פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת ספורט ליין xl, או עגלת טורנדו 2 של איה בייבי
    שיר
    22/12/2021

מתלבטת איזו עגלה לקנות
    הספורט ליין xl, לא בטוחה לגבי הטילון שלה
    או הטורנדו 2,
    מי מהם יותר נוחה בנסיעות ויותר נוחה לתינוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטורנדו יותר נוחה לניוד והטיולון זקוף יותר

קובי סופר
    23/12/2021

שלום שיר,

לדעתי הטורנדו יותר נוחה לניוד, הקפיצים שלה יותר טובים לכן בלימת הזעזועים והרכות בנסיעה יהיו עדיפים. כמוכן התינוק ירגיש פחות רעידות/מכות מהדרך.
    הטיולון בשניהם יחסית בסיסי אבל בטורנדו הוא זקוף יותר במצב יושב לכן אני חושב שגם בזה הטורנדו עדיפה.
    מצד שני הסיילו יותר קלה במשקל, יותר נוחה לקיפול, יותר קטנה בקיפול, בנוסף בגמר הקיפול הבד בסיילו מכונס כלפי פנים כך הוא נשמר נקי וסטרלי יותר. את הסיילו ניתן לקפל גם שהמושב פונה אליכם. בטורנדו לא.

אם מוכנים לאמץ את חסרונות הטורנדו בשביל נוחות התינוק אני ממליץ לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שדומה לטורנדו אך לדעתי מתעלה עליה בנוחות הניוד ונוחות התינוק והיא די במחיר זהה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 כיסאות בטיחות במושב
    ספיר
    22/12/2021

ערב טוב,
    יש לי 2 ילדים, הגדול בן 4( גבוה לגילו) יושב על כסא ברייטקס מרתון הקטנה בת שנתיים יושבת על כסא גרקו טרושילד.
    יש לנו רכב מסוג סקודה יטי. בקרוב יצטרף תינוק למשפחה, איזה כיסא כדאי לקנות על מנת שיכנסו 3 כסאות במושב האחורי? האם לקנות עוד כסא לתינוק? או לקנות בוסטר לגדול?
    אשמח לענות.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    3 כיסאות בטיחות במושב

הוספת תגובה

• אני הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות

קובי סופר
    23/12/2021

שלום ספיר,

אני הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות לגדול ואת המרתון להעביר לתינוק (אני ממליץ לרכוש עבור ספוג מגביה שייתן זווית נוחה יותר לתינוק + מזרן תומך לסלקל שייתן נוחות בפנים הכיסא ויצמצם את הגודל של הכיסא). בוסטרים יותר צרים ולכן אני חושב שיש סיכוי שכל השלושה יכנסו. אני לא מכיר את הרכב אבל המרתון בגודל יחסית סביר, הטרושילד בעייתי כי הוא די רחב. בוסטר עם רצועות אמור לדעתי להתאים. אני ממליץ על כאלו שמתאימים עד 30 ק"ג עם הרצועות כמו גרקו טרנזישנס ואם קיים במלאי נאוטילוס סנאגלוג אז הוא עדיף. ככה תחגרו את הגדול עם רצועת הבוסטר.
    ניתן לרכוש בוסטר ללא רצועות אך שיש 3 מושבים מאוד קשה לחגור ילדים עם חגורת הרכב כי אין כלכך גישה להקלקה. כמוכן חגירה עם רצועות הבוסטר יותר בטיחותית מחגירה עם חגורת הבטיחות.
    כמובן שאני ממליץ לבדוק טרם הרכישה שכל ה-3 נכנסים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. משהו נוסף

ספיר
    23/12/2021

תודה על התשובה המפורטת.
    שאלה נוספת- מבחינה בטיחותית עדיף להשאיר את הגדול הכסא בטיחות רגיל?
    אתה חושב שכדאי אולי העביר את בת השנתיים לברייטקס מרתון ולתינוק לתת את הגרקו טרושילד?
    בנוסף, אתה ממליץ על בוסטר רצועות ברייטקס פורטניר קליק טייט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם קונים בוסטר רצועות טוב אז אין הבדל בטיחותי

קובי סופר
    23/12/2021

שלום ספיר,

אם קונים בוסטר רצועות טוב אז אין הבדל בטיחותי. יש הבדל בנוחות לילדים קטנים/תינוקות אך כאן זה לא מהקרה. לכן הגדול יכול להישאר במרתון עד שיהיה צורך להעביר את המרתון לתינוק ולרכוש בוסטר רצועות לגדול.
    גם הפרונטייר נחשב טוב, הגרקו נאוטילוס מדורג טוב יותר וזול יותר לכן אני ממליץ עליו. הנאוטילוס סנאגלוק אם זמין גם בעל מנגנון התקנה דומה לקליקטייט של ברייטקס.

אם הוא לא זמין אז הברייטקס נוח יותר להתקנה מהטרנזישיין אך יקר ממנו משמעותית ולא מדורג טוב יותר ממנו לכן זה בעיקר שיקול כלכלי שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי מספר עגלות לתינוקת בת 9 חודשים
    שרה
    20/12/2021

שלום,
    נשמח להתייעץ לגבי עגלה לתינוקת בת 9 חודשים.
    אנחנו מחפשים: עגלה קלה, יציבה, נוחה לתינוקת ונוחות להורה בנסיעה, וכן בעליה וירידה במדרגות, קיפול נוח וקטן אם, מחיר לא יקר, ואם היא דו כיוונית ועם אביזרים- בונוס.

כרגע האופציות המובילות:
    ביבה טאי טאי טיולון בלבד
    סייבקס איזי טוויסט s 2

ביבי ג'וגר סיטי טור לאקס
    פג פרגו בוק 51 futura שנת 2021
    פג בוקלט

נשמח לדעת מה דעתך על דגמי העגלות? בעיקר על 2 הראשונים של- הביבה והסייבקס שרשמנו.

תודה מראש!

הוספת תגובה

• אני ממליץ עד גיל שנה לפחות שהתינוק יהיה מול ההורה

קובי סופר
    21/12/2021

שלום שרה,

אני ממליץ עד גיל שנה לפחות ועדיף גם מעבר שהתינוק יהיה מול ההורה. ההמלצה מבוססת על המון מחקרים בנושא ובנושאים אחרים שרק מחזקים את החשיבות שהתינוק צריך להיות מול ההורה.

הביבה מאוד קלה, נוחה מאוד לניוד וקיפול, די קומקפטית ודי מאובזרת. בעלת גגון טוב וסל גדול. החיסרנות הם: מושב חד כיווני, שינוי המצבים עם שרוך. בטאיטאי בניגוד לעגלות אחרות המנגנון די נוח אבל צריך לקחת בחשבון שיש בלאי מהיר יותר למנגנון שרוך.
    הסייבקס לדעתי פחות טובה למרות שיש לה יתרון ענק בטיולון המסתובב. בשאר הדברים הביבה עדיפה משמעותית. בניוד, נוחות קיפול, מרווח פנימי לתינוק וגגון. שינוי המצבים יותר נוח בסייבקס. אם התקציב מאפשר עדיף ללכת על Eezy S Twist+2 בעלת גלגלים יותר גדולים כך הניוד יהיה יותר נוח. עדיין בשאר הדברים האחרים שציינתי הביבה עדיפה כנ"ל במחיר.

הבייבי ג'וגר לדעתי פחות מוצלח. הניוד לדעתי לא הכי נוח, הפתיחה לאחר הקיפול טיפה מסורבלת. הפלוס גם כאן הוא הטיולון הדו כיווני.

הפג מבחינת נוחות תינוק ונוחות ניוד עדיפה על כל העגלות האחרות כאן אבל היא הרבה יותר גדולה וכבדה לכן זה כבר שיקול שלכם.
    הבוקלט פשוטה מאוד ולדעתי דומה לביבה בהרבה דברים רק שבטאיטאי זה מבוצע טוב יותר לדעתי.

אפשר לבדוק את בייבי בוס לאופרד שלנו. מדובר בטיולון דו כיווני, די קל 6.6 ק"ג (יותר קלה מכל העגלות שמוזכרות כאן).
    הגגון ענק, הניוד בינוני בגלל גלגלים קטנים ולכן מותאם בעיקר להורה עירוני. מגיעה עם שק שינה ועולה 1690 ש"ח כך שזה טיפה מעל הביבה או הסייבקס. שינוי המצבים עם לחצן והמושב הרבה יותר ארוך ומאוד מרווח מהסייבקס או הביבה. כמוכן הוא יצוק מפלסטיק כך שיש תמיכה מעולה לכל גוף התינוק + שליפה מלאה של כל הבדים לכביסה כולל גגון.
    החיסרון הכי גדול שכרגע ניתן לראות אותה רק ב-4 חנויות! ברשת מקס בייבי פתח תקווה או אור יהודה. תינוקות זה אנחנו בני ברק או סוויט בייבי נתיבות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להתייעצות לגבי מספר עגלות

שרה
    21/12/2021

תודה רבה על הפרוט וההסברים!
    ננסה לראות אם נצליח להגיע לחנות לראות את בייבי בוס.

מבחינת העגלות אני מבינה שטיולון של ביבה טאי טאי (כל הפרמטרים טובים חיסרון לא דו צדדי), סייבקס איזי טוויסט +2 - גלגלים גדולים (שכל הפרמטרים פחות טובים ייתרון שהיא דו צדדית).

אז לדעתך לתינוקת בת 9 חודשים מבין שניהם מה עדיף?

והאם העגלות נמכרות אצלכם ואפשר לבוא לראות?(אם נגיע לראות את הבייבי בוס)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתך על עגלת ביבה RENEE לעומת ביבה טאי טאי

שרה
    21/12/2021

מה דעתך על עגלת ביבה renee, לעומת ביבה טאי טאי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החסרון המרכזי הוא המושב החד כיווני

קובי סופר
    22/12/2021

שלום שרה,

לגבי טאיטאי, כן. החסרון המרכזי הוא המושב החד כיווני ולדעתי עניין הרצועה. בנוסף אין לה קפיצים לגלגלים האחוריים. אם זה מיועד לניוד עירוני זה לא בעייתי ומשטחים חלקים כמו קניון זה אפילו יתרון. אם מיועדים טיולים בדרכים משובשות יותר זה כבר בעייתי מכיוון שכל הרעידות, מכות, קפיצות יעברו לתינוק.

האיזי טוויסט 2+ לעומת הביבה מציעה יתרון של מושב דו כיווני ולדעתי יותר נוח לשנות מצבים + מנגנון יותר אמין. יש גם קפיצים מעולים.
    החסרונות הם קיפול מסורבל, מנגנון הסיבוב לא הכי ידידותי אבל זה משהו שאפשר לתרגל אז זה פחות קריטי לדעתי. המושב יותר צר בהשוואה לטאיטאי. הגגון יותר קטן. סל החפצים יותר קטן. יותר כבד ויותר יקר.

שוב, אני חושב שעד שנה + יש משהו אחד שלא הייתי מוותר עליו וזה מושב דו כיווני לכן אני מראש פוסל כל עגלה חד כיוונית כולל טאיטאי ולכן יותר ממליץ על הסייבקס.

ביבה רנה הוא דגם מאוד חדש. עד כמה שידוע לי נמכר יחד עם אמבטיה, לא ראיתי אותו פיזית מכיוון שהרבה חנויות בחרו שלא להחזיק. כל חנות שהיא חנות מורשית סייבקס יכולה לעבוד על הדגם מכיוון שסייבקס או ביבה מיובאים על ידי אותו היבואן. אם אותן חנויות לא מחזיקות מבחינתי זה אומר לא מעט. אבל שוב, לא ראיתי, לא בחנתי ולא בדקתי לכן קשה לי לומר.

לגבי בייבי בוס. לנו אין חנות לכן לא ניתן להגיע אלינו. ניתן לראות בחנויות שרשמתי אם זה מסתדר מבחינה פיזית להגיע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלת אוייסטר 2 לבין מאמס אנד פאפאס סטרדה
    עדי
    17/12/2021

היי,
    אחרי שהפורום עזר לי הרבה במיקוד, אשמח לעזרה בהחלטה הסופית.
    לפני לידה ראשונה, מתלבטים בין אוייסטר2 לבין מאמס אנד פאפאס סטרדה.
    גרים בבניין עם מעלית ויש באגז׳ גדול, חשוב לנו ניוד נוח וקיפול פשוט.
    נשמח לתובנות מעבר ללעשות אן דן דינו :)

הוספת תגובה

• בגדול הן די שונות אחת מהשנייה

קובי סופר
    19/12/2021

שלום עדי,

בגדול הן די שונות אחת מהשנייה.
    מבחינת ניוד האויסטר עדיפה לדעתי בגלל גלגלים יותר גדולים. כמוכן היא טיפה יותר מרווחת.
    מצד שני היא יותר כבדה בערך בקילו וחצי. הקיפול יותר מסורבל ולא ניתן לקפל עם המושב שהוא פונה אליכם, רק לכיוון הנסיעה.
    לכן פרקטית הסטרדה עדיפה. הבדלי הניוד לא יורגשו, רק בדרכים משובשות מאוד, בדרך עירונית רגילה זה ירגיש די דומה.
    בנוסף האוייסטר 2 לא מיוצרת תקופה ויש אוייסטר 3 תקופה. בדרך כלל שדגם יורד מפס היצור המון חלפים שלו לא יהיו קיימים בטווח של 5 שנים, בעיקר שהדור החדש די שונה מהדור לפני. לכן גם הייתי לקוח זאת בחשבון ויותר ממליץ על ה-3.
    כמוכן לא צריך לעשות אן דן דינו. צריך לגשת לחנויות, הבעיה שלכל חנות בנפרד אז זה קצת פחות נוח. לשים משקל בכל עגלה של 12 ק"ג. לטייל איתן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה, לתפעל לבד (להחליף בין החלקים, לשנות מצבים בטיולון וכו'). לקפל לבד. לבדוק ברכב. ככה תוכלו לקבל החלטה יותר משוכלת של מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת והמהירה

עדי
    19/12/2021

תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת!
    בהחלט עזרת לנו להתכוונן!

המון תודה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לסייבקס מאיוס 2
    אלמונית
    16/12/2021

היי, אשמח בבקשה להתייעצות קטנה בנוגע לסייבקס מיאוס-
    האם העובדה שהאמבטיה לא גדולה במיוחד, טיולון ניתן לכוון גב רק ל 175 מעלות, הסל יחסית קטן, והגלגלים לא גדולים במיוחד משפיעים מהותית על האיכות/נוחות/שימוש?

מתלבטת מאוד בינה לבין אויסטר זירו
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• אמבטיה קטנה משפיעה על נוחות התינוק

קובי סופר
    16/12/2021

שלום,

די ענית לעצמך וכל השאלות רטוריות לדעתי.
    גלגלים משפיעים על איכות הניוד.
    סל קטן משפיע על איכות החיים/נוחות שלך בקניות.
    אמבטיה קטנה משפיעה על נוחות התינוק, בעיקר בחורף עם לבוש עבה. אין בעיה לעבור לטיולון אבל בכל שלב.
    מצד שני המיוס יפה ומעוצבת. קלה, נוחה לקיפול וקומפקטית.
    זה מה שמחפשים רוב ההורים כיום ולכן היא לדעתי כיום העגלה הנמכרת בישראל. אני אישית חושב שזו מחשבה שגויה אבל כל אחת/ד ושיקוליה/יו.

על האויסטר זירו אני פחות ממליץ. אני לא ממליץ על עגלות שבהן הטיולון חד כיווני. לדעתי ולפי מחקרים יש חשיבות עצומה לכך שהתינוק צריך להיות מול ההורה עד גיל שנה +. היות ובאויסטר זה לא אפשרי אני לא ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Cybex aton xl סל קל
    עדן
    15/12/2021

היי,
    רציתי לשאול האם הסלקל Cybex aton xl מתאים לעגלת נונה טריב?
    אנחנו שוקלים לקנות.. מוכרים בksp כולל בסיס ב600..
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    Cybex aton xl סל קל

הוספת תגובה

• הוא מתלבש באותה הצורה כמו הסלקל של נונה

קובי סופר
    16/12/2021

שלום עדן,

אמור להתאים, הוא מתלבש באותה הצורה כמו הסלקל של נונה על אותם מתאמים. לעיתים מאוד חריגות יש חריגים והוא לא מתחבר.
    לדעתי אבל אמור להתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל מקסי קוזי האם תואם

עדן
    19/12/2021

אמרו לי במוצצים שזה יתאעם רק אם הסלקל תואם מקסי קוזי, ואני לא רואה שכתוב שתואם.. יש לך מושג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מקרים שבהם סלקס סייבקס לא מתלבש על מתאמים

קובי סופר
    20/12/2021

שלום עדן,

כל הסלקלים של מקסי קוזי, סייבקס, ג'ואי/נונה תואמים מחבחינת דרך ההתחברות למתאמי העגלות. לכן סבירות גבוהה שזה יתאים.
    אני מסייג מכיוון שיש מקרים שבהם סלקל סייבקס לא מתלבש על מתאמים מסוימים שהוא אמור להתלבש עליהם.
    לדוגמא בעגלות שלנו של בייבי בוס מתחברים סלקלים של ג'ואי/נונה ומקסי קוזי וסייבקס לא. זה מאוד נדיר ולכן זו הסיבה שאני לא יכול לתת תשובה מדייקת. גם אין לי דרך לבדוק מכיוון שהנונה נמכרת רק במוצצים והם לא מוכרים סלקלי סייבקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנינו היום את הסלקל והוא אכן תואם לעגלה

עדן
    24/12/2021

היי קובי,
    קנינו היום את הסלקל והוא אכן תואם לעגלה.
    תודה רבה על כל העזרה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העדכון!

קובי סופר
    24/12/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא לרכב של הסבים
    אור
    15/12/2021

שלום.
    האם כיסא בטיחות 836 , 837 משולב בוסטר, מסתובב 360 של היבואן BRITAX מומלץ לרכב משנה של הסבים או שאתה ממליץ על כיסא אחר בתקציב של עד 1000 ש"ח

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא לרכב של הסבים

הוספת תגובה

• זה שזה מוצר שמיובא על ידי היבואן של ברייטקס

קובי סופר
    16/12/2021

שלום אור,

זה שזה מוצר שמיובא על ידי היבואן של ברייטקס לא הופך את זה למוצר ברייטקס או מוצר טוב.
    מדובר בכיסא סיני שאין לגביו מבחנים השוואתיים ולכן אני לא ממליץ על מושבים סיניים באופן כללי, לא משנה מי היבואן.
    עד 1000 ש"ח אפשר לרכוש מושבים של אוונפלו סימפוני או טריומף ואם מוצאים גרקו מיי סייז וזה מתאים בתקציב אז לדעתי עד 1000 ש"ח זה הכיסא הטוב ביותר. גם לברייטקס יש דגמים זולים כמו אמבלם או אליגנס שלפעמים מתחת ל-1000 ש"ח וגם הם עדיפים בהרבה על הכסא הסיני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת כיסא בטיחות או בוסטר במושב מאחורה בין 2 כיבץ
    לואיזה
    15/12/2021

היי,

יש לי ראב 4 של טויוטה , מאחור יש כיסא בטיחות של צ'יקו נקספיט וגרקו טרנזיישן . המשפחה מתרחבת ורוצים להוסיף עוד כיסא בטיחות או בוסטר מאוחר. האם יש המלצה ?

הוספת תגובה

• אני ממליץ על הצ'יקו יותר מכיוון שבטיחותית הוא עדיף

קובי סופר
    16/12/2021

שלום לואיזה,

לדעתי עוד נקסטפיט אמור להיכנס. אם לא אז גרקו סלים פיט הוא די במימדי הטרנזישיין וכל ה-3 לדעתי אמורים להיכנס בלי בעיה.
    אני ממליץ על הצ'יקו יותר (אם יכנס) מכיוון שבטיחותית הוא עדיף על הסלים פיט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ספורט ליין פרו vs קיה פיקנטו החדשה
    א.מ
    14/12/2021

היי לכולן
    אז הריון ראשון ודיי נעולה על עגלת ספורט ליין הפרו xxl
    הבעיה שלי היא כזאת... אני ובעלי חולקים אוטו וכנראה נצטרך לרכוש אוטו נוסף בקרוב... בגלל התקציב וסיבות נוספות ההתלבטות היא על קיה פיקנטו החדשה 2022 .
    החשש שלי שהעגלה לא תיכנס לבאגז' ...
    האם יש כאן אימהות שיודעות מניסיון שזה אפשרי??

הוספת תגובה

• יחד עם הטיולון היא תכנס בתנאי שמוציאים את המדף

קובי סופר
    16/12/2021

שלום,

לדעתי יחד עם הטיולון היא תכנס בתנאי שמוצאים את המדף בתא המטען. בשלב האמבטיה האמבטיה תצטרך להיות בפנים הרכב והשלדה בתא המטען.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר צר לרכב דייטסו
    שרון אבריאן
    12/12/2021

היי,
    אשמח להמלצות בעבור בוסטר גב ( כאשר הרכב הוא דייטסו סיריון) ובו קיים כיסא תינוק צ'יקו נקסטפיט.
    מחפשת בוסטר עם רצועות הכי צר שיש וכמובן בטיחותי לגיל שלוש.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר צר לרכב דייטסו

הוספת תגובה

• הכי בטיחותי לדעתי הוא הנאוטילוס סנגלוג

קובי סופר
    12/12/2021

שלום שרון,

הכי בטיחותי לדעתי הוא הנאוטילוס סנגלוג. הוא לרוב לא זמין לרכישה בארץ. אם לא הוא אז אני ממליץ על גרקו טנזישיין שהוא גם יחסית צר ויתאים מעולה לצרכים שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר רצועות ללא כסא בטיחות

שרון
    13/12/2021

היי קובי
    אני מתכוונת רק לבוסטר רצועות ללא שילוב של כסא בטיחות.
    ראיתי באינטרנט כאלה ברוחב 41 סמ כמו:
    בוסטר רצועות kiddy infanti , בוסטר רצועות biuco, מכיר אותם? ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר רצועות זה בוסטר משולב עם כיסא

קובי סופר
    13/12/2021

שלום שרון,

בוסטר רצועות זה בוסטר משולב עם כיסא.
    בוסטר חגורה זה בוסטר ללא רצועות שהילד נחגר עם חגורת הרכב.
    לגיל 3 הייתי ממליץ על בוסטר רצועות זה הרבה יותר בטיחותי למרות שלפי החוק ניתן לרכוש בוסטר ללא רצועות בתנאי שהילד מעל 15 ק"ג.
    השניים שהמלצתי עדיפים בפער על הדגמים שרשמת.
    הם בתקינה יותר מחמירה וגם מתאימים עד משקל יותר גבוה עם הרצועות. אם יש שיקול כלכלי אז עדיף ללכת על דגמי הבוסטרים עם רצועות של אוונפלו

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת איזי ווקר ועגלת ספורט ליין
    שירה
    12/12/2021

היי,
    ראיתי את העגלת איזי ווקר בשילב ואהבתי מאוד את העיצוב שלה. השאלה האם היא מומלצת וטובה... מהם החסרונות שלה?

ויש גם את הספורט ליין שהיא נחמדה. אשמח לשמוע גם על היתרונות שלה...
    ומה עדיף מבין השתיים.
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• הספורטליין מתחלקת להמון תתי דגמים

קובי סופר
    12/12/2021

שלום שירה,

הספורטליין מתחלקת להמון תתי דגמים לכן רצוי לציין איזו גרסא של הספורטליין להשוות!
    הXL היא הפופלאריות ולדעתי העדיפה משלל הגרסאות אז אשווה אליה. הווקר יותר קלה בכ- 2 ק"ג. אם יש עניין במשקל קל יותר אז זה יתרון מאוד גדול.
    הסיילו מצד שני מציעה נוחות ניוד עדיפה בגלל גלגלים יותר גדולים, ככל שהדרך תהיה יותר משובשת כך הסיילו תהיה עדיפה. בנוסף האמבטיה שלה יותר גבוהה וטיפה יותר רמווחת עם גגון יותר גדול. בטיולון 2 הטיולונים מאוד זהים עם 3 מצבים, דו כיווני, קיפול נוח עם הטיולון ככה שההבדלים הם המשקל, נוחות הניוד והגובה.
    מכאן אתם צריכים להתנסות בכל אחת מהן בניוד עם משקל של 12 ק"ג, לתפעל לבד, לקפל לבד, להרים לבד לרכב ולהחליט מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לגיל 5 חודשים
    שני
    11/12/2021

קובי שלום
    הבן שלי בן 4 חודשים ואנחנו כרגע עם אינגליזינה טרילוגי ולצערי הטיולון נאבד לנו.לכן עכשיו אנחנו מחפשים לקנות טיולון חדש.
    כמובן הייתי מאוד רוצה דו כיווני אבל הטיולון היחיד שמצאתי דו כיווני זה האיזי טוויסט של סייבקס שהוא ממש צר ואני ממש לא רוצה לקנות אותו
    השאלה אם יש עוד טיולון שהוא דו כיווני ? ואם לא אז עד כמה זה קריטי שנקנה טיולון שהוא חד כיווני כמו למשל הוייפר של ספורו ליין ? או שאתה חושב שיותר חשוב שהוא יהיה עם הפנים אלי ואז בכל זאת כדאי להתפשר על הטיולון הצר של סייבקס ? אודה לתשובתך :)

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לגיל 5 חודשים

הוספת תגובה

• אפשר גם לרכוש עגלה זולה עם אמבטיה

קובי סופר
    11/12/2021

שלום שני,

אכן בעייתי הטיולונים הדו כיווניים.
    אנחנו מוכרים טיולון דו כיווני של בייבי בוס לאופרד. נמכר כרגע רק במקס בייבי. המושב ענקי ועד 22 ק"ג. הוא גם יחסית קל.
    מעבר לכך זה רק טיולונים שהם חלק מהעגלות כלומר לרכוש עם אמבטיה ואם אפשר ללא אבל זה יהיה יקר.
    מאמאס אנד פאפאס ארמדילו לפעמים ניתן לרכוש ללא אמבטיה, בוגבו בי יקר רק כטיולון אבל אולי כיד 2.
    אפשר גם לרכוש עגלה זולה עם אמבטיה ואחר כך למכור כיד 2 ולהחזיר חלק מההשקעה ובזה לרכוש טיולון חד כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי בייבי בוס לאופרד ומה העלות ומבחינת קיפול

שני
    12/12/2021

תודה על המענה
    לגבי בייבי בוס לאופרד אני לא מוצאת בכלל את הדגם הזה באינטרנט.תוכל להגיד לי מה העלות שלו ? ואיך הוא מבחינת הקיפול ? גגון שמש גדול ? יש בו סל למטה לשים דברים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע נמכר רק במקס בייבי פתח תקווה או אור יהודה

קובי סופר
    12/12/2021

שלום שני,

כרגע נמכר רק במקס בייבי פתח תקווה או אור יהודה. הם לא מוכרים אותו אונליין.
    הגגון ענק! אחד המצלים ביותר שיש.
    קיפול נוח ביד אחת ויחסית קומפקטי, טיפה יותר גדול מטיולון אך יותר קטן מרוב העגלות.
    סל החפצים די גדול ויכול לשאת עד 5 ק"ג.
    המחיר כרגע 1690 ומקבלים יחד איתו 2 מתנות:
    1. גגון צבעוני מגיע באריזה + גגון נוסף חלק באפור או שחור לבחירה.
    2. שק שינה מחמם לחורף

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לבוסטר לגיל 5
    סיון
    11/12/2021

היי קובי,
    אשמח להמלצה לבוסטר לילדה בת 5,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לבוסטר לגיל 5

הוספת תגובה

• מגיל 5 אפשר בוסטר ללא רצועות

קובי סופר
    11/12/2021

שלום סיוון,

תלוי גם בתקציב. מגיל 5 אפשר בוסטר ללא רצועות אבל אני ממליץ עם גב. היה את סייבקס סולושיין במבצעים של 199 ש"ח, אם עוד קיים זו ההמלצה שלי. אם לא אז גרקו אפיקס או עדיין הסולושיין. גם צ'יקו קידפיט. כולם טובים ונוחים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון אינפנטי c9 או טיולון רושל טוויגי
    עטרת גנץ
    10/12/2021

ב"ה

שלום!
    אנחנו מתעניינים בטיולון אינפנטי c9 וטיולון רושל טוויגי.
    חשוב לנו שגודל הטיולון כשהוא מקופל יהיה קטן מאוד לפחות בעומק.
    כמו כן, חשוב שהטיולון יתאים לגיל שנתיים, יהיה זול ולא יתקפל בצורת מטרייה.
    בנוסף, נשמח לשמוע אם יש להם חסרונות נוספים.

תודה רבה!

הוספת תגובה

• בשני המקרים זה הבייסיק של הבייסיק

קובי סופר
    11/12/2021

שלום עטרת,

בשני המקרים זה הבייסיק של הבייסיק אז אם לא מצפים ליותר מדי האינפנטי קצת יותר טוב.
    אם מוכנים לעלות בתקציב אני ממליץ על ספורטליין וייפר. עולה כמעט כפול אבל נותן פי 3 לדעתי מבחינת משקל, ניוד, גגון ועוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות/בוסטר לילדה בת 3
    שירת
    09/12/2021

שלום, מחפשת כסא בטיחות/ בוסטר לבת 3 ששוקלת פחות מ15 קילו, יש משהו מומלץ סביב 300 שח?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/12/2021

שלום שרית,

אין לי המלצות לתקציב. הכי טוב בטווח מחיר נמוך זה אוונפלו מאסטרו שגם חורג מהתקציב. החיסרון שלו שהוא עד 18 ק"ג עם רצועות ולאחר מכן צריך להפוך לבוסטר. הבוסטרים המודרניים יותר מתאימים עד 30 ק"ג עם רצועות אבל יותר יקרים. לדעתי אבל שווה להשקיע, לפחות במאסטרו כי מדובר בבטיחות ולטווח גדול של שנות שימוש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. מה לגבי evenflo chase?

שירת
    09/12/2021

פחות מהמאסטרו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצ'ייס הוא דגם חדש ולכן אין יותר מדי מידע

קובי סופר
    11/12/2021

שלום שירת,

הצ'ייס הוא דגם חדש לכן אין יותר מדי מידע. הוא חדש יותר ואמור להיות יותר מתקדם וגם מתאים עם רצועות עד משקל גבוה יותר לכן זו גם אופציה טובה. אני אישית מעדיף ללכת על הותיק והמוכר אבל ביחס תמורה למחיר שניהם יתנו תמורה טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה