מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדוםלינוי26/10/2008
מה ההבדל בין קונדום רגיל לקוטל זרע? ומה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני דברים שונים
לי ראובני26/10/2008קונדום זה אמצעי מניעה מכני המונע מפגש של ביצית וזרע בצורה טכנית שיש חציצה בין השפיכה לנרתיק.
הוקנדום מולבש על איבר המין של הגבר והוא מותאם לשימוש חד פעמי בלבד.
קוטל זרע זה חומר כימי שמחדירים לנרתיק כמו קצף והוא במרכיבים שלו מונע השרדות תאי זרע חיים להפרייה.
שילוב ביניהם הוא כאמור אופטימלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיניליזט25/10/2008
מה עושים כאשר יש לי חוסר חשק מיני במשך שנה שלמה , אני בת 28 רווקה עם בן זוג קבוע במשך שנתיים וחצי והוא די סובל...שנינו...כי כאשר אחד בעל חוסר חשק זה משפיע על השני יש לציין כי לפני כן הייתי מאוד מינית גם עם בני זוג קודמים. אין לי מושג מה קרה לי ואיך מטפלים ולמי פונים...אשמח לעזרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2008חוסר חשק יכול לנבוע מבעיות הורמונליות כמו למשל לקיחת גלולות, תרופות שונות כמו אנטידכאוניות, יכול להגרם עקב דכאון, עייפות שחיקה, חוסר משיכה לבן הזוג, ועוד.
מציעה לך לפנות לטיפול מיני.
בכל קופ":ח ניתן למצוא קשר למטפלים מיניים , בבי"ח שונים יש מרפאות סקסולוגיות
ואת יכולה גם להכנס לרשימת מטפלים הסקסולוגיים באתר איטם
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וכבדורד24/10/2008
שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האים גלולת פמינט גורמת לבעיות בכבד ואים כן מה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד``ר ליאורה אברמוב24/10/2008גלולות פמינט לא גורמות לבעיות בכבד, אך כמו כל גלולה למניעת הריון - מי שיש לה הפרעות בתפקודי כבד או מחלת כבד כרונית - אסור לה לקחת גלולות מכל סוג שהוא.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהשרית22/10/2008
אני נשואה כבר 9 שנים ומקיימת יחסים לפחות 12 שנים. אני בת 29 ומאד אוהבת מין. לאחרונה אני נהניתת מכניסה לאתרי פורנו וקריאת סיפורים פורנוגרפים.. ביחסים עם בעלי איני מגיעה לאורגזמה {מעולם} או שאיני יודעת מהי התחושה.. כשאני מאוננת יש רגע של תחושה של רעידות אבל אני לא מצליחה להמשיך ולגעת בעצמי ואז אני לא גומרת לגמריי.. כנ"ל קורה לעיתים רחוקות בשעת יחסים עם בעלי מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה
ד``ר ליאורה אברמוב24/10/2008לשרית שלום
נשמע שאת מגיעה לגירוי מיני גבוה אך מתקשה להגיע לשלב האורגזמה. זהו תהליך נלמד שניתן לעבור אותו בעזרת טיפול מיני.
ממליצה לקרוא את הספר של לוני ברבך - לעצמך מיניות האישה שנמצא בחנויות צומת ספרים.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים שרציתי לגעת
לי ראובני25/10/2008מציעה לך לקרוא גם את הספר בכותרת של גילי פליסקין העוסק באוננות של נשים ומציע פרק של טכניקות אוננות.
הרבה יותר קל להדריך את בן הזוג שלנו כיצד לענג אותנו לאחר שלמדנו לעשות זאת בעצמנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספר טוב
דלהי26/10/2008מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהתמרה21/10/2008
ערב טוב! חישבתי את ימי הביוץ שלי וקיימתי יחסים בזמן הביוץ אחרי כמה ימים אפשר לעשות בדיקה ביתית על מנת לראות אם זה נקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים
לי ראובני22/10/2008בזמן שאמור להיות הווסת, כבר אפשר לזהות באמצעות בדיקות שתן האם נקלט.
בכל מקרה, יש לעשות בדיקה יותר מפעם אחת.
צריך קצת סבלנות....
הבדיקות ילכו ויתחזקו (הצבע הכחול בהם) במידה וההריון נקלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מופנת לרופא בבקשהורד21/10/2008
שלום לך, יש לי בעיה נורא מעצבנת: אני רגישה לגלולות ויש לי כל מיני תופעות כגון: הרגשת נימול בידיים רגליים צוואר וכד' הרגשת נמלים כאלו. כאבי בטן ניסיתי כל מיני סוגים וכל גלולה יש לי תופעות, אני גם לא כלכך סומכת על קונדום ואני פוחדת , אני ממש בדילמה מה אפשר לעשות.? אשמח לתשובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לך בעיות של לחץ דם או סכרת?
לי ראובני22/10/2008זה נשמע כאילו מעבר לגלולות יש בעיות רפואיות אחרות.
אני טרם שמעתי על תופעות לוואי מסוג זה אבל שווה ללכת לרופא משפחה, לעשות בדיקות כלליות ולפי התוצאות ללכת לרופא נשים להתאמת גלולות.
יש כמובן עוד שיטות מניעה, טבעת סיליקון, התקן, זריקה וכו אולם זה מאוד תלוי בגילך, הסטטוס האישי וכוונות להביא לילדים בעתיד הקרוב- רחוק.
אני מציעה להתחיל בבדיקות שגרתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2008יש תכשירים הורמונליים הורמונלים נוספים שיכולים למנוע הריון כגון - גלולות על בסיס פרוגסטרון בלבד, מדבקות על העור או טבעת תוך נרתיקית. נסי אותן ותראי האם התגובות שלך יהיו אותו דבר. מינס היא גלולה המכילה מינימום של הורמונים ואם לא לקחת אותה - שווה לנסות.
במידה ואכן שום טיפול הורמונלי לא יהיה מתאים לך האמצעי הבדוק ביותר יהיה התקן תוך רחמי. ניתן להחדיר אותו גם לנשים שלא ילדו אף פעם אם אין שום אמצעי מניעה מתאים אחר.
אפשרות אחרת היא להשתמש בקונדום ובנוסף בטבליות או משחה תוך נרתיקית המכילים חומר קוטל זרע. אני מאמינה ששלוב של השנתיים יהיה מאוד יעיל.
התיעצי עם רופא הנשים שלך.
בברכה דר ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת יסמיןיפה20/10/2008
שמעתי שגלולת יסמין גורמת לכולסטרול. האים זה באמת נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע לי כמו מיתוס
לי ראובני20/10/2008לא שמעתי על טענה מסוג זה בעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2008אין קשר יחודי בין גלולות יסמין וכולסטרול.
כל סוגי הגלולות יכולים לגרום לעלית כולסטרול בנשים שיש להן נטיה לכך - הדבר קשור לאסטרוגן שבגלולות. בהפסקת הגלולות הכולסטרול צריך לחזור לנורמה.
בברכה דר ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא בבקשהשושי19/10/2008
שלוםרב, האים בגלל נטילת גלולת פוסטינור המחזור יכול לאחר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור משבש מחזור
לי ראובני19/10/2008עשוי לעכב או להקדים מחזור.
אם יש לך חשש, תעשי בדיקת הריון ביתית.
רלוונטי לפחות שבועים מקיום אקט לא מוגן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2008כפי שכתבה לי - פוסטינור יכול לשבש מחזור ולגרום גם לדימומים לא סדירים.
אם עבר התאריך המשוער למחזור ליתר בטחון עשי בדיקת שתן להריון על מנת לשלול כניסה להריון
דר ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
דלהי26/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
דלהי26/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאלינוי19/10/2008
שלום רב, 1)האים ע"י זה שאני ובן זוגי היינו בג'קוזי והוא החדיר את איבר מינו לאיבר מיני והוציא ממש אחרי כמה שניות יש מצב להריון? 2)בגלל שנלחצתי לקחתי פוסטינור אחרי 20 שעות בערך, האים זה יעזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר לגקוזי
לי ראובני19/10/2008כל עוד היתה חדירה, זה מה שרלוונטי.
אם זה היה לכמה שניות, וסביר להניח שנוזל זרע PRECUM לא בהכרח זלג בדיוק אז
הסיכוי מאוד קלוש
פוסטינור מגן ללא ספק אז אל דאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2008אם היתה שפיכה הרי שיש סיכוי להריון אפילו אם היתה חדירה של שניות.
במקרה כזה טוב שלקחת פוסטינור כי היא גלולה מאוד יעילה למניעת הריון אחרי קיום יחסי מין לא מוגנים.
פני לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה.
דר ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירהאירה19/10/2008
שלום. אני בת 29 נשואה.......יש לי בעייה בזמן קיום יחסי מין, עם בעלי, בזמן חדירה אני מרגישה כאילו שמנפחים בי בלון, זה כאב סביר ואז יש שפיכה שלו שגורמת לי לכאבים יותר חזקים ,בלון שהתפוצץ בתוכי ,האם התופעה הזאת ידועה???. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
לי ראובני19/10/2008אני מציעה לך לפנות לרופאת נשים בדחיפות למקרה ומדובר בבעיה
אולטרסאונד של השחלות והרחם יוכל לשלול סיבות רפואיות לכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2008לא מוכר לי תיאור כזה.
פני לרופא הנשים שלך שיבדוק אותך האם הכל תקין בנרתיק
בברכה דר ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרהשרון15/10/2008
שלום! אני בת 33 , נשואה 8 שנים ואמא לשני ילדים. אני ובעלי מקיימים יחסים 10 שנים. במהלך התקופה הזו אני לא הצלחתי להנות מיחסי מין איתו. אני מאוד אוהבת את בעלי ,ומתוך הרצון שלא לאכזב אותו ,אני באצם 10 שנים מזייפת אורגזמה.אני לא מצליחה אפילו להימשך אליו מינית למראות שהוא בחור חתיך מאוד.אני היום מאוד מתוסכלת מהמצב, רוצה לקבל עזרה,אך אני לא יכולה לשתף את בעלי ולומר לו שהוא חי בשקר עד כו, כי זה יפגע בו מאוד! מה עלי לעשות ?אנא עזרו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתייעץ עם איש מקצוע
לי ראובני16/10/2008נשמע שעשר שנים את חיה בבלבול אבל יש משהו שבכל זאת מחזיק אותך וגורם לך להשאר בסיפור הזוגי הזה. האם זה רק נוחות? הרגל? או שיש שם גם סוג של אהבה, חברות, הדדיות ואכפתיות.
לעיתים נדמה לנו שמאז ומעולם השגרה כפתה עלינו סוג של הרגל, חוסר תשוקה וחוסר חשק מיני, אולם לא בהכרח תמיד זה היה כך. תנסי להזכר מה באמת היה מלכתחילה ולגרום לניצוצות שהיו שם, לסחוף, להרגיש, ולא לצבוע את כל העשר שם באותו הגוון.
אני חושבת ששיחה עם איש מקצוע מתחום המיניות, יוכל לעזור לך לבדוק איזה מחסום קיים שם, חוסם, לא מאפשר מימוש מלא ובעיקר מה מתסכל או מקשה.
תתחילי את התהליך לבד וברגע שדברים יהיו יותר בהירים עבורך, תצרפי את בן זוגך לתהליך, את יכולה להגיד לו שאת צריכה לבדוק כמה דברים עם עצמך, לבד, כדי להיות מאושרת בצורה מלאה ורק אח"כ לבקש את תמיכתו הפעילה בעניין.
זכותך לפרטיות ולאינטימיות טיפולית גם בשעה שאת נשואה ובזוגיות.
זה לא אומר שהזוגיות שלך היא שקר ושאת אדם רע, חלילה, להפך. זה אומר שיש לך רגשי אשמה גבוהים המקשים עליך לממש ולמצות את ההזדמנויות לשינוי שאת זכאית להם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה שחלתיתללא שם14/10/2008
כשנולדתי הורידו לי שחלה אחת בגלל ציסטה שחלתית. בשבוע האחרון יש לי כאבים עזים בבטן התחתונה בצד שמאל. אלו כאבים נורא חזקים. אני מתעוררת מזה באמצע הלילה,וכואב לי כאשר אני הולכת\קמה מישבה לעמידה. האם יתכן שמדובר בעוד ציסטה? אם כן,אילו תופעות לוואי יש שאני יכולה לשים לב אלייהם? והאם כאשר יש ציסטה בשחלה מקבלים מחזור? בנוסף לחשש לציסטה,יש לי בעיות עיכול בגלל שימוש תכוף בלקס'[ה"א] בשנה האחרונה,אך הפסקתי בחודשים האחרונים. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות מיד לרופא
לי ראובני14/10/2008לא ניתן לאבחן באמצעות התיאור שלך במה מדובר, אולם ברור לחלוטין שאם ההסטוריה הרפואית שלך מעידה על בעיה מסוימת, לא לוקחים סיכונים. יש לפנות מיד לרופא נשים שמכיר את ההסטוריה שלך לעשות אולטראסאונד של שחלות ולראות האם יש בהן בעיה בגודל או אחר ....
לא ציינת גיל או האם את לוקחת אמצעי מניעה בכל מקרה, רופא שמכיר אותך יוכל לסייע ולהגדיר בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהטל12/10/2008
היי. אני יוצא עם משהי כחצי שנה , נראה לי שהיא סובלת ולא נהנת שאני מלטף לה את החזה , היא גם אומרת את זה אומנם לא בצורה גלויה אבל בהתנהגות שלה ע"י תפיסת הידיים שלי כאשר אני מתקרב לשם . היא מודה שיש לה רגישות גבוהה ומוגזמת (לדעתי כרונית) ומבקשת שאשלים עם כך. אותי החזה מאוד מגרה ולא מצליח להתגרות ממשהו אחר . מה דעתך לעזוב אותה , כי המצב לא ישתנה ? איך ניתן לגשר על בעייה כזו ואם בכלל ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הרגישות מתעוררת תמיד?
לי ראובני14/10/2008נראה שדווקא מוקד המשיכה שלך הוא מוקד הרגישות שלה.... האם זה מקרי?
אני לא יודעת.
אולי מתוך הלהיטות שלך ששכחת שיש עוד אזורים בגופה או שגרמת לתשוקתך כלפי החזה שלה להראות כמו משהו מסעיר ומאיים מדי שגורם לה להיות מודעת מדי לכך.
מציעה לך לנסות לזמן מה ללמוד להתגרות מאוד אזורים, להנות מהמגע עצמו, מלהעניק לאחר, מלהיות מודע לצרכים שלה, מלראות אותה מתגרה מתוך המגע שאתה מעניק לה, ולבדוק האם באמת באמת זה האזור היחיד שעונה על הצורך שלך.
יתכן שלאחר שהיא תראה שאתה לא "מזניח" עוד מקומות ואתה קשוב לצרכים שלה, אזי המרכזיות של החזה שלה והמודעות היתרה שלה כלפיו תרד ותתאפשר גישה כלפי בקלות רבה יותר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרחל12/10/2008
לפני כיומיים התחלתי להרגיש באיבר המין מאין צריבה - גירוד שכזו, לא חזקה במיוחד. הבנתי כבר לפי הסימן כי יש לי ככל הנראה פטריה. אין לי צריבה בעת מתן שתן וגירוד מועט ביותר, ממש קל. קניתי בבית מרקחת "אגיסטן נרות ואגינליות". ידעתי שעד שאקבע תור לרופא נשים יכולים לעבור כמה שבועות ואני לא אחכה עם זה הרבה זמן כדי שהרופא יאבחן איזה סוג פטריה יש לי ומהו הטיפול הנדרש. היום בלילה אני אמורה להשתמש בנר השני. לפני תקופה מסוימת היה לי את אותו המקרה וגם קניתי אגיסטן (אומנם משחה להחדרה) וזה עזר לי. האם פעלתי נכון? הא הנרות יעזרו לי גם אם לצורך העניין מדובר בסוג אחר של פטריה? האם משחה\נרות אלו (של אגיסטן) הנמכרות ללא מרשם רופא, יעילים באותה מידה לעומת משחות אחרות? אשמח לתשובה של אחד המומחים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט....
לי ראובני14/10/2008יכולות להיות סיבות רבות לגירוי, אולם אם השתמשת בתכשיר וזה הקל את הצריבה והגירוד אשרייך.
תנסי להבא גם לזהות מה הביא לכך.... האם שימוש בסבון מסוים, תנאים הגיינים (רחצה בים/ שהות בים), תחתונים מכותנה, החלפה של סבון כביסה, יחסי מין עם קונדום וכדומה
זיהוי של הרגישויות שלך תסייע לך למנוע את השנות הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריות
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2008האגיסטן הנמכר ללא מרשם רופא הינו תרופה יעילה מאוד נגד פטריות. תרופה זו לא תהיה יעילה נגד זהום חיידקי למשל.
אם הגרד לא יעבור אחרי שאת מסיימת קורס של 3 ימים טיפול - כנראה שהסיבה לגרד היא אחרת ולא פטריה ופני בדחיפות לרופא נשים לבדיקה
דר ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץתמרה09/10/2008
ערב טוב! אני יודעת שסיכוי הכי טוב להיכנס להריון זה בזמן הביוץ שמתרחש כ 14 יום מאז תחילת הדימום.. האם גם בימים אחרים, כלומר לפני ואחרי הביוץ ניתן להרות? או שרק ב 4-5 ימים של הביוץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנסה לדייק
לי ראובני10/10/2008ביוץ מתקיים 14 לפני מועד תחילת הווסת הבאה.
כלומר אם יש לך מחזור של 28 יום, והווסת הבאה שלך אמורה להתקיים ב 16.10, אז את צריכה לספור 14 יום אחורה, כלומר עד ל2.10.
אפשר לקיים גם יום יומיים לפני הביוץ יחסים כי תאי זרע שורדים בגוף האישה 72 שעות.
תגידי לבעלך לעבור לתחתונים רפויות, שאינן מצמידות את האשכים לרגל ואחרי היחסים תישארי בתנוחה שבה האגן מורם למשך כמה דקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)