פורום סרטן (אונקולוגיה) - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן בריאות עם פיזור משני עצמות
    ארז
    10/07/2008

שלום, אני ומשפחתי נמצאים במצב מאד מוסבך... אבי חולה בסרטן כאשר המקור הראשוני הופיע בריאות הוא עבר כריתה של האונה העליונה ולא קיבל לאחר מכן שום טיפול. לאחר מס' חודשים גילו פיזור משני נרחב מאד בעצמות. סרטן מסוג NON SMALL CELL אשר בעקבות כך קיבל מס' הקרנות לאיזור עמוד השידרה והלסת ומספר טיפולים כימותרפיים מאד מאד חלשים עקב גילו (74) ועקב מחלות נוספות שקיימות אצלו עוד טרם מחלת הסרטן. בזמן האחרון הוא לא עבר טיפולים...הייתה הפסקה בהוראת הפרופסורמצב. הוצעה תרופה חדשה טרסיבה אשר ידוע כי יש לה תופעות לוואי קשות..שאלתי היא האם היא יכולה לשפר את איכות החיים ולהאריכם משמעותית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרסיבה

ד''ר יוסף ברנר
    10/07/2008

תופעות הלוואי של טרסיבה לרוב אינן קשות ואין לדעתי מניעה שאביך ישתמש בתרופה זו. באם התרופה תהיה יעילה, יהיה שיפור באיכות החיים. התרופה עשויה להאריך את החיים במספר חודשים.
    דר יוסף ברנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן ראות מסוג small cell
    שרונה
    10/07/2008

שלום, לפני כ- שנתיים התגלתה אצל אבא שלי מחלת הסרטן small cell והוא עבר טיפולים כימותרפיים + הקרנות, הגידול קטן משמעותית ואמרו לא שהמחלה בנסיגה, לאחר חצי שנה בערך הוא עשה C.T ואמרו לו לעשות ביופסיה, התשובה היתה שיש גוש אבל הוא לא סרטני לאחר עוד כמה חודשים שוב הוא ביצע ביופסיה ואמרו לו שהגוש סרטני והחא ביצע סידרה של טיפולים כימותרפיים שלא עזרו ולאחר מכן עוד סידרה שלא עזרה. השאלות שלי הן: האם יש עוד פתרונות למצב??? אבא שלי בן 68, האם הוא יכול לשרוד עוד טיפולים כימותרפיים? אני יודעת שלא מנתחים במחלה הזו, למה? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סרטן ראות מסוג small cell

הוספת תגובה

• סרטן ריאה מתאים קטנים

ד''ר יוסף ברנר
    10/07/2008

סרטן ריאה מתאים קטנים שולח בדרך כלל גרורות לאברים אחרים ולכן לא מנתחים אותו. אך אם אצל אבא שלך יש רק מחלה באזור אחד וללא גרורות באברים אחרים, ניתן לשקול טיפול מקומי, הן בניתוח או בהקרנות.
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה בבסיס הגולגולת
    חסוי
    09/07/2008

שלום, בימים האחרונים הופיעה אצלי בליטה בבסיס הגולגולת מעל העורף. שנוגעים בבליטה היא כואבת . האם זה נראה כדבר חריג שדורש ביקור אצל הרופא? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בבסיס הגולגולת

הוספת תגובה

• בליטה

פרופ` אברהם קוטן
    10/07/2008

כנראה תהליך דלקתי (אולי מורסה בהתהוות) - כדאי לפנות לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארביטוקס
    זוהר
    09/07/2008

אבי חולה סרם מעי הגס עם גרורות בכבד.נמצא כעת לאחר שלב שלישי שבו מימן בעצמו טיםפול בארביטוקס. כעת קרן עופר אישרה לו מימון ללא שום התניה,אך הרופא המטפל דורש ממנו לעבוד בדיקה פרטית של טבע אונקטסט לזיהוי KRAS MUTATION שעלותה גבוהה. הבדיקה יכולה לארח זמן רב,אני לא מכירה את החברה ולא יודעת אם הבדיקה אמינה בכלל. השאלה היא מה ניתן לעשות כרגע כי אבי לא יכול לקבל טיפול? למי לפנות? בבית חולים אנחנו מקבים יחס של אטימות. להחליף בית חולים?

לקביעת תור
    סגירה
    ארביטוקס

הוספת תגובה

• K RAS

פרופ` אברהם קוטן
    10/07/2008

זוהי בדיקב חיונית, שכן בעזרתה ניתן לקבוע אם יש בכלל הצדקה למתן הארביטוקס !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן שד -דחוף בבקשה
    שלי
    08/07/2008

שלום. אמא שלי בת 50 עברה ניתוח LF LUMPECTOMY הוצא גידול בגודל של 1.7 ס"מ מסוג MUCINOUS CA . לאחר שבועיים בתשובה מפתולוגיה - בלוטות לימפה לא נגועות, כל השוליים נקיים אך מצד הלטרלי של החזה עדיין ישנם תאים מיקרוסקופיים מסוג מוסינואוס ויש צורך להסיר אותם בניתוח נוסף תשובה היסטולוגית של הגידול: ESTROGEN RECEPTORS;positive nuclear staining in 3-5% of tumor cells1 PROGESTERON RECEPTORS: negative nuclear staining in tumor cells2 C-erB2 4b5: 3 positive membrane staining in tumor cells Score 3+ ( strong staining of the entire membrane in 10% ) Ki67 (proliferation) 4 positive nuclear staining in 3-5% of tumor cells P53 5 negative nuclear staining in tumor cells השאלות: מה אומר כל סעיף ? האם על פי תשובה זו ניתן לראות שיש רצפטורים חיוביים ל Her2 ? למרות שקולטנים לאסטרוגן חיוביים רק ב3-5% האם ניתן טיפול ב טמוקסיפן בכל זאת? האם זה נכון להתחיל טיפול במקרה זה גם בכמוטרפיה וגם בהרצפטין? האם זה נכון שאם רצפטורים שליליים הסרטן יותר עלים ותוחלת חיים יותר קצרה? מהו טיפול כמוטרפי במקרה זה? ( קראתי כבר על התרופות אלה פשוט אני חייבת דעה נוספת כי אין לי למי לפנות באיזור הדרום- אני עובדת בתחום הסיעוד לכן הייתי רוצה לקבל תשובה מקצועית) תודה תשובתכם חשובה לי מאוד, סליחה על מכתב הארוך אך אתם המקור היחידי שממנו אוכל לקבל כל האינפורמציה

לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שד -דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• סרטן שד

פרופ` אברהם קוטן
    09/07/2008

בסה"כ מדובר בסרטן שד בשלב I שהפרוגנוזה שלו לא רעה בכלל. נבדקה בגידול שורה של קולטנים הורמוניים, מולקולריים וסמני פרוליפרציה (שגשוג תאים) המצביעה על כך, שיש יתרון למתן טיפול כימותרפי משלים ללןא הרצפטין (שכן רק 10% מהתאים הם HER2 חיובי חזק). ב"כ אין הצדקה למתן טיפול הורמןוני משלים. יש כמובן צורך בהקרנת השד שלא נכרת בשלמות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלות בסרטן השד

שלי
    10/07/2008

תודה רבה לך על תשובתך, שפתחה בפני דרך הסתכלות אחרת מבחינת שימוש בהרצפטין. יש לציין שבתשובת ההיסטולוגיה צויין כיHER2 הוא יותר מ10% וגם מדורג בסקלה של 3+. יכול להיות שלא ציינתי את זה, האם זה משנה את התמונה ( יותר מ10% )? האם במקרה הזה טיפול כמוטרפי יהיה יעיל ללא הרצפטין ואיך זה ישפיע על פרוגנוזה בעתיד? מה הוא טיפול כמוטרפי המקובל במקרה זה ( הכוונה לשילוב תרופתי )? האם יש סיכויי להתפשטות המחלה במחשבה שנשארו תאים סרטניים למרות שבוצעו שתי ניתוחים ? האם ידועים לך טלפונים או כתובת הדואר האלקטרונית של רופאים אונקולוגים המתמחים בסרטן השד שאיתם נוכל להתייעץ ? ( מתגוררים באיזור דרום ) תודה על יעוץ שלך שמאוד עוזר לאלפי חולים ומשפחתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן שד המשך שאלות

שלי
    13/07/2008

תודה רבה לך על תשובתך, שפתחה בפני דרך הסתכלות אחרת מבחינת שימוש בהרצפטין. יש לציין שבתשובת ההיסטולוגיה צויין כיHER2 הוא יותר מ10% וגם מדורג בסקלה של 3+. יכול להיות שלא ציינתי את זה, האם זה משנה את התמונה ( יותר מ10% )? האם במקרה הזה טיפול כמוטרפי יהיה יעיל ללא הרצפטין ואיך זה ישפיע על פרוגנוזה בעתיד? מה הוא טיפול כמוטרפי המקובל במקרה זה ( הכוונה לשילוב תרופתי )? האם יש סיכויי להתפשטות המחלה במחשבה שנשארו תאים סרטניים למרות שבוצעו שתי ניתוחים ? האם ידועים לך טלפונים או כתובת הדואר האלקטרונית של רופאים אונקולוגים המתמחים בסרטן השד שאיתם נוכל להתייעץ ? ( מתגוררים באיזור דרום ) תודה על יעוץ שלך שמאוד עוזר לאלפי חולים ומשפחתם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן מסוג NSCLC
    ר"ק
    07/07/2008

שלום רב. אשתי אובחנה כחולת סרטן מסוג NSCLC בדרגה 4 עם סימנים של מקומות נוספים החשודים כנגועים. עברה 6 מחזורים כפולים של טיפול כימותרפי. לאחר CT שבוצע לפני כשבוע - האבחנה היא שהגידול הראשי בריאה גדל לגודל של 50 מ"מ. בסוף השנה שעברה גודלו היה כ - 35 מ"מ. לאחר 3 מחזורי טיפול לאור CT שעברה הרופאה המטפלת טענה שהגידול התכווץ ! ! ! הייתי מבקש לקבל הסבר לצפוי בעתיד מבחינת המשך הטיפול, התקדמות / עצירת המחלה ותקווה לעתיד. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סרטן מסוג NSCLC

הוספת תגובה

• סרן ריאה

פרופ` אברהם קוטן
    08/07/2008

המשמעות הטיפולית:
    1. לתת קו שני של כימותרפיה
    או
    2. לשקול מתן TARCEVA

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרורורת בכבד
    חסוי
    07/07/2008

שלום רב, אבי בן 67 חלה בסרטן מעי הגס. נותח והגידול הוצא בהצלחה, אך החלמה הייתה מאוד ממושכת וקשה.לצערי התגלו בבדיקת PET גרורות בודדות בכבד. קיבל טיפול כימיאוטרפי בPPT וAvastine . כרגע מחכה לבדיקה נוספת של PET והמלצה לניתוח. האם כדאי לנתח? מהם הסיכונים? מהם הסיכויים להצלחה? האם נתן להוציא גרורות ולעצור את התפתחותן בדרכים אחרות ולא בניתוח. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    גרורורת בכבד

הוספת תגובה

• גרורות בכבד מסרטן מעי גס

ד''ר יוסף ברנר
    08/07/2008

גרורות בכבד מסרטן מעי גס נהוג לנתח באם אפשר. אפשר לעשות זאת אם יש 1-3 גרורות ואשר אינן גדולות. באם אביך כלול בקריטריונים אלה הניתוח הוא מומלץ מאחר וזוהי הדרך היחידה כמעט המאפשרת להבריא לחלוטין מסרטן מעי גס וגרורות בכבד. יש אפשרויות אחרות אך סיכויי הריפוי המלא בהן הם נמוכים מאד. בין השאר הקפאה (קריו), צריבה (RFA), גרגירים רדיואקטיביים (סירטקס), כימואבלציה ועוד.
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרורות בכבד
    משה
    07/07/2008

שלום לכם! לאחר אולטרה סאונד ו CT נתגלו גרורות בכבד, וגם תהליך בסמיכות רקמה רכה בכליה שמאלית, אצל אמי בת 75, ללא איתור גורם ראשוני. בקולונוסקופיה לא נמצאה בעיה. מה עלול להיות הגורם לכך? אלו בדיקות נוספות יש לבצע? אמי סובלת מאנמיה, חולשה, חוסר תאבון, הזעה בלילה, לפעמים מעט חום - האם ממצאים אלו עשוים לנבוע גם ממחלה אחרת ולא סרטן? בברכה, משה

לקביעת תור
    סגירה
    גרורות בכבד

הוספת תגובה

• גידול ברטרופריטונאום

פרופ` אברהם קוטן
    07/07/2008

יש לקבל דוגמת רקמה מהגוש , ובהתאם לממצאים להחליט על סוג הטיפול הכימותרפ או טיפול אחרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן בלוטת הרוק
    ס.ג.
    07/07/2008

שלום, לאבא שלי הוציאו בלוטת הרוק עם שני גושים שנשלחו לביופסיה לארה"ב. תוצאות הביופסיה היו: ONCOCYTIC CARCINOMA תת-לסתית מצד ימין. כמו שהבנתי זהו סוג סרטן מאוד נדיר ולא ברור בינתיים מה המשך הטיפול בו. ככל הנראה הוא יצטרך לעבור ניתוח חוזר לניקוי המקום כי בביופסיה מצאו שוליים נגועים. האם יש בארץ מומחה לסוג כזה של סרטן שנוכל לפנות אליו (הרופא המטפל שלו אמר שב-20 שנות העבודה שלו הוא בחיים לא נתקל בזה)???

לקביעת תור
    סגירה
    סרטן בלוטת הרוק

הוספת תגובה

• גידול נדיר בבלוטת הרוק

פרופ` אברהם קוטן
    07/07/2008

יש לכרות ע"מ קבל דו"ח פתולוגי סופי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התוצאה של הביופסיה התקבלה

ס.ג.
    08/07/2008

אחרי הכריתה של בלוטת הרוק וזאת האבחנה הסופית. חוזרת על השאלה שלי: האם יש מישהו בארץ שמתמחה בסוג זה של סרטן???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סורקומה טיפול תרופתי
    רונן
    06/07/2008

אימי עברה ניתוח ליפני שמונה חודשים להוצאת גידול שישב על הכיליה הגידול מסוג סורקומה בעל התמינות גבוהההגידול הוסר בשלמותו ללא פגיעה בכליה ללא גרורות היא עברה סידרה של הקרנות בבדיקת ct שהיא עברה ליפני מיספר ימים זיהו גרורה באזור הכבד במצב התחלתי ושתי נקודות באזןר הריאות הגדולה בינהם בגודל5ממ אני קראתי מאמר על תרופה בשם סטונט השאלה האים התרופה עוזרת האים יש טיפולים חדשניים שהוכיחו את עצמם ? אשמח על כל תגובה תודה רונן

לקביעת תור
    סגירה
    סורקומה טיפול תרופתי

הוספת תגובה

• סרקומה

פרופ` אברהם קוטן
    06/07/2008

הסוטנט יעיל בסרטן כליה ולא בסרקומה, לכן חשוב לדעת מה הסוג ההיסטולוגי המדויק, ואם מדובר בסרקומה- ניתנים טיפולי כימותרפיה ספציפיים לסרקומה ולא סוטנט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רונן
    06/07/2008

שבוע הבא אנחנו ניפגשים עים דר גז ואנו נתאם איתך פגישה תודה רונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח בדיקה
    דינה
    06/07/2008

שלום רב אימי עברה בדיקת סיטי לאחר 4 טיפולים כימוטרפיים <סרטן ממקור השחלות> בפענוח מצויין נגעים היפודנסים קטנים מרובים בשתי אונות הכבד עד 9 ממ ובנוסף אוסף נגעים היפודנסים זעירים בטחול האים נגעים אלו מעידים על גרורות ? ובריאות קשריות ראתיות רבות בשתיי הריאות,יותר מימין חלק מהקשריות נסרקו בבדיקה קודמת חלקן קטנו וחלקן ללא שינוי שוב האים קשריות אלו הן גרורות? אמא שלי סובלת מכאבים רבים ועזים בכל שעות היממה בעיקר בלילות היא מקבלת נכון להיום מדבקות דורגסטיק 50 מג ובמקביל שותה סירופ אוקסיקוד 5 מג עד חמש פעמים ביום ואין שיפור משמעותי בכאב מה אתם מציעים לעשות? שאלה נוספת האים תוכלו להמליץ על אונקולוג מומחה המתמחה בסרטן השחלות עם גרורות הנמצאות בכל חלל הבטן? ועוד שאלה בבקשה ברצוננו לגשת למומחה באופן פרטי אך בו בזמן רופא שתהייה אפשרות לקבל שירות מקופת החולים לפי המלצתו שיהיה אפשר לקבל את שירותיו גם דרך הקופה <כללית> תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    פענוח בדיקה

הוספת תגובה

• שחלות

ד''ר יוסף ברנר
    07/07/2008

מהבדיקות נראה שלאמך גרורות בריאות ובכבד
    לא ברור לי מקור הכאבים. האונקולוג המטפל צריך לאזן את הכאבים. באם אינו מצליח, צריך להפנותכם למרפאת כאב.
    איננו ממליצים על רופאים
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלנומה גרורתית
    עדי
    03/07/2008

שלום רב, לאבי בן 62 הייתה לפני שנה מלנומה בעין, העין נכרתה. לפני 4 חודשים אובחנו גרורות מרובות בכבד ומעט גרורות בריאות. אבי עבר לפני חודשיים טיפול SIRTEX אך הטיפול לא השפיע עליו והמצב החמיר: הנגעים בכבד התרבו חלקם אף גדלו, חלקם יותר היפודנסי - יתכן נמקי כתגובה לטיפול, ובנוסף גדלה אחת הגרורות בריאות. הציעו לנו 3 סוגי טיפולים אך לא הסבירו לנו לגבי יעילותם : 1. MUPHORAN - בהזרקה 2. TEMODAL - בכדורים 3.DTIC - בהזרקה. על מה היית ממליץ ומאילו סיבות? האם ניתן לשלב את אחד מטיפולי ההזרקה עם הטיפול בכדורים כדי שיהיה יעיל יותר? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    מלנומה גרורתית

הוספת תגובה

• מלנומה גרורתית

ד''ר יוסף ברנר
    04/07/2008

דעתי האישית היא שטמודל עדיף. היעילות שווה והטמודל ניתן בכדורים ופחות רעיל
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת תודה רבה על העזרה
    ורד
    30/06/2008

רק רציתי להגיד עוד משהו למה שאני נוגעת בגולה בראש זה כואב לי , האמת שאני לא נוגעת לא כואב רק שאני לוחצת בא הכאב והאמת יש לי תמיד חששות פחד אמא שלי אומרת שזה כלום גם אבא ואחותי ואמא שלי כל מה שאוןמרת יוצא בסוף אמיתי היא אומרת אולי מכה בראש ואני נלחצת ועם אפשר לדעת , 6 חודשים יש לי גולה בראש עם זה הרבה זמן בלי בדיקות.? ועם יש סיכוי טוב שזה רק מכה?מה לדעתכם ואני ישמח עם תענו מהר כי אני אדם לחוץ ועם יש סיבה לדאגה אני ילך לבדיקה עם כדי לי

לקביעת תור
    סגירה
    באמת תודה רבה על העזרה

הוספת תגובה

• גולה בראש

ד''ר יוסף ברנר
    01/07/2008

כפי שאמרתי זה לא נראה חמור אך תמיד רצוי שיבדוק אותך רופא עד שירגיע אותך לחלוטין
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האים קשר הפוך בן מחלות לב לסרטן?
    משה
    29/06/2008

האים ידוע על קשר הפור בן מחלות לב לסרטן? כלומר שמי שחולה לב סיכוייו למסרטן פחותים ממי שאינו חולה לב (ולהיפך) היכן ניתן למצוא נתונים על כך? האם זו פיקציה סטטיסטית שנובעת מכך שסרטן מופיע בד"כ בגיל יותר מבוגר ממחלת לב?

הוספת תגובה

• מחלות לב וסרטן

ד''ר יוסף ברנר
    01/07/2008

אין קשר הפוך בין מחלות לב לסרטן, אולי יש קשר ישיר. הגורמים למחלות לב ולסרטן הם דומים והם למעשה בעיקר גורמים סביבתיים.
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שמי ורד ואני כבר 6 חודשים
    ורד
    29/06/2008

עם חולשות וכאבי ראש ואני סובלת ממיגרנה מלא שנים ולפני 6 חודשים היה לי גולה בראש , ומתי שאני נוגעת בה היא מידי פעם כואבת ואני בחורה עם בעיה בבלוטת התריס ויש לי בעיות אחרות , ואני מודאגת אמרתי לאמא שלי 4 פעמים והיא ראתה ואמרה שזה גולה ממכה שלפני חצי שנה קיבלתי ממכה מאוד חזקה ולא יודעת עם זה ממכה ואני בחורה שנלחצת מכל דבר אפילו מגרון מכל דבר יש לי אופססיה להילחץ כי סבלתי כבר מכמה דברים ואני מפחדת מאוד מאוד עם תוכלו לענות אל זה מהר ועם תוכלו להגיד לי מה הסימנים לסרטן המוח ועם כאב ראש יכול להיות קשור לעוד דברים ועם זה יכול להיות משהו אחר אני מבקשת תודה מורד כ

הוספת תגובה

• בהתחלה הרגשתי כאבי לב דופק מהר

ורד
    29/06/2008

לפני שבאה הגולה ועברתי בדיקת לב ,והלכתי לרופאה ואמרה שברוך ה אני בסדר שזה רק מלחץ נפשי שעברתי בגלל אמא שלי שנפלה וצריכה ניתוח שוב ברגל אני בחורה מאוד לחוצה ואמא שלי אמרה שזה סהכ ממכה , אוז ה המבנה אבל השבוע יתחיל חולשה ביד ולא כל הזמן יש חולשה ביד רק בלילה לפני השינה ,מה שאני רוצה לדעת שעם יש לי גולה בראש בצד ימין יכול להיות סיבות אחרות? זה מאוד מענין אותי והכי חשוב עם מה הסימנים בתודה מראש ורד כ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת מה יש לי וזה מלחיץ

ורד
    29/06/2008

ויש לי בעיות בבלוטת התריס משנולדתי ואחכ לפני 9 שנים עברתי בדיקה ב ראש כי דאגו שאין לי גידול בראש הרופאה אמרה לאמא שלי לעבור בדיקה בראש כל הבדיקות המלחיצות מה שיצא לי זה שיש לי זרמים בראש וכל מכה שאני מקבלת בראש הופכת לבעיה , ולפני שבאה לי הגולה השומן בראש קיבלתי מכה חזקה אז אני לא יודעת עם זה מהמכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת שאני מטרידה אותכם

ורד
    29/06/2008

אבל אני לחוצה מאוד , עם תוכלו לענות מהר זה יעזור לי אני בת 26

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

ד''ר יוסף ברנר
    29/06/2008

לא נראה לי שמדובר בגידול. את צריכה לפנות לרופא משפחה לברור הבעיות
    ד"ר יוסף ברנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה