מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות be safeהודיה10/09/2019
היי, מעוניינת לדעת האם הכיסאות בטיחות של בי סייף באמת מנצחים במבחני הריסוק וכל הפרמטרים של בטיחות ברכב?
לא קראתי הרבה על הכיסאות שלהם אבל כולם מדברים עליהם.
אשמח לקבל מידע ברור יותר או כיוון לחפש באינטרנט אודות כיסאות ומבחנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/09/2019שלום הודיה,
כיסאות בי סייף הם כיסאות בתקן אירופאי. בישראל גם נמכרים כיסאות בתקן אמריקאי כך שתכלס אין מוצר מנצח.
לדעתי המושבים האמריקאים הרבה יותר יעילים מבחינת בטיחות ולכן אני נוטה פחות להמליץ על בי סייף. מבין האירופאים הבי סייף נחשבים לרמה גבוהה אך לדעתי מושבי הדגל של מקסי קוזי עדיפים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוונפלו מאסטרו - התייעצותסיון10/09/2019
הי קובי,
אנו מתלבטים אם לרכוש אוונפלו מאסטרו לרכב של סבא וסבתא לילדה בת 2.7
האם זה מתאים או שבגיל כזה עדיין יש צורך בכסא בטיחות ולא בוסטר משולב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/09/2019שלום סיוון,
מתאים ולדעתי עדיף מכיסא. גם ישמש בעתיד כבוסטר (מה שיחסוך לכם כסף) וגם תופס פחות מקום ברכב, אם יש תינוק או תינוקות נוספים זה יהיה יתרון משמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל מומלץ לתינוקטל10/09/2019
שלום קובי,
רציתי לדעת איזה סלקל מומלץ יותר מבחינת בטיחות ונוחות לתינוק- הסלקל שמגיע עם עגלת סייבקס מיוס 2 או דונה פלוס?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/09/2019שלום טל,
לסייבקס יש מלא דגמים ולכן רצוי לציין את שם דגם הסלקל שהציעו לכם עם העגלה, כמוכן מתחברים למיוס סלקלים של יצרנים אחרים.
בכל מקרה כל הדגמים של סייבקס ברמת בטיחות יותר גבוהה משל דונה עם כי הבסיסי של סייבקס רק במעט עדיף על הדונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוסטר עם רצועותאני09/09/2019
מה הכי מומלץ היום? או מה המומלצים? אין עניין של תקציב.
ילד גבוה מאוד... בן 3 כבר 110 סמ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/09/2019שלום,
ההמלצות שלי הן לצ'יקו מייפיט או גרקו נאוטילוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 4 עגלותענבר09/09/2019
היי,
מתלבטים בין ארבע העגלות:
cybex mios
mamas and papas armadillo flip xt3
cielo XL
baby jogger city tour lux
הcybex והbaby jogger הן בעלות גלגלים קטנים, ואנחנו תוהים אם זה יכול להשפיע על איכות הנסיעה לעומת שתי העגלות האחרות.
לcybex רשת אחסון קטנה יותר.
הקיפול של הארמדילו הרגיש קצת קשה (מבחינת הסיבוב של הידית). האם זה עניין של הרגל?
לבייבי גוגר הידית לא מתכווננת (ואני נמוכה).
היתרון של הcybex על פני האחרות הוא שהקיפול יכול להיעשות ביד אחת (למרות שאני לא מטוחה עד כמה הפונקציונאליות הזאת נחוצה).
אשמח לכל תובנה בנושא
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/09/2019שלום ענבר,
הסייבקס והג'וגר גם מציעות גלגלים קטנים וגם הן ללא ידית טלסקופית, לכן לדעתי מבחינת נוחות ניוד הן ברמה בינונית וככל שהדרך תהיה יותר משובשת כך הנוחות עוד תרד לדעתי. כמוכן כאשר יהיה עליהן משקל של תינוק יהיה יחסית קשה לעלות ולרדת מדרכה גבוהה.
מצד שני הן יותר קלות ויותר קטנות לאחר הקיפול.
גם את הארמדילו וגם את הסיילו אפשר לקפל ביד אחת. כמו שציינת גם לדעתי קיפול ביד אחת מוערך יתר על המידה, להכניס עגלה לרכב צריך 2 ידיים.
הארמדילו דורשת תרגול בקיפול אבל הקיפול יחסית קל.
ממליץ בין כל העגלות לשים משקל בתוכן. לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד כך תוכלו להגיע להחלטה מה נכון לכם יותר.
הייתי ממליץ לבדוק גם את בייבי בוס טייגר. היא גם במשקל המיוס, גם עם ידית טלסקופית וגם עם גלגלים גדולים מהממוצע לסגנון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו השלב הבא אחרי כסא בטיחותלירון09/09/2019
שלום קובי,
הילדה בת 3 ,יושבת כרגע בכיסא "צ'יקו נקספיט" ,נגד כיוון הנסיעה,
מעוניינים לעבור שלב הבא ,יש לנו שתי שאלות , הראשונה מהו השלב הבא מבחינת בטיחות , כסא , כסא משולב בוסטר , בוסטר ?
והשניה מי הכי בטוח עבור הקטגוריה הרלוונטית.
משקל הילדה 15ק"ג , גובה מטר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/09/2019שלום לירון,
את יכולה נכון להיום להפוך את הכיסא שלכם עם כיוון הנסיעה. הוא מתאים עד משקל 30 ק"ג: עד 18 ק"ג כאשר הוא מעוגן לאיזופיקס ומ-18 ק"ג כאשר הוא מעוגן עם חגורת הבטיחות.
אין סיבה לרכוש משהו אחר.
השלב הבא אחריו יהיה בוסטר ללא רצועות.
אם כן הייתם קונים כיום אז ההמלצה שלי הייתה לבוסטר עם רצועות כמו המייפיט של צ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל אינגלזינה אפטיקהג`ניה08/09/2019
שלום קובי,
רכשתי חבילת לידה בשילב עם עגלת אינגלזינה אפטיקה.
האם תוכל להסביר לי למה הסלקל שלה לא מומלץ?האם זה כל כך גרוע ששווה לוותר את החיבור של הסלקל לעגלה? והאם היית ממליץ לדלג על שלב הסלקל ולעבור ישר לכסא בטיחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/09/2019שלום ג'ניה,
אני לא יודע אם זה כלכך גרוע אני רק יודע לומר שיש סלקלים בשוק שמדורגים ברמת הבטיחות המקסימלית. הדור הקודם של אינגלזינה לא ולגבי הדור החדש, נכון להיום אין מידע כי זה סלקל יחסית חדש, בכל אופן לדעתי, עדיין הם לא ברמה של המתחרים: סייבקס, מקסי קוזי, ג'ואי או בי סייף (שמתחברים לרוב העגלות בשוק).
אם מוותרים על החיבור לעגלה אז צ'יקו קייפיט לדעתי הוא הסלקל הטוב ביותר.
אפשר בהחלט לדלג על הסלקל כאשר החיסרון הוא שהכיסא מקובע ברכב ולא נשלף יחד עם התינוק כמו סלקל.
ההמלצה שלי זה לצ'יקו נקסטפיט זיפ או זיפ מקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה
ג`ניה09/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות חדש או בוסטריעל08/09/2019
שלום,
יש לי ילדה בת 1.10 מאוד גבוהה - 95 ס"מ ושוקלת 15 קילו. היא יושבת מגיל לידה בכיסא צ'יקו נקסטפיט עם חיבור איזופיקס.
עוד חודש אני צפויה ללדת עוד תינוק. האם לקנות עוד כיסא צ'יקו/אחר לתינוק החדש? או להעביר את הגדולה לבוסטר (הבנתי שהצ'יקו עם האיזופיקס מתאים רק עד 18 קילו)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/09/2019שלום יעל,
הצ'יקו מתאים עד 18 ק"ג משקל ילד עם איזופיקס אבל אפשר גם לחגור עם חגורה ואז הוא מתאים עד 30 ק"ג.
אני הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות, אפשר ללכת על המייפיט של צ'יקו שדומה בנוחות לנקסטפיט. הוא מתאים מגיל שנה וכמו הנקסטפיט, עד 18 ק"ג עם איזופיקס ועד 30 ק"ג בהתקנה עם חגורה, היתרון שלו על הנקסטפיט שהוא גם הופך לבוסטר ולכן לא תצטרכו לרכוש אחד כזה בעתיד לילדה.
דומים לו יש גם את גרקו נאוטילוס או אוונפלו מאסטרו שטיפה יותר בסיסי מהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקצר מזרן תינוק?משה08/09/2019
שלום קובי.
קנינו מזרן דו צדדי ( בעל תו תקן) למיטת מטר שהיו אמורים למסור לנו. בפועל יצא שגודל המזרן הוא 1 מ' אבל למיטה מתאים מזרן 96 ס"מ.
לא מצאתי מזרנים באורך הזה והמיטה לא נסגרת עד הסוף אם דוחפים את המזרן בכוח.
האם זה בטיחותי לקצר בחיתוך את ה4 ס"מ האלה( להוריד כיסוי, לחתוך ולהחזיר את הכיסוי) או שעלולים להשתרר כל מיני חומרים לא בריאים ועדיף פשוט לוותר על המיטה ולבקש זיכוי על המזרן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/09/2019שלום משה,
לא הייתי ממליץ לחתוך. ניתן להזמין מזרנים במידות שאתם צריכים.
אני יודע שליטף ובייבי טק עושים זאת. לדעתי אפשרי אפילו דרך החנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורטליין וייפר טיולוןדבורה07/09/2019
לאחר הרבה התלבטויות בין הטאי טאי לספורטליין וייפר, רכשתי שלשום את הוייפר.
לציין כי עד עכשיו השתמשתי בפג פרגו ובציקו לייטוואי.
אי אפשר שלא להבחין בכך שהמושב צר משמעותית, והתמיכה לגו פחותה. התינוק כאילו יושב על חצי מהאגן. משהו מוזר... הגוף לא מוכנס ו"מוכל" היטב בתוך המושב.
האם זה בראש שלי, או באמת כך?
האם כל העגלות החדשות כך? האם גם בטאי טאי המצב דומה?
שוקלת למכור ולקנות טיולון אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/09/2019שלום דבורה,
הטיולונים מהדור החדש בהחלט צרים יותר, אני תמיד מציין שזה המחיר שצריך לשלם על מוצר קל וקומפקטי.
הטאיטאי יותר מרווחת ולכן לדעתי יותר נוחה לתינוק אבל יותר גדולה בקיפול ויותר כבדה כי הטאי טאי זו עגלה, הוייפר זה טיולון.
יחד עם זאת אני חייב לציין שעד היום הביקורות והפידבקים שקיבלתי על הוייפר הן מעולות. מכל הטיולונים מדובר באחד הטיולונים הכי מרווחים ותומכים שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אחים או טרמפיסטרוני06/09/2019
המלצה על עגלה שמתאימה לתנוקת בת שנה וחמישה חודשים ותינוק בן חודש.בבית יש את העגלות של גואי.אני מעוניינת בעגלות שניתן להפריד.
כמו כן שוקלת במקום עגלה הוספת טרמפיסט לעגלה .מה דעתך?ואיזה טרמפיסט עדיף.
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/09/2019שלום רוני,
אני לא בעד עגלות שניתן להפריד. בשוק יש רק אחת כזו.
החיסרון הגדול שכל הזמן צריך להפריד, בכל כניסה לדלת/מעלית ובקיפול לרכב. לכן אני חושב שזה להשתעבד לעגלה.
לגבי טרמפיסט, זה גבולי, יש כאלו עם מושב שהם המומלצים אבל לא לכל תינוק בגיל הזה זה נוח. ההמלצה שלי להתנסות לפני רכישה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לרכבקרן אובסט06/09/2019
היי קובי מה שלומך ?
רציתי לשאול אותך לגבי כיסא בטיחות, יש לי הזדמנות להזמין את הכיסא בתמונות המצורפות.
אשמח לדעתך עליו , ובמידה ולא הוא אז איזה כן מומלץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/09/2019שלום קרן,
הוא נחשב לכיסא מאוד מוצלח של גרקו וברמה בטיחותית גבוהה מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין טיולונים: מינט VS סיטי מיני 4 גלגליםתמר04/09/2019
יש לנו את הארמדילו פליפ ואנחנו מאוד מרוצים. מתכוננים בע"ה להרחבת המשפחה. הנוכחי יהיה בן שנתיים בתאריך המיועד של הלידה ונצטרך את הארמדילו בשביל האמבטיה לבייבי החדש.
הוא אומנם הולך מאוד יפה אבל אנחנו מרגישים שיש צורך בעגלה כי יש זמנים שבהחלט צריך טיולון.
הטיולונים מינט של אי.בי.סי דיזיין וסיטי מיני של בייבי ג'וגר 4 גלגלים, דיי דומים בעיני, האם תוכל להבהיר את ההבדלים?
שתיהן חזקות באותה מידה? חומרים איכותיים? יציבות?
לגיסתי יש סיטי מיני והיא הייתה סוחבת תינוקת ואת האח הבכור בנוסף שניהם בטיולון ברגעיי עיפות של האח. (יודעת שזה לא מיועד לזה) אבל לכאורה, בלית ברירה, אתה חושב שמינט תעמוד בכזה דבר?
אחת הרתיעות שלי מסיטי מיני והסיבה שאני נוטה טיפה למינט זה הבדים של הראשונה- מרגישים לי כמו אוהל קצת, פחות נעים לילד לדעתי. הריפוד של המינט נעים ואיכותי יותר?
בנוסף, אני ממש מתקשה למצוא את המינט בחנויות ולהתרשם בעצמי- איפה אפשר למצוא אותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/09/2019שלום תמר,
דגם המינט כרגע לא משווק. הדגם הוחלף בדגם מתקדם יותר בגרמניה אך כרגע אין צפי מתי ימכר בארץ.
הבייבי ג'וגר מעבר לחיסרון הבדים גם לא מציעה מדרך רגליים מתכוונן (שיהיה בסיטי מיני 2 שכבר משווקת בחו"ל).
בסגנון שלהן הייתי ממליץ לבדוק את ביבה טאיטאי או אויסטר זירו, שתיהן לדעתי יותר מוצלחות מהבייבי ג'וגר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז קנינו את היו יו ...אנה04/09/2019
היי קובי, ביתי בת 11 חודשים, לאחר שהחלטתי לעבור מהטיולון שלנו שהיה כבד ולא פרקטי (אויסטר זירו).
לצערי ביתי לא מעוניינת לשבת בו יו יו, בכל פעם שמושיבה היא בוכה בהיסטריה, מנסה לצאת ממנו. ואכן, לאחר שימוש של מספר ימים התרשמתי שתמיכת הגב אינה מספקת, מקום ישיבה קטן, חסר לה הפגוש והמנח רגליים, הגגון לא מכסה, הסל פיצי, בקיצור- היחידה שנהנית מיתרונותיו של היו יו זו אני :)
אז עכשיו שהבנתי מה חשוב באמת, בכוונתי למכור את היו יו ולקנות טיולון מתאים יותר.
אשמח לחוות דעתך, בכל זאת חשוב לי טיולון קל משקל (קומה 2 ללא מעלית), קומפקטי, מושב מרווח לשינה, מנח רגליים, פתיחה ביד אחת, סל נחמד, גגון שמכסה היטב. יהיה נחמד אם תהיה משענת מתכווננת אך זה לא מחייב בכלל.
נ.ב
יו יו לגמרי overated!
בברכה,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה וחשוב שכיבה כמה שיותר מלאה ואם יש אפשרות אז גם ישיבה כמה שיותרלאה
אנה04/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/09/2019שלום אנה,
ראשית חשוב לדעת אם היא פנתה אלייך עד עכשיו בעגלה או שכבר הייתה לכיוון הנסיעה? יש המון תינוקות שמעדיפים לראות את ההורה גם מעבר לגיל שנה והמעבר לכיוון הנסיעה גורם להם לאי נוחות.
שנית, כפי שאני מציין תמיד, ככל שנחסוך במשקל העגלה ובגודל כך הפשרה בנוחות התינוק תהיה גדולה יותר, לצערי אין נוסחאת קסם.
לדעתי בסגנון של היויו הטיולון הכי מרווח עם הזוויות הכי טובות וגם גגון טוב זה הספורטליין וייפר. חשוב לציין שהוא כבד מהיויו בכמעט 2 ק"ג וגדול מהיויו לאחר הקיפול, הוא לא מורשה עליה למטוס כמו היויו (לדעתי בעיקר גימיק כי מוסרים בעליה למטוס ומקבלים בירידה).
בתמורה לחסרונות מקבלים גם מושב מרווח יותר עם שינוי מצבים עם לחצן, גם יותר נוח לך ולדעתי גם מספק תמיכה עדיפה. מדרך רגליים מתכוונן, גגון גדול מאוד וסל נחמד מאוד עבור טיולון. כמוכן הוא משמעותית יותר זול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון לטיסה לחו"לרשא04/09/2019
קובי שלום
יש לי כרגע עגלת פג פרגו, מעוניינת לרכוש טיולון קל משקל לטיסה לחו"ל, ובהמשך ישמש אותי ביומיום. אין לי הגבלת מחיר. חשוב לציין שזה תינוק בן 8 חודשים ששוקל 12 קילו. ראיתי את היויו פלוס ונראה מתאים, מה דעתך?
בנוסף, האם טיולון היויו פלוס יכול להחזיק משקל של תיק החתלה או שמתהפך בקלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/09/2019שלום רשא,
כל עוד תיק העגלה לא כבד ממשקל התינוק אין סיכוי שהעגלה תתהפך. כמובן שחובה לחגור את התינוק בטיולון כדי שלא יעמוד על הטיולון כי אז יש סיכוי גדול שתתהפך אפילו ללא תיק.
המומלצות ביותר בסגנון לדעתי הם:
יויו, מקלארן אטום או ארגו מטרו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה היית אומר הכי מומלץ?
רשא05/09/2019מה לדעתך הכי מומלץ משלושתם? האם בשלושתם יש שכיבה מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/09/2019שלום רשא,
כולם טובים. ההמלצה שלי פשוט להושיב בכל אחד מהם תינוק, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לשנות מצבים משכיבה לישיבה ולהפך כשהתינוק בטיולון.
לאחר מכן להתנסות בקיפול של כל אחד ואז לקבל החלטה מה נכון ונוח לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)