מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חזרתי ...אחרי הניתוחסיגל26/06/2011
כמה טוב לחזור ...
ביום רביעי אחרי הצהריים נכנסתי לניתוח בבלינסון -ד"ר קידר.ביום שישי בצהריים כבר שוחררתי...
אני מרגישה מעולה,טיפה חלשה...אבל לא מצליחה לישון מרוב התרגשות.
אוכלת קצת אשל ומתפוצצת, גם מצחוק שזה מה שמשביע אותי וגם כי לא יכולה יותר לאכול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוווווווו
שוש26/06/2011אני עושה את הניתוח שרוול עוד 3 שבועות ומאוד לחוצה.
איך היה לך?
את מרגישה טוב?
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמים מהניתוח ...
סיגל26/06/2011כשיצאתי מהניתוח - מעקף קיבה ,לחדר התאוששות התפללתי בלב שהכל יסתדר כמו שצריך,שהגוף יחלים במהרה,שהנפש תתאושש ושהמוח יגיב בהתאם.
האמת שנראה לי שבגלל שחרשתי על הפורום ולמדתי כל כך הרבה ההכנה היתה טובה.
ההתאוששות היתה קצרה .
החלק הפחות נעים היה לחכות לשיקוף לבדוק שאין דלף, כי רק אחרי שעוברים אותו אפשר לשתות סוף סוף.מצחיק שאפילו החומר הרדיואקטיבי לא כל כך נורא ואפילו מרווה כי הייתי כל כך צמאה.
לשמחתי יצאתי בלי זונדה, בלי קטטר ועם 4 פצעים +נקז שלא "משדכים"בסיכות כמו האחרים. ביום של הניתוח ירדתי מהמיטה (אין בררה מחברים נוזלים וצריך פיפי )ויום אחרי כבר הלכתי בקצב צב במחלקה.
לא האמנתי שאחרי פחות מ 48 שעות המנתח אישר את שיחרורי.
ועכשיו אחרי 4 ימים אני מצליחה לאכול אשל,ריוויון,אקטיביה,אקטימל ולשתות 10 כוסות מים.(בעניי הקטע של השתיה מאוד חשוב בשביל העצירות-אפילו שזה לא נעים בהתחלה ושלוקח חצי שעה לגמור כוס וחצי)
הפצעים לא כואבים אני אפילו ישנה על הצד,ברור שכשאתמול ה"קטן"שלי בן 5.5 קפץ עלי כי שכח -זה לא היה נעים וקצת מפחיד אבל לא עניין גדול.
מנסה לנוח כמה שיותר.
אם יש לך שאלות אשמח לענות.
בהצלחה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שוש26/06/2011תודה רבה זה מאוד מרגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
אורלי26/06/2011ברוכה השבה.
מחייכת לשמע המתפוצצת הן מצחוק והן מהאשל.. אצלי היה אותו הדבר ואני עדין ממשיכה לצחוק כל פעם שאני עוברת חוויה חדשה ...
תהני מזה !!
כמו שמישהו פה אמר לי.. זה עובר מהר אז שווה להינות מזה כל עוד זה פה :)
המשך ערב נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייייייייי
יושי26/06/2011ברוכה הבאה :)
איזה כיף לך- התחלת חיים חדשים...
אני יכולה לתת רשמים של חודש וחצי בלבד... זה הוותק שלי...
ומהוותק הקצר הזה אני יכולה להגיד לך שנכנסת לחוויה נעימההההה,
כל יום תגלי משהו חדש על השרוול החדש שלך- וזה כיף!
אז בהצלחה! יש לך כאן פורום תומך שחבל על הזמן...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלללללל בשעה טובה אני שמחה
חדוה26/06/2011לשמוע שאת אחרי הכל איזה כייף לך שיהיה לך ב ה צ ל ח ה בהמשך . שתפי אותנו בכל זמן נתון אני מתרגשת בשבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה - תגובה
שולה זק26/06/2011שמחתי לקרוא את רשמי הניתוח שלך והרשתי לעצמי להעביר את היומן לשאלות הנפוצות. אני בטוחה שהרבה מטופלים לפני ישאפבו מידע ועידוד.
אנחנו, כפי שאת רואה כאן, מחכים "לגוזלים לחזור"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה וייעוץאליענה25/06/2011
סוף סוף הבנתי והחלטתי שאני חייבת לעשות ניתוח, אחרי שנים של דיאטות וסבל וצער.
אני לא יודעת מאיפה להתחיל. איך מבררים על רופאים טובים? איפה? מה אני צריכה לעשות כדי להתחיל את התהליך הזה?
אודה על כל עצה ועזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה וייעוץ - תגובה
שולה זק26/06/2011ערב טוב
ראשית תבדקי שאת עומדת בקריטריונים לניתוח. מה הגובה והמשקל?
לאחר מכן תקראי את מדור שאלות נפוצות
וכן תעשי חיפוש בפורום על השם מקס ברנר ואחר כך לילך פץ - ככה תקבלי לפחות ידע ראשוני נרחב.
כל הרופאים מעולים. את צריכה לבדוק עם הקופה שלך לאת את מקבלת הפניה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לפני קיצור כיבה.. כל כך מתרגשת!ליאן25/06/2011
הייי נעים מאד ראיתי את כל התגובות פה כייף לראות שמחזקים אחד את השני אני אשמח להצטרף אני מיועדת לקיצור עוד שבוע בידיוק ומקווה להצליח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה בהצלחה ליאן
אורלי26/06/2011אנחנו פה מחכים לך שתחזרי ...
(חחחח הפישרית הקטנה מברכת בשם הפורום )
שבוע טוב
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון הצלחה
סיגל26/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה...
חדוה26/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוחסיגלית25/06/2011
רציתי לשאול לאחר ירידה במשקל בדרך כלל נשאר אור מדלדל נפול , האם יש לזה ניתוח והאם זה נחלל בתוך הסל במקום לעשות באופן פרטי .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ניתוח - תגובה
שולה זק25/06/2011את רותמנת את העגלה לפני הסוסים!!
נכון שלאחר הורדה במשקל נוצר עודף עור אבל....
הנושא מאוד מורכב ותלוי בגורמים רבים: גיל, כמה מורידים מורידים, פעילות גופנית, מיצוק העור.
הנושא מאוד אישי לכל אחד. יש אנשים שירדו עשרות קילוגרמים ובשילוב פעילות גופנית נכונה - העור הצטמק יפה.
ניתוחים לשחזור הגוף לאחר ניתוח קיצור קיבה והורדה של עשרות קילוגרמים, נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות למי שזכאי ועובר ועדות ואישורים.
מומלץ לגשת להתיעצות אחרי שנתיים מהניתוח ולאח שבמהלך חצי שנה עומדים במשקל יציב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך שהיה שבת שלום
סיגלית25/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לך מאד מאד
שרה'לה23/06/2011אני מרגישה תחושת ייאוש מזדחלת.
אני חייבת ניתוח ומרגישה שהכל חסום בפני משום מה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עומדת בקריטריוניםשרה'לה23/06/2011
BMI של 43, סוכרת 2, לחץ דם, דום נשימה...
נפגשתי עם ד"ר בגלייבטר, אני בהליכי איסוף בדיקות.
הוא אמר שאני חייבת ניתוח אבל הוא מחייב הרצאה
ואין תורים להרצאה. לכן אין לי איפה להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו תגובה לשולה זק
שרה'לה23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עומדת בקריטריונים - תגובה
שולה זק23/06/2011מאחר ונפגשת עם מנתח וקיבלת רשימת בדיקות. תרשמי שיזמנו אותך להרצאה לכשתהיה ובינתיים השלימי הבדיקות.
אנסה לברר את נושא ההרצאה, למה הכוונה וכיצד ניתן לזרז את הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר אפילו להרשם להרצאה
שרה'לה23/06/2011הם לא נותנים תורים עד שנה הבאה, לא להדסה הר הצופים ולא לבילינסון אצל קידר.
בשניהם יש את אותה הבעיה. בהר הצופים, ד"ר בגלייבטר מחייב הרצאה גם מטופלים פרטיים.
סתם חשבתי שאולי מישהו מכיר דרך איך לזרז, עם מי לדבר, איפה לפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר אפילו להרשם להרצאה - תגובה
שולה זק23/06/2011אברר את הנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבת על קפלן או וולפסון ?
מקס ברנר23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יכולה לאכול ולראות יותר יוגורטיםמ23/06/2011
אני אחרי חודש מהניתוח שעבר בהצלחה רבה עם ירידה של 12 קילו
הבעיה היא שאני כבר לא יכולה לראות יוגורטים וגבינות או להריח אותם, פשוט נמאס!
אני מנסה לגוון אבל הגוף דוחה כל דבר במרקם גבינה לבנה וכדומה
האם ניתן לאכול משהו אחר כתחליף למוצרי חלב?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכולה לאכול ולראות יותר יוגורטים - תגובה
שולה זק23/06/2011ניתן לאכול טונה, פירה, מרק ירקות (לטחון את הירקות), קציצות, ביצים, קרקרים, ריבה דאיט.
חסר מה לאכול????
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי..... מתי.... מתיavivit5923/06/2011
עוד שבוע זה כבר חודש מאז הניתוח
ואני כל כך מתגעגעת לסלט ירקות.
היום אכלתי:
פריכית אורז בבוקר
פריכית אורז בצהריים
דניאלה
חביתה משתי ביצים עם קוטג' שהצלחתי לסיים בקושי שליש
מתי אפשר סוף סוף לאכול ירקות???
בינתיים התפריט שלי כל כך משעמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במדור השאלות הנפוצות בפורום תמצאי
רותי23/06/2011תשובה ו/או אצל הדיאטנית שלך.
בהצלחה בהמשך הדרך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו, שיצאתי מאוכזבת מהדיאטנית
avivit5924/06/2011באסותא, קיבלתי רק רשימה של מה מותר ומה אסור
במשך החודש הראשון, לא מה לעשות אחרי.
הייתי אצל דיאטנית, אבל לא דיאטנית בריאטרית ולפי מה שהיא אמרה לי,
זה בערך פי שלוש ממה שאני אוכלת עכשיו.
אני עדיין מחפשת דיאטנית בריאטרית, שלא דרך אסותא,
לפי התורים שקבעו לי אליה באסותא, אני צריכה יום חופש מהעבודה
וכמה כבר אפשר לקחת. לא מקבלים שם אחר הצהריים לצערי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלה על דעתך שאת אוכלת אכן מעט מדי ?
מקס ברנר24/06/2011נוכל להדריך אותך-היינו שם וקיבלנו תפריטים רלבנטיים מדיאטניות בריאטריות.אבל דעי שאת אמורה לאכול בשלב זה 6-7 ארוחות קטנות ביום, וזה הרבה יותר ממה שאת מתארת.מאיפה אנשים לוקחים את ההנחה שצריך לאורך זמן לחיות מ-400 קלוריות ביום?!גם ב-800 קשה לספק לגוף את צרכיו בחומרי תזונה,ויטמינים ומינרלים (ותאמיני לי-אני יודע על מה אני מדבר ).
זה לא שנהיה תחליף לדיאטנית שלך אבל מושג נוכל לתת לך -וגם השאלות הנפוצות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שאני אוכלת מעט מידי
avivit5925/06/2011אני יודעת שבגלל זה אני לא "חוזרת לעצמי"
זה לא שאני מנסה לחיות על 400 קלוריות :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בוא נעשה חזרה ונסייע בארוחותייך
מקס ברנר25/06/2011אוכלים כל שעתיים וחצי-שלוש-תוך גיוון בין הארוחות
רבע שעה לפני האוכל מפסיקים לשתות.חצי שעה אחרי מחדשים השתיה
אפשר לאכול מוצרי חלב, שאת מכירה כבר, וגם קצת גבינה צפתית
אוכלים גם קרקרים עם ממרחים -כמו שכתבתי לאורלי ב2-3 ארוחות
ןגם קציצות בשר או דג וקצת טונה
וירקות קלופים ומבושלים:תפ"א,קישוא,ברוקולי,חציל עגבניה,דלעת
וביצה מקושקשת שמוסיפים לה כפית גבינה לצלחת
זה אמור להספיק מעל הראש ולתת גם אבות מזון ברמה נאותה ! כמובן-לוקחים מולטי
ןאם לא תראי דיאטנית מתאימה בקשי הנחיות חדשות עוד עשרה ימים (רמז-נתחיל ירק טרי מקולף ופרי מקולף )
בכל מקרה-לא להתחרות בהרעבה עצמית !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאתר של מלבי יש רשימת דיאטניות
לין25/06/2011בריאטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר
אורלי23/06/2011אני שלושה שבועות אחרי ועוד לא מדברים איתי על פרכיות וכאלו.. בנתיים רק דברים מעוכים :)
לא שרע לי עם זה.. כי ממילא אוכלת בכל ארוחה מקסימום 4 כפיות חחחחח
אבל המחשבה על פריכית מרוחה בגבינה לבנה ואבוקדו. מממממ יאמי
ערב נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכלי קרקרים למיניהם
מקס ברנר23/06/2011עם גבינה לבנה,אבוקדו,חומוס/טחינה.אולי אפילו עם קצת סלט ביצים
זה בנוסף לכל המעוכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי
אורלי24/06/2011איזה חיוך עלה על שפתיי לקרא את מה שכתבת... באמת מותר לי ???? (ולא שאני מטילה ספק לרגע בידע שלך.. לאור הנסיון הרב :) - אוףףףף למה אין פה אייקונים...
קצת מבולבלת מנושא הדיאטה שלי... נראה לי אצור קשר עם הילה לראות מה באמת מותר ומה אסור כי לאור הדפים שקיבלתי מהם.. אסור לי דברים קשיחים
שתהיה שבת נפלא....
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
יושי24/06/2011זה עניין של גישה בין הדיאטניות ובתי חולים... אצלנו הם ממש קפדניים - ולדעתי טוב שכך,
הנה אני היום חודש וחצי אחרי לאט לאט עוברת לכלכלה רגילה וכל יום מתנסה במשהו אחר בהתחלה בלי קליפה אחר כך עם אחר כך ירקות מורכבים וכן הלאה...
פתית את כבר אוכלת - לא?! כי אני בשלב שלך כבר שילבתי (בהוראת הילה וסיוון) 2 פתית ליום- זה ממש עוזר כי זה לעיס....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתית
אורלי24/06/2011הי יושי,
אז הבקר אחרי שקראתי את מה שכתב מקסי.. הוספתי שליש פתית.
אני אוכלת ממש ממש ממש מעט..לא נכנס הרבה (אולי סגרו יותר מדי חחח)
היה לי טעיםםםםםםםםםםםםם
בערב אנסה דג סלמון טעים :)
הילה, שאצלה הייתי לפני שבועיים לא אמרה עדין לאכול את כל הדברים האלו, בסך הכל אני שלושה שבועות אחרי :)
אז כמו שאמרת.. לאט לאט
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיין- תגובה
שולה זק24/06/2011כנסי לשאלות נפוצות תמצאי שם הנחיות של הילה וגם תפריטים של מטופלים.
האחריות עלי!!!!חחחח מה שמקסי כתב לך.....שיהיה לך רק בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים - קצת דחוף...ישראלה23/06/2011
בס"ד
חמי בן 69 גובה 176 , משקל 165 , BMI 53.3 , סכררת שלב 2 , ייתר לחץ דם , כולסטרול גבוה וטריגליצרידים וידוע על הפסקות נשימה בשינה בעבר (קיבל מכשיר לשינה אך מעולם לא השתמש בו) והוא מאוד מעוניין בשרוול קיבה לאחר שבחן אותי לפני ואחרי השרוול והוא מרוצה מהתוצאות שלי....
הוא מתחרט על שלא עשה טבעת לפני 14 שנים ביחד עם גיסי ששקל בזמנו 220 קילו ונותח וירד 125 קילו בשנה הראשונה לניתוח....
עשיתי לו תורים לקרדיולוג, אנדוקרינולוג, כירורג ווק"ת.
היום היינו אצל קרדיולוג שבדק אותו ואמר שהוא בקבוצת סיכון בינונית לניתוח ורציתי לדעת עם יש טעם להמשיך בבדיקות ועם יש צורך להוסיף לבדיקות גם מעבדת שינה כדי לבחון הייטב את ההפסקות נשימה בשינה שהיו בעבר.
אשמח לתגובה בהקדם עם אפשר...
תודה רבה
ישראלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפגשתי עם רופא מנתח והוא הפנה אותי
רותי23/06/2011לבדיקות -נתן לי מכתב הפנייה לרופא הכללית, (קופת החולים שלי).נשלחתי לרופא ריאות והוא קיבל ממני את הממצאים של מעבדת השינה שביצעתי לפני מספר שנים ווזה נכלל בחוות הדעת שלו, ובנוסף ביקש שיפנו אותי שוב למעבדת שינה לאחר שהוריד במשקל.
את הבדיקות שעלי לעבור קבע המנתח ...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישראלה יקרה... - תגובה
שולה זק23/06/2011תקבעי תור לחמך לרופא מנתח בתחום קיצורי הקיבה. תגיעו אליו עם מכתב מהרוןפא המטפל עם ההיסטוריה הרפואית שלו.
בהתיעצות עם המנתח הוא יתן לכם רשימת בדיקות ועל פי התוצאות הוא יוכל ליעץ לכם על המשך הדרך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה תודה
ישראלה24/06/2011בס"ד
התורים הם נורא ארוכים וחמי בוטח רק בדר' שוורץ שניתח את גיסי ואותי ובגלל שיש לי תור ב 14/07 (עם לא תהיה שביתה) אצל דר' שוורץ ביקשתי מחמי לעבור מס' רופאים ובדיקות כדי שאני יוכל להראות לדר' שוורץ אץ התוצאות אבל אתמול אמר לנו הקרדיולוג שלא המנתח קובע אלא המרדיםופה התחילו החששות אצלי אז זו הסיבה שביקשתי להתייעץ עם רופאי הפורום.
תודה ושבת שלום
ישראלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מנותחת שלו
רותי24/06/2011נפגשתי איתו בביתו פגישה אחת בתשלום ובפגישה השניה כשהבאתי את תוצאות הבדיקות לא נדרשתי לשלם.
=3 התיעצויות עם רופא יש לכל למבוטח...
.מכיוון שיש לי פלטיניום של הכללית הוא ניתח אותי במדיקל סנטר.
אני נותחתי ביום של שביתה בבתי החולים הציבוריים!!!!
ביטוח רפואי עוזר...קשה לי לראות כיצד רןפא אחר יכול לעזור לכם להתנתח אצל ד"ר שוורץ. רק ד"ר שוורץ מפנה לבדיקות-המרדים בודק את סוג הדם וקרישותו...
אתם מנסים קיצורי דרך ארוכים,חבל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים - קצת דחוף... - תגובה
שולה זק24/06/2011רותי צודקת בדבריה.
אם הבחירה שלכם - דר' שוורץ (ד"ש חמה ממני אותי ניתח לפני 10 שנים).
לכו אליו - הוא כבר יתן לכם את כל ות הרלוונטיות והדרושות בהתאם למצבו השל חמך.
שבת שלופם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ובקשת עזרהשרה'לה23/06/2011
אני מאד רוצה לעבור ניתוח מעקף קיבה.
אבל אני לא מצליחה להגיע לאף רופא באופן ציבורי ולא פרטי.
אני לא כל כך יכולה להרשות לעצמי ניתוח פרטי.
אצל ד"ר בלייבטר אין תורים להרצאה, כך שבלי הרצאה הוא
לא מקבל חולים לניתוח וזה אומר שצריך יהיה לחכות יותר מחצי
שנה רק להרצאה, ואחרי זה התורים הם שנה וחצי לניתוח.
זה אומר שנתיים לחכות.
ניסיתי גם את ד"ר קידר, אבל שם יש בעיה דומה.
גם צריך הרצאה, והם לא מקבלים ללא הרצאה ואין
כרגע בכלל תורים.
מה עושים?
איך מגיעים לניתוח, שלפי הרופא הוא מציל חיים?
אני סובלת מכל התחלואות הקשורות בהשמנת יתר.
אני רוצה לחיות.
מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורק כדרך אגב
שרה'לה23/06/2011גם לנסוע לד"ר קידר יהיה מאמץ גדול בשבילי.
אני לא נוסעת באוטובוסים בגלל בעיית חום
שאצלי כרגע במצבי זה ממש פיקוח נפש.
אז ללכת לרופא בבאר שבע למשל לא שייך.
וגם להצפין יותר מתל אביב לא שייך.
גם תל אביב זה רק בלית ברירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ובקשת עזרה - תגובה
שולה זק23/06/2011שלום לך,
האם את עומדת בקיטריונים לניתוח? מה הגובה ומה המשקל שלך?
היכן את גרה?
חברת איזה קופה את?
הדרך המקובלת, למי שרוצה לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי, לגשת לרופא המשפחה לקבל מכתב ממנו ולקבוע דרך המשרד תור לרופא מנתח.
תקבעי תור, תרשמי לקבוצה ותתחילי את התהליך.
לצערי, התורים בבתי חולים הציבוריים ארוכים בגלל עומס. תצטרכי סבלנות ועצבים חזקים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוד ניתוחשוש23/06/2011
הי חברים,
התקשרו מקופת החולים ( לאומית) ובקשו ממני קוד ניתוח .
בקשת מהמנתח שלי (פרטי) והוא אמר שהמזכירה בחופש כמה ימים והיא יודעת את הקודים .
האם משהו פה בפורום יודע להגיד לי את הקוד של ניתוח "שרוול" .
לא טבעת ולא מעקף - רק שרוול.
אשמח לדעת- הבנתי שזה קוד ICD-9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקוד לניתוח שרוול הוא G0151
יצחק בנימין07/10/2013הקוד לניתוח שרוול הוא G0151
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוד ניתוח - תגובה
שולה זק23/06/2011צר לי שאיני יכולה לעזור.
אבל אנחנו ממש לא פורום למידע אדמיניסטרטיבי...
קודים, עלויות, ביטוחים פרטיים - את זה יש לקבל בגוף הרלוונטי האמור לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוד
שוש23/06/2011אני יודעת, התמיכה שלכם מדהימה ועוזרת מאוד.
פשוט חשבתי אולי משהו במקרה יודע או לפני ניתוח וזה כתוב אצלו בטפסים כי זה בן לאומי.
תודה בכל זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ צ א ת י - תגובה
שולה זק23/06/2011הקוד לניתוח שרוול
G0151* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שוש23/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבה גדלה...אורלי22/06/2011
קצת מלחיץ..
עד לפני כמה ימים לא הצלחתי לאכול יותר מ4-5 כפיות של ביצה מקושקשת מעורבת עם קצת גבינה...
והיום... ואואואואואו כמעט סיימתי את הכל ..
אז מצד אחד אחלה וכל הכבוד לי מצד שני.. מפחיד .. עד לאן היא תגדל.
היום פתאום הייתה לי תחושה של רעב, בפעם הראשונה.. וגם חוש הריח חזר לו כשאשת הבוס שלי אפתה עוגה.. עד היום לא עבדו אצלי בלוטות הריח..
ואם אני מבינה נכון.. עכשיו מתחיל המאבק :)
מקווה שאעמוד בו.
ערב נפלא
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו בבקשה להרגע- תגובה
שולה זק22/06/2011מה קרה? צריך לצום? צריך לרעוב??? מותר לאכול ולאכול ביצה וקצת גבינה זה בהחלט לא הרבה. איפה קצת ירקות בצד???
אני ממליצה לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט שיתאים לך ויכלול את כל אבות המזון שהגוף צריך.
אגב - כמה זמן את אחרי הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ללחץ תגובה לשולה
אורלי22/06/2011זה לא בקטע של להלחץ.. זה מפתיע.. ומקווה שלא אתן לזה לגרור אותי בהמשך..
באשר לירקות.. אני בסך הכל 3 שבועות אחרי הניתוח כך שעדיין בדיאטה של דברים מעוכים.. מוסיפה קצת ירקות מרק לעוף שאני אוכלת (מעוך כמובן).. וגם קצת רוטב עגבניות.
אבל דברים קשים עדין אסור לי..
גם זה יגיע :)
היום אפילו הרשתי לעצמי לשתות כמה שלוקים ממיץ גזר ותפוח שסחטו בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי-השפה קובעת את התודעה !
מקס ברנר22/06/2011בתור מי שמתבטאת היטב, ובלשון קולחת, כשלת בשימוש שלא לצורך במילה "לחץ" !
במקום זה אמרי:
זה מסקרן שיכולתי לאכול ביצה מקושקשת עם קצת גבינה
היה מרתק לשתות מיץ גזר ותפוחים
אני מאושרת שחזר לי חוש הריח
אין מה להחפז לחפש לחץ במקום שיש רק מסע מרגש של גילוי עצמי !תשאירי את החרדות למי שהרוויח אותן ביושר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי אתה כל כך צודק
אורלי23/06/2011ותודה על המחמאות..
אכן המסע מרתק ואני עם חיוך גדול כל יום על התופעות השונות שאני חווה (חוץ מעניין האי יציאות)..
בעיקר על העלמות הארגז שנשאתי שנים מאחורי גבי :)
כשהלכתי לכירורגית לקבל את האישור הסופי לניתוח.. סיפרתי לה איך הזיכרון הראשון שלי מילדותי הוא הליכה לשומרי משקל בגיל ....
אז כל מה שאני חווה עכשיו שווה את מליוני הנסיונות ...
אז כמו שאמרת נמשיך במסע המרתק (חחח כאילו יש ברירה ואפשר להגיד לרופאה תחזירי חזרה :))
ונמשיך לשגע אותכם פה בהודעות :)
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי, נראה לי שאני מבינה
יושי23/06/2011למה את מתכוונת...
פתאום ביום אחד (כך אצלי זה היה) התיאבון חוזר... ולא! זה לא התיאבון של פעם... ממש לא!! זה רעב נחמד כזה שאפילו אם כוס קפה זה עובר... אני פתאום מרגישה כמו כל הרזים האלה שמכוס קפה "מתפוצצים"... מכירה אותם? אז הנה - עכשיו גם אני כזאת :)
אז הרעב מגיח לפעמים ומרצים אותו בקלות... ו- כן.. הכמויות גדלו... בטח גדלו- מביס מעדן עברתי למעדן שלם- אבל זהו. רק מעדן שלם- לא מעדן ועוגה ובייגלה ואחרי רבע שעה כאילו לא אכלתי כלום... אז עכשיו זה מתחיל להיות טוב :)
והנה ירדתי 13 קילו והמחמאות מתחילות לעשות לי נעים (מקס- זה בהמשך לדיון ההוא....)
ואני כבר שבוע כל יום עושה עוגה אחרת (מסיבות סיום...) והן יפות ונהדרות ועם ריח שחבל על הזמן- ואני "מסניפה" את הריח של העוגות ושותה מיץ תפוחים והכל סבבה... בינתיים...
אז הנה עכשיו העוגה של היום צריכה לצאת מהתנור- לפני שהיא תישרף- אני רצההההה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיושייייייי
אורלי23/06/2011ריח העוגות מגיע עד אליי :)
אז אחרי אתמול שהצלחתי להכיל כלכך הרבה.. היום פתאום אי אפשר להכניס כלום חחחח
אוכלת ארוחה ליומיים...
זה מצחיק אותי כל פעם מחדש.
וזה כייף.. גם אליי התחילו המחמאות להגיע.. סגרתי אתמול 10 קילו ב 3 שבועות.. ואואואואואו זה כזה נחמד :)
תהני ממסיבות הסיום.. הן הרי התחלה של משהו אחר :)
ערב נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcoool
יושי23/06/201110 קילו ב- 3 שבועות...... לגמרי coooooool !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתתפות בניתוחזיו22/06/2011
יש לי אישור לניתוח ממכבי, אני מבוטחת מגן זהב ופניתי לרופא של הקופה. האם מישהוי יודע מהי עלות ההשתתפות בניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתתפות בניתוח - תגובה
שולה זק22/06/2011שלום זיו
שמחה בשמחתך שיש לך אישור.
למה הכוונה שפנית לקופה של הקופה?
אם פנית לבית חולים ציבורי - אין השתפות עצמית. זה ללא עלות רק צריך להביא התחייבות.
אם פנית לרופא במרכז רפואי פרטי - ממליצה שתפני למרכז ותבררי את העלות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתתפות
זיו23/06/2011התכונתי שהרופאה שלי במכבי הפנתה אותי לדר מטר שעובד בהסדר עם מכבי, האם אצטרך לשלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתתפות - תגובה
שולה זק23/06/2011אם תלכי לדר' מטר בבית חולים בני ציון - לא תשלמי כלום.
אם תלכי לדר' מטר באסותא לב המפרץ - זה כרוך בהשתתפות עצמית ואת גובה הסכום עליך לברר באסותא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זיו23/06/2011שולה, תודה רבה על המידע. מה ההבדל בין בני ציון לאסותא הוא הזמין אותי למרפאה שלו באסותא ליעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שולה זק23/06/2011ההבדל הוא בכסף.
הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבתי חולים ציבוריים.
אסותא זה מרכז פרטי וזה כרוך בתשלום השתתפות עצמית.
יש לברר בקופה שלך מה העלות וכמה ההחזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התגעגעתיורד22/06/2011
שלום לכולם הרבה זמן שלא הייתי פה...אני רואה שיש הרבה אנשים חדשים וזה ממש משמח אותי.
ממש התגעגעתי אליכם!!! לא יוצא לי כל כך להכנס בגלל העבודה ואחרי העבודה אני עם החדש החדש (והמדהים שלי)
מי שלא זוכר או לא מכיר אני ורד ואני בת 21 ב19.7 אני בת 22 ועברתי את ניתוח שרוול ב7.9.2010. עד עכשיו ירדתי משהו כמו 37-38 ק"ג
התחלתי 106 והיום אני בסביבות ה-69-68
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד ממי את ניראת מדהים!!!!
ליאתול22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסימונת- תגובה
שולה זק22/06/2011WOW.....באמת נעלמת לנו...ואחיפה הסקאלה שתמיד היית מצרפת (או שאני מתבלבלת?)
העיקר שלא תשכחי לשלוח הזמנות לארוע כשיגיע חחחחחחחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
אפרת עוזיאל23/06/2011את מדהימהההההההההההההה
ובהצלחה עם החדששששששששש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמם
שוש23/06/2011אני חדשה פה, ובתאריך ה- 18/7 אני עוברת את הניתוח.
זה ממש מחזק לראות תמונות כאלה.
יש לך תמונה איך שהיית לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יש
ורד25/06/2011זאת תמונה קצת פחות מחודש לפני הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד את מקסימה
רותי25/06/2011כייף לפגוש משהי שירדה ונריאת נהדר ו-מ-ר-ו-צ-ה.
המשיכי לחייך ולהתמיד
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורדד פצצה
רוזי27/06/2011את פשוט ניראת מדהים יפיופה חמודהההההה אחלה יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו ורד, איזה יופי
צנובר27/06/2011את באמת נראית נהדר.
מתי פעם אחרונה לבשת מכנסיים קצרים וגופיה?
כנראה שבגיל 21 הכל אפשרי...
בהצלחה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מקווהרוזי22/06/2011
שיהיה לי איך להגיעעעעעע למפגש אם לא איתץכם הסליחה אוהבת רוזיייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוזי
אפרת עוזיאל23/06/2011את חייבת להגיע מה זאת אומרת?
אני בטוחה שתמצאי מישהו מהאיזור שלך שיהייה מוכן לקחת עלמה כל כך מתוקה ביחד איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוכזבתתמר22/06/2011
עד שהגיע היום של התור שלי ברמב"ם לד"ר מחג'נה , הגעתי לרמב"ם , והופתעתי לגלות שאין קבלת קהל, שביתת רופאים. איזה מזל יש לי. וזה אחרי שעקבתי בחדשות הבוקר , לא הזכירו ולא עדכנו לגביי השביתה, גם בגוגל לא היה כתוב כלום, הייתי בטוחה שיש קבלת קהל היום. הלך התור , הלך יום עבודה. עד מתי נקבל דחיות כאלה ואחרות ממש מיאש כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי זה קרה 3 פעמים אל תתיאשי
אורטל22/06/2011לא נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי כמה מבינה אותך- תגובה
שולה זק22/06/2011נתנו לך תור חדש?
נדבר מחר בטלפון. צץ לי רעיון . נדסקס אותו בטלפון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף שולה
תמר22/06/2011את פשוט מדהימה. כמה כוחות את נותנת , לא נתנו לי תור חדש. השארתי פרטים אמרו לי שיתקשרו אליי לקבוע תור חדש. בינתיים ממתינה. :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם מאוכזבת
אפרת ב22/06/2011הי אני ממש מבינה אותך . גם לי היה אמור להיות ניתוח אתמול בבית חולים מאיר . כל כך חיכיתי ואני כבר שלושה שבועות בדיאטה דלה בפחממות , בגלל השביתה הניתוח שלי בוטל ועדיין לא קיבלתי תור אחר.
אז כמובן..... קשה לוותר על הרגלים ישנים , ישר התחלתי לבלוס שוקולד . ממש מאכזב , וחוסר הוודאות לא פשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)