מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרחיבים נרתיקייים.26/01/2009
היכן אפשר לרכוש מרחיבים נרתיקיים לטיפול בואגיניסמוס? ומהי העלות הממוצעת? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית מרקחת/ קופת חולים
לי ראובני26/01/2009האם את מטופלת במקום כלשהו?
ניתן ליצור מרחיבים מירקות אשר מקלפים אותן עד למידה הרצויה או נרות.
לפני ההחדרה כמובן צריך לעטוף בקונדום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי,
סקרנית26/01/2009הממ...אני מטופלת בבלינסון. אבל מחפשת מרחיבים בעלות זולה יותר. הזכרת לגבי קופות חולים. אשמח לקצת יותר פירוט תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדקי עלות בקופת חולים שלך
לי ראובני28/01/2009ואם המחיר יקר מדי עבורך,
נא לזכור שתמיד אפשר להשתמש בקונדומים ונרות/ ירקות מקולפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחיבים
ד``ר ליאורה אברמוב30/01/2009ערכת מרחיבים לא מכוסה על ידי שום קופת חולים לצערי- גם אם יש לך בטוח מושלם!!!!
המרחיבים הזולים ביותר הינם ערכה של מבחנות בגודל הולך ועולה - משהו מאוד בסיסי ופשוט אבל בעלות של 230 שח בלבד וניתן למצוא את זה בחנות טבע בשם סופר טבע צפון ברחוב יהודה המכבי פנת רחוב ועידת קטוביץ בתל אביב
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ?צריכה עזרהצ'אן25/01/2009
אני יחושבת שיש לי שתי דגדגנים האם זה יכול להיות? ומה זה שפתיים פנימיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נבדקת אצל רופא?
לי ראובני26/01/2009אני טרם שמעתי על מקרה כזה אבל הכל יכול להיות.
אני מציעה לך ללחפש באינטרנט תמונה/איור של איבר מין נשי ולהשוות בינו לבין שלך.
באיורים מסוג זה יש לרוב גם את שמות החלקים של איבר המין.
השפתיים מגנות על פתח הנרתיק, מדובר ברקמה בעלת הצבע האדום יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיקחגית24/01/2009
שלום, יש לי בעיה של יובש בנרתיק. הפסקתי גלולות אחרי 10 שנים ואני מרגישה לאחרונה שהחשק המיני שלי חזר ובגדול הבעיה היא שגם כשאני ובעלי רוצים לקיים יחסי מין אני חשה בכאבים עזים מהיובש למרות שאני מרגישה חשק מיני גבוה באותם הרגעים. בנוסף להכל לראשונה מזה שבע שנים שאנחנו ביחד יש לו קושי בזקפה, זה מעולם לא קרה והוא ממש מצוברח מזה ומפחד להגיע איתי למצבים אינטימיים שמא הוא יאכזב שוב. אנחנו מנסים להיכנס להריון עכשיו ואני מפחדת להשתמש בתכשירים שונים שעלולים להזיק לאיכות הזרע... מה אנחנו יכולים לעשות? האם הזקפה במקרה שלנו יכולה להיות רק שליטה במחשבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני נושאים
לי ראובני24/01/2009ראשית, לעניין היובש הנרתיקי. יש בשוק היום המון מוצרים טובים ואיכותים העשויים לסייע לעניין היובש הנרתיקי החל מKY או דורקס פליי או WETWET WET/ את חלקם ניתן לקנות בסופר פארם. בנוסף גם שמנים טבעיים כמו שמן ויטמין E או שמן שקדים יכולים לסייע.
לעניין השני, אני לא יכולה לאבחן מתוך מה שתארת, מה הסיבה לכך שהוא מרגיש פתאום קושי וחרדה לקיים יחסי מין. האם זה בגלל קשיים שהוא חווה מחוץ לקשר או משהו שקשור בתוך מערכת היחסים והדינימיקה שלכם.
שווה לפנות לייעוץ מקצועי בעניין, לקבל תמיכה, מידע וייעוץ של מטפל מיני.
לשיקולכם.
בהצלחה עם ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבעלי אבר מין ענקליאורה המיואש23/01/2009
אני בת 26 ובעלי בן 30 אני מעלה בעיה שאני מאוד מתביישת אבל מיואשת לבעלי אבר מין באורך של 40 ס"מ בזמן זיקפה ובעל קוטר עפלצתי אני לא מסוגלת לסבול את הכאב בזמן החדירה יש לציין שבעלי עדין מאוד מה עלי לעשות והאם יש פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבר מין גדול
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2009אי אפשר לשנות גודל..... אפשר לשנות תנוחות כדי שהחדירה לא תהיה כל כך עמוקה (תנוחות שבהן הרגליים שלך ישרות ולא מקופלות ב90 מעלות). לגבי הרוחב את יכולה לנסות לעבוד עם מרחיבים שיתקדמו לרוחב של אבר המין של בעלך, כך בהדרגה תרחיבי את פתח הנרתיק שלך. עשי מתיחות של הפתח עם שמן שקדים, ונסי למרוח משחה מאלחשת בזמן החדירה כמו משחת אזראקאין - רק שצריך להמתין חצי שעה עד שהיא פועלת..
בהצלחה
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מוגזם?
רונן27/01/2009הסתכלתי על שני בלטות ודמינתי לעצמי איך נראה הזין של בעלך חטפתי שוק בד''כ נשים מעדיפות אורך גדול אבל 40 ס''מ לא נתפס .אבל יכול לצאת מתוק מעז, אולי תרשמי אותו לספר השיאים של גינס. הצעתי לך זה לעשות הרחבה של אבר מינך אבל עדין תישארי עם בעיית האורך אולי טבעת דיסטנצר(מרחיק) טבעת שתמוקם על הקצה העליון של הזין ולמעשה תקצר את הפין מקצה הכוס למטה. בהצלחה נ.ב דוגי סטייל זו שיטה נוספת להזדיין לבעלי זין ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכןליעם20/01/2009
אני רוצה להתחיל לקחת גלולות, רציתי לדעת איזה בדיקות עליי ועל חברי לעשות, בכדי לא להדבק במחלות מין למינהן [חוץ מבדיקת איידס הידועה לי]? תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר ליאורה אברמוב21/01/2009בעקרון מדובר על בדיקה גינקולוגית כדי לראות שאין סימנים של זהום בנרתיק או בפות. יש מרפאה למחלות מין של משרד הבריאות בת"א ששם אפשר לעשות את כל הבדיקות הדרושות.
ניתן לעשות בדיקות דם לזיהוי נוגדנים למחלות מין שונות.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
נילי22/01/2009מסכימה עם הד"ר + בדיקות דם גם לחבר לוודא שאין לו מחלות מין. אגב, לא הזכרת גלולות וכדאי לך לשקול את זה. חבל שתהיי עוד אחת מהבנות שמשאירות הודעות מפוחדות של "אולי אני בהיריון" בפורומים. חסכי מעצמך את הטראומה. מנסיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנילי
ליעם22/02/2009אני מודעת למהלך הזה... זה לא שאני נמצאת יום עם זה ויום עם זה.. יש לי חבר שנתיים ו... ועד עכשיו לא לקחתי גלולות.. ננסה נראה.. תודה על הדאגה.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והריוןאליענה19/01/2009
האם לוקח לגוף זמן להתנקות מהגלולות כדי להכנס להריון או שמהרגע שהפסקתי תגלולות הסיכויים שלי להקלט הן כמו של כל אישה שמנסה להכנס להריון ולא השתמשה לפני כן באמצעי מניעה?לקחתי גלולות במשך 9 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אמורה להיות בעיה
לי ראובני19/01/2009מרגע שאישה מפסיקה לקחת גלולות, היא יכולה להכנס להריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון וגלולות
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2009לא צריך תקופת ניקוי מגלולות את יכולה להכנס להריון מיד עם ההפסקה בתנאי שהוסתות מגיעות כסדרן.
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה..!לירון19/01/2009
שלום , אני כבר בת 16 ועוד לא גדל לי החזה אפילו קצת אלא רק ניצני שד. אני בכיתה י' וכבר בסוף כיתה ז' קיבלתי מחזור שזה אומר בערך כבר שלוש שנים וגם כל שאר סימני ההתבגרות הופיעו אצלי מלבד החזה וזה מאוד מאוד מטריד אותי במיוחד שגם לאחותי הקטנה שקטנה ממני בשנה כבר יש חזה די גדול. האם יש עוד סיכוי שהחזה יגדל לי או שלא ואם כן עדי מתי הוא יכול לגדול? {עד איזה גיל} אני אציין גם שהגובה שלי הוא 1.63 ואני שוקלת בערך 49. תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבגרות
ד``ר ליאורה אברמוב20/01/2009הי לירון
אני חושבת שכבר פנית לפורום בעבר בנושא זה.
פני לרופא אנדוקרינולוג במסגרת הקופה כדי לוודא היכן את נמצאת בשלב תהליך ההתבגרות שלך
ואם יש צורך בתוספת הורמונלית.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר..צפונית18/01/2009
לקחתי גלולות במשך חצי שנה ובחודש האחרון פתאום יצא לי דימום כמו מחזור כזה(במשך כמה ימים)..ואחרי שבועיים קיבלתי מחזור..החלטתי לעשות הפסקה עם הגלולות למשך חודש ואחרי שבועיים בערך שלא נטלתי גלולה ונגמר לי המחזור אני וחבר שלי שכבנו ויצא לי ממש הרבה דם..ממה זה יכול להיות??ומה אני צריכה לעשות? תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום בהפסקת גלולות
ד``ר ליאורה אברמוב19/01/2009מקווה שהשתמשת בקונדום......
דימום תוך כדי נטילת גלולות יכול לקרות ולא להבהל מזה. צריך לשנות סוג גלולה או להוסיף הורמונים למשך חודש או חודשיים והבעיה מסתדרת.
הדימום החריג שהיה לך יכול להיות בגלל אי סדירות במחזור אחרי הפסקת גלולות או בגלל בעיה בצוואר הרחם הדורשת בדיקת רופא נשים.
בקיצור, פני לבדיקה
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאליענה18/01/2009
היי,האם יש דרך לדעת את יום הביוץ במדויק?אנחנו מנסים להכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן ביוץ
ד``ר ליאורה אברמוב19/01/2009יש ערכות ביוץ שנתנות לקניה בבתי המרקחת ללא מרשם רופא
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור מחזוראורחת17/01/2009
היי,האם יש דרכים טבעיות לקצר מחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידוע לי
לי ראובני17/01/2009אם יש לא ידוע לי על דרכים כאלו.
לצורך מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב19/01/2009נסי רפואה אלטרנטיבית כמו הומאופתיה או דיקור סיני
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה עם וסטיבוליטיסשוש17/01/2009
שלום רב. אני סובלת מוסטיבוליטיס ראשוני ובחודש תשיעי להריוני . בימים אלו אני שוקלת ניתוח קיסרי. זאת מכיון שחוששת שבעקבות חתך החיץ בלידה (או חתכים שיווצרו, אם לא יבוצע חתך כזה) אזי האיזור יתקשה להחלים היות ורגיש מאוד כבר מלכתחילה וחמור מכך--אולי הוסטיבוליטיס יחמיר. מה המלצתך בנושא? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטיבוליטיס בלידה
ד``ר ליאורה אברמוב19/01/2009חבל שלא תנסי לידה רגילה.
להערכתנו לפחות שליש מהנשים עם וסטיבוליטיס מצבן משתפר אחרי לידה נרתיקית!!
