פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה Aulon- 3 in 1
    טל
    24/08/2019

היי קובי, האם שמעת על העגלה של חברה Aulon? 3 ב-1 כולל טיולון וסתקל.
    נמכרת בחו"ל, ויש לי אפשרות לקנות עכשיו,
    האם לדעתך היא מתחרה טובה לעגלות בארץ? ביגבו וסייבקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה Aulon- 3 in 1

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/08/2019

שלום טל,

לא מכיר, מהסתכלות בתמונות נראית עגלה מאוד מיושנת ומסורבלת. האמבטיה והטיולון הם חלק אחד, אף פעם לא דבר טוב. מגיעה עם סלקל סיני שלדעתי רמת בטיחותו נמוכה.
    בטח שלא מתחרה לסייבקס או בוגבו, לדעתי גם בקושי לג'ואי כרום או מאמאס אנד פאפאס סולה היחסית זולות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס שמייקס בוגבו שמוגבו
    אשר
    23/08/2019

אהלן קובי,
    אישתי ואני מחפשים עגלה לבת הראשונה שלנו.
    ראינו את אחת מחבילות הלידה בחנויות עם סייבקס בליוס אס. נראת אחלה עגלה ורק אצלך קראתי שאתה לא מרוצה ממנה.
    האם תוכל לעשות לנו סדר ולהמליץ לנו על עגלה טובה ולא יקרה מאוד?
    תודה,

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/08/2019

שלום אשר,

אני לא יכול להיות לא מרוצה ממנה כי איני משתמש בה או השתמשתי בה בעבר. אני חווה את דעתי המקצועית ולגביה הדעה שלי היא:
    1. מסורבלת מאוד לקיפול
    2. כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ואתם רוצים להשכיבו, הוא חוצה משמעותית את קו ידית האחיזה, לדעתי זה פחות נוח להורה להתנייד כך ולא מאפשר לתלות תיק על העגלה. לדעתי זה גם יהיה בעייתי עם חיבור של טרמפיסט לאח בעתיד.
    היא כבדה מהממוצע וגם הקיפול יחסית גדול.
    מצד שני היא מספקת יכולת ניוד טובה, יציבות ומרווח פנימי טוב לתינוק בעיקר בטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שדרוג מזרון עריסה - בירור
    טל
    23/08/2019

יש ברשותנו עריסה מדגם לילך ומזרון ניו בורן (ללא צד קשיח) שנקנה בשילב מאחר שאין יותר מדי פרטים על המזרון (על התווית רשום שהוא מעמינח) - נשמח לדעת האם יש טעם לקנות מזרון חדש, כמו הניו בורן עם הצד קשיח או איזהשהוא מזרון של בייביטק (באתר שלהם יש מזרון לעריסה נושם ומזרון מולטיפלו אבל אין מידות) או שהמזרון הנוכחי מספיק טוב?

לקביעת תור
    סגירה
    שדרוג מזרון עריסה - בירור

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/08/2019

שלום טל,

לדעתי אין טעם. העריסה משמשת 3 חודשים ויש לכם מזרן תקני.
    במשך 3 החודשים הראשונים התינוקות לא מתהפכים ולכן אם מקפדים להשכיב ולהרדים על הגב, אין צורך בצד קשיח או נושם.
    למיטה זה יותר קריטי כי אז הם כבר קיים סיכוי שהם מתהפכים לבד בלילה ולנו אין שליטה על זה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלת סייבקס פריאם
    אור
    23/08/2019

היי אשמח לחוות דעת על סייבקס פריאם

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/08/2019

שלום אור,

נכון להיום הפסיקו לשווקה בישראל, משווקת רק בחנות אחת.
    היתרונות: מרווחת, נוחה לניוד, חזקה ויציבה.
    החסרונות: כבדה, יחסית גדולה לאחר הקיפול, לדעתי מאוד מסורבלת לקיפול בעיקר יחד עם הטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו פוקס או סייבקס מיוס
    טליה
    23/08/2019

קובי שלום רב,
    אני מתלבטת לגבי קניית עגלה בוגבו פוקס מאוד אהבתי מבחינת נראות ויציבות אך חוששת שתהיה לי כבדה מאוד ומסורבלת בפירוק והרכבה אני מאוד קטנה בגוף וגובהי בקושי מגיע ל1.60. מה הגובה של העגלה והאם ניתן לחתל בה את התינוק? הבנתי שבקמיליון אי אפשר לחתל באמבטיה את התינוק וגם מה ההבדל בין הדגמים הנל כמו כן משקל השלדה של הפוקס הבנתי 9.9 קג והאמבטיה מה משקלה? אני רואה הרבה שאתה רושם שהן חולקות מסגרת אחת הטיולון והאמבטיה אם תוכל לפרט בעניין הזה לא הבנתי. מצד שני יש המון המלצות על סייבקס מיוס מחברות שעפות על העגלה לי האמבטיה נראית בהטייה וצרה ולא הכי יציבה אך מבחינת משקל וקיפול אולי יותר תתאים לצרכיי? צריכה עצה . תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו פוקס או סייבקס מיוס

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/08/2019

שלום טליה,

הפוקס שוקלת 9.9 ק"ג יחד עם הטיולון אך נתון זה כלל לא רלוונטי מכיוון שכדי לקפלה צריך לפרק את הטיולון טרם הקיפול ולכן, כמעט ולא יוצא להרים את העגלה יחד עם הטיולון. אותו כנ"ל לאמבטיה.
    לגבי המסגרת, יש לעגלה מסגרת מלבנית, על המסגרת מלבישים את הבדים של האמבטיה, כעבור חצי שנה שרוצים להעביר לטיולון יש לפרק את כל בדי האמבטיה מהמסגרת ועל אותה מסגרת להלביש את בדי הטיולון, מרוב שזה מסורבל רוב הרוכשים עושים זאת דרך החנות שרכשו (כלומר יש להגיע פעמיים לחנות להרכיב את העגלה). בניגוד לרוב העגלות שבהן מקבלים אמבטיה לחוד וטיולון לחוד ואז אפשר להחליף בינהם מבלי להתעסק עם בדים או לעשות רוטציה בינהם עד שהתינוק יתרגל לטיולון, בפוקס חייבים להיות בטוחים שעוברים לטיולון.

בפוקס לא ניתן לחתל תינוק בשלב הטיולון מכיוון שהוא לא מגיע לזווית ישרה.
    הפוקס די מסורבלת לקיפול, התפעול סביר יחסית.

לגבי המיוס, ברור שעפות עליה, היא נוחה להורה. כל עוד לא משתמשים בה בדרך טיפה משובשת היא נוחה, קלה ופרקטית אבל לא תהיה נוחה לניוד כשהדרך תהיה משובשת לדעתי. כמוכן לגבי הטיולון, לדעתי מושב מרשת פחות תומך לתינוק והוא עלול לסבול מבלאי מהיר יותר לדעתי וזהו חלק שלדעתי אינו מכוסה באחריות. לגבי השיפוע כבר שמעתי מכמה משתמשים אך היצרן טוען שזה תקין וזה התכנון. צריך לראות איך זה במיוס 2, לדעתי יש פחות שיפוע. בכל מקרה בגלל הגלגלים הקטנים אני לא חושב שיש בעיית יציבות במיוס. בכל מקרה כל העגלות עוברות בדיקות מכוני תקנים שבהן נבדקת יציבות העגלה גם בשיפוע חד.
    הייתי ממליץ לבדוק גם את בייבי בוס טייגר, אם לא מפריע משקל טיפה כבד אז גם את ארמדילו פליפ XT3.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר.. עוד שאלה קטנה

טליה
    24/08/2019

ואם עסקינן בבוגבו האם עדיף הפוקס או הקמיליון? מה ההבדלים בינהם פרט לגובה שהבנתי שהקמיליון נמוכה יותר. האם זה עובד על אותו עקרון שהן חולקות אותה מסגרת ומה המשקל. מה עדיף מבחינת הדגמים הנל כאשר המחיר לא פקטור בכלל.
    המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/08/2019

שלום טליה,

הפוקס יותר מתקדמת לדעתי, גם יותר נוחה לניוד וגם יותר גבוהה.
    בתפעול, בסרבול בקיפול ובמסגרת המשותפת הן יחסית זהות ולכן אני נוטה להמליץ יותר על הפוקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת איזיווקר צ'ארלי - בירור
    ג`ני
    23/08/2019

שילב השיקו עגלה חדשה - איזיווקר צ'ארלי
    האם יש כבר חוות דעת על העגלה ?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/08/2019

שלום ג'ני,

מדובר בעגלה חדשה גם ברמה העולמית, היא הושקה בהולנד רק לפני כשלושה חודשים כך שממש מוקדם למצוא מידע אודותיה.
    כמוכן לא יצא לי לראות מקרוב. אעשה מאמץ במהלך השבוע לבדוק ולתת חוות דעת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/08/2019

שלום ג'ני,

לאחר שבחנתי את הצ'ארלי מקרוב המסקנות שלי הן:
    יתרונות: משקל קל רק 8 ק"ג לטיולון דו צדדי.
    קיפול נוח ויחסית קומפקטי. נעמדת לאחר הקיפול.
    אמבטיה יחסית מרווחת (עבור עגלה קטנה).
    ידית טלסקופית להורים עם הפרשי גובה שגם מקלה בעליה וירידה ממדרכות.
    הקיפול מתאפשר ביד אחת אבל מצריך מאמץ ותרגול קלים.

חסרונות: לא אהבתי את הגלגלים, לדעתי עשויים מחומר זול ולא הכי איכותי, נוסיף את העובדה שהם קטנים אז לדעתי יכולת הניוד תהיה מוגבלת ככל שהדרך תהיה משובשת. נאלץ להמתין כשנה+ כדי לדעתי לגבי העמידות שלהם.
    בולמי הזעזועים סבירים וטיפה מפצים על גודל הגלגלים.
    הטיולון לדעתי קטן. גם קצר וגם יחסית צר, אין לו גב יצוק מפלסטיק אלא לוח פרספקט שלדעתי לא מספק את התמיכה הכי טובה שיש. גגון הטיולון סביר בגודלו, לאקלים שלנו לדעתי זה לא מספיק.
    חדשה ברמה העולמית כך שקשה נכון להיום לדעת אם זו קניה טובה לטווח ארוך או לא.

נכון להיום במחיר השקה של 2390 ש"ח שזה מחיר אטרקטיבי. במחיר המקורי 2990 ש"ח אני לא בטוח שהמחיר מצדיק את התמורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי מועד רכישה של העגלה
    תהילה
    22/08/2019

אני עתידה ללדת בעוד כחודשיים
    האם נכון שעדיף לחכות לרכוש עגלות בחודש אוקטובר? שאז יש יותר סיילים כיוון שזה לקראת סוף שנה?
    אני מכוונת לעגלות חדישות...

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי מועד רכישה של העגלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/08/2019

שלום תהילה,

האמת שהסיילים התחילו מפסח וממשיכים עד עכשיו, לא חושב שהמחירים ירדו מתחת למה שהם כיום לרוב הפריטים.
    לדעתי כן תהיה ירידת מחיר למוצרים שהיבואנים רוצים לנקות לפני הגעת קולקציית 2020 אבל גם אז, זה בדרך כלל קורה בנובמבר (בלאק פריידי, סייבר מאנדיי, שופינג IL).

כן לקחת בחשבון שהיתרון בהזמנה מראש הוא שצריך לשלם רק מקדמה של 10%, תתנו זאת בכך שתוכלו לשנות את ההזמנה בכל עת ושאם תהיה ירידת מחיר לדגם שהזמנתם זה יתפוס גם בהזמנה שלכם! גם במקרה של ביטול רוב החנויות יחזירו את ה-10% בזיכוי לחנות (אז אין ממש סיכון) אבל יש כאלו שיקחו 100 ש"ח דמי ביטול ויחזירו את יתרת התשלום. לכן אם החלטתם על דגם ומצאתם מחיר טוב, הצעתי להזמין כעת לפי התנאים שציינתי כאשר באופציית הביטול 10% יוכלו לחזור כשובר קניה לחנות.
    אני מעריך שברוב החנויות תוכלו לקבל זאת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו תודה רבה עזרת מאוד!!

תהילה
    22/08/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות סירונה s וסירונה z
    עדן
    22/08/2019

היי קובי
    אשמח שלמוע את חוות דעתך על שני הכיסאות הנ"ל כשהכי חשוב לי זה הבטיחות והנוחות של הילד.
    ובכלל, מה היתרון של התקן האמריקאי לעומת האירופאי ולמה אתה מעדיף אותם?
    תודה.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/08/2019

שלום עדן,

לגבי האירופאי הוא מדורג עם 4 כוכבים ולגבי האמריקאי נכון להיום אין מבחן השוואתי. אני בכלל לא חושב שהתתמקדות איזה תקן עדיף נכונה. בארה"ב יש מבחן השוואתיים של גופים חיצוניים שעושים בדיקות מחמירות יותר והיצרנים האמריקאיים מתמקדים בהם ולא במכון התקנים. לדעתי המושבים האמריקאים טובים יותר כי הם משמשים ליותר זמן נגד הכיוון שזו ההמלצה. גם עם הכיוון עם רצועות הם עד משקלים יותר גבוהים מה שבטוח לעומת מעבר לבוסטר בכיסא אירופאי בגיל 3-4 שנים.
    לאור אלו אני ממליץ על המושבים האמריקאים כאשר המובילים כיום הם: צ'יקו, ברייטקס וגרקו. מהזולים אוונפלו או קוסקו נותנים תמורה מעולה למחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות לגבי עגלות
    תהילה
    21/08/2019

1. מה בנוגע לסירקל ראבנה 4 לעומת הסלסה?

2. מה דעתך על סילבר קרוס, דגמים פיוניר/ סרף. האם אחת מהם יכולה להתאים לצרכנו?
    ומה ההבדל בין הסלסה לדגמי הסילבר מבחינת משקל במצב האמבטיה?

לקביעת תור
    סגירה
    עוד כמה שאלות לגבי עגלות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/08/2019

שלום תהילה,

1. סלסה עם ידית טלסקופית וקפיצים עדיפים ולכן נוחה יותר לניוד ולעליה וירידה ממדרכות. הסל בסלסה גדול יותר, הבדים איכותיים יותר.

2. לגבי סילבר קרוס, באף אחד מהדגמים הטיולון לא מגיע לשכיבה מלאה אלא לתנוחת עירסול. הפיוניר לדעתי יותר מוצלחת גם בניוד וגם ניתנת לקיפול עם הטיולון.

גם איי.בי.סי וגם סילבר קרוס יחסית כבדות מהממוצע וגם יחסית גדולות בקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בבחירת עגלה- התייעצות
    תהילה
    21/08/2019

שלום קובי ותודה מראש על תשומת הלב.
    נשמח להכוונתך.
    אנו מחפשים עגלה יחסית גבוהה וקלה במשקל, קלה בקיפול ופתיחה, וזה ממש חשוב לי.
    עם אמבטיה מכובדת ויציבה (ולא רעועה מקרטון כמו של הבי 5).
    שתהיה ידית טלסקופית, גב קשיח עדיף, ושהכל יהיה מתפרק וניתן לכיבוס.
    נוחות הניוד חשובה אך אין שיקול של דרכים משובשות.
    הנראות חשובה מאוד אך זה ממש לא צריך להיות עגלת פוזה.
    אשמח לדעת מה לדעתך הכי מתאים להעדפותינו.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/08/2019

שלום תהילה,

לדעתי בייבי בוס טייגר ממש עונה לכל הדרישות.
    האמבטיה קשיחה ויחסית גבוהה.
    יש ידית טלסקופית, קיפול נוח ביד אחת, גלגלים גדולים (יחסית) וגם עשויים PU (כמו צמיג רכב רק ללא אוויר) ולכן יכול הניוד מעולה גם בדרך משובשת.
    הכל יורד לכביסה 100%.
    לגבי נראות זה כבר עניין של טעם אבל לדעתי נראית טוב מאוד ויש שלדים מניקל (שאין בבי).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תשובתך..

תהילה
    21/08/2019

בדקנו את הטייגר ולא התחברתי. יש לך עוד הצעות מה יתאים לנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/08/2019

שלום תהילה,

אין כלכך הרבה עגלות גבוהות ולא כבדות.
    אפשר לבדוק את ספורטליין סיילו שטיפה יותר כבדה מהטייגר, יש גם סיילו XT אבל היא כבר מתחילה להיות כבדה מהממוצע.
    יש את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT3, לא גבוהה אבל מעוצבת, היא יחסית כבדה מהממוצע.
    אלו למעשה העגלות בסגנון של הבי למעט המיוס שלה אין ידית טלסקופית או גב קשיח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות...

תהילה
    22/08/2019

אם נוותר על עניין הגובה. על איזה עגלה היית ממליץ בשוק בהתאם לצרכנו? הבי לא באה בחשבון כי היא רעועה לחורף לדעתי.
    גם הספורטליין לא לטעמנו.

וכשאתה אומר " ממוצע" המשקל, למה הכוונה? לשלדה עם טיולון או אמבטיה? ומהו הממוצע בעצם?

לגבי שלדות, מה עדיף מבחינת בלאי? שלדה שחורה או ניקל? אני מעריכה שעל הניקל רואים יותר ליכלוך ושריטות.

תודה רבה מראש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/08/2019

שלום תהילה,

משקל העגלות, הכוונה שלי למשקל השלדה יחד עם הטיולון כי זה מה שיהיה רוב הזמן. אם ניתן לקפלם יחד אז זהו המשקל שנרים לרכב. בשלב האמבטיה גם ככה צריך לפרקה טרם הקיפול אז נושא המשקל כלל לא רלוונטי לדעתי מה גם, כפי שהבנת, משך השימוש באמבטיה יחסית קצר.

לגבי ממוצע משקלים. עגלות קלות שוקלות פחות מ-8 ק"ג אבל אז מדובר בעגלות עם טיולון חד כיווני.
    לעגלות דו כיווניות המשקלים נעים בין 8.6 ק"ג וממשיך גם עד 16 ק"ג. לדעתי כל עוד אנחנו באזורים של 10 ק"ג אז מדובר בעגלה יחסית קלה והכוונה שלי בממוצע זה לסגמנט של העגלות שאת מחפשת (בי, מיוס, טייגר, ארמדילו, סיילו וכו'), בעגלות אלו הממוצע באזור 9/9 וחצי ק"ג לשלדה יחד עם טיולון.
    הארמדילו לדוגמא שוקלת כמעט 11 וחצי ק"ג ולכן ציינתי שהיא כבדה מהממוצע. המיוס והטייגר לצורך העניין שוקלות 8 וחצי ק"ג, הבי מגרדת את ה- 10 ק"ג וכך גם הסיילו.
    בתכלס אין עגלות נוספות נכון להיום בסגנון של העגלות שאת מחפשת: יחסית קלות, קומפקטיות ונוחות לקיפול ביד אחת.
    אופציות נוספות יהיו גדולות וכבדות יותר ואז מדובר בעגלות כמו פג פרגו בוק, אינגלזינה אפטיקה ועוד. אז כולן יהיו מעל 11 ק"ג.

אפשר גם לבדוק את אינגלזינה טרילוג'י שהיא יחסית קלה, נוחה לקיפול ביד אחת וקומפקטית, לדעתי קצת מיושנת ונוחות הניוד שלה פחות טובה מכל העגלות שציינתי עד עתה.

לגבי שלדים, אני דווקא רואה יותר את השריטות על שלדה שחורה, לדעתי זה מכיוון ששלדים שחורים עוברים תהליך של צביעה ולכן רגישים יותר לשריטות. מצד שני אפשר גם לצבוע מחדש ;)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידות אמבטיה- בוגבו בי 5/ בייבי בוס טייגר
    אליאב
    21/08/2019

היי,
    רציתי לדעת מה מידות האמבטיה של שתי העגלות הנ"ל.
    האם יש הבדל גם בגודל הטיולון?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/08/2019

שלום אליאב,

טיולון בי: גובה 80 ס"מ במצב הכי ארוך, רוחב 36 ס"מ בכתפיים ו-30 ס"מ בישבן.

טיולון טייגר: גובה: 94 ס"מ (יש מדרך רגליים מתכוונן שלא קיים בבי), רוחב 37 ס"מ בכתפיים ו- 34 בישבן.

אמבטיות:
    בי: אורך: 70 ס"מ רוחב 29 ס"מ
    טייגר: אורך: 75 ס"מ רוחב 31 ס"מ

שתיהן ע"פ תקן אירופאי מתאימות עד משקל 22 ק"ג (בארץ התקן כרגע בודק עד 15 ק"ג).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלת טיולון
    שירה
    21/08/2019

אשמח להמלצה על עגלת טיולון איכותית בתקציב סביבות 400 ש"ח
    חשוב לי:
    * שכיבה מלאה
    * נוסעת טוב
    עוד חשוב לי אבל פחות קריטי:
    * קלת משקל
    * מתקפלת כמה שיותר קטן
    * ידית אחת
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלת טיולון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/08/2019

שלום שירה,

בתקציב הזה אין הרבה אופציות. הכי אידאלית ועונה לתקציב היא מגנום של אינפנטי שגם טיפה חורגת ממנו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה הכי טובה בשוק
    שיר
    21/08/2019

היי קובי בוקר טוב,

אשמח לשמוע את המלצתך על העגלה הכי טובה לדעתך - המחיר לא משנה לי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/08/2019

שלום שיר,

אין עגלה הכי טובה לדעתי. בכל עגלה תמיד יהיה חיסרון. אם נשווה בין עגלות תמיד החיסרון של אחת יהיה היתרון של השנייה ולהפך.
    גם בעניין המחיר, לא בהכרח היקר ביותר יהיה הטוב ביותר עבורכם אבל כן, בהרבה מקרים עגלות יקרות יותר בנויות מחומרים איכותיים יותר או רמת ההרכבה גבוהה יותר לדוגמא, ייצור אירופאי מול ייצור סיני וכו'.

לאור אלו אני תמיד אומר שאין עגלה הכי טובה אבל יש עגלה הכי טובה להורה, כלומר, לכל הורה יש צרכים שונים, יכולות פיזיות שונות, סוג רכב שונה, אזור מגורים שונה + מעלית/ק.ק/לעלות ברגל מדרגות עם העגלה וכו'. לכן ככל שיש לי יותר נתונים אוכל לכוון יותר כמו גם דרישות.
    לגבי הדרישות חשוב להבין, ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה לתינוק: מרווחת, מרופדת, עם גלגלים וקפיצים טובים למנוע רעידות, יציבה וכו' כך לדעתי היא תהיה פחות נוחה להורה כי היא תהיה כבדה יחסית, גדולה לאחר הקיפול וכו' וכך גם להפך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות- להשקיע או לא
    שירן
    20/08/2019

היי קובי,
    אנחנו מאוד מתלבטים איזה עגלה לרכוש. בגדול לא מעניין אותי יותר מדי המותג או הצבעים. יש לנו אוטו קטן ומעלית קטנה ולכן צריכים עגלה שמתקפלת יחסית קטן ומצליחה להכנס למעלית של 82 על 105 ס"מ.
    חשוב שתהיה יחסית קלה, עם אופציה לטיולון דו כיווני ושכיבה.
    לאחר סיבוב ובדיקה, ראינו שבגדול אפשר לשלם בסביבות 1800-2500 על עגלות תוצרת סין ויבוא ישראלי (כדוגמת סיילו ספורטליין, בייבי בוס טייגר ואונו איגלו)
    או להשקיע יותר ולשלם על מיוס דגם 2018 בסביבות 3500 (את הבוגבו בי 5 לא אהבתי, מתקפלת גדול, הסל לא נגיש מאחור והאמבטיה הרגישה לא משהו).
    במיוס ללא ספק אהבתי יותר את הבדים, הרגישו משמעותית איכותיים יותר, ניכר שהיא יותר מאווררת.
    השאלה האמיתית היא האם נכון להשקיע כמעט פי 2 בעגלה, כשממה שאני רואה בסופו של דבר רוב האנשים פשוט קונים גם טיולון כדוגמת יויו אחרי שנה של שימוש בעגלה. ואז למה לקנות עגלה יקרה ככ?
    אשמח לדעת מה אתה חושב, ואם הולכים על אחת מ3 העגלות הזולות יותר שציינתי, איזה מהן המומלצת והאמינה ביותר? (כזו עם הכי פחות תקלות, גלגלים ומנגנונים עמידים)
    המון תודה על עזרתך!!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלות- להשקיע או לא

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/08/2019

שלום שירן,

לגבי השקעה, תלוי מה הדרישות.
    לדעתי הסיילו או הטייגר בהחלט נמכרות במחיר סביר ולא נופלות מהמותגים, לדעתי יש להן גם יתרונות.
    אנשים לרוב יקנו טיולון, זה לא אומר שלא צריך עגלה טובה! אני חד משמעית לא ממליץ להתחיל עם טיולון כי יש המון שקונים, יש לכך חסרונות רבים וגם מחקרים הוכיחו שעדיף שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + דבר שטיולון לא יכול לתת.
    לגבי אמינות עגלות, כל עגלה גם היקרות ביותר עלולה לחזור לשירות, זה תלוי באופי השימוש, במשתמש, באחסנה וכו'.

לגבי מיוס, אני דווקא לא בעד הבד הרשתי, זה נחמד בקיץ אך פחות יעיל בחורף, זה לדעתי יסבול מבלאי גבוה יותר וזהו חלק שלדעתי אינו מכוסה באחריות ולסיום, אני חושב שתינוקות צריכים תמיכה קשיחה בגב.

מהעגלות שציינת: לדעתי הטייגר או הסיילו הרבה יותר איכותיות מהאיגל.
    לאיגל חיסרון בגלגלים קטנים מדי, זה לבד גורם לאי נוחות בניוד ויש סיכוי לבלאי גבוה יותר כי העגלה סופגת יותר מכות מהדרך.

בין טייגר לסיילו, לדעתי הטייגר יותר איכותית בזכות הגלגלים היותר גדולים והחומר מהם עשויים (אלו גלגלי PU שרק עגלות מאוד יקרות בדרך כלל מגיעות עם כאלו גלגלים), זה גם יוצר יכולת ניוד טובה ושקטנה יותר וגם בלימת זעזועים טובה יותר. כמוכן זה שומר על השלדה כי הם + הקפיצים סופגים את המכות מהדרך. לטיולון יש גב יצוק מפלסטיק ולכן לדעתי התמיכה יותר טובה וגם זווית הישיבה יותר טובה, הגגונים מגיעים עם רשתות איוורור (גם לאמבטיה וגם לטיולון) וגגון הטיולון גדול יותר. היא קלה מהסיילו וטיפה יותר קטנה לאחר הקיפול וגם נעמדת לאחר הקיפול. לאמבטיה יש מזרן נושם!
    היא יותר יקרה מהסיילו, את הסיילו ניתן לקפל עם הפגוש ובטייגר צריך או לפתוח צד אחד שלו טרם הקיפול או לנתקו.
    דווקא גם הסיילו וגם הטייגר ניתנות לקיפול עם הטיולון לא משנה לאיזה כיוון הוא פונה בעוד שבמיוס ניתן לקפל עם הטיולון רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה. כמוכן לשתיהן ידית טלסקופית שאין במיוס ולכן הן יותר נוחות לעליה וירידה ממדרכות.
    נקודה אחרונה לגבי בדים, אני תמיד אומר שבגלל דרישות התקנים בעולם בדי העגלות לא הכי נעמים שיש ולכן תמיד ממליץ לשים סדין כותנה לאמבטיה ולרכוש מזרן עגלה איכותי מכותנה, אז לא ממש משנה מהם בדי העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה!

שירן
    21/08/2019

השתכנעתי לחלוטין :) המון תודה על התגובה המפורטת.
    אשמח לדעת איפה באזור המרכז ניתן למצוא את הדגם האחרון של הבייבי בוס טייגר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/08/2019

שלום שירן,

במרכז נמכרת בבייבי לאב ראשל"צ/פ"ת. תינוקות זה אנחנו ב"ב, כלבו סימה ב"ב, מקס בייבי פ"ת, עגליס הרצליה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת רויאל סטייל- בירור
    חנה קיי
    20/08/2019

האם העגלה מרויאל סטייל - שעולה רק 1,500 טוב או שווה? אני מצאתי אותו ביד 2 ולא יודעת אם זה באמת טוב

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת רויאל סטייל- בירור

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/08/2019

שלום חנה,

אני פחות ממליץ. הטיולון לא מגיע לזווית שכיבה טובה. אני לא מכיר מי היבואן כך שלדעתי יהיה קשה לקבל שירות.
    ב-1500 ש"ח או אולי טיפה יותר אפשר לרכוש את מאמאס אנד פאפאס סולה 2 או ג'ואי כרום חדשות מהחנות עם אחריות, שתיהן טובות יותר כמעט בכל פרמטר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה