מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זה מגיע....!!!!קובי22/06/2011
אחרי אישור הוועדה בסוף שבוע שעבר הגיע אתמול גם ההתחייבות ממכבי
הניתוח בעוד שבוע וחצי באסותא (3.7.11)עם ד"ר גוייטין
למה שזה כבר כאן וכל כך מוחשי פתאום הפחד כל כך חזק
למה אני פתאום כל כך מוטרד ומחפש לקרוא על בעיות וסיבוכים...
אני כל כך שלם עם הצעד ובכל זאת ביומיים האחרונים לאחר סיום כך ההליך הבירוקרטי אני ממש במתח ואפילו מתעורר בלילה (ולא בגלל התאומות הקטנטנות שלי....)
איך מעבירים את הימים הנותרים בשפיות??
שוב תודה על הפורום והחברים המדהימים בו שממלא אותךבבטחון ומידע בכל מה שצריך החל מההחלטה ולאורך כך הדרך
קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה-זה טבעי-זה ידוע
מקס ברנר22/06/2011כולנו עברנו את זה,ויש לזה הצדקות פסיכולוגיות ולוגיות גם יחד.
תהיה עסוק,קח רסקיו,תעשה מדיטציה,תתפלל...
כל אחד מצא את ה"טקסים" שעזרו לו להרגע.יש מי שכתב מכתבים לבני משפחה,הסדיר עניינים בנקאיים,כתב צוואה..למרות שהסיכון לתמותה נמוך מאד בידי מנתח מיומן ובי"ח איכותי אנשים נוטים לפתח חרדות,שמשום מה נראות להם מיותרות כשהם יוצאים לנהיגת לילה בכביש כפר תבור-צומת גולני.
תראה סרט,לך לים,תעשה חיים
בארבעה ביולי מתחילים חייך החדשים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי היקר - תגובה
שולה זק22/06/2011אחרי "נאומו" של מקסי היקר שלנו...מה עוד נותר להגיד ולהוסיף - חוץ מאשר לחייך כל הדרך לקראת ה- 4 ביולי !!!!
לך קובי - שיהיה בהצלחה. אתה בדרך הנכונה להנות התאומות המקסימות שלך.
ולך מקסי...............מ ת ה ע ל י ך!!!!!
א י ן כ מ ו ך ב ע ו לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אין עליך הרגעת אותי
מירית25/06/2011אני גם ב-5.7 וככל שחשבתי שיש זמן הנה מגיע התאריך והיום
וכמו שכתבת למרות הפחד ויש מלא במיוחד מההרדמה אני חושבת שחיי מתחילים מחדש ב-6.7
מאחלת לכולם בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאסותא זה פרטי?
אורטל22/06/2011אם כן כמה זה עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופס 17 של מכבי מגן זהב
מקס ברנר22/06/2011והשתתפויות עצמיות בסדר גודל של 10-13 אלף שקל (כשמדובר במנתחי הבית של מלב"י כמו ד"ר גוייטין )יותר זול עם מנתחים שיש להם הסדר עם הקופה.צריך לבדוק פרטנית כשתדעי מי המנתח, ואם הוא חתום על הסכם עם הקופה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי בסוג הביטוח - תגובה
שולה זק22/06/2011אורטל שלום,
כחברת כללית אם יש לך ביטוח מושלם ההשתתפות גבוהה. אם יש לך פלטיניום ההשתתפות סבירה וניתן לעמוד בה.
דברי איתי
המשך ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי היקר
רוזי22/06/2011לפחד זה טוה זה חלק מהתהליך אתה עושה צעד נבוןןןןןןןןןןןןןןןןן מאודד במישקל שאתה היום זה יותר מסוכןןןןןןןןןןןןןןןן צא לדרך השם יהיה איתך ואנחנו כאןןןןןןןןן בהצלחה קטן עליך רוזי זבטאני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה אני יומיים אחריך
מירית25/06/2011איך אני מבינה את הפחד שלך גם אני בתוך זה, נכון כולם אומרים לחשוב על האחרי על איך אנחנו הולכים לשנות את החיים אבל זה כל כך קשה. בכל מקרה מאחלת לך הצלחה מחזיקה לך אצבעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
אורלי26/06/2011אני גם מנותחת צעירה (כולה שלושה וחצי שבועות)
יומיים לפני הניתוח כמעט הרמתי טלפון לבית החולים להגיד שיתנו את התור למישהו אחר..
זה חכם מאד להגיד אחרי.. שכולנו עוברים את זה .. אבל זו האמת.
פתאום אתה שואל את עצמך : אני ??? שבכל דבר מצליח... את הדיאטה הזו לא צלחתי ? אולי ניתן לזה עוד צאנס... אולי נצליח הפעם.. והרגשת התבוסה.. שאחרים מצליחים ואני לא.. אויי איזה מחשבות היו לי.. אבל אז הסתכלתי על זה מנקודה אחרת.. סוף סוף לקחתי אחריות ולא אמרתי מחר נתחיל דיאטה (לא שיש איזו דיאטה שלא ניסיתי) , קמתי והחלטתי לעשות מעשה.
וכך גם אתה !!! בחרת בחיים, בחרת בלעשות משהו טוב לטובת עצמך בזכות עצמך !
וכך אתה (לדעתי) צריך להסתכל על זה..
כמו שאמר מקסי, תעסיק את עצמך כדי שהלבטים יהיו רק חיוביים. תחשוב כמה נחמד יהיה ללכת לים, כמה קל יהיה לקנות בגדים (אצלי כאישה זה עבד)
ותעבור את זה בשלום... !!!!!
שבוע נפלא לחיים החדשים
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה...
חדוה26/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש! יוצאת לניתוח בעוד 10 דקות!אפרת22/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה!!!!
רותי22/06/2011יופי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואו! בהצלחה יקירה!!!
ג'ני22/06/2011שיעבור הכל בקלות ובמהירות!
החלמה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להחליףרחלי22/06/2011
בוקר טוב, אני ממתינה כבר 4 חודשים שיתאמו לי תור לניתוח בתל השומר, בגלל השביתה אין צפי לתאריכים בתקופה הקרובה.
שאלתי האם ניתן ללכת למנתח אחר, לתאם אצלו תור.
לפי מה שאני קוראת בפורם אנשים שמגיעים לפגישות יוצאים עם תור לניתוחים.
לתשובה, אני כבר רוצה להיות גם במשפחת המשורוולים.
יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שיש לו ביטוח בקופת החולים שלו
רותי22/06/2011יכול לבחור להתנתח בבית חולים פרטי כמו מדיקל סנטר או אסותא...לרופא לא משלמים כי הניתוח בסל הבריאות. משלמים מעט לבית החולים וצריך לברר אצלם ישירות כמה זה עולה לאחר שבוחרים מנתח.
לידיעתך- כל אחד מהמנתחים בתל השומר מקבל גם באופן פרטי כנ"ל...
מי שרוצה מהר ויכול לשלם מעט,אין לו בעיה....
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות ניתוח באסות"א
לולי29/06/2011ראשית הרשו לי להחמיא לפורום הנ"ל אתם עושים עבודה מעולה.
נותחתי באסות"א שרוול לפני שלושה חודשים, חברת מאוחדת, וחוץ מההשתתפות ששילמתי בקופה שהיא יחסית גבוהה, שילמתי המון, המון באסות"א. הקופה מחזירה רק על ה"משתלים" 50% ולא על ציוד מתכלה. לכן כדי שלא יהיו הפתעות רצוי מאד, מאד לבדוק את כל נושא התשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר להחליף - תגובה
שולה זק22/06/2011את יכולה לפנות לכל מרכז רפואי - רק רצוי ומומלץ קודם לפנות לקופה שלך ולברר לאן את יכולה להקבל התחייבות.
חבל לקבל תור למנתח שאליו לא תוכלי לקבל התחייבות מהקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים קטנים בבית
אלה28/06/2011היי רחלי,
אני מתלבטת אם לעשות את הניתוח עכשיו כשיש לי ילד בן שנתיים וחצי ועוד תינוק בן שלושה וחצי חודשים. ציפור קטנה לחשה לי שגם לך יש ילדים קטנים. אשמח לדעת ממך איך זה משתלב עם תהליך ההחלמה? כמה זמן אסור להרים את התינוק? האם האיסור הוא מוחלט? אם כן, מה עושים? נגיד אם צריך להוציא אותו מהמיטה לעגלה וכו'? אשמח לתשובה.
תודה,
אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלה
אפרת עוזיאל28/06/2011היי אני עברתי את הניתוח לפני שמונה חודשים וגם לי היו שני פצפונים בבית אחת בת שלוש והשני בן שנה וחצי .
אל תחששי תדאגי שבימים הראשונים תיהייה לך קצת עזרה הבעל אמא או חברה טובה וזהו אחרי כשבוע את כמו חדשה.
הילדים שלך יהיו הרבה יותר מאושרים עם אמא בריאה שיכולה לשחק ולהשתולל איתם , לרקוד ולקפוץ והכי חשוב להיות מאושרת עד הגג.
שיהייה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים קטנים גדלים
להיולד מחדש28/06/2011ומסתבר שאנחנו גם
אין להשוות מחיר של ילד על כך שאמו אינו נושאת אותו לצורך ההגזמה חודש
לעומת אימא שאינה נושאת אותו שנים רבות אחר כך
עדיף עכשיו
למאוחר יש כבוד ומקום משלו
במקרה הזה אני חושבת שלעכשיו יתרון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאריךשוש21/06/2011
עכשיו חזרתי מפגישה עם דר' גרון שהרגיע אותי מאוד.
אחרי פגישה של שעה יצאתי עם תור לניתוח ביום הולדת שלי - 18/7 .
אני מקווה שהכל יעבור בשלום.
רק בדיקה אחת יש לי לעשות וזה וק"ת אני מקווה שהכל בסדר שם וזהו.
איזה כיף שמצאתי את הפורום הזה, זה מרגיע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשורה טובה - תגובה
שולה זק22/06/2011נחמד להתחיל את הבוקר עם קריאת הודעתך.
שמחה כפליים :
א. שנרגעת
ב. שיש לך תור לניתוח.
אל חשש לגבי צילום הוק"ת - הכל בסדר ובקרוב תטרפי לקהילתנו בדרך לחיים הבריאים והחדשים
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אתם מחזקים מאוד
שוש22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקס כמו ששיערתי הרופא אמרליאתול21/06/2011
שזה מהסטרס של הגוף וכל ההשתוללות של השומנים בדם זה זהה מבחינתו למה שקורה לאנורקסים ולכן הוא ממליץ להמתין ולעקוב אחרי השומנים לפני שרצים לטפל בהם .....בדיוק כמו מה שקרה עם הבעיות בתפקודי הכבד.
אני אופטימית יותר ונראה מה יהיה בהמשך......
תודה על הכל ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמח שהרופא הרגיע אותך
מקס ברנר21/06/2011ושצריך להמתין לשיפור המדדים.באופן ידידותי אני חושב שתוכלי להסתייע גם בליווי של תזונאי טבעי/נטורופאט לצורך שיקום הגוף מהטראומה של הניתוח,במיוחד שאת אוכלת דיאטה כ"כ מוגבלת ומצומצמת.חפשי מישהו רציני באיזור מגורייך לכמה מפגשים.צרפי את זה לחשבון של הסופרפארם (על הויטמינים ותוספי המזון )...
אני אישית לא משוכנע שהרבה מוצרי חלב והרבה פסטרמה זה האוכל הכי מומלץ לבני אדם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר ניתוחסיגל21/06/2011
עברו שלושה חודשים מאז שהתמכרתי לפורום...
על כל שאלה או דאגה נהנתי לקבל תשובה מחממת לב,חכמה או מצחיקה.
תודה שצעדתם לצידי בדרך "ללידה מחדש שלי".
סיגל 44 bmi
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה רבה ושובי אלינו במהרה !
מקס ברנר21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההללוליה- תגובה
שולה זק21/06/2011בשעה טובה ובהצלחה
הצחקת אותי BMI 44....
תשובי אלינו במהרה עם דיווחים "חמים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש אחרי ניתוח שרוולמלי21/06/2011
אני אוכלת ארוחות קטנות ירקות שותה מים ואין ירידה במשקל מה יכולה להיות הסיבה? האם זה קשור להורמונים? כי אצל בעלי חודש אחרי הוא ירד לפחות מידה אחת בבגדים ואצלי הכל תקוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש אין ירידה במשקל ?
מקס ברנר21/06/2011או לא ירידה במידה שציפית לפי סיפורי הגבורה שאת קוראת כאן מזמן לזמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי עשה וירד אחרי חודשיים 30 ק''ג
מלי21/06/2011ואני רק 3 ק''ג אחרי חודש וואין שינוי באופק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש אחרי ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק21/06/2011ערב טוב מלי,
לפחות אין עליה במשקל. ועכשיו נהיה רציניים.
מה היה המשקל ההתחלתי שלך וה- BMI שלך?
האם את אוכלת לפי תפריט של דיאטנית?
נשמע קצת מוזר חודש ימים לא לרדת בכלל במשקל.
האם היית בביקורת אצל המנתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להילה - שאלה לגבי דיסהדפנה21/06/2011
הי לכולם. מיום שבת מותר לי דיסה {איזה אושר}. אולי מישהו מוכן לתת לי מתכון לדיסה ידידותית לשרוול וגם דיאטתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דיסה - תגובה
שולה זק21/06/2011מצטערת, אבל לא מוכרת לי דיסה ידידותית . דיאטתית - אף אחת זה בטוח.
על איזה דיסה אנחנו מדברים? אולי הכוונה לאוכל דייסתי כמו פירה למשל או מחית ירקות ?
אני מקווה שהילה תיתן לך תשובה מעמיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהלאה21/06/2011
היי
אני אמורה לעבור ניתוח שרוול בדיוק בעוד שבוע מהיום אצל ד"ר סובחי ופתאום שמתי לב שאני לא נתקלת בשמו בפורום, האם משהוא עבר אצלו ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
שולה זק21/06/2011שלום לאה
הפורום הוא של שאלות ותשובות ולא של קידום רופאים.
לא כל מטופל מזכיר את שם המנתח, כי למעשה הכותבים בפורום מתעניינים בהתנהלות אחרי הניתוח.
אם את מעוניינת במידע על דר' סובחי כנסי לאתר חיפוש הקלידי שמו ותקבלי אינפורמציה מאוד רחבה.
דר' סובחי מנתח בכיר ומנוסה באיכילוב ומחלוצי המנתחים בתחום קיצורי קיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמעריב של ערב פסח הכתירו אותו...
רותי21/06/2011כל שנה הם מפרסמים מיהם הטובים ביתר בין עורכי הדין והרופאים וכ"ו ו היכתרו שם את סובחי בתחום בקשר לניתוחי לפרוסקופיה!
834* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטניתavivit5921/06/2011
משיקולי "נוחות" פניתי אתמול לדיאטנית של קופ"ח מכבי
במקום לקבוע תור אצל הדיאטנית באסותא, היכן שעשיתי את הניתוח.
יצאתי מהפגישה בהרגשה שהיא לא בדיוק מבינה במה מותר ומה אסור
לאחר הניתוח. לפי כמויות האוכל שרשמה לי, זה בערך פי 3 ממה שאני אוכלת היום.
האם הדיאטניות בקופות החולים (במקרה שלי מכבי) לא מתמצאות וצריך
למרות אי הנוחות ללכת רק לאסותא, או שפשוט נפלתי על אחת כזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטנית - תגובה
שולה זק21/06/2011אביבית,
רצוי להיות במעקב דיאטנית בריאטרית.
גם התפריט שאת קיבלת....כנראה טוב, אך "גדול" עליך. תנסי לאכול מכל הרשום לך ולהרבות בשתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבה - שרוולשוש21/06/2011
אני עומדת לעבור ניתוח שרוול אצל דר' גירון נסים באסותא בחיפה.
היום ההיתי אצל דר ברק בקופ"ח לאומית שיאשר לי את הניתוח והוא מאוד הפחיד אותנו.
הוא הדגיש מאוד את המוות והסיבוכים , אני ממש רוצה לקבל מידע לגבי הסיבוכים והתמותה כי הוא עשה את זה בצורה מאוד יבשה ובאחוזים של 3 - 5 % סיבוכים וחצי אחוז מוות וזהו.
עד הבוקר היה לי ברור שאני עושה את הניתוח ושזה גלגל הצלה שלי אחרי נסיונות של כל מיני דייאטות וכדורים.
עכשיו אני בלחץ ופחד עד כדי שאפילו בעלי שתמך רוצה שאני אכתוב צוואה.
לצין גובה 159 ס"מ , משקל 105 , גיל 33 , אמא ל 3 ילדים , סובלת מאסטמה קלה מילדות בפרט בעונות מעבר מטופלת בוינטולין לפי הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את מבקשת לדעת שוש ?
מקס ברנר21/06/2011מה שיעור מקרי המוות והסיבוכים ?
או אם לעשות את הניתוח למרות זאת?
או האם להסכים לכתוב צוואה כבקשת בעלך?
או סתם עידוד כללי?
את כל אלה ועוד נספק לך בשמחה.ברוכה הבאה למשפחתך החדשה !אז אחרי שתקבלי כמה תשובות כלליות נסי למקד אותנו
תשובה אחת כן אתן לך כבר:הסיכונים בלהיות מאד שמנה לאורך זמן גדולים הרבה יותר !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי כמה "לקוחות" יש - תגובה
שולה זק21/06/2011שוש
תקראי בפורום את כל דברי הכותבים ותראי כמה אנשים מרוצים. קיבלו את חייהם במתנה ופשוט התחילו לחיות.
ברור שבכל טיפול יש סיכון. בניתוח בריאטרי יש סיכון כמו בכל ניתוח אחר.
מחר אם חלילה תצטרכי לעבור ניתוח כיס מרה...לא תעברי????
ב- 7.7. מתקיים מפגש פורום את מוזמנת להגיע - נא להירשם מבעוד מועד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
שוש21/06/2011שולה תודה,
הכי מפחיד אותי התמותה והסיבוכים.
הרופא גם אמר לי שזה לא ניתוח מציל חיים (הוא ממש בלבל אותי) שומן יכול להרוג!
אני לא מצליחה לקרוא הרבה על אנשים שכותבים על הסיבוכים.
אני דברתי עם 5 אנשים (קרובים - חברים) שהכל בסדר אצלם.
האם באמת 3% עד 5% מהמנותחים מסתבכים? ומתוחם 1% מתים????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר - תגובה
שולה זק21/06/2011הניתוחים הוגדרו כניתוחים מצילי חיים בגלל זה הם בסל הבריאות וללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונם!!!!!11
מחלת השמנת הייתר החולנית הוגדרה כמגפת המאה - הפתרון הרפואי להשמנה החולנית זה ניתוח!!!!!
הייתי ממליצה לברר עם דר' גירון מתי יש קבוצה שמקבלת הסבר לגבי הניתוחים וללכת לשמוע הרצאה.
יש לי הרגשה שקצת התבלבלו אצלך ה"יוצרות".
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור בפרטים.
בכל מקרה - הפנימי דבר אחד - מצבך ה נ ו כ ח י הוא המסוכן!!!!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדק בדבריך.
שוש21/06/2011היום בערב אני נפגשת עם דר' גירון.
הדברים באמת התבלבלו לי מאוד מאוד בגלל הרופא שהייתי אצלו הבוקר .
הוא פשוט עשה לי ולבעלי שחור בעניים.
אני ממש מודה לך והמשיך להסתכל בפורום והתקשר כשיהיה לי תור לקבל קצת חיזוקים ועזרה במה צריך וכדו' תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל אורלי וגיא בערוץ 10 דברו עליך
רותי22/06/2011לפני דקותיים דבר קרדיולוג וספר על קיצורי הקיבה לסכרתיים ובעלי לחץ דם וסתם שמנים מאד....סיפר שבתי החולים הציבוריים לא מוכנים לכמות האנשים שצריכים את הניתוח והרחוב נגד ורבים מרופאי המשפחה - כל אלו שלא מבינים כלל בנושא ןמפחידים....
והוסיף- אם יקחו 1000 מנותחים ו-1000 שלא נותחו למרות שהם זקןקים לניתוח השוואת אחוזי התמותה יתהיה מדהימה ...המנוחים יחלימו מסכרת עוד לפני הירידה המשמעותית במשקל , ובכלל- לא צריך BMI מספיק ללכת ברחוב ולראות אנשים ולדעת בביטחה מי חייב בניתו מציל חיים זה.לא לחשוש ...ולא להקשיב למי שמנסה להרתיע מחוסר יגע והבנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות לעשות ניתוח קיצור קיבה בפרטייוליה21/06/2011
שלום אני בת 32 יש לי BMI 37 טריגליצרידים וכולסטרול גבולי עם היסטוריה לסכרת הריונית
ניסית דיאטה דרך דיאטנית וגם כדורים ותמיד החזרתי בחזרה את הקילוגרמים שירדתי
אני יודעת שיש קריטריונים ע"מ לאשר את הניתוח אבל עם היסטוריה של סכרת הריונית האם יאשרו לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרות לעשות ניתוח קיצור קיבה בפרטי - תגובה
שולה זק21/06/2011שלום יוליה
"פרטי" - הכוונה היא באחד המרכזים הפרטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר, אלישע ולא בבית חולים ציבורי.
אין ניתוחים פ ר ט י - למי שלא עומד בקריטריונים!!!!
הקריטריונים ברורים:
BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות (קיימות): סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
BMI 40 ומעלה - כל אחד - גם ללא מחלות נילוות.
הקופות לא מאשרות ניתוחים למי שלא עומד בקריטריונים.
אם את עומדת בקריטריונים - תקבעי תור ליעוץ לכירורג בתחום הניתוחים הבריאטריים , תגיעי אליו עם מכתב מהרופא המטפל, הכולל את ההיסטוריה הרפואית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקור מעולה על הדיאטה דלת הפחמימותמשה רועי21/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקור מעולה על הדיאטה דלת הפחמימות - תגובה
שולה זק21/06/2011שלום רב,
תרשום את הכותרת של המאמר וכל המעוניין יחפש את המאמר דרך מנוע חיפוש.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאבדת הסבלנותפדא21/06/2011
כל התחלת שבוע .. חושבת שבשבוע הזה מתקשרים ומודעים אותי שיש תור לניתוח .. אבל בסוף השבוע יש יאוש חבל על הזמן ... נו איך מתמודדת עם המצב ? ( ד' מחאגנה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות ויהיה טוב - תגובה
שולה זק21/06/2011צר לשמוע פדא שזה המצב, אבל אנחנו כאן בפורום לא יכולים לעזור בנדון. מילות עידוד שלנו בטח לא יזרזו את התור.
אני חוזרת ואומרת לך תתקשרי למרפאה ברמבם ותנדנדי להם כל יום שישלחו לך תור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
פדא21/06/2011אני בטוחה שאתם לא מזרזים התור .. אבל הקנאה ממה שעושים ויעשו בקרוב .. ולמה דווקאה אני כל כך רחוקה מהניתוח .. ..
תודה והרבה תודה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדא יקרה- תגובה
שולה זק21/06/2011פדא הלואי ויכולנו ל לזרז תורים. בכל אופן אל תוותרי וצלצלי למרפאה עד שיהיה לך תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאבדת הסבלנות - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/06/2011למיטב זכרוני..... יש לך תור לניתוח
תקבלי הודעה בקרוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד' מחאגנה
פדא22/06/2011באמת אני מאבדת את הסבלנות ..
תודה על ההאזנה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לפנות לפורום לזרוז תורים
רותי22/06/2011ל-ד-ע-ת-י
כאן המודיעין
אך כאן לא מחלקים מספרים לתור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירון אמור לנתח אותי בפוריה
ליאתי22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזהים???שולה זק21/06/2011
לכל הבאים למפגש הפורום (שכבר אחרי) נא לא לשכוח
להביא תמונה לפני !!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מדהימה
סיגל21/06/2011כמה כח את נותנת...
מחר הניתוח שלי בבלינסון,למרות השביתה הזמינו אותי ל16:00
במקום יום חמישי בבוקר.
כולי התרגשויות וצילצולים.
יום טוב סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב ה צ ל ח ה - תגובה
שולה זק21/06/2011איזה מזל יש לך!!! כל הכבוד לדר' קידר שמוצא את הפרצה ולא לבטל.
לצערי הרבה ביטלו להם.
מקווה שתרי מהר קשר אחרי הניתוח.
יש לי את הניד שלך ואתעדכן.
חיבוקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זאת את...?????
עפרה21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה באשמה - תגובה
שולה זק21/06/2011אני לפני 10 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחתיין
אפרת21/06/2011שולה סחתיין, את ממש שגרירה מהלכת לניתוחים...
הייתי אמורה להיות בניתוח בעוד יומיים, הודיעו לי היום שנדחה למועד לא ידוע.
מחכה בקוצר רוח להיות בצד השני של המתרס!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לך.
ליאתי21/06/2011היום הייתי אמורה להיות מנותחת בפוריה. ביטלו- ואין להם מושג עדיין מתי יהיו תורים חדשים. מקנאה בך... שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לך...
ליאתי21/06/2011התכוונתי לסיגל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מנתח אותך בפוריה? גירון?
שוש22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק! אני רואה את התמונה ואומרת
לילך.פ22/06/2011לעצמי.... מי זאת? למה שולה העלתה את התמונה שלה ??????????? אני כל כך לא מעודכנת באנשים כאן בפורום אולי זאת משהי שאני לא מכירה... ואז אני רואה את המשך השרשור.... לא יאומן!!!!!!!!!!!!!!!!! שולה למרות שאת נראת פה שונה לגמרי מעצמך את נראת מקסימה............ גם כשההית גדולה....תותחית על!!!!
אין מלים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואוווווווו
יושי22/06/2011אין מילים! את שונה לחלוטין (מהתמונות שראיתי העדכניות...)
אני פותחת דרישה לעוד תמונה עדכנית כנגד זו..........
ש א פ ו!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואוווווווו - תגובה
שולה זק22/06/2011להגיע למפגש ולחבק את האוריגינל חחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחדשים שלא מכירים- תגובה
שולה זק22/06/2011וזו התוצאה אחרי 10 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוווווווווו מדהים !! בן אדם אחר
שוש22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהoooo my god
יושי23/06/2011אין מילים! את נראית רזה טיבעית.... כזאת שזה כל החיים היה כך וזה בא לה בשיא הקלות.....
וואוו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לשאול, מה קורה בניתוחים כאלה
שרה'לה23/06/2011עם עודפי העור? האם תמיד יש עודפים כאלה נשפכים, או
שאפשר לרזות והגוף חוזר לנורמליות?
כי את נראית מדהים, אבל האם הצטרכת ניתוח קוסמטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לשאול, מה קורה בניתוחים כאלה - תגובה
שולה זק23/06/2011הדבר האחרון שהדאיג אותי כשהייתי 133 קילו עם מחלות נילוות - זה עודפי עור ותיקונים קוסמטיים. רציתי להיות בריאה ולחיות.
כפי שאני תמיד מקפידה לציין - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. הקפדתי לאכול על פי תפריט של דיאטנית, הלכתי למעקב חודשי אליה, וכמובן עשיתי ועושה פעילות גופנית.
עודפים תלוי בגיל, בקילוגרמים שיורדים, במיצוג העור.
שרה'לה....דיה צרה בשעתה. קודם תרדי ותהיי בריאה....השאר ניתן למצוא פתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 10 וניראת 10 בלי עין הרע
חדוה26/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)