מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלת סייבקס איירסהודיה19/11/2017
היי, אני מחפשת עגלה לילד שני וחשבתי על סייבקס אייריס.
העגלה הראשונה שלנו הייתה בייבי ג'וגר בלי אמבטיה.
לציין שאנחנו גבוהים וגם הילדים שלנו גבוהים אז חשוב לי שתהיה מתאימה מהבחינה הזאת. משאר הבחינות לפי מה שקראתי היא מתאימה לנו. מה דעתך על העגלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/11/2017שלום הודיה,
לדעתי עגלה סבירה ולא מעבר, לא גבוהה ובשביל תינוק גדול היא בסדר, יכולת הניוד סבירה, ההצללה סבירה, סל החפצים סביר.
המשקל גם סביר לא כבד אך גם לא מדובר בעגלה קלה.
להורים גבוהים אני ממליץ לבדוק את דגם הסלסה של איי.בי.סי דיזיין שפותח גם ובעיקר להורים גבוהים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין סל קל סייבס אנטון לבין סייבס קלאוד q?אייל18/11/2017
היי קובי אשמח לדעת מה ההבדל בניהם יתרונות חסכונות ומה מומלץ יותר .? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לדעת את ההבדל בין סל קל אטון q לקלאוד q
אייל19/11/2017אשמח לקבל תשובה איזה עדיף לקנות סל קל אטון q או קלאוד q
תודה אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/11/2017שלום אייל,
ההבדל העיקרי הוא שבקלאוד יש תנוחת שכיבה בלחיצת כפתור כאשר הסל קל לא ברכב.
בנסיעות הזווית זהה אך לקלאוד יש יתרון כאשר שמים אותו על העגלה ואז הזווית בריאה ונוחה יותר לתינוק.
החיסרון העצום הוא המשקל העצום שאני בספק עם נשים לאחר לידה יכולות להרים את הסל קל יחד עם התינוק ולחברו לעגלה כמו כן עדיף בהרבה שהתינוק ישהה באמבטיה ולא בסל קל אפילו שהוא נשכב.
לסיכום אני לא רואה שום סיבה לרכוש את הקלאוד שגם יקר מאוד בשביל תקופה כה קצרה. את ההשקעה האמתית שווה לעשות בכסא הבטיחות שלאחר הסל קל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה קטנה....
אייל20/11/2017עגלה מאמ אנד פאפ אורבו 2 איך היא יתרונות חסרונות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/11/2017שלום אייל,
בעיקר חסרונות, לא נוחה לניוד בגלל גלגלים קטנים וחוסר בקפיצים איכותיים, הדבר גם מובלי לבלאי מואץ בגלגלים ומחיר יקר. איני מבין את אלו שרוכשים אותה כי הדבר שמנחה אותם הוא העיצוב.
דגם הסולה של אותו יצרן זול יותר וטוב בהרבה כי מגיע עם אמבטיה ומושב די זהים כאשר רק השלדה עם גללגים איכותיים וגדולים יותר. באחת הפוסטים האחרונים כאן נשאלתי מדוע היא רועדת בהליכה כאשר היבואן ציין שזו העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון דו כיוונית מגיל 0סבטה18/11/2017
היי קובי,
מחפשת טיולון דו כיוונית מגיל 0, שינוי תנוחה עם לחיצת כפתור, גגון גדול, גלגלים יציבים. מה תמליץ?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/11/2017שלום סבטה,
לדעתי סולה 2 של מאמאס אנד פאפאס די עונה לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- JOIE CHROME - יתרונות וחסרונותדניאל17/11/2017
היי קובי
אנחנו בתחילת תהליך רכישה של עגלה ראשונה ונתקלנו בעגלת JOIE CHROME. חשוב לנו שהעגלה תהיה נוחה לניוד ותפעול, טיולון דו כיווני ועם מספר מצבי שכיבה ושתהיה אמינה, בטיחותית ואיכותית.
נראה שיש לה הרבה מה להציע ובמחיר אטרקטיבי.
אודה לך אם תוכל לספק סקירה על טיב העגלה, חסרונות ויתרונות?
ראיתי שבהרבה תגובות אחרות אתה מעדיף את הארמדילו פליפ על פניה, תוכל בבקשה להרחיב למה?
המון תודה!
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/11/2017שלום דניאל,
לגבי העדפה זה גם תלוי בדרישות ההורה. לדעתי הפליפ עשויה מחומרים ובדים איכותיים יותר וגם קלה יותר לתפעול ולסיום גם קומפקטית יותר.
הכרום נותנת תמורה טובה למחיר הזול, אמבטיה בגודל סביר, טיולון דו כיווני עם שכיבה כמעט ישרה, גגון סביר, סל חפצים ענד ויכולת ניוד די סבירה להורים עירוניים.
האמינות די סבירה אם כי לא הטובה ביותר, הגגון בטיולון לא הכי מצל, הבדים לא הכי נעמים וגם לא הכי מפנקים אבל זאת אפשר לפתור ברכישת מזרן עגלה קומפי קוש. סה"כ אני בדעה שהורה שלא רוצה לשלם יותר מ- 2000 ש"ח צריך לרכוש כרום כי היא נותנת את התמורה הכי טובה לכסף לפי דעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דניאל19/11/2017תודה על התשובה המפורטת!!
חשבנו גם על עגלת גרקו איבו XT. מה דעתך עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/11/2017שלום דניאל,
נוחה יותר לניוד בעיקר בדרך משובשת אבל כבדה משמעותית וגדולה משמעותית בקיפול. אם הצורך הוא עירוני לדעתי הכרום עדיפה ואם גרים באזור עם דרך משובשת כמו קיבוץ אז לXT יתרון משמעותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על Uno eagle החדשהמשה17/11/2017
קובי אתה ממליץ על האונו איגל החדשה? חיקוי של הבוגבו 5 הבנתי?
הטיולון שלה מתהפך והיא מתקפלת קטן וניתנת לנשיאה על הכתף בעזרת רצועה. השאלה אם חזקה לדעתך
המחיר גם טוב, מתלבטים בגלל שהדגם חדש ועוד אין חוות דעת ברשת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/11/2017שלום משה,
אני פחות ממליץ, אין ביקרות ממשית כך שקשה לי לתת חוות דעת וממה שאני בדקתי נראה שמדובר במוצר די עדין ולכן לדעתי יש אופציות טובות יותר גם בטווח המחיר. כמו כן חשוב להדגיש שגם בבי וגם באונו יש חיסרון וזה נוחות התינוק שנפגמת מהמימדים הצרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להמלצה על העגלה המושלמתניצן16/11/2017
הי קובי! אין עליך עם הפורום הזה! אני יכולה לקרוא פה שעות.. תודה!!
לקראת לידת ינואר של ילדה ראשונה.
מחפשת עגלה משולמת, שכנראה לא קיימת. תוכל להמליץ על זאת שהכי קרובה אליה?
דבר ראשון- שתהיה קלה. אנחנו גרים ברמת גן בבניין בלי מעלית, קומה 3 וחצי. צריכה לעלות איתה בקלות במדרגות.
דבר שני- ראיתי שאתה ממליץ על אמבטיה גדולה, בעיקר לילדי חורף. ובהחלט חשוב לי שלא יהיה לקטנה צפוף.
דבר שלישי- שתהיה יציבה וחזקה. ממש לא מתאים לי ללכת כל יומיים להחליף גלגל שהתפרק או חתיכת ברזל שהתעקמה בשילדה..
דבר רביעי- ראיתי גם שמבחינתך טיולון דו כיווני זה יתרון משמעותי. אז גם זה נכנס לי לרשימה.. סומכת על שיקול הדעת מתוך הניסיון.. יכול להסביר במשפט למה זה כזה קריטי?
חייבת לומר שראיתי טיולונים "פתוחים" בצדדים, וזה היה נראה לי נורא חשוף לילד בן כמה חודשים בודדים. אז אולי זה גם חשוב? שהטיולון יהיה סגור יחסית? אשמח לשמוע דעתך גם בעניין זה.
סלקל מתחבר לא קריטי- גם ככה מתלבטים אם בכלל..
חברה/ מותג/ שם.. ממש לא חשוב.
ניראות (יופי) לא פרמטר. העיקר שתהיה פרקטית.
מחיר לא פרמטר.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף גם
ניצן16/11/2017שאנחנו צריכים שתתקפל קומפקטי. הבגאז' של הרכב שלנו לא גדול בכלל. אולי את האמבטיה נוכל לשים במושב האחורי ליד הכסא תינוק, אבל נראה לי שהשילדה כן תצטרך להיכנס בתא המטען..
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/11/2017שלום ניצן,
חשוב לציין שעגלה מרווחת וחזקה היא גם כבדה וגדולה בקיפול.
