פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון minigo או עגלת ג'ואי
    מור
    04/09/2019

שלום קובי,
    אשמח לעזרתך כי אני כבר ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.
    בילד השני שלי השתמשתי בטיולון של ג'ואי (לייטרקס) מגיל לידה (מצרפת תמונה). העגלה של ג'ואי הייתה לי די כבדה וגדולה וכעת אני בהריון שלישי ואני רוצה לקנות משהו יותר קליל. אינני מעוניינת באמבטיה (התינוקות שלי יוצאים גדולים ואמבטיה תשמש לשלושה חודשים בדיוק כך שמיותר מבחינתי).
    אני שוקלת לקנות את הטיולון של minigo. האם הטיולון של minigo מומלץ מגיל לידה? ובכלל, הדעות עליו חלוקות.. הבנתי שהרבה התלוננו עליו אבל גם הרבה מרוצים, מה דעתך?
    והאם בשורה התחתונה אתה ממליץ להישאר עם הג'ואי?

בנוסף, הסתכלתי גם על טיולון של סיילו (של ספורטליין). ידוע לך האם הטיולון מתאים מגיל לידה ואם כן האם ניתן לרכוש רק את הטיולון? וגם, האם אתה ממליץ להישאר עם הג'ואי גם בהתלבטות מול הסיילו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון minigo או עגלת ג'ואי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/09/2019

שלום מור,

לגבי מיניגו אני פחות ממליץ. צריך לבדוק על המוצר עם הוא אושר מגיל לידה, אני לא יודע לומר.
    הג'ואי נוח יותר בניוד, נוח יותר בשינוי המצבים יותר מרווח ונח לתינוק ולכן לדעתי עדיף.
    הסיילו לדעתי מתאים רק מגיל חצי שנה ולכן נמכר יחד עם אמבטיה.
    בסגנון של ג'ואי רק קל ממנו יש את ביבה טאיטאי שלדעתי יותר מוצלח.
    אני אישית ממליץ תמיד על אמבטיה וגם אם לא, אז לפחות טיולון דו כיווני, לצערי אין הרבה אופציות כאלו רק כטיולון ורוב האופציות יחסית כבדות.
    הכי קלה שכן מאושרת מגיל לידה זו הטייגר אבל היא כטיולון עולה כמו סיילו עם אמבטיה ולכן יחסית יקרה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על עגלת תיאומים בייבי ג'וגר החדשה
    סגל
    03/09/2019

אשמח לשמוע דעתך על עגלת התיאומים החדשה של בייבי ג'וגר סיטי תור.
    לאחים.
    האם היא יותר טובה מהסיטי מיני תיאומים הרגילה?
    האם היא יציבה ונוסעת טוב?
    ובכלל- על איזו עגלה אתה ממליץ עבור אחים.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/09/2019

שלום סגל,

עגלה מאוד חדשה, מבוססת על דגם היחיד המשופר (שעדיין לא נמכר בארץ). הדור הראשון לדעתי לא היה מוצלח והדעות היו חלוקות לגביו (הכוונה לעגלת היחיד). הדור השני שיפר כמה דברים כאשר הדבר החשוב ביותר הוא מדרך רגליים מתכוונן.
    לגבי התאומים, לדעתי נוסעת פחות טוב מעגלות מתחרות:
    מאונטיין באגי, בייבי מונסטרס או קוקו ביבה.
    יציבה מאוד.
    היתרון של הג'וגר זה משקל קל, רוחב גלגלים צר וקיפול קומפקטי יחסית לתאומים.
    במשקל שלה קוקו ביבה מציעה נוחות ניוד עדיפה, מושבים מרווחים יותר אבל קיפול גדול יותר ורוחב שלדה רחב יותר.
    באותו רוחב שלדה (אפילו מעט צר יותר) יש את בייבי מונסטרס שגם נוחה יותר לניוד ויותר מרווחת במושבים אבל בה הקיפול גדול יותר והמשקל כבד יותר.

אז לאחר שתשקללו את הנתונים זה בעיקר שיקול שלכם מהם הדברים החשובים לכם יותר ועם מה תוכלו לחיות בשלום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת מזרן מיטת תינוק = עריסה
    אליסה
    03/09/2019

היי
    בשל כל הסוגים והבלבולים מהחנויות
    אשמח לדעת מבחינת בטיחות - מה חשוב שיהיה במזרון?
    קשיח? דו צדדי? נושם? זה עם הנודלס? שעוונית? בלי?
    כמובן שיעמוד בתקן, חשוב לי לדעת שבטיחותית אני הולכת על מזרן טוב - גם בעריסה וגם במיטה בהמשך.
    אם יש ממש דגמים מסוימים שמומלצים בעיניך אשמח לשמוע.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/09/2019

שלום אליסה,

לדעתי הכי יעילים מבחינה בטיחותית הם מזרנים נושמים. הכוונה בנושמים זה לא רק שיש בד רשתי אלא שאין ספוג במזרן כמו הנודלס שציינת או נומו שהוא רשתי ללא ספוג.
    המומלצים לדעתי הם:
    נומו, אימג'ן 360 של שילב/עמינח, בייבי טק מולטיפלואו.
    כל השאר (נושמים/נודלס) לדעתי אינם עם תו תקן, חלקם אולי עומדים בדרישות התקן אך לא עם תו תקן.
    אפשר לפנות גם למכון התקנים ולברר איתם אם למזרן שאתם רוצים לרכוש יש תו תקן בתוקף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות מגיל לידה
    טל
    03/09/2019

שלום קובי,
    מחפשת כיסא בטיחות בטיחות שמתאים לתינוקת מגיל לידה והלכתי לאיבוד מכל המבחר. חשוב לי שיהיה הכיסא הכי בטיחותי שקיים היום בשוק וכמובן שיהיה נוח.

שאלה נוספת, מה דעתך על הדונה פלוס? כמובן לא כתחליף לעגלה, אלא בנוסף.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות מגיל לידה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/09/2019

שלום טל,

לגבי כיסאות.
    המומלצים ביותר כיום מבחינה בטיחותית הם ברייטקס קליק טייט שבסדרה הזו יש את האדבוקט, בולווארד ומרתון. לדעתי הבלווארד או המרתון מעולים ואין צורך באדובקט היקר.
    בנוסף לברייטקס את צ'יקו נקסטפיט.
    אני אישית יותר ממליץ על הנקסטפיט וזה המושב שאני רכשתי לילדי. לדעתי הוא מספק את הנוחות הכי טובה לתינוקות והכי קרוב לסלקל בזווית השכיבה שלו.
    ממליץ בנקסטפיט על גרסאות הזיפ היותר נוחות לכיבוס.
    יש גם זיפ מקס שהוא מומלץ רק אם יש כוונה לחגור את התינוק עד גיל שנתיים כנגד הכיוון.

אני נוטה פחות להמליץ על דונה גם כי יש סלקלים עדיפים מבחינה בטיחותית וגם כי, פחות בריא לתינוקות לשהות הרבה זמן בסלקל. ההמלצה היא עד 30 דקות ברצף ועד 45 דק' נטו ליממה כך שזה לא מותיר הרבה זמן לטייל עם זה כעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיולון דו כיווני
    נטלי
    03/09/2019

שלום. מבקשת המלצה לטיולון דו כיווני לתינוקת בת 4 חודשים. מעוניינת שיהיה מאסיבי (לא חוששת מכובד) עם גלגלים רציניים כדי שהיא לא תרגיש כל אבן בנסיעה, אך שיהיה קיפול נוח. אין הגבלת תקציב. אם יש המלצה לטיולון כזה שמגיע גם עם אמבטיה זה אפשרי. תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון דו כיווני

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/09/2019

שלום נטלי,

כבר מדובר בעגלות ורובן נמכרות רק עם אמבטיה כך שאם האמבטיה לא מהווה בעיה אז כבר עדיף לרכוש יחד.

צריך לקחת בחשבון שעגלות עם גלגלים גדולים אמנם יהיו כבדות אבל גם גדולות בקיפול. לדעתי העגלה הכי טובה לניוד כיום היא הסלסה של איי.בי.סי דיזיין. היא לא קלה ויחסית גודלה בקיפול (ועדיין נכנסת ברוב המוחלט של הרכבים). לא רק שיש לה גלגלים גדולים, יש לה מערכת קפיצים ייחודית מתחת לתינוק כך שזה בולם את רוב המהמורות מהדרך.
    אם בכל זאת רוצים משקל קל אז לדעתי מהקלות
    בייבי בוס טייגר, ארמדילו פליפ XT3 וסיילו XL מציעות קיפולים קטנים וגלגלים יחסית גדולים ולכן בלימת הזעזועים תהיה טובה, בטייגר היא תהיה עדיפה בגלל החומר שממנו עשוי הגלגל שגם הוא בולם זעזועים מעבר לקפיצים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

נטלי
    09/09/2019

קודם כל תודה על המענה! מה דעתך על אינגליזינה אפטיקה?
    האם היא שווה את ההשקעה הכספית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף, האם האפטיקה נכנסת בתאי מטען קטנים יחסית?

נטלי
    09/09/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/09/2019

שלום נטלי,

צריך לקחת בחשבון שזו עגלה כבדה מהממוצע. הקיפול יחסית גדול, צריך לבדוק פיזית בתא המטען, לדעתי תיכנס ברובם אבל חובה לעשות בדיקה לדעתי.
    היא נוחה לניוד ולתינוק כי היא מרווחת, הגגון בטיולון לדעתי מיושן ולא הכי יעיל. אני מעריך שאם תרכשו אותה סביר שבעתיד תרכשו עוד טיולון בנוסף לה למרות שאין חובה לכך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוע בבחירת עגלה עם מגבלות תקציב וגודל
    תמי
    02/09/2019

היי, אשמח לסיוע בבחירת עגלה, התקציב שלי לא גבוה ויש לי רכב עם תא מטען קטן. המליצו לי על 3 עגלות לא מאוד יקרות ויחסית קטנות אך לכל אחת חסרון אחד משמעותי לפחות, אשמח לדעתך מה עדיף. 1. סיילו של ספורט ליין 2. סולה של מאמס אנד פאפס 3. סיטי תור לאקס של בייבי ג'וגר. תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/09/2019

שלום תמי,

הסולה שונה מה-2 האחרות, יש לה את הקיפול הכי גדול והיא גם מעט כבדה מהן. מצד שני לדעתי היא הכי נוחה בניוד, המושב שלה יותר תומך מהסיילו לדעתי ויותר מרווח מהג'וגר.
    הסיילו הכי נוחה לקיפול לדעתי, מאוד קומפקטית ויחסית קלה.
    הג'וגר הכי קטנה בקיפול אבל לדעתי מאוד מסורבלת, בעיקר בפתיחה. היא הכי נמוכה והכי פחות מרווחת. לדעתי גם הכי פחות נוחה לניוד ועליה וירידה ממדרכות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להמלצתך, צמצמנו ל-3 העונות על כל התנאים
    מני
    02/09/2019

שלום שוב קובי ותודה על המענה.
    בהנחה ולא חשוב לנו שהסלקל יתממשק אל העגלה, והפרמטרים החשובים הם: עגלה קלת משקל, טיולון דו-כיווני ותפעול ביד אחת, על מה תמליץ מבין הבאות:
    1. Baby boss tiger.
    2. Charley easywalker.
    3. Cybex Mios.
    אשחמ אם תוכל להתייחס להבדלים המהותיים ומדוע בחרת להמליץ בעגלה ספציפית. נאמר לי שגם ב- Charley easywalker קיים גב קשיח, תקן אם אחרת.
    שוב תודה.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/09/2019

שלום מני,

ראשית איני ממליץ באופן ספציפי על אף עגלה. אני מנסה לציין יתרונות וחסרונות של כל מוצר כאשר הבחירה בידכם. כמוכן אני תמיד ממליץ לשים בכל עגלה משקל של 9-12 ק"ג, זה מדמה משקל תינוק בגיל שנה בממוצע, לטייל עם העגלות בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה (לעשות את אלו בלי משקל לא יתן לכם מדד איך העגלה תתפקד בזמן אמת עם תינוק, תיק וקניות בתוכה).
    לאחר מכן אני ממליץ לנסות לתפעל כל עגלה, להכניס ולהוציא אמבטיה, אותו דבר לטיולון, בטיולון לנסות לשנות מצבים, לעלות ולהוריד גובה ידית, לנסות לקפל לבד, רצוי גם לבדוק ברכב. זה יתן לכם מדד אם העגלה תהיה לכם נוחה.
    הדבר היחיד שהבדיקות האלו לא יוכלו לעזור זה לתת מדד לגבי נוחות התינוק ולכן מכאן זה החלטתכם.

מבין העגלות, הטייגר מציעה מושב יצוק מפלסטיק. במיוס המושב עשוי מרשת ובצ'ארלי יש תמיכה קשיחה בדמות לוח פרספקט בתוך בד העגלה. לדעתי לוח פרספקט אינו תומך כמו מושב פלסטיק. כמוכן הלוח טיפה מסרבל את כיבוס הבד. לדעתי הוא נשלף אבל זה הכוונה שלי בסרבול.

לדעתי מה-3 לטייגר יש את הגלגלים הכי גודלים ומהחומר הכי איכותי ולכן תהיה הכי נוחה לניוד. המיוס תהיה הכי פחות נוחה לעליה וירידה ממדרכות לדעתי מכיוון שאין לה ידית טלסקופית.
    המיוס כמעט בלתי אפשרית לקיפול כאשר הטיולון פונה אליכם. בטייגר ובצ'ארלי ניתן לקפל עם הטיולון לא משנה לאיזה כיוון הוא פונה בקלות.
    הצ'ארלי היא הקלה מה-3 ושוקלת 8 ק"ג כאשר הטייגר והמיוס 8.6 ק"ג.
    למיוס אין רשתות איוורור אלא אם הולכים על מיוס 2 שאז יקרה משמעותית מהאחרות. בטייגר רשתות האיוורור יותר גדולות משמעותית באמבטיה ובטיולון מהצ'ארלי ולכן לדעתי יותר יעילות.
    הטייגר מציעה מזרן נושם באמבטיה.
    הטייגר מעט יותר מרווחת בטיולון מהמיוס או הצ'ארלי.
    הסייבקס והצ'ארלי ברוחב 51 ס"מ בעוד הטייגר 57.5 ס"מ, כלומר יותר רחבה בגלגלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתך לעגלה הטובה ביותר מבין 5 העגלות?
    מני
    02/09/2019

שלום לך, תודה על ההמלצות. עבורי אשמח לקבל מענה בנוגע לעגלה מומלצת מבין הבאות: 1. Baby boss tiger. 2. Oyster Zero. 3. Chicco Kwik One. 4. Chicco TrioStyle Go Up. 5. Charley easywalker. בעיקרון מחפשים עגלה קלה, תפעול ביד אחת ואם אפשר אז טיולון ל-2 הכיוונים, והתממשקות סלקל של Chicco KeyFit 30. נודה לעזרתך.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/09/2019

שלום מני,

נתחיל בזה שהקייפיט לא מתחבר לאף אחד מהדגמים. הוא סלקל מומלץ אז תלוי בכם אם אתם מוכנים לוותר על החיבור לעגלה.

אני פחות ממליץ על אויסטר זירו וגם על צ'יקו קוויק וואן מאותה סיבה, בשתיהן הטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+.

צ'יקו טריו סטייל גו אפ, עגלה כבדה וגדולה לאחר קיפול, יחד עם זאת גם מרווחת. מחייבת לרכוש גם את הסלקל האירופאי של צ'יקו שפחות טוב מהקייפיט. הטיולון לדעתי מאוד מיושן, בעיקר הגגון שטיפה מסורבל. אין ידית טלסקופית כמו בטייגר או בצ'ארלי כך שיהיה קשה לעלות ולרדת מדרכות כאשר יש משקל תינוק בעגלה. ביחס לכל העגלות שציינת הכי פחות פרקטית.

הטייגר והצ'ארלי כבר יותר מודרניות, קלות מאוד מבחינת משקל, טיולון דו כיווני, קיפול נוח ומהיר ביד אחת, לאחר הקיפול מאוד קומפקטיות ברכב.
    הטייגר יותר יקרה אבל מציעה נוחות ניוד עדיפה וככל שהדרך תהיה משובשת אז עדיפה בהרבה. לטייגר טיולון מרווח יותר ומושב יצוק מפלסטיק שלדעתי מספק תמיכה טובה יותר לתינוק.
    לטייגר סל טיפה יותר גדול ורשתות איוורור יותר יעילות לדעתי.
    הווקר יותר זולה (לפחות בימי ההשקה), יותר קלה בחצי קילו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות על עגלה
    ליהיא
    02/09/2019

היי קובי,
    אני מתלבטת בין sprotline cielo לבין העגלת Trio Best Friend Light chicco

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות על עגלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/09/2019

שלום ליהיא,

הצ'יקו יותר כבדה ויותר גדולה לאחר הקיפול. בצ'יקו הטיולון לא מגיע למצב שכיבה ישר אלא הוא נשכב בתנוחת עירסול. הצ'יקו מחייבת לקחת את הסלקל שלהם (האירופאי) שלדעתי פחות טוב מאלו שמתחברים לסיילו. האמבטיה של הצ'יקו יותר מרווחת ולדעתי היא תהיה יותר נוחה לניוד (אלא אם לוקחים את סיילו XL אבל אז המשקל יהיה די זהה).
    אני נוטה להמליץ יותר על הסיילו בעיקר בגלל זווית השכיבה של הטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת איזי ווקר צ'רלי VS ספורטליין סיילו XL
    הודיה
    01/09/2019

היי קובי, אשמח לשמוע חוות דעת מה עדיף מבין שתי העגלות האלו ולמה? (מעוניינת גם באמבטיה וגם בטיולון)
    מצד אחד האיזי ווקר יותר קורצת כי יש לי בעיות גב והדבר הכי חשוב שיצאתי איתו לחיפושי עגלות היה משקל קל כמה שניתן...
    מצד שני, הספורטליין מבחינת מחיר ויופי יותר קרצה לי.. אבל היא יותר כבדה..
    אשמח לעזרה (:

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/09/2019

שלום הודיה,

ענית לשאלתך אין צורך לשאול פעמיים. אני משתדל לתת מענה אחת ליום פרט לשישי/שבת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין ספורטליין סיילו xl לבין איזי ווקר צ׳ארלי החדשה
    הודיה
    01/09/2019

היי קובי, אשמח לשמוע חוות דעת מה עדיף מבין שתי העגלות האחו ולמה?
    מצד אחד האיזי ווקר יותר קורצת כי יש לי בעיות גב והדבר הכי חשוב שיצאתי איתו לחיפושי עגלות היה משקל קל כמה שניתן...
    מצד שני, הספורטליין מבחינת מחיר ויופי יותר קרצה לי.. אבל היא יותר כבדה..
    אשמח לעזרה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/09/2019

שלום הודיה,

קשה לי לתת חוות דעת על הצ'ארלי, עגלה חדשה מאוד גם ברמה העולמית. היתרון העיקרי שלה הוא המשקל, כפי שאני מציין תמיד, הורדת משקל גוררת הורדת דברים מהעגלה ולדוגמא הגלגלים בצ'ארלי קטנים ולכן לדעתי הסיילו XL תהיה יותר נוחה לניוד, בעיקר ככל שהדרך תהיה משובשת.
    לדעתי גם מבחינת עמידות ויציבות עם תיק כבד הגלגלים הגדולים בXL יהוו יתרון.
    באמבטיה שתיהן לא הכי מרווחות אבל לעגלות קלות וקומפקטיות זה בהחלט סביר. לצ'ארלי יש רשת קטנה לאיוורור שאין בסיילו. בטיולון הסיילו מעט יותר מרווחת. הקיפול יחסית זהה בשתיהן אבל הצ'ארלי תהיה יותר קומפקטית בגלל הגלגלים הקטנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודיה, האם לקחת את הצארלי או הספורטליין? זאת גם הייתה ההתלבטות שלי

דעה
    09/09/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/09/2019

שלום,

ההמלצה שלי לבדוק ולהחליט לבד מה נכון לכם. הבחירה שלה לא רלווטית לכם לדעתי, לכל הורה תנאים שונים (קומת קרקע, בית עם מעלית, רכב גדול או קטן וכו') ולכן, רצוי להתאים את המוצר לצרכים ודרך החיים שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלות
    ליהיא
    31/08/2019

שלום קובי,
    הריון ראשון, אני מחפשת אמבטיה + טיולון + סלקל שמתחבר על אותה השלדה
    חשוב לי כי האמבטיה תהיה רחבה וארוכה וכי לטיולון יהיו שני מצבים, עם הפנים כלפי ההורה ולהפך
    בנוסף, עגלה קלה, נוחה לקיפול ובתקציב של עד 3000 שח
    האם יש לך המלצות ?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/08/2019

שלום ליהיא,

בתקציב של 3000 ש"ח אפשר לבודק את בייבי בוס טייגר, קלה, אמבטיה יחסית מרווחת (עבור עגלה קלה) וכאן חשוב להדגיש, עגלות מרווחות מאוד הן בדרך כלל עגלות כבדות מעל ל-11 ק"ג. הטייגר לצורך העניין שוקלת 8 וחצי ק"ג.
    יש גם את סייבקס מיוס שטיפה חורגת מהתקציב.
    אפשר גם לבדוק את איזי ווקר צ'ארלי שממש חדשה כך שקשה לי לתת לגביה המלצה כרגע אבל היא עונה לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

ליהיא
    01/09/2019

תודה רבה על התייחסות
    רציתי לשאול את דעתך בנוגע לעגלת צ'יקו אורבן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/09/2019

שלום ליהיא,

פחות ממליץ.
    א. אני לא אוהב עגלות שהאמבטיה והטיולון זה אותו חלק רק עם שרוכים משנים את החלק. לדעתי אי אפשר לקחת אמבטיה שמיועדת לתינוק ניו בורן עד חצי שנה ולהפוך אותה לטיולון שאמור להתאים עד גיל 3 שנים.
    ב. השכיבה של הטיולון לא ישרה אלא בתנוחת עירסול.
    3. הקיפול מצריך פירוק של האמבטיה/טיולון וגם אז מסורבל.

הדבר היחיד שטוב בעגלה הזו שהיא אחת העגלות הבודדות שמתחבר עליה סלקל צ'יקו קייפיט (לדעתי הסלקל הטוב ביותר שיש).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת uno של eagle
    נעמי
    29/08/2019

הי קובי.
    מה אתה אומר על העגלה הנל? האם היא יציבה? בטיחותית? מוכיחה את עצמה? היא קצת מזכירה לי את הבייבבוס. יש לך המלצות או דיס המלצות לגביהן?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת uno של eagle

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/08/2019

שלום נעמי,

לגבי בטיחות, אני חוזר ואומר, אין בעיית בטיחות באף עגלה, כולן נבחנות באותם מבחנים של מכוני התקנים בארץ ובעולם, אם משהו לא היה בטיחותי הן היו נפסלות ולא נמכרות.

לגבי מוכיחה עצמה, פחות, התלונה המרכזית היא על יכולת ניוד לא מוצלחת, זה בעיקר בגלל הגלגלים הקטנים מדי לדעתי.
    למרות שהן נראות דומות, הן ממש שונות.
    הדבר היחיד שזהה ומוצלח בשתיהן זה האמבטיה.
    השלדה שונה לחלוטין, של הטייגר יותר חזקה לדעתי, טיפה יותר שטוחה לאחר הקיפול, לטייגר גלגלים גם יותר גדולים וגם מחומר הרבה יותר איכותי לדעתי ולכן יכולת הניוד בטייגר עדיפה לדעתי פי כמה, בעיקר ככל שהדרך משובשת. הגלגלים גם הופכים את הטייגר לגבוהה יותר ולכן יותר קל להכניס או להוציא תינוק מהעגלה. הסל בטייגר גדול יותר, הטיולון בטייגר מגיע עם גב יצוק מפלסטיק, באיגל יש רק לוח פרספקט בתוך הבד, לכן התמיכה בטייגר לדעתי עדיפה וכך גם זווית הישיבה. בטייגר גגון הטיולון גדול יותר.
    פונים אליי לא מעט הורים שיש להם איגל ורוצים רק לרכוש את שלדת הטייגר כי שלדת האיגל לא נוחה להם, עיקר ההבדל כפי שציינתי זה הגלגלים ועובי השלדה, הטייגר יותר יציבה ופחות רוקדת. חשוב לציין שלצערי איני יכול מכור שלדת טייגר לאיגל כי מדובר בטיולונים שונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נעמי
    01/09/2019

תודה רבה! הבנתי מהמוכר בחנות שהוא הולך לשלב את שלדת הטייגר עם האמבטיה והטיולון של האיגל.. במקרה כזה זה נשמע מומלץ יותר לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/09/2019

שלום נעמי,

כפי שציינתי היתרון המרכזי של הטייגר זו השלדה שלדעתי הרבה יותר מוצלחת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת כיסא בטיחות לרכב שני מגיל לידה
    שגיא
    29/08/2019

היי קובי,
    מתלבטים על כיסא בטיחות לרכב שני, חשוב שיהיה נוח ובטיחותי לתינוק מגיל לידה.
    האופציות עליהן חשבנו מבחינת מחיר: גרקו קונטנדר, גרקו סלים פיט, קוסקו סנרה.
    נשמח לדעתך לגבי אלו או לחלופין כיסא אחר שעדיף במחיר לא יקר.
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/08/2019

שלום שגיא,

הסלים פיט יותר נוח לדעתי לתינוקות ולכן אני נוטה להמליץ עליו.
    הסנרה מצוין מבחינה בטיחותית אבל לא מרופד מספיק אז קצת קשה לי להמליץ עליו מלידה, יותר אמליץ עליו מגיל חצי שנה או יותר, כאשר ראש התינוק יציב.
    הייתי ממליץ גם לבדוק את אוונפלו טריומף שנמכר כיום במחירים זולים וגם את גרקו סייז פור מי, טיפה יותר גדול מהסלים פיט, נמכר סביב אותו המחיר, פשוט ההבדל שלגביו יש מבחנים השוואתיים והם מעולים, לגבי הסלים פיט כרגע אין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מאמאס אנד פאפאס סולה
    מירי
    29/08/2019

ראיתי שאתה ממליץ על עגלת סולה של מאמאס אנד פאפאס הבנתי שהיא לא ממש במלאי בהרבה מקומות, רציתי לדעת האם הפסיקו לייצר אותה או שהיא עדיין קיימת?
    ועוד דבר, האם היא מתקפלת עם הטיולון כשהילד לכיוון ההורה?
    וכן האם הבדים שלה מתפרקים לכביסה?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/08/2019

שלום מירי,

עדיין מיוצרת, פחות מבוקשת מבעבר בגלל קיפול גדול יותר מעגלות מהדור החדש כמו ארמדילו פליפ של אותו יצרן.
    לא ניתן לקפל עם הטיולון לכיוון ההורה. הבדים מתפרקים לכביסה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מירי
    30/08/2019

תודה רבה! עזרת לנו מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה