מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בטבורנטע31/08/2008
שלום רב בת 27, שבוע 31, הריון ראשון. בימים האחרונים יש לי רגישות גבוהה בטבור, עד לכדי כאב ממש. מה הסיבה לכך? האם יש בכך סכנה כלשהי? האם אפשר להקל את הכאבים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בטבור
ד''ר פרדי דוד31/08/2008תופעה מוכרת בהריון
יתכן גם שיש לך שבר טבורי שגורם לכאבים
בכל מקרה אין מה לעשות בזמן ההריון.
בד"כ זה מסתדר לאחר הלידה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותזיוה31/08/2008
שלום, אני בשבוע 25 ומאתמול יש לי הפרשות חומות כמו של סוף מחזור.. הלכתי לרופא והוא אמר שיש לי פצע בצוואר הרחם אבל שהצוואר סגור והכל בסדר. היום ההפרשות האלו נימשכות...האם זה הגיוני? האם להיתעלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצת שאלה....לחוצה....
זיוה01/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אדמת לפני הריוןעינת31/08/2008
שלום, האם בעייתי להרות מייד לאחר קבלת חיסון אדמת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון.
ד``ר איילון לחמן31/08/2008לעינת שלום.
בעבר הינו ממליצים להמתין שלושה חודשים.כעת ההמלצה היא להמתין חודש. אבל הקובע הוא הצוות המזריק המכיר החומר המוזרק והשפעתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגור בגדילה שבוע 34שירן30/08/2008
כבר חודש שיש פער בגדילה של היקף הבטן ללא התייחסות מיוחדת מצד הרופאה המטפלת השבוע שוב בוצעה הערכת גדילה ע"י רופאה אחרת שהגיבה בחומרה לתוצאות ושלחה אותי למעקב של מוניטור כל 3 ימים עם הוראה כי אם לא תהיה סגירה של הפער תבוצע הלידה בשבוע 36 להלן נתוני האולטרסאונד: גיל הריון 33.6 מיקום שיליה : קדמית דרגה 3 מי שפיר 111 BPD מתאים לשבוע 32.2 --- 80.4 OFD 109 מ"מ HC מתאים לשבוע 33.1 --- 299.1 AC מתאים לשבוע 31.1 -- 269.6 מתאים לשבוע 34.3 -- 66 FUMER משקל 1936 דופלר טבור 2.9 א. האם זה נחשב הריון בסיכון כך שכדאי לי לבקש רופא אחד למעקב ולא מתמחים שמתחלפים בכל ביקור? ב. האם יש קשר ישיר בין התזונה שלי ולעיכוב בגדילה (התחלתי הריון במשקל 38 ק"ג וכיום 49 קג) והאם כדאי לי לקחת אינשור פלוס להשלמת התזונה ג. האם חשובה מנוחה או שאין לכך השפעה (עובדת למעלהמ10 שעות אך עבודה משרדית בישיבה) ד.האם במידה וייולד בשבוע 36 במשקל קצת יותר מ2 ק"ג עשוי להיות פג ולסבול מאילו שהן תופעות לוואי, האם יצטרך להיות מאושפז תקופה ארוכה? ה. האם יש אילו שהם סיכונים לפגיעה שכלית או מוטורית לעובר? לתשובותכם אודה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי05/09/2008קשה לענות על שאלה כל כך מורכבת מבלי לבדוק אותך באופן יסודי, כולל הסטוריה מיילדותית והשוואה ללידות קודמות ולבדיקות קודמות בהריון הנוכחי.
במידה ויש ספק באבחנה מציע לפנות לחוות דעת שניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה במיוחד !!!!!!!!!!!!מירית מלכה30/08/2008
תאריך וסת אחרונה 26.7.08 יש לי איחור של שבוע ו3 ימים ביום ראשון ה- 24/8/08 הייתי אצל הרופא בשל כאבי בטן שהיו לי הוא עשה לי אולטרסנד והוא אמר לי שאין הריון ואיחור של שבוע אינו קובע , במשך השבוע יש לי הפרשות בצבע חום ואני לא יודעת אים זה בעצם מחזור או לא ההפרשות יש לי אותם לא באופן רציף , הייתי רוצה לקבל תשובה במברה כי הנושא חשוב לי מאוד ! 1. האם יכול להיות הריון? 2. אם לא למה עדיין לא מגיע מחזור ומה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיוחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ד``ר איילון לחמן31/08/2008למירית שלום.
מה יותר פשוט מלבצע בדיקת דם להריון ולדעת היכן את עומדת?????????????????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישת יתרריקי30/08/2008
באיזה יום של המחזור אני עושה בדיקת דם לקרישת יתר דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים לי דחוף
קורל31/08/2008אני צריכה לעשות בדיקת קרישת יתר מתי אני עושה אותה בזמן מחזור או אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישת
ד``ר איילון לחמן31/08/2008לריקי קורל שלום.
אין קשר בין המחזור לבין בדיקת קרישת הדם,אלא אם כן הרופא המפנה תדרך אותך כך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה - אודה לסיועכםאנונימית29/08/2008
שבת שלום, לפי ספירה שלי היום אני בשבוע 6 פלוס 3 אתמול לראשונה הלכתי לא.ס ושם נצפה עובר ודופק כמו שצריך. מה שהדאיג אותי הם הנתונים הבאים: לפי הבדיקה העובר תואם את הגיל של 5+5 (אתמול הייתי 6 פלוס 2) ובנוסף, נאמר לי שגודל העובר- 0.25 ס"מ. האם יש סיבה לחשוש שמא העובר לא מתפתח כמו שצריך? האם זה הגיוני שיש פער של ימים(4 ימים ליתר דיוק) בתחילת ההריון בגיל העובר? האם הגודל מתאים את הגיל הנוכחי שאני ספרתי או את הגודל של 5+5 ??? אודה לתשובתכם - זה יסייע לי מ-א-ו-ד לישון הלילה. תודה ולילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור
מיקה31/08/2008לפעמים יש סטיות, יכול להיות גם שבייצת מאוחר ואז ההתעברות היתה יותר מאוחרת. אל לחץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיקה בהמשך לתשובתך..
אנונימית31/08/2008עברתי הזרעה שבזכותה נכנסתי להריון הזה.. 15/07 וסת אחרונה וב-29/07הזרעה... מה זה אומר עכשיו? שיש סיבה לדאגה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי..
מיקה31/08/2008תראי, אני לא רופאה, אבל לפעמים יש סטיות בגודל. 4 ימים הפרש זה כלום. כל עוד אין סטיות רציניות, זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות
מיקה31/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק.
ד``ר איילון לחמן01/09/2008לאנונימית שלום.
קודם כל לא רואים דופק לפני שבוע 6+.כך שהתוצאה מעט מוזרה. הבדל של כמה ימים ללא כל משמעות. הרי גם אנחנו לא כולנו באותם מידות.
לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאחגית29/08/2008
האם כאשר הבטא גודלת מהר (יותר מלהכפיל את עצמה כל יומיים) בתחילת ההריון, זה בהכרח מצביע על או הריון רב עוברי או תסמונת דאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי05/09/2008לא בהכרח. תלוי בערכים. בכל מקרה - מס' העוברים יתברר ב US הראשון והסיכון לתסמונת דאון נקבע מאוחר יותר בבדיקת התבחין המשולש בשבוע 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםלסלי29/08/2008
שלום רב אני בת 30 הריון שני שבוע 8 ,החל משבוע שעבר החלו לי כתמים חומים שמנסיוני מהריון הקודם נחשבו כנורמלים ,לאחר מספר ימים בהיותי שבוע 8 החל דימום קצת יותר מאסיבי כמו יום 3 של מחזור הלכתי למיון ושם ראו שהעובר בסדר צוואר סגור דופק תקין והכל עם העובר נראה בסדר אך הם ראו clot באולטרא סאונד(אני חיה בניו יורק ולפי תרגום במילון זה נראה לי כמו קריש דם אך אינני בטוחה) שזה מה שגורם לדימומים הרופא שלי אמר כי זה מצב של הפלה מאיימת וכי ההריון תקין אך אין לדעת מה יהיה. שאלתי--מה הסיכוי במצב כזה להמשך הריון תקין? מה זה באמת הclot הזה ? הרופא אמר שזה ימשיך לצאת או יתמוסס בגוף האומנם? האם זה יכול לפגוע בעובר? מה הסיכוי שהCLOT הזה יגרום להפסקת ההריון? תודה מראש וסליחה על ריבוי השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה
ד``ר איילון לחמן31/08/2008לטלי שלום.
עצם המצאות קריש הדם אינה בעיתית. הבעיה היא הגורם לקריש הדם.נקוה שלא יהיה דימום נוסף ברחם.אם לא יתרחש דימום נוסף,וההריון תקין,אין בעיה.אם כן יתרחש,אין לצפות מעכשיו את גודלו והשפעתו על ההריון.נקוה לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן 200נורית29/08/2008
שלום רב, אני בתחילת הריון ובעקבות דימום קל ועוד, הרופא אמר לי לקחת אורוגסטן 200 3 פעמים ביום. מאז שהתחלתי לפני יומיים יש לי בשתן מעין חתיכות קטנות ולבנות (נראה כמו הקליפה של הכדור או משהו כזה). האם תקין? תודה.
ד``ר יורם גלעדי29/08/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים מדומים?שלי29/08/2008
שלום רב, אני מתחילה היום שבוע 37 ולפני יומיים נתקלתי בכאבי גב ובטן תחתונה וכן בהתקשויות. הכאבים באו והלכו לסרוגין לא היו בתכיפות גבוהה. למחרת בבוקר הייתי במוקד מכבי וחוברתי למוניטור. בבדיקת הרופא את פלט המוניטור נאמר לי שלא נצפו צירים המובילים ללידה. הלילה שוב חזרו לי הכאבים לסרוגין. שאלותיי הם: 1. האם מה שאני מתארת אלו צירים או צירים מדומים (ברקסטון היקס)? 2. האם גם צירים מדומים כואבים? עד כה חשבתי שצירים מדומים אלו התקשויות הרחם שאינן כואבות. 3. האם הכאבים מבשרים על לידה קרובה או שיש עוד סיכוי לסחוב עד המועד המשוער? תודה ושבת שלום.
ד``ר יורם גלעדי29/08/2008קשה לדעת ללא בדיקה - כולל מוניטור + בדיקה וגינאלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירים.
ד``ר איילון לחמן31/08/2008לשלי שלום.
הקובע בנושא הצירים זוהי העוצמה,משך ותדירות הצירים.בלידה פעילה העוצמה גוברת כמוכן המשך ותדירות הצירים.מקובל להמליץ לפנות לחדר לידה באם הצירים מופיעים אחת לחמש דקות ורצופים במשך שעה.לא ציין התדירות שהרגשת.בכל מקרה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע 8לסלי29/08/2008
שלום רב אני בת 30 הריון שני שבוע 8 ,החל משבוע שעבר החלו לי כתמים חומים שמנסיוני מהריון הקודם נחשבו כנורמלים ,לאחר מספר ימים בהיותי שבוע 8 החל דימום קצת יותר מאסיבי כמו יום 3 של מחזור הלכתי למיון ושם ראו שהעובר בסדר צוואר סגור דופק תקין והכל עם העובר נראה בסדר אך הם ראו clot באולטרא סאונד(אני חיה בניו יורק ולפי תרגום במילון זה נראה לי כמו קריש דם אך אינני בטוחה) שזה מה שגורם לדימומים הרופא שלי אמר כי זה מצב של הפלה מאיימת וכי ההריון תקין אך אין לדעת מה יהיה. שאלתי--מה הסיכוי במצב כזה להמשך הריון תקין? מה זה באמת הclot הזה ? הרופא אמר שזה ימשיך לצאת או יתמוסס בגוף האומנם? האם זה יכול לפגוע בעובר? מה הסיכוי שהCLOT הזה יגרום להפסקת ההריון? תודה מראש וסליחה על ריבוי השאלות
ד``ר יורם גלעדי29/08/2008השאלה נענתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק חלבון מוגדלנטלי28/08/2008
לפי הבנתי שק חלמון מוגדל מהווה סיכון להפלה... רציתי לדעת מה האחוזים שההריון ישרוד אם יש לי שק חלמון מוגדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נטלי29/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק חלמון.
ד``ר איילון לחמן31/08/2008לנטלי שלום.
מהיכן המידע ששק חלבון מוגדל קשור להפלות?
בכמה הוא מודגל יחסית לנורמה ?האם נצפה עובר עם דופק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי...
מיקה31/08/2008תראי, אני לא רופאה, אבל לפעמים יש סטיות בגודל. 4 ימים הפרש זה כלום. כל עוד אין סטיות רציניות, זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנצפה עובר עם דופק
נטלי01/09/2008המידע לגבי שק חלמון מוגדל מהאינטרנט... ואני רק יודעת שהוא מוגדל מהצילום של האולטרסאונד... רואים עובר בן 7 שבועות ורואים שק חלמון קצת יותר מכפול ממנו..... האם זה לא נכון המידע לגבי שק החלמון......??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק חלמון.
ד``ר איילון לחמן01/09/2008לנטלי שלום.
שק החלמון יספג עי גוף העובר בשלבי ההתפתחות ויהפוך להיות חלק מאבריו (כמו מעי למשל)..אם העובר הוא עם דופק, הסירי דאגה מלבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות וגירודיםגאיה28/08/2008
שלום הנני נמצאת בשבוע 35 נמצא לי GBS חיובי כשהיתי מאושפזת בהריון בסיכון בביה"ח בשל צירים התקצרות צואר הרחם ופתיחה, טופלה כשבוע באמצעות אנטיביוטיקה, מאז נבדקתי כפעמיים בתרביות חוזרות 3 ימים לאחר סיום הטיפול ושבועיים לאחר סיום הטיפול שתי התרביות היו שליליות, מה שמפריע לי זה שיש לי הפרשות שלא נראות בעיקרון חריגות צבען שקוף צהבהב, השבוע במשך יומיים היתה לי הפרשה חומה - ונאמר לי בבדיקה במיון (שהגעתי בשל צירים) שזה כנראה מבדיקה פנימית שעשו לי 3 ימים קודם לכן - ואכן היא עברה), כשבוע לערך מגרד לי מאד והרופא אמר שאכן הוא רואה שאדום שם, ונתנו לי לעשות בדיקת שתן כללית ותרבית. בכל התקופה האחרונה אני נבדקת המון בכדי לראות שהפתיחה לא השתנתה - היתכן שהחומר סיכה ששמים גורם לגירוי? אני מרגישה חיצונית הרגשה לא נעימה ורצון לגרד כל הזמן מצב שממש לא נעים לי. המון תודה על תשובתכם
ד``ר יורם גלעדי29/08/2008קשה לענות ללא בדיקה. יכול להיות שהגרד נובע כתוצאה מרגישות לחומר סיכה, פטריה או גורמים אחרים.
לגבי ה GBS - יש ליידע את הצוות המטפל בזמן הלידה כדי לקבל אנטיביוטיקה מונעת במהלך הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פקק רירילילוש28/08/2008
שלום.. אני בהריון בשבוע 38 היום נכנסתי לשירותים ובו בזמן כשאני מטילה את מיימי עשיתי אפצ'י ואז יצאה לי הפרשה צמיגית יחסית גדולה ללא סימני דימום צבע צהבהב האם יכול להיות שהפקק הרירי מתחיל להתפרק בשלבים.או שזה קורה פעם אחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12
לילוש29/08/200811111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי29/08/2008פעם אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)