מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בבטן התחתונהחסוי08/09/2009
שלום,
אשתי בשבוע 27.
לאחר שעמדה זמן מה הרגישה לחץ בבטן התחתונה ואולי גם כאבים.
לאחר שנחה הלחץ עבר.כמו כן הורגשו תנועות עובר לאחר מכן.
האם זה מקרה שכיח או שצריך להבדק?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיח לחלוטין
ד''ר דורון רוזן09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בסוג וכמות תנועות עובר ש' 28נעמה08/09/2009
לרופאים שלום,
כיום בשבוע 28+3, שליה אחורית, חשה תנועות משבוע 17. חשוב להקדים ולציין כי כשאני סופרת תנועות אחרי אכילה תמיד ניתן לחוש 3 תנועות תוך כמה דקות.
עם זאת,
בחמשת הימים האחרונים אני חשה ירידה בתנועות העובר- בעיקר באיכותן- הן חלשות יותר. יש ירידה גם בכמותן. זאת, לאחר שהעובר היה "משתולל" בשבועות 25-27, לאורך כל שעות היום.
בשבוע הבא יש לי תור למעקב גדילת עובר- האם רצוי להקדימו?
בנוסף, האם יתכן כי אני חשה שינוי בסוג התנועות עקב גודלי הפיסי כבר בשבוע זה(הנני נמוכה וצרה למדי) ?
בתודה מראש,
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביר שענית לבד על שאלתך, בהצלחה
ד''ר דורון רוזן09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרינת08/09/2009
שלום, הפסקתי גלולות לאחר 8 שנים, מחזור אחרון (עם הספקת הגלולות) ב23.7
לא קיבלתי מחזור עד ה 28/8
רופא נשים שלי נתן לי דופסטון באותו יום 28/8
עד היום אין לי מחזור
היום עשיתי בדיקת הריון קו אחד הוא חזק, ואחד (על יד הT) חלש
האם אני בהריון? או שזה יכול להיות תופעת לווי של הכדור?
האם משהו לא תקין אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
רינת08/09/2009שכחתי לציין שיש לי כאבי בטן כבר מספר ימים, בהתחלה כמו מחזור, היום ממש חזק? האם יש בעייה? אני פוחדת? האם זה סימן לא טוב? מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרי על בדיקת ההריון
ד''ר דורון רוזן09/09/2009אחרי שנות גלולה ארוכות בהחלט ייתכן שהמחזור יתאחר מאוד ללא כל בעיה וללא הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברנטלי שוורצר08/09/2009
שלום,
אני בשבוע 31 להריון ( הריון ראשון ) ובנוסף לתנועות ובעיטות של העובר אני מרגישה רעידות בבטן. התחושה היא כאילו העובר רועד לכמה שניות, אני מוטרדת מהעניין.
האם זוהי תופעה נורמלית ומוכרת? האם עלי לפנות לרופא לבדיקה נוספת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לא רופאה אבל...
אנונימית08/09/2009אני בשבוע 32+6 ואני מרגישה גם רעידות כמו שאת מתארת רק שאצלי זה רק במקום אחד שזה מתחת לחזה ימיני ולכמה דק' זה קורה כול יום במיוחד עם אני בישיבה או לוחצת על העובר בשכיבה.. אז ניראה לי זה אותו דבר מה שאת מתארת..ולגביי בעיטות אין לי כבר בעיטות זה רק תזוזות באיזור הפופיק וזהו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה להרגיש עבור אחרים אבל נשמע נורמ
ד''ר דורון רוזן09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותן תחושות
מיקי14/11/2009היי, אני בשבוע 32 וגם לי יש אותן התחושות של מן רעידות כאלה מידי פעם (מעין רטט) מעבר לתנועות הרגילות...אני לא יודעת בדיוק מה זה, אבל חשבתי על אפשרות שהעובר מתמתח או מפהק...לא בטוחה...אבל לפי תגובת הרופא כאן הוא אמר שזה נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטי או בהסדר?מתלבטת08/09/2009
שלום!
אני עומדת בפני קביעת תור לשקיפות עורפית ואח"כ לסקירת מערכות ואני מאד מתלבטת האם לעשות זאת באופן פרטי או דרך הסדר קופ"ח.
ההבדל במחיר מאד רציני, ולפני שאני מתפתה להשקיע סכומי כסף, רציתי לשמוע דיעת מומחה בנושא -
האם באמת יש שינוי מצד הרופא ביחס כמו שאומרים?
האם הסקירה הפרטית היא באמת יותר מקיפה ועמוקה?
אילו שיקולים אמורים להשפיע על קבלת ההחלטה שלנו?
תודה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות בהסדר, סקירה פרטית
tuly8208/09/2009השקיפות העורפית היא בדיקה ספציפית ואין הבדל בין פרטי להסדר.
בסקירת מערכות יכול להיות הבדל. הסקירה הפרטית יותר מקיפה בדר"כ.
היחס של הרופא קשור לרופא ולא להסדר/פרטי.. יש ויש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - עזרת לי :)
מתלבטת08/09/2009נשמע מאד הגיוני מה שכתבת.
כנראה שנלך על שקיפות עורפית בהסדר אבל סקירת מערכות באופן פרטי..
לילה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות וסקירה
ד''ר דורון רוזן09/09/2009בשניהם הבדיקה הפרטית אמורה להיות מקיפה יותר. בסקירה בוודאי נבדקים כל העוברים אבל גם בשקיפות הפרטית, אם אכן נעשית כפי שצריך ובגישה המורחבת קיימת התייחסות מעבר לעובי שכבת הנוזל בעורף גם לעצמות האף וזרימות דם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרמין והקאוותאני08/09/2009
שלום
החל מהשבוע ה6 קיבלתי הקאות בצורה מאד קשה בין 10-15 הקאות ביום עד כדי יבוש וצורך בעירוי (בשבוע 7) שהייתי בבית חולים נתנו לי פרמין והדבר באמת עזר והוריד את מינון ההקאות אם כי עדיין אני מקיאה מס פעמים ביום בעיקר בעיקר בבוקר וקצת לפני השינה כיום אני בשבוע 9+2 ומונינת לדעת האם להמשיך לקחת את הכדור פרמין או להפסיק ואם כן עד מתי להמשיך איתו?
ועוד דבר עד מתי להמשיך עם החומצה הפולית???
תודה רבה רבה על התשובות שתמיד עוזרות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובתכם
אני10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 10דורוש08/09/2009
שלום רציתי לדעת
אני לוקחת עוד לפני ההריון חודשים חומצה פולית היום כשאני כבר בהריון בשבוע ה10 הפסקתי עם החומצה הפולית ועם פרנטאל רציתי לדעת עם זה מסוכן לעובר?? זה עושה לי יותר הקאות...
ומאז ההריון שקלתי 48 קילו היום אני שוקלת 45 קילו העם זה בסדר אין לי חשק לאכול הכל מגעיל אותי...
ורציתי לשאול העם מותר לי לצום ביום כיפור ועם זה לא יעשה נזק לעובר??
אשמח לתשובה תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דורוש08/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה פולית
ד''ר דורון רוזן09/09/2009רצוי להמשיך עד 14 שב', מציע שתחזרי לקחת. ירידת משקל אינה נדירה אך תשתדלי למצוא דברים שאת אוהבת ויכולה לאכול. מציע ביום כיפור לפחות לשתות שתיה מתוקה ולא להוסיף עוד צום למצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפרה אדומה-הסרת שיער לצמיתות בהרינופר08/09/2009
שלום
אני בשבוע 8, יש לי מספר שאלות:
1. האם מותר לעשות טיפולי הסרת שיער לצמיתות -באינפרה אדומה במהלך ההריון? יש לציין שהתחלתי את הטיפולים לפני כשנה וחצי, בחודשים האחרונים לא עשיתי שום טיפול, ונכון לעכשיו כשהשיער צמח האם מותר לי לעשות את הטיפולים? האם יש סיכון לעובר?
במידה ואני עושה את הטיפולים רק בפנים, בית השחי וידיים האם מותר או שזה אותו סיכון?
2. יש לי חולשה ועייפות נוראה, אני בקושי מתפקדת בעבודה, אני עובדת בעבודה משרדית לא פיזית, כל היום מול המחשב כ- 8.5 שעות, ואני כל שניה מפהקת בקושי מצליחה לעבוד. האם אפשר לעשות משהו בנידון, אני מרגישה שזה ממש ממש משבש לי את כל היום. התחלתי לשתות (כשבוע)כדורים פרנטאל שזה ויטמינים לנשים בהריון ,אך אני לא מרגישה שזה מחזק אותי או שמעיר אותי.
אודה לכם על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים לי על השאלה?????
נופר09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות
חוה09/09/2009הי נופר,
לגבי האינפרה אדום אני לא יודעת.
אבל לגבי העייפות. כן, זה בהחלט טבעי, השבועות הראשונים מאופיינים אצל הרבה נשים עם עייפות אדירה ובלתי מוסברת.
אין כ"כ מה לעשות עם זה חוץ מלקבל את זה. אם את עובדת מול מחשב, תדאגי לחלץ עצמות מידי פעם, להזיז רגליים ולעורר את הגוף. כמובן תדאגי לתת לגוף לנוח כמה שאת יכולה, אפילו תקצרי ימי עבודה אם את יכולה, העייפות תעבור במהלך השבועות הקרובים.
אני ממליצה לך לקרוא את "המדריך הישראלי להריון ולידה" (או משהו כזה) הוא מסביר כל שלב ושלב בהריון.
ד"א לפעמים מנהלי הפורום לא מגיבים, אל תיקחי אישית, פשוט תשאלי שוב
חוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות היא חלק אינטגרלי בהריון
ד''ר דורון רוזן09/09/2009לגבי השאלה השניה אינני יודע תנסי לברר במרכז הטרטולוגי בבילינסון או בהדסה ירושלים לגבי טיפוולים קוסמטיים אם יש להם מידע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות העוברמאיה08/09/2009
שלום,
אני נמצאת בשבוע 21+1, הריון שני.
התחלתי להרגיש את התנועות די מזמן, אבל היום הרגשתי אותן בפעם הראשונה גם עם יד על הבטן, הדבר המוזר הוא שהרגשתי את התנועות בבטן העליונה (ברום הבטן), למרות שלמיטב ידיעתי הרחם בשלב הזה מגיע עד הטבור.
האם ייתכן?
אני גם רואה פיזית שהבטן מאוד גבוהה, יחסית לשבוע 21 ודי "ריקה" בבטן התחתונה. האם יש הסבר לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שלא נענתה
מאיה08/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירדנה08/09/2009
שלום רב,
האם ישנה מניעה מלהתקלח כמה שעות אחרי דיקור מי שפיר?
אתמול עברתי מי שפיר ואחרי 9 שעות התקלחתי, אין עם זה בעיה נכון? האם זה נחשב למאמץ?
האם אני אמורה לשכב רב הזמן או שמספיק שאני במנוחה בבית, מול הטלויזיה, מול מחשב וכו'?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה
דנה08/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןנועה07/09/2009
שלום רציתי לדעת האם זו תופעה נורמלית שבתחילת ההריון (חודש ראשון) ישנם מדי פעם במהלך היום כיווצוצים בבטן, מעין הרגשה של מחזור? זה קצת מדאיג אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
נופר08/09/2009לדעתי האישית ולפי מה ששמעתי הכיווצוצים בבטן התחושה של כאבי מחזור זה טיבעי, וזה תהליך של הקליטת העובר ברחם. את אותה ההרגשה גם לי היה בהריון הראשון ותמיד חשבתי שהנה אני עומדת לקבל מחזור כל יום , עד שראיתי שהאיחור שלי משמעותי חודשיים אז ביצעתי בדיקה ויצא לי חיובי. המחזור החודשי שלי אף פעם לא סדיר.
ועכשיו בהריון השני שלי גם כן היתה לי את אותה התחושה. זה דיי טיבעי ונורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים מוקדמיםקרן07/09/2009
שלום, אני בשבוע 32 ובשבוע שעבר אושפזתי ל-3 ימים עם צירים מוקדמים, מטופלת עדיין בפרסולט ולאחר זריקות להבשלת ריאות. שוחררתי מב"יח לאחר שלא היו יותר צירים סדירים ביום חמישי האחרון ועד עתה הרגשתי טוב ונראה כי הכדורים אכן עוזרים.
יש לציין כי בכל בוקר (גם בבי"ח) התעוררתי מצירים והנחתי שבבוקר יש צירים בגלל הפרשי השעות הארוכים יותר בין הכדורים.
בכל אופן- מ-10 בבוקר צירים לא סדירים, אני לא מצליחה לתזמן את הצירים ואת משכם באופן מדויק, להערכתי הם בין 10-12 דקות בין ציר לציר.
האם יש לי מה להגיע לבי"ח שוב? אני כבר מטופלת בכדורים, אין ספק שזה לא צירים לקראת לידה ממש לפי ההפרשים ונראה לי כי זאת תהיה סתם ריצה מיותרת לי ולצוות העסוק במיון- מצד שני אני כמובן לא רוצה להזיק לעובר.
נתונים נוספים- עפ"י הערכת משקל של ביה"ח העובר שוקל 2 קילו ואני חשה היטב תנועות גם היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב ממתין לחוו"ד
ע.07/09/2009שלום רב,
אשמח לקבל חוו"ד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע. מרגישה דומה.
עינת אורבך08/09/2009עד"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אשמח להתייחסות לשאלתי לגבי HCG
ע.08/09/2009ד"ר שלום רב,
אשמח לקבל חוו"ד לשאלתי מאתמול לגבי העלייה בערכי HCG-B...
צורפו הערכים משלוש בדיקות שונות 31/08 בדיקה ראשונה 77
3/9 395
ו- 7/9 2904
האם העלייה היא תקינה?
הערכים תואמים את השבוע עפ"י טבלאות ערכי ה- HCG-B שמופיעות באתרים השונים אולם אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי העלייה עצמה. לפי חישובנו כפי הנראה שבוע שישי.
מתוכננת בדיקה נוספת ביום חמישי הקרוב ואולטרא סאונד בשבוע הבא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק כדי שלא תשכח ההודעה
קרן08/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש אינו יכול להעריך השפעת צירים
ד''ר דורון רוזן09/09/2009בכתב וללא בדיקה. עליך להבדק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוהל בירושליםמיטל07/09/2009
שלום לכולם,
מבקשת המלצות על רופא מוהל שמקיים בריתות בירושלים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת מוהל באיזור ירושלים
מחפשת מוהל בא11/09/2009היי- גם אנו מחפשים מוהל באיזור ירושלים. מסתבר שיש די הרבה מוהלים ומעט יחסית רופאים מוהלים.
המוהלים הידועים הם שי עובד (שהרבה ממליצים עליו), מוהל בשם ששון (שם משפחה שלו..). אחד בשם אורן (שם משפחה)
ברופאים המוהלים יש את ד"ר פרידמנס אלון אורולוג משערי צדק, ד"ר יונתן סטנלי; ד"ר רוטנברג;
האם יש לך מישהו להמליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוהל
יעל25/10/2010המוהל שלנו זה שי עובד הוא מעולה ממש בלי בכי של התינוק יש לי ארבעה בנים ואת כולם הוא מהל ועוד בן ברחם שבוע 35 ואני יקח בעזרת ה שוב את שי עובד ללא למצמצ בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם למוהל שאינו רופא מותר להרדים?
אני12/09/2009שוחחנו עם מוהל אחד שאמר שהוא מוהל כירורג אבל אמר שאינו רופא.
האם יש כזה דבר מוהל כירורג? האם יש כזה דבר מילה כירורגית?
האם מותר למוהל לעשות הרדמה?
הוא אמר לנו שהוא עושה לתינוק הרדמה.
האם מישהו יכול להתייחס לזה בבקשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבי"ח שערי צדק
מעיין13/09/2009המלצתי היא שתבדקי בבי"ח שערי צדק.
יש שם רופא אחד שהוא גם מוהל.
כירורג חייב להיות רופא. מוהל המציג עצמו ככירוג אבל לא רופא... לא נשמע לי מקצוע מספיק.
כמו כן, אני ממליצה לך לפנות לרב בית הכנסת השכונתי שלך ושהוא ימליץ לך על מוהל טוב.
מאיזה שכונה את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים צהובותיעל07/09/2009
שבוע 27.
אחרי שפעת החזירים+טמיפלו :)
בשבועיים האחרונים, גם כשהייתי חולה וגם עכשיו כשאני בריאה, שמתי לב שהופיע לי מין צבע צהוב מסביב לציפורניים.
מדאיג? להתעלם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפרניים.
ד``ר איילון לחמן07/09/2009ליעל שלום.
אנא גשי והראי הצפרנים לרופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור מסוים
יעל07/09/2009תודה על התשובה,
זה בינתיים קצת השתפר (דהה).
יש לי תור עוד 3 שבועות, יש צורך להקדים?
ממה זה יכול לנבוע?
תודה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv- דחוףעינתוש06/09/2009
אני בהריון בשבוע 17,עשיתי בדיקות דם והתשובה היא:
cmv igg - negative <0.2
cmv igg- negative
התשובה מלחיצה אותי , האם אפשר לקבל חוות דעת ולהנחות אותי בבקשה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד``ר איילון לחמן07/09/2009שלום.
צינת פעמיים תשובה שלילית של הCMV-IGG-.תקין לחלוטין. השאלה החשובה היא מה תוצאת ה-CMV IGM.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון- דחוף
עינתוש07/09/2009-CMV IGM. -negativ , שניהם שליליים{ בהודעה הקודמת שכחתי לציין זאת}.
תודה רבה, פשוט אני לחוצה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)