מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דייסת קורנפלורמיטל12/10/2008
בתי עוד 5 ימים בת 4 חודשים. שוקלת 5.850 וגובהה 62.5 ס"מ תינוקת פעילה,חייכנית ומקסימה. האחות בטיפת חלב המליצה לי להתחיל להוסיף לה לתמ"ל בערב דייסת קורנפלור כדי שתשמין קצת. האם כדאי? יש צורך בכך? אני לא רוצה שהיא תשמין "סתם" (אומרים שקורנפלור זה בעצם קלוריות ריקות). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה..
מיטל12/10/2008שכחתי לציין כי היא עולה יפה במשקל,בחודש האחרון עלתה ביותר מ 700 גרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונת בן שנהסיון12/10/2008
תינוק בן שנה. אוכל כמעט הכל כולל סימילאק בין 3-4 פעמים ביום. שאלותיי: האם חובה להזין גם בדייסה?הוא אינו אוהב דייסה. האם כמות הסימילאק שציינתי מותאמת לגילו? כמה מנות תמ"ל אמור לאכול מגיל שנה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיוון
כוכבית דוידיאן16/10/2008סיוון היקרה, ממש אין צורך להוסיף דייסה לתמ"ל במידה והתינוק שבע והתמ"ל מספיק לו.
כמות התמ"ל בין תינוק אחד לשני משתנה.
חשוב להגיש לפחות פעמים ביום, בוקר וערב ואם לא אוכל מספיק אז כמובן, צהרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה גיל 7 חודשיםרינת11/10/2008
שלום בני בן 7 חודשים נכון להיום אוכל מנת פירות בבוקר (130-140גרם) ומנת מרק בצהריים בערך אותה כמות,בפירות הוא אוכל בננה תפוח אגס ומלון בירקות גזר תפו"א קישוא סלרי ועוף איך אפשר עוד לגוון מה ניתן להוסיף? מלבד המוצקים אוכל גם עוד בערך 4 מנות תמ"ל לכל היום מהי כמות האוכל שתינוק בגיל זה צריך בערך לצרוך? (לפעמים הוא לא רוצה לאכול בקבוק גם אחרי 4 שעות וגם אז אוכל רק 120 ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגת עליי
רינת12/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינת
כוכבית דוידיאן16/10/2008ראשית אני מתנצלת אם דילגתי עליך.
לפי מה שאת מתארת, התפריט הוא מצויין והכמויות יפות מאוד.
את יכולה להוסיף ירקות נוספים כמו בטטה, דלעת, קטניות מונבטות, בשלב זה ניתן להוסיף גם דגנים כמו קוסמת וקינואה.
אם אחרי 4 שעות אוכל 120 וזה מספיק לו זה גם בסדר, כמובן אם זה לא קורה כל הזמן.
גם לתינוק יש מצבי רוח ולא תמיד יש תיאבון.
המדדים כדי לבדוק אם התינוק אוכל מספיק הם: עליה במשקל ורוגע אחרי האוכל.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה המשך
רינת18/10/2008האם כבר אפשר להוסיף טחינה גולמית? האם את הקינואה יש לבשל עם הירקות של המרק ולטחון? הוא אוהב את הביסקווטים של מטרנה כמה כאלו מומלץ לתת ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דייסות מומלצותסאשה10/10/2008
בני בן שנה, הייתי רוצה לדעת מה הם הדייבות המולצות לאכילה בגיל זה? אני מתרשמת שכשאני נותנת לן דייסת פירות או וניל יש לו עצירויות, האם זה אפשרי, אם כן איזה דייסות מומלצות על מנת להימנע מבעיית עצירות? כמה פעמים ביום הוא אמור לאכול דייסה? חשוב לציין שהוא מאוד אוהב דייסות ומעדיף אוכל מבקבוק על האוכל הרגיל ואפילו שאני נותנת לו אוכל רגיל במהלך היום אני עדיין מוסיפה לו בקבוק עם דייסה שאותו הוא גומר עד הסוף 180מ"ל. לפני השינה ובמהלך הלילה עוד פעמיים אני נותנת לו דייסה או מטרנה, מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסאשה
כוכבית דוידיאן12/10/2008ראשית את המטרנה אני ממליצה לך להמשיך ולהגיש לפחות פעמים ביום , בוקר וערב עד גיל שנתיים וחצי/ שלוש, במטרנה יש את כל המרכיבים הדרושים להתפתחות, מכיוון שתינוק בגיל זה אינו אוכל מספיק מזונות עשירים.
לגבי דייסות, את כמובן בשלב זה יכולה להגיש לו את כל הדייסות, את גם יכולה להכין לו דייסה ביתית משיבולת שועל בתוספת שקדיה, דייסה זו היא לא מעובדת וביראה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עירבוב פרות/ירקותג'וליה10/10/2008
שלום רב, הבת שלי היא בת9 חודשים והיום היא אוכלת ארוחה פעמיים ביום (בבוקר פרות ואחר צוהריים תבשיל/מרק). שאלות שלי: 1. האם יש פרות שאסור לערבב ולמה? 2. האם יש ירקות שאסור לערבב ולמה? 3. מאיזה גיל מומלץ לתת מעדן ובאיזה מומלץ להתחיל? תודה רבה וחג שמח, ג'וליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגוליה
כוכבית דוידיאן12/10/2008נתחיל מהסוף, מעדני חלב, לפי הנחיות משרד הבריאות ניתן להתחיל בגיל שנה.
אני ממליצה להתחיל בגיל קצת יותר מאוחר, כי עדין לתינוק קשה לעכל את החלב עקב חוסר איזון אינזימטי.
לגבי הפירות: באופן כללי מותר את כולם, כאשר מתחילים עם כל פרי בניפרד למספר ארוחות(לפחות 2) ואז ניתן לערבב.
ישנן פירות שיש להם נטיה לגרום לאלרגיה כמו: מנגו, אפרסק ותות גם אפרסמון קשה מאוד לעיכול, לכן לא מומלץ להתחיל איתו בגיל מוקדם.
לגבי ירקות, מותר הכל וכמה שיותר י ותר טוב, מלבד חצילים ופלפל ירוק שהם מאוד חומציים, איתם ההיתי ממליצה להמתין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזב גיל אפשר להוסיף שקדיה לתינוקטלי08/10/2008
בני בן 8.5 חודשים. רגיש לחלב פרה וסויה. הוא אוכל 2 פעמים ביום ארוחות שאינן הנקה ואני מרגישה שהוא מוכן לעוד רק שלא יודעת מה לתת לו. המלצות? חוץ מזה רוצה לתת לו שקדיה בשביל הסידן והברזל (גם אנמי) - מאיזה גיל מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
כוכבית דוידיאן12/10/2008לגבי השקדיה, ניתן להתחיל כבר בגיל חצי שנה. זה טעים, ומזין.
לגבי ארוחות נוספות: את יכולה להגיש לו דייסת שיבולת שועל על בסיס מים או חלב אורז בתוספת כף שקדיה לארוחת ערב או בוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקהדקלה07/10/2008
היי אני אמא טרייה לתינוקת בת חודש ואני מניקה בלבד שאלותיי הם:1. האם אני חייבת לשאוב בשביל לתגבר חלב שמעתי ששאיבה מכפילה את כמות החלב אציין שאני מניקה לפי דרישת התינוקת ולפעמים ניראה לי שזה לא מספיק לה למרות שהיא יונקת משניי השדיים בכל ארוחה 2.אחרי כמה זמן השד מתמלא אחרי שאיבה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדקלה
כוכבית דוידיאן12/10/2008ראשית מזל טוב, כל הכבוד לך שאת מניקה.
לידיעתך, ממש אין צורך לשאוב כדי להגביר את החלב, המדדים שלפיהם ניתן לדעת אם יש לך מספיק חלב הם, אם התינוקת שבע ורגועה אחרי האוכל ואם היא עולה במשקל.
במידה ולא, את יכולה לנסות לעודד את יצור החלב על ידי שתיה, מים מהווים כ 90% מהחלב.
בכל אופן, השד מתחיל להתמלאות מיד בתום ארוחת ההנקה, עד הארוחה הבאה, בהתאם לקצב השעון הביולוגי שהכתיבה התינוקת, לפםי קצצב ארוחותיה.
אני ממליצה לך להיוועץ עם מדריכת הנקה אם יש לך עוד שאלות בנושא ההנקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה שומר לתינוקאורלי06/10/2008
שלום בני כבר בן 5 חודשים לאחרונה הוא ניזון מסימילאק והנקה פעם או פעמיים ביום. לפעמים הוא לא רגוע ורציתי לדעת האם מומלץ לתת לו תה שומר. אודה לכם על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי
כוכבית דוידיאן12/10/2008לפי הנחיות משרד הבריאות, אין צורך לתת לתינוק נוזלים מלבד התמ"ל או ההנקה עד גיל חצי שנה,.
לשומר יש תכונות קרמינטיביות- סופחות גזים, ככה שאם את סבורה שזאת הבעיה את יכולה כמובן להכין לו תה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת בשר לתינוקלאה יבדייב06/10/2008
שלום!!! 1)מה הכמות המומלצת(יומית) של בשר לתינוק בן 8 חודשים ושוקל -9ק"ג 2)איזה בשר מומלץ-אני יודעת,שעדיף חזה עוף....מה עוד אפשר??? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללאה
כוכבית דוידיאן12/10/2008מומלץ גם להכין חזה הודיה (הודו נקבה) שעשיר בברזל או למעשה ניתן גם כל חלק של ההודו, למעט שומן ועצמות כמובן.
הכמות המומלצת היא כחצי חזה הודו גדול.
אם להיות מדוייקת אז בבשר/עוף יש חלבון והכמות המומלצת ליום היא משקל גוף התינוק כפול 0.8 כפול 3, מזה נוריד את כמות החלבון שהתינוק מקבל מהתמל, ומה שישאר זה כמות החלבון שיקבל מהבשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה צמחונית לתינוקותתומר05/10/2008
שלום רב יש לנו תינוקת בת 7 חודשים שבימים אלה אומרים לנו שצריך להתחיל בהוספת עוף למנת הירקות היומי שלה(גזר , קישוא , בטטה) האם זה באמת הכרחי? האם אפשר לגדל תינוק על טהרת הצמחונות? שנה טובה גמר חתימה טובה לכל גולשי האתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתומר
כוכבית דוידיאן06/10/2008היי תומר, ראשית זה ממש לא הכרחי ובהחלט אפשר לגדל תינוק על טהרת הצמחונות, אבל חובה לקבל יעוץ תזונתי כדי לקבל את כל חמרי הבניין בניהם החלבון והברזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבש בטננבלוט לבני בן 8.5 חודשיםמירב04/10/2008
בני בן 8.5 חודשים הוא משתעל ומצונן (כנראה נדבק ממני). אני לוקחת תמצית טננבלוט כדי להתמודד עם הצינון. על דף ההסבר המצורף נרשם גם מינון לתינוקות... ונתתי לבני- בהתאם למינון. בדיעבד גיליתי שהמוצר מכיל דבש!!?. לא התגלתה תגובה אלרגית כלשהי לטננבלוט... מה לעשות? להמשיך לתת? תודה, מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה...
מירב05/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
כוכבית דוידיאן06/10/2008גם אם טרם נתגלת רגישות כל שהיא ההיתי ממליצה להפסיק את השימוש עד גיל שנה וחודשיים.
ישנם מוצרים אחרים המיועדים לתינוקות כמו דרוזטוקס של ד"ר ינשוף או מוצרים הומיאופטים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האכלת תאומיםרחלי04/10/2008
שלום! יש לי תאומים בני חודשיים הראשון שלי אני מאמינה כיום שוקל 4.700 והשני שוקל 4.300 השאלה שלי היא בהתחלה נתתי להם 50 מ"ל כל 3 שעות כיום הראשון אוכל 100 מ"ל והשני 90 מ"ל הבעיה היא שרוב היום הם אוכלים אחרי שעתיים ולפעמים יותר אין להם שעות מוגדרות רציתי לדעת איך אפשר להעלות להם את הזמן והאם צריך להעלות להם את הכמות. שאלה נוספת מה עושים כאשר לאחד התאומים יש עצירות (יציאה אחת פעם ביום או יומיים) , ולשני יש כל יום יציאות וכמה פעמים ביום. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחלי
ד''ר חוה סולם04/10/2008שלום רב!
עדיין לא מאוחר לומר מזל טוב! לגבי הכמות יש לעלות בהדרגה כי בדרך כלל תינוק ממשקל 4ק"ג,
אוכל בממוצע כל 4 שעות.
לגבי העצירות,יש לפנות לרופא לבדיקה, אם מבחינה רפואית הכל סדיר, ננסה לבחון איך לאזן
את האוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רביבגניה03/10/2008
שלום רב אני מאוד מודאגת לגבי התינוק שלי בן 5 חודשים אשר אוכל מעט מאוד כ-600 גרם ליום, בהשוואה למה שהוא אכל כאשר היה בן חודשים כ-1200 גרם ליום. הוא שוקל 7760 גרם. תוך 10 ימים הוא עלה רק ב-140 גרם, לעומת קילו קילו וחצי בחודש ב-3 חודשים ראשונות (הוא נולד 2400 גרם). מה שהכי מטריד אותי זה שהוא יכול לאכול בין 100 ל-180 גרם של סימילק ואחר כך עושה הפסקה עד ל-8 או 9 שעות. לא בוכה, תמיד משחק, מחייך, צוחק. עשינו לו בדיקות דם ושתן הכל בנורמה, אבל מה זה יכול להיות שהוא לא מבקש אוכל כמו פעם כל שעתיים שלוש או 4 שעות. סך הכל הוא אוכל 4 או 5 ארוחות ביום זה לדעתי מעט מאוד לתינוק בן 5 חודשים. מה עלי לעשות? לאיזה מכון לפנות כי בקופת חולים שלי הרופאים אומרים שהוא חייב לאכול , אבל לא רואים את הסיבה להרגלי אכילה שלו מעטים. ייתכן וניתן לפנות לפרופסור או למכון פרטי שיבדקו אותו כמו שצריך? האם את יכולה להמליץ על מישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבגניה
תינוק מעל 4 ק"ג מאכילים מידי 4 שעות בממוצע, תוך 5 חודשים תינוקך השלים את צרכיו,
אכילה כמו בהתחלה עלולה לגרום ללעודף תאי שומן בעתיד, כנראה שתינוקך מאזן את
עצמו, משקלו התקין של תינוק בגיל שנה עדיף שלא יעלה על 10 ק"ג, (חומר למחשבה)
בגיל 6 חודשים מתחילים עם פירות וירקות, כך שבאופן טבעי כמות הקלוריות תרד.
אז.....אם את רוצה לפנות ל רופא כמובן האמא היא הקובעת. מדוע לא להסתפק ברופא
קופת החולים לפי סיפורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יבגניה05/10/2008תודה רבה שנה טובה וגמר חתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מיתקדמים?צביה03/10/2008
שלום, הבן שלי בן 9 חודשים. מסרב לחלוטין לאכול מוצרי חלב, לא ממש מתלהב מפירות, הדבר היחיד שאוכל בהתלהבות זה מרק עם עוף/הודו וקטניות. בעצם מגיל חצי שנה אוכל רק ירקות: בטטה, קישוא, תפו"א, גזר,דלעת, סלק ובצל. קטניות: אורז, אפונה, עדשים. היום שלו מתחיל ב 7 בבוקר אוכל סימילאק 180 מ"ל בתוספת שמן קנולה, נירדם וישן עד 9 ב11 אוכל ממש כמה כפיות של פירות ללא רצון בכלל, בננה/תפוח/אגס+ ביסקוויט מטרנה ומים. ב 14.00 אוכל מנה יפה של מרק, ב 17.00 אני מנסה לתת לו משהו חלבי או דייסת פולנטה מסרב לחלוטין רוצה לישון ונירדם על בקבוק סימילאק. ובקבוק אחרון הוא מקבל לפני שינה ב 21.00 הוא ממש תינוק רזה, גבולי במשקל, נעשו כל הבדיקות הרפואיות והן תקינות. הוא פשוט לא מתלהב מאוכל מאז שנולד. מה עושים איך מיתקדמים במוצקים? כל דבר חדש שאני מכינה הוא פשוט מסרב ובוכה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצביה
תירס ופירות טרוטפיים אינם נחשבים למזונות איכות. תנסי כל פרי בנפרד, אם אינו סובל מעצירות
ניתן לתת לו מיץ תפוחים טבעי. כמובן, לא מומלץ להכריח את התינוק לאלכול, כי זה עלול לגרום
לתגובה הפוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות אכילה-בן 8 חודשיםאמירה03/10/2008
בני בן 8 חודשים נולד 2600, כיום שוקל 6800, גובהו 68 ס"מ. לא הצלחתי להניק, לכן אני שואבת לו חלב ומגיל חצי שנה הוספתי מוצקים. הוא אוכל מעט כ-700 חלב שאוב ומעט מוצקים! את החלב הוא אוכל במנות קטנות של 40-80 לאורך כל היממה-כל כשעה וחצי, בין ה"ארוחות" הוא אוכל (מעט)פירות/ירקות. הוא ילד ערני וחייכן. הרופא שלו מאוד מודאג ממשקלו ומהכמות הרבה של ה"ארוחות" לאורך היום. טופלנו אצל דיאטנית ובמרפאות להפרעות אכילה. הם מודאגים ממספר דברים: 1. משקלו 2. הכמות הרבה של הארוחות , הם ביקשו לרווח את הזמן בין הארוחות 3. שהוא עדיין אוכל חלב אם. הבעיה: 1. הבן שלי לא מוכן לאכול תחליף חלב! 2. ניסיתי לתת לו לאכול כל שלוש שעות , הוא עדיין אוכל מעט! אני מאוד מודאגת ממשקלו ופוחדת שהתזונה והכמות שהוא מקבל עלולה להזיק לו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת
ננסה להתקדם מבחינה תזונתית. להשרות 5 תמרים ב4\3 כוס מים פושרים מכוסה במקרר
במשך הלילה, בבוקר לסנן ולהוסיף 4\1 כוס לפירות, במשך היום לשתיה בין הארוחות.
1 כפית שקדיה להוסיף לפירות.
דייסת קינואה עשירה בויטמינים יש של חברת מטרנה.
אשמח שנעמוד בקשר לגבי התקדמותו של תינוקך, שנה טובה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)