הרחבת תעלת הלידה ופתח הנרתיק, שינוי זויות הנרתיק - השינויים ההורמונלים של ההריון והלידה - כל אלו יכולים לתרום לשיפור מצב. עבדי הרבה על עסויים ומתיחות של הפתח עד הלידה ונסי להשתמש באפי - נו שירחיב עוד יותר את הפתח ויכין אותך לקראת לידה נרתיקית.
בהצלחה
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שוש24/01/2009ראשית, תודה רבה על תשובתך. כמה שאלות נוספות ברשותך: 1. מנסיונך, מהו % הנשים אצלן חלה החמרה בוסטיבוליטיס בשל חתך החיץ או הלידה עצמה ? האם פגשת בנשים שסבלו מוסטיבוליטיס ראשוני ומצבן החמיר לאחר הלידה? 2. האם הלידה או הפתיחה שלפני (בטרם מקבלים אפידורל) כואבות יותר עבור הסובלות מוסטיבוליטיס? 3. האם כדאי לבקש משהו מיוחד בחדר לידה מהרופא או המיילדת? רב תודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשת ):רינת16/01/2009
הנני בת 45, נשואה, לא מעשנת ובריאה בד"כ... לצערי, במשך שנים רבות לא קיימנו יחסי מין בעלי ואני, וכעת בעקבות משבר שעברנו... נראה כי לכאורה יצאנו ממנו מחוזקים יותר ולכן גם המין התחיל להתעורר... כיוון שלא היה לי צורך באמצעי מניעה קבועים קודם לכן, לא השתמשתי בהם שנים רבות... כעת לאחר סדרת בדיקות קיבלתי מרשם לפמינט, לפני כן השתמשנו בקונדום. בעלי - הזקפה שלו חלשה וקצרה. לי - נראה שמתייבש הנרתיק מאוד מהר... ( האם זה בגלל הגלולות?) נוצר לנו קושי בלהנות מדבר נפלא זה הנקרא יחסי מין. בעלי סיפר לי על הצלחות רבות שהיו לו ( לא איתי) , החזה שלי לא גדול... אבל אני נאה... וגופי מחוטב, כך גם הוא אומר, הוא מאוד מתייחס במין להיבט החיצוני ולי חשובה גם הפנימיות והרגש... הוא חושב על עצמו שהוא מושלם... לטעמי, הוא אמנם בחור נאה אבל בהחלט לא מושלם.. האם אינו חושק בי? האם אלו בעיות הגיל? האם קשור לגלולות? ובעיקר מה כדאי לעשות? טיפול לא יבוא בחשבון כי בעלי לא חושב שיש לו בעייה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי במיניות הזוגית
לי ראובני16/01/2009שלום לך,
אין ספק כי הזמן הביא אותך ואת בעלך לסוג של נקודת התחלה חדשה אך טעונה
מצד אחד תשוקה חדשה שרוצים להביע בגוף ובנפש
מצד שני משקעים, השוואות וצרכים משתנים שאינם מדוברים
נשמע שיש צורך לגשר על הפערים שנוצרו באמצעות שיחה טובה, מעמקה, כנה.
את בעיית הרטיבות שלך ניתן לפתור באמצעות נוזל סיכה מסוגים שונים כגון דורקס פליי או KY ואת הבעייה של בעלך ניתן לפתור באמצעות תרגלים הניתנים בטיפול מיני.
יתכן כי לאחר שהפערים הרגשיים יגושרו, ותהיה הבנה של הצרכים המשתנים, כל שאר הפערים יצטמצמו, אולם זה מצריך דיבור כנה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משיכה מיניתדנה13/01/2009
שלום אני בת 21 ובן זוגי בן 26 אנחנו ביחד כבר שנתיים וחצי. נושא המין ביננו הוא נושא בעיתי כבר מתחילת הקשר שלנו, זה התחיל בזאת שהוא רוצה הרבה הרבה יותר סקס ממני, אנחנו מדברים על הכול לכן דיברנו המון גם על זה...זה גרם לי לחשוב המון ולנסות למצוא כל מיני דרכים להמשך אליו יותר החל משכנוע עצמי ועד ללהתחיל ולהיכנס לזה בהמשך...הוא היה נוגע בי ללא הפסקה במקומות אינטימיים ומציין כמה שהוא נמשך אליי אך אצלי התגובה הייתה הפוכה, המגע היה לא במקום לא נעים ואפילו עורר קצת דחיה. לאחרונה הוא הבין שהפעיל עליי המון לחץ והשתנה משמעותית, אך אצלי המצב רק החמיר, אני לא רוצה סקס איתו בכללל.גם סבלתי מפטריות חוזרות ונישנות שלא ממש תרמו למצב אבל חשוב לי לציין שכשאנחנו כן שוכבים גם אם בהתחלה לא רציתי אבל ניסיתי " להיכנס לזה" הסקס מדהים, אני ממש נהנת וגומרת בכל פעם ופעם, אבל אין לי את הכוח או את הרצון להתמודד עם השיכנועים העצמיים של " להיכנס לזה" . אני רוצה שהמשיכה תהיה טיבעית. מעבר לזה יש לנו קשר מדהים עם המון חום אהבה פתיחות ואכפתיות. אני אשמח לקבל דעה מקצועית כי אנחנו לא מצליחים למצוא פתרון ואי אפשר להמשיך ככה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המוקד של הקושי?
לי ראובני14/01/2009מתוך מה שאת מתארת לא בטוח כי הקושי הוא במשיכה המינית, או שיש בעיה בתפקוד מיני אלא סביב פערים בתשוקה או במידות העוררות.
השאלה היא כמה את מוכנה ללכת רחוק כדי לבדוק את זה.....?
במידה ואת לוקחת גלולות, האם תסכימי לנסות אמצעי מניעה אחר?
לראות האם התשוקה שלך עולה בזכות זה
או לראות האם את יכולה להוריד את קצב העבודה והחיים, במידה וזה קשור בעומס
או אולי לראות מה הדינימיקה הזוגית ביניכם שמשפיעה על זה
בקיצור, טיפול זוגי כמו בהרבה מקרים אחרים יכול לעזור גם פה...
לשיקולך, כי אין קיצורי דרך בבחינה ובבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל המון תודה על התגובה
דנה14/01/2009האמת היא שאני לא על גלולות כבר יותר משנה וחצי ואורך החיים שלי רגוע ומאושר, ניסינו ושללנו את כל הגורמים החיצוניים אך לצערי ללא הצלחה... האמת שאנחנו שוקלים טיפול זוגי או מיני אני לא יודעת איפה ההבדל אך הבעיה היא בעיקר כלכלית שכן העלות גבוהה מאוד. מעבר לזה טיפול זוגי מאיים עלי, האם זה לא אמצעי כבד מידי עבור זוג לא נשוי בגילנו? אני מרגישה שזה קצת גדול עליי...השאלה האמיתית היא האם בשלב הזה שלנו בחיים זו לא סיבה מספיק טובה לסיים את היחסים? חשוב לציין שלפני זה הייתי במערכת יחסים שנה וחצי והכול היה בסדר גמור..... אני יודעת שזו החלטה שלי אבל אני מאוד אשמח לשמוע את דעתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול זוגי
לי ראובני16/01/2009יש משהו בדבריך, טיפול זוגי באמת עשוי להתפס כאמצעי כבד אבל כמו ללכת לרופא כשיש אנגינה, גם כאן זה עשוי להיות משמעותי ויעיל.
אם הולכים לסקסולוג מטפל זוגי בבית חולים ציבורי (מדובר באותם המטפלים המיניים המטפלים גם בביתם באופן פרטי)העלות היא לא גבוהה.
שווה לחשוב על זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תגובה למיןאנט13/01/2009
אני לא מרגישה כלום בחדירה ולא בנגיעה בדגדגן אני מבקשת לדעת אם ישנה דרך לטפל בבעיה דרך קופת חולים האם רופא המשפחה יכול לתת לי הפניה לטיפול באחד מהמרכזים הרפואיים? עליי לציין כי הבעיה נמשכת כבר חצי שנה ואני מיואשת ומדוכאת אנא עיזרי לי ובכל מקרה שילחי לי תשובה לאי מייל אני מתחננת שתגיבי ולא משנה מהיא תשובתך העיקר שאדע שמישהו מקשיב לי אני אודה לך לנצח אם תעני לי (כל תשובה תתקבל בברכה)מחכה בכיליון עיניים לתשובה ממך בתודה ענקית אנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנט יקרה
לי ראובני13/01/2009לצורך פנייה למרכז רפואי לטיפול את לא צריכה הפניה מרופא משפחה.
אני ממליצה לך לפנות לאחד מבתי החולים הקרובים לביתך: רעות יד אליהו, איכילוב, רמב"ם, סורוקה מאיר וכו שיש בהם מרפאה לטיפול מיני ולהפגש עם סקסולוג כדי לנסות ולהבין יחד את הבעיה ופתרונות אפשריים.
בברכה
לי ראובני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה באילת יש מרפאה בעירץ
אנט16/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת...
לי ראובני17/01/2009צריך לבדוק באתר איט"ם של המטפלים המיניים
בסורוקה יש בוודאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפאה באילת
ד``ר ליאורה אברמוב19/01/2009אין מרפאה באילת.
יש רופא סקסולוג שמקבל בקופ"ח מכבי כגינקולוג ואולי אפשר להתיעץ איתו
שמו דר יגאל פלד.
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה של מתבגרתrotem13/01/2009
היי,יש לי שאלה! אני בת 17 ואימי הזהירה אותי לא להסיר שיער בכל חלקי איבר המין ובעיקר לא בשפתיים משום שזה מסוכן. כשאר אני שוכבת עם חבר שלי,שהוא אינו מסיר שיער במפשעה בכלל!,הסיטואציה נמשכת לא מעט זמן.במהלך קיום יחסי המין אני צריכה לעשות פעולה של חיכוך כאשר הוא בתוכי. לאחר שאני מבצעת פעולה זו במשך זמן מסויין,שהיא רק חלק נוסף לכל זמן קיום יחסי המין,אני מרגישה אח"כ תחושה צורבת באזור השפתיים הקטנות.הרבה פעמים אני גם מרגישה שהאזור שבין השפתיים הגדולות לקטנות צורב והוא מוציא הפרשות,רטוב. אני לא יודעת אם זה קשור לאזהרה של אימי בקשר להסרת שיער באזור זה,מכיוון שלא הורדתי וזה עדיין כואב ולכן אולי הסיבה היא בכלל פעולות החיכוך שאולי נמשכת יותר מדי זמן. אבקש תשובה בקשר לסיבה,מה אפשר לעשות אם זה בגלל החיכוך והאם אני יכולה להסיר שיער באזור זה או עדיף לוותר? אני מקווה שהבנתן ותודה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוחה שהבנתי
לי ראובני13/01/2009נשמע שיש לך הרבה התלבטויות.
שווה לך להכנס לאתר דלת פתוחה או להפגש עם אחד מהיועצות שלהן.
בעיקרון, לא אמור להיות קשר בין שיער לתחושה של חיכוך או צריבה.
בהרבה חלקים בעולם לא נהוג להוריד שערות ואין קשר בין התחושות.
יתכן כי חיכוך לאורך זמן לא מהנה מבחינתך או גורם לתחושה של צריבה.
אפשר להעזר בחומרי סיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
rotem13/01/2009אם אני באמת יכולה להיפגש עם מישהי זה מצויין. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)