מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת הריוןקארין03/09/2009
עשיתי הזרעה ב24.8 בתאריך 1.9 עשיתי בדיקת בטא יצא 1.5 והיום 3.9 יצא בטא 1.8 מה זה אומר האם יש סיכוי להריון שזה עולה קצת או לא ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 14 יום מהזרעה
טלטל03/09/2009ביצעת את הבדיקה מוקדם
בצעי שוב בדיקת דם 14 יום אחרי ההזרעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים צהובותיעל03/09/2009
שבוע 27.
אחרי שפעת החזירים+טמיפלו :)
בשבועיים האחרונים, גם כשהייתי חולה וגם עכשיו כשאני בריאה, שמתי לב שהופיע לי מין צבע צהוב מסביב לציפורניים.
מדאיג? להתעלם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל
יפית04/09/2009שלום לך יש לי שאלה אלייך,
בהודעה רשמת שהיית חולה בשפעת החזירים אני נמצאת בהריון ראשון שלי שבוע 14 אני מאוד חוששת מהשפעת ורציתי לשאול איזה בדיקות עשו לך האם הטיפול התרופתי השפיע עלייך או על העובר ואיך ידעת שמדובר בשפעת החזירים??... אני פשוט כמו שאת שמה לב נורא דואגת הייתי בעבודה והיו אנשים חולים ואני בימים האחרונים לא מרגישה כך כך טוב קצת כאב גרון וצינון קל וחום 37 כדאי ללכת לרופאה? איך זה יתבטא אצלך הסימפטומים...?
ואיך את מרגישה היום אחרי הטיפול התרופתי...?
אני מאחלת לך ולעובר החלמה מהירה
אני אשמח לתגובה ,
מישהי מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל04/09/2009קודם כל אם כואב לך הגרון ויש לך קצת חום תלכי לרופא או תתקשרי אליו רק כדי להיות שקטה, גם בלי קשר לשפעת החזירים.
אני חושבת שאחד התסמינים הבולטים של שפעת החזירים זה חום מעל 38 שעולה בבום, זה מה שהיה אצלי ואצל בעלי שהדביק אותי.. אבל אני כמובן לא מתחיבת :). את הטמיפלו אפשר לקחת עד 48 מתחילת הופעת התסמינים, אח"כ זה כבר לא עוזר.
ברגע שקפץ לי החום הלכתי לרופא ששלח אותי למיון ושם נתנו לי טמיפלו, בגלל שבהתחלה הקאתי את הכדור, החליטו לאשפז אותי. אבל מהבוקר שלמחרת הייתי ממש בסדר. אמנם מאוד חלשה וחזרו קצת הבחילות, אבל יחסית לשפעות שהיו לי לפני ההריון, הרבה יותר טוב.
טפו טפו טפו עכשיו אני בסדר ואני מקווה שגם העובר, הרופא שלי אומר שאין בעיה עם הטמיפלו.
התקשורת יוצרת היסטריה מטורפת ואני מניחה שההיסטריה הזו מגבירה את הסימפטומים.
לדעתי מה שחשוב הוא מודעות עצמית, אם לא מרגישים טוב ועולה החום, צריך לראות רופא. אבל לא בגלל הלחץ משפעת החזירים אלא בגלל ההריון בכלל.
שיהיה לכולנו הריון קל ומאוד מאוד מאוד בריא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין האבחון
יעל04/09/2009עשו לי משטח גרון והפרשות מהאף ושלחו את זה למעבדה בתל השומר. כך איבחנו את השפעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרמית
יפית04/09/2009תודה רבה על העזרה,
אני באמת היסטרית מהתקשורת ומהפרסומים,
אני מאחלת לך בריאות והריון קל ונעים
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה ירוקה בהריוןקרן03/09/2009
שלום,
אני בהריון ראשון, אוטוטו מתחילה שבוע 12. חשוב לציין שיש לי בחילות והקאות ברמה היומית - לפעמים מקיאה גם 4 פעמים ביום.