העגלה שלדעתי הכי קלה ביחס לרוחב הנדיב שלה וגם הכי חזקה היא הסלסה של איי.בי.סי ששוקלת כ- 10 ק"ג יחד עם הטיולון ושלדה לבד 6.5 ק"ג. יש לה טיולון דו כיווני ובהרחבה לדו כיווניות נעשה מחקר גדול שציין המון יתרונות החשובים להתפתחות התינוק מבחינה ורבלית ושכלית, קשר חזק מול ההורה, מינימום חרדות נטישה, שינה טובה יותר וכל אלו כמכלול לדעתי חשובים מאוד מאוד. הקיפול שלה סביר בגודלו ולהרבה רכבים קטנים היא תיכנס יחד עם הטיולון, אם האמבטיה ברוב המוחלט של העגלות יהיה צורך לשים בפנים הרכב.
עוד אופציות קלות וקומפקטיות יותר ודי אמינות הן בוגבו בי 5 או ארמדילו פליפ. בשני הדגמים האלו הפשרה תהיה ברוחב ובנוחות הניוד בהליכות מחוץ לדרך עירונית.
אפשר גם לשקול את הבוק פלוס שטיפה יותר כבדה מהסלסה וגם יחסית מאוד מרווחת ואמינה. מומלץ לשדרג בה שלדה לשלדת S51 וגם לצרף מזרן נוסף לאמבטיה ונוסף לטיולון. יכולת הניוד והקפיצים לא ברמה הכי גבוהה אך לצורך עירוני היא בסדר. אם יהיה צורך לעלות ולרדת מדרגות (למרות שאסור) זו תהיה משימה בלתי אפשרית בניגוד לסלסה שתהיה קלילה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! ושאלה נוספת...
ניצן19/11/2017בהמלצתך הלכנו לראות את הסלסה. תודה!! הרגשתי שהיא כבדה לי.. האם זה המשקל של עגלה ועלי להתרגל ולהתמודד? קיוויתי שיש קלות יותר..
בחנות שהלכנו לראות לא היה את הבוגבו, כך שקשה לי להתייחס אליה. נלך השבוע לחנות אחרת לראות.
ולגבי הארמדילו פליפ, היה נראה לי שהאמבטיה נמוכה. זה חסרון? שצריך להתכופף הרבה בשביל להגיע לתינוקת כל פעם..? חשבתי שכן, אבל מעניין לשמוע מניסיון.
בין שתיהן- הבוגבו והפליפ- יש טובה יותר? מבחינת חוזק, עמידות, בטיחות ונוחות לתינוק, ניוד..?
שואלת למקרה שהסלסה תמשיך להיות לי כבדה מדי, גם אחרי בדיקות של עגלות אחרות... מה שכתבת על הבוק נשמע טוב, אבל זה שא"א לעלות איתה במדרגות הופך אותה ללא רלוונטית עבורי.
ושאלה נוספת:
האם לדעתך הטרילוג'י תתאים לנו? היא כבדה מדי כדי לעלות איתה במדרגות?
חברה שיש לה המליצה, רציתי לשמוע את דעתך אם זה יכול גם להתאים לצרכים שלנו.
תודה רבה רבה! ושוב- אין כמו הפורום הזה! חובה לכל הורה מתחיל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה...
ניצן19/11/2017סליחה שאני כל רגע נזכרת במשהו נוסף. ותודה על הסבלנות!!
איך הארמלידו xt (של 2016) ביחס לפליפ?
שווה לבדוק גם אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מתערבת...
מתערבת19/11/2017אבל אם חשוב לך טיולון במבנה "סגור" יחסית- הxt לא בשבילך. קובי, תקן אותי אם אני טועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/11/2017שלום ניצן,
נתחיל בכך שארמדילו ופליפ זו אותה עגלה. הדגם הנכון והמתקדם הוא פליפ XT. אכן מדובר בעגלה נמוכה עם אמבטיה וטיולון צרים ואם לא אהבת את הגובה בבי זה די דומה. אכן כפי שציינו המושב די פתוח אך הגגון די אוטם בשתיהן וזה המינוס במוצר קל וכפי שאני תמיד מציין כדי לחסוך במשקל נחסכים דברים אחרים כגון גובה, גלגלים קטנים, מושב ואמבטיה צרים וקצרים ללא כנפיים סוגרות בצדדים, בדים דקים יותר, השלדה דקה יותר מה שאומר שיש סבירות לבלאי גבוהה יותר.
בסופו של יום זה השיקול שצריך לעשות:
נוחות התינוק ולצער ההורה מקבלים מוצר כבד וכאן זה כבר נע מהסלסלה לדוגמא שבאזור ה- 10 עד עגלות ששוקלות 15 ק"ג. כמו כן הקיפול יהיה יחסית גדול.
נוחות ההורה ולצער התינוק הוא ישב/ישכב בצפיפות ובגובה נמוך (שגם לא נח להורה אבל גם בגובה פליטות רכבים), יתכן ויורגש על ידי התינוק מכות קלות מהדרך (תלוי היכן מטיילים).
אפשר למצוא את היתרונות לכאן או לכאן אבל הבגדול ועל כף המאזניים אלו נוחות התינוק אל מול ההורה כאשר עגלות כמו הסלסה או הבוק שציינתי הן די באמצע, נוחות לתינוק אם נוחות די טובה להורה.
בין בי לפליפ הבי קלה יותר, לדעתי נוחה יותר בניוד ותהיה אמינה יותר בזכות קפיצים עדיפים אך המושב צר וקצר יותר והאמבטיה צרה עוד יותר מהפליפ כך שאם לא התחברת לפליפ אני בספק אם תתחברי לבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארמדילו xt2 עזרה בבקשה דחוףמיכל16/11/2017
שלום
אתמול רכשתי את העגלה מאמאס אנד פאפאס ארמדילו xt2 ואני קצת מתחרטת , מה שכן יש לי אפשרות להחזיר אותה אני כבר 3 חודשים מחפשת עגלה ולא מוצאת..
הריפוד בטיולון מאוד ספוגי מה שלא ראיתי בשום עגלה ואני לא יודעת אם זה כלכך טוב ונוח לתינוק
הכי חשוב לי בטיחות לתינוק בולם זעזעועים טוב לראש שלו וריפוד תקני ובריא לגוף שלו
בבקשה עזרה!!תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/11/2017שלום מיכל,
מבחינת בטיחות ותקנים אפשר להיות רגועים.
לדעתי רוב ההורים יעדיפו מושב מרופד וספוגי אך תלוי מה כוונתך. חשוב לציין שמומלץ לכל טיולון להוסיף מזרן לעגלה ואני ממליץ על קומפי קוש שהוא לבד משדרג את הנוחות בהרבה וגם משפר את האורטופדיות.
לגבי בולמי זעזועים בעגלה זו הם יחסית סבירים ולא מעבר אבל זו עגלה עירונית בעיקר ולכן לצורך הזה הם בהחלט מספיקים וגם טיפונת מעבר (פארקים וכו').
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה האם כדאי לי
מיכל17/11/2017האם כדאי לי להחליף לעגלת סילבר קרוס ? האם היא יותר טובה לתינוק ?אני מדברת על הסוג פיונר או wayfare שהם באותו טווח מחיר של הארמדילו
מה שכן מפחידים אותי שלא קונים ארמדלו היום בגלל שהדגם xt הקודם קרס.
מה לעשות? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/11/2017שלום מיכל,
ממש לא, לדעתי היא פחות טובה.
המוכרים מאוד נחמדים כאשר הם מנגנים בסיפורים רק בכדי למכור מוצר יותר רווחי גם אם פחות טוב וחבל.
אין קשר בין הפליפ של היום לקודמת כאשר גם בקודמת התקלה טופלה מראש לפני שנגרם נזק ומן הסתם בדור השני התקלה כלל לא אפשרית כי כל המנגנון שגרם לאפשרות של תקלה שונה לחלוטין.
המלצתי היא לא להקשיב למוכרנים כי הם בעלי אינטרס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפקט - האם בעייתי ממש?טלי16/11/2017
באסה..סגרנו אמש על הפקט.מה המינוסים שלו? לרוץ להחליף לאויסטר? המשקל היה משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/11/2017שלום טלי,
לדעתי הטיולון לא נח לתינוקות לפני גיל חצי שנה (לדעתי לתינוקות מסויימים גם לא לפני 7 חודשים), היה והאמבטיה לא תהיה נוחה או צפופה (ובלידות חורף זה קורה לא מעט) אני חושב שיהיה בעייתי ולא נח לתינוק לעבור לטיולון. כמו כן היא מאוד חדשה ואני לא יודע לומר עד כמה היא טובה או לא.
הטיולון של הזירו לדעתי טובה יותר, מרווח יותר, שוכב טוב יותר ובעל הצללה טובה יותר. כן הייתי ממליץ לחשוב עליה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי!
טלי18/11/2017חבל שאיאפשר לעשות "mix&match" ולבחור אמבטיה של אויסטר, טיולון של יויו וסלקל של סייבקס :)
אגב, הסלקל של הפקט בסדר לפחות? כוכבי בטיחות וכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/11/2017שלום טלי,
אם מדובר בג'ואי GEMM ISIZE אז אכן מדובר בסל קל מומלץ שקיבל 5 כוכבי בטיחות. כמו כן חשוב לציין שניתן לחבר עליה גם סל קלים של סייבקס או מקסי קוזי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על סייבקס קליסטו 2011אמא חדשה15/11/2017
יודעת שהוצאתי עכשיו עגלה מהארכיון.. אבל יש לנו אפשרות לקנות אותה יד 2 במחיר נמוך.
ממליץ?
איך הסלקל? בטיחותי? הרצועות ארוכות מספיק לעד גיל שנה?
האמבטיה לא קטנה מדי? הטיולון יציב? איך הבדים שלו- נעימים או סינטטיים מדי?
שואלת מתוך תגובות שקראתי באינטרנט..
תודה רבה מאד!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/11/2017שלום,
הסל קל מעולה אבל לדעתי פג תוקף ולכן עדיף לרכוש חדש של סייבקס. התוקף המומלץ שלו הוא 5 שנים מיום השימוש הראשוני.
האמבטיה יחסית צרה, הטיולון לא תומך מספיק ולכן לדעתי חייב מזרן איכותי כמו קומפי קוש, כמו כן הוא חד כיווני שזה לדעתי מינוס גדול.
יכולת הניוד בינונית והתפעול בהרכבת הטיולון מסורבל אך חד פעמי כך שזה לא נורא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת cam fluido / cybex mios / eagle uno / graco evoמעיין15/11/2017
שלום קובי!
ילדה ראשונה, צפויה ללדת בפברואר.
אחרי הרבה בדיקות אנחנו מתלבטים בין העגלות הנ"ל ונשמח להמלצתך.
cam fluido / cybex mios / eagle uno / graco evo
הפרמטר העיקרי (בעיקר שלי בתור בחורה קטנה) שהיא לא תעבור את ה10 קילו בשלב הטיולון.
ואח"כ הפרמטרים הבאים בסדר יורד- נוחות לילדה, נוחות ניוד/נסיעה, איכות, קיפול ומחיר.
מבין כל הנ"ל על איזה הכי היית ממליץ?
והאם יש דגם שלא חשבנו עליו שעונה על כל הדרישות (כולל טיולון דו כיווני) ואינו עולה על 10 ק"ג (הכי כבדה ברשימה היא הגרקו איבו ששוקלת 9.5 ק"ג והייתי מעדיפה לא לעבור את המשקל הזה, אך מוכנה לשקול גם מעט יותר כבדה).
נודה לך מאד אם תוכל לעזור לנו בהמלצה.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/11/2017שלום מעיין,
די קשה לעמוד במשקל קל ולהגיע למוצר שנח לתינוק.
לדעתי האיבו פחות טובה מכל העגלות.
האיגל לדעתי מאוד עדינה וגם לא מרווחת או נוחה לניוד ולכן פחות ממליץ.
המיוס הרבה יותר מתקדמת מהאיגל אבל גם כאן העגלה לא מרווחת לדעתי תמיכת הגב לא מושלמת אבל מבין ה- 4 לדעתי היא הכי קרובה לדרישות.
הפולדיאו מרווחת ונוחה לתינוק אך לדעתי מסורבלת בתפעול ופחות נוחה לניוד, כמו כן הסל קל שמגיע איתה ברמה נמוכה לדעתי.
דומות למיוס יש את הבי 5 שיקרה או ארמדילו פליפ XT2 שלדעתי יותר נוחה לתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מעיין15/11/2017תודה על המענה המהיר!
למיטב הבנתי יוצא השנה בסיס איזופיקס חדש לסלקל של קאם שעומד בתקן החדש של I SIZE.
בהנחה שרמת הבטיחות של הסלקל עולה משמעותית האם אתה חושב שהתמורה טובה למחיר? (2500 ש"ח כולל סלקל - לא כולל הבסיס)
מבין בי5, ארמדילו פליפ 2, סייבקס מיוס וקאם פלוידו - איזה נותנת תמורה הכי טובה למחיר לדעתך כשנוחות התינוק היא הפרמטר הכי חשוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/11/2017שלום מעיין,
ממליץ שלא לבנות על מוצרים שעתידים להגיע ובעיקר עד שלא נבחנו במבחן מעשי. כמו כן אם ללא בסיס המוצר לא מקבל דירוג סביר אני לא בטוח שהבסיס ישנה זאת ולעיתים הבסיס רק מוריד את הדירוג.
לגבי בי, פליפ או פלודיו לדעתי הבי הנוחה ביותר לניוד, הפליפ הנוחה ביותר לקיפול והמלצתי היא פשוטה.
שימי 9 ק"ג בכל אחת מהן ותטיילי בחנות ומחוצה לה, עלי ורדי מדרגה כדי לחוש מה הכי נוחה לניוד עם משקל של תינוק בתוכה.
לאחר מכן תפעלי את העגלה (חברי ופרקי אמבטיה, טיולון וסל קל במידת הצורך).
לסיום נסו לקפל לבד יחד עם טיולון ולבדוק ברכב.
רק כך תוכלו לקבל החלטה מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אינגליזינה זיפי לייטדני15/11/2017
היי,
אשמח לקבל את חוות דעתך על עגלת אינגליזינה זיפי לייט כעגלת ניו בורן לילד ראשון. (עתידה ללדת בתחילת מרץ)
אני מחפשת עגלה קלה (אין מעלית בבנין) , ושתהיה נוחה לאורך זמן מבחינת הטיולון.
התקציב שלה מתאים לנו.
אשמח לקבל המלצה לעגלה נוספת שעונה על הדרישות
תודה רבה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/11/2017שלום דני,
אני פחות ממליץ מכיוון שהטיולון שלה חד כיווני ולדעתי יש חשיבות עצומה לטיולון דו כיווני. הדגם מעל שהוא הטרילוג'י עדיף למרות שיותר יקר אבל זו תקופת מבצעים ושווה לחכות עד סוף החודש ולראות אם יהיו מבצעים לגביו. כמו כן ההמלצות הבאות שלי הן על עגלות כבדות וגדולות יותר או יקרות יותר ולכן לא אמליץ אם לא אדע תקציב כי גדול וכבד פחות מתאים לצרכים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינגליזינה זיפי לייט
דני16/11/2017תודה על התשובה המהירה (:
חשוב לי רק לוודא שהאמבטיה שלה באמת מתאימה לניובורן, מבחינת זווית השכיבה והתמיכה.
והאם גם בטילון מנחי הישיבה והשכיבה טובים ?
מבחינת תקציב עד 2500₪* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/11/2017שלום דני,
אין בעיה מבחינת האמבטיה הרכה היא מתאימה מגיל לידה.
הזוויות והתמיכה בסדר באמבטיה הרכה אבל בטיולון לדעתי התמיכה רק סבירה והייתי ממליץ לרכוש עבורו מזרן קומפי קוש שישפר משמעותית את התמיכה והנוחות.
רק עגלה אחת שהיא קלה וקומפקטית עם טיולון דו כיווני נכנסת בתקציב והיא של חברת UNO דגם איגל, לדעתי עגלה פחות איכותית מהאנגליזנה אבל מצד שני מציעה אמבטיה ממשית ולא רכה וגם טיולון דו כיווני ולכן שווה לשקול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות מומלץ במחיר סבירעדן15/11/2017
היי קובי, ראיתי שאתה ממליץ על כיסא בטיחות צ'יקו
ביררתי עליו קצת ובאמת הבנתי שהוא מעולה.. אך מאוד מאוד יקר.
אני אשמח אם תוכל להמליץ על עוד כיסאות נוספים שעדיין יהיו איכותיים, נוחים וברמה טובה לילד אך קצת פחות יקרים.
ובנוסף לאחר שתמליץ עליהם אשמח אם תוכל להסביר מעט מה ההבדלים בינם לבין הצ'יקו כך נדע לעשות את ההשוואה ונוכל להחליט.
ועוד שאלה באיזה גיל+משקל תמליץ להעביר ילד מסלקל לכיסא הבטיחות? ( פחות שואלת מהן ההוראות אלא מה אתה היית ממליץ מבחינת נוחות )
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/11/2017שלום עדן,
טריומף של אוונפלו זול בהרבה וקיבל דירוג די דומה לנקסטפיט ולכן עליו אני ממליץ כאופציה ב'.
ההבדלים העיקיים הם שהצ'יקו לדעתי נח יותר לתינוק בעיקר כנגד הכיוון, מרופד יותר, נח יותר לתפעול והתקנה ועדיין דורג במקום הגבוהה ביותר.
לגבי מעבר אין גיל נכון ואפשרי היום גם מגיל לידה. לדוגמא בצ'יקו אין בעיה לעבור בכל גיל בזכות שכיבה די זהה לסל קל ולכן גם אם מרגישים שלא נח בסל קל בגיל 3-4 חודשים אין בעיה לעבור לצ'יקו בעוד שלאוונפלו לא הייתי ממליץ לעובר לפני שהתינוק יושב יציב ולדעתי זה באזור גיל 8 חודשים.
שווה לבדוק מבצעים בימי בלאק פרידיי לגבי כל הכיסאות כולל הצ'יקו. מדובר בהשקעה לשנים רבות ולכן לדעתי שווה להשקיע את המאמץ הכלכלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ילד ראשון- איזו עגלה תתאים לנו?ספיר כהן14/11/2017
היי,
מתלבטת לגבי עגלה- אני מחפשת עגלה שתתאים גם להורים גבוהים וגם ליותר נמוכים. חשובה לי הבטיחות הנוחות של התינוק אבל גם תפעול קל שעל העגלה בייחוד כי לרוב אני אהיה איתו.
אנחנו גרים בדירת קומות, יש מעלית
הרכב שלנו לא גדול ולכן גם זה שיקול בייחוד כי אנחנו נוהגים לנסוע די הרבה.
אציין כי גם המחיר הוא פרמטר שיכול להכריע עבורנו.
מצפים ומקווים שזו תהיה עגלה שהיא לא חד פעמית ותלווה אותנו גם בלידות הבאות. חומרים כמה שיותר איכותיים ושיכולה לתת מענה לאורך זמן.
שמעתי על מאמס ופאפס, על הבייבי ג'וגר ועל סייבקס. הם היו רוב החברות שראיתי שחוזרות על עצמן ומקבלות יחסית ביקורת חיוביות.
ברור לי שאין עגלה שעונה במאה אחוז על כל הצרכים אבל מחפשת את זו שנותנת את רוב המענה
בנוסף האם יש חנויות מומלצות לקניית העגלה באזור המרכז או הצפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/11/2017שלום ספיר,
לגבי עגלות לדעתי מאמאס אנד פאפאס סולה יכולה לתת מענה טוב במחיר סביר. מדובר בעגלה טיפה נמוכה עם אמבטיה צרה ויכולת ניוד סבירה ולא מעבר.
אם טיפה עולים בתקציב סלסה של איי.בי.סי דיזיין תתאים כי יש לה ידית טלסקופית והיא מתאימה מאוד לגבוהים אבל גם לאלו שפחות. מרווחת מאוד, נוחה מאוד לניוד, בטוחה ובעלת מחיר יחסית סביר.
אפשר גם לבדוק את הבוק פלוס של פג, גובה סביר, מרווחת מאוד, יכולת הניוד סבירה אבל בקיפול מאוד נוחה.
על בייבי ג'וגר אני פחות ממליץ כי הטיולון חד כיווני וסייבקס יש מספר דגמים כאשר פריאם נחשבת טובה אבל כבדה מאוד ומסורבלת ומיוס שקלה ופרקטית לדעתי פחות נוחה לתינוק ולניוד.
לגבי חנויות בצפון תלוי באיזה חלק וכנ"ל במרכז.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון נוח וקל וכיסא בטיחותורד14/11/2017
היי,
אשמח להמלצה לטיולון המיועד לגיל שנה פלוס.
שיהיה נוח ובטיחותי לילד לא חובה שכיבה 180 ועם זאת שיסגר בקלות ולא יתפוס הרבה מקום (עדיפות ביד אחת). עד 1000 שח
ןהמלצה נוספת לכיסא בטיחות מעל 10 קילו.
קצת הולכת לאיבוד בין כל המבחר..
תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר15/11/2017שלום ורד,
לגבי טיולון ממליץ או על לייטוואי 2 או על מקסי 2 של איזי בייבי. מדובר בסגנונות שונים והמקסי טיפה חורג מה- 1000 אבל לא בהרבה.
לגבי כיסא לדעתי אסור להתפשר ואני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון נוח וקל וכיסא בטיחות
ורד16/11/2017תודה על התשובה!
מה דעתך על הbibam?
אני לקראת לידה ויש לנו עגלה לקטנציק ובגדול אני מחפשת טיולון לבת שלי בת 1.5.
הבנתי שהעגלה הזאת מתאימה גם לגיל לידה כך שלפעמים אני יכולה להשתמש בה עבור שניהם..
החסרון לדעתי שאין אפשרות לבדוק אותה בחנויות.
קראתי המון המלצות ואשמח לדעתך בנושא.
ושוב מחפשת עגלה נוחה,קלה, קטנה (אבל לא מדי) ושנסגרת בקלות.
תודה!!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/11/2017שלום ורד,
ממליץ שלא להסתמך על המלצות באתרים ובטח שלא באתר היצרן/יבואן עצמו! לדעתי הן עלולות להיות מזויפות ולכן ממליץ בנוגע להמלצות להסתמך רק על הורים עם המוצר עצמו ברחוב.
אני בהחלט לא בעד לרכוש מוצר כמו עגלה מבלי לבחון אותו ומבלי לדעת היכן אקבל שירות לגביו כאשר המטרה לקבל שירות בחנות הקרובה לביתי.
יש המון עגלות בחנויות בסגנון ובאזור טווח המחיר ולרוב של מותגים ידועים יותר.
לדעתי טיולונים כמו לייטוואי 2 יעשו את העבודה יותר טוב ואם מחפשים ידית שלמה מינמו של צ'יקו או מקסי של איזי בייבי עדיפים לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין ארמדילו xt2, אויסטר ואינגלזינההילה14/11/2017
שלום,
מתלבטת בין 3 העגלות הנ"ל, חשוב לי שתהיה לא כבדה ושיהיה נוח לניוד+קיפול ונוח לתינוק
אודה לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/11/2017שלום הילה,
הן די שונות אחת מהשניה.
לדעתי האויסטר תהיה הכי נוחה בניוד והכי נוחה לתינוק.
מצד שני היא הכי כבדה והכי מסורבלת וגדולה בקיפול.
הפליפ הכי קלה וקומפקטית אבל גם הכי נמוכה והכי צרה והכי פחות נוחה לתינוק.
הטרילוג'י מרווחת, נוחה לקיפול ודי קומפקטית משקלה סביר על גבול הקל אבל היא פחות נוחה לניוד לדעתי. כמו כן הסל קל שמתחבר עליה לדעתי פחות מומלץ. לדעתי היא די נותנת מענה לרוב הדרישות שלך ולכן מבין ה- 3 הייתי ממליץ ללכת לכיוונה אבל לא לפני שעושים בדיקה.
ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג בכל אחת מהעגלות, להתנייד איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל לבד, לקפל לבד יחד עם טיולון ולבדוק ברכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
הילה15/11/2017אני קצת פחות אוהבת את העיצוב של הטרילוג׳י..
מה ההבדל בגודל האמבטיות והטיולון בין הפליפ והטרילוג׳י?
האם משמעותי?
כמו כן, מבחינה בטיחותית האם שתיהן בטוחות באותה מידה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/11/2017שלום הילה,
לדעתי הבטיחות זהה כי הן עובורות את אותם מבחנים.
לגבי הבדלי הגודל הם משמעותיים בעיקר ללידות חורף.
אכן הטרילוג'י קצת עשתה את שלה מבחינה עיצובות אבל האיטלקיים נאמנים לעבר והרטרו וטוענים שמה שהיה טוב בעבר טוב גם היום מכיוון שלדעתם לא מדובר בפריט אופנה אלא בפריט לאורח חיים. אני חייב לומר שאני מסכים עם הדרך הזו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
הילה15/11/2017לא הבנתי את כוונתך לגבי זה שהבדלי הגודל משמעותיים בעיקר ללידות חורף, תוכל להסביר? (אני הולכת ללדת בחורף)
כמו כן האם התכוונת שגם האמבטיה וגם הטיולון של הטרילוג׳י גדולים יותר משל הפליפ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/11/2017שלום הילה,
בדיוק זו כוונתי להבדלי הגודל. האמבטיה והטיולון של הטרילוג'י גדולים ומרווחים יותר באופן משמעותי ולדעתי יש לזה חשיבות כפולה בלידות חורף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירה בין האויסטר לארמדילו פליפ
הילה24/11/2017טרילוג׳י ירדה מהפרק מהבחינתי אז בין האויסטר לארמדילו פליפ, מבחינת גודל האמבטיה, נוחות נסיעה ונוחות התינוק (לידת חורף) כדאי יותר את האויסטר נכון?
היתרון של הארמדילו בין שתיהן הוא רק בקיפול שלה?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/11/2017שלום הילה,
מבחינת גודל האמבטיה, נוחות נסיעה ונוחות התינוק (לידת חורף) כדאי יותר את האויסטר נכון? נכון מאוד!
היתרון של הארמדילו בין שתיהן הוא רק בקיפול שלה?
אכן, היא הרבה יותר קומפקטית (כמעט חצי מהגודל), כמו כן גם יותר קלה ועם גגון טיולון מוצלח יותר. מבחינת ניוד יש יתרון קל לאויסטר ולא משעמותי כלכך אך בנוחות והמרווח לתינוק אכן יש יתרון משמעותי לאויסטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)