מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בנרתיקחנן25/02/2009
שלום הרופא רשם לי בגלל יובש בנרתיק ג'יל K-Y בגלל יובש בנרתיק (אני בת 50 ) והתברר לי לאחר שימוש מספר פעמים כי הג'יל מתייבש מהר . האם מותר ואין נזק מצטבר לנרתיק בשימוש בשמן שקדים ? האם שמן נבט חיטה עדיף על שמן שקדים ? האם יש שמן ויטמין E ? האם יש קרם הורמונלי כלשהו שיכול לעזור לי , אודה לך באם תוכל לרשום לי את סוג הקרם . אשמח לקבל את המלצתך . תודה מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2009שמן שקדים עדיף לפעמים על כל הג'לים למיניהם כי הוא לא מתייבש אין שום נזק בלשים אותו בכניסה לנרתיק.
שמן נבט חיטה מצויין אך יכול לעשות פטריות נרתיקיות ולכן שמן ויטמין E עדיף - אפשר למצוא בחנויות טבע או בבתי מרקחת.
אם את חושבת על הורמונים מקומיים יש 3 אפשרויות משחת אובסטין או אורטוגינסט, טבליות נרתיקיות של וגיפם. או נירות של אורטוגינסט.
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה...שיר25/02/2009
שלום, אני נשואה באושר רב ולמרות שבעלי מאוד רוצה (אין בעיה לדבר ולשוחח על הכל זו לא הנקודה) ואני משתפת פעולה אני לא נהנית. חשבתי שזה קשור לעייפות של ניהול בית וקריירה אבל לא נראה לי שזו הבעיה.האם זה קשור בגודל האיבר? משהו אחר? מה אפשר לעשות? זה לא הכל אבל חלק חשוב בנישואים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה היה בעבר
לי ראובני25/02/2009שלום לך שיר,
מתוך שכתבת, לא ברור האם מצב זה היה תמיד כך, או שמא התחיל להתנהל באופן זה לאחרונה. האם קרה משהו שפגם בהנאה שלך או שמא היה קושי מאז ומעולם עם בעלך?
קיימים הרבה שיטות לשיפור חיי המין והם כרוכים בניסוי ותהייה, הבנה של מה שעושה לנו נעים ובעיקר הכרות עם רפרטואר רחב יותר של תנוחות, סוגי מגע ותקשורת.
ספרים טובים מאוד קיימים בשוק ויכולים לסייע בעניין.
אני מציעה לקרוא את סקס עכשיו או לצפות במדריך לאוהבים.
בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות FEMINETליעד25/02/2009
רציתי בבקשה לדעת מי היצרן כאן בארץ של FEMINET וכמה שנים הגלולה הזו נמאת בשימוש בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמינט
ד``ר ליאורה אברמוב25/02/2009חברת דקסון הינה היצרנית של פמינט. זהו גלולה ישראלית שזהה במרכיביה למרסילון. מרסילון נמצאת בשוק למעלה מ20 שנה. הפמינט בערך כ 10 שנים.
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות פמינט
רינה03/03/2009למיטב ידיעתי קיימות בשוק בערך 8-9 שנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן תינוקות?sara23/02/2009
האם בטוח להשתמש בשמן תינוקות כאשר אני מנסה להחדיר את המרחיבים? ובכלל, האם הוא בטוח לשימוש ביחסי מין? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש ממש לא!!!!!
לי ראובני23/02/2009שמן תינוקות הוא על בסיס נפט
ממש לא מיועד להחדרה נרתיקית.
נא להשתמש בשמן טבעי או חומר סיכה על בסיס מים
שמן נבט חיטה או ויטמין E* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רווקה
אפרת24/02/2009ובמין אני מספקת את עצמי. כמובן משתמשת תוך כדי כך בפנטזיות. רציתי לומר שהמילה "חדירה" נראית לי גסה ואגרסיבית, ולו היה זכר כלשהו משתמש במילה הזאת ביחס אלי, הייתי רוצה לתת לו מהלומה בפרצוף. מדוע לדעתכן גם נשים משתמשות במילה הזאת, שככל הנראה הומצאה ע"י גברים (די גסים ומלאי איבה)? כנראה הן לא ממש חושבות כאן. למה אנחנו לא משתמשות, נניח, במילה "בליעה"? שיוצאת מנקודת מבט נשית. אגב, גם המילה "נרתיק" לאבר המין שלנו נראית לי המצאה גברית מלאת זלזול ואיבה. וגם המילה המשונה "דגדגן"! יש להחליף את כל המילים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה הזאת נוספה במקום הזה בטעות.
אפרת24/02/2009מקומה בראש השרשורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעים להגיד אבל אולי בגלל זה
ako21/03/2009את רווקה מחפשת רק את מה שלא בסדר.הגיע הזמן לחפש את הבסדר ואת הטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין של העדפה וקונטקסט
לי ראובני21/03/2009אני חושבת שמילים אכן מעצבים מציאות ותודעה אבל עבור כל אחד בצורה אחרת.
יש שהמילה חדירה תשמע להם סקסית וכייפית וזה בסדר ויש כאילו שירגישו שמדובר במילה פולשנית. בדיוק כפי שכותבת אנדראה דבורקין בספרה "משגל".
נראה לי שכמו במיניות, קיימת העדפה שונה בין אדם לאדם וזה שונה.
אני מציעה לך לחשוב על מילים שאת אוהבת ולהשתמש בהם ולבדוק עם בני זוגך מה הם אוהבים ומה זה אומר להם. כך התקשורת תהיה לא רק מקרבת אלא גם מכילה
בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירהאיה23/02/2009
שלום אני בת 20 שכבתי אם שני גברים בחיי השני זה הבן זוג הנוכחי הבעיה שלי היא כזו אני לא מצליחה לגמור מחדירה אלה רק בגירוי הדגדגן אני לא סובלת מכאבים למרות שיש לי נרתיק קצת צר ואני מאוד רטובה בזמן אקט מיני אז ככה שגם בזה אין לי בעיה האם תמיד זה יהיה ככה? או יש פתרונות נמאס לי שאחרי שהגבר גומר הוא עוזר לי לגמור בדרכים אחרות חוץ מחדירה אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון לגבי רוב הנשים
לי ראובני23/02/2009רוב הנשים לא גומרות בחדירה.
ניתן להגיע להנאה מינית ולסיפוק בדרכים שונות ורבות אולם את צריכה להרגיש איתן בנוח ולרצות בהן. ספרים רבים ביניהם סקס עכשיו או המדריך לאוהבים יכול לתת לך טיפים על מגוון תנוחות, גירויים וכו שיכולים לעשות לכם נעים יחד ולחוד כדי להגיע לסיפוק.
אין טכניקה אחת אחידה שמתאימה לכולן...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינס.לי23/02/2009
אני שותה כבר שנה וחצי מינס. ועולה בי דאגות לגבי הגלולה קראתי שמינון נמוך כמו במינס מזיק. עושה כאב ביחסים ופחד מחדירה. תאורטית. האם כדי להמשיך לשתות מינס או לעבור לגלולה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינס
ד``ר ליאורה אברמוב23/02/2009אם את מסתדרת טוב עם הגלולה ואין לך שום תופעות לואי, או יובש נרתיקי בזמן יחסי מין. השארי איתה.
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשותה גלולות?
עינב24/02/2009ביטוי מעניין..כמו שהדוקטורית אמרה, אם אין לך בעיות עם הגלולה כל הזמן הזה את לא צריכה לשנות. אני דווקא יודעת שהחסרונות של מינס הם דימומים לא סדירים וחשש גדול יותר מכניסה להיריון. אם את לא סובלת מהתופעות האלה, אשרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ליאת22/03/2009אותי דווקא הפחיד המינון הכל כך נמוך שלה ולכן עברתי למשהו עם טיפה יותר הורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה?
יולי22/03/2009אני רוצה להתחיל לקחת גלולות אבל מתלבטת לגבי הסוג. באיזה סוג את משתמשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
דניאלה23/03/2009באמת למה מינס? אני גם הבנתי שמספיק ששוכחים גלולה אחת ועלולים להכנס להריון. יש גלולות עם מינון נמוך של הורמונים ולא יותר מדי, כמו: הרמונט, מליאן, פמינט..... אז למה לא לקחת גלולה עם מינון נמוך של הורמונים וגם להיות בטוחה ושקטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שציינו פה
ליאת25/03/2009יש הרבה סוגי גלולות טובים אבל עם כמות הורמונים נומרלי לא נמוך מדי ולא גבוה מדי.. אני אישית לוקחת פמינט ויש את הרמונט ועוד ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעתיערה23/02/2009
יש לי שתי שאלות: 1. האם הטבעת הזו של נובה רינג היא באמת אמינה כמו גלולות והיא בטוחה, גם בשבוע של ההפסקה, ואפילו אם הגבר גומר בפנים? 2. אם יש מצב של הקאות האם זה כבר לא בטוח, כמו שקורה בגלולות, או שזה לא משנה כי ההורמונים לא נכנסים דרך הפה? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובה רינג
ד``ר ליאורה אברמוב23/02/2009הטבעת אמינה כמו גלולות ואין שום בעיה עם זה שהגבר גומר בפנים אפילו אפשר להוציא את הטבעת בזמן יחסי מין עד 4 שעות ליום ועדיין היא תהיה יעילה. גם בשבוע הפסקה.
לא יורדת היעילות בעקבות הקאות
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש תקווה לסובלות מוסטיבוליטיסדנה בי22/02/2009
אני סובלת מוסטיבוליטיס ראשוני מהנסיון הראשון בגיל 20. נסיתי ביו פידבק, טיפול פסיכולוגי מיני, הייתי בקבוצה של ד"ר אברמוב באיכילוב ועוד כהנא וכהנא, וכלום לא עזר. במשך השנים דחיתי שוב ושוב את הניתוח, ולא עברתי אותו עד היום. היום אני בת 34, אחרי 2 לידות (בניתוחים קיסריים) ובחצי השנה האחרונה חל שיפור דרמטי. אני מצליחה לקיים יחסי מין בכאב מינמלי ולפעמים גם ללא כאב בכלל! הגניקולוג שלי אמר לי שבהחלט ייתכן שיפור עם השנים ללא כל טיפול, וכך קרה אצלי. אני כותבת כדי לעודד את אלו שעברו הכל, כולל ניתוח שגם הוא לא עזר להן. יש תקווה. הזמן עושה את של!. בתחושה שלי השינויים ההורמונליים בעקבות הלידות הביאו לשינוי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטיבוליטיס
ד``ר ליאורה אברמוב23/02/2009תודה דנה על העידוד לבנות.
שמחה לשמוע שהענינים הוטבו!!!
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםשירן20/02/2009
אני בת 17 וחבר שלי ואני מתראים פעם או פעמיים בשבוע (עקב חוסר זמן, מרחק..). כשאנחנו מתראים אנחנו יכולים לשכב רק פעם אחת בגלל כאבים באיבר מיני שצצים בפעם השניה... כמה שאני יהיה רטובה וחרמנית אנחנו לא מצליחיים עוד פעם בגלל הכאבים... יש לציין כי בפעם הראשונה גם בהתחלה קיימים כאבים אך עוברים כשאנחנו מתחילים לאט ובעדינות... תעזרו ליי בבקשהה מה ניתן לעשות כדי שהכאבים יעברו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2009אי אפשר לעזור לך ללא בדיקה רפואית.
יכולות להיות מספר סיבות לך. הסיבה השכיחה היא שיש לך וסטיבוליטיס שזה רגישות יתר בעור בפתח הנרתיק.
נסי להשתמש במשחת עזראקאין 5% אפשר לקנות בלי מרשם רופא, אך צריך למרוח אותה חצי שעה לפני יחסי מין בפתח הנרתיק. זוהי משחה מרדימה שתקל על הכאבים עד שתגיעי לבדיקת רופא ולאבחנה.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלג'יללי20/02/2009
שלום. קיבלתי מרופאת הנשים מרשם לפלג'יל. רציתי לדעת האם זה מזיק ששותים את זה 10 יום.. והאם אחרי טיפול כזה הדלקת עוברת לתמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלג'יל
ד``ר ליאורה אברמוב20/02/2009פלג'יל יכול לגרום לבחילות אך לא לנזק. אין בטחון שהדלקת תעלם לתמיד שכן תמיד יכולה להיות הדבקה חדשה.
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותשירן18/02/2009
שלום רב, מיזה זמן רב אני סובלת מהפרשות לבנות, סמיכות מאוד, דביקות, ומאוד מסריחות... הייתי בהתחלה אצל רופא נשים שניסה לתת לי זידוול ג'ל ונרות אגיסטן אבל לא עזר בכלל... ולאחר מכן הייתי אצל רופא אחר , שאמר לי שהן לא נראות דלקתיות ולקח משטח.. הוא אמר שיכול להיות שזה בגלל הגלולות או כל שינוי הורמונלי אחר... והמליץ על שטיפה ואגינלית עם מים וסודה... השאלה שליי מה אני אמורה לעשות עם המים עם סודה לא יעזרו... ההפרשות מאוד מפריעות לי ואני נגעלת מעצמי... אני מחפשת תשובה כבר כמעט שנה... מחכהה לתשובהה... תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא שטיפה
לי ראובני18/02/2009אם כבר שטיפה אז חומץ תפוחים (כף לכוס).
אבל לפני כן, האם את משתמשת בתחתוניות?
עדיף בלי תחתוניות כמו כן תחתוני כותנה עדיף.
עוד עניין, לא להשתמש בכלל בסבונים אינטימיים.
שאלה לסיום, האם את זוכרת שינוי כל שהו שהביא לעניין ההפרשות? האם זה בסמיכות לתחילת שימוש בגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שירן18/02/2009קודם כל תודה על התגובה המהירה... אני משתמשת לעיתיםם רחוקות מאוד בתחתוניות... ואני לא כל כך בטוחה אבל אני חושבת שתחילת הגלולות היה בסמוך... (החלפתי פעם אחת סוג גלולות אם זה קשור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירן18/02/2009אה ושכחתי לציין כי אני כל הזמן מבצעת שטיפה פנימית עם סבון ולעיתים זה גם לא סבון לשטיפה אינטימית... האם זה גם קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטיפה פנימית
ד``ר ליאורה אברמוב20/02/2009שטיפה פנימית עם סבון גרועה מאוד לנרתיק. אבל ממש. היא מחסלת את כל החיידקים הטובים שישנם שם.
צריך לעשות תרבית כדי לשלול זהום, אם התרבית תקינה את צריכה לקחת פעם ביום חיידקי פרוביוטיקה לבליעה. שטיפות נרתיקיות עם סודה כפי שהמליץ לך הרופא יכולות לעזור.
או לחילופין שטיפות עם חומץ תפוחים (כוס מים ובתוכן כף חומץ) 3 פעמים בשבוע.
את צריכה לנסות להפסיק גלולות לחודש חודשיים ולראות אם הבעיה היא בגלל הגלולות. אם כן - זה כנראה שינוי הורמונלי בנרתיק.
את צריכה לבצע בדיקת פאפ כדי לשלול מקור דלקתי מצואר הרחם
בברכה ליאורה אברמוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבית..
שירן20/02/2009אם הבעיה היא בעיה הורמונלית אין פיתרון? אין משהו שיכול לעזור? לקחו לי כבר בדיקת פאפ... עדין אין תשובה... ומהי תרבית? הייתי בטוחה שפאפ בודק את כל הבדיקות האפשריות של מעבדה... מהי תרבית? מה היא בודקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות
ד``ר ליאורה אברמוב21/02/2009תרבית זה משטח שלוקחים מהנרתיק למציאת חיידקים זה אינו פאפ. כמו שלוקחים תרבית גרון למשל...
בקשי מהרופא שלך לעשות לך תרבית בזמן שיהיו לך הפרשות מרובות.. אם התרבית שלילית בלעי חיידקי פרוביוטיקה שאלו חיידקים טובים הנמצאים בנרתיק ומונעים זהומים - ניתן לקנות אותם בכל בית מרקחת או חנות טבע,
אם הבעיה היא בגלל ההורמונים אין מה לעשות אלא לקבל את זה כנתון.
ואז עשי שטיפות עם חומץ כפי שאמרתי לך קודם לכן.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי
שירן20/02/2009שכחתי לשאול גם מזה החיידקי פרוביוטיקה שהזכרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפוניםנעמה18/02/2009
לאחרונה בימים שאחרי המחזור מופיע לי גרד בתוך הנרתיק. התחלתי לחשוב שאולי זה מהטמפונים, למרות שאני משתמשת בהם כבר שנים. אומרים שטמפונים מאד לא בריאים, מישהו יכול להסביר לי למה? מה בדיוק קורה כשמשתמשים בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה חשדת שזה דווקא מזה?
לי ראובני18/02/2009גרד בתוך הנרתיק יכול להיות מושפע מטמפונים, אם לא עושים בהם שימוש בתדירות גבוהה מספיק, כלומר אם את נשארת איתם למשך שעות ארוכות.
אבל זה יכול להיות קשור גם בתזונה (במקרה של קנדידה המושפעת משמרים וסוכרים).
מציעה לנסות הרבה יוגרט, פרוביוטיקה, בלי תחתוניות ולעבור לתחתוני כותנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן
נעמה19/02/2009מוזר, כתבתי כבר תגובה היום ומשום מה היא לא מופיעה.... אכתוב שוב. אני לא באמת יודעת אם זה מזה, מה שציינת באמת חשוב לבדוק, תודה על ההארות. הסיבה שחשבתי שזה מהטמפונים זה כי שמעתי משהו על זה שזה לא בריא בגלל הסיבים וכדומה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמפונים זה רע!
נעמה23/02/2009נעמה, שנים הייתי משתמשת בטמפונים, ותמיד בסוף הוסת בגלל היובש שיש בנרתיק זה נורא מציק. מה שנורא בטמפונים בעיני הוא חומרי ההלבנה שמשתמשים בהם שאחד מהם הוא הדיואקסין שזה אחד הרעלים הכי איומים שהאדם יצר. ורק לחשוב על זה שזה מה שאנחנו דוחפות למקום שממנו נולדים הילדים שלנו... אני גיליתי לפני שנה כבדרך אגב שקיימים תחליפים אקולוגיים לטמפונים ולתחבושות (שהן דבר דוחה בפני עצמו.) קודם כל יש להשיג תחבושות בד לא רעות בכלל שאפשר לכבס במכונת הכביסה. וכתחליף לטמפונים יש מוצר שנקרא מונקאפ שעשוי מסיליקון וזאת כוסית כזאת קטנה שאוספת את דם הוסת ומדי כמה שעות מרוקנים אותה. זה גם בלי הרעלים וגם שומר על הסביבה. רק לחשוב על כמות הטמפונים שמגיעה בכל יום לים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וחוסר חשקנטלי18/02/2009
אני נוטלת גלולות פמינט כבר שנתיים,אבל לאחרונה שמתי לב שהחשק המיני קצת ירד.. יכול להיות שזה בגלל הגלולות,האם אני אמורה לעשות הפסקה ואם כן אז איך בדיוק עושים את ההפסקה,ומתי לחזור לגלולות.. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וחוסר חשק
לי ראובני18/02/2009גלולות עשויות לפגוע בחשק המיני. לפחות עשר אחוז מהנשים עשויות לסבול מכך.
תנסי בסוף המחזור הנוכחי לראות למשך חודש חודשיים איך את מרגישה בלי, ואם במידה באמת זה מדובר בכך, יש תחליפים כגון טבעת סיליקון וגינלית בשם נובה רינג או מדבקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת מול גלולות למניעת הריון
עדי29/01/2010גם אני סובלת מאותה הבעיה של ירידה בחשק המיני ולאחר ניסיון ללא גלולות הבנתי שאכן מזה נובעת הבעיה. המלצת להשתמש בטבעת במקום הגלולות אך למיטב הבנתי הטבעת גם עובדת על הפרשת הורמונים , ואפילו אותם הורמונים הפועלים בגלולות ולכן אינני מבינה איך יכול להיות שלטבעת לא תיהיה ואתה השפעה...
אשמח להסבר ותשובה..
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינונים שונים
לי ראובני30/01/2010הטבעת ממוקמת בנרתיק ולכן פועלת ישירות על השחלות.
הגלולות לעומת זאת צריכים לעבור דרך מערכת העיכול, מתפרקים בכבד ודרך כל מחזור הדם ואז פועלות על השחלות.
לכן המינון נמוך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר
מלכיאלה22/02/2009אחרי שימוש של קרוב ל4 שנים בפמינט לא חשתי שום ירידה בחשק המיני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא גלולה טובה
עירית22/02/2009אני אישית גם משתמשת בה קרוב ל- 3 שנים וחוץ מלמנוע הריון ולהקל עלי במחזור היא לא השפיעה עלי לרעה...זה מוזר לשמוע, כי דווקא זו גלולה עם מינון הורמונלי ממש נמוך. יכול להיות שזה משהו אחר? מצב רוח? אולי את בדיאטה...? לפעמים תזונה גם משפיעה על זה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידת חשק מיני בעקבות גלולות
ד``ר ליאורה אברמוב23/02/2009כפי שכתבה לי גם גלולה עם מינון נמוך כמו פמינט יכולה לפגוע בחשק.
הפסיקי את הגלולה לחודשיים חכי שיחזרו מחזורים טבעיים ותראי איך את מרגישה בלי... אם החשק יחזור צריך לנסות אופציות של הורמונים אחרים.
לפעמים הירידה בחשק לא קשורה למינון של ההורמונים בגלולה אלא דווקא לסוג!
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי החשק דווקא עלה
יעל29/01/2010מאז שאני לוקחת פמינט. או אולי זה קשור לחבר שלי (שבעקבות היחסים איתו אני לוקחת את הגלולות). אין לדעת ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אגיסטןלי16/02/2009
רציתי לדעת . אם הדלקת עוברת אחרי שמשתמשים בנרות אגיסטן. והאם זה מסוכן דלקת בנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי
לי ראובני18/02/2009האם אבחנת אצל רופא נשים? האם עשית תרבית?
חבל להיות במקום שאת לוקחת סתם נרות וזה לא מותאם למה שיש לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה---נועה14/02/2009
שלום רב, אני לוקחת גלולות למניעת הריון כבר כמה שנים(כרגע מסוג מילאן). אני מתחתנת בעוד 4 חודשים ותאריך החתונה נופל על היום השלישי של המחזור. אני חייבת לשנות את זמן המחזור כך שייפול כ-14 יום לפני המועד הנוכחי. מה לעשות???---- כרגע אני במחזור ואמורה להתחיל חפיסה חדשה ביום שלישי. אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
לי ראובני18/02/2009את יכולה לקחת עוד מספר גלולות כדי שיתאים לתאריך שמתאים לך מבחינת מחזור.
אין בעיה להמשיך שני רצפים של גלולות באופן חד פעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)