כמובן שכמות האוכל שנכנסת לי לפה היא די מועטת.
בימים האחרונים שעשיתי צואה גיליתי שהצואה היא ירוקה.
מה המשמעות ? האם ישנה בעיה ?
אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
קרן03/09/2009התחלתי לפני כשבוע לקחת כדורי ברזל מסוג "פריפול".
האם זו יכולה להיות הסיבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות שבע 15/4רחלי03/09/2009
שלום,
יש ל הפרשות לא מעטות (ממלאות תחתוניות)חומות לעיתים נוזליות לעיתים צמיגיות.
אני בשבוע 15 .
מה זה יכול להיות??
תודה,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי יש ובנוסף...
שירן03/09/2009אני בשבוע 29 ויש לי הפרשות כמו שמתוארות כולל ריח די חזק ולא נעים
אשמח לדעת מה עליי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש ובנוסף...
שירן03/09/2009אני בשבוע 29 ויש לי הפרשות כמו שמתוארות כולל ריח די חזק ולא נעים
אשמח לדעת מה עליי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהגלית02/09/2009
אני שבוע רביעי ויש לי כאבים בבטן בצד שמאל ובמותן לכיוון הגב מישהי יודעת מה זה? אני ממש בלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן... גם לי זה היה
ME06/09/2009והסתבר בסוף שזה היה בשחלה ומשם יצאה לה הביצית...
תהיה רגועה הכל יעבור
אלא אם כן כבר עבר :))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן שמדובר בכאב מהגופיף הצהוב
ד''ר דורון רוזן06/09/2009פני לבדיקה ואולטראסאונד לאישור וגם למיקום ההריון בתוך הרחם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושות נשים בהריון ראשון בחודש 7-9רפי02/09/2009
למכון מחקר דרושות נשים בחודשים 7-9 שזהו הריונם הראשון לקבוצת דיון בנושא אמהות תמורת תשלום הולם. נא לפנות לטלפון: 03-6898128 ולהשאיר הודעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה איזור?
שני02/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנוחות לידהלונה02/09/2009
שלום!
1. מאיזה איזה שבוע מתחילים לדאוג כשהעובר לא במנח ראש?
2. מהי התנוחה הטובה ביותר עבור אישה ללדת (עם אפידורל, לא בלידה טבעית).
הבנתי ששכיבה עלה גב פוגעת באגן (או בעמו"ש?)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה עם אפידורל
רוני02/09/2009הבעיה שעם אפידורל לא נותנים הרבה אפשרויות כי הגוף משותק. אי אפשר לעמוד או לעמוד על הברכיים - אבל ניתן לשכב על הצד ולהרים רגל אחת - זה גם מקדם לידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לונה04/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאלוש02/09/2009
שלום אני בשבוע ה9 ויומיים להריון
יש לי הפרשות שצבען חום אבל יש לי אותן מידי פעם רציתי לדעת העם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דניאלוש03/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה קיבה קטנה בסקירה מוקדמתדנה02/09/2009
שלום אתמול הייתי בסקירה מוקדמת שבוע 15+6 בבדיקה הרופא אמר שהכל תקין- לב מי שפיר תקינה גולגולת תקינה ורק בסוף הוא ראה שקיבה קטנה אצל העוברית שלי- הוא אמר שזה חסר משמעות שבד"כ אחרי שבועיים זה גודל אבל אני לא יכלתי לישון בליילה אניי כל לכך דואגת ? ממה זה נובע? למה זה יכול להביא? יש לי טור לרופא בשבוע הבא עד אז אני משתגעת-
הרופא שבדק המליץ לי לבוא עוד 3 שבועות לבדיקה חוזרת של קיבה... תעזרו לי בבקשה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין אני בת 26
דנה02/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור אומגה 3 בהיריוןגלי02/09/2009
שלום רב,
אני בשבוע 14 ורציתי בבקשה לשאול - האם מומלץ / כדאי לקחת אומגה 3 בהיריון?
מאיזה שבוע להתחיל לקחת את הכדור?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3
שרית02/09/2009הי, אני בשבוע 14 ובדיוק היום שאלתי את הרופא שלי, הוא אמר שכדאי לקחת בשליש האחרון ויש אומגה 3 במיוחד להריון של אלספה,
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רנטגן בהריוןmay01/09/2009
אני בשבוע שישי . כבר תקופה ארוכה(שנים) חורקת שינים-לפני איזה שנתיים נוצרה לי דלקת במפרק הלסת וגילו את זה ברנטגן ולקחתי אנטיביוטיקה.
עכשיו לפי התחושות זה קורה שוב . האם אני יכולה לבצע את הצילום? אין לזה שום סיכון?
ואם אני צריכה לקחת אנטיביוטיקה זה לא יכול לגרום נזק בשבועות כל כך ראשונים וקריטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד תשובה
may02/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירדנה01/09/2009
שלום רב,
כמה ימים לאחר מי שפיר מומלץ לנוח (האם בתשובה אתה כולל את יום הדיקור - אני עושה בבוקר)?
האם מדובר על שכיבה במיטה או מנוחה רגילה בבית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה02/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Clearblue תוצאות לגילוי הריוןגלית01/09/2009
שלום,
איבדתי את ההוראות של המקלון לגילוי הריון
המקלון שברשותי של חברתClearblue התוצאה בעיגול הגדול יצא לי פס- ובמשולש גם יצא פס
האם מישהי יודעת מה זה אומר?
אני ממש בלחץץץץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר שאין הריון....
tuly8201/09/2009הריון = שיש + (פלוס) בעיגול הגדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממממ
גלית01/09/2009ממה שאני זוכרת המשולש הקטן ליד העיגול צריך להישאר ריק לא??????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא... חייב להיות פס במשולש
tuly8201/09/2009המשולש הוא חלון ביקורת - אם אין פס סימן שהערכה לא תקינה.
ולכן: פס אחד בחלון משולש ופס נוסף בעיגול = אין הריון
פס בחלון משולש ופלוס (+) בעיגול = יש הריון
אין פס בחלון משולש (לא משנה מה יש בעיגול) = ערכה לא תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה, זה מאוד חשוב לישני01/09/2009
שלום
אני בשבוע 15+4, עברתי סקירת מערכות שבמהלכה הבחין הרופא בנקודה לבנה בחדר לב שמאל , הוא אמר שזה סר משמעות , אך לא הסביר מדוע היא שם והאם צריכה להיות שם, בדו"ח ציין שראה נקודה אקו אך לא ציין את המשמעות. מה זה אומר?, ומה כדאי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
טלטל01/09/2009שלום לך
גם אצלי מצאו מוקד אקוגני בעובר אחד
הלכתי ל2 רופאים לייעוץ ושניהם המליצו לי לא לעשות מי שפיר (הריון תאומים)
שבוע הבא ב"ה יש לי סקירת מערכות אצל רופא מומחה למומים (בגלל שדאגתי מאוד הזמנתי תור לרופא הכי טוב ) ואני מקווה שהכל יהיה תקין
מאוד נלחצתי מהממצא הזה וגם לי נאמר מה שאמרו לך ומקווה שהם צודקים
מי שפיר לא נראה לי שאעשה
כמה יצא לך בשקיפות ובחלבון עוברי משוקלל?
אם תרצי לשוחח במייל אני יותר מאשמח
יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלטל
שני02/09/2009מה המייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקד אקוגני בלב
רוני02/09/2009היה בהריון קודם - הרופא שלי אמר שכממצא יחיד אין מה לדאוג - ואכן נולד ילד מדהים והכל (טפו טפו) בסדר. אל תדאגו - יהיה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטןמאיה01/09/2009
בהריון תאומים שבוע 12. מזה שבוע כאב בבטן תחתונה מימין, כואב בעיקר במעבר משכיבה לעמידה, אבל לעיתים לוחץ גם בהליכה.
האם כאב נורמלי?
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
מאיה01/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)