מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכולה לגמורדניה27/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורגזמה
ד``ר ליאורה אברמוב28/12/2008לא יכולה לגנמור - אף פעם? גם לא באוננות?
יכולה לגמור במצבים מסוימים ובאחרים לא?
האם את מתגרה בכלל? רטובה נהנית מהאקט המיני?
אין פרטים בשאלתך, אבל אם חוסר הגמירה קורה למרות גירוי מיני גבוהה ובכל מצב, את כנראה זקוקה לטיפול מיני שילמד אותך איך להגיע לאאורגזמה.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהכיר את הגוף
לי ראובני28/12/2008קיימים בשוק מספר ספרים מצוינים המנחים נשים להגיע לאורגזמה.
ראשית הספר המעולה של גילי פליסקין אודות אוננות של נשים הנקרא "דברים שרציתי לגעת" והוא עוסק בעמדות וחוויות של נשים סביב אוננות וגם מציע פרק של טכניקות.
ספר נוסף, "לעצמך- מיניות האישה", ספר המעניק גם כן טכניקות שונות.
אני מציעה לך לקרוא את הספרים הללו ואחרים. להכיר את הגוף, מה עושה לך נעים. לראות את עצמך עם ראי, היכן נקודות ההנאה שלך ומה עושה לך טוב.
ככל שההכרות עולה, כך עולה האפשרות להנות. ובעיקר מתעוררת פתיחות לטובת עניין זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאורחת22/12/2008
היי,איך אני יכולה לדעת מתי ימי הביוץ שלי כדי להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב ימי ביוץ
ד``ר ליאורה אברמוב24/12/2008ביוץ קורה במשך 12 עד 24 שעות כשבועיים לפני המחזור שיגיע.
אם הוסתות שלך סדירות את יכולה לחשב בערך את הביוץ -לקחת את הזמן מיום ראשון של המחזור ועד יום ראשון של המחזור הבא להוריד 14. לקיים יחסי מין 3 ימים לפני ו3 ימים אחרי התאריך שיצא יום כן יום לא.
אפשרות יותר מדויקת זה לקנות בתאריכים האלה ערכת ביוץ אפשר בבתי מרקחת..
או לחשב חום. מדידת חום יומית כל יום לפני שקמים מהמטה בבקר יכולה להראות מתי היה ביוץ רטרואקטיבית כאשר אחרי הביוץ החום עולה בחצי מעלה.
בהצלחה
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה נשים מתקשות...angelina17/12/2008
שלום הבנתי מהרצאה שעשו לנו בעבודה על מיניות, ש70 אחוז מהנשים גומרות מגירוי הדגדגן ורק 30 אחוז גומרות מחדירה, האם יש סיבה לכך, או יותר נכון יש דרך לשיפור ההיבט הזה?חח אני חושבת שאני נוטה לכיוון ה70 אחוז שלא גומרות מחדירה, אלא יותר בגירוי הדגדגן... הבנתי שיש אולי תנוחות מסויימות שכן אולי אפשר להגיע לגמירה על ידי חדירה בקיצור...מיואשת חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מיואשת?
לי ראובני18/12/2008כל אישה גומרת באופן שעושה לה טוב, שהיא רגילה אליו.
הרבה פעמים יש האדרה של הגמירה בחדירה אבל היא לא בהכרח טובה יותר או חזקה יותר או מהנה יותר.
אני מזמינה אותך לשקול את האפשרות שהאופן שבו את נהנית עושה לך את זה הכי טוב וכי החלום על אורגזמות אחרות הוא עוד סוג של דרך לתסכל נשים.....
במידה ואת בכל זאת מעונינת לנסות ולגמור בחדירה ושוב אני מסייגת את זה כעניין אינדוודואלי, אזי תנוחות שבהן האישה למעלה עשויות להטיב עמך בענין זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לגילוי הריוןאורחת15/12/2008
באיזה שלב אפשר לעשות בדיקות דם כדי לדעת הריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד``ר ליאורה אברמוב15/12/2008בדיקות דם חיוביות יהיו מספר ימים לפני המחזור שאמור להגיע כ - 10 ימים לאחר ההפריה.
