פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה מוזרה
    שני
    15/05/2009

שלום,
    ישנה בעייה שנורא מטרידה אותי
    אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין לא מזמן ובהתחלה הכל היה סבבה ונהננו שנינו (אני לא הצלחתי לגמור)
    וכאשר עברנו לשלב שבו התחלנו לנסות תנוחות אחרות גיליתי שכל פעם אחריי מספר חדירות יש לי פיפי. למרות שאניי עושה פיפי לפני שאני שוכבת איתו הוא יכול להופיע ליי אחריי שתי דקות ואני כמובן חייבת לעצור הכל וללכת לשירותים...זה נורא מתסכל גם אותי וגם אותו
    זאת בעייה בשלפוחית השתן? מזה בכלל? ממה זה נובע?

אשמח אם תעני לי =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה מוזרה

הוספת תגובה

• בעיה מוזרה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/05/2009

קשור כנראה לתנוחות שלוחצות על שלפוחית השתן. נסי להאפק ולראות אם תחושת הלחץ הזו תעבור. האם כשאת משתינה יוצא הרבה שתן או טיפות? אם טיפות - אפשר להתאפק....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר
    י
    13/05/2009

שלום,
    אני ממש מודאגת. אני בת 25, נשואה טריה.
    המחזור שלי אינו סדיר מהרגע שקיבלתי אותו בפעם הראשונה.
    כדי להסדירו פניתי לרופא אשר המליץ לשתות כדורי "דיאנה " להסדרת המחזור.
    אני שותה גלולות כ 11 שנים. הפסקתי לפני כחודשיים וטרם קבלתי מחזור.
    אני מאוד רוצה להכנס להריון אך חוששת שלא אצליח בשל אי סדירות המחזור.
    האם יש מקום לדאגה?

לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• מחזור אחרי גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/05/2009

יכול לקחת כחצי שנה עד שהמחזור מסתדר. פני לרופא נשים כדי שיתן לך טיפול להחשת המחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסופקת
    פרח
    13/05/2009

אני אלמנה מעל גיל 45 ואף פעם לא הגעתי לגמירה וסיפוק. אני כרגע עושה את זה עם זרימת מים חזק אני מרגישה בשיא אך זה לא נפסק.למה אומרים גמירה ואני לא גומרת זה סבל לרעוד להרגיש הנאה חזקה ולא מפסיק ואין לי כח להמשיך בגלל הרגלים זה מלחיץ. ואני מפסיקה ומיואשת שככה אני צריכה לסיים בלי להנות ולומר זהו גמרתי. זה מדכא אך להמשיך אי אפשר בלי סוף.מה אתם מיעצים לי. תודה פרח

לקביעת תור
    סגירה
    לא מסופקת

הוספת תגובה

• פרח יקרה

לי ראובני
    13/05/2009

פרח יקרה,
    נשמע שעם השנים את לאט לאט נפתחת לאפשרויות יצירתיות העשויות לאפשר לך הנאה כמו משחק עם זרם מים, ועוד. לא צריך להתייאש מהתהליך, שלעיתים הוא איטי וסיזיפי.
    אני מציעה לך בחום לקרוא את הספר של גילי פליסקין "דברים שרציתי לגעת" אודות מיניות של נשים.
    הספר מתאר גם טכניקות וגם רגשות שיש לנשים אודות אוננות.
    ועכשיו זה גם חודש אוננות, אז שווה לך לנצל את ההזדמנות ואולי אפילו לרכוש אביזר שיכול לעזור לך בהנאה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור
    ורד כהן
    12/05/2009

אני וחבר שלי כבר עוד מעט שנה ביחד, מתחילת הקשר הלכתי לרופאת נשים בשביל גלולות
    לקחתי גלולות וזה לא עשה לי טוב, דימומים כל יום
    אז סיימתי את הקופסה ומאז לא לקחתי...חבר שלי ואני משתמשים רק בקונדומים
    ומאז, היה לי מחזור בסדר אך בחודשים האחרונים המחזור נההיה לא סדיר, לפעמים מקדים,מאחר ואפילו קרה כמה פעמים שקיבלתי פעמיים באותו החודש.
    למה זה קורה?

לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• הפרעות מחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/05/2009

יכולות לקרות עקב שינויים הורמונליים. אפשר לטפל. פני לרופאת נשים שוב. גם אם הגלולות המסוימות אז לא התאימו יש מבחר ענק של גלולות שאפשר לנסות עד למציאת גלולות שטובות לך. ואם את לא מעונינת בגלולות אפשר לסדר את המחזור באמצעים הורמונליים שאינם גלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה??????
    דבי
    11/05/2009

הי, אני די חדשה בקיום יחסי מין ויש לי שאלה שאולי תראה מטופשת...
    לפני יומיים שכבתי עם בחור הוא שם קונדום ולמרות שעשינו כמה תנוחות הוא עדיין נשאר עם אותו קונדום. האם הזרע שלו שנשפך לקונדום לא יכול לצאת ולחדור אל הנרתיק? ירדתי לו ויכול להיות שבעלתי קצת נוזל האם יכול להיות שעלה לי החום מזה?
    הנרתיק הוא אזור מאוד אינטימי ורגיש האם קיום יחסים לאורך שעתיים עלול לגרום למקום להיות רגיש ולאזור לפתח איזו תגובה אלרגית?
    כי יום למוחרת הבחור הזה נעשתי חולה עם צמרמורות וחום וכאב גוף ויכול להיות שזה בכלל לא קשור אליו אבל אולי לא נזהרתי מספיק.
    האם אחרי כל חדירה צריך לשטוף את המקום? כל כמה זמן צריך להחליף קונדום?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה??????

הוספת תגובה

• שאלות

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/05/2009

1. בכל אקט מיני נשארים עם אותו קונדום עד לשפיכה. לא משנה כמה זמן הוא נמשך או אם שיניתם תנוחות.
    2. מחלת החום שלך היא כנראה שפעת ולא קשורה לקיום יחסי מין אלא אם פתחת דלקת בשתן חזקה כשאז היו מופיעות גם תלונות בהשתנה
    3. גם אם בלעת נוזל זרע אין זו בעיה - יש הרבה נשים שבולעות באופן קבוע
    4. אין צורך לשטוף את הנרתיק כל פעם -רק אם את סובלת מגירויים או דלקות אחרי.
    שעתיים משגל יכול לגרום לגירוי נרתיקי אם לא היית רטובה במהלך כל התקופה הזו - בדרך כלל זו לא אלרגיה אלא מעין שפשפת מהחיכוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום! גירוי מקומי..
    אני1#
    10/05/2009

האיזור שקרוב לנרתיק התחיל לכאוב לי ולהיות ממש מגורה וכואב כשנוגעים בו.
    לפני כמה ימים הייתי אצל רופאת נשים, היא בדקה אותי ולא היה כלום.
    יש לי בבית משחת טבעדרם שקיבלתי לפני שנה כשהייתה לי פטריה חיצונית.
    האם מותר להשתמש במשחה במקרה של הגירוי הנוכחי? או שכדאי לקנות אגיסטן ולנסות אותו?

אני חיילת, ולראות שוב רופאת נשים יהיה אפשרי רק בעוד כחודש.
    מה עושים?
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    שלום! גירוי מקומי..

הוספת תגובה

• לחכות שנייה עם התרופות

לי ראובני
    11/05/2009

שלום לך,
    האם קרה משהו שעורר את האדמומויות והכאב?
    האם השתמשת בקונדום מסוג מסוים שאולי את רגישה אליו?
    האם החלפת את אבקת הכביסה ואולי את אלרגית?
    האם התחלת להשתמש בסבון אינטימי המזיק לך?
    לפני שאת ממהרת למרוח תרופות ללא מרשם, תחשבי טוב טוב מה יכול היה ליצור את הגירוי הזה.
    כמו כן, האם את פעילה מינית?
    האם את משתמשת בגלולות?
    כל השאלות הללו משמעותיות.
    יתכן כי מקלחת (בלי סבון אינטימי) ומריחת שמן שקדים או ויטמין E יכולים להספיק לריפוי הכאב והגירוי אבל שווה לשלול את כל שאר הדברים.
    בהצלחה
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליי אני צריכה עזרה דחוף בבקשה !
    אלמונית
    10/05/2009

אני וחבר שלי שכבנו והיה לו קונדום אבל מצאנו תקונדום לקראת הסוף ככנראה שהוא נפל ואנחנו לא בטוחים אנחנו גם חושבים שהוא נפל שהוא הוציא תאיבר שלו ממני , אבל בכל זאת אני לחוצה מאוד ולא יודעת מה לעשווות ...!
    עם נגיד ואני בהריון ...
    מתי אני יכולה לבצע את הבדיקה ( ערכה מהבית מרקחת לבדיקת הריון ) , כמה זמן צריך לעבור בישביל שאני יוכל לבצע תבדיקה ??
    אני צריכה לבצע אותה לפני שאני מקבלת מחזור או אחרי שאני מקבלת במחזור [במזמן המחזור לבדוק]

חשוב לי לציין שהמחזור שלי לא סדיר , ועם נגיד אני בהריון אז אך אני ידע עם כמו שאומרים מאחר לי
    אז אני בהריון ?

תודה מראש (:

וסליחה על החפירה

הוספת תגובה

• שלום לך אלמונית

לי ראובני
    11/05/2009

בדיקת הריון ביתית אפשר לעשות שבועיים לאחר מגע מיני לא מוגן.
    אם הקונדום החליק לאחר סיום האקט, סביר להניח שאין סיבה להלחץ
    מקווה שיעבור בשלום
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לי , חשוב לי לציין ולהגיד לך .

אלמונית
    11/05/2009

חשוב לי להגיד לך שבזמן שקימנו יחסים הוא גם לא גמר ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעצה
    לי
    10/05/2009

בוקר טוב.....
    רציתי לשאול משהו ..... התחתי לקיים יחסים עם הבחור בהתחלה זה כואב אך עם חומר סיכה כבר לא ממש ויותר טוב ואני אפילו נהנת שבזה אפילו אני מופתעת
    קיימנו יחסים במהלך הסופש הזה.... ועכשיו ראיתי על הפות שלי החיצוני מעין בליטה כמו חצ'קון פנימי שכואב מה זה יכול להיות ?
    פטרייה? האם אני צריכה להיות לחוצה ?
    אשמח לעצה עד שאני אקבע תור לרופא יהי מקום רק שבוע הבא ואולי ביום שישי מה עליי לעשות ומה זה לפ"י דעתך

שוב תודה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעצה

הוספת תגובה

• האם היו לו פרטנריות קודמות?

לי ראובני
    11/05/2009

שלום לך,
    האם היו לבן זוגך בנות זוג קודמות?
    האם את יכולה לשלול את האפשרות של מחלת מין במידה והא היה בתול?
    אם לא, אני מציעה לך לפנות לרופא נשים או לרופא מומחה לעור ומחלות מין.
    זה יכול להיות גם רק פצע שנגרם כתגובה לחומר הסיכה או לקונדום אבל במידה ובמדובר במשהו יותר חמור, שווה לטפל בכך באופן מיידי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי המקסימההההההההההה המשך

לי
    12/05/2009

בוקר טוב....

תודה על תגובתך אם את זוכרת אותי אני אותה בחורה שפניתי אלייך דרך הפורום זה שבקשתי את עזרתך לגבי חשש קיום יחסי מין בכאבים
    שקרה לי בעבר ופחד שיקרה לי עם הבן זוג החדש.... עליי לציין שהוא היה מאוד סבלני ובאמת באמצעות חומר הסיכה והמשחק המקדים המושקע כואב אולי טיפה בהתחלה אך לאט לאט מפסיק הכאב
    רציתי לשתף אותך בהתאם לתגובתך להודעתי אנחנו מקמים יחסים ללא קונדום כי כואב לי אך עם חומר סיכה והוסבר לי על ידו שהוא עשה בדיקות איידס והכול בסדר
    כי החצ'קון שיש לי על הפות החיצוני כואב לי כמו פצע פנימי וקצת מגרד ורופא נשים נקבע לי רק יום ראשון הבא..... הבחור אמר לי שזה יכול להיות כתוצאה מחומר סיכה
    מה דעתך לאור מה שכתבתי?.......
    וגם יש לי שאלה נוספת אך לפני הכול אני מתנצלת על התיאור בשאלתי..... זה קרה כבר פעם שנייה....
    אתמול אחרי שקיימנו יחסי מין פעם אחת נח מס' דקות ורצינו שוב הוא לא יכל.....לא עמד לו ניסינו "לעורר" אך כלום אמר שזה לא קרה לו לפניי זה,
    וכנראה מהלחץ או שאכל לפני חצי שעה וזה משפיע ....יכול להיות שזה קורה שהוא לא נמשך אליי

אשמח לדעתך וסורי על האורך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח גם לתגובתך ד''ר ליאורה אברמוב

לי
    12/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצקון בפות

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/05/2009

יכול להגרם עקב חכוך אם לא היית מספיק רטובה. לא נראה לי משהו מטריד. האם זה בליטה מוגלתית או קרע - חתך של העור? יש באזור הרבה בלוטות זעה ובלוטות חלב שיכולות להסתם ולתת תמונה של חצקון כמו בפנים....
    לגבי זה שלא עמד לבן זוגך - קורה אצל הגברים הכי הכי..... לא לעשות ענין ולהחליק את זה....ככל שתלחצו יותר ותעשו מזה סיפור הבעיה תלך ותחמיר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא למהר לשפוט

לי ראובני
    13/05/2009

ללי שלום,
    העובדה שאת סומכת עליו, שאת מקיימים יחסים בלי קונדום וכו היא עדיין לא מונעת אפשרות של הדבקות במחלות אחרות שאינן איידס כגון HPV- פפילומה או הרפס וכו.
    להבא, עדיף קונדום, לפחות שלושה חודשים אל תוך הקשר, לראות אם זה רציני ואז ללכת למרפאת לוינסקי נגיד ולעשות בדיקות ולהמשיך את הקשר בשמחה ובבטחה.
    לגבי עניין הפצע- ראיתי שד"ר אברמוב הגיבה.
    לעניין ההתעוררות אחרי הפעם הראשונה לסיבוב שני...
    גברים בשונה מנשים זקוקים לזמן התאוששות ארוך יותר לעומת נשים. את צריכה לתת לו קצת יותר להתאושש.
    השלב הרביעי במעגל התגובה המיני אחרי גירוי, פלטו, אורגזמה הוא שלב המנוחה שבו המדדים בגוף חוזרים להתאוששות, למצב פיזי ראשוני המאפשר שוב התעוררות וגירוי.
    לגברים זה לוקח יותר זמן בעיקר אם הם לא בכושר או מעשנים.
    זה לא אומר שום דבר על המשיכה שלו כלפייך, אז לא לרוץ למסקנות ולא לשפוט.
    הוא פשוט צריך זמן.
    זה הכל.
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהרים טובים עזרהההההההההההה

לי
    14/05/2009

צהרים טובים שאלה

צהרים טובים....
    רציתי לשאול משהו ולשתף...לפני הכול סליחה על תיאור הדברים אשר אני אפרט ואכתוב וזאת כדי לתת דיוק יותר
    אז כך כתבתי בהודעתי הקודמת לגבי הפצע "החצ'קון " באביר מיני החיצוני שכאב והגרד שיש לי באיבר מיני ....
    מה שרציתי להגיד שהפצע היה חצ'קון .... וכבר לא כואב אך הגירוד מגרד ומציק וכבר כמעט חודש יש לי כאב גרון שלא ייחסתי חשיבות כאב גרון יבש שבשבוע האחרון התחיל לכאוב וקושי בבליעה – האם זה קשור בזה שהתחלתי לקיים יחסים לפני כשבועיים וחצי האם יש קשר? מעין מחלת מין זיבה, כלמידה, עגבת.... האם הרפס דלקת ? רק ביום א יש לי תור וזה משגע אותי ומדאיג אולי אני סתם דואגת ומלחצה את עצמי

אשמח לתגובתך לי וגם של ד"ר ליאורה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/05/2009

שיש לך מחלת מין ויותר נראה לי שאת מלחיצה את עצמך בטרוף!!!!
    חכי בסבלנות עד הבדיקה ביום ראשון - רוב הסיכוי שמדובר פה בבעיה פשוטה ובנלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר
    ספיר
    07/05/2009

