת דברים גדולים יותר...ואני חושבת שהכאב הוא בכניסה לנרתיק.
    בעבר הלכתי לרופא נשים ובבדיקה הוא אמר שאינו רואה דבר חריג ואני רק צריכה "לתרגל" וגם נשלחתי לבדיקה מיוחדת ובטופס רשום שאין עדות לממצא חריג לוולווסקופיה/וגינוסקופיה (אינני יודעת מה זה אומר..)
    מה לדעתכן הבעייה?

בתודה רבה,
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות..

הוספת תגובה

• יום טוב

לי ראובני
    05/08/2009

שלום לך
    ראשית לעניין השפיכה הנשית, לא ברורה כל כך השאלה.
    האם היא מגיעה רק מגירוי נקודת הגי ואת רוצה בשפיכה גם בזמן גירוי דגדגני?
    האם את נהנית מאוננות דגדגנית גם בלי שפיכה?
    רוב הנשים גומרות מגירוי הדגדגן ואין נכון או לא נכון כל אחת עושה מה שנעים לה
    (אבל אם תחדדי את השאלה זה יעזור)

לעניין הכאב בחדירה.
    לא אמור לכאוב בחדירה ואם כואב עדיף להפסיק.
    אפשר לנסות להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כמו דורקס פליי או KY
    קונים בסופרפארם
    כמו כן ללכת לרופא גניקולג עם רקע סקסולוגי שיוכל לאבחן וסטיבלויטיס או וגיניסמוס (אם יש זה נשמע כמו משהו קל מאחר ואת מחדירה טמפון)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בפרימולוט נור
    יעלי
    02/08/2009

שלום
    לפני כשנה הפסקתי לקחת גלולות לאחר 8 שנים ומאז אני סובלת מהעדר מחזור.
    הגניקולוג נתן לי פרימולוט נור (3 כדורים במשך 5 ימים). מאז שסיימתי את הטיפול עברו שבוע וחצי והמחזור עדיין לא הגיע (הגניקולוג אמר שאקבל יומיים לאחר סיום הטיפול).
    מה משמעות הדבר?
    מה ניתן לעשות?

תודה על תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בפרימולוט נור

הוספת תגובה

• לחזור לרופא המטפל

לי ראובני
    05/08/2009

שלום לך
    מאחר וכבר התחלת תהליך טיפולי עם רופא, והוא לקח ממך הסטוריה רפואית וכולי
    חשוב לעשות אצלו המשך מעקב
    במידה ויש לך תחושה שהוא לא נותן לך מענה מספק, יש לבקש החלפה לרופא אחר
    באינטנרט לצערי לא ניתן לתת מענה מספק וחשוב לא להזניח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    נטלי
    02/08/2009

שלום,
    קיימתי יחסי מין ללא קונדום אך עם גלולות, הבחור גמר בפנים. זה היה לפני חודשיים, מאז לא היו יחסי מין בכלל. מאז במשך החודשיים קיבלתי מחזור רגיל וסדיר. הבעיה שלי היא שהבטן שלי נפוחה כבר חודשיים כמו בטן של הריון.. כאמור, קיבלתי מחזור ולקחתי גלולות בזמן. היש סיכוי להיריון למרות זאת??

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אם לקחת גלולות סדיר

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/08/2009

והמחזור מגיע בזמן הסבירות שאת בהריון נמוכה ביותר. יש אולי סיבות אחרות שהבטן נפוחה. אבל אם את חוששת עשי בדיקת שתן להריון ותרגעי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק מיני נעלם לחלוטין
    יונית
    02/08/2009

שלום
    אני נשואה כבר 3 שנים באהבה ובשמחה.
    הייתי פעילה מינית מאד.
    ילדתי לפני שנה וחצי ובתקופת הריון זו, החל לרדת החשק המיני.
    היום, וכבר כמעט כשנה, החשק נעלם ל ח ל ו ט י ן !
    אני לא מסוגלת לחשוב על מין בכלל (לא עם בעלי ולא עם אחרים).
    זה הפך להיות מטרד לבעלי שמתחנן שיחסי מין, אבל אני לא מסוגלת! לא מסוגלת! לא מסוגלת!
    עשיתי בדיקת הורמונים והכל נמצא תקין.
    * יש לציין שאני חולמת על מין ובחלומות אלו בעלי ואני נמצאים.

מה קרה לי????
    אנא עזרו לי...
    אני לא רוצה להרוס את חיי הנישואין שלי...

לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני נעלם לחלוטין

הוספת תגובה

• אבדן חשק מיני אחרי לידה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/08/2009

היא תופעה ידועה, בדרך כלל החשק חוזר אחרי כשנה. במידה ולא את זקוקה לפנות לטיפול מיני כדי לבדוק מדוע החשק לא חזר. הדבר המשמח זה שיש לך חלומות מיניים, ובחלומות את מקיימת יחסי מין עם בעלך ז.א. שהמשיכה קיימת והרצון נשאר, אך אולי המציאות היומיומית מונעת מהצורך להתממש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת למה שכתבה ליאורה

לי ראובני
    05/08/2009

ומעבר לכך כמה עצות פרקטיות
    אני לא יודעת האם חזרת לעבודה
    האם את ישנה לילה מלא
    האם כבר נסעת לאינשהו לבד בלי הילד
    כל הדברים הללו משמעותיים לצורך בנייה מחודשת שלך כאישה שהיא לא רק אמא אלא גם בעלת צרכים
    כמו גם הקשר הזוגי, היחידה שלכם כזוג המושתת על יותר מאשר עליכם רק כהורים....
    תחשבי על זה, כמה אנרגיה פנויות וזמן את משקיעה בעצמך באופן כללי ומה את יכולה לעשות כדי לשפר את המצב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    מבולבלת
    01/08/2009

שלום
    אני בחורה בת 30 והיו לי שלושה מערכות יחסים קצרות שהסתיימו על ידי ודייטים. התאהבות אמיתית לא חוויתי..כשאני מתמזמזת אני מרגישה שזה טכני ז"א במשך הנשיקות והתחכחיות בקושי מתעורר אצלי משהו או שמתעורר אבל זה לא חזק. לפני הדייט אני ממש מתוחה ומשותקת. אני בחורה מינית ז"א לעצמי. הייתי רוצה לחוות אהבה אני כנראה מפחדת יותר מידי ונמנעת. - אני מפחדת שמשהו בי לא בסדר או שאני מצפה יותר מידי... הייתי בטיפול פסיכולוגי אבל הוא לא הצליח לפצח את הבעייה

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• נשמע שיש לך קשיים ביצירת קשר זוגי

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/08/2009

ומציעה לך פשוט לפנות לטיפול פסיכולוגי אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות
    קרנינה
    30/07/2009

שלום רב,

אני בחורה בשנות השלושים ויוצאת עם בן זוגי מספר חודשים.
    אשמח לתשובתך לשאלותיי:
    1.אנו רציניים לגבי הקשר אך אינני מעוניינת לקחת גלולות בשלב זה של חיי.
    האם יחסי מין עם קונדום במשך תקופה ארוכה יכול לפגוע בי באיזשהי צורה בריאותית?
    2.אינני דתיה אך שמעתי בעבר שרופאים ממליצים להמתין כשבוע מתחילת המחזור כדי לקיים יחסי מין כדי לתת לרחם זמן לחזור לעצמה. האם זה נכון?
    3. במידה וזה נכון האם אוננות קודם לכן, אפילו בזמן מחזור (ללא דימום זמני) פוגעת בי בצורה כלשהי?
    לפעמים כואב לי מעט לאחר קיום היחסים. התופעה מוכרת לי שאז שאני מקיימת יחסי מין - 16 שנה. בעבר עשיתי פעמיים לחות אולטראסאונד והכל היה תקין. אגב, יש לי ילדה אחת.
    4. האם המחזור שלי נשמע תקין? אורכו כארבעה ימים, כשביומיים הראשונים הוא די חזק ואח"כ נחלש, כמעט מפסיק ואז יש שוב מעט דמם.

אני מודה לך על הקריאה ושמחה שיש את האמצעי הזה כי אחרת היה מאוד מסובך לשאול שאלות חושפניות.
    שבת שלום,
    קרן

לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• 1. אין בעיה בריאותית עם קונדום

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/08/2009

בשימוש ממושך

2.אין צורך להמתין שבוע לאחר הפסקת הוסתות כדי לקיים יחסי מין
    3. אין בעיה לאונן בכל זמן כולל בזמן מחזור
    4. המחזור שלך תקין
    .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    שושי
    30/07/2009

בוקר אור,
    אני מוצאת את עצמי כבר תקופה במצב לא נעים- אני פחות נמשכת לבעלי.
    אנחנו נשואים שנה וסך הכל שנתיים וחצי יחד. אני אוהבת אותו ומאוהבת בו אך מוצאת את עצמי כבר תקופה כמעט ללא משיכה אליו.
    עוד פרט חשוב הוא שאינני מגיעה לאורגזמה ביחסי מין- גם עם פרטנרים קודמים לא הצלחתי.
    אני יכולה להגיע לפורקן רק באוננות. יודעת שיש לי הרבה מבוכה סביב עניין זה. אנחנו מדברים על כך לא מעט עם פתיחות ומודעות אך בכל זאת אני עצורה מלהכניס אותו ממש לתוך עולם זה ולהראות לו איך לגעת בי.
    האם נראה לכן שיש קשר בין כך לבין המשיכה שאבדה- כאילו משהו פנימי גורם לי להימנע וזוהי דרכי? לתלות את זה במשיכה שהיתה ואיננה?

