מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה רבה לך קודם כלשחר12/01/2009
אבל כמו שאמרתי אני יותר מפותחת מהרבה חברות שלי.. הגובה שלי 160 שזה באמת קצת נמוך אבל חוץ מזה כל שאר הדברים מסמנים את קבלת המחזור.. חשוב לי גם לציין כי ההפרשות התחילו לי בכיתה ז' או ח' והיום אני בי'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיקולך
לי ראובני13/01/2009אני מציעה לך לדבר עם אמא או רופאת משפחה
להתייעץ מה לעשות בעניין
כמו כן, לבדוק איתה או אולי יש לך אחיות גדולות, מתי הן קבלו מחזור
רופא מתבגרים יוכל לתת תשובות על שאר השאלות
אם את גרה באזור רחובות יש בימי ראשון רופא מתבגרים חינם בדלת פתוחה
פרטים באתר דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אםם אנחנו משתמשיםם בקונדוםםםאני12/01/2009
זה אומר שאני לא צריכה לקחת גלולותת?? אוו שזה בכלל לא קשוררר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום
לי ראובני12/01/2009קונדום מתאים למניעת מחלות המועברות במגע מיני.
הוא יכול להיות מאוד אפקטיבי בשימוש חד פעמי, נכון, ומיומן.
צריך לדאוג להשאיר מקום בקצה לנוזל הזרע ולהקפיד לאחר הירידה של זקפת הגבר שהוא לא יחליק פנימה לנרתיק האישה.
גלולה יכול לשמש כאמצעי יעיל נוסף למניעת הריון.
בקשרים מזדמנים עדיף כמובן את שניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מקבלת מחזורשחר11/01/2009
אני בת קצת יותר מ15 וחצי ועוד לא קיבלתי מחזור. חשוב לציין כי מעולם לא קיימתי יחסי מין ויש לי הפרשות בקביעות ואני גם מפותחת.. רק המחזור לא מגיע. האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות רופא מתבגרים
לי ראובני12/01/2009אני יודעת כי בגילך כבר קיימת ציפייה להיות כמו כולן, לקבל מחזור, לקנות חזייה, לצאת עם בנים, אבל כמו כל דבר בחייים, לכל אחת יש את הקצב שלה וזה בסדר.
אני לא יודעת מה הגובה שלך, מה הנטיייה המשפחתית שלך, האם את עוסקת בספורט, בריאה וכו' אולם כל הפרמטרים הללו משפיעים על מועד קבלת הווסת.
במידה ואת מודאגת כי לא צמחת לגובה בשנים האחרונות, כי עברת את הגיל הממוצע של קבלת מחזור במשפחה ואת לא ספורטאית או רקדנית מקצועית, את יכולה לפנות לרופא משפחה ולקבל ממנו הפנייה לרופא מתבגרים.
יחד עם זאת, אפשר להוריד מעט לחץ מעצמנו, לתת לגוף את הזמן שלו, ובקרוב בוודאות זה יתסדר....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיקליעד11/01/2009
אבקש לדעת למי ניתן לפנות (שמות וטלפונים) לגבי קבלת טיפול ליובש בנרתיק בגיל המעבר ומה האופציות לטיפול. לא מצליחה לקבל תשובות מרופא נשים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה הכוונה
לי ראובני11/01/2009האם רופא הנשים שלך לא היה יכול לתת לך מידע?
על טיפול הומאופטי או משחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2009כל רופא נשים יכול לתת טיפול הורמונלי מקומי ליובש בנרתיק הנובע כתוצאה מגיל מעבר. אין צורך ברופא מיוחד. אם רופא הנשים שלך לא נותן לך תשובות או טיפול מתאים החליפי רופא!