לראשונה קיבלתי מחזור כשהיתי בת 11וחצי
    ומאז לא קיבלתי עד גיל 12 וחצי
    לאחר גיל 12 וחצי קיבלתי כל כמה חודשים
    ואפילו כל חצי שנה ויותר
    ועכשיו אני כבר בת 16וחצי ולא קיבלתי מחזור בערך חצי שנה

לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• עוד כמה פרטים

ספיר
    07/05/2009

אני מטר 52 שוקלת 47
    בעבר היו לי תקופות שלא היתי אוכלת טוב ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדירות מחזור

לי ראובני
    08/05/2009

שלום לך ספיר,
    ראשית זה מאוד טבעי שלוקח למחזור כמה שנים להתארגן ולהיות יציב וקבוע, בעיקר לאור אורח החיים התובעני והמלחיץ שרובנו חיים בו.
    כמו כן, ציינת שאת לא היית אוכלת בצורה בריאה, ויתכן שהפרעות האכילה הללו פגעו גם במחזור.זה קורה.
    אני מציעה לך לפנות לרופאת נשים, לספר לה אודות ההסטוריה הרפואית, בריאותית ותזונתית שלך ובהתאם לשיקול דעתה, ורצונך, היא תבדוק אפשרות של מתן גלולות לצורך הסדרת המחזור.
    בהצלחה, ואנא, שמרי על עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה לגמור...
    עמית
    07/05/2009

שלום, אני בת 17 ואני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי.
    הבעיה שלי היא שאני א ף פ ע ם לא מגיעה איתו לשום ריגוש מיני!
    ניסינו כבר הכל.. והוא עשה לי הכל... וזה פשוט לא עוזר.. שום דבר לא עושה לי את זה
    אני ממש נמשכת אליו וכיף לי איתו והכל גם בסיטואציה שמעורבת בה אינטימיות רגשית זה אפילו עוד יותר מדהים הבעיה שזה ממש מתסכל גם אותי וגם אותו...
    ניסיתי לאונן לבד ולראות מה האיזור או הנק' הבעיה שאני פשוט לא מצליחה ולא מוצאת שום דבר...
    אני מיואשת..

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לגמור...

הוספת תגובה

• לא להתייאש....

לי ראובני
    08/05/2009

יקירתי ניקול,
    אין ספק שהתיאור שלך מאוד מתסכל ויחד עם זאת מאוד מוכר ושגרתי.
    נערות רבות בתחילת דרכן המינית, לא תמיד יודעות איך להגיע לאורגזמה, הן שבויות בתפיסות של סרטים רומנטיים בהם התהליך הוא פשוט וקל אבל במציאות, זה מצריך התכוננות רבה יותר.
    אני מציעה לך לקרוא את הספר של גילי פליסקין, דברים שרציתי לגעת אודות אוננות של נשים ולהכיר את עצמך טוב יותר כייצור מיני.
    כתבת שניסית לאונן בעבר וזה לא הלך ולא הביא את התוצאות הרצויות, אבל מכמה ניסיוונות לא צריך להתייאש.
    תסתכלי על איבר המין שלך עם ראי, תגלי את היופי שבו, את הדגדגן, את השפתיים, תגלי איפה עושה לך נעים וטוב ובהמשך תוכלי במגע להנות.
    לאחר שתרגישי מנוסה ובשלה, תוכלי להביא את הידע והניסיון שרכשת עם עצמך, לתוך סיטואציה עם בן זוגך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המפתח הוא לדעת להגיע לאורגזמה

יעל
    09/05/2009

ע"י אוננות, אחרי שתגיעי לשם, יהיה זה קל בהרבה להגיע לאורגזמה עם חבר שלך.
    את יכולה להעזר בעזרים כמו הויברטור הקטן בצורת התמנון.
    אבל מה שבאמת הכי הכי חשוב זה קודם כל להצליח לעשות את זה לבד, לפנטז, ולענג את עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה והריון
    אמא
    06/05/2009

אינני יודעת אם אני חווה אורגזמה מלאה. אך בזמן הגירוי המיני (שנעשה ע"י בעלי) אני מרגישה התכווציות וצורך לדחוף כמו צירי לידה (צירי לחץ) יש לי מעין תחושה שאני יכולה לדחוף את התינוק החוצה (וודאי שלא, אבל זאת התחושה...). אני קצת חוששת מזה. האם זה נראה לך תקין, תחושה שכזאת? אולי יש לך טיפים להגעה לאורגזמה (ע"י הבעל) שלא ארגיש ככה? בעלי מעסה לי את הדגדגן ודי מיד אני מתחילה...
    מה מרגישים בשיא? אני מרגישה מין רעד בכל הגוף וכאילו חיברו אותי למתח גבוה אבל תוך שניה אני חייבת להפסיק כי אני מרגישה שזה כבר יותר מדי וזה נהיה לי לא נעים אני לא יכולה לעשות את זה שוב מיד.
    תודה על ההענות.
    אמא ל4

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה והריון

הוספת תגובה

• מה זכור לך מהריונות קודמים

לי ראובני
    08/05/2009

בזמן ההריון, האזור של הנרתיק ואיבר המין גדוש בכלי דם והרגישות בו גבוהה.
    יתכן כי עבורך זה לא מהווה תחושה נעימה.
    האם את זוכרת מהריונות קודמים איך הרגשת?
    ואיך היתה התחושה שלא בין הריונות?
    תנסי לפרט....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה לגמור!!
    נופר
    06/05/2009

קוראים לי נופר ואני בת 17 ..
    טוב אז ככה יש לי חבר כבר שנה וחודש ולא קיימנו אף פעם יחסי מין ..
    כשבא לנו "להנות" הוא יורד לי (סליחה על הפירוט) ואני לא מצליחה לגמור כי כשבא השיא אני לא יכולה לנשום בכלל כי כואב לי לנשום..
    אני מאוד מוטרדת וחושדת שיש לי בעיה כלשהיא..
    החבר שלי מאוד מיתבאס מיזה כי למרות הכל הוא רוצה שיהיה לשנינו כיף אבל אני כביכול מורידה לו את כל החשק בזה שאני לא גומרת..
    אני מאוד מוטרדת ומבקשת עזרה דחוףף ..תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לגמור!!

הוספת תגובה

• לחץ לא יוסיף פה

לי ראובני
    06/05/2009

נופר שלום,
    העובדה שאת רוצה לגמור, רוצה להנות, רוצה להיות בחוויה מינית מהנה, זה מעולה.
    אבל תעשי את זה בשביל עצמך, ולא כדי לרצות את בן זוגך.
    אני יכולה להבין שיש לך רצון להעניק לו אישור על היותו מאהב טוב עבורך, על כך שאת אוהבת אותו ומעריכה את מה שהוא עושה בשבילך, אבל בשורה התחתונה, את צריכה לעשות את זה בשביל עצמך.
    חלק מהתהליך זה ללמוד לאונן, להגיע לאורגזמה לבד ואז להדריך אותו במה שעושה לך טוב.
    האם את מכירה את גופך? אוהבת אותו? מרגישה מינית? נהנית לאונן...?
    זה משמעותי.
    בואי תנסי להתחיל לבד ואז לצרף אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לחדירה...
    חסויה
    06/05/2009

אני בת 17 והתחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי. הבעיה היא שאני מאוד נהנת איתו ויכולה להגיע לאורגזמה רק ממין אוראלי או כשחבר שלי מאונן לי, אבל אנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין מלאים, כי בכל פעם שהוא חודר אליי נורא שורף וכואב לי, ואני ממש רוצה להנות כשהוא בתוכי, אבל לא מצליחה. וגם כשאני מאוננת ומנסה להחדיר אצבע או שתיים אני מרגישה שאני לא מצליחה, כאילו אין לאן להיכנס... וזה ממש מוזר לי...
    ממה זה נובע והאם אני והחבר שלי יכולים לעשות משהו כדי להקל על הכאב והשריפה כשהוא חודר?

ועוד שאלה, אני מאוד רוצה שהוא יחדור אליי מאחור, וגם הוא מאוד רוצה, אבל אני נורא מפחדת שיכאב לי כי זה מקום מאוד קטן וצר. מה אפשר לעשות כדי שהחדירה מאחורה תהיה מוצלחת ותגרום לי הנאה, ולא תכאב לי?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לחדירה...

הוספת תגובה

• לשלול אפשרות של בעיה רפואית

לי ראובני
    06/05/2009

שלום לך,
    ראשית, זה מעולה שאת נהנית ושיש לכם חלקים מהנים ונהדרים של סקס.
    מתוך התיאור שלך נשמע שעשויה להיות לך בעיה רפואית כגון וסטיבוליטיס או יובש נרתיקי.
    כמו כן, כשאת הולכת לרופא נשים חשוב שתתאימי לך גלולות כדי לא להיות בלחץ בזמן קיום יחסי מין. ככל שתהיי יותר רגועה כך ייטב.
    כמו כן, אתם יכולים לקנות חומר סיכה על בסיס מים כגון KY או ID בסופרפארם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אברמוב שאלה דחופה!!!
    סס
    05/05/2009

שמעתי עלייך דברים ממש טובים ואני שמחה שמצאתי דרך לשאול אותך שאלה.
    אני בת 20.5 יוצאת עם בחור מקסים כבר 3 שנים +, התחלנו לישכב לפני קצת יותר מחצי שנה. הוא הראשון שלי.
    בעת קיום היחסים יש לי כאבים חזקים מאוד בשלב החדירה. בהתחלה נהנתי והייתי מגיעה לאורגזמה. החדירה בהתחלה גם היתה כואבת אך נסבלת. בהתחלה היינו משתמשים בקונדום, אך לאחר תקופה קצרה התחלתי להשתמש בגלולות מיליאן. היום אחריי חצי שנה + הכאבים קשים (אני עדיין נוטלת את אותן גלולות). אנחנו משמשים בכל מיני חומרי סיכה לדוגמא K-Y אבל הכאבים ממשיכים ולעיתים זה שורף ובלתי נסבל. עשיתי קולפוסקפיה לא מזמן. התגלתה דלקת קשה וקבלתי נרות אנטיביוטיקה למשך 6 ימים. האם יש קשר בין הכאבים בזמן החדירה לדלקת? אחריי כמה זמן הנרות מתחילים להשפיע?. האם כדאי לי להפסיק את הגלולות כי הן גורמות לי כאבים? הבנתי שמליאן יש לה אסטרוגן נמוך מאוד שגורם ליובש כמו גיל המעבר בכניסה. בקולפוסקיה הראשונה שעברתי היה חשד ל-vestibulitus. לאחר חודש בצעתי עוד קולפוסקופיה והרופאה אמרה שהפעם היא לא שמה לב לכך (לא הגבתי בכאב שהיא נגעה באזור של vestibulitus). מסתכל אותנו מאוד שאני לא מגיעה לסיפוק כמו פעם בהתחלה...
    מה ניתן לעשות?????

לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר אברמוב שאלה דחופה!!!

הוספת תגובה

• לא לקיים יחסים בכאב

לי ראובני
    05/05/2009

יקירה,
    מה שאת מתארת עשוי בהחלט להיות וסטיבוליטיס.
    ד"ר אברמוב תתיחס בהמשך לחלקים הטיפוליים, הכדאיות של הפסקת גלולות, טיפול בשמנים וכו, אך מנקודת מבט טיפולית, חשוב לי להדגיש שלא כדאי להמשיך לקיים יחסים כאשר יש כאב.
    הפחד מפני הכאב עשוי ליצור התנייה שבה את מתכווצת מחשש לכאב העתיד לבוא, ובעצם מגבירה אותו. לכן, כדאי לעשות הפסקה עד להמשך טיפול מספק בכל האמור בחדירה ומציאת דרכים אלטרנטיביות לקיום יחסי מין מהנים ומספקים שאינם כרוכים בכאב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי ראובני, תודה רבה.

סס
    06/05/2009

מחכה להתייחסות של ד''ר אברמוב..

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בזמן יחסי מין

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/05/2009

כרגע כמובן הפסיקי עם קיום יחסי מין כל תקופת הטיפול בדלקת.
    את יכולה להפסיק עם הגלולות למספר חודשים ולראות האם הכאבים משתפרים אלא שאז כמובן תצטרכי להשתמש בקונדום שיש נשים שהוא לכשעצמו מגביר את הכאבים. במידה ואת לא מפסיקה גלולות צריך לבדוק אותך ולראות מה מצב העור - האם הוא יבש או לא ובהתאם לממצא להחליט עם להוסיף טיפול אסטרוגני מקומי. להערכתי כאבים בחדירה ברב המקרים זה כן וסטיבוליטיס - ואז צריך לטפל בזה ויש טיפולים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר אברמוב

סס
    13/05/2009

תודה על עצתך
    אפסיק את הגלולות, הרופאת נשים אמרה שהן מייבשות אותי ממש.
    רציתי לדעת אם החיסון של צוואר הרחם כדאי? האם הוא הוכח? והאם לאחר מתן 3 הזריקות אין סיכוי שאני אדבק במחלה?
    אני כרגע חיילת יש אפשרות להגיע אלייך באופן פרטי?
    אשמח לקבל תשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף..

סס
    13/05/2009

סיימתי את הטיפול עם הנרות הגינו דקטרין לנרתיק ב-15.3.09
    כמה זמן עוד להמתין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/05/2009

שמחה שהפסקת עם הגלולות - מאמינה שזה ישפר מצב. את הדקטרין סיימת לפני כחודשיים - סביר להניח שאם הטיפול היה נכון הוא כבר היה צריך מזמן להשפיע!
    אין בעיה עם חיסון הגרדסיל. מתן החיסון הוא נגד 4 זנים של הוירוס הכי שכיחים - אבל יש עוד כ - 30 זנים אחרים פחות נפוצים!
    אני בעד החיסון כדי למזער אחוזי הדבקה בוירוס.
    את יכולה להגיע אלי לקליניקה . תאום דרך הסלולרי שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

סס
    29/05/2009

אני בלי גלולות כבר כמעט שבועיים.. ואיזה פלא, הצלחנו לקיים יחסי מין!! ועוד יותר הופתעתי שנהנתי.. בהתחלה קצת כאב אבל לאט לאט הכל הסתדר... איך יכול להיות שתוך שבועיים המצב השתפר כל כך???
    עדיין אני לא מסוגלת לעשות תנוחות שונות חוץ מהתנוחה "הרגילה" כשהוא מעליי...
    יכול להיות שעם הזמן זה ישתפר ואני יוכל להנות מעוד תנוחות?
    ובקשר לויסטובליטיס... בקולפוסקפיה הראשונה הרופאה זיהתה רגישות בויסטובלטיס אבל בקופולסקופיה השניה היא אמרה שהפעם לא הייתי רגישה כאשר היא נגעה באזור הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי

ד``ר ליאורה אברמוב
    31/05/2009

אני מאמינה שהמצב ישתפר עוד יותר. חכי תוך חודש ותראי מה קורה. חשוב שתמרחי ג'ל סיכוך בזמן יחסי מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון צואר רחם וריח בנרתיק
    אלף29
    02/05/2009

שלום,
    1. יש סיבה שבגללה רופא הנשים שלי המליץ לי שלא לקבל את החיסון נגד סרטן צואר הרחם? למרות שביקשתי?
    2. גם לגבי שימוש בטבעת כאמצעי מניעה הוא העדיף לתת לי שוב גלולות, האם יש פה היגיון?
    3. יש לי קשר חדש ומעט ניסיון מיני ובן זוגי מבקש לענג אותי אוראלית.. איך אני יכולה להיות בטוחה שאין שם ריח רע? נדמה לי שתמיד יש.. ואיך לפתור את זה?? הבנתי שכל מיני אמצעי בישום ושטיפה פנימיים אינם מומלצים..
    מחכה בכיליון עיניים לתשובתכן
    תודה

הוספת תגובה

• חיסון

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/05/2009

לא ברור לי למה רופא הנשים שלך המליץ לא לחסן אותך. האם את מעל גיל 26? כי זה המגבלה של הקופה.
    לגבי סוג אצתעי מניעה זה שיקול דעת שלו.
    לגבי ריח - לכל נרתיק יש הפרשות , אם את מתקלחת לפני - אין שום בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה