מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה-פירות יבשיםהילה17/09/2007
שלום, אני מאוד אוהבת פירות יבשים ,אני מעדיפה במקום שוקולד או חתיף אחר אני מפחדת שזה יגרום לי לעליה במשקל עקב רמת הסוכרים.
לכן שאלתי כמה קלוריות יש בהן?
- תמר
- שזיף
-תאנה
-כ- 6 צימוקים
זה הרבה מידי לאכול ביום?
תודה רבה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירות יבשים
ד''ר רוני חרמון18/09/2007פירות בכלל הם עתירי קלוריות פירות יבשים הם הרבה יותר בשל העובדה שיחס הסוכר למשקל גבוה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועם נהיה יותר ספציפים-
הילה19/09/2007כמה קלוריות?!..זה שזה מכיל לרוה הרבה זוכר זאת עובדה, אני זקוקה לכמות קלוריות בכדי לדעת לא להגזים
,
תודה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
הילה19/09/2007*מכיל לרוב הרבה זוכר, זאת עובדה אני זקוקה לכמה קלוריות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירות יבשים
מוניקה קרן20/09/2007שלום הילה,
פירות יבשים הם מומלצים כתחליף לממתק, בשל העובדה שהם בעלי מתיקות גבוהה, אך ללא השומן, שנמצא בשוקולד למשל, וכן מכילים ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים שתורמים לבריאות.
ערכים קלוריים:
תמר = כ-30 קלוריות
שזיף = כ-20 קלוריות
תאנה= כ-60 קלוריות
כ- 6 צימוקים - קשה לי להעריך. כף צימוקים שווה לכ- 60 קלוריות. תנסי למדוד.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה=]
הילה20/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים באוכלרעות17/09/2007
שלום שמי רעות בת 19,
ויש לי שאלה לגבי מינון שומנים באוכל .
אני לא בדיאטה ואני גם די רזה אבל אני בפיקוח מתמיד על המשקל ופעילות גופנים ובנוסף אני ב"דיאטה לעור" בגלל שאני סובלת מאקנה.
רציתי לדעת למעשה מה נחשב המינון הנכון של שומנים באוכל , כלומר על אריזת חטיפים/גבינות/לחמים/מעדנים וכו' רשום את כמות השומנים לכמות הגרם במוצר , רציתי לדעת מה נחשב כמות תקינה , זאת אומרת מה היחס שצריך להיות בין כמות הגרם לכמות השומנים....
נראה לי שסיבכתי קצת ת'שאלה ...אני מקווה שהבנתם ואוכל לקבל תשובה בעניין . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים במזון
מוניקה קרן17/09/2007שלום רעות,
השומן צריך להוות כ- 30% מסך הקלוריות ביום. לדוגמה, אם את צורכת 2000 קלוריות, אז 600 מתוכן צריכות לבוא משומן.
עיקר השומן צריך להיות שומן בלתי רווי, שמקורו מהצומח, כלומר, שמן זית, שמן קנולה, זיתים, אבוקדו, טחינה, אגוזים וגרעינים למיניהם וכד'.
מומלץ להפחית עד כמה שניתן בצריכת שמנים רוויים שמקורם מן החי, כמו במוצרי חלב, שמנת, חמאה, גבינות שמנת, קצפת, נקניקים, ונתחי בשר שמנים. כן כדאי להפחית במזון מטוגן, חטיפים וממתקים. אלו מכילים שומן מעובד, מוקשה, שמזיק לכלי הדם ולאיברים אחרים.
מקווה שהבנתי נכונה את כוונתך.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקןקה לתשובה...שירן17/09/2007
שלום...
רציתי לשאול...ידוע לי שבכדי לעלות קילו במשקל צריך לאכול 7000 קלוריות בנוסף לכמות הקלוריות שיש לאכול ביום, רציתי לדעת אם מידע זה נכון או שגוי....
ואם הוא נכון גם אם איני עוסקת בפעילות גופנית בכלל....
תודה מראש..!!...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילו שומן
ד''ר רוני חרמון17/09/2007קילו שומן שווה 9000 קלוריות לכן עם אוכלים בנוסף לכמות הקלוריות התקינה עוד 9000 קלוריות יש אפשרות להוסיף קילו שומן הכול בתנאים של מנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה =)..ויש לי עוד שאלה קטנה..
שירן17/09/2007תודה רבה על התשובה...
ז"א..שאם אני אצרוך את כמות הקלוריות שאני אמורה לצרוך ביום (בלי לעסוק בשום פעילות גופנית)
ולא מעבר לזה...אני לא יעלה במשקל ואשאר אותו דבר...?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
שירן19/09/2007..?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה
מוניקה קרן20/09/2007שלום שירן,
אם תצרכי את כמות הקלוריות שאת צריכה ולא מעבר, תשמרי על משקלך.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
שירן20/09/2007תודה רבה...=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש האומרים.........עדי17/09/2007
יש האומרים שתזונה נכונה משפיע על הגובה.... ויש האומרים שהשינה היא זו שמשפיעה על הגובה... מי מהם צודק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף אחד הגובה נקבע גנטית בעיקר
ד''ר רוני חרמון17/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומרים
מוניקה קרן17/09/2007שלום עדי,
פוטנציאל הגובה ניקבע גנטית, אך כדי לממש אותו חשוב לספק לגוף תזונה מתאימה ובריאה וכן מספיק שעות שינה ( במהלך השינה מופרש הורמון גדילה).
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זיתיונתן16/09/2007
שלום רב,
האם יש בעיה עקרונית לצרוך 100 מ"ל שמן זית אורגני ביום למי שאין לו בעיה של משקל(אפילו ההפך, רזה מאד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד''ר רוני חרמון17/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרוני חרמון אומוניקהשרית15/09/2007
בקשר למה שאמרתי לך לפנים מבריקות אז הלכתי לרופא עור והוא אמר לי ללכת לקוסמטיקאית .הלכתי לקוסמטיקית והיא עתה לי טיפול פנים והוציאה לי שחורים ולבסוף הביאה לי פילנג לפנים ותשמע הפנים שי עדיין מבריקות מה אעשה זה מטריד אותי נורא למה זה פתום צץ לי 0פתאום ולרים י בכלל פנים מביקות חוץ ממני.אז רוני או מונקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים מבריקות
ד''ר רוני חרמון16/09/2007קשה לי לקבוע דעה ללא יכולת לבדוק אותך. אני יכול להגיד כך: אם רופא עור לא התרשם במיוחד סימן שאין לך בעיה רצינית. אני מבין שלא טוב לך עם זה אבל צריך לנסות לפתור את זה אולי ע"י קוסמטיקה ופודרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למוניקה קרןשרית15/09/2007
האם זה נכון שאם לא שותים 4 ליטר מים לא תתאפשר ירידה במשקל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא נכון
מוניקה קרן17/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהירון14/09/2007
האם זה בריא לאכול ארוחה אחת ביום מלאה בהמשך היום עוד איזה קילו תפוחים ולרדת במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל דבר קיצוני זה לא בריא
ד''ר רוני חרמון15/09/2007מספיק לאכול 2 תפוחים ביום ולאכול שלוש עד ארבע ארוןחות ביום בערך קלורי ותזונתי מתאים.
ארוחה אחת ליום אינה בריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למוניקהמאי14/09/2007
קודם כל שנה טובה,
יש לי שאלה:
כמה קלוריות יש בפתיבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 25 קלוריות
מוניקה קרן15/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוניקה שלוםשלי13/09/2007
קודם כל חג שמח ושנה טובה ...
אני כבר שבוע וחצי עושה דיאטה בה אני אוכלת עד 1200 קלוריות ושעה הליכה כל יום ואתמול היא נהרסה לי כי אכלתי בארוחת חג הרבה ואז גם אחרי שכולם הלכו המשכתי לאכול עד השעות הקטנות של הלילה .. אני נשקלת כל יום ראשון וואני ממש לחוצה ממה שהמשקל יראה השאלה שלי היא האם כדאי לי להוריד בתפריט דברים עד השקילה ביום ראשון ? או לדחות את השקילה כדי לא להתאכזב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגים
מוניקה קרן15/09/2007שלום שלי,
תקופת החגים היא מאתגרת עבור אלו המנסים לרדת במשקל. הבעיה בד"כ אינה ארוחה אחת גדולה שבה אוכלים יותר מכרגיל, אלא ריבוי הארוחות הללו ובעיקר התחושה שאת מתארת: "אכלתי יותר מדי, ובטח קילקלתי הכל, אז כבר עד הסוף..."
אני מציעה מראש לקבוע שבשבוע החג לא יורדים במשקל, אלא משתדלים לשמור על הקיים, כלומר לא לעלות. זה בפני עצמו הישג.
אם נראה לך שמאוד תתאכזבי אם לא תראי ירידה על המשקל, אז אני ממליצה לדחות את השקילה בשבוע אחד, או לפחות בכמה ימים.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות חשובות למוניקה קרןר13/09/2007
שלום, יש לי כמה שאלות חשובות...
1. אני בת 17, גובה בערך 150 ס"מ, שוקלת 43. כמה קלוריות אני אמורה לאכול ביום כדי לא לעלות במשקל?
2. כמה זמן אחרי האוכל אפשר לראות את העלייה במשקל?
3. האם זה נכון שאם שותים 12 כוסות מים ביום אז לא עולים במשקל?
4. כמה קלוריות יש בחזה עוף אחד?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות
מוניקה קרן15/09/2007שלום א,
1. בערך 1300-1400 קלוריות.
2. תהליכי עיכול לוקחים הרבה שעות. מומלץ להשקל לא יותר מפעם בשבוע, רצוי בשעות הבוקר, לפני שאוכלים ושותים, או בשעה קבועה ביום עם אותם בגדים פחות או יותר.
3. זה לא נכון
4. ב- 150 גרם חזה עוף, אחרי בישול, יש כ- 230 קלוריות
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט וזמן....12/09/2007
אני בדיאטה ומנסה לעמוד בה.. אבל אני לומדת וכל יום יש לי לוח זמנים עמוס... ככה שיוצא לי שאין לי זמן לעסוק בפעילות גופנית.. וגם אם יוצא שיש לי זמן אז אין לי עם מי ללכת..
אבל השאלה שלי היא יש משו לעשות עם זה שאין לי זמן לעסוק בספורט מלבד פעמיים בשבוע של שיעורי ספורט בבית-ספר [45 דק']?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן
מוניקה קרן15/09/2007שלום,
פינוי זמן לפעילות גופנית היא עניין של סדר עדיפויות. זה חשוב וחיוני, ולכן צריך לפנות בשביל זה זמן. למשל, לקצץ בזמן הצפיה בטלוויזיה.
ניתן לבצע גם פעילות בבית עם תכניות פעילות גופנית. או לבנות מדרגה, לקחת למשל 2 ספרים מאוד גדולים ולעלות ולרדת במשך חצי שעה למשל (מומלץ לשלב עם מוסיקה ברקע). אפשר כמובן גם ללכת לבד...
כדאי באופן כללי לחיות אורח חיים פעלתני יותר: ללכת יותר ברגל, במקום לנסוע באוטובוס/מכונית, לעלות במדרגות במקום במעלית, להתנדב להוריד את האשפה, לטייל עם הכלב, וכד'.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתאלינה12/09/2007
שלום. אני בת 16, גובהי 1.68 ואני שוקלת כעת 57+- לאחר ירידה של כ8 קילו. אני אוכלת תפריט מאוזן שכולל כ1000 קל' ביום.
בתפריט, ארוחת הצהריים היא הארוחה הגדולה, והיא כוללת לפחות כוס פחמימות (אורז, פסטה, כוסמת, קוסקוס וכו'..) וכן מנה סבירה של חלבונים (חצי חזה עוף בתנור או מטוגן על מחבט טפלון ללא שמן, דגים, עוף מבושל וכו'). אני אוכלת לפחות 3 מנות פירות ביום בין הארוחות, וגם משלבת עוד מנות פירות או ירקות בארוחות. גודל ארוחת הבוקר והערב משתנה בהתאם לריחוקן בשעות מארוחת הצהריים, אך יחסית אין בניהן הבדל גדול. לארוחת הבוקר\ ערב אני אוכלת ממגוון כמו: מנת ברנפלקס עם יוגורט, לחם עם קוטג', סלמון מעושן, חביתה, ביצה קשה, טונה וכו'. בקיץ התאמנתי כל יום, אך כעת לוח הזמנים לא מאפשר זאת והאימונים שלי כוללים פעם- פעמיים בשבוע שיעורי ריקוד של שעה ורבע כל אחד, אימון של 20 דק' על אופני כושר בבית כמה פעמים בשבוע וכשמזדמן- הליכות של כשעה לפחות.
רציתי חוות דעת אם דרך התזונה והכושר שלי נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
אלינה12/09/2007אני חייבת להוסיף כי כעת אני מעוניינת לשמור על משקלי כמו שהוא ולא להמשיך בירידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת
מוניקה קרן12/09/2007שלום אלינה,
ברכות על הירידה המצוינת במשקל!
התפריט שתיארת הוא די טוב, כמובן שצריכה לבוא תוספת קלורית. כדי לעשות זאת מבלי לפגוע בהישגייך, עלייך לעלות בהדרגה בכמות הקלוריות, תוך כדי מעקב על המשקל.
דרך טובה לעשות זאת היא להוסיף כ-100 קלוריות בכל כמה ימים (נניח שבוע) ולהשקל, כדי לוודא שאינך יורדת, אך גם אינך עולה במשקל. שמירה על פלוס מינוס 1 ק"ג זה סביר. את צריכה להגיע לכ- 1600 קלוריות, אולי קצת יותר.
חשוב להמשיך בפעילות גופנית יומיומית. גם אם מדובר ב- 20 דקות בלבד זה טוב. חלק מהימים האימון יהיה ארוך יותר ובחלקם קצר יותר, העיקר ההתמדה.
שנה טובה,
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה+תגובה
אלינה12/09/2007קודם כל, תודה רבה!
האם הוספת הקלוריות הכרחית?! התפריט שלי מספק אותי ואני מאוד פוחדת כי הוספת הקלוריות תביא לעלייה במשקל. האם באמת רק 20 דק' של כושר ביום יתרמו?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
מוניקה קרן15/09/2007שלום אלינה,
הוספת הקלוריות הינה הכרחית, אחרת תמשיכי לרדת במשקל. כמות הקלוריות שיש להוסיף היא משוערת. את צריכה לעשות ניסוי וטעיה.
עדיף לעשות שעה של פעילות גופנית, אך לפעמים זה לא מצליח, לכן כדי לשמור על המסגרת וההתמדה, גם 20 דקות בחלק מהימים זה טוב.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
אלינה24/09/2007לאחר עצתך בדקתי ושמתי לב כי למרות התפריט של 1000 קל' איני ממשיכה לרדת במשקל. היתכן כי הוספת הקלוריות תביא באמת להשמנה?!
עוד בעיה שמטרידה אותי- כחודש לאחר שהתחלתי עם הדיאטה (לפני כחודשיים) המחזור שלי הקים לי כמעט בשבוע ומאז עד היום לא קיבלתי שוב. יתכן שזה קשור לתזונה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
מוניקה קרן25/09/2007שלום אלינה,
בעניין הקלוריות: לנסות ולראות.
בקשר לווסת: יכול להיות שזה קשור לירידה במשקל, אבל יכול להיות קשור לגורמים אחרים. לכי להבדק אצל הרופא.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה מרובה של רימוןענת10/09/2007
שלום רב
בני בן 10 , בריא בדרך כלל. בחצר ביתנו צומח עץ רימון ובני מאוד אוהב לאכול את פירותיו (כרימון שלם כל יום). שאלתי היא מהו המינון הנכון? בהנחה שצריך לשאוף לאזון בכל דבר.
בברכה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רימון
ד''ר רוני חרמון11/09/2007רימון ליום אין בעייה יש בעיה עם הגרעינים שלו שיכולים לעשות חסימת מעי ועצירות קשה ולכן רצוי מיץ רימון או אכילת הרימון ללא החרצנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה דחוף!שרון10/09/2007
אחרי דיאטה של כ4 חודשים הצלחתי להוריד 10 ק"ג אבל כבר כמה חודשים יש לי נשירה ולא קיבלתי מחזור כבר יותר מ-3 חודשים. הלכתי לדיאטנית והיא אמרה לי שאם אני מורידה עוד חצי קילו- אני מגיעה לתת משקל, ושאסור לי בשום פנים ואופן לרדת עוד במשקל. התחלתי לאכול יותר אבל השיער שלי עדיין נושר בצורה נוראית ועדיין לא קיבלתי מחזור, ואני ממשיכה לרדת במשקל. פעם אחרונה שנשקלתי ראיתי שירדתי חצי קילו בשבוע אחד, ואני לא מבינה איך זה יכול להיות כי אני כבר ממש אוכלת המון אפילו עוגות וחטיפים וגלידות (דבר שלא הרשתי לעצמי קודם) התחלתי לאכול אגוזים והרבה פירות וארוחות גדולות יותר ולפעמים אפילו יותר מדי וגם לא התעמלתי כבר יותר משבועיים והכל במטרה לעצור את הירידה אבל משום מה אני ממשיכה להרזות!!
המצב מתחיל להיות ממש מדאיג מה לעשות??? (אני בת 14)
ועליי לציין שהדיאטה שעשיתי לא הייתה קיצונית בכלל אכלתי מאד בריא ואין לי מושג למה זה התחיל לקרות בכלל!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את חייבת להתיעץ עם רופא
ד''ר רוני חרמון11/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שרון14/09/2007התייעצתי כבר עם רופא שאמר לי לאכול יותר וזה בדיוק מה שעשיתי אבל כלום לא קרה, אני כבר אובדת עצות....
בכל אופן תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמיקרה אחי מוזר בפורום?
יניב12/09/2007עוד לא שמעתי מקרה כזה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כללה מהדיאטה שלך?
....12/09/2007כאילו איך היא הייתה בנוייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
שרון14/09/20071200 קלוריות ליום, בבוקר ברנפלקס עם חלב, ביניים פרי, צהריים חזה עוף עם פסטה/אורז וסלט, ביניים יוגורט 1.5% ופרי/פרוסת לחם עם משו, ערב חביתה/ביצה קשה ופרוסת לחם עם משו וסלט.
לא עשיתי שום דבר קיצוני שום הרעבה או הקאה או משו בסגנון ובכל זאת כנראה משו לא בסדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי חסר לך וטמינים ומינרלים?
יניב15/09/2007תבקשי מהרופא לעשות בדיקות דם.תשכבי לנוח אחרי האכול שיתאכל יותר לאט. אם הרגלים למעלה להזרים את מחזור הדם לכיון הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)