מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרון למיטת תינוקשירן07/10/2019
היי, מתלבטת בין מזרון נומו לבין מזרון של עמינח,
אשמח לדעת מה כדאי עבור שינה של תינוקת, מה היתרונות והחסרונות של המזרנים, כשבוחרים מזרן על מה צריך לשים דגש.
תודה עם העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/10/2019שלום שירן,
בעמינח אני מניח שהכוונה לאימג'ן.
לדעתי האימג'ן יותר רך ולכן יותר נוח לשינה עבור תינוקות. הנומו יותר קל לניקוי ומעבר האוויר בו טיפה יותר יעיל כי הוא רק רשת.
הדגש היחידי לדעתי היום לברר שאין מעכבי בעירה, כמובן שלברר שיש תו תקן או אישור מכון התקנים בתוקף (אפשר לעשות זאת מול מכון התקנים). להחליט מה רוצים מזרן ספוג, מזרן ספוג דו צדדי (דו או תלת שכבתי, לדעתי לא ממש משנה) או מזרן נושם, ההמלצה שלי היא הנושם כמובן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירן07/10/2019היי קובי,
תודה על תשובתך
האם העמינח נחשב “נושם״?
מהי המלצתך בנוגע לקור? או חום?
האם יש עוד מזרנים שאתה ממליץ (עניין נוחות ובטיחות הם החשובים לנו)
**ההודעה הראשונה נשלחה שוב בטעות עקב לחיצה על הback - אפשר למחוק*** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/10/2019שלום שירן,
מבחינת הנושמים לדעתי אלו שלושת המובילים, כמוכן הם גם הותיקים בשוק כך שיש מידע רב לגביהם. לגבי העמינח הדגם הנושם שלהם נקרא קינג קויל אימג'ן והוא אכן מזרן נושם.
אין לי המלצות נוספות פרט לשלושת אלו וכפי שציינתי, לדעתי האימג'ן והמולטיפלואו יותר רכים ולכן לדעתי יותר נוחים מהנומו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת טיולון עד 600 ש"חרעות07/10/2019
שלום אבי, אם תוכל בבקשה להמליץ לי על טיולון עד מחיר של 600 ש"ח
חשוב לי שהקיפול יהיה נח והורדת המושב תהיה באמצעות לחצן ולא חוט
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/10/2019שלום רעות,
שמי קובי.
עד 600 ש"ח וללא שרוך אפשר למצוא רק טיולונים עם 2 ידיות ואז הלייטוואי של צ'יקו הכי מומלץ.
בחריגה קלה מתקציב אפשר למצוא את טיולון מימי או מאמ קליק (אותו טיולון רק יבואנים שונים אז ההמלצה לרכוש מה שזול מבינהם) אשר מעולים לדעתי.
בחריגה טיפה יותר גדולה יש את הוייפר של ספורטליין שלדעתי גם מעולה, עם גגון גדול יותר וסל גדול יותר בהשוואה לשניים האחרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה מומלצת לילד ראשון - אמינה וחזקהרוית07/10/2019
הי,
אשמח לקבל חוות דעת על העגלה הבאה:
עגלה ארמדילו פליפ Flip XT3 Mamas and Papas
בנוסף, אשמח לקבל המלצה על עגלה לילד ראשון. חשוב שתהיה מרווחת, חזקה ונוחה לנסיעה בעיר. הכי חשוב, אמינה שניתן לעשות בה שימוש לטווח הארוך.
תודה,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/10/2019שלום רוית,
הארמדילו עונה מעולה לכל הדרישות שלך.
החיסרון המרכזי שלה לדעתי זה שביחס לגודלה היא כבדה (כ- 11 ק"ג). אם זה לא מהווה חיסרון משמעותי עבורכם מדובר בעגלה מעולה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 עגלותענבר07/10/2019
היי, אני מחפשת עגלה עם אמבטיה וטיולון.
חשוב לי :
1. שהיא תהיה קלת משקל
2. צילון גדול
3. טיולון רחב
4. לא מגושמת בקיפול, עם אפשרות נשיאה (קומה 3 בלי מעלית)
וכמובן עלויות לא בשמיים
2 הדגמים שאני מתלבטת עליהם הם איגל אונו של איזי בייבי שהיא מעולה מבחינת משקל אבל אני לא רואה עליה הרבה המלצות, או סיטי תור לוקס של בייבי ג'וגר (שהחברה אמינה אבל היא קצת יותר כבדה... תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/10/2019שלום ענבר,
1. שתי העגלות קלות האיגל קלה יותר בערך בקילו.
2. לשתיהן גגון יחסית גדול.
3. לאיגל טיולון רחב יותר.
4. האיגל פחות מגושמת בקיפול ובעיקר בפתיחה, את הג'וגר לדעתי מאוד מסורבל לפתוח לאחר הקיפול.
לגבי איגל, אכן קשה למצוא מידע, לדעתי החסרון המרכזי שלה (ובעצם גם של הג'וגר) זה גלגלים קטנים מאוד, יכולת הניוד לא תהיה טובה לדעתי, בעיקר ככל שהדרך תהיה יותר משובשת.
לדעתי זה פרמטר לא פחות חשוב מהמשקל כי רוב הזמן דוחפים את העגלה ושיש גלגלים קטנים זה מצריך מאמץ רב יותר.
לדעתי מבין השתיים האיגל יותר מוצלחת אם כי אני לא חובב של אף אחת מהן.
הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שדומה לאיגל ביתרונות אבל מציעה גלגלים יותר גדולים ולכן הרבה יותר נוחה לניוד. הטיולון כמו בג'וגר עם גב יצוק מפלסטיק (שבאיגל אין). גגון יותר גדול מהאיגל או הג'וגר. במשקל היא כמו הג'וגר. אין לה רצועת נשיאה (יש לה הכנה אבל אנחנו לא מביאים לה כי זה בעייתי מול מכון התקנים).
עוד חודש וחצי יגיע דגם עם גלגלים יותר קטנים משל טייגר ויותר גדולים משל איגל ואז המשקל יהיה יותר קרוב לזה של האיגל (טיפה יותר כבדה). גם בו הטיולון יהיה גם גב יצוק.
חשוב לציין שבטייגר או בדגם שיגיע הגלגלים פאנומטיים, אלו הגלגלים הכי איכותיים שיש לעגלות תינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! עזרת מאוד
ענבר08/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שני דגמים עגלת אחיםאדל07/10/2019
בס"ד בר" ה
שלום,
מתלבטת בין המאונטיין באגי לבין הבייבי מונסטרס
חשוב לציין שאנחנו המון בטיולי שטח
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/10/2019שלום אדל,
לדעתי המונסטרס עדיפה גם כי יש לה מערכת קפיצים שאין בבאגי, גם יש ידית מתכווננת, מדרכי רגליים מתכווננים, גגונים יותר גדולים כך שכמעט בכל פרמטר יש לה עדיפות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן מיטת תינוקליאור06/10/2019
היי,
אשמח לדעתך על המזרן הבא לתינוק:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/10/2019שלום ליאור,
אני פחות ממליץ כי לפי התמונה הספוג ירוק, זה אומר שהספוג מכיל מעכבי בעירה. יש דגמים זהים עם ספוג כחול שלדעתי עדיפים וגם באותו המחיר.
אני ממליץ יותר על מזרן נושם, ללא ספוג אבל המחירים שלהם יותר גבוהים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור06/10/2019איזה מזרן נושם הכי מומלץ? והיכן ניתן לקנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/10/2019שלום ליאור,
זה נתון לבחירתכם. לדעתי המולטיפלואו או האימג'ן מעבר לבטיחות שהם נותנים הם גם הכי נוחים לתינוקות. האימג'ן נמכר ברשת שילב והמולטיפלואו בחנויות פרטיות של מוצרי תינוקות, אפשר לברר מול היצרן בייבי טק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוסטר לרכב-המלצהלימי06/10/2019
היי קובי. אני רוצה המלצה לבוסטר לרכב. באוטו שלי יש לי בוסטר רצועות, מיי פיט. רוצה לרכוש בוסטר נוסף, שיהיה בשימוש ממש לעיתים רחוקות (מעדיפה משהו נוסף ולא להוציא מהאוטו שלי). מה ההמלצה? לא רוצה לקנות משהו יקר כי באמת השימוש הוא במספר פעמים בודדות ועדיין רוצה להרגיש שאני עושה את המקסימום.
בן 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/10/2019שלום לימי,
יש דגמים זולים יותר שיעשו את העבודה היטב כמו המאסטרו של אוונפלו, גרקו טנזישיין או נאוטליוס.
יחד עם זאת המחיר של הצ'יקו ממש נמוך ביחס למה שצריך להיות מחירו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן מיטת תינוקשיר05/10/2019
היי,
אשמח להמלצה למזרן למיטת תינוק. עדיפות עד 600 שקלים, אך הביטחון של התינוק חשוב יותר, ולכן גם מזרן יקר יותר סבבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שיר05/10/2019מוסיפה,
האם המזרן ספייס בייבי טק טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/10/2019שלום שיר,
כל המזרנים טובים אבל לדעתי המזרנים הנושמים יותר יעילים ונוחים לתינוקות אבל הם יקרים. לדעתי הם מתחילים באזור ה-900 ש"ח עם הבייבי טק מולטיפלואו.
לא הצלחתי למצוא את הדגם בגוגל, אם זה מזרן דו צדדי צד קשיח וצד רך (חובה שיהיה ספוג כחול ולא ירוק), לדעתי זה מזרן שיעשה את העבודה אם לא רוצים לעבור את ה-600 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתכתובות לגבי המזרון
רוית07/10/2019שלום,
מה לגבי המזרון "עדין" של שומרת הזורע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/10/2019שלום שיר,
אני לא מכיר! צריך לבדוק מול מכון התקנים שיש לו תו תקן (אם הוא מיוצר בארץ) או אישור של מכון התקנים (אם הוא מיובא).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר לרכוש גלגל חדש לקוקו ביבה תאומים?דנה04/10/2019
קנינו קוקו ביבה ישנה ונשבר לנו גלגל..
האם יש אפשרות לקנות חלקי חילוף?
אשמח לכל רעיון אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/10/2019שלום דנה,
ראשית אפשר אצל היבואן: נובל אינפינטי.
אם לא מצליחים דרכם אפשר דרך: הגלגל תיקון וחידוש עגלות (יש להם דף בפייסבוק).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אך הטלפון של נובל איננו תקין
דנה גלס05/10/2019וקיבוץ יסעור קצת רחוק לנו.
האם יש עוד חנויות לתיקון עגלות במרכז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/10/2019שלום דנה,
לצערי אני לא מכיר.
אני ממליץ לפנות לחנות שעובדת עם ביבה/סייבקס ולבקש מהם שיזמינו את הגלגל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה! עזרת מאוד!
דנה17/10/2019פנינו לגלגל תיקון עגלות והם היו מקסימים. קנינו את הציר שנשבר (יד 2) מהם. שלחו לנו תוך 3 ימים עסקים. טוב לדעת שיש מקום כזה. תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרמפיסט וסלקל לעגלת ספורט לייןאסתר04/10/2019
שלום
יש לי עגלת סיילו של ספורט ליין אשמח לדעת איזה טרמפיסט מתחבר לעגלה ? ואיזה סלקל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/10/2019שלום אסתר,
לדעתי כל הטרמפיסטים האונברסליים יתחברו.
המומלצים לדעתי הם של לאסקל או איי.בי.סי דיזיין שלדעתי נותן תמורה הכי טובה לכסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על עגלותאוריה03/10/2019
שלום!
אשמח לשמוע את חוות דעתך על העגלות הבאות:
ספורט ליין סליו
סייבקס אייריס
ממס אנד פפס סולה
חשוב לנו שתהיה יחסית קומפקטית, אך נוחה לתינוק גם בנסיעה על משטח שאינו חלק..(דרך עפר..)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/10/2019שלום אוריה,
הסיילו הכי קומפקטית אבל הגלגלים שלה לא הכי מתאימים לדרך עפר, אם כבר אפשר לבדוק את הסיילו XL שמגיעה עם גלגלים גדולים יותר אבל צריך לקחת בחשבון שהיא כבדה יותר.
עדיין היא הקומפקטית מה-3. עדיין לדעתי היא לא הכי יעילה לדרך עפר כי הקפיצים שלה יחסית קשיחים.
הסולה יחסית לא כבדה וגם יחסית תהיה טובה לדרך עפר, גם בסולה הקפיצים יחסית קשיחים. היא והאייריס דומות בהרבה יתרונות וחסרונות אבל לסולה יש טיולון עם מושב שמגיע למצב שכיבה ישר בעוד שבאייריס זה בתנוחת עירסול ולכן הסולה לדעתי עדיפה מבין השניים אבל יותר גדולה בקיפול מהסיילו.
היא זולה מהסיילו ולדעתי המושב שלה תומך טוב יותר.
בניוד היא והסיילו XL פחות או יותר הן זהות. הסל בסולה קטן יותר ואין לסולה ידית טלסקופית, לכן לדעתי במדרכות גבוהות עם הסיילו יהיה יותר נוח לעלות ולרדת.
בקיפול מעבר לזה שהסיילו יותר קטנה, בגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו יותר נקי וסטרילי ובסולה, הבד נשאר חשוף אם כי הוא כלפי מעלה וכך יש פחות נגיעה בקרקע לאחר הקיפול אבל עדיין בסיילו זה יותר יעיל.
הייתי גם ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר, דומה בניוד לסיילו XL אבל קלה ממנה משמעותית וגם טיפה יותר קומפקטית בקיפול.
כמו בסיילו יש לה ידית טלסקופית וקיפול עם בד מכונס כלפי פנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..תודה רבה!
אוריה04/10/2019תודה רבה על הפירוטעוזר לנו מאוד!
אשמח לדעת בכמה הסיילו XL כבדה וגדולה יותר מהסיילו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/10/2019שלום אוריה,
לצערי היבואן לא מפרסם נתוני משקל כך שקשה לי לענות.
לתחושתי זה מרגיש בערך קילו הבדל. בגודל אין הבדל אולי מזערי בשל קוטר גלגלים יותר גדול בXL.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנוגע לעגלה ראשונהנטלי02/10/2019
היי, אני מעוניינת לקנות עגלה (אמבטיה+טיולון)
מחפשת עגלה קלה במשקל, קלה לקיפול, נוחה ויציבה.
מתלבטת בין האינגלזינה טרילוג'י שהיא די גדולה לבין עגלה קטנה יותר כמו בוגבו בי 5/מיוס/ אם יש לך המלצה אחרת.
מחפשת עגלה שתשמש אותי לכמה ילדים ושאהנה גם מהאמבטיה וגם מהטיולון למרות שרוב הזמן משתמשים בטיולון.
תודה רבה, נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/10/2019שלום נטלי,
הטרילוג'י די מיושנת ולדעתי פחות נוחה לניוד מהעגלות שציינת, כמוכן קומפקטית אבל לדעתי פחות יעילה בקיפול לעומת העגלות שציינת.
מצד שני המיוס או הבי לא מצטיינות באמבטיה או טיולון מרווחים מאוד כמו הטרילוג'י. מבחינת חוזק הבי והטרילוג'י ותיקות והוכיחו עמידות יוצאת דופן, המיוס עוד לא מספיק זמן בשוק כדי שאוכל לתת דעה חד משמעית אבל עושה רושם של מוצר איכותי.
הייתי ממליץ גם לבדוק את בייבי בוס טייגר שדומה ברעיון למיוס או לבי אבל לדעתי נוחה יותר לניוד מהן ויותר מרווחת מהן בעיקר בטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות בנוגע לעגלה ראשונה
נטלי02/10/2019תודה רבה על תשובתך.
לא שמעתי על העגלה בייבי בוס טייגר אבל אבדוק עליה. איך היא במצב שכיבה? אני קוראת בתשובות שלך שמאוד חשוב שתהיה שכיבה ישרה ושתהיה ידית טלסקופית .בנוסף אם יעזור לנתונים הגובה שלי הוא 1.68, היא מתאימה לגבוהים? האם הגגון שלה עושה מספיק צל ? מהו גודל הסל? והאם יש סלקל מומלץ שיתחבר לעגלה הזו?
מבחינת אינגלזינה הטרילוג'י אומנם ישן אבל פחות כבדה מהאפטיקה החדשה לכן חשבתי ללכת עליה, היא מאוד מפנקת באמבטיה מבחינת המזרן הנוח שקיים בה להבדיל משאר העגלות.
מהמיוס לאחר קריאת ביקורות החלטתי לוותר בגלל הרשת בגב וברגליים שלרוב יהיה בלאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/10/2019שלום נטלי,
לגבי הטייגר אכן הגגונים שלה גדולים, יש ידית טלסקופית ובניגוד לעגלות בסגנון יש גם גלגלים גדולים כך שהיא טיפה יותר גבוהה.
הסל גדול מאוד. מתחברים סלקלים של מקסי קוזי או ג'ואי.
לדעתי ג'ואי איי ג'ם נותן את התמורה הכי טובה לכסף.
כפי שציינתי הטרילוג'י מיושנת. מצד אחד יש לזה יתרון באמבטיה ענקית וטיולון מרווח ומצד שני לדעתי היא לא נוחה לניוד, איו ידית מתכווננת ולכן קשה מאוד לעלות ולרדת מדרכות, אין גישה נוחה לסל שגם יחסית לא גדול וגם לא מתחברים עליה סלקלים מובילים ברמה הבטיחותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה- ראשונהRa02/10/2019
שלום
מתלבטת בנוגע לקניית עגלה-הריון ראשון :-)
איזי ווקר צארלי
מאמס אנד פאפס xt3
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/10/2019שלום,
לדעתי הארמדילו נוחה יותר לניוד, בעיקר ככל שהדרך משובשת.
המושב בטיולון יצוק מפלסטיק ולכן לדעתי מספק תמיכה טובה יותר כמו גם זווית שכיבה טיפה יותר ישרה וזווית ישיבה טיפה יותר זקופה, כמוכן הוא מרופד טוב יותר.
מצד שני הצ'אלי משמעותית יותר קלה (3 ק"ג פחות!)
השיקול לדעתי צריך להיות אם אתם יכולים להסתדר עם משקל הפליפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לסלקל לתינוקשירה02/10/2019
שלום,
מחפשת המלצה לסל קל בטיחותי שמתחבר לעגלת המיוס.
האם כדאי איזו פיקס או לא?
מספיק חגורת בטיחות?
לכל הסלקלים יש בסיס שנשאר באוטו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/10/2019שלום שירה,
הסלקלים בדרך כלל מגיעים ללא בסיס, אז זה אומר שצריך לחגור את הסלקל. כמעט לכולם ניתן לרכוש בסיס, יש בסיסים שמתחברים עם חגורת בטיחות, יש כאלו שעם איזופיקס ויש כאלו שמשלבים את שני האופציות. אין חובה ברכישת בסיס, כמוכן לא הוכח שבסיס משפר את הבטיחות. היתרונות של הבסיס הם:
1. הרבה יותר נוח ומהיר להתקין את הסלקל ברכב וכך גם לשלוף אותו
2. כאשר הבסיס מותקן באופן חד פעמי ומקצועי כל שנשאר להקליק את הסלקל עליו. כאשר חוגרים את הסלקל ללא בסיס הסיכוי לטעות אנוש גדול משמעותית מאשר ההקלקה על הבסיס.
לגבי סלקלים מומלצים: הסלקלים של סייבקס, ג'ואי או מקסי קוזי כולם מעולים. את תמורה הכי טובה למחיר לדעתי מקבלים בג'ואי איי ג'ם. הכי בטיחותי הוא סייבקס אטון 5 או Q אבל המחיר מאוד גבוה בטח שאם רוצים יחד עם בסיס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין mom קליק לטיקטקטובי27/09/2019
מה ההבדלים בינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר29/09/2019שלום טובי,
2 דגמים שונים לחלוטין. הטיקטק מציע גב עם שינוי מצבים עם לחצן בנאו זה שרוך, הקיפול של הטיקטיק יותר ייחודי והמעקה יותר יעיל. בנאו הגגון יותר מוצלח לדעתי וכמובן הנאו זול משמעותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי לניאו
טובי03/10/2019התכוונתי לחדש mom click
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/10/2019שלום טובי,
הקליק זהה טכנית לטיקטק ההבדל העיקרי הוא בקיפול. בטיקטק זה אוטומטי ובקליק צריך בכמה פעולות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)