מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- נגמרה החופשהאורלי15/06/2011
אמנם עוד לא הסתיימה חופשת המחלה לפי הנייר מהרופא אבל צריך להתחיל לחזור לעבודה.. אז מציידת את עצמי באשל ואצה רצה ליום חדש וחייים חדשים :)
יום נפלא לכולם
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר have a nice day
רותי15/06/2011"באידיש זה נשמע טוב יותר"
יום נעים!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי תתקשרי אלי - תגובה
שולה זק15/06/2011רשמתי לא נכון הנייד שלך בזכרון ואני בחיפה ללא הרשימות הידניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק15/06/2011בוקר טוב,
תמה החופשה מעבודה וגם את מתחילה תקופה של "חופש מאוכל" - הכוונה שלא מכורה לאוכל כל הזמן. אוכלת להנות וכי צריך חחחחח והחיים סובבים לא רק סביב אוכל עם אוכל
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה קשה ומתיש
אורלי15/06/2011וכל הזמן הייתי צמאה למרות שלגמתי מבקבוק שהיה לידי כל הבקר...
מה עושים עם הצמא ?
המשך יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולולולולו קיבלתי אישור לניתוח וכברחדוה14/06/2011
קבעתי תור לכירורג ד"ר אסלייה אחמד .
סוף סוף יש אור בקצה המנהרה ותודה לך שולה על העצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה לך ולכל הצפוניות- תגובה
שולה זק14/06/2011סוף טוב הכל טוב....ועוד מעט הכל טוב אחרי הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדוה מזל טוב בהצלחה
אורטל14/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחדוה
נטלי16/06/2011איזה רופא מדהים את בידיים טובות אני עשיתי ניתוח אצלו לפני שנה...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נטלי חיזקת אותי
חדוה18/06/2011בדברייך עוד יותר , אני מלאה בהתרגשות ובמקביל בחששות לקראת העתיד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולשרוולית14/06/2011
אני עומדת לעשות ניתוח שרוול ביום 4.7.11 אצל ד"ר מטר. מאוד מתרגשת, אבקש לדעת האם באמת מפסיק הרעב, מתי אפשר להתחיל ללכת ברגל, ומה התפריט בערך לחודש, ומה אסור לאכול או לשתות בכלל.
אשמח לקבל תגובות וחיזוקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
אורלי14/06/2011אז ככה, אני בסך הכל שבועיים אחרי.. רעב ? מה זה ??????
אתה מרגיש סתום מ 5 כפיות של אשל חיחחיחיחיי
יכול לשבת בשולחן עמוס כל טוב ולא לרצות לטרוף הכל :)
זו תחושה מדהימה!!!!!!!!!
שבוע ראשון אתה בדיאטת חלבון נוזלית.. אחרי שבועיים מתחילים לתת לך ללעוס עוף דג ביצה... הרעיון הוא ללעוס המוןןןןןןן ולהניח את הכפית/מזלג בין ביס לביס.
שיהיה בהצלחה !
המשך יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה - תגובה
שולה זק14/06/2011שלום שרוולית,
אז שיהיה לך בהצלחה וברוכה הבאה.
אני ממליצה להכנס למדור שאלות נפוצות ולקרוא שם את מאגר המידע. אחר כך לעשות כאן בפורום חיפוש תחת השם מקס ברנר ולקרוא את כל האינפורמציה שהוא מספק ואחר כך - אם יהיו עוד שאלות אנחנו כאן בשמחה נענה לך.
ועכשיו קבלי מלוא חופן חיזוקית, חיבוקית ונישוקים ....את בדרך הנכונה וכל הכבוד שלקחת אחריות על בריאותך והמשך חייך. את בפתחה של תקופה חדשה של איכות חיים ושמחת חיים.
ב ה צ ל ח ה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוולית היקרה
מירית14/06/2011אנחנו מנותחות באותו יום אבל לא באותו מקום אני ברמב"ם, בכל מקרה אני קיבלתי דף שמתאר בדיוק את מה שאמורים לאכול במשך כל החודש אחרי השרוול.
תשאלי אולי יתנו לך גם דף כזה יפה ומפורט.
שותפה לחששות שלך הנה זה קרב ובא אבל מה חשבי על התוצאות שאחרי על הכיף שאחרי ועל החיים החדשים שנתחיל אחרי.
בהצלחה ומאחלת לך המון המון בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבאורלי14/06/2011
אני סובלת קשות מכאבי גב אחרי הניתוח (מה שלא סבלתי מעולם) - חלק עליון..
מישהו יש לו רעיון לסיבה ? או חווה את זה גם אחרי הניתוח ?
נ. ב. אני כבר שבועיים אחרי וישנה גם על הצד וחצי בטן..
המשך יום נפלא
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורלי
אפרת עוזיאל14/06/2011כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן גם לי היה את זה חחחחחחחחחחח אני זוכרת שבאתי הביתה מהבית חולים והרגשתי במיזרון כאילו ברזל אמרתי לבעלי שצריך להחליף את המיזרון.
שתביני שהמיזרון חדש לגמרי.
ואמרתי שכואב לי לשכב עליו אז בעלי הפך אותו לצד שני אבל ההרגשה לא השתנתה .
הכאבים היו אצלי ולא מהמזרון אחרי משהו כמו שלושה שבועות זה עבר.
אין לי מושג איך להסביר את זה אולי מהמיטה בבית חולים אולי משכיבה מרובה ואולי מחוסר פעילות ........
מאחלת לך שיחלוף מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי החלו כאבי גב עליון
avivit5914/06/2011כשבועיים לאחר הניתוח.
אני סובלת בדרך כלל מכאבי גב, והמשקל לא עוזר לזה מן הסתם
אבל כאבי גב עליון החלו רק לאחר הניתוח.
לדעתי, זה קשור לשבועיים רביצה על הכורסא בסלון
ללא פעילות גופנית מספקת + חזרה לעבודה וכל היום ישיבה על הכסא.
מקווה שברגע שאחזור לפעילות זה יחלוף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני עושה פעילות מרגע שחזרתי
אורלי14/06/2011שחזרתי הבייתה .. אבל מעודד לשמוע שיש עוד שסבלו מכאבי גב.. זה כנראה קשור לשינויים הגופניים (חיחיחיחייחי עלק שינויים כאילו כבר רזיתי טונות )
המשך יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעב כבד ועצבנות יתרליאתי14/06/2011
שלום לכולם.
אני כשבוע לפני הניתוח, התחלתי היום בשבוע השני של דיאטת החלבונים- כלכלה רכה בלבד. אני רעבה בטירוף- וכתוצאה מכך עצבנית ועם מיגרנה נוראית כתוצאה מכך.(כן- אני גם במחזור....לפחות לא יצא על הניתוח...:)- אין הקלות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לפני ניתוח
אורלי14/06/2011אני יודעת שירצו להרוג אותי כאן.. אבל אני לדוגמא לא ידעתי על הדיאטה הזו, ולכן גם לא עשיתי את זה .. ולמרות זאת ניתחו אותי בלי שום בעיה.
הדיאטה היא המלצה חמה מאד אבל אם תחרגי ממנה קצת !!!! והדגש על קצת!!! לא יקרה כלום.
זה כמו אלכוהוליסט שאומרים לו להפסיק את השתיה.. אבל את יכולה לחרוג (למיטב הבנתי בקצת)
בהצלחה :)
המשך יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
אפרת עוזיאל14/06/2011אני שמונה חודשים אחרי הניתוח ולא אמרו לי מילה לפני הניתוח על דיאטה .
להפך אני זוכרת שעשיתי ארוחות שחיתות לפני .
אבל לדעתי תעשי מה שהרופא אמר לך .
ושיהייה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרעב כבד ועצבנות
אפרת ב14/06/2011הי ליאת . גם אני אמורה לעבור בעוד שבוע בידיוק את הניתוח . איפה את מנותחת?
גם לי אמרו לעשות דיאטה דלה בפחממות שלושה שבועות לפני הניתוח אבל לא דיברו איתי על כלכלה רכה. מותר לי לאכול חלבונים ואפילו ארבע פרושות לחם קל ליום.
גם זה לא קל אבל נשמע לי הרבה יותר סביר מאשר כלכלה רכה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
ליאתי14/06/2011שלום אפרת.
א"יה ,אני מנותחת בפוריה אצל ד"ר גרון.
אני קבלתי שבועיים דיאטת חלבונים. שבוע ראשון היה מותר לי: מוצרי חלב דיאטטיים או דלי שומן,קופסה טונה במים, 2 מנות בשריות דלות שומן וירקות חופשי- למעט תפו"א,בטטה,תירס,אפונה,סלק וגזר.ז"א- גמילה מוחלטת מסוכרים וחלבונים
השבוע מותר לי:
מים, משקאות דיאטטיים,, תה וקפה ללא סוכר, ג'לי דיאט, קרטיב דיאט (עד 10 קלוריות ליחידה), מוצרי חלב דלי שומן, ביצה קשה ,טונה במים,מרק טחון בבלנדר.... ויש הגבלה בכמויות....
כל מנתח יש לו את הגישה שלו....זאת הדיאטה שנהוגה בפוריה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעב כבד ועצבנות יתר - תגובה
הילה כהן14/06/2011הי ליאת , דיאטה דלה בפחמימות יכולה להכיל עד 100 ג' פחמימה ליום שיכולים לבוא בצורת ירקות חופשי או לכלול לחם
להלן הצעה שלא תחרוג מ 100 ג' ליום
בוקר : 2 ירקות +פרוסת לחם או 2 פרוסות לחם קל + חצי קוטג' /גבינה לבנה
ביניים : יוגורט לבן 200 מ"ל 3%
צהריים : מנה בשרית בלי פחמימות+ ירקות מבושלים (כוס) /2כוסות סלט
אחה"צ: פרי קטן (תפוח , אגס, אפרסק , 3 משמשים או שני שזיפים)
ערב: קופסת טונה במים או 100 ג' פסטרמה או ביצה + פרוסת לחם+ 2 ירקות או כוס סלט + כף טחינה או כפית שמן זית
לילה : גלידה דיאט אישית או יוגורט דיאט עם פרי או יוגורט רגיל 150 מ"ל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלה
ליאתי14/06/2011הלה. תודה על תשובתך...זה אומר שאני יכולה לגנוז את דיאטת החלבון במרקם נוזלי ופשוט לאכול ע"פ התפריט שהצעת- ולא יקרה כלום???? אם כן- החזרת לי את החיוך לפנים!!!!! האמת שלא הבנתי בכלל מה החשיבות של השבוע "הנוזלי" לצורך הניתוח.(את חשיבות דיאטת החלבונים ככלל הבנתי מצוין!!)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלה - תגובה
הילה כהן15/06/2011מאחר ואני לא יודעת מה ההגיון העומד מאחורי הדיאטה הנוזלית(אולי ריקון המעי לפני מעקף?) עדיף שתתייעצי גם עם הדיאטנית שלך .
אם מדובר בדיאטה לכבד שומני בלבד ,התפריט שנתתי לך יעשה את העבודה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיצור-לכי על הגרסה המרחיבה של
מקס ברנר14/06/2011הדיאטה (כמו שמוצגת בתשובה של הילה )לפחות לא תהיי רעבה !
השינויים במצב הרוח לא קשורים במחסור במזון,כי הרי אפשר לתקוע קילו ירקות ביום,וטונה,ובשר,וגבינה וביצה,אלא במחסור בפחמימות פשוטות שיוצר מתח,עייפות ודכאון.זה בולט יותר אצל המכורים לסוכרים פשוטים (חובבי הממתקים והמשקאות הממותקים ).נחמה קטנה-אחרי שלושה שבועות קשים כאלה,והימים שאחרי הניתוח שממילא לא אוכלים בהם,הגוף מתרגל לחיות עם פחות סוכר !
אני למשל מקרה די קשה של מכור למתוק,אבל היום זה בא במנות הרבה יותר קטנות.חלפו עברו הימים שיכולתי לסיים ב-10 דקות חפיסת שוקולד אגוזים (200 גרם )כארוחת ביניים קלה באמצע יום העבודה.המאושרים יחסית בקרבנו מצליחים להגמל לחלוטין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס
ליאתי14/06/2011תודה על העידוד. באמת התחלתי להרגיש ממש בדכאון....העיקר שיעבור ואראה מחייכת ורזה עוד כמה חודשים....:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת מנתחיםגליה14/06/2011
שלום לכולם
האם מישהו נותח אצל ד"רדשקובסקי או וקסמן בצפת? האם הם מנתחים בפרטי. תודה גדולה.
גליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנייייייייי
מור14/06/2011אני נותחתי אצלו הוא מלאאאאאאאאך מומלץ בחום (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאאאאאאלה נוווווורא חשוווווובהמור13/06/2011
אני עוד כמה ימים יהיה 3 חודש אחרי השרוול השאלה היא כזאת ב26.6 אני יהיה באילת האם מותר לי ככבר לשתות קצת אלכוהול ?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית אלכוהול - תגובה
שולה זק14/06/2011תקראי בשאלות נפוצות תשובות בנושאאלכוהול.
ככלל - אלכוהול מכיל הרבה קלוריות (יעני משמין). מותר לך ללגום מעט ולראות איך זה משפיע עליך.
לא להגזים ולא להיסחף!!!
בילוי נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאאאאאאלה נוווווורא חשוווווובה - תגובה
הילה כהן14/06/2011אפשר לשתות בכמות קטנה , רצוי לקחת לוסק או אומפרדקס 20 מ"ג ביום שאת שותה
לא מוגזים כמו בירה ושמפניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורטל13/06/2011
כמה זמן האישפוז לאחר הניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שולה זק13/06/2011בין שלושה לארבעה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכול להיות פחות מזה אם
אורטל13/06/2011מרגישים טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי ניתוח.דיקלה13/06/2011
שלום רב.
אני עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות לניתוח שרוול. וביקרתי היום בתל השומר אצל פרופסור רובין. מסיבות כאלה ואחרות לא הייתי מרוצה מהדרך שבה הוא טיפל במקרה שלי ולצערי לא ידעתי על קיומך...
לצערי הרב אני מכירה טוב מאוד את בית החולים כיוון שאני סובלת מלחץ תוך גולגולתי, אבנים בכיס מרה ובעבר גם בכליות.
לאחרונה שוב ביקרתי בבית החולים וקיבלתי מכתב ממחלקת נוירולוגיה וכירוגיה לעבור בהקדם את הניתוח עקב הבעיות הרפואיות שציינתי. ולכן עשיתי את כל הבדיקות בהקדם האפשרי . בבדיקה של צילום ושט קיבה כתוב בקע היאטלי גולש קטן עם רפלוקס מתון ולכן פרופסור רובין אמר לעשות מעקף (שאין צלי מושג מה זה וגם לא קיבלתי הסבר על כך משום גורם).
ביום רביעי הקרוב יש לי ועדה באסותא והכול כבר מוכן מבחינת בדיקות.
ברצוני לברר האם אוכל להינתח על ידך והאם יש אפשרות לעשות זאת בהקדם עקב הבעיות שציינתי( אוכל למסור לך במידת הצורך את הרופאים שטיפלו בי והמליצו בדחיפות על הניתוח).
אני אמא לשני ילדים קטנים ומאוד חוששת לבריאותי ויודעת שאני חייבת להוריד משקל בצורה דרסטית על מנת לנחלים מהלחץ תוך גולגולתי. כבר עברתי שאיבה של נוזלים מהגב קרוב ל350. ושוב חזרו לי התסמינים של זה ( כאבי ראש חזקים וכו).
אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי. דיקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיועד לד"ר גוייטן
דיקלה13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגש פורוםאפרת עוזיאל13/06/2011
יש מישהו שמגיע למפגש מאזור פת והסביבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש
נטלי13/06/2011יש משהו ש מגיעה למפגש מהזור קייש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש פורום - אני מגיעה מפתח תקווה
avivit5914/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית
אפרת עוזיאל14/06/2011את גרה בפ"ת ? איפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי בטלפון
avivit5914/06/20110522-318369
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה רפואית בקשר להתעמלותאלה13/06/2011
אני כמעט חודש אחרי הניתוח, האם אפשר להתחיל בהתעמלות בטן? לא היה לי סיכות
ומה לגבי שחייה בים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה רפואית בקשר להתעמלות - תגובה
שולה זק13/06/2011שלום אלה,
מה הכוונה להתעמלות בטן? את יכולה להתחיל פעילות גופנית הדרגתיתבמכון כושר. שחיה מאוד מומלץ בים ובברכה. כמו כן הליכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שול, הכוונה לכפיפות בטן
אלה13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שול, הכוונה לכפיפות בטן - תגובה
שולה זק13/06/2011אני הייתי מחכה קצת עם כפיפות הבטן. כמו שאמרתי להתחיל בהדרגה. אל תשכחי שבכל זאת עברת ניתוח ויש קצת חתכים פנימיים (חחחח) שצריכים להבריא. הליכה, שחיה, אופניים - זה מצויין.
כל הכבוד על הרצון לפעילות גופנית ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה רפואית בקשר להתעמלות - תגובה
הילה כהן14/06/2011ככלל שחיה וג'קוזי (שיכולים לזהם את פצעי הניתוח ) ניתן לבצע שלושה שבועות אחרי אם הפצעים החלימו היטב
התעמלות שעובדת על שרירים - חודש מהניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני התייעצות לניתוח שרוולאתי13/06/2011
לד"ר גוייטין ולשולה שלום
אני בת 40 עם BMI 45 יש לי תור להתייעצות אצל ד"ר סקרן באסותא בסוף החודש.
קיבלתי את רשימת הבדיקות שאני צריכה לבצע.
אין לי מחלות נוספות חוץ מהשמנת יתר, לא לחץ דם ולא דבר אחר.
בסעיף 8 ברשימת הבידקות של מלב"י כתוב ייעוץ רופא מומחה לפי המחלות הנילוות מהן אתה סובל.
* איסוף שתן 24 שעות לקורטיזול.
* מבחן מאמץ (ארגומטריה) אם גילך מעל 35
*תפקודי ראות.
האם אני צריכה לבצע את הבדיקות המצויינות בסעיף זה בכל זאת?
אודה לכם על תשובתכם בהקדם.
בתודה אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לפני התייעצות לניתוח שרוול - תגובה
שולה זק13/06/2011את הבדיקות עליך לבצע בכל מקרה.אם יש מחלות נילוות, יש בדיקות נוספות על פי הצורך.
האיסוף שתן הוא לקורטיזול. בדיקה חשובה ביותר .
ובדיקת המאמץ...בכל זאת הלב עובד קשה עם המשקל שהוא נושא ורוצים לבדוק שהכל בסדר. תמונת מצב שלמה של המטופל לפני ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לפני התייעצות לניתוח שרוול - תגובה
ד``ר דוד גויטיין13/06/2011הבדיקות שציינת אינן קשורות לייעוץ רופא מומחה לפי מחלות.
קורטיזול באיסוף שתן - לשלילת הפרשת יתר של סטרואידים שעשויה לגרום להשמנה (קושינג)
מבחן מאמץ מעל גיל 35 - סיכון יתר למחלת לב איסכמית במטופלים עם השמנה חולנית. מהווה "בדיקת סקר" ליכולת הלב לעמוד בעומסים לקראת ניתוח.
תפקודי ריאות - לרוב האנשים עם השמנה חולנית מרכיב חסימתי מסויים עקב גודל בית החזה ו"חוסר היענות/גמישות" שלו. מטרת בדיקה זו לבדוק האם יש בעיה נשימתית משמעותית בהקשר של סיכוני הרדמה.
עליך להשלים בדיקות אלה ללא קשר לתחלואה נלווית קודמת (בקופ"ח מכבי, לא כל הקופות דורשות את כולן)
בהצלחה, וד"ש לדר' סקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר ירון מינץאורלי לאודון13/06/2011
יש לי פגישת ייעוץ אצל ד"ר ירון מינץ,האם מישהו יכול לומר לי פרטיים על איכותו כרופא מנתח שרוול באסותא תל-אביב?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון מינץ...
עפרה13/06/2011אין לך מה לדאוג התנתחתי אצלו ב- 21/02/11 מנתח מעולה ... מקצועי ויסודי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ירון מינץ - תגובה
שולה זק13/06/2011אני חוזרת ואומרת כל הרופאים הפ כירורגים בכירים ומנוסים בתחום. מנתחים בבתי החולים הציבוריים וגם בפרטים כמו אסותא מדיקל סנטר, אלישע.
ואגב שרון, מאוד לא מכבד להשתמש במונח "איכות" לרופא או אדם בכלל.
בטיב האיכות נמדד מוצר לא אדם!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק נמוךיעל13/06/2011
עברתי ניתוח שרוול לפני 3 חודשים. מינוס 23 ק"ג.
הפסקתי (בהוראת רופא) כדורים לסכרת, וחלק מהכדורים להורדת לחץ דם.
נשארתי עם כדור אחד להורדת לחץ דם. הדופק שלי נע בין 40 ל-50 פעימות לדקה, ואני מרגישה ממש רע. מבולבלת, עייפה וקצת מודאגת. קבעתי תור לקרדיולוג, אבל יש מקום רק בשבוע הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תני לי לנחש:נורמיטן ?
מקס ברנר13/06/2011או חוסם ביתא אחר
האמת שגם רופא משפחה שיודע את העבודה יוכל להנחות אותך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדיולוג
יעל13/06/2011יש לי הרגשה שרופאת המשפחה לא ממש יודעת את העבודה.
קבעתי תור לקרדיולוג, אבל אצתרך להעזר בסבלנות עד שבוע הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק נמוך - תגובה
שולה זק13/06/2011תרגישי טוב יעל.
זה בהחלט נושא לברור עם רופא קרדיולוג ורופא משפחה.
אין קשר לדופק הנמוך ולקיצור הקיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיצור הקיבה לא-להפחתה במשקל-ייתכן
מקס ברנר13/06/2011כשיש הורדה מהירה במשקל צריך לבחון מחדש את איזון לחץ הדם.יש 5-6 משפחות של תרופות, ועשרות תרופות ספציפיות בידי הרופא.כל משפחה ותופעות הלוואי שלה (ודופק נמוך בכלל זאת )הואיל ואינני רופא,ואינני "יודע את העבודה",נצטרך להמתיו לפסק דינו של הקרדיולוג או שינוי ספונטאני קודם לכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגירות נוספותציפי13/06/2011
האם תוכלו לידע אותי מי מבצע בירושלים סגירות נוספות,וכן התיעצות לגבי תופעות לואי
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירות נוספות - תגובה
שולה זק14/06/2011האם הכוונה לסגירה של טבעת?
אין לי מושג את צריכה לצלצל לשערי צדק, הדסה הר הצופים, הדסה עין כרם ולברר.
על איזה תופעות את מדברת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)