הטיפול הוא טיפול אסטרוגני מקומי הניתן בנירות, משחה או טבליות המוחדרים באופן קבוע לנרתיק
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוויה לסביתגבר11/01/2009
מקווה שיש פה מקום גם לגברים. נודע לי, שלאשתי היו מספר חוויות לסביות עם חברתה, עמה היא בקשר עד היום. אשתי לא יודעת שאני יודע. זה לא מפריע לי, עקרונית. רציתי לדעת האם זה נפוץ. האם היה ראוי שהיא תספר לי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר
גבר11/01/2009לא כתבתי,שזה היה כמובן לפני שהכרנו. לא מדובר בבגידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הכללות בעניין הזה
לי ראובני11/01/2009אני לא חושבת שזה רלוונטי האם התופעה היא שכיחה או לא.
יותר משמעותי, מה זה עושה לך, העובדה שאשתך מקיימת קשר מיני עם חברה, או קיימה בעבר קשר כזה.
במידה והקשר היה בעבר, לפני שנפגשתם, לא ברור לי מה המשמעות שלו בעינך היום ולמה אתה מרגיש שיש בעניין זה חובת דיווח? האם אתה סיפרת לאשתך באופן גלוי וכנה אודות כל האינטראקציות המיניות שהיו לך? האם קיימת ציפיה ראלית בקשר שבה נגדיר, נגלה ונחשוף הכל?
נראה לי בריא שלכל אחד מהצדדים קיים צד שהוא לא חושף, שהוא פרטי, אישי ואפילו מיני.
במידה וחשובה לך ההכרות איתה, התקשורת הפתוחה, נראה לי משמעותי להתחיל בלשתף אותה שאתה יודע, ובאיזה אופן נודע לך הדבר.....
כמו גם לשתף בנושאים אחרים הקשורים בך, לצורך איזון.....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרתציפורה10/01/2009
לא בטוחה אם זה המקום וגם קצת מתביישת אבל אני בת 31 ונדמה לי שמעולם לא גמרתי- אולי פעם אחת לפני כמה שנים... הייתי עם מגוון של גברים וכיום עם אחד חמוד שמאוד משתדל, יש בנינו פתיחות, הוא הציע ויברטור.. האם אין דרך אחרת. בדגדגן איני מגורה, רק בחדירה נראה לי. באדולינה תוכלי לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגמור
לי ראובני11/01/2009שלום לך,
את בחברה טובה מאוד, יש נשים רבות שאינן יודעות כיצד לגמור, ואני כותבת בכוונה יודעות ולא "לא מצליחות" או לא מסוגלות, כי זה בעיקר עניין של למידה, התנסות וחוויה.
הרבה פעמים בטיפול מיני עושים עבודה רגשית על עמדות, חינוך ומסרים מהבית הקשורים באוננות ומיניות אולם בכל הקשור בפרקטיקה, נדרשת בעיקר עבודה "מעשית" של אימון באוירה נעימה ונינוחה.
אני מציעה לך בעזרת הויברטור שקבלת או לבד באמצעות גירוי ידני לנסות ולהתעורר מינית בדגדגן או בחדירה ולהגיע לאורגזמה.
תנסי לאפשר לעצמך אווירה רגועה, שלווה ונעימה, אולי אפילו באמצעות יין, נרות ומוסיקה ובעיקר פרטיות וכוונהה.
כמו כן, ניתן לקרוא את הספרים "לעצמך מיניות האישה" של לוני ברבך או "דברים שרציתי לגעת" מאת גילי פליסקין המציעים הדרכה וטכניקות מעשיות גם לאוננות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור או הריון???אורחת08/01/2009
היי,האם כאבי בטן תחתונה(כאבי מחזור) שבוע לפני התאריך שאני אמורה לקבל מחזור מעידים על זה שאני צריכה לקבל ואז בעצם אני לא בהריון??אנחנו מנסים להכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר לדעת
לי ראובני08/01/2009לא ניתן לנבא באמצעות כאב כזה או אחר לכאן או לכאן. הם יכולים להיות פסיכוסומטיים באותה מידה שהם עשויים להיות אמיתיים.
בקיצור, תקנו ערכת הריון ביתית ותבדקו.
כמו כן, ניתן לקנות ערכת ביוץ ולנסות לתזמן את יחסי המין בהתאם
המון בהצלחה, זה נשמע מאוד מרגש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהזיוה07/01/2009
לפני יותר משנה וחצי נפרדנו אני וה- ex שלי בנסיבות שלא מרצונינו. פערי דת הפרידו בניינו. (אני יהודיה והוא לא) הכרתי אותו בצבא, התאהבנו והייתה לנו אהבה שאין לי לתאר אותה במילים כמה הייתה יפה ועצומה והתחושה שנשארה בי לאחר הפרידה היא- אהבה כזו זה פעם אחת בחיים.(היינו יחד קצת יותר משנה וחצי) מאז הפרידה יצאתי למספר דייטים ואף הייתי קצת בקשרים ( לא יותר משבועיים שלושה) וזהו, אינני מוצאת את עצמי. אף אחד לא מגיע לרמה שלו בעייניי. אני מנסה לתת צ´אנסים אך ללא צלחה. אני פוחדת שלעולם לא אמצא משהו ברמה שחוויתי. אני בוכה כמעט כל יום , הוא בא לי הרבה בחלומות, אני רואה אותו בדמיוני המון . חוששת שזה משגע אותי. אני נלחמת בזה יום יום לא לתת לזה לשגע אותי. אך עדיין פוחדת. מה לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן
אורחת08/01/2009היי,לדעתי את צריכה לעזור לעצמך להיות עסוקה כל הזמן ולתת לזמן לעשות את שלו ולא להלחם בזה יותר מידי כי יש מצבים בחים שלא צריך להלחם בהם אלא לבלוע אותם כמו גלולה מרה.תקחי קצת זמן לעצמך ואז תנסי לצאת ולהכיר מחדש.המון הצלחה יקירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה ראשונה....
לי ראובני08/01/2009אהבה ראשונה מלווה אותנו לעיתים לנצח. אנחנו משווים אליה כל קשר, כל דיט, כל רגש, כל סערת רגשות באשר היא. זה לא פשוט. בעיקר כשהיא בלתי אפשרית וקשה למימוש ומיצוי.
הרבה פעמים תחושת חוסר היכולת לבטא את האהבה (גם בקשרים שבהם האהבה הופכת להיות חד צדדית) הצד המאוהב, מתקשה לפרק את האנרגיות של האהבה בהן הוא מלא.
ואז האהבה שם, טעונה וכואבת.
אני מבינה את הקושי ואת הגעגוע ובעיקר את המורכבות של מימוש הקשר כפי שהוא.
אהבה, זוגיות ומערכות יחסים בכלל מורכבות מאוד, לעיתים מורכבות אף מכדי שנצטרך לממש אותם במסגרת קונפליקט. לעיתים האהבה הרומנטית הזו באמת לא מצליחה לשרוד את הקשיים האובייקטיביים של החברה, המשפחה והחיים באשר הם.
תתני לעצמך את הזמן להתאבל, לכאוב, להתקשות להרפות ואז לאפשר לעצמך לאט לאט לחזור למעגל החיזורים והאהבה ובעיקר, שימצא האדם הראוי שיכנס לנעליו של אהבת נעוריך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שחשובה ליאורחת04/01/2009
כמה זמן אחרי קיום יחסים ללא אמצעי מניעה הזרע נשאר בגוף האישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 72 שעות
לי ראובני04/01/2009באופן עקרוני, 72 שעות זרע יכול לשרוד בסביבה מימית.
לכן גם יום לפני הביוץ יכולה אישה להכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מכניסה להריוןחסוי04/01/2009
שלום כן אני בת 24 ומאוד מפחדת להתחיל יחסים אינטימיים עם החבר, אני סומכת עליו, אבל יש לי חוויות קצת לא נעימות מהעבר ללא קשר אליו שקשורות לבעיה. ביחסים האינטמיים עם החבר הקודם הדברים היו לא ברורים וכמעט נכנסתי להריון ואלו היו ימים מפחידים. לקחתי את זה נורא קשה.אני רוצה מאוד לקיים יחסים עם החבר הנוכחי אבל אני מפחדת להרגיש את הפחד התמידי הזה שמשפיע על התפקוד שלי. העניין שאני לא יכולה לקחת גלולות מבחינה רפואית . וגם לא הכי סומכת על קונדומים.אם תוכלו לעזור לי מעט אודה לכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי ומובן
לי ראובני04/01/2009יקירה מה שאת מתארת הוא מאוד מובן מאליו.
אחרי שאנחנו חווים חוויה טראומטית אחת, אנחנו לא ששים לחזור לאותו מקום העשוי להניב את אותו הכאב. אולם חשוב לזכור כי מיניות היא חוויה שיכולה להיות גם נעימה, כייפית, מרגשת וזוגית מאוד.
היום למזלנו יש המון פתרונות למניעת הריון החל ממדבקות, טבעת של נובה רינג וכו'.
אני מציעה לך לפנות לרופא נשים שימליץ לך על כל התחליפים השונים מגלולות העשויים להתאים לך, כך שתוכלי לקיים יחסים בבטחה ובשלווה.
בנתיים, היתי מציעה לך לשתף את בן זוגך בחששות שלך, שיכיר אותך, שידע כמה את זקוקה לתמיכה ובעיקר כדי לאפשר לעצמך לקבל את החיזוק והחיבוק לו את ראויה.
אני חושבת שזה עשוי להעמיק את עוצמת הקשר והחיבור ביניכם בעיקר כי הוא יידע שאת סומכת עליו ורואה בו בן זוג ראוי לתמיכה.
בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותרונית03/01/2009
שלום, אני כבת 40 , ללא ילדים חיה עם בן זוג. בשנים האחרונות אני מאנונת בתדירות גבוהה כפעם ביום (לעיתים רחוקות גם פעמיים) למעט תקופת המחזור. בנוסף לקיום יחסי מין פעם פעמיים בשבוע. האם סיטואציה זו בגדר נורמה או מצביעה על בעייה כלשהי? תודה, רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2009את בת 40 בתקופת שיא הכושר המיני שלך!
סביר להניח שהצורך המיני הגבוה אצלך יוצר צורך לאונן בנוסף לקיום יחסי מין שכנראה התדירות שלהם לא מספיקה לך. לא נראה לי שמדובר פה בבעיה
כל עוד אין הדבר מפריע לך בשגרת חיים או בקיום קשר זוגי ומיני תקין
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזדיני יותר מעבר לפעם בשבוע
רונן07/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאוננן עבורך
מייק08/01/2009כנראה שהבן זוג לא מספק אותך למרות מספר הפעמים שאתם שוכבים את צריכה תוספת אני מוכן לבוא לעזרך לאוננן לך או ללקק הנני מוסמך בעיסןי טנטרי מעלף הטלפון 0509113800 תתקשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות וחשק מיניטל02/01/2009
שלום, אני נוטלת גלולות במשך 4 שנים מסוג - אסטל , לטיפול באקנה. במשך הזמן חלה ירידה חדה מאד בחשק המיני שלי וכיום אני מרגישה כי אין לי כמעט כלל חשק מיני וקשה לי מאד להגיע לאורגזמה. רציתי לדעת האם יש קשר? האם כדאי להפסיק עם הגלולות ולקחת אנטיביוטיקה לטיפול באקנה? בנוסף, רציתי לשאול גבי החדירה . עדיין לא הייתה חדירה היות ואני חשה בכאבים עזים . מה ניתן לעשות להורדת הכאב ? על מה את ממליצה .? לתשובתך המסורה אודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וחוסר חשק
ד``ר ליאורה אברמוב03/01/2009כ15% מהנשים משוער שסובלות מירידה בחשק המיני עקב גלולות. הדרך הטובה ביותר לבדוק את זה זה להפסיק גלולות. למספר חודשים ולראות מה קורה.
חוץ מזה כאבים בזמן יחסי מין יוצר בעיתיות בכל הקשור למגע מיני וגם זו סיבה נהדרת לירידה בחשק המיני.
פני לרופא נשים ודווחי לו לגבי הכאבים. בררי איתו האם יש לך וסטיבוליטיס. אם הוא לא מאבחן - פני למרפאה למחלות העריה או מרפאת צוואר הרחם לבדיקה נוספת.
כדאי שתפני למרפאה לטיפול מיני כדי לטפל בבעיות המיניות שמהן את סובלת.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לאשה שלא מתחברת בכלל למגעיצחק01/01/2009
שלום! אשתי, לה אני נשוי למעלה מעשר שנים, לא מתחברת בכלל למגע. מעולם לא חיבקה אותי או הביעה איזו מחווה גופנית (יד על הכתף למשל). לא מוכנה להתנשק בדרך כלל, ולא אוהבת יחסי מין. אציין שאנחנו כן מקיימים יחסי מין, לפרקים, ולדבריה היא למדה להנות מהם. היא פאסיבית לחלוטין במקרים אלה, ובמקרה הטוב, מלטפת אותי. למיטב הכרתי (בהסתמך על תגובות פיזיולוגיות...) אני מצליח עפ"ר להביא אותה לגמירה, על ידי עבודת כפיים מאומצת. (סליחה על הכניסה לפרטים!) ובמקרים אלה, לעתים נדירות מאד (מאד!) היא מנשקת אותי ומיוזמתה. לה נוח עם עצמה, ולא מדבר אליה להשתנות. לאחרונה, אמרתי לה שאני לא יכול עם זה, כי אני חייב מגע, מינימלי. שאי פעם תוכל לחבק אותי ולא רק ההיפך. (אציין עוד שגם אביה באופן כללי אותו טיפוס... ע"פ התנהלותו היומיומית). שאלתי, האם התיאור הזה אומר לכן משהו מוגדר, יש לזה שם מוגדר שאני יכול לחפש עליו מידע. והאם יש טיפול שיכול לסייע, לא רק בקטע שהיא תוכל לבצע דברים, אלא שיפתח אותה מבפנים, שתוכל להנות מעולם המגע. בהנחה שיש טיפול כזה, באיזו מידה הוא אפקטיבי ועל מה הוא מבוסס: תרופתי או משהו אחר? תודה, תודה ושוב תודה על כל פירור של מידע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מיני זוגי
לי ראובני01/01/2009הרבה מאיתנו לא משערים עד כמה טיפול מיני זוגי יכול לפתור עכבות וחששות שיש לנו מפני המיניות שלנו. אני לא יכולה לאבחן דרך האינרנט, למרות התיאור המפורט שלך, את מה שאשתך חווה, בעיקר מפני שזה התיאור שלך.
במילים שלה, בקול שלה, בשפת הגוף שלה, תוך התחברות למחשבות ולרגשות שונים, אישתך עשויה להיות מסוגלת להעלות את הקשיים שלה, את הצרכים שלה, ובאמצעותם לעשות גשר לצרכים שלך.
הייתי מציעה לך להאיר בפניה את האפשרות של טיפול, להגיד כמה זה חשוב לך להיות איתה בקשר ובמגע ולנסות ולמצוא מסגרת מתאימה לעניין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעקבות השאלה אודות קרירות האשה
חיימס07/01/2009התחברתי לשאלה על קרירות מינית ויחס קר לנושא המיניות ,היות וגם אצלינו ישנה כזו אבחנה על אף כל ההשקעה והרצון הכנה של שנינו להתקדם ..היות ואני לא רואה שנלך לייעוץ אשמח אם נקבל ידע וקצה חוט לטיפול עצמי בענין .ואהיה כאן פה לעוד חברים המבקשים להתקדם.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מיני
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2009הכנסו לאתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני. יש שם רשימה של מטפלים מיניים מוסמכים כולל יועצים זוגיים ומיניים.
ניתן גם לפנות לקופת החולים שלכם ולבדוק מה אפשרויות הטיפול שנתנות במסגרת קופ"ח
בהצלחה
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירות מינית של אשתך?
לי ראובני08/01/2009לרוב, לא מדובר בקרירות מינית הנובעת מאין.
יש לה סיבה.
בין אם שחיקה, עייפות, דימוי עצמי נמוך, חוסר התלהבות או חוסר קבלת תמיכה בתוך הקשר.
את הדברים הללו שווה לבדוק בשיחה פתוחה וכנה, במכתב כנה וגלוי לב, בהזמנה לדיאלוג.
טיפול זוגי מיני יכול לסייע וההבטחה הגלומה היא בפתיחת ערוצי התקשורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתגובות. עוד שאלה נספחת
יצחק14/01/2009אני תוהה לפעמים על האפשרות... האם ייתכן שאדם מתנהג בצורה זו (כפי שתיארתי את אשתי) בעקבות טראומה שעבר בגיל מוקדם? לא ידוע לי על טראומה כזו, אבל לפעמים אני מחבר רמזים, ותוהה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יכול להיות
לי ראובני14/01/2009הכל יכול להיות, יחד עם זאת אין שום דרך מדויקת לבדוק את זה ללא טיפול או מרחב תומך ואמיתי שמאפשר שיחה על נושאים כואבים ופצועים.
אם באמת זה התסריט המדויק, חייבת הכלה מדויקת ואינסופית לכך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה טיפול מיני
רונן07/01/2009ואיזה קישקושים שלא עוזרים. אם אתה נהנה מחברתה של אשתך ומהזיונים אתה מה איכפת לך. היא נהנית אתה נהנה. כפי הנראה אתה מחפש כוכבים וברקים תאמין לי זה יבוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהציפי31/12/2008
שלום רב, ידועים לכם במקרה התנאים לקבלת תרומת ביצית לאשה לאחר הפסקת המחזור ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי לא קיים בארץ
לי ראובני31/12/2008אני חושבת שאפשר לעשות פרוצדורה מעין זו רק בחו"ל.
אני מציעה לך לפנות לרופא נשים מומחה בפוריות.
אולי ד"ר אברמוב תוכל לסייע בהפנייה למקורות מידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת ביצית
ד``ר ליאורה אברמוב31/12/2008פני ל מרפאות פריון בבתי חולים הגדולים או בקופ"ח אלו יוכלו להפנות אותך לכתובת הנכונה
ליארוה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הריוןאורחת28/12/2008
מה הן הסיבות שלא מצליחים להכנס להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון
לי ראובני28/12/2008אני מניחה שד"ר אברמוב תוכל להרחיב מעבר לעניין קיום יחסי מין שלא במועד הביוץ וכו חשוב לזכור כי גם לפניות רגשית, בריאות פיזית ונפשית, אורח חיים רגוע, שלווה, שעות שינה ותזונה מאוזנת עושים את ההבדל.
מה ניסיתם עד כה?
כמה זמן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי כניסה להריון
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2008כבעיה מוגדרת שנה של נסיונות להרות ללא הצלחה.
תדירות של יחסי מין כ 3 פעמים בשבוע צריכה להספיק כדי להרות.
צריך לזכור שביוץ חל 12 - 24 שעות בלבד במהלך כל חודש וקורה כשבועיים לפני המחזור שיגיע.
תזמון לא נכון, בעיות ביוץ, אי תקינות של הזרע, אלו הבעיות השכיחות.
בברכה
ליארוה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)