מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בקשה להמלצה לעגלת תינוק עם בולמי זעזועיםאדר25/10/2021
היי, לאחר לידה ראשונה ומעוניינים לרכוש עגלה טובה לתינוקת.
חשוב לנו שתהיה עם בולמי זעזועים ונוחה לתינוק.
שתהיה גישה נוחה לסל התחתון,
שתהיה עשויה מחומרים עמידים ולא משהו שנשבר מהר(לתינוק הבא)
שלא תהיה כבדה מדי וקלה לתפעול.
הלכנו לאיבוד עם כל האפשרויות שיש.
בבקשה יש לך המלצה עבורנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בכל עגלה תאלצו להתפשר על דברים מסוימים
קובי סופר25/10/2021שלום אדר,
אין עגלה מושלמת. בכל עגלה תאלצו להתפשר על דברים מסוימים.
לדעתי עגלות בייבי בוס שלנו עונות מושלם לדרישות.
הן קלות כי הן בנויות מאלומיניום תעופתי שגם עמיד יותר וחזק יותר. כלומר לא הקטנו את העגלה כדי לחסוך במשקל. הן סופר קלות לתפעול, קומפקטיות ונוחות לניוד בזכות הצמיגים הכי איכותיים שיש וקפיצים לכל גלגל בנפרד.
הגישה לסל נוחה והסל די גדול.
אם אין שאלת תקציב אפשר לבדוק גם את בי 6, די ברעיון של הבייבי בוס מבחינת הפלוסים/מינוסים אבל הרבה יותר יקרה עם גלגלים יותר קטנים.
אם מוכנים להתפשר על משקל וגודל קיפול אז אפשר לבדוק את פג בוק שלדעתי מאוד חזקות ואיכותיות.
ממליץ להתמקד ב-2/3 דגמים עיקריים ולא להתפזר כי בכל עגלה תצמאו פלוס גדול על חשבון מינוס בעגלה אחרת וזה רק יבלבל אתכם עוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסאות בטיחות טובים במחירים יותר זוליםאור פרל25/10/2021
הי אני רוצה לקנות כיסא נוסף, אני עדיין רוצה שהוא יהיה בטיחותי ברמה יחסית טובה אבל שיהיה יותר זול.
באיזור ה500 שקל.
אשמח לשמוע המלצות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד 500 הכי מומלץ ובטיחותי הוא קוסקו סנרה
קובי סופר25/10/2021שלום אור,
ראשית נובמבר הוא חודש מבצעים אגרסיבי לכן אני ממליץ לחכות מעט. אולי יפתחו אופציות טובות בתקציב או טיפה מעליו.
עד 500 הכי מומלץ ובטיחותי הוא קוסקו סנרה. החיסרון שהוא לא מרופד ולדעתי פחות נוח לנסיעות ארוכות. ככיסא נוסף לסבא/סבתא לדעתי הוא מושלם ולא צריך יותר ממנו.
באוזר ה-500 או טיפה מעל יש מדי פעם את אוונפלו טריומף. בעבר היה אחד המושבים הבטיחותיים בעולם. כיום מדובר בדגם מיושן שעדיין ברמת בטיחות טובה אך יש טובים ממנו.
אם מוצאים גרקו מיי סייז בתקציב אז לדעתי הוא נותן את התמורה הטובה ביותר של נוחות ובטיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל בוגבו- חדשצליל גבעתי25/10/2021
היי,
אשמח לחוות דעת לגבי הסלקל החדש של בוגבו.
מבחינה בטיחותית- האם בטוח לשימוש עם קשירה של חגורה גם מקדימה/אחורה וללא בבסיס?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסלקל הכי מומלץ לדגמי בוגבו לדעתי הוא צ'יקו קייפיט
קובי סופר25/10/2021שלום צליל,
הוא מיוצר על ידי נונה/ג'ואי שהסלקלים של המותגים האלו מעולים מבחינה בטיחותית לכן גם תחת המותג בוגבו, הסלקל ברמה גבוהה.
ניתן להתקין עם חגורה מאחור או מלפנים. צריך לקחת בחשבון שבהתקנה ללא בסיס קיים סיכוי הרבה יותר גובה לטעויות אנוש בהתקנה.
הסלקל הכי מומלץ לדגמי בוגבו לדעתי הוא צ'יקו קייפיט, לדעתי הסלקל הכי טוב שיש גם בטיחותית. גם מבחינת עלות הוא לא יקר וכולל בסיס במחירו. הוא לא מתחבר כמעט לאף עגלה אבל לבוגבו כן יש מתאמים עבורו. הם לא נמכרים בארץ אבל אפשר לרכוש מארה"ב ולשלוח לארץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה לרכב קטןיעלי25/10/2021
היי קובי,
מחפשת המלצה לעגלה ראשונה לרכב קטן (מיצובישי ספייס סטאר).
עגלה + אמבטיה, מתחברת לסלקל.
גרים במושב ולכן עדיף עגלה שמסוגלת לעכל דרכים לא לגמרי ישרות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על עגלות עם מושב דו כיווני
קובי סופר25/10/2021שלום יעלי,
ראשית אני ממליץ על עגלות עם מושב דו כיווני. החיסרון שהן טיפה יותר גדולות בקיפול בהשוואה לטיולונים כמו יויו שניתן לחבר עליו אמבטיה.
אני חושב שרובן יכנסו לתא המטען.
הכי הייתי ממליץ על בייבי בוס בובקט שעונה לדרישות של ניוד טוב גם בדרכים לא ישרות. יש גם את הטייגר עם גלגלים יותר גדולים ומתאימים למושב אבל הקיפול שלה טיפה יותר גדול אז אפשר לבדוק את שתיהן.
בנוסף להן יש את ארמדילו פליפ XT3 שעונה מעולה לדרישות אבל יותר כבדה מעגלות הבייבי בוס בכ-3 ק"ג.
גם פג בוק 51 יכולה להילקח בחשבון אבל היא יותר כבדה ומגושמת מה-3 הקודמות. מצד שני הגלגלים יותר גדולים.
אני כמעט בטוח שלמרות הקיפול הגדול היא תיכנס לספייס סטאר. כמובן שאת כל הדגמים אני ממליץ לבדוק ברכב טרם הרכישה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מכל הלב למענה לשאלתי
יעלי25/10/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלת אחים 1.9 הפרשדניאלה25/10/2021
היי קובי
מחפשת המלצה לעגלת אחים להפרש של 1.9 בין הילדים.
אני פחות מתחברת לפתרון של טרמפיסט ומעדיפה עגלה שתשמש את שני הילדים, בדגש על כזאת שתאפשר שילוב אמבטיה וטיולון והושבה זה לצד זה ולא רכבת.
שקלתי לקנות בוגבו דונקי אך החשש שהיא כבדה ומסורבלת לקיפול.
מצד שני החלופות האחרות מרגישות מאוד צרות ולא יודעת אם לגדול יהיה נח לשבת בהן ( כרגע יש לנו סייבקס מיוס).
אשמח להמלצות על עגלה נוחה גם לאמא וגם לילדים :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעגלות תאומים יש המון פשרות ועיקרן ברוחב
קובי סופר25/10/2021שלום דניאלה,
לצערי בעגלות תאומים יש המון פשרות כדי שיוכלו להיכנס במפתני דלתות, לרכב וכו'. לכן עיקר הפשרה היא ברוחב.
הבוגבו אכן מאוד מאוד מסורבלת, כבדה ולא הכי נוחה לדעתי.
היתרון היחיד שלה הוא שהיא יכולה להפוך גם לעגלת יחד. היות ויש לכם אחת אני לא חושב שזה יתרון כזה גדול כי גם בתור עגלת יחיד היא בהרבה יותר מסורבלת מהמיוס לדוגמא.
לדעתי עגלת התאומים הכי מומלצת היא בייבי מונסטרס איזי טווין 4. לדעתי היא ברוחב סביר לילדים, אפשר לחבר אמבטיה וטיולון. רוחב השלדה 65 ס"מ אז אפשר להיכנס כמעט בכל מקום.
היא יחסית קלה, בטח בהשוואה לדונקי, נוחה לקיפול וגם כמעט במימדים של עגלת יחיד.
אם חוששים שיהיה צפוף לגיל 1.9 אז היתרון הכי גדול כרגע הוא שתוכלו לבדוק בחנות ולקבל אומדן.
לדעתי שאר האופציות בשוק פחות טובות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ידוע לך על שיטה שיכול לשפר זווית ישיבה בטיולון
דניאלה26/10/2021היי קובי
בעקבות המלצתך, הלכנו לראות היום את עגלת הבייבי מונסטר איזי טווין 4.
למרות שהיא צרה נראה כי אפשר להסתדר כך.
הדבר העקרוני שהיה בעייתי זה הזוית של הטיולון שהיא מעט שכובה, יחסית לעגלה הנוכחית שלנו וגם ביחס לבוגבו דונקי שם שינוי זוית הטיולון נעשית בעצם עם ידית ולא עם שרוך.
הבנתי מהמוכר שכל טיולון שזויתו נשלטת באמצעות שרוך לא מגיעה לזוית ישיבה ישרה ולהרגשתי הילד היה מכופף מעט קדימה, אולי כי רגיל לשבת זקוף יותר.
הדבר החזיר אותנו שוב לחשוב על הדונקי למרות שהמחיר מטורף והרוחב בעייתי.
מה אתה מציע במצב כזה? האם ידוע לך על איזה שיטה / כרית/ כל דבר אחר שיכול לשפר את זוית הישיבה בטיולון כזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רוב העגלות לא מגיעות לזווית ישיבה זקופה
קובי סופר27/10/2021שלום דניאלה,
אכן רוב העגלות לא מגיעות לזווית ישיבה זקופה, בעיקר דגמים עם שינוי מצבים עם שרוך. באיזי טווין לדעתי הזווית טובה ולא שכובה מידי כמו בחלק מהעגלות. לצערי לא ניתן לשפר או לשנות זאת. כן ניתן להוסיף מזרן עבה שטיפה ישפר אך זה ממש מעט (אני ממליץ על קומפיקוש שגם ישדרג את הנוחות בלי קשר לזווית). לא הייתי ממליץ לשים כרית. זה פחות נוח לילדים.
אני לא מכיר תלונות על כך והמושב של האיזי טווין קיים כבר יותר מ- 5 שנים (הם לא שינו את המנגנון/מושב הזה מהדור הראשון ועד עתה).
כמוכן אני חושב שזווית שכיבה ישרה עדיפה מהזווית שכיבה של הבוגבו.
אם בכל זאת רוצים בוגבו, שווה לבדוק אופציית יד שנייה, אני מכיר המון שקנו עגלות במצב כמעט חדש שהיו בשימוש קצר וחסכו המון המון כסף.
כמו שרשמתי בתגובה הקודמת שלי. יש לעשות המון פשרות ברכישת עגלת תאומים. לצערי הן לא כמו עגלות יחיד והיצרנים חייבים להתפשר על המון דברים כדי להגיע לרוחב סביר, משקל קל, קיפול סביר וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידות טייגר 2 והשוואה מול ספורטלייןנופר ביטון24/10/2021
היי קובי
אשמח לקבל את המידות של מושב הטיולון של הטייגר 2
עד איזה גיל לדעתך הטיולון יכול לשמש מבחינת גובה של ילד?
ואשמח לדעת מה ההבדלים בינה לבין הספורטליין מבחינת גודל ותמורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי ההבדלים מול ספורטליין ויש המון לדעתי
קובי סופר24/10/2021שלום נופר,
מבחינת מידות האורך: 94 ס"מ והרוחב 32 ס"מ.
המושב מתאים עד 22 ק"ג לפי התקן האירופאי. זה אומר גם גיל 6 אבל לדעתי הוא יתאים עד גיל 3-4 שנים בלי בעיה.
בגדול הושבתי בו גם ילדים בגיל 6 שנים והם ישבו בלי בעיה מבלי שהראש יגע בגגון.
לגבי הבדלים מול ספורטליין יש המון לדעתי.
האמבטיה שלנו קשיחה ולכן אטומה יותר לזיהום אוויר, אבק ורוחות. מצד שני של ספורטליין מתקפלת לאחסון. לספורטליין יש 2 רשתות אוורור בחלק הקדמי של האמבטיה, אצלנו רק אחת.
החלטנו שבריאותית עדיף שלא תהיה רשת תחתונה כי זה בגובה שבו כל פליטות הרכבים יכולים להיכנס לתוך האמבטיה.
הטיולון של הטייגר יצוק מפלסטיק ולכן מגיע לזווית ישיבה זקופה יותר.
כל הבדים אצלנו יורדים לכביסה כולל המעטפת החיצונית של האמבטיה. בספורטליין רק חלק.
הטיולון שלנו יותר ארוך. הגגונים יותר גדולים. הגלגלים יותר איכותיים ויש לנו קפיצים גם לגלגלים הקדמיים.
העגלות שלנו יותר קלות בכ- 2 ק"ג +- (תלוי איזה דגמים משווים)
רוחב השלדה שלנו צר יותר שזה יתרון במעברים צרים.
סל החפצים גדול יותר. יש מבחר צבעים גדול יותר וניתן לרכוש ערכות צבעים והחליף בעתיד.
אני חושב שהתמורה שלנו וההשוואה של הטייגר צריכה להיות מול עגלות של 5000 ש"ח ולא מול הספורטליין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות/בוסטר שלישי באוטוכלילה23/10/2021
שלום, אנחנו לקראת לידה שלישית, בבית יש ילדה בת 5 ובת 3.
כרגע הן יושבות על:
Britax boulevard
Chicco MyFit
אנחנו מעוניינים לשים את התינוק החדש בכסא הדו צדדי של בריטקס, להעביר את בת ה-3 לכיסא של צ׳יקו ולקנות בוסטר גב אולי בלי רצועות לילדה בת ה-5
האם יש המלצות על בוסטר טוב ובטיחותי עם גב שיכנס ככסא שלישי ברכב?
(כרגע יש לנו רכב דיי רחב- יונדאי ix35, אבל מאחר וזה יכול להשתנות אשמח להמלצה על כסא צר יחסית)
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בכל מקרה בוסטרים צרים יותר מכיסאות
קובי סופר24/10/2021שלום,
בכל מקרה בוסטרים צרים יותר מכיסאות.
יש 2 אופציות, ללכת על בוסטר עם רצועות כמו המייפיט כי עדיין יש דגמים שמתאימים לבת ה-5. זה יותר בטיחותי אבל גם יותר יקר.
או כמו שרשמת, בוסטר ללא רצועות.
אם הולכים על דגם ללא רצועות לדעתי דגמי סייבקס מעולים והמון פעמים במבצעים. מניח שבחודש נובמבר יהיו מבצעים על המון מוצרים. יחד איתו אני גם ממליץ על גרקו אפיקס.
אם הולכים על דגם רצועות אז גרקו נאוטילוס סנאגלוק הכי מומלצץ לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דעה והמלצות לגבי מזרון למיטת תינוקHodaya429023/10/2021
היי,
אשמח לשמוע את דעתך והמלצתך על מזרון למיטת תינוק של סגל, עם אלוורה…
האם כל המזרונים של סגל בהכרח מתאימים במידות לכל מיטות התינוק שלהם, או שיכול להיות פער בגודל בין מזרון של סגל לבין דגם מיטה שלהם?
יש 2 מדיות של מיטות בשוק וכל יצרני המזרנים
קובי סופר24/10/2021שלום הודיה,
יש 2 מדיות של מיטות בשוק וכל יצרני המזרנים מייצרים ב-2 המידות לכן יש לוודא שרוכשים מיטה המזרן תואם בגודל.
לגבי המזרן עצמו. אני פחות אוהב את הגימיקים של אלוורה וכו'.
אם רוצים מזרן דו צדדי עם צד קשיח וצד רך, אני ממליץ ללכת על הדגם הכי זול שיש עם ציפוי בד. רק לוודא שלדגם שרוכשים יש אכן תו תקן או אישור מכון התקנים בתוקף.
אפשר לברר זאת מול מכון התקנים. יש המון דגמים בשוק ללא אישור.
הכי אני ממליץ על מזרן נושם ללא ספוג, יש של חברת נומו, בייבי טק מולטיפלואו או אימג'ן של שילב. לדעתי הם יותר בטיחותיים אבל הם יקרים מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מזרונים במידה כזאת והאם הכוונה היא לקנות 66
Hodaya429024/10/2021המיטה שקנינו 130/70…
יש מזרונים במידה כזאת?
הכוונה היא לקנות 66?
🥴
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הייתי ממליץ לקחת מידה צרה יותר
יש גם, אמנם מבחר דל יותר. כמוכן יש חברות כמו בייביטק או ליטף שיכולים לייצר לפי המידה ככה שלא תצטרכו להתפשר על דגם המזרן. גם לא הייתי ממליץ לקחת מידה צרה יותר יהיה שקע שיכול לסכן את הגפיים של התינוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה היית ממליץ במידות האלו
Hodaya429024/10/2021תודה 🙏🏻
על איזה היית ממליץ במידות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא יודע במדויק מה יש במידות ומה לא
אני לא יודע במדויק מה יש במידות ומה לא.
תנסו לברר מה ניתן ותרשמי לי ואז אמליץ.
אם אין שיקול של תקציב אז אני יודע שבייבי טק מולטיפלואו ניתן להזמין לפי מידה מיוחדת לכן אני ממליץ עליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על כסא בטיחותנויה22/10/2021
אשמח להמלצה על כסא בטיחות לתינוק בן 8 חודשים. הראייה שישמש קדימה/ לפחות עד לילד הבא.
חשבנו על גרקו או ציקו
נשמח לחווד או דגמים ממולצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיסאות בטיחות משמשים לדי הרבה שנים קדימה
קובי סופר24/10/2021שלום נויה,
בניגוד לסלקל, כיסאות בטיחות משמשים לדי הרבה שנים קדימה.
המומלצים לדעתי מבחינת בטיחות הם:
צ'יקו נקסטפיט (עדיף בגרסאות הזיפ).
דגמי ברייטקס קליקטייט כאשר לדעתי הבולווארד הוא העדיף מכולם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין המילטון סירקל לספורט ליין וייפרענבר22/10/2021
היי
אשמח לדעתך מה מומלץ יותר לטיולון לבן שנה וחודשיים המילטון סירקל או ספורט ליין וייפר?
במידה ואף אחד מהם אשמח לדעת איזה כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי הויפר יותר נוחה לניוד וגגון יותר גדול
קובי סופר24/10/2021שלום ענבר,
ההמלצה שלי להתנסות איתם. להושיב את התינוק, לטייל בחנות ומחוצה לה, לתפעל ולשנות מצבים. לנסות לקפל ולפתוח ואז להחליט מה נכון לכם יותר. בסך הכל שתי הטיולונים האלו נותנים תמורה טובה למחיר לפי דעתי.
לדעתי הויפר יותר נוחה לניוד. לויפר גגון יותר גדול והסירקל יותר קטנה לאחר הקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הג'קי בהשוואה אליהן וטיולון צ'יקו החדש
ענבר24/10/2021היי
תודה
מה לגבי הג'קי בהשוואה אליהן וטיולון צ'יקו החדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצ'יקו מאוד דומה להמילטון ויש הבדלים קטנים
קובי סופר24/10/2021שלום ענבר,
הצ'יקו מאוד דומה להמליטון ככה שכמו שרשמתי לגבי הבדיקה בין הויפר להמליטון, גם כאן כדאי לעשות. יש הבדלים קטנים וכו' לרוב זה לא קריטי ויש כאלו שהבדל הכי קטן יכול לעשות את ההבדל הכי גדול.
הג'קי די חדש, אני די אהבתי, הוא הכי קל כי שינוי המצבים אצלו עם שרוך. מנגנון פחות נוח לתפעול אבל בג'קי הוא יחסית נוח.
בניוד לדעתי הוא טיפה פחות מוצלח אך כמו שרשמתי. הכי טוב זה להתנסות יחד עם התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה רואים בייבי בוס בשרוןנועה21/10/2021
היי קובי,
איפה באזור רעננה-כפ"ס אפשר להתרשם מעגלת בייבי בוס טייגר?
מחפשת עגלה לגיל לידה, אהבתי את הנונה טריב וממה שקראתי פה בפורום אתה אומר שהבייבי בוס טייגר די דומה לה, אז איפה אפשר להתרשם פיזית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני חושב שהעגלה שלנו עדיפה על הנונה מכמה סיבות
קובי סופר22/10/2021שלום נועה,
לצערי אין לנו משווקים בשרון. הכי קרוב זה מקס בייבי בצומת ירקונים פתח תקווה.
אני חושב שהעגלה שלנו עדיפה על הנונה מכמה סיבות:
גלגלים יותר גדולים, מושב טיולון מפלסטיק ולא רשת, משקל קל יותר, אמבטיה מפלסטיק ועוד.
כמובן שזה מעולה והכי מומלץ להתרשם פיזית.
אני בכוונה מדגיש את ההבדלים כי המוכרנים של טייגר לא מכירים את נונה ולהפך. הם לא יוכלו לתת הסבר על ההבדל וזה קשה שאי אפשר להשוות פיזית אחת ליד השנייה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לחבר טרמפיסט לילד בן 3 בערך כשיש אמבטיה
נועה22/10/2021תודה קובי, אתכנן להגיע לפתח תקווה.
לגבי הבייבי בוס טייגר, מה המידות של האמבטיה מבפנים? והאם ניתן לחבר טרמפיסט לילד בן 3 בערך כשיש אמבטיה? או שזה לא קיים באף עגלה? (לא מכירה את עניין הטרמפיסט, באיזה מצבים יכול להתחבר/לאיזה עגלות...)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי טרמפיסט זה באמת נושא קצת בעייתי עם אמבטיה
קובי סופר22/10/2021שלום נועה,
המידות 30X74
לגבי טרמפיסט זה באמת נושא קצת בעייתי עם אמבטיה. ניתן לחבר טרמפיסטים מסוימים שיש להם מאריך. הבעיה שהילד הגדול יעמוד יחסית רחוק מידית האחיזה בגלל האמבטיה מה שירחיק אתכם מהעגלה/ידית האחיזה והניוד יהיה פחות נוח. בטיולון זה כבר עולם אחר, בייחוד בטייגר ולדעתי גם בנונה יהיה אותו הדבר, בגלל הידיות הטלסקופיות המתארכות הילד עומד בתוך הידית וההורה יכול ללכת רגיל ולא רחוק מהעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני מזמינה דרך האתר כל הצבעים זמינים
נועה27/10/2021היי קובי, נסעתי במיוחד לפתח תקווה בשביל לראות את הטייגר ו-וואללה לא התאכזבתי!! הגלגלים, השילדה והניוד פצצה. ממש התרשמתי. החלטתי לקנות אותה!
מיד אחרי שראיתי הלכתי לראות את הנונה טריב שהתלבטתי איתה והטייגר לוקחת. אציין שבנונה הבדים יותר נעימים, האמבטיה נראית לי גבוהה יותר והכיסוי רגלים של האמבטיה נסגר עם מגנטים ולא עם רוכסן כמו בטייגר, שזה פיתרון פחות מוצלח בעייני, אבל אלו לא סיבות מספיק טובות בשביל לבחור בנונה. היא פחות יציבה (שמת לב שהגלגלים האחוריים שלה יותר קרובים זה לזה מהקדמיים?? ממש פוגע ביציבות לטעמי) ואני באמת חושבת שיש לך מוצר מצויין.
בבקשה תגיד לי:
1. יש טייגר וטייגר 2?
2. יש לך משווק באילת? כלומר, ייתכן שאני אמצא מחיר יותר זול ממה שמופיע באתר שלך? 3000?
3. אם אני מזמינה דרך האתר, כל הצבעים זמינים?
4. האם שילדה שחורה תיראה פחות טוב עם הזמן מהניקל? מבחינת שריטות או קילופי צבע?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באמבטיה יש בדים איכותיים ובטיולון כנ"ל
קובי סופר28/10/2021שלום נועה,
ראשית תודה על הפידבק.
לגבי הבדים. באמבטיה יש בדים איכותיים ובטיולון אותו כנ"ל, מסנני UV ולא חדירים לנוזלים. את הבדים החיצוניים בגלל הצבעים אנחנו עושים עם בד קנבס או מלאנז' (גם דמוי עור כמובן). מניסיוני תמיד שמים סדין כותנה באמבטיה ומזרן עגלה מכותנה בטיולון כך שבכל מקרה התינוק לא יהיה במגע ישיר עם הבד ויהיה על בדים איכותיים יותר. לצערי אסור לעשות בדי כותנה לעגלות בשל דרישות תקינה.
לגבי גובה האמבטיה, לדעתי הגובה שלנו סביר ובכל מקרה האמבטיה מאוד זמנית ומה שחשוב זה הטיולון.
לגבי הרוכסן, יש לנו מעט צבעים שהכיסוי נסגר עם תיקתקים ולא רוכסן. כרגע זה אפרסק וצהוב. בעתיד כל הבדים יגיעו עם תיקתק ולא רוכסן. זה אומר שתוכלו לרכוש ערכת צבע בעתיד והכיסוי ייסגר עם תיקתק ולא רוכסן. לדעתי דווקא רוכסן יותר פרקטי אך בדיוק כמוך, קיבלנו המון פידבקים מלקוחות שמעדיפים שלא יהיה רוכסן.
לגבי נונה, יש תקנים והם בודקים יציבות אז לדעתי אין בעיה עם המבנה של השלדה. כמו שאני רושם תמיד, אני אישית לא אוהב מושב טיולון שעשוי מרשת, זה אחד הדברים העיקריים שאני פחות אוהב בנונה.
1. יש רק טייגר 2 כבר קרוב לשנתיים.
2. לגבי אילת לצערי לא. יהיו מבצעים של בלאק פריידי בחנויות.
מקס בייבי עשו יום מכירות באור יהודה לפני יומיים והייתה הנחה רצינית לטייגר והם יעשו בפתח תקווה בשלישי הבא. שווה לברר מה יהיה המחיר אז. כמוכן יש חנויות שעושות מבצעים ללא מע"מ על העגלות לכן זה חוסך את הטרחה של אילת.
3. באתר שלנו לא כל הצבעים מוצגים אבל כמעט הכל זמין. אפשר לברר מראש לפני ההזמנה.
אני כן מתכנן מבצעים באתר ל-11/11 ובלאק פריידי. הם יהיו על צבעים מסוימים לכן מבחינת מחיר לא יודע אם שווה לבנות על קניה ישירה מאיתנו אלא אם מוכנים להתפשר על צבעים.
4. בגדול אם יהיו שריטות הן יהיו לא משנה באיזה צבע השלדה. כן אני יכול לומר שעל צבע שחור הן הרבה יותר בולטות לעין.
יחד עם זאת מדי פעם שמגיעה עגלה עם שלדה שחורה לתיקון ואני רואה שריטה/ות אני עובר על זה עם טוש שחור למתכת וזה נראה כמו חדש. אז אני לא יודע לומר מה עדיף.
אני יכול לומר בוודאות שקילופי צבע לא יהיו רק שריטות משפשופים. בעיקר מתא המטען ברכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאות יגיע כבר עם תיקתקים במקום רוכסן
נועה28/10/2021תודה קובי,
אז בעצם אתה אומר שאם אני אקנה היום צהוב או אפרסק זה בודאות יגיע כבר עם תיקתקים במקום רוכסן?
או לחלופין, אם אני אקנה היום כל צבע אחר אז בעתיד אני לא אוכל לקנות ערכה חדשה? (כי היא תתחבר עם תיקתקים ואצלי באמבטיה יהיה רוכסן?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם רוכשים בעתיד כיסויים הם יתחברו לכל העגלות
קובי סופר28/10/2021שלום נועה,
בוודאות, זה מהלך שתוכנן ל-2022 אבל צבעים חדשים בקולקציה כבר עם תיקתקים לכן כרגע זה חלק רוכסן וחלק קטן עם תיקתקים: צהוב, אפרסק, גם ג'ינס אבל הוא לקראת סיום.
אם רוכשים עגלה עם רוכסן (כרגע כל האמבטיות עם רוכסן), זה לא רלוונטי לכיסוי עם התיקתקים. הכיסוי עוטף את האמבטיה ונסגר עם 2 תיקתקים על גגון האמבטיה שהוא לא השתנה (פרט לכך שיהיו לו את החיבורי תיקתק).
לכן אם רוכשים בעתיד כיסויים הם יתחברו לכל העגלות שלנו כולל הדור הראשון.
ההמלצה שלי להזמין בהקדם אם רוצים מכיוון שתהיה לנו בעיית מלאי גדולה בקרוב. יש סגר במחוז של המפעל שלנו ומשלוח שהיה אמור להיות בדרך כרגע בלי צפי מתי יצא, מתי נקבל וכו'.
במקום שחודש הבא היינו מקבלים משלוח נוסף אני מעריך שאת המשלוח הבא נקבל רק בעוד חודשיים/שלושה. אין בכלל צפי מתי בסין ישחררו את הסגר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן קווילט דאבל ויסקונועה21/10/2021
היי קובי, תודה רבה על העצות והעזרה - אנחנו לומדים ממך המון.
אנחנו מחפשים מזרן למיטת תינוק וראינו שהמלצת על נומו, אימג'ן ומולטיפלואו. בייביטק מוכרים גם את מזרן הקווילט (אותו מחיר כמו המוליטפלואו) ואומרים שהוא מזרן נושם עם תו תקן. האם הוא פחות מומלץ מהשלושה הראשונים?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקווילט אינו מזרן נושם
קובי סופר21/10/2021שלום נועה,
מזרן נושם הוא מזרן ללא ספוג שיכול להיות בתוכו מעבר חופשי של אוויר. לצורך העניין תוכלו לשפוך כד מים על המזרן וכל המים יצאו מצדו השני. כאשר יש ספוג בתוך המזרן או ויסקו שזה גם סוג של ספוג אז אין מעבר חופשי של אוויר. הדבר היחיד שיכול להיחשב "נושם" זה הציפוי החיצוני של המזרן אך אין בזה תועלת אם הליבה אינה כזו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי רכישת עגלהשי-לי20/10/2021
היי , אני רוצה להתייעץ על עגלה שכדאי לרכוש אני גרה במקום הררי ואתנייד רוב הזמן עם הרכב , המעלית שלנו קטנה (שזה פחות קריטי כי גרה בקומה 2)
אני ובן זוגי דיי נמוכים אני 1.58 והוא 1.62 .
אז אחרי הידע הכללי הדברים החשובים לי מבחינת עגלה ,
שיהיה נוח לתינוק זה הכי חשוב
עם בולמי זעזועים טובים (הריצפה דיי חלקה באיזור שלנו אז לא יודעת כמה זה קריטי )
שהעריסה תהיה לו נוחה וגדולה לעד גיל חצי שנה (ראיתי עריסות ממש צרות וקטנות , ושוב , לא יודעת כמה זה קריטי כי אנחנו דיי נמוכים וקטנים ;)
ושבהמשך הטיולון יהיה עם אפשרות לשכיבה מלאה ולישיבה 90 מעלות .
אלה הדברים לדעתי שהכי חשובים , חשבתי על היו-יו כי היא קלה וכולן רוכשות אותה אחכ כטיולון ומצאתי לרכישה באיזה אתר החלפת המושב של הטיולון בכדי להושיב את הילד ב90 מעלות ולהוריד אותו לשכיבה . מצד שני ראיתי עגלת ג׳ומני שהיא עם 6 בולמי זעזועים והיא חזקה ואיכותית אבל לא אהבתי שהיא עם עור הילד יתבשל שם בקיץ .
אני מחפשת עגלה נוחה שתהיה חזקה ולא כבדה מידי
אני לא יודעת מה עוד חשוב כשמחפשים עגלות , אשמח אם תוכל לכוון אותי ,
והמחיר לא חשוב …
תודה רבה 🙏🏼* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב שהטיולון יפנה ל2 הצדדים **
שי-לי20/10/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את מתלבטת בין שתי עגלות כל כך קיצוניות אחת מהשנייה
קובי סופר21/10/2021שלום שי-לי,
משאלתך אין לי ספק שאתם בבילבול גדול.
את מתלבטת בין 2 עגלות כל כך קיצוניות אחת מהשנייה:
יויו קלה, קטנה, קומפקטית.
ג'ומני כבדה, ענקית, לא תיכנס בכל רכב!
לכן דבר ראשון ההמלצה שלי לחשוב שוב מה חשוב לכם יותר ואפילו להכין רשימה מהחשוב ביותר להכי פחות חשוב. אין עגלה שתכיל את כל הדרישות אבל יהיה אפשר למצוא עגלות שיענו לרוב המוחלט.
בגדול אני לא ממליץ על אף אחת מ-2 העגלות כי כמו שרשמתי הן קיצוניות! מה זה אומר קיצוניות.
יויו זו אחת העגלות הכי נוחות להורה! מכיוון שאנו רוכשים עגלת תינוק ולא עגלת הורה איני יכול להמליץ עליה כעגלת תינוק! לדעתי נעשו בה יותר מדי פשרות כדי שתהיה קלה וקומפקטית על חשבון נוחות התינוק והניוד. כמוכן הטיולון שלה חד כיווני לכן היא לא עונה לדרישה שלך.
למה הרבה קונים אותה, אולי כי הם חושבים רק על עצמם.
ג'ומני מצד שני חשבו בה בעיקר על התינוק עם אמבטיה ענקית, טיולון מרווח אך מצד שני פחות על ההורה. היא סופר כבדה והרוב יחליף אותה לטיולון די מהר (אולי יויו) ואז כל נוחות התינוק תרד לטמיון. היא מסורבלת לתפעול וענקית לאחר הקיפול.
לכן אני תמיד ממליץ ללכת על עגלות מאוזנות.
יש מאוזנות שיותר נוחות לתינוק על חשבון נוחות ההורה ולהפך. אך הפשרות בשני המקרים קטנות.
אם רוצים נוחות תינוק וניוד ומוכנים להתפשר על הנוחות שלנו אני ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה, פג בוק, אינגלזינה אפטיקה. כולן מרווחות, נוחות לניוד אך גם כבדות וגדולות (עדיין קלות וקומפקטיות מהג'ומני)
אם רוצים את הנוחות שלנו עם פשרות באמבטיה וטיולון יותר צרים, גלגלים יותר קטנים אז אני ממליץ לבדוק את:
בייבי בוס טייגר, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ, בוגבו בי 6.
כולן לדעתי נוחות לניוד, כולן עם מושב די מרווח ודו כיווני עם גב יצוק מפלסטיק לכן השכיבה והישיבה בהן מעולים.
הן די קלות וקומפקטיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי קצת סדר ורשימה מה חשוב בסדר יורד
שי-לי23/10/2021תודה לך על התגובה , אין ספק שאנחנו בבלבול גדול מאוד…
*הבנתי שאני רוצה עגלה שתיכנס ברכב יונדאי i20 קורס שזה ג׳יפון,
*שהעגלה תהיה יציבה ונוחה לשימוש אני גרה במקום הררי (שלא תהיה כבדה מידי כי אני עם דלקות מפרקים והידיים חלשות)
*שהטיולון יפנה ל2 הצדדים
*שהעגלה תהיה נוחה לו גם אחרי שהופך לטיולון- מה בודקים כשרוצים נוחות? ,
ממה שהבנתי זה :
בולם זעזועים טוב
וישיבה ב90 מעלות ושכיבה הכי קרובה לשכיבה מלאה (או אם יש אפשרות לרכוש את החלק הזה בנפרד כדי שתהיה אפשרות לשכיבה וישיבה ב90 )
אשמח אם תוכל לכוון אותי מה עוד חשוב לבדוק בעגלה , לפי מה שאפשר להבין, מאוד חשובה לי הנוחות של הילד הבנתע למשל שיש עגלות עם מסנן קרינה ושבחלק הפנימי עדיף שיהיה לבן ונושם
ושהעגלה תהיה גם נוחה לי , עם כל הפיצ׳רים המיוחדים להורים ,
שלדעתי תמיד אפשר להוסיף כמו מעמד לטלפון ומקום לבקבוק מים או כוס קפה
שהעגלה לא תיפול אחורה אם אני שמה תיק בידית (שזה ראיתי שקורה בזמנו שעשיתי בייביסיטר )
תודה לך על שנתת פה מקום ואפשרות לשאול שאלות לאנשים מבולבלים כמוני 🙏🏼* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל עגלה יכולה ליפול עם משקל כבד על הידית וללא תינוק בעגלה
קובי סופר24/10/2021שלום שי-לי,
נתחיל מהסוף, כל עגלה יכולה ליפול עם משקל כבד על הידית וללא תינוק בעגלה. כמובן שגם אם תינוק אם יש משקל כבד יותר על הידית מאשר משקל התינוק. באופן כללי יש איסור מהיצרנים וממכון התקינם לתלות כל דבר על ידית העגלה! זה שיש איסור לא אומר שכולם קוראים את ההוראות והאזהרות ובאופן כללי הייתי אומר ש-99% מההורים שמים תיק ומשא כבד על הידית.
לכן מי ששם זה אחריות שלו לוודא שלא הגזים עם המשקל.
לגבי העגלות, כמו שאני רושם אין מוצר מושלם, בכל עגלה יש יתרונות גדולים ויחד איתם יש פשרות.
לדעתי הבייבי בוס טייגר שלנו הכי מושלמת לדרישות שלכם.
היא קלה מאוד, שוקלת פחות מ-9 ק"ג. רוב העגלות עם טיולון דו כיווני שוקלות 10 ק"ג ויותר. אפשר ללכת על דגמים יותר קלים באזור קילו פחות, אז מתפשרים על גלגלים יותר קטנים ועבירות פחות טובה. הטייגר קומפקטית ויצרנו אותה עם גלגלים וקפיצים שמתאימים לעבירות גבוהה בשטח קשה. המושב יצוק מפלסטיק כך שהוא שוכב כמעט ישר ויושב זקוף. הגגונים גדולים והבדים שלנו מסנני UV ולא חדירים לנוזלים.
אפשר גם לבדוק את בי 6 אבל האמבטיה של קטנה יותר, הגלגלים קטנים יותר ולכן היא פחות נוחה בניוד מהטייגר וגם עולה כמעט כפול. יש את ארמדילו פליפ שמאוד דומה ביתרונות לטייגר וגם יותר זולה אבל כבדה יותר ב-3 ק"ג.
מכאן אפשר או לעלות במשקל וללכת על עגלות עם גלגלים יותר גדולים שיתנו עבירות מעט יותר טובה בדרך משובשת. מצד שני בדרך עירונית הטייגר תהיה עדיפה בגלל משקלה הקל. כמוכן ול יותר גדול.
או כמו שרשמתי, לרדת במשקל לאזור 8 ק"ג אבל לדעתי העגלות לא יתאימו לדרך משובשת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצאתי את הבייבי בוס טייגר והייתי בירכא
שי-לי24/10/2021תודה רבה ,
הייתי בירכא ולא מצאתי את היבייבי בוס טייגר , (איפה אתם מוכרים אותה?)
ראינו את הספורט ליין החדשה -שילדה רוז , השהיא דיי ענתה על הדרישות , מלבד שהיא צרה ומעט כבדה בקיפול
וגם מדדנו והבנו שההבדל בין אמבטיה רחבה לצרה היא 3 ממ …
מה דעתך עליה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בספורטליין הזווית לא זקופה ולכן לא הזכרתי אותה
קובי סופר24/10/2021שלום שי-לי,
רשמת שאת רוצה טיולון עם ישיבה זקופה, בספורטליין הזווית לא זקופה ולכן לא הזכרתי אותה. גם מבחינת הניוד, היא עירונית עם יכולת מסוימת לדרך משובשת, תלוי עד כמה.
לדעתי הטייגר עדיפה עליה והיא גם קלה ממנה בכמעט 2 ק"ג.
לגבי מקומות. אם אתם מהצפון ניתן לראות את הטייגר בסופר בייבי חיפה.
אם מאזור אחר תרשמי לי אזור מגורים ואוכל לרשום עוד נקודות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לתינוק Book Lounge Modular 2021- Peg peregoעידן20/10/2021
שלום רב,
מעוניינים לרכוש עגלה לתינוק ומתעניינים בעגלה של
Book Lounge Modular 2021 Peg perego
האם מכיר אותה? התנסת בה? שמעת מאנשים שקרובים אליך?
אשמח לתשובתך המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דגמי בוק הם דגמים שאני ממליץ די באופן קבוע כאן
קובי סופר21/10/2021שלום עידן,
דגמי בוק הם דגמים שאני ממליץ די באופן קבוע כאן אך לצערי למעט אנשים.
הסיבה, הבוק לא מתאימה לדרישות של רוב השואלים מכיוון שמדובר בעגלות יחסית כבדות וטיפה גדולות לאחר הקיפול.
לכן באופן כללי אני מאוד ממליץ. יש לה אמבטיה מרווחת מאוד וגם יצוקה מפלסטיק, זה אומר אטומה מעולה לזיהום אוויר, רוחות ואבק. מצד שני האמבטיה לא מתקפלת לאחסון בגמר השימוש בה!
הטיולון מרווח ביותר ובאופן יחסית נדיר בעל 4 מצבי שכיבה/ישיבה אך הוא לא מגיע למצב שכיבה ישר ויש הרבה שפחות אוהבים את זה.
הניוד שלה מעולה אך אין לה ידית טלסקופית וקפיצים טובים לגלגלים האחוריים, זה אומר שצריך להפעיל הרבה מאמץ כאשר רוצים לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
היא מיוצרת באיטליה והבדים סופר איכותיים.
לסיכום: אין כמו התנסות אישית, לשים בתוך העגלה משקל של 12 ק"ג, לטייל איתה בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה. לתפעל לבד (להרכיב ולפרק אמבטיה וטיולון מהשלדה, לשנות מצבים בטיולון) וכו'. לקפל לבד יחד עם הטיולון ולבדוק ברכב.
אם אחרי כל אלו היא מתאימה ועונה לכם לדרישות, צרכים ותקציב אז כמו שרשמתי, היא מומלצת מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הטיולון והאמבטיה של הטייגר זהה לקוסמוסעידן יוסף ביטון18/10/2021
היי קובי
אין באיזור שלנו מקום להתרשם מהטייגר 2 אז הלכנו לראות את הקוסמוס בהנחה שהמושבים זהים.
הרגיש לנו שהמושב של הקוסמוס מאוד צר וקצר גם האמבטיה וגם הטיולון.. רצינו לדעת אם גודל הטיולון והאמבטיה של הטייגר זהה לקוסמוס ואם לא מה המידות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מושב הטיולון שלנו וגם האמבטיה זהים בכל הדגמים
קובי סופר18/10/2021שלום עידן,
מושב הטיולון שלנו וגם האמבטיה זהים בכל הדגמים. אם ראיתם את הקוסמוס אז ראיתם את מושב הטייגר או בובקט.
לגבי הרוחב, המושב שלנו הוא המרווח ביותר בסגמנט של עגלות קלות וקומפקטיות. יש בשוק מושבים יותר רחבים אבל, זה אומר ללכת על עגלות יותר כבדות (ארשום דוגמאות בהמשך ההודעה).
מעבר לרוחב, האמבטיה שלנו וגם המושב הם מהארוכים בשוק ולכן האורך מטעה וגורם לחשוב בעין שהמוצר צר.
המדד הכי טוב ולהשוואה הוא למדוד עם סרט מדידה עגלות שונות. אם יש אפשרות להושיב תינוק בן שנתיים/שלוש מה טוב.
בנוסף אני יכול לומר שבטייגר 1 מלפני שנתיים קיבלנו מספר תלונות שהטיולון רחב מדי!
לכן בדור השני (גם בקוסמוס) הוספנו כנפיים בבד בצידי המושב כדי לתחום אותו שלא יהיה רחב מדי!
בנוסף העגלות קיבלו אישור מכון התקנים באירופה לנשיאת משקל של עד 22 ק"ג (משקל ממוצע של ילד בן 6 שנים).
לצערי בישראל רק לאחרונה שונה התקן שמאפשר לבדוק ואנחנו בשל פג תוקף של התקן הקודם היינו יכולים לבדוק רק עד 15 ק"ג. מעתה כל העגלות שלנו יבדקו עד 22 ק"ג.
לכן אני אומר בלב שלם שהעגלות שלנו הן המרווחות בסגמנט.
אם רוצים יותר מרווח כמו שאני רושם תמיד, צריך להקריב מהנוחות שלכם וללכת על עגלות כבדות יותר וגדולות יותר לאחר הקיפול.
אני ממליץ תמיד לבדוק את פג פרגו בוק, אינגלזינה אפטיקה, איי.בי.סי דיזיין סלסה. הן יותר מרווחות וארוכות לתינוק. גם ברוב המקרים יותר נוחות לניוד בגלל גלגלים יותר גדולים.
בעבר שיווקנו את עגלות הרטן, לדעתי המוצר הכי מושלם ונוח לתינוקות, הטיולון והאמבטיה המרווחים בעולם! וגם הריפוד כמו כורסאת מנהלים. הן שוקלות 14 ק"ג ומתקפלות ענק. מכרנו בשנה האחרונה ששיווקנו אותן פחות מ- 50 עגלות בשנה!
לצערי הצרכן בישראל מעדיף את הנוחות שלו לפני התינוק.
כאן זה בעיקר שיקול שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)