מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לאחר קיום יחסי מין לראשונהדנה05/12/2008
ב-22.11 קיימתי יחסי מין לראשונה עם בן זוגי זה קרה יום לאחר סיום המחזור, אני מקבלת מחזור סדיר קיבלתי אותו ב-17.11, דיממתי מהנרתיק עקב קריעת הקרום ביומיים לאחר, וקיימתי יחסי מין מספר פעמים במהלך הימים ואתמול 4.12 גיליתי כתם דם, חשבתי שזה מחזור אבל זה הפסיק והיום 5.12 הופיע שוב כתם דם, אני אמורה לקבל מחזור עוד שבועיים , האם הדימומים הקטנים האלו זה מחזור? והאם זה נורמלי לקבל מחזור לא סדיר לאחר קיום יחסי מין לראשונה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם השתמשתם באמצעי מניעה?
לי ראובני05/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי
אמיר05/12/2008היו פעמיים שקיימתי יחסי מין ובאמצע הוא שם קונדום, הוא לא גמר בתוכי אף פעם ובשאר הפעמים השתמשנו בקונדום בלי חדירה לא מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה מאת אמיר היא התגובה שלי
אמיר05/12/2008בכל מקרה היו פעמיים שבאמצע יחסי המין הוא הוציא את הפין ושם קונדום אבל הוא לא גמר בתוכי, זה ממש מטריד אותי האם זה רומז על הריון?< תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום מה השם בדוי אמיר לא רוצה להעלם
אמיר05/12/2008זה דנה כותבת בשם אמיר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים
ד``ר ליאורה אברמוב05/12/2008קיום יחסי מין לא משנה את המחזור!
סביר להניח שיש איזה פצע באזור קריעת הבתולים המדמם כל פעם אחרי קיום יחסי מין כדמום קטן - או שיש דמם מתוך הנרתיק או מצואר הרחם .
אם הטיפטופים האלו ימשיכו - פני לרופא נשים להסתכלות מה הוא מקור הדמם.
בהריון ניתן לחשוד רק אם הדימום הוסתי לא מוגיע במועדו ולא לפני זה
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאורה
דנה06/12/2008עזרת לי מאוד שיהיה שבוע מצוין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמיטל02/12/2008
שלום רב, אים לקחתי במשך רק חודש שלם גלולות יום יום והפסקתי ושהפסקתי בשבוע ההפסקה קיבלתי, אני אמורה לקבל בפעם הבאה פחות או יותר באותו תאריך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל 28 יום
לי ראובני02/12/2008גלולות שולטות במחזור כך שהמועד הוא קבוע ויציב
כלומר, תמיד יום- יומיים בהפסקה את תקבלי מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלימור01/12/2008
אני בת 27 ויש לי בן זוג כחצי שנה הסקס מעולה רק ש... לפני חודשיים התחלתי ליטול כדורים נוגדי חרדה (ציפרלקס) ומאז כמעט ולא חוויתי אורגזמות לוקח לי גם זמן להיות רטובה (מה שלא היה בעבר) למרות שחשק מיני יש (והרבה) אני יודעת שזה בהשפעת הכדורים אבל אני זקוקה להם, אמנם אני לא חווה כרגע חרדה מאחר והכדורים שיפרו את המצב אך הפסיכיאטרית הורתה לי להמשיך לפחות עוד 4 חודשים על מנת לקבל את ההשפעה המקסימלית אני מאוד נהנית מהמין אבל הייתי שמחה להנות כמו פעם הגעתי למצב שאני "מוותרת לעצמי" מאחר ולוקח לי הרבה יותר זמן להגיע לאורגזמה אם בכלל לא נעים לי לבקש מבן הזוג להשתהות כל כך הרבה.... יש הצעות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה לליבך
לי ראובני01/12/2008יקירה שלומות
אני יכולה להבין את התסכול שאת חווה, מצד אחד לוותר על משהו שאהבת ואת זקוקה לו, מצד שני צורך אחר שאת חייבת להענות אליו.
אני יכולה להבין את הרצון לוותר על הטיפול אולם בכך את לא משפרת את מצבך באופן מלא.
אנא זיכרי כי מצב זה הוא זמני. הגוף יחזור להיות כשהיה בעבר. הסקס לא יפגם כמו כן, אפשר לראות את פוטנציאל הגדילה של הזוגיות שלך, של הקשר, של הקרבה שיש לך עם בן זוגך.
דווקא לשתף אותו באופן שבו את חווה את הדברים, בקושי שלך, ברגשות ובמחשבות שלך יכול לסייע לכם בהמשך.
כך, הוא הופך לשותף מלא ותומך בתהליך ובעיקר הוא יתן לך מענה לצרכים הרגשים והמיניים שלך.
לטובת הסקס הזוגי ובעיקר לטובת ההרגשה האישית.
תחשבי מהן האלטרנטיבות ותראי שפתיחות, כנות ושיתוף עשויים לתרום לקשר ולתרום לחיי המין שלכם בדרכים אחרות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור28/11/2008
אני מתחילה לקחת גלולות פמינט וקצת חוששת מתופעות לוואי.. מה הסיכוי שיהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד``ר ליאורה אברמוב28/11/2008לא יודעת לומר לך באחוזים - הרבה פעמים בחודשיים שלשה הראשונים יש קצת נפיחות, בחילות דימומים לא סדירים שמסתדרים עם הזמן. ולא בהכרח שגם יהיו. יכול להיות שיעבור לך ללא כל תופעות לואי.
שיהיה בהצלחה
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור
sima01/12/2008היי אור, יכולה לייעץ לך מנסיון שלי ושל רב חברותיי, גם משתמשות בפמינט. חלקנו הגיע לגלולה הזו לאחר נסיון עם גלולות אחרות שכן יצרו תופעות לוואי. מאז שאני משתמשת בפמינט אין תופעות, וכאבי המחזור כמעט ופסקו. כמובן שזה אישי לכל אחת, אבל אני ממליצה בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
רעות16/12/2008בפמינט מינון נמוך וזה מקטין את הסיכוי לתופעות לוואי, לי לא היו תופעות לוואי ואני לוקחת כבר שנתיים ומאוד מרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטליה27/11/2008
שלום,יש לי חבר מזה חצי שנה.. אני נורא אוהבת אותו וטוב לי איתו מאוד! יחסי המין שלנו לאחרונה זה לא הנושא העיקרי מבחינתי ,אין לי חשק לכך [לרוב] ואני ממש מדוכאת מזה. אני בת 19 וחצי וזה נראה לי לא הגיוני שאני לא רוצה לשכב עם חבר שלי,אני כן נמשכת אליו ,כן אוהבת אותו, אבל משום מה הסקס לא מספק אותי [לא גמרתי מסקס,לא מחבר שלי ולא מאחרים לפניו,בכלל אף בחור לא גרם לי לגמור]. אני רוצה עיצות וטיפים איך לעורר את החשק המיני שלי ואיך לשפר את יחסי המין ביננו? מה לעשות מה לא לעשות? איך לגרום לחבר שלי לספק אותי ואיך לרצות בכך . תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק
ד``ר ליאורה אברמוב27/11/2008את מתארת בעיה מאוד בסיסית של חוסר חשק מיני וחוסר הנאה מיחסי מין. לא נכון יהיה לכתוב לך טיפים שכנראה לא יעשו את עבודתם.. את צריכה טיפול מיני על ידי סקסולוג כדי לבדוק למה המיניות שלך כל כך מדוכאת ואיך לטפל בזה. נכון, זה דורש השקעה אבל זוהי הדרך היעילה ביותר אם את באמת רוצה לפתור בעיה.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חדים בחדירהויקה24/11/2008
היי, למרות שקראתי כמה הודעות של נשים אחרות אך עדיין תוכלי לענות לי על שאלתי בזמן האחרון יש לי כאבים חדים מאוד בחדירה עמוקה, בעבר זה לא היה כך. כההיתי אצל הרופאה היא אמרה לי שיש לי קצת הפרשות ואמרה לי למרוח קרם וזה הכל. יש לי פטריה עקשית שכל הזמן חוזרת ומפחיד אותי שמשהו גרועה יותר קורה שאני לא יודעת עליו. האם יש צורך לעשות בדיקות כלשהן? האם אני צריכה להגיד לרופא מה בדיוק היא צריכה לחפש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחדירה עמוקה
ד``ר ליאורה אברמוב26/11/2008חשוב לדעת האם יש לך באמת פטריה ולא זיהום אחר ולכן הייתי ממליצה לך לעשות תרבית נרתיקית. כמו"כ - אם לא עשית משטח פאפ בשנה האחרונה , את חייבת לעשות ביחוד לאור הכאבים, ובקשי בדיקת אולטראסאוןנד לראות שאין ממצאים באגן הקטן.
בברכה ליארוה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאל23/11/2008
שלום רב, אני יוצא עם מישהי חודש ואני מרגיש שאני מתפוצץ כבר מרוב רגשות אליה. אני ממש כבר מאוהב בה. נכון לעכשיו היא יודעת את זה כי אני כל הזמן מחמיא לה, מביא מתנות קטנות ועוד. האם זה יכול להרחיק אותה ממני? האם לדעתכם עלי להרגיע ולא להראות את הרגשות? זה יהיה לי קשה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרפות מעט
לי ראובני23/11/2008הי דניאל,
לפעמים אהבה חונקת מדי, צריך לתת מרווח נשימה וגם זמן להתגעגע, לא להיות מובנים מאליו.
אם אתה מתפוצץ מרגשות זה טוב, אבל תנסה לנתב את ז למקומות אחרים, אולי קצת תסיח את דעתך בספורט, חברים וכו כדי שהיא לא תרגיש לחוצה.
ובעיקר כדי שהיא תוכל להחזיר לך כגמולך
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה מאלחשת להפחתת כאבים בחדירהלורן20/11/2008
שלום, רציתי לדעת מהו השם של המשחה המאלחשת שניתן להשתמש בה לפני קיום יחסי מין אני בן זוגי מנסים כבר הרבה זמן ולא מצליחים.חשבתי לנסות עם המשחה וכך לא אחוש בחדירה הראשונה. כמו כן,האם ניתן לקנות את המשחה מבית מרקחת או רק עם מרשם רופא? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר ליאורה אברמוב20/11/2008שם המשחה זה אזראקאין 5% ולא צריך רצפט. אם גם זה לא יעזור - פני לבדיקת רופא נשים
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדני19/11/2008
אני יוצא עם מישהי כבר חצי שנה ויש לי בעיה: אני כל הזמן חם ואוהב, שולח הודעות SMS, אומר לה שהיא מדהימה, מושלמת, הכי יפה בעולם וכדומה, והיא ממש לא, היא הרבה יותר קרה. בדרך כלל כשאני אומר לה את הדברים האלו היא אומרת תודה! במקום להגיד בחזרה דברים טובים. אפשר לקבל המלצות מה כדאי לי לעשות? לגמור איתה, לדבר איתה על זה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט לאט.....
לי ראובני19/11/2008סובלנות, יש בנות שצריכות יותר זמן, יש כאלה שהן יותר סגורות, יותר ביישנות, פחות מראות חיבה זה לא אומר שהן לא בעניין וזה לא אומר שצריך להרים ידיים מהן וזה לא אומר שצריך לפרק את הקשר.
תתן לזה צאנס תראה מה מתאים לך האם אתה יכול לבקש ממנה יותר חיבה גלויה וכו
יכול להיות שהיא מראה אהבה בדרכים אחרות?
יכול להיות ששווה לחכות לתחושה של אהבה מצידה?
תשאל אותה לאן היא רואה את הקשר הזה מתפתח ומתוך מה שהיא תגיד תוכל לראות האם אתם מסונכרנים, אבל לא בקטע של לאיים או לדרוש, פשוט להקשיב, לנסות להבין.
אולי היא מרגישה מוצפת, אולי היא מרגישה שהיא לא עומדת בקצב שלך?
תתן לה זמן להביע את מה שהיא צריכה ורוצה וזה יסתדר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש באיסר המיןעמית16/11/2008
כשאני וחברי שוכבים יש לי כאבים לצד הנרתיק [זה לא בצוואר הרחם אלא ממש בצד] וגיליתי שהעור באיזור זה נורא יבר ולכן הוא נסדק מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטיבוליטיס?
לי ראובני17/11/2008כדאי ללכת לבדוק אצל רופא נשים באם מדובר בוסטיבוליטיס מחייב טיפול מיידי וכל רגע של כאב מיותר.
כדאי ללכת לרופא עם רקע סקסולוגי.
האם את לוקחת גלולות?
בת כמה את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עמית17/11/2008אני לוקחת מליאן ואני בת 20. אני לוקחת אותן כבר יותר משנה וחצי, אני לא חושבת שזה בגלל הגלולות אבל ממה יכול לנבוע יובש כזה.? בעת החדירה העור פשוט נפתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2008אני מסכימה עם לי שיכול להיות שפתחת וסטיבוליטיס שיכול להתבטא בעור דק ויבש. הייתי מפסיקה גלולות ל3 חודשים או לחילופין מתיעצת עם רופא נשים המבין במחלות העריה - מרפאות צוואר הרחם של קופות החולים בדרך כלל יהיו הכתובת, אולי צריך להוסיף לך משחה אסטרוגנית הורמונלית. בינתיים שימי כשיש את הקרע משחת ויטמרפן וכשהקרע מבריא עסוי באזור עם שמן שקדים פעמיים ביום
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגלולות?
עמית18/11/2008גם אם אני לוקחת אותם שנה וחצי [ויותר] גלולות יכול להתפתח לי תופעת לוואי כזאת? למה זה לא הופיע בהתחלה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש וגלולות
ד``ר ליאורה אברמוב18/11/2008יכול להיות - אפקט מצטבר..... אין לי תשובה למה זה הופיע דווקא עכשיו.
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ביחסים האינטימים אם בן הזוג..איילה.14/11/2008
שלום אציין כמה פרטים, אני בת 17 וחצי, יש לי חבר בן 19,כבר חודשים בערך, אני בתולה. הבעיה היא כזו - הוא טוען שהוא לא יכול לגמור בשום דרך אחרת ולא משנה מה חוץ מחדירה האמנם הוא לא מתלונן , או דוחף אותי לשכב איתו. אך אני מרגישה כבר לא נעים, שאנו מתמזמזים אין לי טעם לעשות לו ביד,או דברים כאלה כי הוא לא גומר ! ורק אני נהנת ומסתפקת, ומידי פעם הוא אחרי זה מת מכאבי ביצים. אחרי זה קיים בנינו מתח מיני, ואני לא יודעת מה לעשות,ף זה ממש מדכא, מוריד את החשק ומתסכל אותי , שהוא בעצם לא מסתפק. אני חוששת,שאנו נפרד בסוף מהבעיה הזו, ואני אוהבת אותו, וקשה לי ככה אני לא מרגישה כ"כ מוכנה לשכב עכשיו . מה לעשות ?!, בבקשה תעייצו לי, למה אבדו לי העצות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2008הי אילה
אין שום סיבה לקיים יחסי מין מלאים אם את לא בשלה ומוכנה עדיין. בן זוגך, אני מאמינה יכול לאונן ולגמור כמו שעשה בתקופות לפני שהתחיל לצאת איתך, כך שאני לא מקבלת את הסיפור שלו!
הוא יצטרך לכבד אותך ואת רצונותיך ולמצוא לעצמו פתרונות אחרים. ואם זו הסיבה שבגללה יעזוב אותך - את תמיד תוכלי למצוא מישהו שיכבד ויעריך אותך יותר והקשר לא יבנה רק על אם יש סקס מלא כן או לא!
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כ"כ צודקת תודה לך !!!!
איילה.15/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר דחף לקיום יחסי מיןאראלה14/11/2008
אני בת 44 גרושה+1 בגיל ההתבגרות, יש לי חבר, איתו אני נפגשת רק בסופי שבוע, כיוון שהוא גר רחוק, הבעיה שלי היא שאין לי דחפים מיניים, אני יכולה להיות תקופות ארוכות מבלי לחוש את הצורך במין, וזה מאד מטריד אותי, כמובן שאני מתארגנת כאשר הוא בא, ו"אוספת כוחות" על מנת שאעניק לו את מה שהוא צריך, אבל אני יותר נהנית בחיבוקים ונישוקים, אני מתעוררת מינית, יכולה לקיים מין , גומרת מהר, ואז מתחיל לכאוב לי, אם הוא משתהה מידי, לאחר שאנו נפרדים אני מתחילה להרגיש כאבים בואגינה, מין גירוי , כנראה פטרייתי, ואז אני מרגיעה את הענין עם אגיסטן וחוזר חלילה, האם תוכלו לעזור לי או לכוון אותי מה לעשות? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחף לקיום יחסי מין
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2008אני חושבת שדבר ראשון צריך לבדוק את מהות הכאבים שכן בזמן אקט מיני את מתעוררת , מתפקדת ואורגזמית בקלות.
כשיש כאבים הרבה פעמים גם החשק יורד. האם אי פעם לקחו תרבית נרתיקית לאישור פטריה? אולי הבעיה היא לא פטריה? שווה ללכת לרופא נשים אחרי קיום יחסי מין בתקופת הכאב כדי שיבדוק ויראה מה המצב.
אם נפתור את בעית הכאבים והצורך המיני יהיה עדיין נמוך שווה ללכת לברור לטיפול מיני,
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מפרסמים שאלה חדשה ?
חנה11/01/2009שלום רציתי לשאול שאלה ואני לא יודעת איך ליצור הודעה חדשה-ולא הודעה בתוך הודעה... תודה חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעלה
לי ראובני11/01/2009יש אפשרות למעלה להוסיף מודעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מפרסמים שאלה חדשה?
סיון02/07/2012איפה זה בדיוק למעלה? אני לא מוצאת... אני רוצה לשאול שאלה בפורום ולא יודעת איך.
אודה לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מפרסמים שאלה חדשה? - תגובה
לי ראובני05/07/2012הוספת מודעה
מסומן בכחול בראש הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לקבל הורמון להגברת החשק?רוני14/11/2008
שלום, אולי פתיחה הזויה אבל קראתי איפשהוא את זה, פעם. רקע: בעיית חשק מיני קשה מאוד (או אולי התעוררות מינית) אחרי טיפול סקסולוגי וכנראה לפני אחד נוסף. חצי הכוס הריקה: מתיש מאוד ולא מביא תוצאות עד כה. החצי המלא: מאוד שיפר תקשורת ועוד הרבה דברים מסביב בזוגיות ובהתנהלות המשפחתית (שני ילדים) ועדיין - יש תחושה חזקה ששום דבר לא מביא אותי לרצות, גם לא ממחשבות על פנטזיות / סיפורים / טלוויזיה וכו'. אז אני חוזרת לנקודת הפתיחה - האם יש מצב בו ניתן לקבל עזרה רפואית בנושא אני מניחה במקביל לטיפול סקסולוגי (כרגע לא אותר עליו כנראה) המוני תודות על כיוון כלשהוא. ממש לא טוב פה... אני, האורחת המצוברחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון לחשק
ד``ר ליאורה אברמוב15/11/2008האינדיקציה היחידה לתת הורמון מין גברי להעלאת החשק המיני זה בנשים לאחר הפסקת הוסתות או נשים שהשחלות שלהן לא מתפקדות עקב ניתוח, כמותרפיה, הקרנות וכו. וגם אז זה לא באישור משרד הבריאות בארץ!!!
כך שלשאלתך - תלוי בת כמה את. מה הפרופיל ההורמונלי שלך והרקע הבריאותי, התיעצי עם
רופאים שעברו הכשרה בטיפול מיני.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ):
רוני16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלאורטל13/11/2008
שלום לכם, בשבוע ההפסקה של הגלולות אים יש דימום זה אומר שאין הריון והכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושוב גלולות
ד``ר ליאורה אברמוב13/11/2008בעקרון - אם יש דימום סביר להניח שאין הריון, אך מה שחשוב זה לא הדימום אם הגיע או לא אלא האם פספסת גלולה או לא, יכולים להיות מקרים נדירים של הריון ויופיע דמם קל בשבוע הפסקה.
יכולים להיות מקרים בהם לא יופיע דימום ואת לא בהריון אם לא שכחת אף גלולה, כך שהגורם החשוב זה לקיחת הגלולות בלי לשכוח ולא הדימום שמופיע בשבוע הפסקה.
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולתאורחת12/11/2008
כאשר מתחילים ליטול גלולות ועושים הפסקה של שבוע אמור להופיע דימום בשבוע זה. אים לא מופיע הוא יכול להופיע במועד של המחזור שעבר או מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
לי ראובני12/11/2008במידה ולקחת למשך שלושה שבועות באופן תקין אז הוא אמור להופיע בשבוע שבו יש הפסקה.
לעיתים בעיקר בהתחלה הוא חלש או מתעכב.
אל דאגה, זה יסתדר בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע הפסקה
ד``ר ליאורה אברמוב12/11/2008הדימום צריך להגיע בשבוע הפסקה - אם הוא לא הגיע עד כה הרי שלא יגיע בהמשך. יש נשים שלא מקבלות דימום במהלך השבוע הפסקה - ועדיין הגלולות יעילות למניעת הריון - רק שזה מבלבל ומטריד לא לקבל מחזור. אם התופעה תמשיך פני לרופא נשים שיחליף לך לגלולות אחרות.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)