בדיקות שתן אמינות כבר בתאריך של המחזור שלא מגיע.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוי עצמישרה15/12/2008
אני אישה בת 54 ,אני נשואה פלוס 2 כ 30 שנה,ומבנה הגוף שלי הוא כשל ילדה שמתחילה להיתפתח,(165 ס"מ 49 ק"ג לא אנורקטית).מה שמפריע לי הוא מבנה השדיים שלי הם שטוחות ואני לא מושכת את עצמי ולא אוהבת את עצמי בשל כך. מה עלי לעשות בנידון? בתודה מראש שרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימוי עצמי
ד``ר ליאורה אברמוב15/12/2008אם השדיים כל כך מפריעות לך ורק הן ועם שאר הגוף את חיה בשלום, למה שלא תעשי ניתוח פלסטי להגדלה ?
אבל אם השדיים הן חלק מדימוי עצמי נמוך, והערכה נמוכה, הרי שיש מקום לפנות לטיפול פסיכולוגי כדי ללמוד לאהוב ולקבל את עצמך כמות שאת..
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהנועה14/12/2008
שלום, אני בת 27 ובזוגיות עם חבר שלי כבר 3 שנים. בהתחלה היינו כמו שפנים ועם הזמן תדירות קיום יחסי המין ירדה לממוצע של כפעם עד פעמיים בשבוע. אני נהנית מקיום יחסי מין ואוהבת את חבר שלי. לא ברור לי מדוע החשק שלי ירד בשנה האחרונה? האם יכולה להיות סיבה מיוחדת? בנוסף, עד לפני כחודשיים הייתי גומרת על ידי חדירה וגירוי הדגדגן, אך משום מה לפני כחודשיים נראה כאילו איבדתי תחושה בדגדן ואני כבר לא מצליחה לגמור וזה מאוד מתסכל אותי וגם את בן הזוג שלי. מה אפשר לעשות? האם אני צריכה ללכת לגניקולוג לבדיקה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
לי ראובני14/12/2008לעיתים גלולות עשויות להוריד את החשק המיני.
האם את משתמשת בכך?
גם השגרה, עייפות החומר ושחיקה עשויים להשפיע בצורה כזו.
אם זה חשוב לשמור על האנרגיה המינית, יש להשקיע בזה. למצוא את הזמן לכך.
לא להרפות ואם אי אפשר לעשות שינוי בצורה מודעת, שווה לשקול טיפול מיני זוגי.
זה מעלה מחדש את חשיבות הדיאלוג סביב מיניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם אמצעי מניעהאורחת13/12/2008
באיזה מצב יכול בכל זאת להגרם הריון כשלוקחים גלולות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במקרה של מחלה
לי ראובני13/12/2008אם את לוקחת את זה במקביל לאנטיוביוטיקה או אם את סובלת מהקאות ושלשולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת רעיון...........tami12/12/2008
מבקשת רעיונות .......אצא לסוף שבוע עם בעלי שנינו נושקים את גיל ה-50 אבל בשלב של תשוקה מחודשת. מה קונים לו לתמריץ? מה לוקחים משהו מיוחד איתנו? אילו הפתעות ניתן לעשות על מנת להגביר, לשפר וליעל את הסקס? תודה........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביזרי מין
ליאורה אברמוב13/12/2008הכנסי לחנויות סקס וחפשי רעיונות שם. החל משמנים, ג'לים בטעמים שונים, אביזרים שונים, בגדים חושניים, ספרים ארוטיים, ועוד. בברכה ליאורה אברמוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי חשקמיכל12/12/2008
שלום שמי מיכל ויש לי בעיה אין לי חשק מיני האם יש טיפות חשק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק
ליאורה אברמוב13/12/2008הלוואי והיה - היה פותר להרבה נשים בעיות! הטיפול הוא טיפול סקסולוגי כדי להבין למה אין לך חשק, מהות הקשר הזוגי, וטיפול בהתאם ליאורה אברמוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת קיום יחסי מין לאחר לידהshir11/12/2008
שלום, ילדתי לפני שמונה חודשים ומאז איני מצליחה להנות מיחסי המין. אני סובלת מכאבים נוראים בעת החדירה, במהלך המין ולאחריו. כמו כן המקום מאוד יבש. מה עליי לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי לידה
ליאורה אברמוב13/12/2008האם את מניקה? נוטלת סרזט? בדדרך כלל בנשים שמניקות וטרם וסתו יש חוסר אסטרוגני הורמונלי מאוד גדול המתבטא ביובש ודלדול רקמת הנרתיק דבר הגורם לכאבים קשים בזמן יחסי מין. ניתן לנסות מססכים למיניהם בזמן יחסי מין או שמנים כמו שמן שקדים למריחה יומיומית ועיסוי וגם לפני יחסי מין. במידה ולא עוזר יכול להיות שאת זקוקה לתוספת של משחה אסטרוגנית מקומית. אפשרות אחרת שהתפתחה לך תסמונת של וסטיבוליטיס שזה רגישות יתר בפתח הנרתיק שיכולה לקרות אחרי לידה. אבחנה על ידי רופא נשים המבין בנושא בברכה ליאורה אברמוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאל11/12/2008
אני בחורה בת 21 יש לי חבר מזה כשנה והוא הסקס הראשון שלי ,אני מאוד ביישנית בסקס לא מוכנה שהוא ירד לי או יאונן לי ואני גם בקושי פעילה בסקס ובקושי מחליפה תנועות ,מה שקורה שאני ממש מתביישת וחבר שלי הפעיל והיוזם ,אני לא ממש מרוצה מהסקס שלנו כי מה שקורה זה שהוא גומר ואז פשוט הוא מפסיק ולא טורח אפילו לנסות לגרום לי לגמור ,זה מתסכל אותי ,דיברנו על זה אבל אני כל כך ביישנית אני לא יודעת מה לעשות ,אני אפילו לא מסוגלת ליזום סקס מרוב ביישנות ואני דווקא מאוד אוהבת סקס האם יש פתרון לבעייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדבר
לי ראובני11/12/2008אני יודעת שזה קשה, ברור לי שלדבר זו חוויה שאנחנו לא תמיד מתורגלים בה, מאומנים אליה. אבל חייבים. אין לבן זוגך דרך אחרת להבין מה את מרגישה, רוצה וצריכה.
אני בטוחה שהוא חווה את המיניות שלכם כסוג של דחייה מצידך והוא לא מודע בכלל לכך שיש פוטנציאל לא ממומש ביניכם שאפשר לתקן.
אולי מכתב או SMS קטן של אני רוצה ככה וככה יוכל לכוון אותו, לתת לו תחושה שאת בעניין ויגרום לו לדבר על כך איתך.
תחשבי על דרכים יצירתיות לעורר שיחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב להריוןאורחת10/12/2008
האם יש מצב להכנס להריון בגלל פספוס גלולה פעם אחת?בהתחשב בזה שזה אמור להיות בתקופת הביוץ-השאלה אם לא לקחתי גלולה אם יתקיים ביוץ באותו יום שלא לקחתי ואז יהיה סיכוי להריון???מקוה שהסברתי את שאלתי מספיק טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביר להניח שלא
לי ראובני11/12/2008מומלץ להצטייד גם בקונדום למשך שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספוס גלולה
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2008גם שכחה של גלולה אחת ולא משנה באיזה יום של החודש יכולה לגרום לביוץ ולהרון.
מקרי ההריון הלא רצויים נגרמים בדרך כלל או משכחה של גלולה או מהתחלה של חפיסה חדשה לאחר הפסקה של יותר מ 7 ימים חופשיים!
ולכן - כל החמצת גלולה דורשת הצטידות בקונדום עד סוף החודש!
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...מישהי10/12/2008
אני בת 21 והתחתנתי לפני כ-3 חודשים. לפני החתונה לא היה לי שום ניסיון מיני. והפעם הראשונה שקיימתי יחסים הייתה כחודש וחצי לאחר החתונה. בעיקר בשל פחד מכאבים בשעת החדירה. לפני הפעם הראשונה שתיתי יין על מנת להיות יותר משוחררת וזה אכן עזר, והכאבים שהרגשתי לא היו כ"כ חזקים, והחוויה עברה בסדר גמור. בפעמים הבאות שניסיתי לקיים יחסים היו לי כאבים מאוד מאוד חזקים שמונעים ממני ומבעלי חדירה מלאה ואף פוגעים בחשק שלנו לנסות. שמעתי על המושג "ואגיניסמוס", ייתכן שזה המקרה? האם זה דורש טיפול אצל מטפל ומהם אחוזי ההצלחה? אציין שכשהלכתי לגיניקולוגית (שהייתה מאוד חסרת סבלנות וגרמה לי לברוח מהמרפאה בלי שום כוונה לחזור לשם) היא אמרה שהקרום לא נקרע ואני בתולה ולכן סירבה לבדוק אותי בדיקה מעמיקה יותר. האם הכאבים יכולים לנבוע כתוצאה מכך שהקרום לא נקרע? אשמח מאוד לתשובה, ותודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה
לי ראובני11/12/2008אין ספק כי חתונה, מעבר לגור עם בן זוגך, קיום יחסי מין וכו בפעם הראשונה, אלו הם כולם אירועים מאוד מרגשים, מסעירים ומשמעותיים. יתכן כי הגוף שלך משדר שהוא צריך עוד קצת זמן בכדי להתרגל לכל השינויים הללו. אני מציעה לך לאפשר לו את הזמן הזה.
יתכן שהוא רוצה לערוך את השינויים בקצב יותר איטי, אז בואי תאפשרי לעצמך ולו את הזמן.
הרי הוא כרגע עומד לרשותך, את ובעלך תחיו יחדיו לנצח, אז מה זה עוד כמה שבועות לעומת, לעולם ועד?
ראשית, אני מציעה לכם להכיר זה את גופו של זה. תהנו מחיבוקים, נשיקות, ליטופים, מגע ידני ועוד.
ברגע שתרגישי יותר חופשיים זה עם זו, הדברים האחרים יבואו מאליהם.
כמו כן, אני ממליצה לך למצוא רופאת נשים נחמדה, אדיבה ורגישה. ויש כאלה, המון ,רק צריך למצוא.
ואז לשלול בעיות רפואיות, פטריות, דלקות וכו.
הכי חשוב, לא לכעוס על עצמך, לא להיות בלחץ ולדעת שהכל יבואו על מקומו בשלום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד``ר ליאורה אברמוב11/12/2008לשרה שלום
את מציינת גם חרדות מקיום יחסי מין שהיו עוד לפני החוויה עצמה ומאידך כאבים קשים בנסיונות לקיום יחסי מין. את זקוקה להערכה גינקולוגית לראות האם את עדיין בתולה, האם יש בעיה אנטומית במבנה קרום הבתולים שיכול לגרום לכאבים, והאם יש רגישות בעור מסביב לקרום - מצב שנקרא וסטיבוליטיס.
אם אין בעיה רפואית ורק חרדה וכווץ - את זקוקה לטיפול מיני התנהגותי שיכול לעזור לך להתגבר על החרדות. כל קופ"ח עובדת עם סקסולוגים שיכולים תעזור לך בנושא.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספסתי גלולהאורחת09/12/2008
היי,אני ממש נואשת לקבלת תשובה.אני לוקחת גלולות מיקרוגינון ויום אחד פספסתי גלולה והיום הזה הוא יום הביוץ שלי,יום אחרי המשכתי לקחת כרגיל. האם יש סיכוי שאני בהריון?אשמח מאוד לקבל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוסיף קונדום
לי ראובני09/12/2008לאמצעי המניעה מעתה ולעוד שבועיים ליתר בטחון
בעיקרון לא אמורה להיות בעיה
זה בוודאי לא עובד רטרואקטיבית
אגב אם את לוקחת כל יום גלולות אז אין לך ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהירון08/12/2008
שלום רב, יש לי בת זוג כבר שנתיים. מאז ומעולם היא לא אהבה סקס, אבל לאחרונה אנו שוכבים רק אחת לשבועיים. היא טוענת שאין לה מה לעשות ואין לה חשק מיני והיא לא רוצה או מרגישה שהיא צריכה טיפול. לי זה מאוד קשה, מאחר שאני מאוד אוהב סקס. מה עלי לעשות? לגמור? לבגוד? למות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול זוגי מיני
לי ראובני09/12/2008פערים בחשק המיני זו תופעה שכיחה ונשנית. האופן שבו אנחנו מתנהלים עם זה משתנה מזוג לזוג.
יתכן כי קיימים גורמים אובייקטיבים המשפיעים על החשק המיני של בת זוגתך כגון לחץ בעבודה או שימוש בגלולות.
טיפול מיני זוגי יוכל לסייע לכם לחשוף דפוסים זוגיים המקשים על קיום יחסי מין בתדירות גבוהה יותר ממה שהיית רוצה ובעיקר תוכלו למצוא פתרונות יחד לבעי.ה
ניתן למצוא את רשימת המטפלים באתר איט"ם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)