מקוה שאני מובנת..
    תודה מראש ויום מקסים
    שושי

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• חוסר יכולת להגיע לאורגזמה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/08/2009

ביחסי מין עם בן הזוג יכולה לעורר תסכול וליאוש ולכן לאבדן של משיכה ורצון לקיים יחסי מין בעקבות זה.
    מציעה לך לפנות לטיפול מיני זוגי על מנת לעזור לך להגיע לאורגזמה בזמן יחסי מין ועם בן זוגך, לשפר את התקשורת המינית, הפתיחות והמיניות ביניכם. בנוסף לבדוק את נושא אבדן המשיכה ולראות מדוע קרה..
    בכל בית חולים או קופת חולים יש אפשרות להגיע לסקסולוגים, וכן דרך האגודה הישראלית לטיפול מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב
    ילנה
    29/07/2009

שלום,
    אני מאוננת רבות בשעות הלילה
    ולפעמים אני חשה כאבים באזור הנרתיק שלי
    מה לעשות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• כאבים באוננות

לי ראובני
    29/07/2009

האם הכאב קשור לאוננות?
    האם את מפעילה לחץ על איזור איבר המין?
    האם את משתמשת במכשיר או אמצעי אחר לחיכוך?

תנסי להפעיל פחות לחץ ולראות האם זה מפחית את עוצמת הכאב לאחר מכן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר מודעות
    עדי
    29/07/2009

היי,
    אני בתולה,בגיל ה-24 ואין לי שמץ מה קורה שם למטה,קאתי בכמה מקומות לקחת מראה ולהסתכל..מה שקרה-אני עוד יותר מתוסבכת!! החור כ"כ קטןןן , פחות מסנטימר נראה לי!!! זה מלחיץץץ...
    קראתי בכמה מקומות שאפשר לראות את הבתולין עם מראה זה אפשרי???
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר מודעות

הוספת תגובה

• שם למטה...

לי ראובני
    29/07/2009

שלום לך עדי,
    כדאי להסתכל עם ראי, אבל במקביל לנסות למצוא תמונות או ציורים עם הסברים שמראים לך מה את רואה, איפה הדגדגן, איפה פתח הנרתיק, מה זה השפתיים הקטנות וכו.
    לדעתי בלי מרחיב- ספקולום- אי אפשר לראות את קרום הבתולין.
    חשוב להתיידד עם האזור.
    הוא בהתחלה עשוי להראות מוזר, שונה, לא מחובר לגוף שלנו אבל יש בו יופי, נראה כמו פרח.
    הפתח של הנרתיק שונה מאישה לאישה אבל מתרחב בהתאם לצורך.
    אל תשכחי שיוצא משם תינוק כך שלא תהיה סיבה שהוא לא יספיק.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזור מכוער
    עדי
    29/07/2009

אני בת 26 בתולה,ונוטלת גלולת לכאבי מחזור.
    האם אני צריכה לעבור בדיקות כלשהן?
    בגלל הבתולין אי אפשר לעבור בדיקה גניקולוגית,האם אני יכולה להיות שקטה שהכל בסדר?

לקביעת תור
    סגירה
    איזור מכוער

הוספת תגובה

• איזור מכוער?

לי ראובני
    29/07/2009

שלום עדי,
    מאחר ואת בתולה (מבחירה? מטעמי דת? בגלל קושי באינטימיות או זוגיות?) אין סיבה להדבק במחלות המועברות במגע מיני.
    אם את נוטלת גלולות עם מרשם רופא, הרופא עצמו צריך לקבל החלטה לראות שאין תופעות לוואי של הגלולות ושאת מרגישה איתן טוב בכללי.
    בכל מקרה, לא נראה שיש סיבה לדאגה.
    יחד עם זאת אני תוהה לעניין הכותרת שבחרת....
    האם את באמת מאמינה שאזור איבר המין שלך הוא איזור לא יפה?
    האם הוא לא מוצא חן בעיניך?
    האם הוא לא מסב לך עונג?
    האם יש דרך שהיית רוצה להתחבר אליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לגלולות
    לי
    27/07/2009

בימים האחרונים התחלתי לקחת גלולות עם קבלת המחזור, האם כבר מהחודש הראשון אני מוגנת ויכולה לקיים יחסים ללא הגנה נוספת, או שעליי לחכות עד סיום החפיסה הראשונה?

לקביעת תור
    סגירה
    בנוגע לגלולות

הוספת תגובה

• שבועיים

לי ראובני
    27/07/2009

יש רופאים הממליצים על שבועיים ליתר ביטחון לראות שהכל בסדר ומרגיש בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ד"ר! שאלה דחופה!
    נטלי
    27/07/2009

לפני כיומיים נטלתי את הגלולה פוסטינור, יש לי שתי שאלות, הראשונה היא: האם הכדור גורם לדימום? פשוט היום קיבלתי מחזור (להנחתי) ואני אמורה להתחיל ליטול גלולות, שאלתי היא האם יש סיכוי שזה דימום ולא מחזור? איך יודעים? והאם אפשר להתחיל גלולות בכל מקרה??
    השאלה השניה היא: שמעתי שפוסטינור זה מכה הורמונלית לגוף! ומשבש את כל פעילות ההורמונים, האם זה נכון שזה יכול לגרום לבריחת שתן וצואה? פשוט ביומיים האחרונים יש לי צורך להתפנות כמעט כמעט כל שניה, במיוחד בשתן, כל דקה אני ניגשת לעשות פיפי...
    אני מאוד לחוצה מהעניין! אשמח לשמוע את תשובתך!
    תודה רבה על העזרה :)
    נטלי

לקביעת תור
    סגירה
    היי ד"ר! שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• נ.ב

נטלי
    27/07/2009

האם זה נכון שזה מכה הורמונלית לגוף?? ומסוכן מאוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסטינור

לי ראובני
    27/07/2009

נטלי שלום,
    פוסטינור משפיעה על כל אחרת תלוי ביום של המחזור שבו היא נמצאת (מחזור ולא ווסת) כלומר האם היא לפני או אחרי ביוץ ובהתאם פעולת הכדור.
    לגופו של עניין, הייתי מחכה חודש ליתר בטחון לראות שקבלת באמת מחזור והכל תקין ואז רק מתחילה גלולות.
    לגבי השאלה השנייה, לא אמור להיות קשר בין הדברים, אבל שווה לבדוק שאין דלקת בדרכי השתן הגורמת לצורך תכוף במתן שתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלהה דחופההה..ספיר
    אני
    26/07/2009

שלום שמי ספיר
    קיימתי יחסים עם חבר שלי עם קונדום והקונדום נקרע ...(אתמול)
    והיום בערב הוא קנה את הכדור פוסטינור new ..
    האם זה בטוח הכדור הזה??

נ.ב
    סתםם לידע כללי אחרי שלקחתי את הכדור שתיתי נס ..אם זה היה מותר?

אשמח לתשובה תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלהה דחופההה..ספיר

הוספת תגובה

• פוסטינור

לי ראובני
    27/07/2009

הכדור אמין ויעיל
    אין בעיה לשתות קפה עם זה
    להבא, בשימוש בקונדום, צריך לעזוב את הקצה לא מתוח עד הסוף על איבר המין של הגבר, כדי לאפשר לנוזל הזרע מקום, שלא יקרע שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר אברמוב ולי ראובני - לחוצה
    סס
    24/07/2009

המחזור שלי מאחר ב-4 ימים, הפסקתי גלולות לפני חודשיים כי הן לא עשו לי טוב.
    מאז השתמשנו בקונדום... וגם כשאנחנו משתמשים בקונדום השפיכה היא בחוץ. חוץ מפעם אחת שהוא גמר בפנים אבל הוא היה עם קונדום. לאחר מכן בדקנו את הקונדום אם יש לו חור או משהו (הוספנו מים לקונדום ובדקנו) הקונדום היה תקין. האם בכל זאת יש מקום לדאגה?
    עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית (ביתית), אבל עדיין אני לא רגועה כי יכול להיות שעדיין הבדיקה לא פקטיבית כי האיחור יחסית לא גדול.
    רצוי לציין שבשבועיים האחרונים עשיתי בדיקות דם (לא קשור להריון) ולא אמרו לי דבר על הריון.
    האם בכל בדיקת דם גם ספירת דם וכל זה אפשר לראות הריון?
    ואחריי כמה זמן של איחור במחזור ניתן לבדוק עם בדיקת הריון? וכמה היא אמינה?

הוספת תגובה

• אחרי 4 ימי אחור הבדיקה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/07/2009

כבר היתה צריכה להיות חיובית אם את בהריון. כנראה שהמחזור משחק בגלל הפסקת הגלולות. את יכולה להיות רגועה. במדה ולא תקבלי תוך שבוע פני לרופא הנשים שלך שיתן לך כדורים לזרוז המיחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה