מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כריתת רחם בלפרוסקופיהאוריינה29/05/2008
שלום.
ביום ב אני עוברת כריתת רחם בלפרוסקופיה. אני נוטלת הקסקפרון מזה 10 ימים בגלל דימומים מרחם שרירני. הבנתי שבזמן הניתוח נותנים תרופות נגד קרישת דם. אינני מבינה איך מיישבים את הסתירה הזאת? מצד אחד תרופה להקרשת הדם ומצד שני לדילול הדם. אני חוששת שיווצר לי קריש דם בזמן הניתוח שיגרום למותי. אני בפניקה! מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת רחם בלפרוסקופיה
ד''ר אבישלום שרון29/05/2008שלום,
בניתוחים שלי אני נוהג להפסיק את ההקסקפרון. נא דברי עם המנתחים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחזור קרום בתוליםמבולבלת29/05/2008
שלום רב
אני בחורה בת 24, לאחרונה הכרתי בחור והולכים להתחתן בעוד שנה
לפני שהכרתי את הבחור שאיתו עומדת להתחתן היה לי קשר שכלל יחסי מין, אומנם אני בעצמי איניני בחורה מסורתית אך הבחור איתי הולכת להתחתן הוא מסורתי ומאוד חשוב לו להתחתן עם בחורה בתולה
ועל כן אני שואלת האם ניתן לבצע שחזור לקרום הבתולים, איפה ואיך ניתן לעשות את זה
וגם האם ניתוח זה נותן תוצאה בטוחה ב100% או שיש סיכוי שלא יצליח? כמה זמן לפני החתונה אני צריכה לבצע את הניתוח? ועוד שאלה הבחור שאני הולכת להתחתן איתו הוא רופא במקצועו, ועל כן האם הוא יבחין בזה שבצעתי ניתוח? אני מאוד מודאגת מהעניין ובמיוחד שאני מתחתנת עם רופא, ועל כן מאוד אודה לך על הסבר מלא
נוסף לכך אשמח לדעת איפה ניתן לבצע את הניתוח, איך מגיעים לזה והאם צריך לתפוס תור פרק זמן לפני מועד הניתוח הרצוי, ובסוף אשמח לדעת בכללי את עלויות, ועוד שאלה קטנה, האם תהייה רופאים או למישהו דרך להגיע לראייה על כך שבצעתי ניתוח, האם תיעוד על הניתוח יופיע בתיק הרפואי שלי? האם אני אהיה חייבת להזדהות בפני הרופא המנתח ולהציג תעודת זהות? מהבחינה הזו האם קיים שוני בנהלים בין המרפאות הפרטיות לבתי החולים?
תודה רבה מראש על תשובה מהירה והסבר מלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור קרום בתולים
"המון" שאלות..., ראי, חיסיון מוחלט קיים לגבי כל מה ששאלת. רופא לא יכול לדעת אח"כ שבוצעה תפירה. את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני לקבלת תשובות לשאלות האחרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףענת29/05/2008
שלום שמי ענת ואני בת 22 עם בעיה של יתר לחץ דם
אני בהריון וברצוני לעשות הפלה ומה שהומלץ לי זה הפלה ע"י גרידה משום שאני סובלת מלחץ דם
הממדים שלי תקינים115/75 אני נוטלת כדור אחד של נורמלול 25 כל יום וכל הבדיקות שעשיתי תקינות
שאלתי היא: האם אתה חושב שאסור לי להשתמש בכדורים להפלה משום הלחץ דם?
והאם הרדמה כללית יותר עדיפה מזה?משום אני חושבת שהרדמה זה יותר מסוכן
וברצוני לציין ששבוע לאחר מכן אני אמורה לעבור ניתוח ברגל אבל לא ידוע אם זו תהיה הרדמה כללית או מקומית
והאם יש סיכון בכך הרדמה של שבוע אחרי שבוע?1
מחכה לתשובתך בהקדם
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף
דווקא אצלך עדיפות לביצוע הפסקת ההריון בהרדמה כללית. מדובר בהרדמה מאד קצרה ולא עמוקה. לא רואה מקום לחשוש מכך וגם לא בעיה בביצוע הרדמה שוב לאחר שבוע.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי ריריתמרידור זהבה28/05/2008
שלום.
אני בת 53. לפני 6 שנים גילו לי אנדמטריוזיס בבדיקה וטופלתי בהורמונים להסדרת המחזור.
הכל היה בסדר. הרופא שלי החליט שאני אפסיק את הכדורים וניראה בהמשך. הפסקתי.
השנה קבלתי אחרי 5 חודשים, ושוב אחרי 5 חודשים, ועכשיו אני בהפסקה 3 חודשים.
אך בחודש האחרון, היה לי דימום קל במשך שבוע והפסיק. במשך החודשיים האחרונים יש כאבים
בגב תחתון, וכאבי בטן כמו מחזור.
לפני חודשיים לפני הדימום ביצעתי אולטרהסאונד וגילו לי ציסטה בגודל 3 סמ בשחלה השמאלית,
מבנה צלול, רירית הרחם סדירה עובי 2.5 ממ.
לפני שבוע הרופא שלח אותי שוב למעקב לציסטה, הציסטה קטנה, נשאר נוזל צלול. הרירית סדירה אך, העיבוי מ2.5 גדל ל-9.8 ממ.
בבדיקת דם שביצעתי ca-125 תקינה.
שאלותי -1 - האם האנדמטריוזיס חזר ואני צריכה לפנות לרופא ולקבל שוב טיפול הורמונאלי להסדרת המחזור כדי לפתור את הסימפטומים של האנדמטריוזיס?
.2- נקבע לי תור לשבוע הבא אצל הרופא המטפל- האם אני צריכה לבקש הפניה לבדיקה
מקיפה יותר כמו ביופסיה לבדיקת רירית הרחם?
מה עלי לעשות?
אבקש תשובתך בהקדם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי רירית
כעת לא ניראה שיש לך סימפטומים של אנדומטריוזיס ולכן אין צורך בטיפול בכיוון זה. הציסטה- לא מדאיגה כלל. היא תיעלם בהמשך. המחזור שמתרחק- מתאים לתקופה שמקדימה את גיל המעבר. לכן גם זה לא בעיה. לגבי הרירית, צריך לוודא שלא מדובר בפוליפ או בעיבוי אשר ייעלם לאחר הווסת. אם לא- אז יש צורך בדגימה מרירית הרחם. אחרת- מעקב בלבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום-זמן.027/05/2008
כמה זמן לאחר ניתוח לפרוסקופיה-הסרת רחם ושחלות-יש דימום??. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום-זמן.
ד''ר אבישלום שרון27/05/2008שלום,
בד"כ: בכריתת רחם שלמה אפשר עד שבוע. בתת שלמה- כ- 1-2 ימים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה ו/או דלקתמרים26/05/2008
לאחר שזיהיתי ריח חריף ושונה מהפות, נבדקתי אצל גניקולוגית, שאמרה שיש לי פטריה ואולי גם דלקת. היא נתנה לי כדור אחד של פלוקנול 150 ונרות ואגינליים פולידין. לא היה לי גרוד או צריבה, כך שזה לא ככ מתאים לאבחון של פטריה. האם לקחת את הטיפול התרופתי לפני תוצאות המשטח?
האם הדברים האלה נעלמים בעצמם? מה תופעות הלוואי של התרופות האלו? מה המשמעות של נטילתם כאשר האבחון שגוי? אודה מאד על תשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה ו/או דלקת
ד''ר אבישלום שרון26/05/2008שלום,
אם לדעתך יש ספק באבחנה, מציע לפנות לבדיקת רופא נוסף. מן הסתם, את גם צריכה להיות שלמה עם האבחנה והטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלה השמאלית בגודל 29-49ליאורה26/05/2008
לד'ר שרון שלום רב.
ליפני כמה ימים עברתי בדיקת אולטרבאונד וגינלי ובה גילו ציסטה בשחלה השמאלית
בגודל 29-49 עם מחיצות בתוכו עם נוזל בהדיות של קרישי דם.
בסיכום הבדיקה היה: ציסטה שחלתחת משמאל עם מחיצה עבה בתוכה -יכולה להתאים לאנדומטריומה או גופיף צהוב המורגי ישן.
אשמח אם תסביר לי על מה מדובר.והאם יש לי ממה לחשוש.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה
לא ניראה לי שיש מה לחשוש, יש צורך במעקב, ובחלק מהמקרים יש אינדיקציה ללפרוסקופיה לכריתת הממצא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צניחה בשלפוחית השתןויגויזר אילנה25/05/2008
בת 56 לפני שנה עברתי שני צינתורים, מטופלת ביתר לחץ דם. - לצערי אני אלמנה מזה 9 שנים (מידע אולי חיוני).
אובחנה אצלי צניחה בשלפוחית השתן והומלץ לי על ניתוח. בינתיים יש לי דלקות שתן חוזרות ונשנות ונאמר לי שזה עלול לפגוע בכליות.
שאלתי האם זה נכון שזה עלול לפגוע בכליות באם אחליט לא לעבור ניתוח ?
מהו זמן ההחלמה אחרי ניתוח השלפוחית ?
האם מסירים גם את הרחם או רק מרימים את השלפוחית ?
האם יש בעיות בהטלת השתן אחרי הניתוח ?
האם תוכלו להמליץ לי על מנתח בכיר ?
אודה לכם על תשובתכם המהירה
אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחה בשלפוחית השתן
אם מדובר בצניחה של שלפוחית השתן בלבד, אין צורך בכריתת הרחם. צניחות אפשריות נופות הן של הרחם או של הרקטום. הניתוח, משתנה בהתאם לממצאים המדוייקים במהלך הבדיקה. כמו כן, בחלק מהמקרים יש מספר צורות ניתוחיות. חשוב לעדכן אותך בכל לפני ביצוע הניתוח. מכיון שיש לך דלקות חוזרות בדרכי השתן, יש אינדיקציה לביצוע התיקון הניתוחי.
לגבי זמן ההחלמה, הוא שונה בהתאם למידת הניתוח. נע בין שבוע לחודש.
ולשאלתך האחרונה, כמנתח בכיר את מוזמנת ליצור איתי קשר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בבטן תחתונהבתאל אפרים22/05/2008
היי דר' אני חיילת בת 19 ואני סובלת מדקירות בבטן התחתונה הייתי אצל גניקולוג שעשה לי אולטרסאונד וטען כי יש לי קריש דם ברחם והוא ינשור לבד.כמובן שעברו כבר מס' חודשים ואני עדיין סובלת מהבעייה.על מנת להתקבל לגניקולוג במרפאה צבאית לוקח כמעט חודשיים ובינתיים אינני יודעת כיצד להתמודד עם הבעייה?
האם אתה יכול לאבחן ממה אני סובלת?
האם הדקירות הללו קשורות לסרטן צוואר הרחם?
אני נוטלת גלולות יותר משנתיים (אני מקיימת יחסי מין) עם הפסקה של שלושה חודשים בין לבין והחלפת גלולה,האם זה קשור?
אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות.
תודה! רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בבטן תחתונה
ד''ר אבישלום שרון24/05/2008שלום,
בד"כ זה לא קשור לסרטן של צוואר הרחם, אבל יש לכך מיגוון סיבות כמו ציסטה בשחלה, דלקת אגנית, אנדומרטיוזיס ועוד. אוכל, לבקשתך, לעזור לך ולשם כך צרי איתי קשר טלפוני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחים בארץ לאזרחי חו"לדנה20/05/2008
לדודתי המתגוררת בחו"ל גילו את סרטן הרחם, למרות שאני לא בקיעה בכל הפרטים נתבקשתי לברר מה הפרוצדורה לביצוע טיפולים/ניתוח בארץ לאזרחי חו"ל.
משמוע או מקור אחר נאמר לה שבישראל ישנם את המומחים והטוכנולוגיה בין המתקדמות בעולם.
אולי זה לא יאה לשאול אך אם זאת בהינתן הבחירה האם באמת כדי לבצע את הניתוח בארץ או במדינה אחרת בעולם (בלי להתחשב בעלות).
באיזה בתי חולים ניתן לבצע ניתוחים פרטיים והיכן ניתן להשיג רשימה של רופאים/מנתחים שמטפלים ב"זרים".
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים בארץ לאזרחי חו"ל
ד''ר אבישלום שרון21/05/2008שלום,
אני עוסק בזה. את יכולה לפנות אלי טלפונית ואתן לך פרטים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיס- שתי שאלותדנה19/05/2008
שלום רב,
לפני כחצי שנה עברתי לפרוסקופיה, ואובחנתי עם אנדומטריוזיס קשה. זאת לאחר שנה וחצי של הפסקה בנטילת גלולות לאחר שש שנים של נטילה סדירה. לאחר הניתוח, קיבלתי בתחילת פברואר בהמלצת רופא זריקת לוקרין, ומתחילת אפריל התחילת לטול גלולות מסוג פמינה. בתחילת מאי החלפתי את הגלולות לסוג גינרה.
שאלה ראשונה:
אני סובלת מאז נטילת הגלולות מבחילות, ומהפשרות חומות ודמיות. האם זה נורמלי, ועליי להמשיך ולחכות עד שהגוף יסתגל לגלולות, או שכדאי להחליף אותן שוב?
אציין שנטלתי גינרה במשך שש שנים (עד לפני שנה וחצי) ולא סבלתי מתופעות אלה.
שאלה שניה:
עכשיו משאני נוטלת שוב גלולות- אני מרגישה שהחשק המיני שלי וההנאה בעת קיום יחסי מין נעלמו לחלוטין, כפי שהיו במשך השנים שלקחתי גלולות. הפסקה שעשיתי בגלולת למשך שנה וחצי, הגבירה את החשק המיני שלי ואת ההנאה באופן משמעותי (אם כי בתום השנה וחצי האלה, גיליתי את הציסטות הרבות שהתפתחו בגופי).האם יש טיפול אחר למניעת הריון המומלץ שאינו גלולות? (אני מבינה שכדאי כחולת אנזומט' להמשיך ולטול גלולות כאמצעי "להשקיט" את התפשטות הרירית)
אני מודה לך על תשובתך
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס- שתי שאלות
ד''ר אבישלום שרון21/05/2008שלום דנה,
במקרה זה ניתן לנסות מדבקות EVRA או טבעת נרתיקית NUVARING.
כמו כן, יעיל: מירנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריה18/05/2008
שלום רב, האם אתם מבצעים שחזור כרום בתולין, וכמה זה עולה בערך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר אבישלום שרון19/05/2008שלום, בוודאי. לבירור נא צור קשר לפי הפרטים שלי להלן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית רגיזהלילך15/05/2008
שלום, אני חושבת שיש לי שלפוחית רגיזה, אני צריה להטיל שתן ממש כל זמן קצר ולפעמים מכוס אחת שאני שותה אני צריכה שלוש פעמים ללכת לשירותים, התופעה באה לידי ביטוי בלילה ובערב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית רגיזה
ד''ר אבישלום שרון17/05/2008שלום,
ממליץ להתייעץ עם אורולוג,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדו' וגלולותנלי12/05/2008
שלום רב,
אני בת 25 מאובחנת עם אנדומטריוזיס בלפרו'.
אני נוטלת גלולות מסוג אורטו-ציקלן ברצף. הייתי רוצה לדעת האם יש פגיעה כלשהי בכך שאני עושה הפסקות למחזור בהתאם להכתמות (כלומר לעתים פעם לאחר 4 חפיסות, ופעם לאחר 6 אם אין הכתמות/דימומים).
האם זה בסדר שאני עושה הפסקות למחזור במרווחי זמן לא קבועים?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס וגלולות
ד''ר אבישלום שרון14/05/2008שלום,
אין בעיה בכך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת כליל בגלל דימומים לא מוסבריםורד12/05/2008
שלום רב
אנסה לקצר את הסיפור שלי ככל שניתן. לפני כ5 שנים עברתי הפלה (עובר הפסיק להתפתח בשבוע 9) מאז ההפלה התחלתי לסבול מדימומים בלתי סדירים עברתי עשרות של בדיקות כולן תמיד תקינות. פאפ היסטוסקופיה קוניזציה שנתנה לי שקט מדימומים שנה ואח"כ שוב התחיל הכל ואז היתה ציסטה שטענו שהיא ישנה וגדולה ועושה את כל הצרות אז עברתי גם ניתוח להוצאתה ושוב שקט שנה מדימומים ואז לפני כארבעה חודשים שוב הכל חזר. מדובר בהפרשות חומות ודימומים שמלווים בכאבי בטן ולעיתים גם לאחר קיום יחסים. הדימומים הולכים וגוברים כל חודש (לא דימומים כבדים אבל הפרשות ספונטיות חומות ודמיות לסירוגין) החודש זה התיל מהיום ה 11 למחזור. כל הרופאים אומרים לי שהדרך הכי טובה היא להשיג הריון ולאחר טיפולי הזרעה שנכשלו אני עומדת בפני מבחנה. אציין שטיפולים באמצעות כדורים שונים תמיד הועילו לחודש חודשיים כולל זריקות הפריון ושוב הדימומים חוזרים. אני בת 37 נשואה+2 ואני ביאוש טוטלי אומנם רוצה מאוד הריון אבל יותר מכל רוצה לדעת לעזאזל מה יש לי ולמה??????????.איך זה שכל הבדיקות שלי תקינות כולל הורמונים ושאר הדברים שציינתי ובכל זאת אני מדממת.???????
אם אתה יכול לתת לי כיוון או תקווה אהייה אסירת תודה.
המיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת כליל בגלל דימומים לא מוסברים
ד''ר אבישלום שרון12/05/2008שלום,
חלק ממה שתיארת כלל לא קשור לדימומים. בד"כ ההסבר הוא הורמונלי בלבד ולכן חסר חשיבות רפואית פרקטית. בוודאי שלא אוכל לברר איתך סופית מה יש לך אלא אם כן יש לפני את כל החומר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה..
ורד12/05/2008ד"ר שלום
גם הבדיקות ההורמונליות שלי יוצאות תקינות. לאחר שקראתי כאן בפורום על אנדומטריוס האם יתכן שזו הבעיה שלי? בניתוח של הציסטה צוין פרץ שוקולד
תודה מראש על הסבלנות
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה..
ד''ר אבישלום שרון14/05/2008שלום ורד,
זו בהחלט אחת האפשרויות וכן גם אדנומיוזיס למשל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)