מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות לרכב של סבתא,מאיה25/11/2021
מחפשים כיסא נוסף לרכב משני, לשימוש של בערך פעם בשבוע, לבן 3.5 ששוקל 15 ק״ג.
חשובה כמובן הבטיחות ואחרי זה נוחות התקנה כי נצטרך כל פעם להתקין ולנתק,
תקציב באזור ה-700₪ אבל מאוד גמישים לפי צורך.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המומלצים לדעתי הם גרקו טרנזישיין
קובי סופר25/11/2021שלום מאיה,
המומלצים לדעתי הם גרקו טרנזישיין שהוא בטיחותי ונוח ובתקציב. נוחות ההתקנה לא הכי ידידותית.
דגם הנאוטילוס סנאגלוק מושלם לדרישות, חורג אמנם מהתקציב אבל הבעיה המרכזית שחסר בארץ כרגע לכן הטרנזישיין לדעתי הוא האופציה הכי טובה.
אפשר ללכת על בוסטר ללא רצועות ולחגור עם החגורה. לפי החוק והמשקל זה חוקי, בטיחותית אבל עדיף עם הרצועות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל משמעותי ברמת הבטיחות בין הכסאותהדר25/11/2021
שלום,
האם יש הבדל משמעותי ברמת הבטיחות והנוחות בין הכסאות סונוס Stratos?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השוני העיקרי שהסטרוס מגיע עם הגנת ראש יותר טובה
קובי סופר25/11/2021שלום הדר,
ההבדלים זניחים. השוני העיקרי שהסטרוס מגיע עם הגנת ראש יותר טובה. לדעתי אם ההפרש גבוה מדי ואם מגיעים לאזורי מחיר האלו, לדעתי עדיף להתאמץ עוד קצת לגרקו מיי סייז.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה חלופית לארמדילודנה23/11/2021
קנינו בהמלצת הפורום את ממס אנד פפס ארמדילו. כבר ילד שלישי תודה לאל ועוד לי פשוט נהדרת. כמו חדשה. רק בעיה קטנה שלא צפינו.. האמבטיה מעוצבת ויפה אבל קטנה. הילד נולד גדול וכבר בגיל שלושה חודשים אצטרך להעביר לטיולון. בגלל תחילת החורף אני מחפשת לקנות אמבטיה של דגם אחר של ממש אנד פפס שהיא יותר גדולה ותתלבש על הגלגלים של העגלה שלי. יש כזה דבר? או כל פתרון אחר לכמה חודשים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין פתרון אחר, רק האמבטיה המקורית תתחבר
קובי סופר24/11/2021שלום דנה,
לצערי אין פתרון אחר. רק האמבטיה המקורית תתחבר.
כמוכן האמבטיות של מאמאס אנד פאפאס די באותו הגודל לכל הדגמים.
אפשר לרכוש עגלת עגלת סירקל ראבנה ב- 1000 ש"ח (באתר שלנו בייבי בוס מוצרי תינוקות). אם הסכום הזה לא מהווה בעיה. זו עגלה מלאה אמבטיה, שלדה וטיולון אבל נמכרת די במחיר של רק אמבטיה.
הפלוס זו האמבטיה הענקית שלה, אחת המרווחות ביותר שיש.
לאחר השימוש אפשר למכור כיד 2 בחצי מחיר או פחות, כך תוחזר חלק מההשקעה.
אופציה נוספת זה לעבור לטיולון לרכוש שק שינה איכותי. זה לא כמו אמבטיה אבל אין בעיה לעבור לטיולון כעת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה כיסא עדיף מבחינת הבטיחות, אוונפלו טריאומף סונס וטריבוטחיה23/11/2021
שלום
אני מחפשת כיסא בטיחות לבן שנה, בתקציב מוגבל.
מה עדיף מבחינת הבטיחות - אוונפלו טריאומף, סונס וטריבוט?
ומבחינת הקלות של ההתקנה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסא ביטחותי יותר מומלץ בטווח המחירים
חיה שלוש23/11/2021או האם יש כסא בטיחותי יותר מומלץ שבטווח המחירים הזה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מבחינת נוחות התקנה שניהם לא נוחים באותה המידה
קובי סופר23/11/2021שלום חיה,
מבחינת נוחות התקנה שניהם לא נוחים באותה מידה.
בטיחותית הסונס והטריביוט עדיפים אבל הסונס לדעתי טיפה יותר נוח לכן אני נוטה להמליץ עליו יותר. מצד שני הטריומף הרבה יותר נוח משניהם ועדיין ברמת בטיחות גבוהה, לכן אם זה לרכב ראשי שיש בו הרבה נסיעות, הייתי ממליץ על הטריומף מה-3. אם זה לרכב משני עם נסיעות קצרות אז על הסונס.
אין משהו מומלץ במחירים שלהם, רק אם חורגים לכיוון גרקו מיי סייז שבדרך כלל עולה כמעט כפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
חיה23/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות צ'יקו מול גרקו, או בכלל משהו אחרשמואל23/11/2021
שלום, תודה על העזרה בפעם הקודמת.
אנחנו מחפשים כיסא בטיחות שמתחיל בגיל צעיר וממשיך איתנו.
הכיוון היה על הנקספיט ספורט ולאחרונה ראיתי הרבה ביקורות טובות על הגרקו4אבר דלוקס. חוץ מכך שהוא כולל גם בוסטר גב בוסטר רגיל כך שממשיך למשקל גבוה יותר וחוסך צורך בקניית בוסטר האם הגרקו מומלץ?
האם יש משהו אחר בטווח המחירים הזה שאתה ממליץ?
כרגע יש מבצעים שהצ'יקו 1000₪ והגרקו 1200₪.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיחותי הלא משולבי בוסטר בדרך כלל מקבלים דירוגים עדיפים
קובי סופר23/11/2021שלום שמואל,
אני אישית פחות מחבב דגמים משולבי בוסטר. זה מוצר שמיועד לתינוק בן יומו ועד ילד בן 12 שנים. אני לא חושב שיש מוצר כזה שיהיה נוח בכל השלבים. מנסיוני הרוב המוחלט שקונה את המושבים האלו בסוף רוכש עוד בוסטר ולכן לדעתי זה בעיקר גימיק.
בטיחותי הלא משולבי בוסטר בדרך כלל מקבלים דירוגים עדיפים.
ההמלצה שלי היא צ'קו גם בשל הבטיחות וגם בשל זווית שכיבה עדיפה על המתחרים לכן לדעתי הוא גם יותר נוח לתינוק בן יומו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לתינוקנטע22/11/2021
שלום קובי,
יש לי 3 ילדים, בני 6.5, 4.5 ו7 חודשים.
הגדולים יושבים בכסאות גרקו נאוטילוס עלית וגרקו סנאגלוק שנרכשו בהמלצתך.
שאלתי בעבר על כסא לתינוק והמלצת על triogrow snuglock.
ראיתי שעכשיו יש מחירים דומים (אזור 1100 שח אחרי הנחות) גם לברייטקס ולצ'יקו במספר דגמים. אני רואה שיש המון דגמים ולא ממש מבינה מה ההבדלים ביניהם,
בעיקר רוצה כסא שאפשר לנייד ולקשור בקלות כמו הסנאגלוק, ברכב ללא איזופיקס. שמעתי שיש מנגנון שנקרא קליק טייט שזו המטרה שלו אם הבנתי נכון.
האם יש כסא שעדיף על הtriogrow מבחינת קלות הקשירה? או מבחינת רוחב הכסא? (בתקווה להכניס אותו בעתיד בין שני הגרקואים שכבר יש לנו...)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בברייטקס הקליקטייט אכן מקביל לסנאגלוק של גרקו
קובי סופר23/11/2021שלום נטע,
בברייטקס הקליקטייט אכן מקביל לסנאגלוק של גרקו. לצ'יקו אין פטנט כזה כלומר, ההתקנה עם איזופיקס קלה אבל עם חגורה פחות קלה בהשוואה לגרקו או ברייטקס, עדיין יחסית נוחה ופשוטה פשוט בשניים האחרים זה הרבה יותר קל ונוח.
