מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינוןטל27/03/2013
הי אני בשבוע כמעט 13 תאומים תודה לאל.שבוע שעבר כתבתי לכם שאין לי נוגדנים לסע אמ וי והייתי מאוד מצוננת לפני כשבוע וחצי במשכ השבוע שעבר צינון ליחתי ללא חום רק צינון ושיעול הצנון די עבר והשיעול עדיין וכמה ימים עייפות שרירים,עשיתיעם אחת בדעקצ נוגדנים לפני שלןשה שבועותכלומר לפני הצינון ב7/3ויצא תודה לאל שלילי.ביום ראשון האחרון כשבוע לאחר תחילץ הצינון עשיתי שוב והיום קבלתי את התוצאה תקינההתןדה לאל שלילית.אני יכןלה להיות רגועה מסאגת הצינון הזה או שזה עדיין לא תופס הבדיקה של ה24/3? לא מבינה ככ איכ זה עובד אבל כל שלושה שבועות בלחץ אטומי מהוירוס הזה.. אנא עזרתכם.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון - תגובה
ד``ר איילון לחמן28/03/2013שלום.
נא להמשיך להירגע ולהמשיך מעקב אצל רופאך,לפעול על פי הואותיו.בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק עוברקרן27/03/2013
מחזור ב16/2.
בבדיקת דם ב-17/3 בטא = 62
בבדיקת דם ב-19/3 בטא = 134
היום 27/3 הייתי אצל הרופא לבדוק שק עוברי.
תחילה למספר שניות לא ראה את השק, אך לפתע אמר שרואה.
הזמין לבדיקת דופק לעוד שבועיים.
האם סוג השק העוברי (צורה,גודל,מיקום...) - יכולה להעיד משהו על טיב ההריון?
הרופא אמר שרק בשמיעת דופק נוכל לאמר שאני בהריון שמתפתח. שכיום לא יודע לאמר.....אני רוצה לדעת אם ראה משהו חשוד, שמסמן שההריון בסימן שאלה, האם העובדה שלקח לו זמן לאתר את השק, מעידה על גודל קטן מדי? שק "חלש"??
או שזו הנורמה ורק לאחר דופק אפשר להבין שההריון מתקדם....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על תגובה
קרן27/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק עובר - תגובה
קודם כל על מנת לראות בברור שק ההריון רמת הבטא צריכה להיות בסביבות ה-1000.מיקום השק,כל זמן שהוא בחלל הרחם,הוא נטול משמעות.בעקרון לכן שוה להירגע והמשך מעקב בהתאם להוראות רופאך. בהצלחה ובשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא של היום
קרן28/03/20134290.תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימיטל27/03/2013
שלום
אני יודעת שזה ישמע מוזר אבל אני מודאגת לחלןטין
אני בהריון שבוע 17 לאחר טיפולים
היום בעלי הכין לאכול בסיר שהיה בו מעט שעווה שאני משתמשת לפנים
ואכלתי ואני ממש מודאגת מנזק לעובר איך עלי לבדוק שלא ניגרם נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - רוצה עזרהאלין27/03/2013
שלום אני. שבוע 23 היום עשיתי סריקת מערכות עובר וגלו שחדר מוח לאטיראלי שמאל ברוחב 7.4ממ , ימין 3 ממ. עשיתי בדיקות גנטי מצוא אצלי אקס שביר. יש לי זרה יותר מדי ואני עכשיו רוצה לדעת מה זאת אמרת מוח אטיראלי ברוחב 7.4שמאל וימין 3.9 מה זה אומר. בבקשה מחכה לתשובה כמה שיותר מהר תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה חדרי מוח - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור02/04/2013בוקר טוב
חדרי המוח כפי שכתבת הם תקיניים
לא ברור למה 7.4 ו 3 הדליקו תשומת לב
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתותי27/03/2013
חמותי טוענת כי אכילת פול בהריון, עלולה להביא לכדי רגישות לפול לעובר. G6pd זה נקרא לדעתי.
חשוב לי לציין כי אני אשכנזיה ואין במשפחתי שום זיקה לעדה העירקית או רגישות לפול.
האם יש אמת בדבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
לא מוכר קשר כגון זה שחמתך טוענת.בתאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי למומחיםתותי27/03/2013
אני בת 31, הריון ראשון בשבוע 16. לפני שבועיים עברתי תפירת צוואר הרחם, שעבר בהצלחה
מתי אוכל. לחזור לקיים יחסי מין?
שאלה נוספת האם אורגזמות בשלב זה של ההריון, יכולות להזיק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי למומחים - תגובה
בעקרון בנושא קיום היחסים שוה להתיעץ עם הרופא מבצע התפירה.לגבי האורגזמות אין בעיה.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באגןסיון27/03/2013
שלום רב!
בזמן השינה אני ישנה על הצד ומרגישה כאבים מאוד חזקים באגן הפונה לתקרה, אם אני ישנה על צד שמאל אז הכאב הוא בימין וכו, הכאבים כל כך חזקים עד שאני מתעוררת משנתי, לפעמים מתלווים לזה כאבי רגליים, חשוב לציין שזה קורה אך ורק בשינה, האם זה תקין? יש מה לעשות כדי לפתור את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
סיון27/03/2013אני בשבוע 30, בת 28 אם זה רלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים באגן - תגובה
בנושא זה ניתן להתיעץ גם עם רופא אורטופד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי...
סיון28/03/2013חשבתי שזה גם קשור להריון אכשיהו, תודה בכל אופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן קטנה יחסית לשבוע הנתוןשני27/03/2013
אני בת 26, שבוע 24+2, הריון תקין ברוך השם!! מה שמוזר, זה שבבוקר אני קמה עם בטן קטנה מאוד יחסית ולקראת אמצע היום בשעות הצהריים הבטן גדלה ומגיעה למימדים הרצויים.. אשמח לדעת מה הסיבה והאם יש צורך בבדיקה ובדאגה.. תודה מראש :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן קטנה יחסית לשבוע הנתון - תגובה
במשך ההריון אנו עוקבים אחר התפתחותו התקינה, בהתאם לגילו,של העובר.גודל בטנך הוא הרבה פחות משמעותי כל זמן שהעובר ממשיך להתפתח בצורה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנרתיק שבוע 20Hadar26/03/2013
מספר שבועות שיש לי לחץ רב באזור הנרתיק כשאני עוברת מישיבה לעמידה . בימים האחרונים אני ממש לא מסוגלת לעמוד . כואב לי באזור הנרתיק ובמפשעות. לפעמים זה כל כך כואב שגם ישיבה בלתי אפשרית . הייתי בביקור במחלקת נשים בבית חולים ביום שבת בשל הכאבים. עשו לי אולטרה סאונד ובדקו לי את צוואר הרחם ואמרו שנראה תקין ושאני אקח משככי כאבים . הכאב לא עבר ואף מחריף. מה זה יכול להיות ? אני ממש סובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בנרתיק שבוע 20 - תגובה
בבקשה לגשת לרופאך ולהיבדק.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה שנייהשני26/03/2013
שלום רב,
הציעו לנו דרך קופת חולים לעשות סקירה שנייה.
מה ההבדל בין הסקירה השנייה המבוצעת דרך רופאים בקופת חולים לסקירה המבוצעת באופן פרטי?האם ישנו הבדל מהותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה שנייה - תגובה
בעקרון קימת סקירה מאוחרת רגילה ויש סקירה מאוחרת מפורטת.לגבי המבצע אין הבדל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירליר25/03/2013
שלום אני שבועיים לאחר מי שפיר עקב שקיפות 2.7 ציסטות צואריטת שלא אופיניות לעובר עם תסמונת ובצקת עורפית 4 ממ. תוצאות הפיש תקחנה תודה לאל ב. מה הסיכוי ששאר התוצאה של מי השפיר תקינה? אם חס וחלילה משהו היה לא בסדר היו מתקשרים. כבר? (עברו שבועיים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ודרך אגב התבחין המשולש גם תקין
ליר26/03/2013ם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שפיר - תגובה
ד``ר איילון לחמן28/03/2013לום.
זמן התשובה הסופי הממוצע הוא כ-שלושה שבועות.רק עוד טיפה סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן
ליר28/03/2013אמרו לי במעבדה שיש כבר תשובה והיא נשלחב בדואר ולא מוכנים למסור טלפונית. האם זה לא מוקדם מדי לתשובה שבועייםמוחצי? זה ששלחו בדואר ולא התקשרו זה מעודד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן - תגובה
בהחלט כן. בשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5 בלי תופעותקרן25/03/2013
אין לי בחילות, ולא שום תופעה אחרת. אני רגילה.
הגיוני? חג-שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 5 בלי תופעות - תגובה
האם הגברת מתלוננת שמרגישה בע"ה טוב?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוסטל25/03/2013
הי אני בשבוע 12 תאומים אין לי נוגדנים לcmv.אני מבועתת ומפחדת מאוד מהוירוס הזה כל דבר הכנ קטן משליכה שזה זה.חס וחלילה.שבוע שעהר הייתי כל השבוע מצוננת מאוד צינון ליחה ושיעול ליחתי ללא חום מדגישה.די עבר הצינון אבל יש לי חולשה כזה בשרירים בעיקר ידיים ושכמות כלומר כמו הרגשה שהשרירים חמים ושמרימה ידיים למשכ כמה זמן קצר הן מתעיפות.עשיתי את בדוקת הנוגדנים אתמול אכ תהיה תשובה רק איחרי החג ואני ממש בלחץ לא מצליחה לחשוב על כלום פרט לזה ואמרת לעצמי מה עוד יכול להיות חלילה פרט לזה כי לשפעת אני מחוסנת וebv היה לי..אנא עזרו לי מניסיונכם מה הסיכון שזה חלילה זה בתלונות כאלן?ללא חום ?והאם יש עוד אפשרות שזה בכלל משהונאחר?תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ25/03/2013שלום שמרית. א. אין כל קשר ל CMV. ב. יש עוד עשרות וירוסין אחרים העלולים לגרום לתלונות עליהן דיווחת. ג. הבעיה היא לא CMV אלא חרדה ללא בסיס רפואי ועלייך לטפל בחרדה זו שכן היא עלולה להחמיר ולהפרעה להתנהלותך בהריון. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ראשוןשלי25/03/2013
שלום, אני בהריון הראשון שלי וסובלת ממש מבחילות, ניסיתי כל מיני דרכים להקלה אבל לא עוזר וזה ממש לא נעים.
אשמח לעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ראשון - תגובה
ד''ר שרון מסלוביץ25/03/2013שלום שירה. התרופה המומלצת ביותר כנגד הקאות בהריון מכילה דוקסילאמין, ויטמין B6 וג'ינג'ר. בקשי את השילוב הנ"ל מרופא הנשים שלך. יעילות התרופה במניעת בחילות בהריון כ 80-90%. בהצלחה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם ...
מירב27/03/2013אולי תנסי ללכת לנטורופת או להתיעץ עם רופא? עכשיו אני כבר בשלב מתקדם בהיריון אבל בהתחלה היה לי גם בחילות בלתי נסבלות אז אני לקחתי סיקריד של סופהרב שזה מכיל ג'ינג'ר שידוע שהוא העוזר הראשי אבל גם ויטמין B6. אני עדיין נעזרת בו כשעולה הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת שקלתי לפנות לנטורופות
שלי28/03/2013אעשה זאת, תודה לכן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת או פיטריה בהריוןאפרת25/03/2013
שלום, רציתי לדעת אם יש סיכון להיכנס להריון כשיש פיטריה או דלקת (וגינלית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת או פיטריה בהריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור25/03/2013בוקר טוב
אין סכנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)