מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבקשתך, ד"ר, להלן תוצאות הבדיקהנירה29/12/2009
מדובר בבדיקה שעשו לי לאחר שנודע לי שאני בהריון. התחלתי שבוע חמישי היום. עשו לי בדיקת דם ובדיקת שתן. אם אני לא טועה, זה גם היה סטיק וגם מקלון...
הנה התוצאה המלאה, לבקשתך:
GLUCOSE - U STRIP = NORMAL
BILIRUBIN- U STRIP = NEG
KETONES- U STRIP = NEG
SPECIFIC GRAV-U STRI = 1.035
PH- U STRIP = 5.5
PROTEIN- U STRIP = 20
UROBILINOGEN-U STRIP = NORMAL
ERYTHROCYTES-U STRIP = 10
NITRITE- U STRIP = NEG
LEUCOCYTES - U STRIP = NEG
אשמח לשמוע את תשובתך, שכן יש חריגה בתוצאה של ה-1.035 ואשמח לשמוע אם זה בסדר ומה זה אומר... תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ד``ר אריה לידור29/12/2009כפי ששערתי המדובר בבדיקת שתן במקלון (סטיק) לגבי התוצאה הנ"ל המדובר במשקל הסגולי של השתן כפי שנמדד בדגימה שמסרת. לרוב תוצאה זו מצביעה על "שתן מרוכז" כלומר על חסר במרכיב הנוזלי של השתן -דבר שאפשר להתגבר עליו בקלות על ידי הגברת שתיה ולכן הפחתת ריכוזיותו
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וליקויי כבדמאי29/12/2009
שלום רב,
לפני שבוע ערכתי בדיקות דם כלליות ונכחתי לגלות בין היתר שאני בהריון בשבוע השביעי. תוצאה נוספת שקיבלתי היתה ערכים גבוהים מהמצופה באנזימי הכבד:
GOT [AST] 36
GPT [ALT] 44
כל יתר התוצאות היו בסדר.
הרופא משפחה שלי ביקש שאחזור שוב על הבדיקות והתוצאות שקיבלתי הם:
GOT [AST] 28
GPT [ALT] 41
GGP 76
TOTAL BILIROBIN 1.6
DIRECT BILIROBIN 0.38
HEPATITIS Bs Ab 0.66negative
HEPATITIS Bs Ag negative
HEPATITIS C Ab negative
קראתי באינטרנט שיתכן שהתוצאות הגבוהות נובעות מהיותי בהריון... אשמח לשמוע האם לפי דעתך ערכים אלו תקינים או אמורים להדאיג אותי וכיצד לנהוג בהמשך מבחינת ההריון והתהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנזימי כבד
ד``ר אריה לידור29/12/2009למאי שלום
ב 2 הסדרות ערכי GPT וכן GGT מוגברים /
דבר זה מחייב ברור כבדי. האם את נוטלת תרופות? מה ערכי הבילירובין ?
אנא פני להמשך ברור
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה וצמרמורותריקי29/12/2009
שלום רב,
אני בהריון תאומים ספונטני שבוע 22
היום הרגשתי לכמה דקות ארוכות חולשה, הזעה, גלי חום וקור ושאני עומדת להתעלף
לאחר כ-10 דקות הגל החזק עבר ולאחר שנחתי חצי שעה חזרו אלי כוחותי
רציתי לשאול האם תופעה כזו נורמלית במהלך ההריון ומה יכולות להיות הסיבות לכך? האם זה דורש ביקור אצל הרופא?
רוב תודות
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה בהריון
ד``ר אריה לידור29/12/2009שלום לך ריקי
סיבות רבות קיימות לתחושות שהרגשת. השכיחה מבין כולן הינה ירידה פתאומית בלחץ הדם במיוחד בעת מעבר משכיבה או מישיבה לעמידה . תופעה זו שכיחה בהריון עקב השינוי הפיסיולוגי שחל בנפח הדם ובהתהנגות כלי הדם בהריון ובמיוחד בהריון תאומים.לכן השתדלי להמנע משינוי תנוחה חד והקפידי על שתיה מרובה ( כ 3 ליטר ביום)
סיבות נוספות תתכנה כגון ירידה בערכי הסוכר בדם. לכן המלצתי היא ליידע את הרופא המטפל ולבדוק את רמות הסוכר וההמוגלובין שלך וכן את ערכי לחץ הדם.
המשך הריון מוצלח.
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשדורוש29/12/2009
שלום
אני בשבוע ב26
ובזמן האחרון שמתי לב שיש לי כאבי ראש באים והולכים...לא משהו לתווך ארוך
יש לציין כי גם גילו שהמוגלובין שלי נמוך 10.3 ושיש לי אנמיה
העם זה מסכן אותי
או אני נחשבת להריון בסיכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד``ר אריה לידור29/12/2009שלום לך
יש לברר את סיבת כאבי הראש בהריון. כאב ראש יכול להוות סימן למשל לקיומה של רעלת הריון. על כן המלצתי היא להוועץ עם הרופא המטפל על מנת לבצע את הברור הרלוונטי ( מדידת לחץ דם, חלבון בשתן , בדיקת ראייה ועיניים וכ"ו)
לגבי האנמיה יש להגדיר את סוגה ולטפל בהתאם ( חסר ברזל? חסר B12? )
אנא פני לרופא העוקב אחר הריונך לשם ברור הנ"ל.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דורוש29/12/2009עוד לפני ההריון היה לי חוסר בB12 וברזל וויטמין D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר אריה לידור29/12/2009יש צורך לטפל בחוסרים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבקשתך ,ד"ר, תוצאות הבדיקה
נירה29/12/2009מדובר בבדיקה שעשו לי לאחר שנודע לי שאני בהריון. עשו לי בדיקת דם ובדיקת שתן. אם אני לא טועה, זה גם היה סטיק וגם מקלון...
הנה התוצאה המלאה, לבקשתך:
GLUCOSE - U STRIP = NORMAL
BILIRUBIN- U STRIP = NEG
KETONES- U STRIP = NEG
PH- U STRIP = 5.5
PROTEIN- U STRIP = 20
UROBILINOGEN-U STRIP = NORMAL
ERYTHROCYTES-U STRIP = 10
NITRITE- U STRIP = NEG
LEUCOCYTES - U STRIP = NEG
אשמח לשמוע את תשובתך, שכן יש חריגה בתוצאה של ה-1.035... תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןנירה29/12/2009
שלום רב,
אני מתחילה היום את השבוע החמישי להריון. תוצאות בדיקת השתן הראו כך:
כשהנורמה היא 1.030- 1.001
מה המשמעות של זה?
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן
ד``ר אריה לידור29/12/2009שלום סיוון
לא ברור איזו בדיקת שתן זו. בדיקה בסטיק? מקלון? אנא צרפי את התוצאה במלואה.
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דורוש29/12/2009עוד לפני ההריון היה לי חוסר בB12 וברזל וויטמין D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לשפעת חזיריםגלי29/12/2009
שלום רב...
אני כבר בשבוע 31...מאוד מתלבטת..
נדמה לי ולחברותיי ההרות שאף רופא לא ממליץ בפה מלא על החיסון , לא ברור אם החיסון עובר שילייה / לא עובר , בכלל אין בשום מקום מידע על משמעות החיסון לנשים הרות - חלק מרופאים ששאלתי ממליצים לקחת את החיסון וחלק ממש לא..
איך אנחנו יכולות , בתור נשים שרק ניזונות מהתקשורת (המפחידה משהו...) - להחליט על דעת עצמנו אם לעשות את החיסון או לא?
האם יש סיכוי שהחיסון יעשה משהו לעובר? או לתינוק שיוולד בעתיד??
כל החוסר אונים/חוסר ידע הזה פשוט משתק..
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת חזירים
ד``ר אריה לידור29/12/2009שלום לך גלי
ע"פ הודעת משרד הבריאות מ20/09/09 מבצע החיסון הארצי מיועד לכלל האוכלוסיה מגיל 6 חודשים כולל לנשים הרות בכל שלבי ההריון.
על פיההנחיות , החיסון לנשים הרות יהיה זה ללא ההאדג'יובנט (RENANZA).על פי הידוע אין סיכון מוגבר לעובר או לתינוק. מאידך ידועים היטב הסיכונים לאשה ההרה שלא התחסנה במיוחד בטריימסטר השני והשלישי ובמשכב הלידה
מקווה שסיעתי לך להגיע להחלטה.
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזלדידי29/12/2009
בס"ד
שלום לכם,
אני שבוע 28 כרגע , בת 32 .
רקע בריאותי:
יש לי את הAPLA סינדרום שנימצאה אצלי בבדיקות דם לפני מס' שנים.
בהריונות אני מזריקה קלקסן 40 ונוטלת אספירין 100 .
אני גם הומוזיגוטית (נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג)
יש לי תת פעילות של בלוטת התריס בדר:כ אבל מאוזנת מתחילת ההריון 2.43 נוטלת היטרוקסין
לפני מס' ימים עשיתי בדיקת דם וספירת דם בעקבות חולשה שיש לי שגם באה לידי ביטוי בסחרחורות ורצון לישון במשך היום.
וראיתי שההמוגלובין שלי הוא 11 .
אני בולעת פריפול (ברזל) אבל לפי איך שזה ניראה זה לא מעלה לי מי יודע מה את הברזל בצורה כ"כ משמעותית.
וחשבתי אם ניתן לעשות עוד משהו בעניין העלאת הברזל בדם.
מבחינת תזונה אוכלת מגוון, בשר ביצים עדשים פירות ירקות.. מה עוד נותר לעשות בנידון..?! ..:)
גם ראיתי שכדוריות הדם הלבנות שלי הם מעל הנורמה (בדר"כ ערך כדוריות דם הלבנות גבוה כאשר הגוף מתמודד עם דלקות או מחלה ..הלא כך ?!...).. זה קצת מדאיג אותי
אודה לתשובתכם
דידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי..
דידי06/01/2010בס"ד
שלום לכם,
אני שבוע 28 כרגע , בת 32 .
רקע בריאותי:
יש לי את הAPLA סינדרום שנימצאה אצלי בבדיקות דם לפני מס' שנים.
בהריונות אני מזריקה קלקסן 40 ונוטלת אספירין 100 .
אני גם הומוזיגוטית (נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג)
יש לי תת פעילות של בלוטת התריס בדר:כ אבל מאוזנת מתחילת ההריון 2.43 נוטלת היטרוקסין
לפני מס' ימים עשיתי בדיקת דם וספירת דם בעקבות חולשה שיש לי שגם באה לידי ביטוי בסחרחורות ורצון לישון במשך היום.
וראיתי שההמוגלובין שלי הוא 11 .
אני בולעת פריפול (ברזל) אבל לפי איך שזה ניראה זה לא מעלה לי מי יודע מה את הברזל בצורה כ"כ משמעותית.
וחשבתי אם ניתן לעשות עוד משהו בעניין העלאת הברזל בדם.
מבחינת תזונה אוכלת מגוון, בשר ביצים עדשים פירות ירקות.. מה עוד נותר לעשות בנידון..?! ..:)
גם ראיתי שכדוריות הדם הלבנות שלי הם מעל הנורמה (בדר"כ ערך כדוריות דם הלבנות גבוה כאשר הגוף מתמודד עם דלקות או מחלה ..הלא כך ?!...).. זה קצת מדאיג אותי
אודה לתשובתכם
דידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברזל.
ד``ר איילון לחמן07/01/2010לדידי שלום.
מבחינת הברזל כדאי לקחת שני כדורים ליום.נושא הכדוריות הלבנות נובע מכך שההריון הוא בעצם מצב דלקתי משום שהעובר,שחציו כמובן של בן זוגך,הינו גוף זר בגופך.לכן הגוף מגיב כך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשאלה28/12/2009
שלום
אני כעת בשבוע 14. לפני כשבועיים בדיוק ביצעתי שקיפות + בדיקת דם
הסקירה הראשונה תהיה בעוד שבועיים מהיום, כך שיוצא 4 שבועות ללא בדיקה.
האם אני צריכה לקבוע בדיקת אולטרסאונד לפני הסקירה לבדוק שהכל תקין
אני קצת בלחץ מכיוון שלפני ההריון הזה עברתי גרידה בשבוע 9 (עובר ללא דופק)
אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש אין צורך
ד''ר דורון רוזן28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון בהריוןיעל.ר28/12/2009
שלום!
שמי יעל, בת 22 ובשבוע 30 להריון.
אני מטבעי במשך כל חיי סובלת מצינון ונזלת במשך כל תקופת החורף, דבר שמקשה עלי מאוד כרגע מפני שאני עובדת עם אנשים בטלפון ועם אנשים בכלל.
הבנתי שאסור לקחת אקמולי צינון בהריון, אם כן מה אני כן יכולה לקחת על מנת להקל על הצינון ולייבש את הנזלת.
אשמח לתגובה.
בברכה.
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון
ד''ר דורון רוזן28/12/2009אין מניעה מאקמול צינון, דקסמול סינוס וכד'. הטוב: ויפות אף עשויות ממי מלח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתהריונית צעירה28/12/2009
האם הכמות של החומצה הפולית שיש ב
PRENATAL+ BETACAROTEN 30TAB
מספיקה?
אני בשבוע 11, רופא אחד אמר לי לקחת רק חומצה פולית ורופא אחר אמר לי לקחת רק פרנטאל כרגע אני לוקחת רק פרנטאל מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח פולית
ד''ר דורון רוזן28/12/2009תקראי על התוית - אם יש 400 מיקרוגרם חומצה פולית בכל כדור זה די והותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוב 1 mg
הריונית צעירה28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאאסתר27/12/2009
שלום, המחזור האחרון שלי היה ב9.11- לאחר חודש לא הופיע וביצעתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. המחזור אחר להגיע ולאחר כשבועיים(שלשום) עשיי בדיקה נוספת אשר יצאה חיובית. היום עשיתי בדיקת דם והבטא 538. האם זה תקין? או שזה נמוך מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא.
ד``ר איילון לחמן28/12/2009לאסתר שלום.
כדי שנדע אם המצב תקין יש לחזור על הבדיקה.רמת ההורמון בהריון תקין מכפילה עצמה כל 24-48 שעות.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליש ראשוןסיון27/12/2009
שלום,
1. אני בת 36 וחצי בהיריון ראשון אחרי IVF.
נאמר לי לא לעסוק בספורט בשליש הראשון.
לפני כן עסקתי בספורט באופן יומי.
מתי אפשר לחזור לצעוד? אני בשבוע 10+0 ?
2. אני סובלת מעייפות נוראית. עולה קומה אחת ברגל ומתיישבת על המדרגות מתנשפת.
אני בקושי מסוגלת ללכת 4 דק' ממקום למקום.
ממה זה נובע?
3. בבדיקת אחות שגרתית בקופ"ח נאמר כי יש לי עקבות חלבון בשתן.
מה זה? מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליש
ד``ר איילון לחמן28/12/2009למיקה שלום.
ממליץ שבקשר לעיפות תתיעצי עם רופא המשפחה.קושי בעלית מדרגות לעיתים מראה על בעיה כלשהי. שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- tsh גבוה בתחילת הריוןאורית27/12/2009
שלום רב
לפני כחצי שנה, לפי ההריון, בבדיקה שיגרתית ה- TSH שלי היה תקין- 2.88.
היום- אני בהריון בשבוע 5-6 ובדיקת ה- TSH יצאה 5.19
וה- T4 FREE יצא 16
הבנתי ממה שקראתי באינטרנט שבשליש הראשון הTSH צריך להיות מתחת ל-2.5.
מה עלי לעשות? התור שלי לרופא נשים רק בעוד כשבועיים- האם תוצאה כזו מצריכה טיפול תרופתי מידי ולא כדי לחכות עד התור?
האם יכול להיגרם נזק לעובר?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר TSH
ד``ר איילון לחמן28/12/2009לנורית שלום.
הערכים משתנים עפ המעבדה המבצעת. ליד התוצאה צריכים להיות ערכי הנורמה.אם יש חריגה בענין זה ,תוכלי בינתיים להתיעץ עם רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדורוש27/12/2009
שלום אני שבוע 26
והיום שעשיתי בדיקות דם ביררתי את התוצאות ואמרו לי שיש לי אנמיה
רציתי לדעת
מה אני צריכה לעשות עכשיו אני קצת לחוצה...
העם זה מסוכן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחת תכשירי ברזל
ד''ר יואב פלד27/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה...תעזור לי!!!סיגל25827/12/2009
היום הייתי בסקירת מערכות מאוחרת ויש ממצא שממש מדאיג אותי. יש א סימטריה בחדרי המוח. חדר מוח ימני 7 מ"מ חדר מוח שמאלי 8.6 מ"מ. בדיקות חלבון עוברי,שקיפות עורפית וסקירה מוקדמת תקינות!. הרופא שביצע הבדיקה אמר שזה לא משהו משמעותי ,אבל בכל זאת המליץ לי על ייעוץ גנטי,אקו לב עוברי וסקירה מכוונת של המוח בעוד חודש. אני מודאגת נורא יש מישהו שיכול להרגיע אותי? ודרך אגב מדובר בעובר זכר.
אודה לכל מי שיוכל לענות לפנייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין משמעות כל עוד החדרים בתחום התקי
ד''ר יואב פלד27/12/2009פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)