מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה באחוזי שומןמייק06/10/2007
שלום רב,
אני בן 23 גובהי 183 ומשקל 78 ק"ג... מבנה גופי הוא רחב
אני רוצה להוריד כ6 ק"ג ממשקלי..ויותר מכך את אחוזי השומן בגופי..
האם יש דרך לבדוק את אחוזי השומן? ומהםהדרכים היעילות ביותר להפחתת אחוזי השומן בגוף..
מטרתי העיקרית היא לחזק את שרירי הגוף ואף להבליט אותם כמו בבטן למשל..
והבנתי שכדי להפטר מעטיפת השומן באזור הבטן צריך להפטר מאחוזי שומן..
האם חייב לבצע אימון משקולות לכך? אני מבצע אימון אירובי (הליכה כ 3 פעמים בשבוע)..האם זה מספיק? או שחייב לשלב אימון משקולות?
אשמח אם תייעצו לי כיצד לעשות זאת, ואם תוכלו לצרף תפריט שמבוסס בעיקר על חלבונים( כי הבנתי שע"י אכילת חלבון הגוף שורף יותר אנרגיה..)..
אני ממש רוצה להצליח בזה ואודה לכם מאד על העזרה..
מייק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה באחוזי השומן
מוניקה קרן07/10/2007שלום מייק,
כדי להוריד את אחוזי השומן, עליך לרזות. לאכול תפריט דל יותר בקלוריות ממה שהגוף שלך זקוק לו, כדי שישתמש במאגרי השומן שהצטברו.
ניתן לבדוק אחוזי שומן, בעזרת מכשירים שונים הנמצאים בשימוש בחדרי הכושר, אצל דיאטניות וכו'.
כדאי לשלב אימון נגד התנגדות (מכשירים ומשקולות) יחד עם אימון אירובי. הסיבה היא קודם כל, למנוע פירוק שריר המתרחש בכל ירידה במשקל, ושנית כדי לעלות וחזק את מסת השריר, שיהיה לך מה להבליט אחרי שהשומן "יתקלף".
לגבי יעוץ תזונתי אני ממליצה לך לפנות ליעוץ פרטני.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנית מסת שרירמומי06/10/2007
השאלה שלי היא מה מומלץ לאכול לפני ואחרי אימון במכון כושר מה יעזור לי לפתח את השריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית מסת שריר
מוניקה קרן07/10/2007שלום מומי,
לפני אימון בכדאי לאכול פחמימות: כמו פרי (בננה מאוד מומלץ), לחם, חטיף דגנים וכו'. אחרי האימון כדאי לאכול עד שעה מתום האימון שילוב של פחמימות, חלבונים ומעט שומנים (בהתאם לתפריט היומי). למשל: עוף עם אורז (וירקות), ביצה/ טונה/ גבינה עד 5% עם לחם. וכד'.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקאות דיאטטייםמייק06/10/2007
האם משקאות כגון דיאט קולה דיאט ספרייט וכו...מומלצים לשתייה בכמות מרובה? ואם לא מדוע ?
ערך קלורי 0 שומנים 0 פחמימות 0 חלבונים 0וסוכרלוז 22..(מה זה? יש קשר לסוכר??)..
ועוד שאלה: מדוע אין איזכור לרמות הסוכר במוצרי המזון והשתייה ?
כיצד ניתן לדעת אם במוצר כלשהו יש סוכר רב? האם זה נכנס לחישוב הערך הקלורי הכללי?
ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין קלוריות לפחמימות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקאות דיאטטיים
מוניקה קרן07/10/2007שלום מייק,
המשקה המומלץ ביותר לשתיה הוא מים. משקאות דיאטטיים, על אף שאינם מכילים קלוריות, לא מומלץ להגזים בשתייתם. אפשר לשלב אותם, אך לא כשתייה עיקרית. הסיבה לכך קשורה בפגיעה באיזון צריכת המינרלים (כמו סידן למשל). כמו כן יצאו 2 מחקרים לאחרונה שהראו קשר בין צריכת משקאות דיאטטיים ועלייה בסיכון למחלות לב. המנגנון עדיין אינו ברור.
סוכרלוז הוא ממתיק מלאכותי שדומה מאוד לסוכר, אך בגלל שינוי כימי קטן אינו נספג במערכת העיכול, ולכן אינו מספק קלוריות.
פחמימות הן סוכרים. לכן כשרשום על תוויות המזון פחמימות אז ההתיחסות אליהן צריכה להיות כמו לסוכרים. יש כמה סוכרים שונים. למשל עמילן כמו שיש בתפוחי אדמה, לחם וכו', יש פרוקטוז, כמו בפירות, וסוכר ממש כמו שיש בממתקים.
קלוריות באות ממקור של פחמימות, שומנים וחלבונים.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופניתמאיה05/10/2007
שלום אני בת 23 ןכבר כמעט חצי שנה שאני עושה דיאטה ועדיין שומרת כמובן ירדתי יפה במשקל שילבתי תזונה נכונה ופעילות גופנית שהיא הליכה שלוש פעמים בשבוע כ 50 דקות והשאלה שלי היא עכשיו עם בוא החורף יהיה קשה לי לצאת החוצה לעשות הליכה ואני רוצה לעשות פעילות גופנית ולשמור על מה שעמלתי כל כך קשה ירדתי קרוב ל-8 קילו וברצוני לקנות אופני כושר לבית האם אופניים פחות טוב מהליכה? בברכה מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
מאיה05/10/2007ברצוני להוסיף שאני מאוד חרדה עם בוא החורף מכיוון שבקיץ יותר קל לרדת במישקל אבל בחורף משום מה יש יותר תאבון מה עושים לגבי זה ואיך מצליחים לשמור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
מוניקה קרן07/10/2007שלום מאיה,
כל הכבוד על הירידה הנהדרת במשקל.
אופניים מועילים כמו הליכה. השרירים המופעלים מעט שונים ולכן, אולי בהתחלה יהיה לך קצת קשה להגיע לאותו נפח פעילות. תנסי לשלב בין 2 הפעילויות.
בחורף לעיתים יש תיאבון מוגבר יותר, אך לא בצורה מוגזמת. אם מחליטים לשמור על התזונה, שותים הרבה מים ועושים פעילות גופנית, את בדרך הנכונה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,אור:)05/10/2007
שלום,
כשהשתחררתי מהצבא עשיתי דיאטה וירדתי במשקל אך חסרים לי עוד 2-3 ק''ג כדי להגיע למשקל הרצוי הבעיה היא שמשקלי "נתקע", לא משנה כמה אני מתאמנת או לא מתאמנת אין תזוזה בכלל.אני ממש רוצה לרדת אותם ומנסהכבר הרבה זמן להיפטר מהם.
אני מתאמנת גם אימון אירובי כשעה וגם אנארובי.
שאלי היא מה עליי לעשות כדי להיפטר מעוד 2-3 ק''ג הללו??? איך להתאמן? איך לאכול??? מה יעזור לי ???
תודה מראש, אור:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוגרמים אחרונים
מוניקה קרן07/10/2007שלום אור,
הקילוגרמים האחרונים הם ה"עקשנים" ביותר ולכן עלייך להתאזר בהרבה סבלנות.
אפשר לנסות להוריד כ- 100 קלוריות מהתפריט שאת אוכלת ובמקביל להוסיף עוד 10 דקות פעילות אירובית לזמן האימון.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעדן דיאט 0% של תנובהאלינה04/10/2007
האם יש בו יתרונות ביראותיים כלשהם, האם הוא בכלל מומלץ לשילוב בתפריט ואם כן- באיזה תדירות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעדן 0%
מוניקה קרן07/10/2007שלום אלינה,
מעדני 0% מספקים לגוף חלבונים, סידן וגם מינרלים וויטמינים אחרים. ניתן לשלב אותו בתפריט היומי. התדירות תלויה בטעם האישי ובשאר הרכב התפריט.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידן........עדי04/10/2007
כמה כמות סידן מומלץ לרכוש ביום?
-תודה- [;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה...מישהו?
עדי06/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן
מוניקה קרן07/10/2007שלום עדי,
אנשים בוגרים, מתחת לגיל 50 זקוקים ל- 1000 מ"ג סידן ליום.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה?
עדי07/10/2007
כמה מוצרי חלב זה אומר 1000 מ"ג סידן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה?
מוניקה קרן09/10/2007בד"כ 4 מנות חלב מביאות לכמות הנדרשת. למשל: כוס חלב מועשר, 100 גרם גבינה רכה מועשרת בסידן, יוגורט ופרוסת גבינה צהובה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שבריא לא צריך תוספת סידן לאוכל
ד''ר רוני חרמון08/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותעלית04/10/2007
1.האם זה נכון שכאשר מטגנים שוב באותו שמן הוא הופך לשומן רווי?
2.אני צמחונית (בלי בשר ודגים, רק חלב וביצים ) מזה כ-3 שנים. כמה ביצים רצוי לי לאכול בשבוע?
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 תשובות
מוניקה קרן07/10/2007שלום עלית,
1. כאשר מטגנים שמן הוא אינו הופך לרווי, אך חלק מתכונותיו הופכות להיות מזיקות לגוף כמו שומן רווי, לכן מומלץ להמעיט באכילת מזון מטוגן.
2. בתנאי שאת בריאה, את יכולה לאכול 5-6 פעמים בשבוע ביצה.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.d03/10/2007
שלוב רב,
התחלתי לפני חודש ושבוע דיאטה הכוללת ספורט - 4 ימים בשבוע הליכה של שעה.
נשקקלתי בפעם ה1 לפני שבוע וירדתי רק 2 קילו, משהו פה לא מסתדר לי, אשמח לשמוע ממך מה אני עושה לא נכון ואיך אני יכולה להשתפר או לשנות..
בוקר:
סלט, קוטג, טונה, קפה ללא סוכר.
צהריים:
ירקות מבושלים במרק , עוף במקר או דג אפוי.
אחר הצהריים:
פרי , יוגורט 0% שומן, קפה ללא סוכר.
ערב:
סלט, קוטג, ביצה קשה, אבוקדו, טונה, 2 פרכיות מאורז חום מלא.
קינוח:
פרי, קפה עם כפית סוכר.
אני חושבת לנסות דיאטת חלבונים למשך 10 ימים- הבנתי שזה עוזר לדחיפת הדיאטה.
ושוב לחזור לדיאטה הרגילה, מה דעתך בנושא? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מוניקה קרן05/10/2007שלום,
סיפקת לי מעט נתונים על עצמך, אך נראה לי די בסדר. קצב ירידה מעט איטי (תלוי בגילך ובעודף המשקל שלך), אך סביר.
כבר עכשיו התפריט שלך דל מאוד בפחמימות, כך שאיני יודעת אם דיאטת חלבונים תשפיע דרמטית. פרט לכך, איני ממליצה על "דיאטות" לטווח קצר. הירידה במשקל צריכה להיות ע"י שינוי אורח החיים והאכילה באופן קבוע ולא רק לתקופת ההרזיה, כך תבטיחי שהמשקל החדש והנמוך ישאר ולא יחזור.
הקפידי לשתות הרבה מים.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
d05/10/2007תודה על התשובה.
הנה עוד כמה פרטים שלא ציינתי:
אני בת 27 , שוקלת 70 קג , גובה 1.70.
אני שותה 2 ליטר מים ביום .
מה הסיבה שקצב הירידה שלי מאוד איטי?
מה אפשר לשנות או להוריד מהתפריט הנוכחי?
כמובן שאני רוצה לרדת עוד ובלי שום קשר אני לא מחפשת קיצורי דרך, אני מרגישה שאני עובדת קשה מאוד ( הורדתי הרבה מאכלים ודברים טובים שאהבתי לאכול) וזה מתסכל להבין שלא התקדמתי הרבה.
ועוד שאלה קטנה: אם אני אוכל רימון בינוני כל יום בערב לאחר ארוחת ערב זה יקלקל לי?
אני יודעת שברימון יש הרבה קלוריות, האם זה משמעותי?
ושוב, תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
מוניקה קרן07/10/2007שלום,
קשה לדעת מדוע קצב הירידה הוא איטי. זה תלוי בחילוף החומרים הפרטי של הגוף.
לטעמי את יכולה להוסיף רימון אחרי ארוחת הערב.
כדי לזרז את קצב הירידה את יכולה להגביר את קצב ההליכה למשל. סה"כ אינך בעודף גדול ולכן זה קצב ירידה סביר. זה לא כל כך חשוב כמה מהר תגיעי למשל היעד, בעיקר שתגיעי ותצליחי לשמור עליו.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירה במישקלחדווה03/10/2007
היי מוניקה .
רציתי לדעת ממה נובע עצירה במשקל?
ומה עושים כאשר המישקל ניתקע?
תודה מראש .(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מוניקה קרן05/10/2007שלום חדוה,
עצירה במשקל קוראת בתהליך הירידה במשקל. ישנן כל מיני סיבות משוערות לכך, טרם נודע בדיוק המנגנון. סיבה אחת יכולה להיות הגעה למשקל יעד. הגוף "משדר" שזה המשקל המתאים עבורו ואינו מעוניין לאבד עוד ממאגריו.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.חדווה03/10/2007
היי יש לי כמה שאלות..
#רציתי לדעת האם זה בסדר לאכול ביצים בתדירות של ביצה אחת ליום 5 ימים בשבוע?
#נאמר לי ששתית מים קרים לפני ארוחה או אחרי זה לא מומלץ מפני שזה מקרר את הקיבה וגורם לעיכול איטי.
האם זה נכון?
#האם מומלץ לשתות מים (פושרים) לפני אוכל? נאמר לי שזה טוב לעיכול.
# אני מתחילה בדיאטה של כ-1000 קלוריות ביום (תפריט מאוזן ובריא) ובנוסף עושה פעילות גופנית (כשעה בהליכון) שבה אני שורפת 500 קלוריות . רציתי לדעת אם זה תקין שאני שורפת חצי מכמות הקלוריות שאני מכניסה לגופי.?
(שלא נדבר על קלוריות שנישרפות כשאני ישנה או סתם זזה...)
יש מצב שאני במינוס של קלוריות? האם זה בסדר?
(אני בת 17 , שוקלת 56 על גובה 1.70, אני מעוניינת להגיע למשקל 52)
תודה מראש.
לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מוניקה קרן05/10/2007שלום חדוה,
אינך בעודף משקל, רחוק מכך. את במשקל מצוין ולכן איני ממליצה לך לרזות. 1000 קלוריות עבורך הן מעט מדי (גם לצורך ירידה במשקל). את צריכה לאכול לפחות 1500-1800 קלוריות.
פעילות גופנית יומיומית או במרבית ימות השבוע זה מצוין. מחטב את הגוף, תורם לבריאות ושומר על המשקל.
לגבי הביצים: אני ממליצה לאכול ביצה 3-4 פעמים בשבוע.
שתיית מים: הגוף, והקיבה משנים את הטמפרטורה של המזון ברגע שהמזון או הנוזלים נכנסים. כמו שאוכל רותח וחם במיוחד מתקררים כבר בתוך הפה ולאורך הוושט, כך גם מים קרים או גלידה מתחממים מעט. כמובן שלא לגמרי. לכן, אם לא מדובר בכמות מאוד גדולה של מים זה לא ממש משנה.
יחד עם זאת איני פוסלת שום דבר. הגוף של כל אחד הוא קצת שונה ויחודי. לכן את מוזמנת לנסות: שתי כוס מים פושרים לפני הארוחה ותראי אם את חשה טוב יותר.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירה בירידה במשקל- המשךיעל03/10/2007
היי תודה על תשובתך ..ולשאלתך
אני בת 33 , גובה 169 ואני שוקלת עכשיו 70 ., אני בהחלט צריכה להוריד עוד - לאיזה משקל את ממליצה להגיע ( יש לי מבנה גוף צר )
אני לא סופרת קלוריות..זה נראה לי מעייף
התפריט שלי כולל בערך:
בבוקר 2 פרוסות עם גבינה ( לחם קל מלא)
צהריים- טונה, סלט , 4 פרוסות לחם , 3 פרוסות גבניה צהובה 9 אחוז
אחכ ..יוגורט
ו 2 וופלות
בערב:פרוסה \פרי ולפעמיים גם פרוסת עוגה
( לא יכולה לוותר על מתוקים)
( ספורט 5 -7פעמים בשבוע)
אודה לך, אם תייעצי מה לשנות כדיי שאמשיך לרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך עצירה בירידה
מוניקה קרן05/10/2007שלום מיכל,
את יכולה להמשיך לרדת במשקל. משקל היעד שלך תלוי במשקל שלך בד"כ, משקל שאת רגילה אליו או מרגישה בו בנוח. 62 ק"ג בערך, זה נראה לי בסדר.
התפריט שלך מאוד מרוכז: ארוחת הצהריים גדולה ושאר הארוחות קטנות מאוד יחסית. אני ממליצה לפזר יותר את המזון במשך היום ולאכול יותר ירקות. לדוגמה:
א.בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם גבינה וירקות
ביניים: פרי או יוגורט
א.צהריים: טונה/ גבינה מלוחה 5%/ גבינה צהובה לייט (לבחור מביניהם)
עם 3-4 פרוסות לחם קל וסלט ירקות עם כף שמן זית/ טחינה
אחה"צ: 2 ופלים/ חטיף דגנים/ מעדן דיאט/*פרוסת עוגה קטנה(1-2 פעמים בשבוע)
א.ערב: 2 פרוסות לחם קל עם גבינה/ ביצה/ טונה/ חומוס...
עם סלט ירקות וכפית שמן זית או ירקות חתוכים
א.לילה: 2-3 תמרים יבשים או פרי אחר
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פלפלים גורמים לגזיםק03/10/2007
אני אוכל 2 פלפלים ביום.
האם ייתכן וזה גורם לגזים מרובים מלווים בריח רע במיוחד.
תודה,
ק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלפלים
מוניקה קרן05/10/2007שלום,
יכול להיות. תנסה להימנע יומיים שלושה ולבדוק האם התופעה חולפת.
בברכה
מוניקה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמישהי02/10/2007
היי ראיתי שרשמתם בפורום שצריכת הקלוריות נמדדת לפי משקל(54 שלי) *24*0.9 זה יצא לי בערך 1100 האם זה הגיוני לרדת מזה עוד?
כלומר לאכול 900 קחוריות ביום כדי לרדת במשקל...אני רוצה לשקול 50 ואני בגובה1.56
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובתי
ד''ר רוני חרמון03/10/2007אם תעשי פעילות ספורטיבית של 300 קלוריות ליום תוכלי לאכול 1100 קלוריות ליום ולרדת במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרהמישהי02/10/2007
היי....אני לא יודעת מאיפה להתחיל...בזמן האחרון יש לי תאבון מטורף וגם שאני שבאה בא לי עוד...בעצם אני כמעט לא מרגישה תחושת שובע..ואני גם אוהבת הרבה שטיות כחומר קונפלקס עם חלב שוקולדין ובמבות..אני מודעת לכמות הקלוריות ואני לא עוברת בדר"כ את ה1200 אני עובדת במשרד שם אני יושבת כל היום ולא ממש פעילה ולפני זה הייתי במכון כמעט כל יום,עכשיו יוצא לי בערך 2-3 בשבוע...יש לי גם עצירות והבטן נפוחה עליתי כבר 5 קילו והפסקתי את הגלולות כי חשבתי שזה אולי בגלל זה אבל התיאבון רק הוגבר....
האם זה בסדר לאכול כל יום פינוק או צריך להביל את זה לפעם בשבוע?
אתם יכולים להמציץ לי תפריט לדוגמא?
ומה אני צריכה לעשות כדי להוריד אחוזי שומן בגוף?
בד"כ היום שלי כזה אני קמה ב6וחצי שותה נס קפה בעבודה עוד נס קפה וב10-11 אוכלת חצי לחמניה מחיטה מלאה עם גבינה\חומוס בסביבות 12-13 אני אוכלת סלט במסעדה עם גבינה\טונה ורוטב כלשהו או סנביץ מחיטה מלאה עם חביטה או משהו....ואז עד שאני יוצאת הביתה אני מנשנשת עוגיה או וופל עם קפה או פירכית מה שיש במשרד ואיך שאני מגיעה הביתה לא משנה אם אני מפוצצת אני ישר רצה למקרר ולוקחת מעדן דיאט ואז קונפלקס ואז עוד משהו....תעזרו לי אני כבר מיואשת מעצמי הכול קטן עליי ואני מרגישה כמו חזירה!
אף פעם לט הייתי ככה פעם הייתי אוכלת הרבה יותר והייתי רזה פתאום התחילה לי עלייה במשקל..
אוףףףףףף מצטערת על ההתבכיינות אבל אני ממש מיואשת כבר..
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובתי
ד''ר רוני חרמון03/10/2007דיאטה זה מצריך ידע ורצוי להתיעץ עם בעל מקצוע.
אין טעם ללתת תפריטים את יכולה לקרוא בעיתון בכול יום מתפרסם תפריט חדש
בכדי להצליח בדיאטה פרט ליעוץ מקצועי חייבים מחוייבות והתמדה.
בכדי לעצור את התאבון המוגבר תנסי יום אחד רק לשתות מבלי לאכול ולהמשיך אחר כך בדיאטה מתוכננת היטב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)