מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מהריוןעמית02/05/2009
שלום, אני בת 17 וחצי ויש לי חבר.
התחלנו לשכב לפני משהו כמו שלושה שבועות והשבוע עשינו זאת פעם ראשונה בלי קונדום.
יש לציין שאני לא נוטלת גלולות.
לא תכננתי לשכב איתו בלי קונדום גם בגלל הסיכון של מחלות וכדו'.
עכשיו שאלתי היא כזו,
א- אנחנו הראשונים אחד של השני. יש צורך להיבדק על מחלות? יכול להיות שמישהו מאיתנו חולה?
ב- לקחתי יום אחרי הקיום יחסים לא מוגנים פוסטינור. המחזור שלי היה אמור כבר להגיע אני לא יודעת את התאריך המדוייק שלו אבל אני מרגישה את זה בגוף שהוא מתקרב. הרגשתי אותו עוד לפני ששכבנו בלי קונדום.
ועכשיו, הוא לא מגיע עדיין... וזה ממש מדאיג אותי. מה אני אמורה לחשוב?
האם יש סיכוי שהגלולה לא עזרה ואני בהריון?
צריכה את עזרתך בדחיפות רבה!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוריד לחץ
לי ראובני02/05/2009ראשית, אם את בתולה והוא בתול, אין צורך לעשות בדיקות למחלות מין.
שנית, אם לקחת פוסטינור, הוא יכול לעכב או לזרז מחזור ,אבל הכי חשוב להרגע, ולא לתת לגוף להרגיש מתוח כי אז זה עשוי לדחות את המחזור עוד יותר.
עוד מעט זה יבוא...
להבא, נא להתחיל לקחת גלולות ולנהוג באחריות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהיות בנושא המיניותיערה30/04/2009
שלום, אני בת 25, דתיה ובתולה. יש לי חבר אבל מתוקף אמונתנו הדתית איננו נוגעים כלל עד החתונה.
יש מספר דברים שמדאיגים אותי מעט.
הדבר הראשון הוא שמעולם לא הצלחתי לאונן. ניסיתי לגעת בעצמי גם בדגדגן וגם בנק' הג'י בתוך הנרתיק אבל אני לא מרגישה שום עונג. סתם חיכוך שלא מרגיש לי דבר.
אני יודעת שאני כן בן אדם מיני. כשחבר שלי מחמיא לי או רומז לי שהוא נמשך אלי, אני מרגישה בבירור התעוררות מינית. מעין דפיקות באיזור הנרתיק.
האם זוהי אורגזמה?
אם כן, אני יכולה לומר כי חוויתי אותה בעבר כתוצאה מצפיה בסצנות מיניות בסרטים (לא פורנו), וכמו שכתבתי לעיל, לפעמים כשאני עם חבר שלי (ללא מגע).
האם זה מראה על בעיה כלשהי? אינני חושבת שיש לי בעיה עם מגע. אני אוהבת לחבק ולנשק.
האם זה מראה על סלידה מהגוף שלי?
אודה מאוד לתשובה שתאיר את עיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אודה להתייחסות לשאלתי
יערה04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיות
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2009מה שאת מתארת זו לא אורגזמה אלא גירוי מיני גבוה.
לא נראה שיש לך בעיה אלא הרבה חוסר מידע. קני ספרות בנושא מין, כמו לעצמך מיניות האישה שנמכר בצומת ספרים של לוני ברבך, הספר של גילי פליסקין על אוננות נשים, עינוגי אישה של רייצל סוויפט, ספרי פנטזיה מינית כמו היארוטיקה... אם לא יחול שיפור פני ליעוץ מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיטימציה להיות מינית
לי ראובני05/05/2009אני מצטרפת לדברים שליאורה אומרת בכל האמור בספרים, הרחבת הידע המיני וכו.
יחד עם זאת, אני מרגישה שיש משקל גם לנושא התחושה והקבלה, כלומר היכולת להרגיש מינית, הלגיטמציה להיות במקום הזה.
כפי שכתבת, מיניות מחוברת אצלך לנישואין, ולמרות שאת מרגישה ריגוש וגירוי, את עדין לא מאפשרת לעצמך ללכת עם זה עד הסוף, אפילו לא באוננות.
לכן, זה נראה לי חשוב שקודם כל תנסי לחשוב עם עצמך, האם את מרגישה שזה מתאים כרגע לחייך בכלל, או שאולי את רוצה קודם כל להתחתן ואז במסגרת תקופת חיים זו לממש את החלקים המיניים שבתוכך.
בהצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת מגלולותשרון29/04/2009
ניסיתי כ"כ הרבה סוגים של גלולות, ושום דבר לא מתאים לי. רוב הגלולות שאני לוקחת גורמות לי להקאות כבר בגלולה הראשונה. ניסיתי לשים את הגומיה שנשארת 3 שבועות בתוך הנרתיק אבל היא הורידה לי את החשק המיני ל- 0 ! אני מרגישה כמו שפן ניסיונות של הגניקולוג מרוב הסוגים שניסיתי עד כה.....
יש עוד אופציות ? ? ? ?
אני עם אותו בחור כבר 7 שנים, ולאחרונה התחתנו ולצערינו הוא צריך לגמור בחוץ כבר 7 שנים !
מה עושים ? ? ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי גלולות שמכילות רק פרוגסטרון
ד``ר ליאורה אברמוב30/04/2009או זריקות של דפו פרוברה ל3 חודשים.
מה עם קונדום, ספוגיות לנרתיק, משחת גלובן קוטלת זרע?
אם אתם לא מתכננים הריון בשנתיים הקרובות לגיטימי להחדיר התקן תוך רחמי אם אין ברירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאני27/04/2009
היי
בימים האחרונים הרגשתי מין צריבה באיזור הפות(לא רק כשאני עושה פיפי) הסתכלתי במראה וראיתי שבתוך שפתי הפות שלי יש מין חתיכה כזאת שנראה שבמשיכה אני יכולה להוציא אותה כשנגעתי בה לא הרגשתי כאב כאילו זה לא שייך לגוף.האיזור כולו אדום לא קימתי יחסי מין מלאים (אצבעות כן..) האם יתכן שזה חלק מקרום הבתולים הוא נמצא כל כך קרוב שניתן להבחין בו?מה זה יכול להיות?
בנוסף לזה שפתי הפות שלי הקצה שלהם נוטה לצבע שחור זה נורמלי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2009קרום הבתולים אכן מאוד שטחי וניתן להבחין בו כשמפשקים את השפתיים הקטנות.
צבע כהה של השפתיים הקטנות נורמלי לחלוטין.
יש לך גירוי אולי דלקת חיצונית - פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקשורת מינית עם הבעללילי27/04/2009
שלום!
אני ובעלי נשואים כ-8 שנים, אוהבים מאוד ובנושא המין אני ממש פתוחה איתו, נמצאת כרגע בהריון 2, שליש שני, ומרגישה מאוד מינית ומלאת חשק.... כך שאני זמינה לקיום יחסי מין עם בעלי
לאחרונה כאשר גיליתי שהוא מוריד סרטים כחולים למחשב המשפחתי- במהלך ההורדה , "הערתי" לו שאני יודעת שהוא מוריד סרטים כחולים ושהוא "שובב" ושהוא לא צריך להתבייש ושאני אשמח להצטרף לצפייה.... (כי אני גם נהנת....)
הוא כנראה היה נבוך מהעניין ולא מיהר להגיב כ"כ.....
מס' ימים מאוחר יותר גיליתי שהוא השאיר בתיקיית ההורדות רק 2 סרטים וזה היה נראה לי מוזר.....
בחיפוש במחשב נמצאה ה"אבידה"- הוא דאג להסתיר מ-ל-א סרטים בתיקייה כביכול "אקראית" של הוצאות שוטפות של הבית.
איני יודעת כיצד לנהוג, איני כועסת או פגועה מעצם ההורדה , אלא מעצם הצורך להסתיר ולא לשתף אותי.....
כיצד עלי לנהוג? כאילו שאני לא יודעת או לשוחח איתו על הנושא??
(אולי ראוי לציין שאני הייתי הראשונה של בעלי, והוא לא שלי)
אשמח לתשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטיות ופורנו
לי ראובני27/04/2009שלום לך,
הרבה פעמים אנחנו מלבישים את עולם הערכים שלנו על בני הזוג שלנו, כלומר נשמע שאת מאוד פתוחה, מינית ונלהבת לקחת חלק בפנטזיות ובתשוקות המיניות של בעלך, ואילו הוא יותר ביישן, יותר סגור, פחות מעוניין לשתף ורוצה לשמור חלקים מסוימים בעניין המיניות לעצמו.
אני חושבת שאת צריכה להמשיך ולהראות לו פתיחות ונכונות אבל גם לקבל את העובדה שאולי הוא שונה ורוצה להשאיר דברים מסוימים לעצמו.
עם הזמן אולי הוא ירגיש מספיק בטחון בשביל לשתף אותך אבל לעת עתה, מוטב לא לגרום לא להרגיש רע בעבור משהו שהוא לגיטימי ולא בהכרח מעיד על שום דבר כלפייך....
אני יודעת שזה קשה לתפוס את זה כך, אבל כמו שאת היית רוצה לשמור לעצמך פנטזיות מסוימות, או אוננות במקלחת או משהו אחר מסוג זה, שווה לבדוק איתו מה הוא רוצה לשמור בפרטיות ולקבל את זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.....על התייחסותך, נרגעתי....
לילי27/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטיבות יתראלונה26/04/2009
שלום,
כשאני ובן זוגי מנסים לקיים יחסי מין בשעות הבוקר, אחרי ששנינו מתעוררים זה כמעט בלתי אפשרי.
הסיבה היא ש אני מאוד מאוד רטובה,ושנינו לא מרגישים את החדירה כמעט בכלל. הרטיבות בשעות הבוקר לא כשורה להיותי מגורה או לא מגורה. מצב זה לא קורה בשעות אחרות של היום.
האם יש איזשהו פיתרון לזה?
למה זה מתרחש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטיבות יתר
ד``ר ליאורה אברמוב27/04/2009יכול להיות הצטברות של הפרשות נרתיקיות של שעות הלילה. נסי להחדיר טמפון לפני לספוג את עודף ההפרשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהגליהה25/04/2009
שלום ..
רציתי לשאול האם פטריה עוברת לתמיד?
הייתה לי פטריה. ושתיתי 10 ימים פלגל ויומיים אגיסטן בהמלצת הרופאה.
ואחרי זה שחזרתי לביקור כדי לראות אם זה עבר
היא אמרה שזה בטח עבר ולא בדקה אותי
רציתי לדעת האם זה נכון שזה בטוח עבר
ואם זה לא מסוכן שזה היה אצלי או יכול לגרום נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2009פטריה יכולה לחזור - וגם אז היא לא גורמת לנזק קבוע.
אם נעלמו לך הסימנים של גרד הפרשות וכו' סימן שהפטריה עברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ....שני23/04/2009
אומרים שבחור או בחורה שגומרים פעם 1 הם רוצים תמיד האם זה נכון?
והאם זה נכון שבחורה למשל שעוד לא גרמה וחבר שלה מפתה אותה וכו..אז היא לא מרגישה זרמים כאלה באיבר המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2009כשתהיי מוכנה ובשלה לקיים יחסי מין הגוף שלך יגיב למגע המיני ולא משנה אם גמרת קודם או לא. כנראה שפשוט את לא בכוון מיני עדיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור23/04/2009
שלום וצהרים טובים רציתי לשאול שאלה ברשותך.....
דעת במה מתאפיין חוסר התאמה במיטה? מה הכוונה ? כאשר
לבחורה כואב כאשר היא מקיימת יחסים?... או
שאחד הצדדים נגעל מהגוף של השני אנני יודעת אשמח אם תוכלי להסביר לי תודה
ואם זה יכול להתאפיין בין בני זוג שאוהבים ובמה זה מתאפיין
תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2009כאבים זו לא חוסר התאמה אלא זו בעיה שנתנית לפתרון רפואי או סקסולוגי . כשיש גועל אחד מהגוף של השני מדובר על חוסר משיכה מינית - דבר זה דורש אף הוא ברור למה. לפעמים פשוט אין משיכה ואין מה לעשות..חוסר התאמה הוא מונח כוללני שאומר שבני הזוג לא נהנים במיטה ביחד בגלל שונות בצרכים המיניים או בגלל אי התאמה בגודל של אברי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשני22/04/2009
בחורה שהיא גומרת היא גומרת באותו רגע ויוצא כמו פיפי?או שזה בשלבים וקצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2009רב הבנות אין להן שפיכה נשית בזמן אורגזמה ורק אחוזים בודדים שופכות הנוזל היוצא הוא או שקוף או חלבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמור22/04/2009
שלום וצהרים טובים....
הייתי רוצה בבקשה את דעתך בנושא אז כך אני בחור בת 29 אשר באה מבית שמרני.....היו לי שני מערכות יחסים ריציניים ורק עם הבחור אחרון קיימתי יחסים עליי להגיד שקפאתי במקום והיה לי מאוד כואב וגם הבן זוג לא היה עדין היום בדיעבד אני יודעת
פשוט חשב על עצמו ואני בתומי חשבתי שכך צריך להיות ואם כואב זה יעבור קראתי פה בפורום שצריך להיות רטובה ומגורה אז בנינו אאני חושבת שבזמנו היתי מגורה ממש ורטובה ....מאז עברו 3 שנים בערך מהפרידה שלנו ומאז יצאתי עם בחורים אך לא רציתי להגיע לנקודה של לקיים יחסי מין והיתי נרתעת שאולי לא יכול לקיים יחסים ויכאב לי כמו שכאבאו לא אדע אך להתנהג
הכרתי בחור נחמד ובאמת יש לנו כימיה מדהימה ואתמול דיברנו על זה וסיפרתי שהיה לי רק בחור אחד ואני מרגישה מוזר כי היום ילדה בת 13 יש לה יותר ניסיון מיני יותר מימני והפחד שלי שבמקום שזה יקרב אני מפחד שיזה ירחיק והוא הסביר לי שאני מיוחדת ולט לאט נכיר את הגוף והנקודות של אחד השני ולאט לאט...... אך אני מפחדת אנני רוצה שיכאב לי
או שאני אקפא במקום מה לעשות ? מצד אחד אני חושבת שהבחור ההוא לא ישקיע במשחק המקדים ולכן כאב והבחור שלי עכשיו ממש משתדל בכול המובנים עדיין לא קימנו מניחה שזה יקרה בזמן הקרוב אך לא רוצה לאכזב
אשמח לדעתך וסורי על האורך תודה רבה וברכות על הפורום והתשובות המקצועיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזיכרון של יחסי מין בכפייה
לי ראובני22/04/2009מיכל יקרה שלום,
התיאור שלך באמת עצוב ולא פשוט.
אין ספק כי זכרונות מיניים ראשונים מעצבים את ההסטוריה המינית שלנו בהמון צורות. כולל הפחד מפני קיום יחסי מין ורתיעה ממגע וקשר אינטימי.
נשמע שהצלחת ליצור קשר טוב עם בחור, לאחר שלוש שנים של חשש, ואת לא רוצה לשחזר את הטראומה הקודמת. העובדה שאת מצליחה לשתף בחשש שלך הוא סימן לפתיחות שלך ולאמון שלך בו.
כשאת משתפת אותו במשהו אינטימי את בעצם אומרת לו, אני סומכת עליך שתכיל אותי, וזה נהדר.
הייתי מציעה לך להבדק אצל רופא נשים עם רקע סקסולוגי שיוכל לעזור לך לראות האם יש ויגיניסמוס, כיווץ לא רצוני של שריר הנרתיק שעשוי להכאיב בעת קיום יחסי מין ולמנוע חדירה.
במידה ויש, שווה לפנות לטיפול סקסולוגי המשלב ביופידבק בכדי לשפר את המצב
בכל מקרה, לא עלשות שום דבר בכפייה או עם כאב ולהיות קשובה לעצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המשך
מור23/04/2009בוקר טוב תודה על תגובתך
כתבת מין בכפייה אך זה לא היה בדיוק כך אלה כתוצאה של לחץ להעינות בחיוב לצד השני ואי נוכנות מהבחור לבוא ולהשקיע גם במשחק המקדים ובכלל ואת זה לצערי לא ידעתי ולא הבנתי בזמנו חשבתי שכך צריך להיות ואם כואב זה בגלל קרום הביתולים שנקרע לא ידעתי עם מי לדבר או לפנות ובטח לא להורים שלי......
ציינת את ויגיניסמוס- מה זה? יכול להיות שכאשר אני אקיים יחסים עם הבחור שלי לא יכאב או שכן ?בגלל חלוף הזמן??.....
אתמול דיברנו שוב על הנושא וציין שיש דברים אחרים מסביב מעבר לאקט עצמו וניקח צעד צעד "נעבור את הגשר שניגע ביחד" אך אחד הפחדים העיקריים זה שיש 2 אופציות או שזה יקרב או ירחיק ואת זה אני לא רוצה מפחיד אותי למרות שאני נמשכת אליו וכיף לי מאוד בחברתו וגם מהצומת לב....
האם כדי לדבר עם גניגולג כי בזמנו שהלכתי הבדיקה גרמה לי אי נוכות כי התבישתי הרופא היה גבר
וגם כול הסיטואציה גרמה לי לכאב כתוצאה מהבדיקה לא הייתי רגועה אלה לחוצה
אשמח שוב לדעתך .... ותודה מכול הלב שאת כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכותך ללכת לרופא אישה
לי ראובני24/04/2009אם את מרגישה נבוכה לשוחח על כך הנושאים הללו עם רופא גבר, אז זכותך לדבר על כך עם אישה רופאה.
תבקשתי בקופת חולים שיתנו לך ביקור אצל אישה.
לגבי בן הזוג הנוכחי, נשמע שהוא קורץ מחומר אחר לגמרי ושהוא קשוב ומבין ועוזר ותומך וזה מאוד משמעותי.
מקווה שהקשר שלכם ישגשג גם בתחום המיני. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2009פני לבדיקה גינקולוגית כדי לראות עם הכל תקין מבחינת פתח הנרתיק והמבנה שלך. אם הכל תקין יש לך שתי אפשרויות - אחת ללכת בקצב שהבחור אמר ולבנות לך בטחון איתו ואז להגיע למצב של גירוי מיני גבוה ורטיבות ולקוות שלא יכאב. או לפנות לטיפול מיני ולעבוד עם מרחיבים לנרתיק כדי לדמות מצב של חדירה - מתחילים עם מרחיבים קטנים ועולים בהדרגה לגדולים ואז רואים אם יש כאבים מתי הם מופייעים ונותני לך טיפול בהתאם. אם את מחליטה לקיים יחסי מין עשי זאת עם משחה מאלחשת בשם אזראקאין 5% - אפשר למרוח אותה בכניסה לנרתיק חצי שעה לפני חדירה וזה ימנע את הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב המשך מודה מראש
מור26/04/2009בוקר טוב ....
לפני הכול תודה תודה מכול הלב על ניסיונותכם להקשיב לעזור ופשוט להיות פה...
אז כך את המישחה עדיין לא קניתי – ורציתי לשאול האם זה מצריך מרשם ומה בדיוק עושה המישחה?
ניסינו לקיים יחסים ביום שישי אך כאב לי וזאת שהוא ניסה להיכנס/ לחדור כאב ושרף.... וזה תיסכל אך גם הוא הסביר לי שכנראה בגלל שלא קימתי יחסים המון זמן
ואתמול ניסנו שוב עם קרם שומני והצליח לחדור והיה בתוכי .....אך הייתי לחוצה כול הסיטואציה הילחיצה אותי למרות ניסיונותו להרגיע אותי ולאט לאט
אך כיוצתי וזה כאב אך התקדמנו וניסינו כול מיני תנוחות אך עדיין כואב ....
רציתי לשאול משום מה שנינו הרגשנו זאת שכאשר ניסינו שהוא היה מעליי כאב לי
ואשר הינו בתנוחה כמו דוגי כאב פחות והייתי לחוצה.....
למה זה כך ?
אשמח לדעתכ/ם
תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת שמטרידה
מור26/04/2009שלום שוב....
יש לי 2 שאלות ברשותך כפי שכתבתי בהודעה למלעה
ניסינו לקיים יחסים ביום שישי אך כאב לי וזאת שהוא ניסה להיכנס/ לחדור כאב ושרף.... וזה תיסכל
- זה נעשה עם קונדום-----( אך מתנצלת לפני סליחה לפני על הפירוט ) והוא גמר בחוץ....
ואתמול ניסנו שוב עם קרם שומני ללא קונדום ----והצליח לחדור והיה בתוכי .....וגמר בחוץ מבחינת הנוזל והכול....
האם יש חשש להריון לפי מה שסיפרתי האם אני צריכה ללכת לקנות את הגלולה פוסטינור? או אין צורך
( ועד מתי ניתן לקחת את התרופאה לאחר קיום יחסים לידע כללי ?....אנני יודעת ועכשיו שאני חושבת על זה נלחצתי קצת מה דעתך?
וגם כרגע גם שאני יושבת עו עושה פיפי כואב לי
קבעתי תור שלרופא נשים אך זה יהיה רק שבוע הבא....
אשמח לתוגבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
מור26/04/2009היי שוב אני סליחה שאני משגעת פה בהודעותיי
בסוף החלטתי לקנות את הפוטינר NEW וקנית עכשיו והשתמשתי..... רציתי לשאול בעקבות מה שאני שומעת ברדיו ובעיתונים לגבי 2 בחורות שלקחו גלולות להריון ומתו וזה מאוד מפחיד אותי
לפני כ4 שנים לקחתי את הפוסטינור 2 ולא עשתה לי תופעות לוואי והכול היה בסדר
אך לקחתי אותה עכשיו וזה מפחיד לא עברו 72 שעות מקיום יחסי מין אז אפשר לקחת כי ניסנו ביום שישי ואתמול
אשמח להסברך .... והדרכתך כי אני פוחדת לקחת גלולות
אין לי בדיוק למי לפנות לדבר עם אמי לגבי זה לא ....... ובפני חברותיי אני קצת מתביישת אז אני מקווה שזה בסדר שאני פונה אליכם פה בפורום היתי שואלת את הרופא נשים אך התור נקבע לשבוע הבא..........
שוב תודה וסורי עם שיגעתי בשאלותיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקה
ד``ר ליאורה אברמוב27/04/2009אם היתה גמירה בחוץ הסיכון להריון נמוך . לא נראה לךי שאת צריכה לקחת פוסטינור.
אם אין הסטוריה משפחתית של קרישיות יתר - אין בעיה עם הגלולות!
כאבים יכולים להיות בתחילת קיום יחסי מין - יעבור....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב.... שאלה ברשותך
מור30/04/2009בוקר טוב....
רציתי לשאול למה אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסים ומאוד מאוד כאב לי בפעם הראשונה כאב שרף והפסקנו
ניסנו שוב לאחר מס ימים וגם קנה חומר סיכה היה כואב בהתחלה אך בהמשך כבר לא.....ניסנו שוב למחרת עם חומר הסיכה שוב ומאוד מאוד כאב לי אני מתארת את השתלשלות הדברים כי אנני מבינה למה פעם כואב ופעם לא ומה עוד ניתן לעשות?...... דיברת על המישחה שמורחים על הפות מהי? האם יש תופעות לואי ומהי פעולתה?אני רוצה לרכוש אם ניתן ללא מרשם ואך נקראת?
מודה מראש ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת אזראקאין
ד``ר ליאורה אברמוב01/05/2009מורחים אותה חצי שעה לפני החדירה בפתח הנרתיק. ניתן לקנות את המשחה 5% ללא מרשם רופא
היא מרדימה את אזור הפתח ועל כן מקטינה כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להוסיף עוד לחץ?
לי ראובני05/05/2009מור יקרה,
אם את מודה שיש בך לחץ וחשש לקיים יחסי מין בנינוחות בשלווה ללא כאב, למה להוסיף לכל המתח הזה גם את החשש מפני כניסה להריון לא רצוי.
נראה לי שעדיף לכם להיות במקום ששלם עם קיום יחסי המין עצמם, שאת רוצה, מרגישה מוכנה וכו ורק בסוף להשתמש בקונדום או גלולות בהתאם.
כל הקלחת שאת נכנסת אליה עכשיו רק מוסיפה לך קושי.
חבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוןרוני22/04/2009
אני שומעת הרבה על חיסון צוואר הרחם. יש סיכונים בחיסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון HPV
לי ראובני22/04/2009שלום לך
החיסון הוא נגד נגיף HPV פפילומה אשר בכמה זנים מעלה את הסבירות לסרטן בצוואר הרחם.
מומלץ לקבל את החיסון עם מעט ניסיון מיני, אפילו להיות בתולה עדיף, ולא אמורים להיות בו סיכונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
..22/04/2009אז למה עדיף להיות בתולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי הסיכוי להיות נשאית נמוך יותר
לי ראובני24/04/2009זה נכון שHPV (פפילומה) בשונה מ HIV (איידס) יכול לעבור גם ללא מגע מיני מלא, כלומר גם מזמוז בעירום, אבל אם הנערה בתולה אז הסיכוי שהיא כבר נדבקה נמוך יותר ואז החיסון יהיה אפקטיבי יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההמשךשני21/04/2009
הרגשתי ש כזה זהו הרגשתי סבבה ובלי כל ההתחממות הזאת ולא הרגשתי חלשה אחר כך או משהו הרגשתי רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר לדעת מה היה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2009אולי אכן גמרת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ..שני21/04/2009
מזה אורזדמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2009אורגזמה זה השיא בסוף קיום מגע מיני או גירוי מיני באוננות. מרגישים תחושת גירוי מיני מאוד גבוהה ואחרי זה תחושת פורקן. חלק מהבנות מרגישות התכווצויות בנרתיק בזמן הגמירה כמו אצל הגבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מגמירה בחוץ לא מיד..מירי21/04/2009
שלום, שלשום קיימתי עם חבר שלי יחסי מין ללא קונדום. הוא הצליח לחדור אליי לראשונה למשך כחצי דקה. יש לציין שהוא גמר בחוץ כמה דקות אח"כ (ולא מיד כשהוא הוציא).
1. יש מצב להכנס להריון? מה הסיכוי?
2. ומה הסיכוי להדבק כך במחלות מין כמו איידס וכו?
3. ועוד שאלה, אם הוא גומר לי על הכוס, ללא חדירה, אפשר להיכנס להריון?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון
לי ראובני21/04/2009שלום לך,
לפני שהגבר מגיע לאורגזמה ושופך, כמה טיפול של נוזל זרע, העשויות להכיל זרע, זולגות מאיבר המין.
באופן עקרוני, אם מדובר בחדירה קצרה, עם גירוי נמוך של הגבר, ולפי הימים של המחזור תנסי לבדוק באיזה תקופה של החודש מדובר, סביר להניח שהסיכוי קיים אם כי קטן.
לשיקולך, האם לקחת פוסטינור או לא.
בכל האמור במחלות מין, מדובר בסבירות דומה, כלומר אם יש לו מחלת מין, אז יתכן כי נדבקת.
במידה ושניכם חסרי ניסיון, הסיכוי כמובן לא קיים מאחר וצריך היה להיות מגע עם אדם נגוע, ואם לא היה מגע בעבר עם אנשים שונים, אין חשש.
להבא, נא להתחיל להשתמש באמצעי מניעה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שהמחזור שלי לא סדיר בכלל
מירי21/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)