פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• יש מגן מזרן נושם?
    נטלי
    26/11/2017

יש דבר כזה מגן מזרן נושם?
    אני רוצה להגן על המזרן אבל מצד שני שהמזרן יהיה נושם והילד לא יזיע. עם המגן הןא מזיע ויש כתמים על הסדין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש מגן מזרן נושם?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2017

שלום נטלי,

יש לחברת נומו סדין נושם וחברת ליטף מוכרת רשת נושמת שמתלבשת על מזרנים. מעבר לאלו אני לא מכיר עוד מוצרים נושמים שניתן לשים על מזרן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן לעריסה ומזרן לאמבטיה בעגלה
    גלי
    26/11/2017

שלום קובי,
    אנו לקראת לידה ראשונה וצריכים עצה לגבי רכישת מזרן לעריסה. ע"פ מה שקראתי באינטרנט, מומלץ לרכוש מזרן "נושם" או מזרן רשת. אשמח אם תוכל לחדד את ההבדלים, ולציין מה עדיף לדעתך (אודה מאוד אם תוכל להמליץ על מזרן של חברה ספציפית).
    כמו כן הבנתי ששימוש בשמיכה בחודשים הראשונים עלול להיות מסוכן. הוצעה אלטרנטיבה של שק-שינה - מה זה? והאם מומלץ לדעתך?
    תודה מראש,
    גלי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/11/2017

שלום גלי,

לדעתי אפשר להסתדר עם מזרן רגיל (תקני) ולא נושם לעריסה גם בשל העלות היקרה וגם בשל התקופה הקצרה שבה ממילא התינוק לא מתהפך על הבטן.

לגבי של שינה, אני לא מכיר המלצה כזו, מה גם ששני המוצרים יעשו עבודה די זהה. אם כבר עדיף לרכוש מוצר שנקרא סוודל שעוטף את התינוק כדי שלא יוכל לזוז מכיוון שבחודשים הראשונים יש להם תנועות ידיים לא רצוניות שמבהילות אותם, מעירות אותם משינה ובעצם לא נותנות להם או לכם נחת, הסוודל די מונע זאת וגם שומר על חום גוף בצורה יעילה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן לאמבטיה של העגלה

גלי
    26/11/2017

תודה רבה על המענה המועיל והמהיר.
    בהחלט עוזר :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלת אחים
    אפרת
    26/11/2017

היי, אני בהריון ראשון ואמורה ללדת בקרוב ומתכננת להכנס להריון השני דיי בסמיכות (גיל)
    האם כדאי לקנות עגלה רגילה או עגלת אחים שניתנת להתאמה?
    ואם עגלת אחים איזו מומלצת?

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלת אחים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/11/2017

שלום אפרת,

ממליץ מלהימנע מהמחשבה של עגלה שתהיה לאחים בעתיד.

אין סיבה לרכוש עגלה שתהיה כבדה ומסורבלת כדי שתתאים לאח נוסף וגם לא תעשה זאת ביעילות ונוחות. עדיף לרכוש עגלה טובה שגם תשמש בעתיד את התינוק החדש בצורה יעילה. בעתיד יהיה ניתן לרכוש עגלת תאומים/אחים טובה שתהיה נוחה לילדים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת המלצה לטיולון נוח לקיפול
    זהבית
    25/11/2017

היי,
    אני מעוניינת להחליף לתינוקת בת 9 חודשים את העגלה בטיולון.
    יש היצע רב בחנויות.. הלכתי קצת לאיבוד.
    אני מחפשת טיולון שיהיה יציב, נוח לקיפול, קל והכי חשוב נוח ובטיחותי לילדה.
    המליצו לי על ג'וי, מקלארן ועוד כמה שאני לא זוכרת את שמותייהם. אשמח לעצה בנושא

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/11/2017

שלום זהבית,

הג'וי נותנת תמורה טובה לכסף ומעולה. המקלארן טובה יותר בעיקר בשל משקל קל יותר אך גם יקרה ולכן פחות מומלצת לדעתי (אלא אם יש מבצע רציני ויש לעיתים). כמו כן אני ממליץ על צ'יקו לייטוואי 2 אשר מעולה ובמחיר של הג'ואי פחות או יותר (לדעתי טיולון זה מוצלח יותר מהג'וי).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלה מלידה
    הדר
    25/11/2017

הי
    אני מחפשת עגלה יד שניה מלידה (עם אמבטיה), כלומר לא מהדגמים החדשים כיום (או דגם חדש אבל עד 2000 שח). שיקולים:
    1. גודל - צריכה להיכנס למעלית קטנה יחסית ותא מטען לא גדול.
    2. משקל - קלה, אבל כזאת שאם מוציאים את התינוק היא לא תתהפך עם תיק החתלה על העגלה.
    3. נוחות תפעול- קיפול, הוצאה והכנסה של אמבטיה וכו.
    4. לא נמוכה. לא חייבים ידית מתכווננת אבל עגלה שתתאים להורים בגובה 165-175 סמ.
    תודה מראש
    הדר

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי עגלה מלידה

הוספת תגובה

• מיקוד לשאלה

הדר
    26/11/2017

הי, כדי למקד את השאלה, הנה כמה דגמים שבחנו:
    1. ג'ואי כרום רגילה (ניסיתי את הדלוקס שיותר מומלצת אבל הגלגלים היו ענקיים והייתה כבדה יחסית).
    2. ברייטקס סמייל
    3. סלסה 2016 או 2017 יד שניה.
    או דגם אחר שאתה ממליץ עליו.
    תודה מראש
    הדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/11/2017

שלום הדר,

בשוק היד 2 אני פחות מתמצא ולכן אוכל להמליץ או לא רק אם תרשמי דגמים.
    כמו כן ברכישת יד 2 אני ממליץ לאחר הרכישה לפנות לחברת הגלגל שמציעה שירות של חידוש עגלה ובדיקת תקינות ובטיחות המוצר.

1. על כרום רגילה איני ממליץ כי הגלגלים קטנים ולא נוחים לניוד ובנוסף אין בולמי זעזועים לגללגים מה שמוביל לנוחות ירודה עבור התינוק בעיקר בדרך משובשת או מדרכות לא ישרות.
    2. ברייטקס סמייל דומה לסלסה אבל הבדים פלחות איכותיים וגם רוחב השלדה לדעתי יהיה בעייתי 66 ס"מ.
    3. הסלסה מעולה וניתן לרכוש חדשה ב- 2190 ש"ח מודל 2016. אני רק בספק לגבי הרוחב 62 ס"מ וממליץ למדוד אם הוא תקין עבורכם. אם כן מדובר בעגלה מעולה שנמכרת במחיר מצחיק ביחס לתמורה.

אפשר גם לבדוק את מאמאס אנד פאפאס סולה שנמכרת סביב ה- 2000 ש"ח כחדשה לכבוד מבצעי סוף שנה / בלאק פריידי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

הדר
    27/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרמפולינה שהיא גם עריסה
    אני
    25/11/2017

היי, תאומים בדרך...
    עם הגדולים השתמשתי מעט בטרמפולינה, בעיקר להאכלה כשעדין לא ישבו. אני מבינה שיש טרמפולינה שהיא גם עריסה. אני חושבת שזה יכול להיות פיתרון מוצלח כשהם קטנים ורוצים להיות איתם בסלון ולא רק בחדר. ואחכ נהנים מהשימוש כטרמפולינה להאכלה וכו'. מה דעתך? מה מומלץ?
    הדגמים שאתה ממליץ - עד איזה משקל? מה מידת האורך של הטרמפולינה במצב עריסה?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    טרמפולינה שהיא גם עריסה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/11/2017

שלום,

אין יותר מדי כאלו בשוק כאשר הדגם המוביל לדעתי הוא של טייני לאב. לדעתי פתרון מאוד מוצלח ונח. אני ממליץ לשים בתוך זה ספר עגלה כדי שהתינוק בפנים יטה את ראשו הצידה כדי שלא יווצר לחץ על החלק האחורי של הראש בשהייה ארוכה.

בברכה,

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, וגם

אני
    26/11/2017

אתה יודע במקרה את המידות שלו? עד איזה משקל אפשר לשים שם תינוק? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2017

שלום,

מידות מדוייקות לא אבל בטח יש באתר שילב. לגבי משקל עד 18 ק"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי כיסא בטיחות לבת 8 חודשים
    קובי סופר
    24/11/2017

שלום קובי,
    אנחנו רוצים לרכוש כיסא בטיחות לבת 8 חודשים.
    מתלבטים בין כמה דגמים ונשמח לייעוצך:
    1. Axiss fix של מקסי קוזי
    2. צ'יקו נקסטפיט
    3. Britax בולוואד CD

מחפשים את הכי בטיחותי שיש ללא הגבלת מחיר וללא הגבלת רוחב.
    תודה מראש,
    הדס.

הוספת תגובה

• הבהרה לגבי אחד הדגמים

הדס
    24/11/2017

1. התכוונתי ל- axiss fix PLUS של מקסי קוזי

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה -

הדס
    24/11/2017

היי, קראתי קצת בפורום וראיתי שאתה ממליץ הרבה על הצ'יקו..
    לא ראיתי הרבה איזכורים לאקסיס פיקס פלוס.. האם עדיין הצ'יקו עדיף? אם כן, מדוע האקסיס פיקס פלוס עולה כפול מהצ'יקו?

ושאלה נוספת - בפרוספקט של האקסיס פיקס פלוס כתוב שזהו המושב היחיד שעבר בהצלחה מבחני ריסוק הבודקים גם פגיעות צד. האם נכון?

שוב תודה מראש!!
    הדס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2017

שלום הדס,

אני בעד מושבים אמריקאים כי הם בנויים יותר נכון למצב של נגד הכיוון בעיקר בשל שכיבה עדיפה ולכן נוחות עדיפה לתינוק.
    כמו כן האמריקאים מתאימים עד משקלים יותר גבוהים ולכן אין צורך לעבור לבוסטר בשלב מוקדם יותר ובטוח פחות. לאירופאים יש תפס בית חזה לדעתי יש לו יתרון משמעותי בחורף אם לבוש עבה. טכנית אסור לחגור תינוק עם לבוש עבה ומעיל אך הרוב המוחלט של ההורים עושה זאת והתפס נותן אבטחה נוספת.

לגבי מבחני צד האקסיס נבחן כך במבחנים האירופאים החדשים.
    המבחנים בארה"ב פחות מחמירים אך למזלנו יש ארגונים פרטיים שכן בודקים זאת וגם במהירויות גבוהות יותר ולכן אין חשש וההסתמכות במושבים האמריקאים היא על הגופים הפרטיים.

לגבי מחיר באקסיס יש טכנולוגיות מתוחכמות כמו הסיבוב.
    מבחינת מבחנים באירופה הוא קיבל דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים מתוך 5 בעוד הנקסטפיט קיבל דירוג שווה ערך של 5 מתוך 5.
    ודווקא מברייטקס המרתון קליק טייט דורג עם הדירוג הגבוהה ביותר ודי זהה לנקסט פיט.

ולסיכום מדוע אני ממליץ על צ'יקו, 2 סיבות:
    1. ניסיון אישי, הבת שלי הייתה בו מגיל 4 חודשים ועד עצם היום הזה. נח בצורה בלתי רגילה
    2. בחצי שנה האחרונה נתקלתי בכמה עדיות ממשיות לאחר תאונה שהכסא תפקד בצורה שהתינוקות יצאו בלי שריטה על אף שהמבוגרים שנהגו או שהו ברכב כן נפגעו. לדעתי זה אומר הרבה יותר מכל מבחן ריסוק. יש לציין שגם לגבי מקסי קוזי בעבר נתקלתי בעדויות די דומות כמו לצ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

הדס
    24/11/2017

על התשובה המפורטת והמהירה, עזרת מאד :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לבן חצי שנה
    מור
    23/11/2017

היי
    אני מחפשת טיולון שמתאים מגיל חצי שנה אבל אין לי עגלה נוספת אז שהטיולון יהיה חזק יציב דו כיווני ולא מעל 1800-2000 אבל בלי אמבטיה
    האם יש טיולון כזה ללא אמבטיה אבל דו כיווני וחזק ויציב??
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לבן חצי שנה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2017

שלום מור,

אכן, במבצעי הבלאק פריידי אפשר לרכוש את הסולה במחירים האלו (אפילו עם אמבטיה בחלק מהחנויות).
    יש לה טיולון דו כיווני, נוחה לניוד, עמידה, יחסית חזקה ולכן די עונה לכל הדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות לקניית עגלה מיד 2
    יד 2
    22/11/2017

שלום קובי,
    אשמח לעזרתך ביעוץ.
    אני מחפשת עגלת ניו-בורן לילד ראשון, לשימוש עירוני.
    יש לי כמה פרמטרים חשובים: קלה לנשיאה במדרגות, טיולון מתהפך (דו- כיווני), מתקפלת קטן (ונכנסת לרכב עם תא מטען קטן..), והדברים הרגילים- כמו: יציבה וחזקה, נוחה לניוד וכו'.
    מלבד המלצה לדגם שאשמח לקבל;-)... (העיקר העיקר זו הקלות לנשיאה במדרגות. יודעת שאסור בעיקרון, אבל אין לי ברירה...)
    שאלה נוספת:
    מטעמי תקציב, אני מחפשת עגלה ביד 2.
    יש דברים שחשוב לי לברר אצל הבעלים הקודמים?
    מלבד כמה זמן העגלה היתה בשימוש (כמה זה המקסימום לדעתך?), והאם הבדים נשלפים ומתכבסים כמובן..?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לקניית עגלה מיד 2

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2017

שלום,

קשה לי לתת המלצות כי א. לא רשמת תקציב וב. אני לא כל כך מתמצא במחירי השוק.
    בנוסף יש מבצעי סוף שנה ובלאק פריידי בימים אלו ואולי בכל זאת משתלם לרכוש חדש.

אם יד שנייה ממליץ פחות לשאול את הבעלים אלא ישר לשלוח לחידוש בחברת הגלגל בעלות סבירה ומקבלים עגלה כמו חדשה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה! שאלה נוספת על עגלת bibam..

יד 2
    25/11/2017

התקציב שלנו הוא 1,000 ש"ח. גג 1,500.
    במחיר הזה אפשר לקנות עגלה טובה ביד 2, אבל עגלה חדשה יש פחות בנמצא.
    יכול בבקשה להסביר יותר על חידוש בחברת הגלגל? לא שמעתי על זה.. תודה!!
    שאלה נוספת, בתקופה האחרונה מפרסמים באינטרנט הרבה על עגלת bibam שעולה רק 700 ש"ח- אמבטיה וטיולון. שמעת עליה? יש המלצות/ דיס המלצות?
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/11/2017

שלום,

לגבי ביבה M הוא מגיע ללא אמבטיה אלא רק טיולון מגיל לידה. אני פחות ממליץ.
    כפי שרשמתי ג'ואי כרום שלדעתי מדובר בעגלה טובה נמכרת כעת במצבעי סוף שנה/בלאק פריידי בפחות מ- 1500 ש"ח, פשוט לחפש בחנויות.

לעגלת יד שנייה תרשמי לי מה ראית בתקציב ואוכל להמליץ.

חברת הגלגל נותנת שירות תיקונים לעגלות שלא באחריות יבואן או היבואן גובה מחיר אסטרונומי לתיקון. החברה מציעה בעלות יחסית זולה איסוף מבית לקוח והחזרה. הם מנקים מכלולים מחול ואבק, בודקים תקינות שאין שבר או שבר פנימי, עושים ניקוי יבש לבדים וכפי שציינתי מביאים את המוצר למצב של כמעט חדש בעלות די הגיונית (צריך לפנות אליהם ברגע שיש עגלה/דגם והם יתנו עלויות).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה!!!

יד 2
    27/11/2017

אז האפשרויות כרגע הן אלה:

אינגלזינה דגם אביו שנת 2012.
    אמבטיה וטיולון, סלקל קבריו של מקסי קוזי 1,100.

מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו xt שנת 2016.
    אמבטיה וטיולון. 1,500 ש"ח.

מאמס אנד פאפס דגם סולה שנת 2015. אמבטיה וטיולון, סלקל של סייבקס עם בסיס לרכב. 1,800 ש"ח.

יצרתי קשר גם עם מישהי שפרסמה אייביסי דגם סלסה שנת 2017. אמבטיה וטיולון. בעיקרון היא מבקשת 2,500 ש"ח, שזה ממש לא רלוונטי עבורנו, אבל אולי אצליח להוריד אותה לאזור ה1,700. שזה גם מעבר למה שחשבנו, אבל אם מאד תמליץ- יתכן ונלך על זה. פשוט מתגובות שכתבת לאנשים שחיפשו עגלה עם צרכים דומים לשלנו- היה נראה שאתה ממליץ על הסלסה.

הכי חשוב לנו שתהיה קלה לנשיאה במדרגות (גלגלים גדולים, חזקה) ועם טיולון דו כיווני. כדאי שגם תתקפל לגודל קומפקטי, הבגאז' שלנו קטן...

תודה רבה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2017

שלום,

אינגלזינה דגם אביו שנת 2012.
    אמבטיה וטיולון, סלקל קבריו של מקסי קוזי 1,100.
    פחות ממליץ כי העגלה לא נוחה לניוד, אמבטיה צרה והקיפול הוא יתרון אך היחיד. כמו כן לדעתי הסל קל פג תוקפו כי התוקף הוא 5 שנים מיום השימוש הראשון.

מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו xt שנת 2016.
    אמבטיה וטיולון. 1,500 ש"ח.
    יתרון בגודל הקיפול, נוחות הניוד סבירה לא מומלץ לעלות מדרגות אלא אם מקפלים. חובה לברר עם בעלי העגלה שהעגלה טופלה במסגרת הריקול שעשה היבואן למוצר!

מאמס אנד פאפס דגם סולה שנת 2015. אמבטיה וטיולון, סלקל של סייבקס עם בסיס לרכב. 1,800 ש"ח.
    לדעתי יותר מתאימה לדרישות רק שהקיפול טיפה גדול אבל עדיין תיכנס לרוב הרכבים גם לקטנים. לא נוחה לנשיאה במדרגות.

יצרתי קשר גם עם מישהי שפרסמה אייביסי דגם סלסה שנת 2017. אמבטיה וטיולון. בעיקרון היא מבקשת 2,500 ש"ח, שזה ממש לא רלוונטי עבורנו, אבל אולי אצליח להוריד אותה לאזור ה1,700. שזה גם מעבר למה שחשבנו, אבל אם מאד תמליץ- יתכן ונלך על זה. פשוט מתגובות שכתבת לאנשים שחיפשו עגלה עם צרכים דומים לשלנו- היה נראה שאתה ממליץ על הסלסה.
    הסלסה הכי נוחה ומרווחת לתינוק מהעגלות שציינת והכי נוחה לניוד ויש לה מערכת קפיצים מדהימה כך שאם עולים במדרגות היא נוחה לתינוק (למרות שהיצרנים אוסרים על כך). לנשיאה היא לא נוחה. לרכב קטן כמו הסולה היא נכנסת לרוב הרכבים גם לקטנים. גם היא וגם הסולה גדולות בכ- 30% מהפליפ או האביו אך מרווחים זאת בדברים אחרים.
    לגבי מחיר רשמתי לך שיש 2016 חדשות ב- 2190 ש"ח לפי פרסומים שראיתי ו- 2017 בצבע שמנת בין 2700 ל- 2990 לפי פרסומים שראיתי כך שבמחיר שהיא דורשת שווה לשקול רכישת עגלה חדשה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על המענה המפורט!

יד 2
    30/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה ראשונה- המלצות לעגלות של פג
    מוריה
    22/11/2017

היי,

אשמח לקבל המלצות לעגלות של פג.
    כמובן שנוחות התינוק היא בראש ובראשונה.
    עדיפות לעגלות שמתקפלות בצורה נוחה ולא מאוד מאוד כבדות.
    אשמח לשמוע על מספר דגמים מומלצים ומוכרים.

קיבלתי הרבה המלצות על פיאט 500, אך אני לא רואה אותה בקטלוגים של פג. האם כיום יש משהו אחר בסגנון?

תודה רבה
    מוריה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2017

שלום מוריה,

הדגם המוביל של פג נקרא בוק פלוס כאשר הפיאט 500 הייתה מהדורה מיוחדת של דגם זה. סה"כ מדובר בדגם די טוב עם קיפול נח אבל משקל שנחשב טיפה כבד. מומלץ בדגם זה לרכוש עם שלדה מדגם S ולהוסיף מראש מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון מכיוון ששניהם לא הכי מרופדים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות

מוריה
    25/11/2017

קובי תודה רבה על המענה,

1. האם הפיאט 500 עדיין נמכר היום?

2. לאחר קריאה בפורום הבנתי שיש כמה דגמים דיי מומלצים,
    אשמח לדעת מה ההבדל בין הפופאפ, העלית, והספורטיבו.
    (או שיש דגם אחר שאתה ממליץ עליו).

תודה רבה
    מוריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/11/2017

שלום מוריה,

1. צריך לברר מול היבואן פופיק.

2. הפופאפ מגיעה עם אמבטיה קלה יותר בקילו אשר ניתנת לקיפול והיתרון המשמעותי הוא בגמר השימוש בה ומינמום המקום של האחסנה שהיא תופסת.
    בשאר הפרטים הן די זהות ולכן אם יתרון האמבטיה שציינתי לא משמעותי אני ממליץ על האופציה הזולה ביותר שיש ספורטיבו או עלית אם במבצע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מוריה
    27/11/2017

תודה רבה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות :)

מוריה
    30/11/2017

היי, לאחר סיבוב עגלות ראשון יש לי מספר שאלות נוספות, אשמח לעזרתך:)

1. האם זה משנה אם אקנה 2018/2017? (הלידה בפברואר)

2. ראיתי את העגלות של פג 2018, והשמות קצת שונים (אין את הספורטיבו לדוגמה)

יש לוקס אליט, לוקס פופאפ, בריז, וגאו.

ידוע לך מי מקביל לדגם הבסיס (ספורטיבו), והאם יש הבדל כל כך מהותי ביניהן?

תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/11/2017

שלום מוריה,

אין הבדל מהותי בשנתונים ולכן ממליץ לרכוש את הדגם הזול יותר.
    כמו כן בין הדגמים עצמם אין יותר הבדלים פרט לפופ אפ שמגיעה עם אמבטיה קלה יותר בקילו אשר מתקפלת לאחסון בגמר השימוש. אם יתרונות אלו לא חשובים לך (כי הם מייקרים מאוד את המחיר) הייתי ממליץ על גרסאת הבסיס או בעצם מה שהכי זול כי ההבדל הוא כביכול בבדים אבל בפג בכל הגרסאות הבדים רחוקים מלהיות מפנקים ונוחים ולכן אני ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש למושב הטיולון ובכך הנוחות תשודרג באופן משמעותי וכבר לא ממש יהיה הבדל בין הבדים פרט לעיצוב. הגאו זו בעצם הספורטיבו (זה רק שם הצבע).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי Peg Perego Switch Easy Drive 51
    יוגב
    22/11/2017

שלום רב,

במהלך חיפושיי אחרי עגלה איכותית במחיר סביר נתקלתי בעגלה הנ"ל של Peg.
    היתרונות הבולטים שלה:
    1) שוקלת 10.3 ק"ג עם טיולון- משקל סביר בהחלט.
    2) מתקפלת בצורת מטריה- צרה וארוכה, בניגוד לרוב העגלות היום שמתקפלות רחב ונמוך. דבר זה מאפשר להכניס אותה לבגאז' באופן שלא תופס הרבה מקום (כי דוחפים אותה עד הסוף ואז נשאר הרבה מקום) וגם לאחסן אותה בבית.
    התנהלות קלה הרבה יותר מקיפול רחב ונמוך.
    3) איכותית. Peg היא חברה שידועה באיכות שלה ואפשר לראות זאת בבדי העגלה ובמבנה הקשיח שלה.
    4) מחיר. 3000 ש"ח- מחיר סביר בהחלט, כולל סלקל.

לאור כל זאת, לא מובן לי מדוע הרבה עגלות אחרות פופולריות הרבה יותר, ואילו על עגלה זו אף אחד לא "מדבר".
    לדוגמה, Bugaboo Bee 5 (קטנה, כבדה ויקרה מאוד), Joie/Yoyo (קלות ונוחות מאוד אך החומר לא איכותי) ואפילו סדרת Book של Peg שהן מעט כבדות יותר ויקרות יותר.

מה אני מפספס? ממה אנשים סולדים בעגלה הזו?

אשמח להארה בעניין.
    תודה רבה,
    יוגב

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2017

שלום יוגב,

מדובר בעגלה מהדור הישן ומה שאתה מפספס הוסתר בפנייך כשהסבירו לכך על העגלה.
    נסה לקפל אותה כאשר הטיולון מורכב עליה ופונה לכיוון הנסיעה, אתה תראה שהקיפול גדול (אמנם יכנס לרוב הרכבים אבל לא בשיא הנוחות), אתה תראה כמה קשה לקפלה (נסו לבד לא חוכמה שמוכרן עושה זאת). לאחר מכן שים 9 ק"ג בעגלה (משקל מומצע של תינוק בן חצי שנה) ותטייל איתה בחנות, מחוצה לה ונסה לעלות ולרדת מדרכה, אתה תרגיש קושי רב בעליה וירידה ותראה אך העגלה מתנדנדת לצדדים בהליכה (לא משהו בעייתי מבחינת תקלות אך לא נח בניוד). נסה לשים דברים בסל ותראה שהגישה לא נוחה ולסיום שים את היד על גב המושב ותראה שבחלקים גדולים אין תמיכה קשיחה.
    לסיכום אני חושב שהבוק שלא אותו יצרן עדיף בהרבה, נכון כבד יותר בכמה גרמים, נכון הקיפול גדול יותר (עדיין נכנס לכל הרכבים) אבל הניוד טוב בהרבה ולתינוק יהיה נח בהרבה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה, ומה לגבי Inglesina Trilogy

יוגב
    22/11/2017

שדומה (באופן מחשיד) לעגלה הזאת של Peg? ממש אותה עגלה רק בחברה מתחרה.
    היית אומר אותו דבר לגביה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/11/2017

שלום יוגב,

מדובר בחברות מתחרות ולכן הרבה דברים דומים.
    האינגלזינה לדעתי הרבה יותר נוחה לקיפול וגם קטנה יותר, נוחות הניוד לדעתי מוצלחת יותר באינגלזינה. הן סובלות מאותם חסרונות של התמיכה בגב, סל קטן ולא נגיש ועדיין יכולת ניוד סבירה ולא מעבר.
    באינגלזינה מומלץ שלא לרכוש את הסל קל שמתחבר ולעגלה ולוותר על החיבור לעגלה ולרכוש סל קל טוב יותר.
    מבין השניים לדעתי האניגלזינה עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו ביי 5 מול abc desing סלסה
    אפרת
    22/11/2017

היי,
    אני אשמח לדעת איזו מהעגלות עדיפה מבחינת נוחות ועלות (מציינת כי בבוגבו יש לי 20%הנחה) ,
    אני גרה בתל אביב בקומה ראשונה בלי מעלית, משתמשת הרבה בתחבורה ציבורית והליכה ופחות ברכב בתוך העיר.
    מבחינת זמנים יש לי עד פברואר זמן לרכוש (תאריך לידה צפוי זה מרץ) אז אני אוכל להמתין לסלסה והבנתי שגם בוגבו עומדים הוציא דגם חדש בקרוב.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2017

שלום אפרת,

לגבי בוגבו לא אמור לצאת דגם חדש (פרט לדגם תאומים). הבי 5 הוצגה רק לפני חצי שנה פחות או יותר. גם עם 20% הנחה הסלסה עדיין יותר זולה כך שמבחינת מחיר הן לא ברות השוואה כי עדיין יהיה פער גדול.

הבי תיתן יתרון במשקל וגודל הקיפול ולכן אם צריך לעלות ברגל את העגלה הבי עדיפה לזה.

הסלסה נוחה בהרבה לתינוק ומגיע עם אמבטיה רחבה פי 2 וחצי לדעתי וטיולון יותר רחב וארוך, גם הגגונים עדיפים בהרבה, הגובה עדיף בהרבה, הסל גדול יותר, יכולת הניוד טובה בהרבה ולכן יש יתרון למי שהולכת הרבה וגם בזכות הקפיצים המעולים התינוק פחות ירגיש רעידות מהדרך, אם רוצים לעלות עם העגלה פתוחה במדרגות (למרות שהיצרנים אוסרים על כך) לסלסה יתרון גדול. בתחבורה ציברות מאוד תלוי אם במצב פתוח לסלסה יהיה יתרון בעליה ובמצב פתוח אין הבדל גדול. אם במצב מקופל כמו במדרגות לבי יתרון גדול.

לסיכום הסלסה נוחה בהרבה בניוד וגם לתינוק.
    הבי נוחה להורה במשקל וגודל קיפול. אופן הקיפול זהה עם משווים לסלסה 2018.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכסא בטיחות מגיל 0
    קארין
    22/11/2017

הי קובי נשמח לעצתך, אנחנו מחפשים כסאות בטיחות מגיל 0. כרגע יש לנו ציקו נקסטפיט. ואנחו צריכים עוד זוג למכונית השניה (וזה לא כולל את הכסאות לסבא וסבתא). איזה כסאות הייתה ממליץ שהם בטיחותיים וזולים לאור כמות הכסאות שיש לנו לרכוש.. *התאומים בני 4 חודשים מתוקן

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לכסא בטיחות מגיל 0

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2017

שלום קארין,

עניתי באופן פרטי מכיוון ששאלת באופן פרטי גם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכסא בטיחות גיל 0

קארין
    22/11/2017

ראיתי, תודה רבה! עזרת לנו מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת עגלה לילד ראשון
    נחמה
    22/11/2017

בס"ד

שלום רב,

מחפשת עגלה לילד ראשון.
    המליצו לנו על פג פרגו או על ג'וי.

ההבדל במחיר הוא בערך פי שניים.
    האם פג באמת שווה את ההבדל במחיר?
    אני רוצה שהעגלה תחזיק בעז"ה ליותר מילד אחד

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2017

שלום קארין,

הפג עולה בכל היטב על הג'ואי ואין מקום להשוות בינהן ולדעתי פער המחיר מוצדק מה גם שראית שהפג נמכרת במחירים מאוד זולים במבצעי סוף השנה / בלאק פריידי ולכן הפער לא ממש רציני כעת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלת abc design
    דיאנה רובין
    22/11/2017

שלום,

אודה לקבלת חוות דעת על העגלה והאם מומלצת.
    חשוב לנו משקל, נוחות קיפול ויציבות.
    בנוסף אילו דגמים ספציפיים מומלצים?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על עגלת abc design

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2017

שלום דיאנה,

יש להם 4 דגמים בישראל. 1 לתאומים ועוד 1 זה טיולון ולכן לא רלוונטיים.
    דגמים נוספים הם:
    ממבה פלוס שלדעתי אחת מהעגלות הכי מומלצות אך היא בקטגוריית הסופר כבדה ולכן פחות עונה לדרישות.

סלסה, גם מעולה, מרווחת, נוחה לניוד, מרופדת היטב ולכן נוחה לתינוק ומשקלה סביר (סביב ה- 10 ק"ג), היא גם במחיר מאוד אטרקטיבי ומגיעה עם הצללות שהלוואי וכל עגלה הייתה מגיעה ככה. אם מחכים לינואר יגיע דגם חדש עם קיפול נח יותר למרות שגם בקיים עם טיפה תרגול הקיפול די פשוט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה