מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ייעוץ על דגמי טיולוניםיעל14/08/2019
שלום ,
אני מתלבטת בין:
* טיולון רויאל של Infanti
* טיולון neo של mom
על מה אתה ממליץ יותר מבחינת איכות ויציבות?
ואולי תוכל להמליץ לי על טיולונים אחרים בסכום של עד 600 שח, איכותיים ומתקפלים לגודל קטן.
תודה רבה ממש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/08/2019שלום יעל,
עד 600 ש"ח ההמלצה שלי היא לנאו. גגון מעולה, משקל קל, קיפול נוח וקטן, ריפוד יורד לכביסה, סל סביר וכו'. סה"כ תמורה מעולה עבור מחירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ על דגמי טיולונים
יעל15/08/2019תודה רבה על התגובה המהירה!
ביררתי בכמה חנויות וכבר לר מספקים כל כך את הדגם של נאו.
האם אתה ממליץ על טיולון BOBO הדגם הישן יותר?
(השגתי אותו ב 600 שח.. =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/08/2019שלום יעל,
בהשוואה לנאו לדעתי לא! גם הגגון יותר קטן, גם אין מדרך רגליים וגם צריך לקפל את המעקה לפני הקיפול (מסורבל).
ממליץ לפנות לשניר בבה, יבואן מאמ ולברר מולם היכן נמכר דגם הנאו, ככל שידוע לי עדיין משווק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לכיסא בטיחות ברייטקסאייל13/08/2019
היי קובי -יש לי תינוקת בת שנה וחצי רכשתי לפני כחצי שנה כיסא בטיחות לרכב בולווארד Cool Flow teal Britax התקנתי אותו נגד כוון הנסיעה כמו שמומלץ עד גיל שנתיים ונורא צפוץ לה ברגליים הן מקופלות מעט ולא ישרות וניראה שלא ממש נוח לה -
יש מה לעשות בנידון ? אולי להפוך את הכיסא לפני גיל שנתיים או שזה בסדר שזה ככה צפוץ מעט
תודה אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/08/2019שלום אייל,
האמת שאין מה לעשות בנידון וזה תלוי בכם אם למשוך או לא.
כיום יש כבר יצרנים שהבינו את הבעיה ויצרו דגמים יעודיים לשימוש נוח עד גיל שנתיים, כיסאות כמו גרקו אקסטנד טו פיט.
אני יכול להעיד שאצלי לא הצלחנו למשוך עד גיל שנתיים אבל ההמלצה שלי היא כן לעשות זאת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להשקיע בטיולון חדש?נטלי12/08/2019
הי,
אשמח להתייעץ - הבת שלי בת 2.10. יש לנו עגלת ביבה טאי טאי שאנחנו מחבבים. כיום היא משמשת בעיקר כדי לקחת ולהחזיר את הילדה מהגן, מרחק כ10 דקות הליכה.
כשקנינו את העגלה היא הייתה הקלה ביותר שמצאנו 6.7 קג אם אני לא טועה. בשיטוט קצר ראיתי שהיום יש טיולונים קלים יותר, ואני מתלבטת אם לקנות טיולון חדש, בעיקר כי הטאי טאי פחות נוחה עכשיו כשהילדה שוקלת יותר.
הסתכלתי על הטיולונים קוקי של בייבי מונסטרס, ג'ט של סילבר קרוס, ומינמו2 . האם לדעתך שווה להשקיע באחד מאלה? או בטיולון אחר?
חשוב לי טיולון שיהיה כמה שיותר קל, וגם טיולון שאפשר להשכיב ל175 מעלות לפחות כדי שיוכל לשמש מגיל לידה בעתיד.
אשמח לדעתך, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2019שלום נטלי,
אני אישית ממליץ לא להשקיע כיוון שכבר בגיל 3 שנים פחות משתמשים בעגלה. כמוכן איני ממליץ על אף טיולון מגיל לידה למרות שחלקם מאפשרים זאת, הסיבה, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורים עג גיל שנה+.
הטאיטאי יותר מכווחת, נוחה לניוד ובעלת סל גדול יותר. החיסרון שהיא גדולה וכבדה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין מבולבלים בקשר לבחירת עגלה ראשונהאווה12/08/2019
היי קובי,
כתבתי לך לא מזמן ואני ובעלי חקרנו יותר כל קריטריון לגופו ואנחנו לא מוצאים עגלה שעונה לשביעות רצוננו לצערי.
אשמח להתייעצות נוספת.
-אנחנו רוצים עגלה שתיהיה איכותית ועמידה לאורך שנים.
-חשוב לנו נוחות הילד ולא שהטיולון או האמבטיה יהיו צרים או קטנים.
-יחד עם זאת, גם שהעגלה לא תהיה ספינה.. ושתיהיה נגיד עד 9.5
גג גג גגגגגגג 10 ק"ג
(פשוט כי ב10.8 כבר ניקח כנראה את הפג...)
-נשמח שהיא תיסגר ביד אחת
-ולגבי הגלגלים-אחרי חקירה מעמיקה החלטנו שהכי טוב בינוניים. לא קטנים ולא ענקיים.
-טיולון שפונה לשני הכיוונים כמובן
-ונשמח גם שתהיה רשת (רשת רשת, לא רשת עם שקוף אטום) באמבטיה/טיולון
-אם יש 4 מצבי שכיבה מה טוב, אבל כמובן לפחות 3
-שהגגון יהיה ניתן להארכה עם ריצרץ
-שהסל איחסון לא יהיה קטן
נשמח לשמוע אילו עגלות עומדות ברוב הקריטריונים הנ"ל. או לפחות ברובם. ונלך השבוע לראות את אלו שתגיד שממלאות את הפרטים הנ"ל.
נודה לעזרתך שוב, המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עתידים ללדת בתחילת נובמבר אגב
אווה12/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ועוד דבר אחרון-לא עגלה נמוכה
אווה12/08/2019או שהאמבטיה שלה נמוכה, או הידית.. למרות שאנחנו לא גבוהים, עדיין פחות נוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/08/2019שלום אווה,
עגלות שמכילות את הדרישות הן באזורים של 11 ק"ג. גם בבוק ההמלצה שלי תמיד לשדרג לשלדת S, כך נוחות הניוד תהיה עדיפה ויש ידית מתכווננת לגובה בצורה נוחה ופרקטית יותר, אז המשקל מעל 11 ק"ג! אם מסוגלים להתמודד עם המשקל וגודל הקיפול אז פג פרגו בוק ואייביסי דיזיין סלסה הן ההמלצה שלי.
הכי קרובה לענות לדרישות ובמשקל 8.6 ק"ג היא בייבי בוס טייגר.
השלדה כמו הבוק s, עם גלגלי pu, הגלגלים הכי איכותיים שיש לעגלות, עם ידית מתארכת כמו הבוק s. היא בגובה של הבוק, זה אומר לא גבוהה ממש אבל בגובה נוח. הגלגלים בינוניים, לא גדולים מדי וממש לא קטנים. הקיפול נח ביד אחת. הטיולון די במימידי הפג אבל האמבטיה צרה יותר בכ- 4 ס"מ. גם בקיפול היא קטנה יותר מהפג מה שעושה אותה נוחה לעליית מדרגות. יש כמובן רשת רשת גם לאמבטיה וגם לטיולון. יש לטיולון 3 מצבים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק טייגר?
אווה14/08/2019אין משהו נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/08/2019שלום אווה,
יש נוספים אבל לכולם יהיו חסרונות:
במשקל הטייגר יש רק את סייבקס מיוס שיש לה גלגלים קטנים והיא נמוכה.
יש את סיילו ששוקלת באוזרים של 9 ק"ג ואז מדובר בגרסא הבסיסית, היא גם עונה להרבה מהדרישות אך אם אין בעיית התקציב, לדעתי לטייגר יש יותר יתרונות. בגרסאת הXL עם יכולת ניוד טובה יותר ועם גלגלים לא קטנים ולא גדולים המשקל כבר די זהה לשל הבוק.
במשקל 10 ק"ג יש את בוגבו בי 5 שגם נמוכה, גם עם גלגלים קטנים וגם עם אמבטיה קטנה.
בסגנון של פג יש את אפטיקה של אינגלזינה שכבדה מהפג משמעותית ואיי.בי.סי דיזיין סלסה שגם כבדה מהפג הרגילה וכמעט במשקל הפג עם שלדת S.
יש גם את ארמדילו פליפ XT3 שעונה מצוין לכל הדרישות פרט למשקל שמעל ל-11 ק"ג.
כמו שציינתי אין עגלה שתכיל הכל, לדעתי הטייגר הכי קרובה לכך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת החלפת שילדה או קניית עגלהאודיה12/08/2019
שלום קובי!
יש לי בבית עגלת פג פליקו סוויץ איזי דרייב דגם 2011 (הבכור נולד ב2013). היתרונות שלה שמאוד אהבתי: שכיבה 180 מעלות (למה זה כזה נדיר?). כך שהשתמשנו בה בתוספת מזרן וכיסוי הרגליים מגיל לידה. גם על הבטן (בהשגחה). אהבתי גם את הטיולון הדו כיווני, הגגון הענק בישיבה (קר פה מאוד בחורף וזה הצלה), הטרמפיסט המובנה והידית האחת. האכזבה הגדולה ממנה, שלמרות מחירה הגבוה בזמנו היא החזיקה במצב טוב לשני ילדים בלבד. וכמובן עברנו לטיולון קליל ולא השתמשנו בה כל הזמן. עכשיו עם ילד שלישי, התחלנו איתה. כיום הוא בן ארבעה חודשים והמעצורים הלכו סופית ועוד דברים בשלדה לא משהו.. נראה שאין ברירה לבצע החלפה כלשהי. ההתלבטויות שלי הן:
1- לקנות לה שלדה חדשה, הכי זול. מצב הבדים טוב אבל הגגון גם קצת מזייף אז אולי חבל. אם כבר מוציאים כסף.
2- לקנות חדשה אותו דבר.
3- לקנות משהו אחר. כי באמת התאכזבנו מההשרדות שלה. ואז אין לי מושג לאיזה כיוון ללכת. מה שחשוב לי זה שכיבה 180 מעלות עם הגנה טובה מסביב בטיולון כי אני לא מתחברת לאמבטיה (מקום אכסון, מקום ברכב, כובד, סרבול) ובנוסף כל היתרונות של הפג כמו גגון, דו כיווניות וכו'. לגבי משקל- כרגע יש לנו 15 מדרגות הביתה (שכירות אבל בכל זאת) אז משהו כבד מהפג לא רלוונטי. אם יש משהו קל ממנה מעולה כי היא קשה לי במדרגות. החמוד תכף יוכל לעבור לישיבה חלקית. אבל כן נרצה משהו עמיד אם נבחר להשקיע שישמש אותו ועוד שני ילדים ככה.
סליחה על הבלאגן. בעצמי קצת אבדתי כיוון. תכננתי את הסיפור הזה להריון הבא עוד שנתיים שלוש וממש לא לעכשיו...
תודה רבה רבה!
אודיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2019שלום אודיה,
האופציות הן:
1. לרכוש רק שלדה של איזי דרייב, את מכירה את המוצר לטוב ולרע וזו אופציה זולה יחסית לדעתי. חייב לציין שאיני יודע עלויות רק לשלדים כך שקשה לי לכוון כלכלית.
2. לרכוש שלדת בוק, זו שלדה כבדה יותר מדל איזי דרייב בקילו ובוק s ב-2 קילו. הs נוחה יותר לניוד. הבוק בהשוואה לאיזי דרייב הרבה יותר נוחה לניוד, עם סל חפצים גדול ונגיש יותר, נוחה יותר לקיפול. החסרונות הם משקל כבד יותר, סביר שהיא יקרה יותר ועם הטיולון של איזי דרייב כשהוא מחובר לכיוון הנסיעה הקיפול ענק ולכן צריך לפרק טרם הקיפול. לסיכום, לדעתי שלדה טובה בהרבה אבל גם פחות פרקטית, אולי שווה לבדוק שלדה וטיולון בוק.
עגלה חדשה, תלוי מה התקציב ואם רוצים גם אמבטיה, קשה לי לכוון ללא המידע הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת החלפת שילדה או קניית עגלה
אודיה13/08/2019הי, תודה! הבוק לא רלוונטית. היא כבדה! אני מעדיפה עגלה שתהיה טובה מגיל לידה ללא אמבטיה. שכיבה של 180 מעלות (להשכבה על הבטן בהשגחה) ומוגנת בצדדים (יתרון לכיסוי רגליים מגן מתחבר). טיולון דו כינווני. גגון גדול. קלה יחסית ונוחה למדרגות. נניח שתקציב לא בעייתי ואחפש ביד שניה. מה עם מאמאס אנד פאפס אורבו2? אשמח לעוד המלצות.. תודה רבה! מאוד מעריכה את ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי טאי טאי
אודיה13/08/2019נראה לי על פניו מתאימה לתקציב ולצורך. איך היא ביחס לפג איזי דרייב? החיסרון הכי גדול שלה זה הטיולון שלא דו כיווני. נראה שהיא טובה מגיל לידה?
תשובה
קובי סופר14/08/2019שלום אודיה,
בבוק כוונתי לרכוש רק שלדה ועדיין להשתמש בטיולון שלך אז תהיה סגירה מהצדדים וכיסוי רגליים. החסרונות כפי שציינתי הם משקל וקיפול מסורבל.
לגבי אורבו, איני ממליץ עליה ללא אמבטיה. גם עם אמבטיה לדעתי יש עגלות טובות ממנה.
לגבי עגלות ללא אמבטיה, כיום הרוב מגיע עם וגם אלו שניתנות לרכישה ללא אמבטיה בתכלס, הטיולון לא מושלם מגיל לידה.
האופציות עם טיולון דו כיווני דלות. זה או למצוא פג סוויץ ואז לא עשינו כלום. או שיש לסילבר קרוס דגם שנקרא אורייזן שנמכר רק כטיולון מגיל לידה, דומה לסוויץ ברעיון ולבוק ביתרונות אבל גם בחסרון המשקל. כמוכן לדעתי נמכרת רק בחנות היבואן בי"ם.
לגבי טאיטאי, אני פחות ממליץ על עגלות עם טיולון חד כיווני אבל כן, היא עונה לכל שאר הדרישות: משקל קל, קיפול נוח, סגירה לרגליים + כיסוי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עם אמבטיה
אודיה14/08/2019עגלה לא כבדה למדרגות, טיולון דו כיווני, גגון גדול (קר אצלנו מאוד בחורף), כיסוי רגליים לחורף יתרון
תשובה
קובי סופר14/08/2019שלום אודיה,
לגבי כיסוי רגליים, אפשר לרכוש שק שינה וזה יפתור את עניין החורף, לדעתי גם יותר יעיל ומחמם. רוב העגלות לא מגיעות עם כיסוי, בייחוד אלו עם האמבטיה.
הייתי ממליץ לדרישות שלך לבדוק את ספורטליין סיילו או בייבי בוס טייגר. שתיהן יחסית קלות עם טיולון דו כיווני ומתקפלות בקלות. לשתיהן אין כיסוי אך כפי שציינתי אפשר לרכוש שק"ש אוניברסלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הכל
אודיה14/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוונפלו סונס או סוריידהודיה12/08/2019
כסא שלישי לסבתא מה עדיף האוונפלו סונס או סורייד?אין ככ הרבה הבדל במחיר
מבחינת בטיחות/התקנה/נוחות מה עדיף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר13/08/2019שלום הודיה,
שניהם די זהים, הסונס טיפה יותר נוח לתינוקות לדעתי ולכן אני נוטה להמליץ עליו יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות משנישלומי11/08/2019
שלום קובי, אנחנו מעוניינים בקניית כסא בטיחות שני שיהיה ברכב הנוסף שלנו. מחפשים כסא טוב ובטיחותי אך גם יקר מידי. נשמח להמלצות. כרגע יש לנו צ'יקו נקסט פיט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא בטיחות משני
שלומי11/08/2019לא יקר מידי כמובן
תשובה
קובי סופר12/08/2019שלום שלומי,
באזורים של 500₪ ההמלצה שלי היא קוסקו סנרה נקסט, הוא ברמת בטיחות גבוהה וכמעט זהה לנקסטפיט אבל, הרבה יותר בסיסי מבחינת ריפודים. ככיסא שני זה בהחלט מספיק לדעתי. כמוכן הוא מתאים עד 18 ק"ג.
אם התקציב מאפשר להגיע לאזורים של 800-900₪ אז גרקו סלים פיט או גרקו סייז פור מי מעולים, הם מתאימים עד 30 ק"ג, מרופדים טוב יותר ומאפשרים שליפה נוחה יותר של הבדים לכביסה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון biba m bukkiדני לכיש11/08/2019
שלום,
אשמח לקבל חוות דעת על הטיולון הנ"ל.
לא מצאתי כלל פרטים אודותיו או מקום בו אפשר לנסות אותו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/08/2019שלום דני,
לא ניתן להתנסות עם המוצר, זה לבד מבחינתי לפחות פוסל מוצר.
המוצר נמכר אונליין. מכיוון שכך הדבר גם לי לא יצא להתנסות עם המוצר.
באותו מחיר נמכר בחנויות אינפנטי מגנום שלדעתי עדיף ואפשר להתנסות.
ההמלצה שלי למתוח את התקציב וללכת על מאמ נאו, בעיקר בגלל שיש לו גגון גדול יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת אמבטיה מג'ואי כרום לLitetrax4שני צור10/08/2019
היי קובי,
רציתי לשאול האם ניתן להשתמש באמבטיה שמותאמת לג'ואי כרום גם לדגם של ג'ואי Litetrax4?
במידה ולא, האם היית ממליץ לקנות אמבטיה למרות שהדגם מותאם מגיל 0?
המון תודה,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/08/2019שלום שני,
טכנית זו אותה אמבטיה אבל החיבורים שונים ולכן לא יהיה ניתן לחבר ללייטרקס. ממליץ לבדוק מול היבואן אולי ניתן לעשות משהו.
כן הייתי ממליץ על אמבטיה כי הלייטרקס פתוחה יחסית והתינוק לא מולכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין ספורטליין סילו לסייבקס מיוסעדי09/08/2019
שלום, אנחנו מתלבטים בין עגלת ספורטליין לסייבקס מיוס. הסייבקס נראת לנו מעט צרה וקטנה וכן הגגון נראה לא חזק במיוחד.. אך ראינו תגובות חיוביות רבות אודותיה. מצד שני, הספורטליין די חדשה בשוק אך נראת יותר מרווחת וחזקה.(ההבדל במשקל בין שניהן זניח פחות מקילו)
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/08/2019שלום עדי,
יתרונות המיוס: קלה יותר, המושב מגיע לזווית ישיבה טובה יותר, נוח יותר לשלוף את האמבטיה או הטיולון, נוח יותר לחבר סלקל, בעיקר של סייבקס, בולמי זעזועים טובים יותר, נשארת עומדת לאחר הקיפול, מותג נחשב, המיוס מעוצבת יותר, יש כאלו שבשבילן זה הדבר הכי חשוב בעגלה. אם מחכים למיוס 2 תגיע באזור אוקטובר אז לאמבטיה יהיו רשתות איוורור והצצה אבל המחיר יקפוץ משמעותית.
יתרונות הסיילו: מחיר זול משמעותית, נוחה יותר לניוד בזכות גלגלים גדולים יותר, ידית טלסקופית יותר נוח לעלות ולרדת ממדרכה גבוהה, המושב לא עשוי מרשת כמו במיוס, לדעתי לרשת עש בלאי גבוה יותר וזה בדרך כלל לא מכוסה באחריות, מתקפלת עם הטיולון גם כשהוא פונה אליכם, במיוס רק לכיוון הנסיעה, מתאם סלקל כלול במחיר העגלה, אמבטיה יותר גבוהה.
ממליץ גם לבדוק את בייבי בוס טייגר, עגלה שאני פיתחתי ומשלבת בין היתרונות של שני העגלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין בייבי בוס/ סירקל ראבנה 4/ איביסי דיזיין וכיסא בטיחותהודיה09/08/2019
לקראת לידה ראשונה (בסתיו), מעוניינים לרכוש עגלה שתשמש אותנו לאורך זמן (אם כי יתכן ויהיה ילד נוסף בצמוד אז נרכוש יו-יו לאחר גיל שנה).
עקרונות לבחירת העגלה:
1. אנחנו אמנם גרים בבית קרקע אבל ההורים גרים בקומות ונבקר אותם הרבה, לכן חשוב לנו שהעגלה תהיה יחסית קלת משקל.
2. שהעגלה לפחות בשלב הטיולון תתקפל במינימום שלבים יחד עם השלדה לכל אחד מהכיוונים.
3. עגלה לא נמוכה או לפחות ידית טלסקופית
4. אנחנו חיים במקום עירוני אבל בכל זאת היתי רוצה גלגלים טובים וניוד מוצלח
5. סל אחסון לא קטן
6. גגון רחב למקסימום צל
7. כמובן אמבטיה רחבה לקראת החורף
מה לדעתך הכי יתאים לנו?
*אגב אני מאזור באר שבע לכן חשוב לי גם לראות פיזית את העגלות.
לגבי כיסא בטיחות לא ממש עשינו סקר שוק אבל מאוד חשוב לנו לדעת שלכיסא נעשה מבחן ריסוק, שיהיה ניתן להשתמש בו מגיל 0 עד גיל מאוחר יחסית ושניתן יהיה לשלוף בדים לכיבוס.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב-abc התכוונתי לדגם סלסה 4
הודיה10/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/08/2019שלום הודיה,
לדעתי הטייגר עונה מעולה לכל הדרישות. הסלסה אמנם יותר גבוהה אך לא באופן משמעותי באמבטיה, כן בטיולון. הסלסה מציעה סל ענק אבל גם בטייגר הסל גדול.
הטייגר משמעותית יותר קלה (3 ק"ג פחות), נוחה יותר לקיפול, בייחוד עם הטיולון. בניוד בעיר הטייגר נוחה יותר בגלל המשקל, ככל שהדרך תהיה יותר משובשת לסלסה יהיה יתרון וגם כאן, לא ממש משמעותי, רק בדרך ממש משובשת. הטייגר קטנה בכ-30% בקיפול ולכן נוחה יותר לנשיאה במדרגות. הגגונים בסלסה יותר גדולים, משמעותית באמבטיה ולא משמעותי בטיולון.
האמבטיה והטיולון של הסלסה מרווחים יותר וכאן היתרון המשמעותי של הסלסה, יחד עם זאת גם הטייגר יחסית מרווחת. באמבטיה הסלסה רחבה יותר ב-4 ס"מ, בטיולון הרוחב זהה והסלסה טיפה יותר ארוכה.
סלסה ניתן כרגע לראות בכלבו סימה ב"ש. טייגר בקרוב תהיה שם, כרגע יש רק בסוויט בייבי נתיבות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא בטיחות
הודיה12/08/2019תודה רבה על התשובה עבור העגלות!
בנוגע לכיסא בטיחות, יש לך המלצה כלשהי? כמו שציינתי -מאוד חשוב לנו לדעת שלכיסא נעשה מבחן ריסוק, שיהיה ניתן להשתמש בו מגיל 0 עד גיל מאוחר יחסית ושניתן יהיה לשלוף בדים לכיבוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/08/2019שלום הודיה,
ההמלצה שלי לכיסא היא לנקסטפיט זיפ או זיפ מקס, המקס פשוט מאפשר לחגור תינוקות נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנתיים (שזו לא חובה אלא המלצה אבל, זה הרבה יותר בטיחותי לתינוקות). גם הזיפ הרגיל מאפשר זאת אבל במקס יהיה פשוט יותר נוח. לכן אם אין תכנון לחגור נגד הכיוון אז ההמלצה היא לזיפ הרגיל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין next fit air ל next fit maxרוברט שניידר09/08/2019
היי
לגבי כסא בטיחות של chicco
אשמח לדעת מה ההבדל בין next fit air לבין next fit max של chicco
האם בד נושם זה קריטי? (בניגוד לדגם ix)
וגם קיבלתי פידבק על הריצ'רצ' הזיפ שהוא ממש מתחמם באוטו עד עדי כך שאי אפשר להושיב את הילד בחום הישראלי.
בנוסף אשמח לדעת האם בכלל עדיף ללכת על דגם של בריטקס כמו בוללוארד או האדוואקאט במקום .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/08/2019שלום רוברט,
האייר כביכול מציע בד מאוורר, בתכלס, בחום הישראלי זה לא ממש עוזר לדעתי. המקס מציע אפשרות לחגור נגד הכיוון עד גיל שנתיים עם נוחות לתינוק, זאת בניגוד לכל הכיסאות פרט לגרקו מסדרת אקסטנד טו פיט.
ברייטקס בולווארד מעולה והוא וצ'יקו מציעים רמת בטיחות מקסימאלית, אני אישית אוהב יותר את הנקסטפיט וזו הבחירה שלי לילדי.
לגבי הרוכסן, מעולם לא נתקלתי בטענה כזו. השאלה אם שמעתם זאת ממשתמש או מאיש מכירות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתרונות האיזופיקס באוטו - בירורמיכל08/08/2019
היי קובי,
עד כמה חשוב שיהיה בכיסא בטיחות / בוסטר גב חיבור של איזופיקס? האם יש יתרונות בטיחותיים לאיזופיקס על חיבור רגיל? או שזו שאלה של נוחות בלבד?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/08/2019שלום מיכל,
היתרון הגדול הוא צמצום טעויות אנוש בהתקנה.
מבדיקה שערכו לפני שנים כאשר נתנו להורים, סבים ואנשי מקצוע להתקין מושבים ללא איזופיקס מעל ל- 70% התקינו לא נכון ולכן הכיסא אינו יעיל. כאשר אותם אנשים התקינו עם איזופיקס טווח הטעות בהתקנה ירק מתחת ל-5%.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי עגלת טיולוןיעל08/08/2019
הי,
רציתי לשמוע מה הטיולון המומלץ בתקציב של עד 1000 ש"ח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שחשוב לי בטיולון...
יעל08/08/2019שיהיה קל ובטיחותי, יפה ונח לקיפול
ושתהיה אפשרות לכבס את כל החלקים שלו
ושוב, בתקציב של עד 1000 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר09/08/2019שלום יעל,
הייתי ממליץ לבדוק את מאמ טיקטק, איסי ווקר xs, אם מוכנים להתפשר על משקל וקיפול מעט מעל הממוצע אז גם ספורטליין וייפר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ג'אגי חוות דעת - בירוראור07/08/2019
היי ראיתי את ג'אגי של ביבה ורציתי לדעת איך היא מבחינת קיפול ופתיחה וחווית נסיעה.
ממליץ ?עולה 400
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/08/2019שלום אור,
יש טיולונים יותר מוצלחים אבל גם יקרים יותר.
ביחס למחיר מדובר בטיולון טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מבחינת הנסיעה
אור10/08/2019האם העגלה נוסעת בסדר בתנאים עירוניים ? מחפש משהו ממש פשוט .
תשובה
קובי סופר11/08/2019שלום אור,
לא בחנתי אישית ולכן קשה לי לענות. בדרך כלל המלצתי היא להושיב את התינוק ולהתנייד בחנות ומחוצה לה, כל עוד ובמוצרי ביבה m לא ניתן לעשות זאת איני יכול להמליץ עליהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)