מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בפין ודימום בזמן קיום יחסי מיןסיגל12/10/2010
בזמן קיום יחסי מין לפעמים בן זוגי מרגיש כאב פתאומי וחד בפין שמפסיק את הפעילות. כמו כן, יוצא לו דם מהפין במקרים אלו. למה התופעה קשורה? האם יש צורך לדאוג או להבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפין ודימום בזמן קיום יחסי מין - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין13/10/2010בלי מידע נוסף ובדיקה גופנית לא ניתן לדון האם הבעיה בעלת חשיבות או לא. מליץ לפנות לבדיקה במרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותנסים12/10/2010
רציתי לברר לגבי מאכלים או תוספי מזון שיכולים למנוע הישנות גידול הערמונית או דברים שיש למנע מהם על מנת לא לעלותpsa אחרי ניתוח רדיקאלי של הערמונית
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין13/10/2010לא הוכח שמזון מסויים יכול למנוע או להפך לגרום לסרטן הערמונית. ישנם דיווחים שאגבניות מבושלות וכרוב מבושל יכולים להקטין את הסיכון אך זה לא וודאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפהנסים11/10/2010
רציתי לברר לגבי מעקב psa לאחר כריתה רדיקאלית של הערמונית בגלל ממאירות גלסון 7[3+4} שהיה ממוקד ללא פריצה מחוץ לקופסית כמה זמן המעקב בהנחה שהתשובה תהיה תקינה על מנת להגיד שהגידול מאחורי{5,10]שנים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפה - תגובה
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן11/10/2010אין המלצה חד משמעית ואולם לחולה שחלפו כבר 10 שנים מאז הניתוח שלו ועדיין אין אצלו עליה של ה- PSA>>>> הסיכוי שמחלה תצוץ בהמשך קטן מאוד ( " הגידול מאחוריך"....), בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריחת שתןאורית10/10/2010
לאורולוגים הנכבדים שלום!
שמי אורית, אני בת 50.
במשך חודש ימים אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה, צריבה במתן שתן,
בריחות שתן ולחץ של שעה עד שעה וחצי בשלפוחית.
פניתי לאורולוג הוא הורה לי לצרוך את הכדור וויסיקר למשך חודש ימים.
אני כבר לוקחת את הכדור הזה במשך שבועיים וחצי ועדיין אין שינוי,
אלא כאבים חזקים בכליה ובצינור השתן האם להמשיך לצרוך את הכדור?
או להפסיק?
מצפה לתשובתכם
בכבוד רב
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת שתן - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין13/10/2010לפי דעתי את יכולה להפסיק את ווזיקרה כי הוא לא עוזר לך ותפקידו לא לרפא אלא להקל על המצב. כי מדובר במחלה חריפה חדשה ולא במצב כרוני ממליץ לפנות להמשך בירור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירת שתןאברהם10/10/2010
אני לוקח כבר 4 שנים כדורים omnic ו permixson בבוקר ובערב
ובכל זאת היו לי הפרעות בהטלת שתן בעיקר בלילות ולאחרונה נוצרה לי עצירת מוחלטת במשך 4 שעות עד שהגעתי למיון והכניסו לי קטטר לשלפוחית השתן
עברתי אולטראסאונד והתוצאות: 2 הכליות: במבנה ומנח תקין,ללא עדות לגושים סולידיים,אבנים או הדרונפרוזיס. כיס השתן:עם קטטר פולי,בקיבולת טובה.
ערמונית: במימדים 3.6*4.1*4.4 ס"מ ,נפח 33.7 סמ"ק
איזו סיבות יכולות לגרום לעצירת השתן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירת שתן - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין13/10/2010הסיבה לאצירת שתן במקרה שלך היא בלוטת ערמונית מוגדלת וסיכון לאצירת שתן חוזרת וצורך בניתוח כריתת הערמונית למי שכבר סבל מאצירת שתן כ-80% . הגורמים שמגבירים את הסיכון הם - שתית אלכוהול, מין, מזון חריף ודלקת בשתן. אך אלו רק טריגרים והסיבה היא ערמונית מוגדלת. תרופות שאתה מקבל רק משפרות את זרם השתן ולא עוצרות התקדמות המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותניסים08/10/2010
בן 55 לאחר כריתה רדיקאלית של בלוטת הערמונית על רקע ממאירות לפני חודש עברתי את הניתוח כולל קשרי לימפה אגניים בגישה רטרו-פובית,,לא זוהתה פריצת גידול מחוץ לקופסית.בבדיקה פתלוגית מאקרו-----4 בלוטות לימפה שומניות בקוטר עד1 ס"מ.3 בלוטות לימפה שומניות בקוטר עד 1.5 ס"מ.ערמונית כולל שלפוחית וחבל הזרע במשקל 46 גר".
מיקרו-----four reactive lymph nodes.no tumor seen
three reactive lymph noodes.no tumor seen
prostatic adenocarcinoma/gleason score 7{3+4}
tumor involves right and left lobes of prostata.few foci of perineural invasion found.
no capsular or extracapsukar invasion seen.
specimen margins{apex.bladder. neck and circumferential margins
are free of tumor.
seminal vesicales and vasa deferentia (right&left) are free of tumor.
השאלות לפורם המכובד1-מה דעתכם לגבי מצבי לאחר הניתוח ותשובת הפתלוגיה?
2-האם הגידול יכול לחזור ?3-תוך כמה זמן אני יכול להתנחם שהגידול מאחורי?4- מה דעתכם לגבי איכות ותחולת החיים.עלי לציין שאין לי כל מחלות רקע ולא מעשן.
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניסים
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום11/10/2010על סמך התשובה ההיסטולוגית הניתוח עבר בהצלחה והגידול הוסר.
בשלב זה מומלץ מעקב הכולל בדיקה גופנית ובדיקת PSA תקופתית.
המעקב מטרתו לזהות מוקדם הישנות של הגידול שאכן אפשרית.
לגבי איכות החיים תוםפעות הלואי העיקריות של הניתוח קשורות לתפקוד המיני והשליטה במתן השתן. את המצב לאחר הניתוח אתה ודאי מכיר אם כי מוקדם כעת להעריך אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות בדרכי השתן אחרי טיפול מניעהליאת06/10/2010
שלום לכם
ותודה מראש על התשובה.
בת 29 . אחרי טיפול של 4 חודשים כמעט (פיפסתי שבוע וחצי)
במקרודנטין.
לפני כן היה לי דלקת פעם בחודש לפעמים פעמיים במשך חצי שניה.
בתקופת המניעה- עם התרופה לא היה לי דלקת.
עכשיו , מזה שבוע /שבועיים הכל יחסית בסדר
חוץ מעקצוץ בדרכי השתן
כזה שסימל בעבר התקדמות של דלקת כואבת וחמורה.
אני אמורה לטוס לחודש עם חבר שלי - כלומר- בשל יחסי המין- יש לי הרגשה שזה עלול לחזור- כשאני אהיה חסרת אונים בחול...
יש לציין שההתקפים של הדלקת אצלי בלתי נסבלים מלווים בבחילות כאבי תופת וסבל רב.
מה עלי לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות בדרכי השתן אחרי טיפול מניעה - תגובה
ד''ר יואל מץ06/10/2010שלום ליאת
אני ממליץ לקחת מניעה אנטיביוטית גם בהמשך לפחות עד שתחזרי מהטיול בחול.שתחזרי תתייעצי עם האורולוג המטפל על ההמשך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבה קלה/מינימלית במערכת המאספתשירה03/10/2010
שלום רב,
אני בת 32 וסובלת מאנדומטריוזיס כבר כמעט 6 שנים (בטיפול ובמעקב של רופא מומחה לכך. האנדו' בדרגה קלה-בינונית) . ב-7/2009 עשיתי US לדרכי השתן והכליות (נעשה לצורך מעקב בגלל אנגיומיוליפומה שיש לי)צויין שם שיש גודש קל של המער' המאספת בכליה השמאלית אשר חולף לאחר הטלת שתן . חשוב לציין שהרופא שעשה את ה US אמר שזהו גודש ממש אפסי ובכלל שקל אם לציין אותו .
מכיוון שאני סובלת מאנדו' וגם ע"מ לבדוק שוב את גודל האנגיומיוליפומה האורולוג שלח אותי שוב לבדיקה US כליות ודרכי השתן שבה נראתה הרחבה קלה של המער' המאספת גם בכליה השמאלית וגם בימנית . יש לציין ששתיתי המון לפני הבדיקה 2 כוסות ועוד בקבוק מים 750 מ"ל .. הרופאה שעשתה את ה US לא רצתה לבדוק אותי גם אחרי הטלת השתן ומאחר ואני התעקשתי נשלחתי להטיל מימי ולחזור שוב על הבדיקה.הרגשתי שלא הספקתי להתרוקן עד הסוף מכיוון שהיא קראה לי להיבדק שובבבדיקה שלאחר הטלת השתן נרשם שהגודש במערכת המאספת לאחר הטלת שתן פחת .
האם תוכלו להסביר לי בבקשה מהו אותו גוד ? הרופאה התעקשה שזה בגלל השתייה המרובה שלי (אני צורכת ביום כמעט 3, 3 וחצי ליטר מים . בזמן הבדיקה שתיתי כמעט ליטר ואולי קצת יותר. האם זו יכולה להיות הסיבה לכך? והאם זה מה שנקרא הידרונפרוזיס? האם יכול להיות שזה קשור לאנדו'?
סליחה על שאלתי הארוכה ואודה לכם מאוד באם תוכלו להשיב לי אני מאוד לחוצה.
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבה קלה/מינימלית במערכת המאספת - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין05/10/2010סביר להניח שהגודש כן קשור לשתיה רבה וזאת תופעה מוכרת היטב. לכן בפעם הבאה כדי לקבל תמונה אמתית רצוי לגשת לבדיקה בלי שתיה מיוחדת לפניה. האם היה מדובר בחסימה אמתית היתי מצפה החמרה בדרגת ההרחבה במשך הזמן וזה לא קורא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשך קשה כמו אבןעמית03/10/2010
שלום בזמן האחרון אני סובל מכאבים עזים מדי כמה ימים באשך ימין ולאחרונה גיליתי שהוא הפך להיות קשה כמו אבן. הדבר ניכר גם למראית עין כאשר אני מסתכל בשק האשכים צד ימין יותר נמוך מצד שמאל בגלל כובד האשך במה מדובר והאם יש סיבה לדאגה. אני חייב לציין שהתחושה כאשר אני נוגע באשך היא כאילו אני נוגע באבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשך קשה כמו אבן - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין06/10/2010אתה צריך לגשת לבדיקת אורולוג דחוף וגם לבצע סונר אשכים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהיוסי03/10/2010
לד"ר שלום רב אני בן 22 בריא במהלך השבועות האחרונים (למעלה מחודשיים) יש נוכחות של דם בזרע שלי.. לאט לאט הדם ירד והלך עד שיצא בצורת גושים מיזעריים אך לעיתים יוצא רגיל. מה זה אומר? יש מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין06/10/2010לדם בזרע בד"כ אין משמעות רפואית ולכן לא מקובל לבצע בירור אם זה סימן בודד. אם זה מוטריד אותך בכל זאת תפנה לבדיקה אורולוגית בק"ח.
בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלית PSA לאחר טיפולים אגריסיבייםיעד02/10/2010
שלום רב
להלן שאלתי הארוכה במקצת ואני מתנצל על כך מראש, אך רציתי להביא את מירב האינפורמציה לשאלות מטרידות מאוד (שמעתי שאלות כאלו גם מאחרים) המביאות גם להתלבטויות קשות להמשך הטיפולים ואודה על התייחסותכם לנושאים השונים.
קצת רקע:
כיום בן 63, לפני כ 7 שנים לאחר בדיקות וביופסיה שהיו: PSA 5 וגליסון 6 (3+3) , עברתי כריתה רדיקלית של הערמונית, בפתלוגיה נתגלה שהייתה בריחה לאפקס החיצוני, גליסון נשאר 6 . היה כישלון ביוכימי וזאת מאחר וה PSA כשלושה חודשים לאחר הניתוח היה 1.9 ועלה במהירות תוך כארבעה חודשים ל 3.9, בעקבות כך 35 הקרנות חיצוניות לאגן וטיפול הורמונאלי (קסודקס 150 למשך שנה), בסוף הטיפולים (בסוף 2004) ה PSA ירד ל 0.04 ומאז נמצא במגמת עליה כאשר מאז יוני 2009 שהתוצאה הייתה אז 0.15 ועד לבדיקה האחרונה לפני כשבועיים (לאחר כשנה וחודשיים) התוצאה עלתה ל 0.38 דהיינו יותר מהכפלה.
עשיתי בדיקות הדמיה שונות לפני כ 3 חודשים (אולטרה סאונד, CT ומיפוי עצמות) ולא נמצאו דברים חשודים.
השאלות המטרידות:
1. מה המשמעות של העלייה המתמדת והמטרידה הנ"ל לאורך השנים ובמיוחד בשנה האחרונה? האם ייתכן ויש שארית בעריסת הערמונית שלא נעלמה עם כל הטיפולים? האם ייתכן ויש בריחת תאים סרטניים קטנים לאזורים אחרים בגוף? ...?
2. האם יש טעם לעשות בדיקת MRI אנדורקטלי לבדוק באם אין שארית ערמונית בערסל (בהנחה שבדיקה כזו יכולה לגלות זאת)?
3. האם יש טעם להתחיל טיפול הורמונאלי (זריקות + כדורים) כעת ואם לא באילו ערכים של PSA להתחיל זאת ? אגב היו רופאים שכבר המליצו לפני חודשים רבים להתחיל בכך וביקשתי לדחות זאת.
4. שאלה (אולי אפיקורסית) – אני שומע מאנשים שונים שעברו טיפול הורמונאלי (וגם מרופאים בימי עיון) שבעקבות הטיפול ה PSA יורד בצורה יפה לתוצאה הקרובה ל 0, אך לאחר תקופה מסוימת הוא שוב עולה ושוב מתחילים טיפולים הורמונאליים וחוזר חלילה עד שטיפול זה מפסיק לעזור (דהיינו שה PSA מפסיק לרדת). על פניו נראה שהטיפול ההורמונאלי אינו מרפא אלא רק מעכב (או אולי "מזייף" את הקריאה הנכונה של ה PSA), לפיכך ע"מ למנוע את ה"עינויים" (הן הגופניים והן הנפשיים) הללו הלוך ושוב, האם לא כדאי לי לעשות טיפול כימותרפי (טקסוטר?) אשר אולי ירפא את המחלה אחת ולתמיד?
בכבוד רב ובתודה מראש על התייחסותכם
יעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלית PSA לאחר טיפולים אגריסיביים - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין06/10/2010ננסה לסדר את השאלות- 1 האם ישנה את ההישנות?
2 אם כן - איפו? באזור הערמונית או מחלה גרורתית?
עלית PSA מתמדת - זאת אומרת יותר מבשלוש בדיקות עיקביות מרמזת הישנות המחלה. קצב עליה של הכפלה תוך יותר משנה מדבר על הישנות באזור הערמונית ולא על מחלה גרורתית. לפעמים ניתן להוכיח את זה בביופסיה אך ברוב המקרים זה לא מצליח. אפשרויות טיפול למחלה שחזרה בלשכת הערמונית לאחר ניתוח רדיקאלי והקרנות די מצומצמות- הקפאה- CRYOABLATION או אולטראסאונד טיפולי - HIFU. במקרה של הישנות מקומית אין כל כך מקום לטיפול הורמונאלי או כמותרפיה.
לגבי הקפאה אתה יכול להתיעץ בב"ח ברזילי ולגבי HIFU בב"ח וולפסון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין סגורשקד27/09/2010
שלום
לבתי יש איבר מין סגור ,כבר מעל שלושה חודשים
הילדה משתינה לתוך עצמה
מה עושים ?
ואיזה נזק יכול להיות מי זה ?
ואיזה מוחמחה יכול להסביר ?
ואיזה מומחה יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין סגור - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום28/10/2012שלום שקד,
איבר מין סגור סיבתו היא בד"כ איחוי חלקי של השפתיים.
הפתרון הוא תרופתי או ניתוח קטן לפתיחה.
הכתובת היא גניקולוג ילדים או אורולוג ילדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר יורם דקל
יונית29/05/2013שלום
תודה על התשובה כרגע רק ראיתי אותה
הילדה בת 4 היום
וזה נראה אחרת היום ,אבל צריך לפתוח שם ס''מ בערך
אינני יכולה לצלם כי היא כבר גדולה ללא חיטול
בזמנו הייתה קטנה ,וצילמתי כשהיא ישנה את התמונה
בזמנו השתמשתי במישחה אבל זה לא עזר
השאלה כזו?
כמה אפשר לחכות אם זה?
מה הדרך ליפתוח את זה [הרדמה מקומית של מישחה ,איזה סוג של הרדמה ]
לאחר הדבר מה הילדה תרגיש
איזו החלמה עוברים לאחר כזה דבר
והאים זה חירוג ,או רופא ,מי מטפל בדבר
האם זה נדרש אישפוז או דבר של כמה דקות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה...
יונית04/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה... - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום10/06/2013שלום יונית,
כפי שציינת בתשובה הקודמת רצוי לפנות לגניקולוג המתמחה בטיפול בילדות או אורולוג ילדים.
הם אלו שיבדקו ויבצעו את הטיפול הדרוש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר יורם דקל
יונית10/06/2013תודה על התשובה
אבל מתי זה ''רצוי'' אפשרי לחכות ? וכמה ?
ומה סוג הטיפול
אם אפשר לקבל תשובה שהיא יותר ברורה
למדתי מהעבר שדאגתי הייתה יתר על המידה ,[מחוסר ידע.]
ואולי גם היום היא כזו ?
ברצוני להבין לפני שאני הולכת לרופא
אני בטוחה שאתה מבין את עומק לבי בה''נל
התשובה לדבר לא כתובה בגולגל....
תענה לי בבקשה
אמא דואגת ואוהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר יורם דקל
יונית14/06/2013שלום
אם אפשר קצת רגישות ,חלמה,בנושא
ולענות לי בכנות על דרך טיפול
והשלכות לעתיד לבוא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה.
יונית27/06/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דמיטרי גולדין29/09/2010קודם כל תפני לרופא ילדים ואם הוא לא יוכל לעזור לך אז הוא יפנה אותכם לרופא נשים שמתמחה בתחום ילדים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה
יונית26/08/2012כי רופאים עשו את זה ,והם לא רוצים לבדוק את הדבר
בבקשה אפשר לקבל תשובה לעזור לילדה שלי
היא כבר בת שלוש
תודה מכול הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום28/08/2012ראי תשובה קודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה ללא הפניה לרופא ?
שקד04/10/2010האם אפשר לעזוב ככה את הילדה ?
או שצריך לחכות עם היה משהו חריג?
אשמח לקבל תשובה ,כמו שכתוב פה שכולם מומחים מקצוענים ו''כו
ועוד שאלה ממנה ואיך קורה כזה דבר ?
אפשר לגלות לי את סודות הרופאים לדבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה ללא הפניה לרופא ? - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום28/08/2012שלום שקד או יונית,
הפורום נועד לתת מענה ראשוני והכוונה ובודאי לא נועד להחליף מפגש עם רופא מומחה והפניה לבדיקות המתאימות.
ממליץ בחום לבצע את המומלץ בתשובה הקודמת, לפנות לאורולוג ילדים ולבצע את הבירור.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילדה יכולה ככה להשאר??
שקד08/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילדה יכולה ככה להשאר?? - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום11/10/2010שלום לך,
המצב אותו את מציגה ידוע.
בשלב ראשון יש צורך בבדיקה ובדיקות הדמיה.
על בסיס התוצאות יותאם הטיפול.
קיים טיפול למצב!
יש לפנות לאורולוג ילדים לצורך השלמת הבירור וטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יונית28/08/2012אפשר לדעת מה הטיפול?
ואלי אפשר להגיע עלייך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום28/08/2012הטיפול תלוי בתוצאות הבדיקה והבירו ונע בין טיפול במשחות לטיפול כירורגי.
מומלץ לפנות לאורולוג ילדים כדוגמת ד"ר יואל מץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יונית29/08/2012אפשר לקבל את הטלפון של ד''ר יואל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי רופא מהמרכז?
יונית21/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי רופא מהמרכז? - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין21/10/2012ד"ר נאמן, פרופ. לבנה, פרופ. מור, ד"ר בן חיים, ד"ר סיפלה, ד"ר בן מאיר ........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יונית26/10/2012הייתי אצל חלק מהם ,ודברתי אם השאר ,הם לא רוצים לטפל בילדה
אני בטוחה שאתה יודע למה
אולי אתה תהיה הצדיק שיעזור ?
או שגם אתה לא רוצה לכנס לזה?
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילדה בת 4,ללא טיפול .
אני07/05/2013שלום
הילדה לא קיבלה טיפול ,
מתי הכי מאוחר אפשר ללכת לרופא?
ואם זה נשאר כך האם יש חשש שהילדה בים עם חולות ,שהיה לה דלקות או איזה בעיות ?
כי היה לה מעל 1000 חידקיים בשם פורטאוס לפני כמה שנים
האם צריך לעשות בדיקת שתן ,וכול כמה זמן ?
ואיזו בדיקה צריך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין קטןשוני26/09/2010
שלום.
אני בן 15 ו9 חודשים. בעת זיקפה אורך הפין שלי הוא כ10 ס"מ, ובמצב רפוי אורכו משתנה-לפעמים כ-6 ס"מ, ולפעמים הוא מתכווץ אפילו לאורך של 2 ס"מ ופחות.
האם מדובר במקרה של "מיקרופינס", או שיש סיכוי שהפין עוד יגדל? האם איבר בגודל כזה מסוגל למלא את תפקידו בהפריית אישה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום28/09/2010אין מדובר במצב של מיקרופניס. התפקוד צפוי להיות תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטוסתופיהדני25/09/2010
שלום.
רציתי לשאול האם ליפני ציסטוסתופיה חייבים לעשות בדיקת תרבית השתן ולקבל זריקה אנטיביותית. הרופא הקודם היה מקפיד על כך והרופא שהחליף אותו אומר שאין בזה צורך.
תודה. דני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום28/09/2010ההחלטה על הצורך בביצוע התרבית ומתן האנטיביוטיקה תלוי בסיבה לבדיקה והמצב הכללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם קרוש בשתןמנדי24/09/2010
לפני שנה וחצי עברתי טיפול ברכיתרפיה לסרטן הערמונית. ה-PSA לאחר שנה ירד ל-0.8 .אני סובל מצריבות במתן שתן ומטופל ב"סדורל" . לאחרונה נראה קצת דם קרוש לאחר השתן בקצה הפין.אבקש התיחסותכם לבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מנדי
ד''ר גאזי פארס24/09/2010דימום בשתן יכול להיות בעקבות מחלה קשה ומחייב בירור מלא שכולל :
1- שתן לציטולוגיה.
2- CTU , שזה CT בטן ואגן עם חומר ניגוד .
3- ציסטוסקופיה.
יתכן והסיבה לתלונותיך קשורה בברכיטרפיה שעברת , אך קודם צריכים לשלול סיבה אחרת , במקום ראשון שאת של תא המעבר.
תפנה בבקשה לאורולוג שלך בהקדם להמשך בירור.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)