בגדול הטריו מעולה ומשולב בוסטר. הברייטקס לא משהו שאני חושב שעדיף, אני פחות אוהב דגמים משולבים לתינוקות כי זה לא כמו נאוטילוס. בדרך כלל הלא משובלים מקבלים דירוגי בטיחות עדיפים, לא בפער גדול אבל עדיין לדעתי גם זה וגם הנוחות שלהם עדיפה על משולב לכן אני נוטה יותר להמליץ על ברייטקס. מרתון נמכר קרוב לטריו והבולווארד כבר יקר בהרבה. אם אין בעית תקציב אז כן הייתי ממליץ להשקיע את ההפרש בבולווארד. הדגמים היותר יקרים של ברייטקס סתם יקרים וגדולים לדעתי.
מבחינת גדלים אני לא מכיר ובכל מקרה תמיד ממליץ, לנסות פיזית טרם הרכישה.
לגבי צ'יקו ושלל הדגמים, המושב אותו מושב פחות או יותר אלו רמות גימור שונות שמעלות את המחיר + גרסא עם מדרך רגליים ארוך יותר למי שירצה להתקין נגד הכיוון עד גיל שנתיים ושהתינוק ישב בנוחות ורגליו לא יתקעו במושב הכסא של האוטו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כמה דגמים של ברייטקס מרתון
נטע23/11/2021שלום קובי,
תודה רבה.
אז רק לוודא שהבנתי, בין הtrio grow לברייטקס מרתון, הברייטקס לדעתך עדיף כי הוא לא משולב?
מסרטונים באינטרנט נראה לי שהקשירה לחגורה גם טיפה יותר נוחה מבסנאגלוק.
יש כמה דגמים שונים של ברייטקס מרתון או שכל דגם שאני מוצאת זה הדגם הנכון? ראיתי אותו כרגע בעלות של כ1100 שח וזה הגבול של התקציב שלנו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל עוד זה מרתון קליקטייט אז לא קריטי התת דגם
קובי סופר24/11/2021שלום נטע,
כל עוד זה מרתון קליקטייט אז לא קריטי התת דגם או הצבע לדעתי.
1100 זה מחיר מעולה, כנראה בגלל מבצעי נובמבר. בדרך כלל זה מעל 1300 ש"ח.
נוחות ההתקנה מעולה וקלה בשניהם. עניין של כמה דקות ללמוד.
בכל מקרה שני הדגמים מעולים והטריו מדורג מעולה ככיסא משולב, נכון להיום הוא המוביל בטיחותית יחד עם ברייטקס אול 4 לייף שעולה פי 2!
כמו שרשמתי אני בעד כסא יעודי לגיל ולא אחד שעושה הכל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי בייבי בוס טייגר/בובקטאלדד22/11/2021
שלום וברכה
היינו היום בחנות ובדקנו את הטייגר והבובקט של בייבי בוס. באופן כללי התרשמנו לטובה, אבל רצינו לשאול שתי שאלות:
1. שמנו לב שהאמבטיה קשיחה (כפי שאתה מציין הרבה פעמים) ושאין לה ממש ריפוד פנימי. מדוע? (אנחנו חוששים שהדבר יכול לגרום לחוסר נוחות לתינוק שייתקל בחומר הקשיח תוך כדי תנועות בשינה וכו').
2. ראיתי שכתבת במקום אחר בפורום שהגלגלים של הבובקט לא רק קטנים יותר אלא עשויים מחומר טיפה פחות איכותי. במה זה מתבטא? האם הם לא עשויים מ-PU כמו הטייגר? האם זה יתבטא בבלאי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריפוד מספיק מכיוון שאלו דרישות מכון התקנים
קובי סופר23/11/2021שלום אלדד,
1. הריפוד מספיק מכיוון שאלו דרישות מכון התקנים. בד עבה מדי עלול לסכן את התינוק מבחינת מצב חנק. כמוכן הרוב גם שמים ספר עגלה שמשמש גם כסוג של מגן.
עגלות פג פרגו לדוגמא מיוצרות עם אמבטיה קשיחה כבר 4 עשורים (אולי יותר אבל זה הזמן שאני מכיר את פג פרגו). מעולם לא הייתה בעיה עם זה. זה סוג האמבטיה שבהם אנחנו ואפילו ההורים שלנו שהו בהן לכן הלכנו לכיוון הזה ולא אמבטיה מתקפלת, באמונה והידע שלנו זו אמבטיה הרבה יותר טובה לתינוקות. לדעתי דווקא באמבטיות בד הנושא יותר בעייתי מכיוון שיש 2 ברזלי קיפול (אחד בכל קצה של האמבטיה) שהתינוקות שוכבים עליהם והם גם מצידי התינוקות. יוצא לי לא מעט גם לראות שהברזלי קיפול מתנתקים מהמקום ואז האמבטיה לא בטיחותית.
חשוב לציין שאמבטיה מתקפלת משמעותית יותר זולה לייצור!
2. הגלגלים של שני הדגמים הם PU פשוט בטייגר יותר יותר חומר + אינץ' אחד יותר גדול ולכן הבלאי יהיה יותר איטי.
בכל מקרה גם אם יהיה בלאי אנחנו נחליף גלגלים ולא נעשה בעיות בנושא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שני טיולוניםשירן לוי22/11/2021
היי קובי,
אשמח לקבל את דעתך בין טיולון סירקל המילטון לבין טיולון moon של אינפאנטי רק מבחינת טיב הטיולון כי המחיר די זהה. תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האינפנטי יותר ותיקה בשוק ולכן אני טיפה נוטה לכיוונה
קובי סופר23/11/2021שלום שירן,
הם אכן מאוד זהים. האינפנטי יותר ותיקה בשוק לכן אני טיפה נוטה לכיוונה. סה"כ אני ממליץ להושיב את התינוק בשניהם. לטייל בחנות ומחוצה לה לראות איך התינוק מרגיש ואיך הניוד איתם. לתפעל מצבים ולנסות לקפל לבד, לבדוק ברכב, לפתוח לאחר הקיפול.
ככה תוכלו לקבל החלטה מושכלת איזה מהם עדיף לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לעגלה ראשונהנדב22/11/2021
היי,
אני ואשתי מתלבטים בין הבייבי בוס טייגר 2 למאמס אנד פאפס סטראדה
השימוש שלנו לעגלה היא לרוב לניוד ולפעמים לטיולים בדרכים משובשות
אשמח לדעת מה אתה ממליץ ואם מבחינת גלגלים יש הבדל ביניהם (אם כן איזה)
שאלה נוספת, מבחינה בטיחותית מה אתה ממליץ שימוש לרכב סלקל או כסא בטיחות ואיזה סלקל/כסא בטיחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר22/11/2021שלום נדב,
בתור משווק ומפתח של הטייגר אני קצת משוחד..
אבל ברצינות:
אמבטיה: בטייגר האמבטיה יצוקה מפלסטיק, היתרון שהיא יותר חזקה ומגנה אם העגלה/אמבטיה חוטפת מכה. כמוכן היא יותר אטומה לרוחב, אבק וזיהום אוויר של רכבים לדוגמא. מצד שני, בסטרדה האמבטיה ניתנת לקיפול ואחסון בגמר השימוש.
הגגון של הטייגר טיפה יותר גדול ומצל ויש רשת איוורור גדולה יותר שנועדה לכך שהתינוקות ישכבו על הבטן וזה יגרה אותם להרים את הראש לתצפת החוצה ובכך יחזקו חגורת כתפיים וצוואר מה שיכין אותם לשלב זחילת גחון. בסטרדה יש שליפה עם כפתור זכרון. אם רוצים להוציא את האמבטיה יחד עם התינוק יש לזה יתרון. לטייגר יש מזרן נושם באמבטיה.
טיולון, לדעתי בשני הדגמים הטיולון מעולה ויצוק מפלסטיק לכן התינוקות מקבלים תמיכה מעולה לגוף, זוויות שכיבה וישיבה טובות לכן אין הבדל גדול. גם כאן הגגון של הטייגר טיפה יותר גדול ומצל אותו כנ"ל לרשת האיוורור.
בשלדה לדעתי לטייגר יש עדיפות מכמה סיבות, גלגלים יותר גדולים שזה יתרון ככל שהדרך יותר משובשת. בשני הדגמים החומר של הגלגלים הוא הטוב ביותר שיש. השלדה של הטייגר יותר קלה בכ- 2 ק"ג יחד עם הטיולון וכאן לדעתי היתרון הכי גדול של הטייגר מעבר ליתרון בניוד, זה יתרון גם בהרמה לרכב או מדרגות אם יש צורך. כמוכן בשל אלו כל עליה וירידה ממדרכה גבוה תהיה יותר קלה עם הטייגר.
רוחב השלדה של הטייגר מעט יותר צר, יתרון במעברים צרים ומעליות. הקיפול נוח וידידותי בשני הדגמים וגם הגודל לאחר הקיפול. בטייגר לאחר הקיפול השלדה לא ננעלת. החיסרון שצריך להחזיק בנקודות מסוימות שהיא לא תיפתח. היתרונות: בשליפה מהרכב השלדה נפתחת כבר באויר שאחוזים בידית האחיזה ולא צריך להתכופף ולבזבז זמן בשחרור הנעילה. מנגנון הנעילה של הסטרדה מאוד בולט ועלול להתפס בדברים מסוימים.
דברים שוליים: לטייגר יש מבחר צבעים גדול יותר ואפשר בעתיד לרכוש ערכות צבע ולשנות את צבע העגלה. הטייגר יותר זולה.
לשתיהן מתחברים אותם דגמי סלקלים ולסטרדה בנוסף גם דגמי סייבקס שלא מתחברים לטייגר.
כיסא או סלקל? לסלקל יתרון ניודי שאם התינוק נרדם בנסיעה, לא צריך להעיר את התינוק ואפשר לשאת אותו יחד עם הסלקל או לחבר לעגלה ולהתחיל להתנייד מבלי להעיר את התינוק.
רק לקחת בחשבון שזה מאוד לא בריא לתינוק.
היתרון של כיסא, חוסך את עלות הסלקל. בעבר מושבים היו בעלי זווית שכיבה מוגבלת, כיום יש רבים בעלי זוויות שכיבה מעולות כאשר צ'יקו נקסטפיט (הכי מומלץ מבחינת נוחות לדעתי) כבר ממש קרוב לסלקל בזווית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר ועוד 2 שאלות
נדב22/11/2021ניתן לחבר ל2 העגלות טרמפיסט?
ובנוסף מה דעתך על כיסא בטיחות
Britax BOULEVARD CLICK & TIGHT TREK ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתן לחבר מגוון טרמפיסטים על שני הדגמים
קובי סופר23/11/2021שלום נדב,
ניתן לחבר מגוון טרמפיסטים על שני הדגמים.
הבולווארד כסא מעולה, אחד הטובים בעולם מבחינה בטיחותית ונוחות התקנה. לדעתי הזווית של צ'יקו יותר נוחה וטובה לתינוק אבל, ניתן לרכוש: ספוג מגביה להתקנה נגד כיוון הנסיעה של כסאות וסלקלים
הוא ישפר את הזווית והנוחות לרמה של הצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטיחות
נדב23/11/2021ממה שראיתי אומנם הבולואוורד זכה בציון הכולל הכי טוב
אבל, בהתרסקות הוא זכה נמוך יחסית לשאר
Graco Extend2Fit, זכה ב9 מול 6 של בולואוורד, קיים גם דגם אחר של בריטקס שקיבל ציון יותר גבוה ממנו.
במידה ואיש מקצוע מרכיב לי את הכסא, אז גרקו הרבה יותר עדיף או לפחות Britax Emblem?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הציונים שראית הם של גופים חיצוניים יחסית חובבניים
קובי סופר23/11/2021שלום נדב,
הציונים שראית הם של גופים חיצוניים יחסית חובבניים.
בשקלול הדירוג מגולמים גם דברים כמו עלות המוצר, איכות הבד וכו'. האמבלם זה המרתון הישן רק בלי הקליקטייט. סה"כ הוא והאקסטנד טו פיט מעולים גם הם. אם איש מקצוע מתקין אז כן, זה מייתר את הקליקטייט אבל והוא גדול, אם תאלצו לנתק את המושב לדוגמא בשטיפת רכב, תאלצו לנסוע או להזמין שוב מתקין? צריך לעשות את השקלול גם לפי ההתנהלות שתהיה ביומיום. באופן כללי אני יותר ממליץ על צ'יקו נקסטפיט ביחס לשאר גם בטיחותית הוא מעולה ולדעתי הוא הכי נוח לתינוק בן יומו. ההמלצה גם מניסיון אישי. מאוד נוח להתקין אותו עם האיזופיקס, עד משקל 18 ק"ג (שזה אזור גיל 5 שנים) אפשר להתקין עם האיזופיקס. לכן מאוד קל ונוח להתקין אותו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי ,תודה רבה על המענה!
נדב24/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לילדה בת שנתייםהדר22/11/2021
היי קובי,
כמו שצוין פה ע"י אנשים אחרים, ממש קשה למצוא את הגרקו נאוטיליוס סנאגלוק שאתה ממליץ עליו. יש את הגרסא LX אבל אמרת לי שהיא פחות מומלצת.
מה הכיסא הבא עליו אתה ממליץ לילדה בת שנתיים, שישמש כבוסטר גם לעתיד ועד סוף השימוש בעצם? הכי חשוב לי - מקום ראשון בבטיחות, במיוחד שמדובר עם הפנים לכיוון הנסיעה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבא אחריו לדעתי זה צ'יקו מייפיט
קובי סופר22/11/2021שלום הדר,
אני יודע שקשה. אני ממליץ לנסות לברר מול עגליס. הם היבואן. גם אם אין יוכלו אולי לתת צפי.
הבא אחריו לדעתי זה צ'יקו מייפיט. לדעתי המייפיט נוח יותר לילדים ובטיחותית הרמה כמעט זהה רק שלגרקו יש יתרון בנוחות/קלות ההתקנה. כמוכן הגרקו זול יותר כאשר הוא זמין במלאי.
אם רוצים להשאר בגזרת מחיר סביר אז גרקו טרנזישיין מאוד דומה לנאוטילוס בבטיחות וברוחב אבל בהשוואה לנאוטילוס הוא מאוד קשה ומסורבל להתקנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי כסא נאוטיליוס
הדר23/11/2021היי קובי,
מצאתי כסא נאוטיליוס, אני לא יודעת אם זה מה שאתה מתכוון. זה - כסא בטיחות in 1 nautilus 2, האם זה הסנאגלוק?
במידה ולא, האם הוא גם מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם לא להמתין אז ללכת על האופציות האחרות שרשמתי
קובי סופר23/11/2021שלום הדר,
קשה לי לראות משהו בתמונה היא די קטנה ולא ניתן להגדיל.
ממה שהצלחתי לראות זה נראה לי הרגיל ולא סנאגלוק.
הסנאגלוק נמכר באזורים של 1000 ש"ח. בדקתי אצל כמה חנויות ולכולם חסר. כמו שרשמתי אם יש זמן אפשר לפנות לעגליס, הם היבואנים (דוורון היבואן הם הבעלים של רשת עגליס). הם יוכלו לתת זמנים, אם אפשר להמתין מעולה ואם לא אז ללכת על האופציות האחרות שרשמתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתקדם לדגמים האחרים שהמלצת עליהם
הדר24/11/2021היי קובי,
רציתי רק לעדכן שבדקתי את הנושא והיבואן השתנה. היבואן עכשיו זה במבינו וזה נמכר במוצצים (לא עגליס). דיברתי עם היבואן והוא אמר שהם לא מתכוונים להזמין את הדגם הזה בקרוב. נתקדם לדגמים האחרים שהמלצת עליהם. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות דומה לקוסקו סנרההדר21/11/2021
היי קובי,
בעקבות ההמלצות בפורום, החלטנו לקנות קוסקו סנרה ככסא בטיחות משני לרכב של הסבים והסבתות. הבעיה שלא הצלחנו למצוא את הכסא לרכישה בשום מקום. אתה יודע למה כבר לא מוכרים אותו?
על איזה כסא היית ממליץ במקום? באותה רמת בטיחות ובתקציב דומה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הוא נמכר רק ברשת בייבי סטאר
קובי סופר22/11/2021שלום הדר,
ככל שידוע לי הוא נמכר רק ברשת בייבי סטאר.
דומים לו הם האוונפלו טריביוט וסונס, שניהם יותר יקרים. הסונס לדעתי עדיף כי הוא יותר נוח, לדעתי גם בהשוואה לסנרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה טובה ונוחה לקיפול לילדה ראשונהרחלי20/11/2021
אשמח אם תמליץ בבקשה על עגלה עם טיולון ואבמטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלי תקציב הייתי ממליץ על בייבי בוס בובקט
קובי סופר21/11/2021שלום רחלי,
הכל גם שאלה של תקציב.
בלי הגדרת תקציב הכי הייתי ממליץ על בייבי בוס בובקט.
זו עגלה עם טיולון דו כיווני ואחת הקלות בעולם עם טיולון דו כיווני. משקלה רק 8.2 ק"ג יחד עם הטיולון. כמוכן מתקפלת בקלות ביד אחת וכך גם הפתיחה לאחר הקיפול שנעשית גם, ביד אחת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מסלקל לכיסא בטיחותיפעת19/11/2021
שלום,
הבת שלי בת חצי שנה יושבת בסלקל סייבקס אטון 5,
מעוניינת להעביר אותה בקרוב לכיסא בטיחות, איזה כיסא הכי מומלץ עם דגש על רמת בטיחות גבוהה בכל תקציב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השניים הכי מומלצים הם צ'יקו נקסטפיט
קובי סופר21/11/2021שלום יפעת,
השניים הכי מומלצים לדעתי הם צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס קליקטייט. לכל אחד יש גרסות ודגמים.
בצ'יקו ההמלצה על נקסטפיט זיפ, אם רוצים שהתינוקת תהיה נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנתיים (יותר מומלץ ובטיחותי) אז עדיף ללכת על הזיפ מקס. המקס בנוי כך שיהיה יותר נוח לתינוקות גדולים להיות נגד הכיוון גם עד גיל שנתיים בממוצע.
בברייטקס האדבוקט הוא עם הכי הרבה הגנות אך יותר הייתי ממליץ על הבולווארד מכיוון שהאדבוקט רחב מאוד, אם יהיו תינוק או שניים בעתיד זה יקשה על הכנסת 3 מושבים מאחור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין בריטקס מרתון לבריטקס אליג'נס או המלצה אחרתחגית19/11/2021
היי,
מחפשים המלצה לכיסא בטיחות לגיל שנה, עם התקנה יחסית קלה ובטיחות ברמה גבוהה ומחיר עד 1000 שח, מה ההמלצה שלך?
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המרתון קליקטייט עונה טוב יותר להתקנה קלה
קובי סופר19/11/2021שלום חגית,
המרתון קליקטייט עונה טוב יותר להתקנה קלה. כמוכן בטיחותית הוא יותר מתקדם מהאליגנס שלמעשה הוא ורסיה של המרתון דור קודם.
המרתון חורג מהתקציב אבל במבצעים החודש אפשר למצוא קצת מעל ולדעתי שווה את ההשקעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות פג פרגו, איזה דגם מומלץמיכאל18/11/2021
על איזה דגם היית ממליץ של פג פרגו עם אמבטיה? תודה!
אני כבר כמה שנים ממליץ על דגמי בוק
קובי סופר19/11/2021שלום מיכאל,
אני כבר כמה שנים ממליץ על דגמי הבוק וכך גם כיום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)