מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרוני או מוניקהשרית10/09/2007
האם מאכילת מזון שומני יכול להיות מזה פנים מבריקות כמו שלי וזה מפריע לי מאוד ככה לפני כמה שנים התחיל להיות לי פנים מבריקות ולא יודעת למה . הלכתי לקוסמטיקאית והיא עשתה לי טיפול פנים והוציאה לי שחורים ועדיין הפנים שלי מבריקות מה אעשה זה מטריד אותי מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא עור יכול לעזור לך
ד''ר רוני חרמון11/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרוני חרמוןשרית10/09/2007
האם מותר בדיאה אטקינס לשתות משקאות דיאטטים(רשום ברכיבים 0.0 פחמימות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר
ד''ר רוני חרמון11/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוני לא ענית לישרית10/09/2007
תוך כמה זמן רואים ירידה במשקל וכמה בדיאטת אטקינס כי אמרת שדיאטה אטקינס היא דיאטה מהירה שיורדים הרבה בזמן קצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל
ד''ר רוני חרמון11/09/2007קצב ירידה במשקל לא צריך לעבור את הקצב של 10% מעודף המשקל הקיים בכול שבוע. במגבלה של משקל עודף של עד 20 ק"ג . לפי זה תחשבי את הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למוניקהנולה10/09/2007
שלום
ברצוני לשאול שתי שאלות אם אפשר:
-1 יש טוענים שאם מזיעים אז מורידים במשקל ושורפים קלוריות... האם זה נכון?
2- אם אני הולכת ברגל חצי שעה כל יום אז זה תורם בהורדת משקל??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובתי
ד''ר רוני חרמון11/09/20071 . כשאת מזיעה הגוף שלך חם וצריך אנרגיה בכדי לקרר אותו כך שצריכת האנרגיה גדלה
2. הליכה של חצי שעה אינה מספיקה רצוי ללכת 60 דקות ברצף בכדי שהגוף יתחמם וזה יעזור לירידה במשקל ביתנאי שאת בדיאטה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוכזבת מהתשובותמונה10/09/2007
בכל תשובותיכם לשאלותי התשובות היו קצרות ולא ענו כלל על שאלותי חבל מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונה
ד''ר רוני חרמון11/09/2007את צריכה להבין שהתשובות הן בגדר המלצה ואינן יכולות לתת לך תשובות מושלמות כיוון שאין אפשרות לתת תפריט או עצה פרטנית בלא לבדוק אותך . מטרת הפורום לתת תשובות במובן הכללי בכדי לתרום להבנה רחבה יותר של תזונה ודיאטה ואין המטרה לטפל אישית באף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למוניקה...כמה קלוריות יש ב......10/09/2007
1.חצי פיתה (רגילה) עם שוקלד
2. טוסט המורכב מ: 2 פרוסות לחם קל, פרוסת גבינה צהובה 9% שומן, עגבניה(פרוסה וחצי ככה), 3 זיתים, ובצל...
3. אני אשמח גם לדעת כמה קלוריות יש בערך בגלידה רגילה בד"כ (לדוגמה וניל עם פיצפוצי שוקלד)... אני אשמח אם תוכלי לענות לי בקנה מידה של כפית/ כף...
תודה רבה רבה זה מאוד חשוב לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות ב
מוניקה קרן10/09/20071. 170 קלוריות
2. 180 קלוריות
3. בכדור גלידת שמנת יש כ-100 קלוריות
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יריה במשקל ופניםמונה10/09/2007
מה ניתן לעשות (מלבד טיפול קוסמטי) עם הפנים אחרי ירידה במשקל
הן ניראות רזות ולא בריאות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים
ד''ר רוני חרמון10/09/2007יש להמתין בסבלנות כמה שבועות ולעלות חצי קילו בסופן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3מונה10/09/2007
למי שלא אוהב דגיםם במיחד אלה שיש בהם אומגה שלוש יש בהם ערך קלורי גבוהה
ברצוני לשאול מספר שאלות
1. האם יש דג שיש בן אומגה שלוש ולא בעל ערך קלורי גבוהה?
2. מהי הכמות המומלצת ליום ?
3. למי שלא אוהב לבשל כמה אגוזי מלך יש לאכול ביום בכדי לקבל אומגה שלוש?
4. שמעתי שיש אומגה גם בצמחים איזה צמח ? ומה הכמות
5. האם טבליות אומגה מומלצות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה שלוש
ד''ר רוני חרמון10/09/2007אומגה 3 זה לא הדבר החשוב ביותר בתזונה ולכן בדגים ואגוזים יש הרבה בריאות ולא רק אומגה 3
לקיחת כמוסות יכולות להוות תחליף טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלויותמונה10/09/2007
מלבד המחשבונים הייתי רוצה לדעת באופן כללי איך עושים חישוב לכמה קלוריות אני זקוקה ביום קרתי שאישה זקוקה בערך ל25 קלויות לכל ק"ג משקל וכך יודעים כמה קלויות היא זקוקה האם זה נכון?
במחשבונים יש התיחסות גם לגובה אז..?
איך יודעים לכמה קלויות האדם צריך בכדי לרדת במשקל?
אני יודעת שצריך לקחת בחשבון גם פעילות גופנית בשבוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל כפול 24 כפון 0.9
ד''ר רוני חרמון10/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים....09/09/2007
"צמיגים" והיקף מותניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עושים דיאטה נכונה וספורט לאורך זמן
ד''ר רוני חרמון10/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מרוצה ..דניאל09/09/2007
שלום.
אני בת 17 שוקלת 49 וגובהי 1.63.
אני ממש לא מרוצה מאיך שאני ניראת אני חושבת שיש לי צלוליטיס (במיוחד בישבן וברגליים).
מה אני יכולה לאכול כדי שירד לי הצלוליטיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקלך מצויין תעשי הרבה ספורט
ד''ר רוני חרמון10/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת משקלרינת09/09/2007
שלום לך
ברצוני לשאול אותך כמה שאלות .אני אישה נשואה בת 29 עם שני ילדים בן בן 3 ותינוקת עוד מעט בת 8 חודשים . לפני שהתחתנתי הייתי במשקל 58-59 גובהה 170 למשקל הזה הגעתי לאחר הרבה דיאטות שלבסוף עשיתי דיאטה רגילה לאכול 3 ארוחות עם הליכה כל יום שעה ירדתי 17 ק"ג בערך במשך שנה . על המשקל הזה שמרתי כמה שנים בהיריון הראשון שלי עליתי משהו כמו 17 ק"ג לאחר שנה ירדתי בלי דיאטה והגעתי ל 62 ק"ג . ההריון הזה עליתי 14 ק"ג לאחר הלידה הגעתי למשקל של 72 (לאחר לידה) אחרי כמה שבועות עשיתי דיאטה ממש קשה למשך חודש וחצי ולא ירדתי גרם לאחר בדיקות התברר שיש לי תת פעילות בבלוטת התריס והרופא נתן לי תרופה אני לוקחת אותה משהו כמו חודשיים ויותר ואין תוצאות אני תקועה על המשקל למרות שבאמת אני לא אוכלת .
בבקר כוס חלב +קורנפלקס קלוגס
ארוחות ביניים אם בכלל פרי
ארוחת צהריים - מה שאני מבשלת צלחת קטנה אם זה אורז,עוף,מרק...
ארוחת ביניים לפעמים פריכיות עם זעתר או פתית 6 דגנים
לפעמים אוכלת ביס שוקולד,או ביס עוגה או וופל אחד
בלילה 2-3 פרוסות אנגל עם לבנה,זעתר,קוטג'
לא מבצעת פעילות גופנית חוץ מעבודה ניקיון בבית.
למרות שאני לא חושבת שיש לי עכשיו בעיה בבלות התריס כי בהיריון הראשון גם היה לי אבל הרופא חיכה עד לאחר 6 חודשים ואז התברר שהכל בסדר אבל הפעם הוא נתן לי ולא חיכה .לא יודעת מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ותשובתי
ד''ר רוני חרמון10/09/2007דיאטה זה רציני ואין לעשות אותה בקלילות וללא השגחה
את חייבת לשמוע בהמלצת הרופא לגבי בלוטת התריס ולהסתמך על בדיקות ולא על הרגשה
את חייבת לעשות דיאטה מסודרך בהדרכת מקצוען
את צריכה לשלב קצת ספורט כמו הליכה של 5 ק"מ בשעה אחת פעמיים בשבוע
בקיצור את צריכה להתארגן על זה לאורך זמן אם את מעוניינת באמת להצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טונהמונה09/09/2007
שלום ברצוני לשאול מספר שאלות
איזה טונה עדיפה טונה בשמן צימחי ?
או טונה בשמן סויה?
מה מכיל פחות שומן?
מה יותר יותר טוב מבחינה בריאותית תזונתית ?
איך ניתן לדעת לכמה קלוריות האדם זקוק ביום?
ובכדי לרדת במשקל?
מה זה סילאן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טונה
ד''ר רוני חרמון10/09/2007אם את אוכלת קופסה או שתים של טונה ליום אין חשיבות לאיזה טונה את בוחרת
כמות הקלוריות לשמירה על משקלך היא משקל כפול 24 כפול 0ץ9 תוכלי פחות מזה או תעשי ספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לאכול הרבה עם אני שבע מהר?עומרי09/09/2007
היי אחריי שהבנתי שאני תת משקל וצריך להעלות במשקל כי אני רזה מדי
הלכתי גם לבדוק מה אפשר לעשות עם שיער חלש
הלכתי לחנות רפואה
המוכרת אמרה לי:
שאני צריך ויטמינים כי אני רזה מדי וגם שמפו שמחזק את השיער
באמת יש קשר לזה שאני רזה מדי לשיער?
ולגבי השביעות שלי
שלשום אכלתי יותר מדי ונשאר חצי בצלחת
ואתמול אכלתתי הרבה ונשאר חצי
יכול להיות שאני מסוגל לאוכל רק חצי ואחריי זה אני כבר ניהיה שבע??
יכול להיות שבגלל זה אני לא אוכל כל יום כמה ארוחות אלא רק 2 שהם 2 ארוחות שלמות שאני לא מסיים?
אני צריך לאוכל כל יום חצי ארוחה ולא שלמה?
מה לעשות?
תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמרי תוכל כמה שאתה יכול
יניב09/09/2007אני לא יבוא לידחוס לך עוד אוכל לבטן. תשכב אם רגלים למעלה 15 דקות אחרי האוכל תיבדוק אם זה משמין. אתה מזרים את הדם לכיון הבטן ואז האוכל נאגר כשומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובע מהיר
מוניקה קרן10/09/2007שלום עומרי,
יש קשר בין תת תזונה לשיער. כאשר אדם הוא מאוד רזה, לרוב זה נובע מאכילה מועטה, ואז יש גם צריכה מועטה מדי של ויטמינים, מינרלים וחלבונים שהינם חיוניים לצמיחת השיער.
כדי לעודד אכילה, מומלץ לאכול 6 ארוחות קטנות יותר, על פני 2 גדולות. כך אתה יכול לסיים את כל המנה ולאכול יותר פעמים, כך שסה"כ אתה תאכל יותר.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לאכול 6 קטנות?
עומרי12/09/2007לאכול 6 ארוחות
שכל ארוחה היא חצי צלחת?
כל כמה זמן את ממליצה לי לאכל ארוחה?
עם אני יאכל אחריי 3 שעות עוד חצי ארוחה וככה כל יום 6 ארוחות זה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זה 30 גרם בברנפלקסשרית09/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני אוכלת ברנפלקס וזה כ- 65 קלוריות
הילה09/09/2007ל30 גרם
בתיאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפח של כוס פלסטיק
מוניקה קרן10/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)