מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פחד מאבלציה
קובי לאופר26/01/2011אין אדם שלא פוחד
אני עשיתי שניים ובשניהם "לא היה לי נעים"
אבל חשבתי על היום שאחרי שבו אשתחרר מתרופות
שאני בהרדמה מקומית ושעושה את הפעולה אדם מקצועי ומנוסה במרכז רפואי מכובד
לגבי מיקום הצריבה
יש מיקום משוער אך בעת ביצוע הפעולה מול המסך גורמים להפרעת קצב ואז
רואים היכן המסלול החשמלי שצריך לצרוב
תשאלי את הרופא אך לדעתי הוא יחליט ברגע האחרון בדיוק היכן
אני מציע לך לא לוותר על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבלציה
אסטלה27/01/2011אם אפשר לדעת למה פעולה נעשתה פעמיים?וכמה זמן נמשך כל פעם?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאליסיה
אליסיה21/02/2011תודה לך אני יותר רגועה לדעת שזה לא נורא בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קצב לב svtאליסיה16/01/2011
שלום אני סובלת מsvt כבר 5 שנים המילצו לי לעבור אמבליצה אני נורא מפחדת הסבירו לי את הסיכונים לתאליך כזה הבקש המלצה והאם זה ממש מסוכן תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קצב לב svt - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר17/01/2011אבלציה (בידיים טובות) היא השיטה הטובה ביותר לטיפול ברוב סוגי ה SVT.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי אבלצייה בעקבות svt
קובי לאופר24/01/2011אני עשיתי אבלציות ויכול להעיד שאבלציה אומנם עוזרת,לא לגמרי אבל בהחלט מטפלת ברוב הבעייה,
צריך מרכז רפואי מתקדם(אני עשיתי באיכילוב אצל פרופ' בלאסן) ולא לחשוש ,זה בהרדמה
מקומית ומבוצע תוך טישטוש ומהר בדרך כלל,
בהצלחה
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבלציה
אסטלה26/01/2011אני אמורה להתאשפז ביום ראשון לביצוע צריבה באסותא ואני מתה מפחד לא ישנה בלילות אני רוצה לדעת מה סיכויים להצלחה ואיך יודעים אם זה בחדר ימני או שמאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר נשימה
ליאת26/01/2011שלום,
אני כבת 21
לאחרונה סובלת מהעדר נשימה.
היום כולו מתנהל רגיל אך פתאום ישנה שניה בה "הלב בורח" ומן תחושה של חוסר נשימה.
תופעה זו קוראת מס' פעמיים בשבוע.
בנוסף, בעיות בבטן תחושת נפיחות והרבה גרפסים אשר מפסיקים גם הם את הנשימה.
האם יש חשש למחלת לב? ואיך ניתן לבדוק זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לי חשובהיעל14/01/2011
בת 42 , חולת סוכרת, מטופלת בכדורים לוקחת נורמיטן 100.
לפני חודשיים עברתי בדיקה תקינה של אולטר של הלב, בעקבות מצבים של פעימה
מוקדמת, מצב זה ממשיך, הדופק שלי בערך 80 לדקה, הבעייה שאני שומעת את דופק הלב שלי בזמן מנוחה, זה ממש מציק לי. אני חולת אי ספיקת כליות, אשלגן גבוה, לוקחת אבקה להורדת אשלגן בדם, פוחדת שיהיה לי הפרעת קצב בגלל האשלגן.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לי חשובה - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר17/01/2011כדאי לחזור על ההולטר כדי לברר את מהות התלונות, וכמובן יש לאזן את אשלגן הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרפור פרוזדורים וקורס קציני חי"ראיב אמא לחייל14/01/2011
לצוות הפורום שלום רב,
בני חייל קרבי , מצטיין "ומורעל", נמצא זמן קצר לפני קורס קצינים, דיווח על כך שהתעורר משינה עם דופק מהיר מאוד, וזה חזר על עצמו פעמיים שלחו אותו למספר בדיקות כמו אקו הולטר אקג ואקג במאמץ, כשהיה אצל הקרדיולוג הצבאי הנ"ל אמר שרוב הסיכויים שזה כלום אבל ליתר ביטחון נתן לו בדיקה במכשיר שנקראקרדיו ר השבוע הגיעו התוצאות ורשום שם שיש פרפור פרוזדורים זה קרה פעמיים במשך החודש שאליו היה מחובר המכשיר,רציתי לדעת האם לדעתכם תהייה בעיה עם קורס קצינים מאחר והוא אפילו לשמוע על אופציה כזו.
והאם זה מסוכן או בעייתי אשמח לתשובה בהקדם שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפור פרוזדורים וקורס קציני חי"ר - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר17/01/2011זו תופעה לא רגילה בגיל ו שדורשת התייחסות. רצוי לפנות למומחה בתחום הפרעות הקצב כדי לבדוק מה הסיבה ואם צריך וניתן להתערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקגשלי13/01/2011
מזה 3 שנים שיש לי מידי פעם פלפיצטיות. התחברתי למכשיר ע"י חברת מוניטור בו אוכל לתעד הפרעה שכזו.
ההפרעות מלוות בחולשה עזה,אני ממש צריכה לשבת, תחושת פרא עילפון והלב מקפץ כמו דג מחוץ למים ובמהירות עצומה....מין תחושה שהוא עוד קדה יוצא ממקומו, ואני מחזיקה את היד באיזור הלב על מנת לתפוס אותו שלא יברח.....
היום הייתי אצל חברת מוניטור להוציא דוחות של הקלטות(לצערי עוד לא הצלחתי לתפוס את הפלפטציות שלשמן המכשיר ברשותי בשל אי קירבה מספקת למכיר בזמן האירועים)
באחת הדוחות נרשם: Arrythmia sinus. קצב- 80*-65, וכוכבית בצד (בשאר הרשומות נרשם קצב ללר כוכבית)
האם זה מעיד על משהו?? איך ניתן לדעת???
נ.ב אני בת 30. עם עבר של תסחיף ריאה וקרישיות יתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקג - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר17/01/2011סינוס אריתמיה היא תופעה נורמלית של שינוי בדופק משני לנשימות בצעירים/ות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת ברוגדה ותסמונת QT ארוךלימור13/01/2011
ד"ר שלום
אם תוכל להסביר לי בבקשה במה מדובר.
ממה נגרמות שתי התסמונות הללו, מהו המנגנון שלהן ואיך מגלים אותן.
תודה מראש
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת ברוגדה ותסמונת QT ארוך - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר17/01/2011שתי התסמונות מולדו עקב מוטציות גנטיות הגורמות לשינויים בפעילות החשמלית של תאי שריר הלב וכתוצאה מכך קיים פוטנציאל להפרעות קצב משמעותיות. מגלים אותן לפי שינויים באק"ג ולפי סימפטומים אופיניים, אך לא ספציפיים (סחרחורת או התעלפות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של ריתמקס עם סרוקסטלימור13/01/2011
ד"ר שלום
הנני בת 27. סובלת מזה שנים מפעימות מוקדמות ממקור חדרי בתדירות גבוהה. ניסיתי כדורים שונים כמו חוסמי בטא וזה לא עזר. הייתי אצל אלקטרופיזיולוגית שהמליצה לי על נטילת ריתמקס.
אני נוטלת כבר הרבה זמן ריתמקס כדור 1 ליום של 150 מ"ג.
כמו כן אני סובלת מחרדות והתחלתי ליטול סרוקסט 20 מ"ג ביום.
נודע לי על פי מידע מהאינטרנט כי השילוב בין ריתמקס לסרוקסט הוא לא טוב ועלול לגרום להארכה של QT בא.ק.ג.
פניתי לרופאים רבים כגון פסיכיאטרים, ל-2 קרדיולוגים ולרופא משפחה וכולם אמרו לי שאין לי מה לדאוג, אך אני בכל זאת דואגת.
יש לציין כי אני מבצעת בדיקות א.ק.ג כל כמה זמן ועד עכשיו הכל היה תקין. אקו לב תקין, בדיקת מאמץ תקינה.
האם יש סיבה לדאגה? שוב, אני נוטלת מינונים קטנים של שני הכדורים.
בתודה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גם שאלתי ו...
kobi16/01/2011קבלתי תשובה פה בפורום מהפרופסור הנכבד שאין השפעה על קצב הלב על תרופה פבוקסיל שזאת תרופה מאותה משפחה ssri . על דאגה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני שואלת על שילוב בין תרופות
לימור17/01/2011וסרוקסט ידוע כיכול להאריך מקטע QT בא.ק.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב לב מהיא לאחר אנטיביוטיקהחסוי13/01/2011
אני בן 13 והיה לי מוגלה בגרון הרופא התסתכל
רצה לעשות משטח אמרתי לו לא אני יודע להוריד את הלשון לבד
והוא ראה ה-כ-ו-ל אבל הכול בקיצור הוא אמר זאת בחירה שלך
זה בסדר אחרי זה שתיתי אנטיביוטיקה לא יודע לא ניסיתי להרגיש
את הלב יום למחרת [היום] שתיתי לא יודע עם זה מזה ואז הלב שלי
שלי דפק במהירות 120 דפיקות בדקה [בדקתי באמצע ההודעה חח]
ללא כול פעולה מיוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב לב מהיא לאחר אנטיביוטיקה - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר17/01/2011במחלה זיהומית הדופק עשוי לעלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות מוקדמות לאחר אבלציה.יוסי11/01/2011
שלום דוקטור,
אתמול עברתי אבלציה בצד שמאל של פרוזדורי הלב לטיפוך ב svt שהוגדרה כמוצלחת לפי הרופא המטפל.(אמר שבמקרה כמו שלי 97% שזה הצליח).
רציתי לשאול מאז האבלציה יש לי פעימות מרובות במיוחד במצב שכיבה האם זה הגיוני והאם יעבור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות לאחר אבלציה. - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר17/01/2011התשובה היא כן לשתי השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך ועלות הטיפול במרכז בבורדולירז11/01/2011
שלום,
יש לי הפרעות קצב, כבר כמה שנים, אני בת 35.
עברתי כבר 2 צריבות שלא פתרו לגמרי את הבעיה, ושמעתי על המרכז בבורדו שהוא המתמחה בתחום.
יש לי רק ביטוח מושלם... מישהו יודע אם יש איזה השתתפות מהם? (כלומר, שווה להתחיל מולם תהליכים, לבקש מהרופא הפניה, מכתב...)
כמו כן - מה העלות בערך? ואם זה לצריבה אחת או לעד שמצליח (כי יש כמה חודשי ציפיה עד שיודעם אם הצליח לגמרי או לא).
תודה,
לירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך ועלות הטיפול במרכז בבורדו - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר17/01/2011כדאי לכתוב אליהם ישירות ולשאול. ל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהיראבי09/01/2011
אני בן 16 והדופק שלי 80 זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר17/01/2011זה בגדר התקין. אם תעשה פעילות גופנית סדירה סביר להניח שהוא ירד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הולטרדן09/01/2011
אודה לקבלת התייחסותכם לתוצאות הולטר הבאות :
normal beat total:76200
apb's:4
svt's:0
vertical total:159 avg 8\hr 0.2% of total
vpb's: 7 avg 0/hr 0.0%of total
couplets:1
triplets:1
:Max Heart Rate107bpm
Min Heart Rate:48bpm:
qrs total :76494
מה משמעות הדבר ? דורש טיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הולטר - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר17/01/2011נראה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסתם אאורטלי מעובהדניאל06/01/2011
שלום רב.
אני בן 21. ביצעתי בדיקת אקודופלר של הלב שבו הודגם מסתם אאורטלי מעט מעובה. בנוסף מצויין כי טכניקת הבדיקה מקשה על זיהוי מספר העלים...
מה משמעות הדבר???
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסתם אאורטלי מעובה - תגובה
ד''ר מחמוד סולימאן08/01/2011לא רואה בעיה. לעיתים המסתם האורטלי מורכב מ- 2 עלים במקום 3. מצב כזה דורש מעקב פעם במספר שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מהירמאיה04/01/2011
שלום
אני בת 49, אני פונה אליך בהקשר לשתי שאלות:
1אני מרגישה לעתים כאילו קפיצה בדופק, פעימה אחת. (כמו שמפחדים ויש קפיצה
או הרגשה שפתאום מרגישים דופק)
2 יש לי מידי פעם דופק מהיר, מלווה בפעימה חזקה ומורגשת ,הדופק המהיר נע בין 88
ל100, (בדרך כלל הדופק שלי נע בין 50 ל60.)
זה מכניס אותי למתח ולחץ.בעבר עשיתי אקו לב ונצפה asd ללא דלף ואנוריזמה,
בדיקת מאמץ לפני שנה תקינה.
בלוטת תריס תקין.
בשנתיים האחרונות אני סובלת מחרדות מידי פעם, האם זה סימפטום חרדתי או ללבי?
אודה לתשובתך
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מהיר - תגובה
ד''ר מחמוד סולימאן06/01/2011יתכן שזה קשור להפרעת קצב קלה . רצוי לבצע בדיקת הולטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינתור??דנה03/01/2011
שלום, אני בת 30.
לפני כשנתיים עברתי PE ו TIA חולף. נמצאתי הומוזיגוטית לפקטור II. ואני מטופלת בקומדין לכל החיים.
סובלת מכולסטרול גבוהה וערכי LDL למרות הטיפול( מטופלת בקרסטור 40 ואיזיטרול 10) סביב ה130 ויותר.
התלוננתי על כאבים בחזה רק בזמן מאמץ.נשלחתי לבצע אקו במאמץ.
התוצאות, אקו במאמץ: מיד בסיום המאמץ התפקוד הגלובלי משתפר, היפוקינזיה אינפרובזאלית.
אמש הייתי אצל קרדיולוג שהסביר לי את תוצאות הבדיקה. ואמר כי אם הייתה מגיעה אליו אישה בת 60 עם ממצא כזה ותלונות הוא לא היה מהסס ושולח לצינתור. אבל בשל גילי הוא חושב שאולי נכון לעשות צינתור וירטואלי קודם ואם יהיו ממצאים לעשות צינתור רגיל.
כששבתי הביתה פתאום עלו לי השאלות ואני אשמח אם תוכל להשיב לי עליהן.
מה בצינתור רגיל גורם לרופאים חשש והם מעדיפים לבצע קודם צינתור וירטואלי הרי כמות הקרינה וחומר הניגוד גבוהה בצינתור הוירטואלי לא כן מה גם שלא ניתן לטפל אם מתגלת בעיה.....
והאם לדעתך הגישה שלו נכונה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט זה עדיף מבדיקה פולשנית .
רגיש03/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינתור?? - תגובה
ד''ר מחמוד סולימאן06/01/2011צנתור הוא עדיין בדיקה פולשנית עם כל החסרות לכך. אני חושב שזו גישה נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות מוקדמות...רגיש02/01/2011
שלום רב
יש לי פעימות מוקדמות גם מהחדרים וגם מהפרוזדורים . ועשיתי הקו ומיפוי וכאלה והרופה אומר שהלב שלי בריא לכן הפעימות המוקדמות לא מסכנות את חיי . אבל אני רגיש מאוד אני יתן דוגמא היום הייתי בלחץ נפשי מתשלומים כל שהם בבית והרגשתי את החסרת הפעימות קצת ברצף וזה הרגיש לי ממש מסוכן ולא כמו שהרופא אומר.. אולי עם זה קצת רצופות בוא נגיד ל 3 4 שניות זה יכול להיות מסוכן . אני מטופל בנורמיטן 50 וקרטיה . ונתנו לי גם פבוקסיל עכשיו ... תודה על היחס אתם אנשים נפלאים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות... - תגובה
ד''ר מחמוד סולימאן06/01/2011בד"כ זה לא מסוכן. הטפול בנורמטין הוא טוב. אם זה מתגבר רצוי להיוועץ ברופא ממוחה להפרעות קצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה .
רגיש06/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא...
רגיש07/01/2011איך אני שולל את ה בדרך כלל. אני בן 32 ועם 4 ילדים .תודה רבה על היחס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא... - תגובה
ד''ר מחמוד סולימאן08/01/2011לאחר שעשיתה בדיקת אקו ומפוי לב ויצאו תקינים- ניתן להסיר את הבד"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!
רגיש08/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)